Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > El îl salvează pe Băse de lovitura de stat

El îl salvează pe Băse de lovitura de stat

Dacă aş fi în locul consultantului fără contract cu PD-L Dan Andronic, l-aş promova pe băiatul ăsta în emisiunile deontologice de analiză de labeunu şi TVR. E mult mai credibil şi dezinteresat decât şleahta aia de strânsură. Plus că pare şi mai eficient…

P.S. Parteneriate media se încheie la lovitura asta de stat?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “El îl salvează pe Băse de lovitura de stat

  1. Interesant clip plin de haz si de necaz, plin de talc basescianist.
    La mai mare tovarasule din Moldova

  2. O zi din anul 2020
    Trăim tot mai bine!

    Program TVR-B1 (singurul post TV)

    Ora 8,00 Deschiderea programului : imnul naţional : Pomul copt şi Omu’ beat
    8,15 Preşedintele Băsescu se trezeşte.Urări de bună dimineaţa.
    8,30 Preşedintele Băsescu ia masa.Urări de poftă bună.
    8,45.Revista presei : Ziarul Evenimentul Zilei.
    9,00 Sfatul medicului.Să urmăm exemplul Preşedintelui : Efectele benefice ale consumului matinal de alcool.
    9,30 Manele
    10,00 în direct – şedinţa Parlamentului Unic Unicameral Naţional desfăşurată în camera de lucru a Preşedintelui.Participă toţi cei zece membri ai Parlamentului: Elena Udrea, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Monica Ritzi, Sulfina Barbu, Sever Voinescu, Gabriel Oprea, Boc, Patapievici şi finu′ Falcă.
    10,05. Declaraţia preşedintei Parlamentului Unic Unicameral Naţional, Roberta Anastase: legile propuse de Preşedinte a fost votate în unanimitate.
    10,10 Manele
    11,00 În direct – şedinţa guvernului desfăşurată în camera de lucru a Preşedintelui.Participă primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor Elena Udrea şi miniştrii Anca Boagiu, Monica Ritzi, Boc, Oprea, Patapievici.
    Primul ministru şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor E.Udrea prezintă Preşedintelui lista cu cei trei mii de pensionari rămaşi încă în viaţă.Rezoluţia Preşedintelui : ciment!
    Primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor E.Udrea prezintă planul arestărilor pe anul 2021.
    Primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor E.Udrea prezintă planul înlocuirii bordurilor din judeţele Vaslui şi Covasna, ultimele judeţe rămase nebordurizate.
    Primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor E.Udrea îi adresează respectuos Preşedintelui rugămintea de a acepta al 5 –lea mandat de preşedinte.Preşedintele Băsescu declară că deşi nu i-a plăcut cele patru mandate anterioare acceptă pentru binele cetăţenilor încă neciuruiţi.
    Primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor E.Udrea îl felicită pe Preşedintele Băsescu pentru noul mandat.Alegerile vor fi organizate ulterior.
    11,20 Mândră ţară haolea mâncaţiaş! Program de poezii şi cântece patriotice închinat Conducătorului iubit, cu ansamblul Marea Ţiganiadă.
    12,00 Mândră corabie, măreţ căpitan! Program politic.Moderator Radu Moraru-Naşu’
    12,30 Ministrul sportului Monica Iacob Ritzi felicită echipa CFR Cluj pentru al 10-lea campionat de fotbal câştigat consecutiv.
    13,00 Emisiune electorală : rezultatele alegerilor pentru primăria Bucureşti.Generalul cu cinci stele Onţanu declară: Cei cinci mii de cetăţeni care m-a reales în unanimitate este cinstiţi, corecţi, responsabili şi au apreciat marile realizări ale PDL!
    Generalul cu opt stele Oprea, ministrul apărării : Cele 1,5 milioane de voturi anulate nu putea schimba rezultatul votării.
    Dezbatere : Corectitudinea alegerilor – un moft.Moderator: Robert Turcescu
    13,30 Preşedintele Băsescu, lider planetar de largă recunoaştere internaţională : vizita excelenţei sale dl. Mbele Mpola, preşedintele statului Tonga, o palmă la adresa găuzarilor care pretindea că Preşedintele este izolat pe plan diplomatic!- interviu cu Sever Voinescu, ministru de externe.
    14,00 Preşedintele Băsescu ia masa de prânz.Urări de poftă bună.
    14,30 Mândră corabie, măreţ căpitan! Program politic.Moderator Radu Moraru-Naşu’
    15,00 Preşedintele Băsescu consumă a patra sticlă de whisky.Urări de consum plăcut.
    15,10 Film : Din gândirea politică a Preşedintelui (episodul 231): Pălmuirea, metodă eficientă pentru educarea cetăţenilor obraznici. Ultimele zece exemple.
    15,30 Emisiune economică : Marile succese ale gândirii economice a preşedintelui – dublarea în acest an a absorbţiei fondurilor europene : de la 0,3 la 0,6% -invitat ministrul întreprinderilor mici Emil Boc.
    16,00.Declaraţia zilnică a Preşedintelui Băsescu.
    17,00 Emisiune de artă.Arta alegerii sutienului.Invitat permanent : primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor Elena Udrea. Moderator Robert Turcescu.
    17,30 Emisiune de cultură.Felasofia profundă.Implicaţiile psihotice ale sexului oral.Prezintă ministrul culturii H.R.Patapievici şi Sexy Brăileanca.
    18,30 Emisiune pentru copii.Beneficiile consumului de droguri.Prezintă deputat european Elena Băsescu
    19,00 Jurnal.Vizita de lucru a Preşedintelui Băsescu la Cireşica.Transmisiune în direct.
    Scrisori de adeziune şi mulţumire adresate Conducătorului iubit şi doamnei Elena Udrea.Prezintă Robert Turcescu
    19,30 Emisiune de modă.Poşeta Elenei Udrea-tendinţă a modei viitoare.
    20,00 Reluarea Declaraţiei zilnice a Preşedintelui Băsescu
    21,00 Serial.Din închisorile patriei (episodul 1154) interviu din închisoare cu Mircea Dinescu şi Cristian Tudor Popescu
    21,15 Mândră corabie, măreţ căpitan! Emisiune culturală.Imnuri de slavă.Moderator Robert Turcescu
    21,45 Film : Din gândirea politică a Preşedintelui (episodul 232): Avantajele de netăgăduit ale partidului unic. Din arhiva TVR-B1: cât rău au făcut PSD şi PNL înainte de decretul de desfiinţare.
    22,15 Emisiune de educaţie economică : Cetăţene plăteşte-ţi voios impozitele! Datoria de 800 miliarde de euro trebuie plătită curând! Moderator Robert Turcescu
    22,30 Emisiune de ştiinţă.Ştiinţa de a asorta piesele de vestimentaţie.Invitat special : primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor Elena Udrea. Moderator Robert Turcescu
    23,00 Mândră corabie, măreţ căpitan! Program politic.Moderator Radu Moraru-Naşu’
    23,30 Manele
    24,00 În direct: Primul ministru, ministru de Interne şi ministrul Economiei, Construcţiilor, Bordurilor, Parcărilor, Comerţului şi Transporturilor Elena Udrea merge la Palatul Cotroceni pentru a prezenta Preşedintelui programul guvernului pentru a doua zi.

  3. Un entuziast care s-ar potrivi de minune în postura în care el însusi se cere.Poate-l aude cine trebuie si-i dă satisfactie.

  4. Nici nu stiu ce sa fac la vizionarea acestui clip…sa rad sau sa plang? Personajul in sine e destul de comic si de carismatic, dar ma intreb daca nu cumva cei ca el ni l-au adus in decembrie ca presedinte pe marinaru` sef…pe care acum noi toti trebuie sa-l suportam.

  5. cred că ar trebui ca marinelu urbeţ împreună cu perez al israelului să îi deie o medalie fiindcă omul este foooarte hotărât… ca băsescu, îi omoară pi toţi

  6. Basesculeeeeeee ! Angajeaza l sa i puna cu botul pe labe pe politisti. E o zdreanta asa se descrie. Nu i da mitraliera sa nu cumva sa te impuste la semafor cand nu ai escorta. Ai grija …
    Nebunica din Vaslui – la Socola ai fost???

  7. Cred ca a luat si omuletul o “fiarta” inainte de a vorbi despre “rapenii” aia!
    De fapt, bautura e punctul comun al vorbitorului, al celor despre care vorbeste, dar si al celui caruia i se adreseaza!

  8. Din pacate, nu doar cei de tipul acesta l-au votat pe Basescu, ci si multi “intelectuali”.

  9. ştii cum este marinaru urbeţ tot vrea să se bată cu România, tot o provoacă doar doar iese cu o intervenţie în forţă, care să degenereze în altele, doar iese cu ceva civil, doar se satură românu de bir şi robie şi iese la bătaie

    DAR

    se pare că răbdarea românului îl supără şi atunci mai dă o declaraţie hotărâtă, se mai “ceartă” cu poliţia şi mai pune indirect sindicatele să scoată lumea în stradă şi printre sindicalişti se mai ivesc unii care incită la violenţe verbale şi chiar fizice…

    ŞI totuşi românului îi trebuie nişte “mineri” cu ochi albaştri, nişte “terorişti” ca n 89, nişte falşi agitatori ca tokes adică nişte sugestii fiindcă altfel nu vor ieşi aşa de capul lor şi nici de mâna sindicatelor…

    cam asta se vrea o bătaie generală mai ceva ca n 89…

    mai bine adâncită în sânge şi mai ales filmată de noii stăpâni fireşte beneficiată cum a şi zic boc de actuala guvernare; pe fondul unei anarhii se poate instaura mai lejer un regim de dictatură, slugarnică la noii stăpâni, biometricomarinelistă care pe stare de iminentă urgentă or de necesitate se poate impune uşor prin paralizarea instituţiilor; dacă nu le merge cu măsurile deja luate vor încerca cu alte mijloace mai mult sau mai puţin violente…

  10. Pentru ” virgil ” : cred ca esti prea ” darnic ” …
    Program pana la ora 24 si asa de variat ??????????
    Ceausescu avea pana la 8 !!!… Mi-e teama ca o sa avem doar 3 ore de ODE !!!… hahaha

  11. Din pacate sunt multi pe aceeasi lungime de unda cu vasluianul. Chiar si in vile adevarate, si chiar cu ceva carte.

  12. De ce e considerat protestul politistilor tentativa de lovtura de stat? Tot nu am inteles…doar pentru ca a avut loc cu efect intarziat? Sau a fost sponsorizat de oameni dubiosi?

  13. Interesant clipul…! Curios , totusi , ca un tanar as de “hârşit prin viaţă” continua “sa puna botul” cu asa usurinta la teatrul penibil cu “Basescu – presedinte-luptator-pentru-dreptate” … 🙁 Trist !

  14. Probabil are si el dreptatea lui.Ceea ce spune aci e asa ,doar sa atraga atentia,el stie cui, zice despre conducerea tarii ca e naspa si supremul ok.Cam incurca lucrurile,dar faptul ca asa ca el,pamantul plin. E trist si de pus pe ganduri

  15. Nostradamus, cu multă tristeţe îţi spun şi eu unica variantă de răspuns: pentru că e prost!
    E cumplit să conştientizez câtă prostie există în jurul meu. N-am avut ocazia şi /sau timpul să fac lucrul acesta de mai demult. Nu la aceste dimensiuni.

    Pe mine clipul acesta m-a durut, mai ales spre sfârşit. Şi mă face să simt neputinţă, pentru că-s prea mulţi…

  16. Eu zic asa: daca a ajuns Andronic sa se uite in gura lu’ tapalaga e mare disperarea! Foarte slabe fumigenele pe care le arunca in ultima vreme! E putina munitia. Se mira intr-o zi (retoric, evident) cum n-a reusit PSD-ul din 2004 incoace sa castige nimic in fata lu’ chioru’! Ma intreb si eu retoric cine dracu’ era consultantul lui Nastase in 2004?

  17. Daca ma intrebati pe mine, baieti ca asta l-au ales pe marinar, diferenta-i doar de lustru, in rest, gemeni! Nu-i de ras, e dramatic si periculos, ne trezeste din pacea in care ne complacem caldut si ne ingrozeste: asta-i tara, asta-i poporul!

  18. E unul dintre cei care ne-au scapat in decembrie de venirea rusilor, alaturi de vanzatorul de usi de garaj, Printesa Ardealului si alte personaje de teapa lor.

  19. Off topic :
    Vreau sa-ti multumesc pentru ca ai aparat-o pe Adriana Muraru in emisiunea lui Gadea .
    O cunosc personal si iti pot spune ca este o fata extraordinara si rafinata , profund ” anti Basescu ” …
    Din pacate a cazut victima unui asa zis interviu dat de voi pe post .
    Pentru cei care se grabesc sa arunce cu pietre le spun ca nu face decat sa-si pastreze un amarat de loc de munca … ca majoritatea romanilor de altfel …

    Cu respect …

  20. Tare, degeneratul asta de Zdreantza!Pe deasupra mai reprezinta si Moldova….parca e Igas la inceput de cariera!Oare cum de se nasc asemenea specimene…ma gandesc ca e tot o conspiratzie la mijloc sau rezultatul unui experiment nereusit;ce-i sigur, e ca omul ,,combate bine” si o sa aiba viitor daca o tine tot asa.Pucistii din MAI nu vor putea niciodata sa o puna de o junta,pt ca terminatorul din Vaslui e vigilent si daca mai pune mana si pe mitraliera….s-a zis cu ei!

  21. Da , Violet , nici nu ma-ndoiam ca n-ar fi multa prostie (am constatat si eu cu tristete INFINITATEA EI !!!) , dar presupuneam ca unul trecut prin mizeriile vietii , ar avea NU inteligenta , ci un anumit simt , un “miros” , al excrocilor si a altor jivine din mediul in care au trait … Ori Basescu nu-i nici macar un excroc si un mincinos rasat , ci UNUL ORDINAR , “de doi bani”…!!! Asa ca DE ASTA ma miram ca nu “l-a mirosit” …

  22. Nu inteleg de ce au unii impresia ca daca au votat cu Geoana is mai destepti. Vin cu texte de superioritate “stiu eu si intelectuali care au votat cu Basescu”, de parca ei daca au votat cu Geoana ar fi mai destepti. Sau de parca votantii PSD-ului nu sunt la fel de fripturisti, de oportunisti, de cumparati ca ai PDL-ului. De parca PSD-ul nu a castigat atatea alegeri de 20 de ani incoace cu galeti, faina, mici si bere. S-au trezit toti deodata sa fie ofensati de galetile PDL-ului, dar nu-i vad pe pesedisti sau penelisti care se picteaza pe biserici, isi scriu numele pe ghiozdanele date de pomana copiilor sau alte magarii.

  23. Da, Badea e mic copil ! Asta talk-show, asta “In gura maica-sii” – da’ fiola i s-a pus !? Daca tot e parnaias, e sigur ca omu’ era intre boii lui !? Ca daca a consumat, deja nu mai e intersant – gasim d-astia la orase si sate destui, vin singuri, nu trebuie cautati !

  24. Pai sa se duca domne la dmn” MIRCEA BASESCU sa ii dea o arma sa se inpuste omu. Ca asa face un bine societatii. Aoleu nu mai pot cu prosti din astia. NU mai vin in tara. cand vad ce guvern de rahat are ROMANIA imi vine sa vomit.

  25. @ Horatiu C.: “Sung Tzu: Inamicul inamicului meu e prietenul meu!”
    Doar uneori este valabila afirmatia lui ST. Nu intotdeauna inamicul inamicului tau iti este prieten sau aliat. De multe ori iti pot fii dusmani si unul si celalalt. Noi romanii cam asa am patit cu partidele. Ne-au cam tras-o toti.

  26. violet, mie mi se pare cute ciudatelul…nici macar nu am aroganta sa-mi fie mila de el. Asculta si el porcarii la televizor si intelege cum poate. Altii mai inteligenti decat el au venit cu tot felul de idei conspirationiste dubioase. E un om “simplu”. Il judeci prea dur.
    P.S. Ciutacule, pe unde l-ai gasit pe individ/ cum ai aflat de el ?:)

  27. Asta sa se ia de mina cu Perversa de la Tg. Ocna, cu Nikita si cu restul manelistilor OTV si vedem si noi cine are drept de vot in tara asta. Asta ca sa nu ne mai miram ca sintem unde sintem.

  28. V-am vazut la Sinteza Zilei si ma bucur tare mult ca ati difuzat acest clip.
    Multumesc anticipat.
    Azi l-am urmarit in scurt.
    Emisiune curata. M-a facut sa uit de grijile cotidiene.
    D-l Badea are un talent actoricesc de neinchipuit.
    Sa traiti bine tovarase Ciutacu!!!
    Base tot la GUVERNARE ESTE!!! HA HAA HAAA!!!
    CE-MI PLAC GLUMELE MEEEELEEEEE!!!

  29. IO cred ca merita sa fie chemat labe1tv,iar daca mai avem putintica rabdare,s-ar putea sa apara si la tvr1,2,3,nu conteaza.OMU este emblematic pt tara asta plina de palate si pt ce ni se intampla.De asemenea,am putut vedea cu totii ce gard minunat are el,cred ca asta era motivul de lauda.Ah,sigur si tatuajele si faptul ca a facut parnaie,il poate duce in fruntea listei.Astia sunt sustinatorii pdl-ului si ai lui base?DA.DA.DA.
    Betiv,puscarias,analfabet,violent,la nvoie si criminal.Minunat,asteptam cat mai multe postari de genul asta pt fala si mandria praiubitului.Cu astia ni se anuleaza noua voturile…

  30. Comentariu “on topic” cu mentiunea ca tot restul este “off topic” (dupa opinia mea).
    Astazi BNR si implicit BCE staabilesc cursul de schimb pe baza caruia se calculeaza accizele pentru urmatorul an.
    Anul trecut pe 1 octombrie BNR a “facut ” un curs nefiresc de mare punand astfel in practica politica de terorism fiscal a guvernului BOC.
    Pe de alta parte, FMI “impune” un curs de 3.9 pentru sfarsitul anului. Cum s-ar zice isi ia banii inapoi inainte sa-i dea. Simplu : Romania se imprumuta in ‘euro ieftini” pe care ii vinde ca sa obtina lei. Paguba din diferenta de curs este mai mare decat valoarea imprumutului, cu mentiunea ca asta mai trebuie sa fie si restituit cu oarece dobanzi.
    Nu stiu ce fac “departamentele” PSD sau “expertii” PNL, dar ignorarea subiectului e o evidenta dovada de autism sau de rea vointa.
    Asa ca pe Basescu il apara prostia.

  31. (…) asa vor sa va faca si astia.. rapenii astia care sunt acum la conducere (…) Dar Base unde e, in opozitie?
    Base nu duce lipsa de din astia. Cel mai des ii gaseste in campaniile electorale, exact cand are nevoie de ei.

  32. Ramo, nici mie nu mi-e milă deloc. Mi-e ciudă că există şi gata!

    Nostradamus, cred că ne pierdem timpul încercând să pricepem comportamentul unora.

    🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.