Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Două momente, un singur președinte

Două momente, un singur președinte

Geoană nu are absolut nici o scuză că, în condiții de anormalitate scelerată, s-a găsit el să facă pe deșteptul și să se ducă-n crucea nopții premergătoare dezbaterii la Vântu acasă. Când știi că Băsescu te așteaptă la prima cotitură, a-i da benevol muniție e echivalent cu a te autodetona. Nu contează că pulimea nu știe cine-i Vântu. E bogat, deci e hoț. Dacă o să piardă alegerile, nu are absolut nici o scuză.

Băsescu a comis-o grandios cu faimosul jurământ pe Biblia roșie că n-a dat nici cu pumnul și nici în plexul copilului, la Ploiești, în 2004. În cazul în care n-ar fi dat în el și ar fi știut că nu există riscul de a mai exista încă un rând de imagini, s-ar fi jurat pe ochii din cap și pe toată familia că-i curat ca lacrima de mamă. Dacă va câștiga alegerile, să-i facă statuie lui Vântu că i l-a predat cu fundiță pe Geoană.

UPDATE: Voi vota duminica asta; cu ură şi cu scârbă. Urăsc că am ajuns să trăiesc într-o ţară unde trebuie să te justifici cu cine şi de ce te întâlneşti. Refuz să intru-n jocul lor securistic. Şi mi-e scârbă de toate gunoaiele cu pretenţii intelectuale care cauţioneză un derbedeu. Care derbedeu conduce prin teroare o ţară de moluşte. Nu dau doi bani pe Geoană. Iliescu a fost chiar blând. Dar Băsescu trebuie să plece.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

423 thoughts on “Două momente, un singur președinte

  1. nu vreau sa comentez aici despre vantu sau altele asemenea, despre care s-a tot vorbit in majoritatea comentariilor. vreau doar sa atrag atentia asupra unor aspecte de meta-comunicare… mai putin sau deloc analizate:
    1. privirea lui basescu imediat dupa asa-zisul juramant – poate aveti prilejul sa o revedeti: cum l-a privit TB pe turcescu, cu ce ura in privire si cu mesajul non-verbal destul de evident pentru mine: “cum naiba ti-ai permis sa aduci in discutie acest subiect? lasa ca o sa vezi tu ce-o sa patesti pentru asta!”
    2. zambetele arogante de pe fetele publicului lui basescu – majoritatea sustinatorilor lui, de la fiice, udrea, macovei, pana la videanu si boc, pe tot parcursul dezbaterii, au afisat zambete superioare si pe alocuri dispretuitoare. fiica mica a presedintelui, cu unghii negre, gene false, pometi si buze “retusate” (folosind doar un eufemism), s-a ocupat mult timp cu sms-urile, ceea ce nu prea se face, iar elena udrea statea la un moment dat cu gura cascata si cu dintii la semi-vedere – incat am crezut ca este in plin orgasm cu greu disimulat, pregatindu-se cumva pentru marele “aaahhh”. prin contrast, publicul lui geoana a fost mult mai rezervat si mai serios, nu i-am vazut cu zambete arogante si superioare (de cateva ori i-am vazut zambind sau razand pe crin antonescu si pe mircea dinescu, insa au facut-o natural).
    3. subscriu la observatiile deja punctate de altii mai devreme: pe de o parte, basescu, in mitocania lui, nu i-a dat flori propriei sotii (geoana nu s-a incurcat deloc aici); pe de alta parte, in pauza si la plecare el (basescu) o ducea de brat pe sotie, mai bine zis o “purta” aproape pe sus, sugerand cel putin ideea ca o duce cu forta, si nu sotia il tinea pe el de brat – ceea ce arata, intr-adevar, raporturile de forta intre cei doi (este evident pentru oricine studiaza aspectele non-verbale ale comunicarii si relatiilor intrumane). prin contrast, relatia sotilor geoana este diferita – mihaela pare o femeie constienta de inteligenta si de look-ul sau, stapana profesional, egala in relatia matrimoniala, chiar apreciata de un sot care nu uita deloc de ea – care ii ofera intotdeauna si ei flori si care o si saruta in public (ceva normal intre doi oameni casatoriti si intre care lucrurile merg bine).
    ar mai fi si multe altele, dar deja cred ca am un comentariu prea lung…

  2. Chiar nu inteleg ce cauta MG la miezul noptii la catateanul Vantu?
    Pe de alta parte Basescu nu a facut mare lucru cu “dezvaluirea” asta, decat sa isi motiveze propriul electorat (care oricum este talibanizat) si sa-si arate apucaturile de securist. Nu cred sa fi reusit sa intoarca nici macar un vot de la PNL sau PSD.
    Cat despre nehotarati nici atat, deoarece argumentul Vantu nu diferentieaza dpdv logic.
    Mult mai mare impact ar fi avut daca il prindeau pe Geoana iesind miercuri noapte de la Iliescu… Deci chiar daca MG a vrut sa isi dinamiteze singur campania electorala, nu a reusit mare lucru (sper sa nu mai incerce).

  3. “Geoaana” ne-a aratat in ultimele zile cum este sa alergi singur si sa termini pe locul 2. Eram nehotarat, daca voi merge sau nu la vot, acum m-am hotarat , votez “nebunul satului” adica Basescu, “Geoaana” e un papagal, asta este , si-a tras singur presul de sub picioare. Parca si-a dat seama ca o sa castige si s-a speriat, era prea mult pentru el :)). O sa votez Basescu, nu pt ca traiesc bine, ci pt ca prefer “un nebun” decat o “muhaia”.

  4. L-as fi votat pe Geoana daca nu era faza cu Vantu, dar acum prefer sa stau acasa.
    Stiu ca ambii candidati au in spate oameni de afaceri si grupuri de interese, dar macar Dle Geoana, ‘minte-ne frumos’

  5. DUMINICA 6 DECEMBRIE TREBUIE SA IESIM CU TOTII SA VOTAM, SI SA VOTAM – ASTA E ! – CU GEOANA. EU SUNT SIGUR CA DACA AR FI O PREZENTA LA VOT DE 80-90%, BASESCU AR PLECA PE MARE CU UDREA, MACOVEI SI RIDZI.
    ROMANI, IESITI DUMINICA LA VOTARE !!!

  6. ce sa mai zic frate?
    sper sa fure geoana mai multe voturi decat basescu…

    mocirloasa concluzie da’ alta n-am.
    nu ma asteptam la vreo prestatie glorioasa din partea lui geoana dar macar sa nu piarda voturi era de asteptat.
    am transmis de dimineata unui prieten un mesaj cu “jos basescu!” ma intreb acum daca ar trebui sa-mi fac probleme in legatura cu siguranta mea.
    hai la vot oameni buni!

  7. Nu am avut timp să citesc toate comentariile. Nu ştiu, deci, dacă cineva s-a întrebat deja DE CE NAIBA NU L-A ÎNTREBAT GEOANĂ PE BASESCU, TOT TIMPUL, DE CE N-A FĂCUT CELE CU CARE SE LAUDĂ CĂ LE VA FACE, PÂNA ACUM? De ce nu le-a făcut până acum? Chiar dacă i-ar fi tras cu mogulii cei răi care nu l-au lăsat, tot era bună de văzut faţa lui. Şi ar fi fost ocazia să-l întrebe de mai multe ori.

    Crin ar fi pus întrebarea.

  8. @anca

    Sa vezi ca Ciutacu te ia de consiliera personala. Nu de alta, dar rar am vazut atata subtilitate si virtute analitica…

    Sa vezi de ce. Daca e adevarat ca electoratul lui Base e talibanizat, al lui Geoana poate sa il paraseasca, macar in parte (iti spun si care: cei peste 55 ani, mai pauperi si mai putin educati, care au pierdut – ei, sau membri de familie – bani la FNI). Cat despre cei veniti de pe la Vadim, Oprescu si chiar si Floricel… te las pe tine sa te gandesti cum au vazut lucrurile aseara. Cand spun asta te rog frumos sa nu uiti ca electoratul lui Floricel este cel mai scolit si mai bogat, adica gandeste cu capul din dotare si nu urmeaza orbeste sfatul marelui bos(s).

    Cand spui ca “argumentul Vantu nu diferentieaza dpdv logic.” ce vrei sa zici? Am incercat eu ceava ceava hermeneutica, dar nu mi-a iesit nimic

  9. oare…inca 5 ani din viata mea…voi fii reprezentat de catre basescu ? oare chiar omul asta ne reprezinta pe noi romanii ? sau ca sa ma exprim altfel: 40% dintre romani sunt mahalagii ? oare 40% dintre noi suntem distrati de Nikita ? de magda ciomag ? de guta ? oare chiar atat de jos suntem ? oare 40% dintre noi facem rating otv-ului ?

    oare chiar nu vedem ca defapt sunt aceeasi banda care conduce tara asta de 20 de ani, cu mentiunea ca baselu a condus-o spre pierzania finala in ultimii 5…cu elena udrea, cu ritzi, cu asfaltangii, cu bordurieru ala imputit de videanu, cu EMIL BOCCCCCCCCCCCCCCC primul meu ministru ???????? ce tehnica de dat cu coasa are, macar la asta se pricepe.

    pai voi dementilor nu il votati pe geoana pentru ca il are pe “vanghele” in partid ? ba nebunilor, dar de elena basescu ati auzit ? pai aia este deja europarlamentar baaaaaaaa, inculta aia este reprezentanta noastra in parlamentul european, dar nu ma mira nimic, ca doar acolo se afla si gigi berbecalii si vadim…

    ne meritam soarta.

    baaaaaaa, treziti-va ca nu vreau sa emigrez din cauza prostiei si dobitociei care pute in tara asta.

    am uitat sa fim oameni, am uitat sa fim romani, acum suntem fecare pentru el, fiecare pentru curu’ lui, altceva nu mai conteaza.

  10. Avem o clasa politica mincinoasa, corupta si mai ales aservita. Din 1990 si pana acum nu am votat niciodata fiindca nu am avut pe cine.
    Ca sa fii politician intai trebuie sa fii OM !!
    iar pe mine base m-a dezamagit ca OM, iar geoana ca POLITICIAN !!
    Pt mine duminica este vorba despre mai multe voturi – base, geoana, iohhanis, antonescu si udmr – deci 5 voturi
    cum voi vota:
    – antibasescu
    – pentru iohhanis
    – pt antonescu
    – antigeoana
    – anti udmr
    Deci scorul este de 3-2 pt geoana, voi vota geoana dar nu voi vota pt omul politic geoana.
    Antibasescu m-am hotarat sa votez imediat dupa imaginile din aeroport, dupa eliberarea ziaristilor – mirosea puternic a “facatura”
    Antigeoana deoarece este un om slab, bine caracterizat de mos Ion …. Iliescu – prostanacul –
    Antiudmr deoarece sunt din Transilvania
    Sper totusi ca proiectul Iohhanis sa castige iar geoana sa inteleaga ca nu a castisgat pe “mana lui” si sa aiba bunul simt sa nu mai candideze peste 5 ani
    Dumnezeu sa ii ajute pe romani !!!

  11. era clar ca Base va scoate un iepuras din joben la confruntarea asta, dar credeam ca va fi ceva tenebros din trecutul lui Geoana (se pare ca n-a gasit asa ceva), dar sa arunce o fumigena servita chiar de Geoana cu-o seara inainte nu ma asteptam! pai cat de – nici nu stiu cum sa spun – stupid sa fii sa te auto-sabotezi in halul asta, cand e clar ca Baselu’ te urmareste peste tot?! oricum, prefer un “prostanac” decat un dement la conducerea tarii, asa ca ma duc totusi sa votez cu Geoana, dar… vai de zilele noastre ce ne mai asteapta (indiferent cine iese presedinte)!

  12. DAR, DACĂ VÂNTU L-A CHEMAT PE GEOANĂ LA MIEZ DE NOAPTE, CA SĂ-I SPUNĂ DE CÂTE ORI S-A INTÂLNIT ANTERIOR CU BĂSESCU ȘI GEOANĂ DIN POLITEȚE NU A VRUT SĂ ARUNCE ASTA IN DEZBATEREA DE ASEARĂ?
    POATE CINEVA AR TREBUI SĂ-I SPUNĂ ASTA ȘI LUI GEOANĂ.
    AȘA, AM SCĂPA DE PRIVIREA AIA SATISFĂCUTĂ DE CALUGARIȚĂ VIOLATĂ, A LUI BĂSESCU!

  13. si ca sa fiu inteles corect, nu imi place absolut deloc psd. Dar ma uit la Victor Ponta, la Geoana, la chiar Nastase, la (parca) Dumitrescu, la…pai si fac o comparatie cu basescu, cu boc, cu udrea, cu ritzi, cu videanu….pai doar daca ma uit la figurile lor ba, ii asez asa unul langa altul si fac comparatie, fiecare cu fiecare….si imi da cu minus, dar stii de ce ? pai pentru ca imi doresc niste domni la conducerea acestei tari, nu niste curve si niste curvari, sau cosasi.

  14. Ideea cu “s-o fi dus geoana…dar ce cauta basescu in tufis cu aparatu?” mi se pare la fel de cretina ca si cum dc ti-ai prinde nevasta in pat cu altu sa fi acuzat ca esti pervers si nu lasi oamenii in linistea actului lor…

  15. si ca sa inchei ca nu mai puteam de nervi aseara cand mi-am dat seama ca prostanacu chiar e prostanac…si eu il votez ca nu am ce sa fac…

    ba nene, pentru cei ce au vazut confruntarea de aseara (sau pentru cei ce de 2 luni incoa se uita pe toate canalele TV doar la politica, eu) si nu isi dau cu parerea doar de dragul conversatiei, faceti o comparatie intre sstinatorii lui baselu si cei ai lui Geoana prezenti ieri la confruntare. hai ca m am plictisit de descrieri aici, sa ca va las pe voi sa cautati imaginile.

    la Geoana erau oameni ce ne fac cinste si duc imaginea tarii frumoasa a tarii si peste hotare, in schimb ce la basel erau…tarani, fara sa se simta nimeni jignit (in afara de cei prezenti in spatele sau ieri).

  16. PS: oare o sa aflam, totusi, vreodata de ce s-a dus Geoana la Vantu in noaptea dinaintea confruntarii?! ca explicatia lui Geoana cum ca s-a dus sa-i ceara scuze pentru ce a zis in nu stiu ce interviu, nu tine! ca nu te duci in miez de noapte sa ceri scuze cuiva fata de care, cica, ai gresit… poti foarte bine sa mergi in timpul zilei, daca tot te macina constiinta

  17. Acum o rugaminte pt Victor Ciutacu – te rog nu mai participa la emisiunile domnului Gadea in care este invitat si Mircea Badea – omul ala nu are nici o legatura cu politica !!
    Sa nu uitam ca el a fost prima “tanta” a lui teo sau “omul spagatel” ori “mircica kun fu” cum ii spunea pustoaica mea, care era un copil pe atunci.
    Stiu ca subiectul nu are legatura cu votul de duminca, dar prezenta lui mircica intre ceilalti analisti politici da o nota de “stan si bran” emisiunii.
    Oricum trebuie sa il felicit pe mircea pt emisiunea In gura presei care este genul ideal de emisiune pt calitatile lui.

  18. Uitati-va atenti la mimica Monicai Macovei (in special la buze) si la ce spune Basescu, in special cand vorbeste despre intalnirea Geona-Vantu. E posibil ca Monica Macovei sa-i transmita ´in direct´ ce sa vorbeasca?

  19. Bai fratilor, chiar mai vreti sa-i vedeti fata lui basinescu inca 5 ani de zile???..nu v-a ajuns?

  20. @Iordachel Gudurau

    corect! basescu ne-a hipnotizat cu puterea unui singur ochi (dreptul atunci cand nu fuge in directia opusa celuilalt si stangul cand nu e inchis de pleoapa cazatoare de la prea mult acool). au ajuns romanii sa vada, sa simta si sa perceapa totul prin ochii chiori ai lui basescu. rau am ajuns…
    sper ca atunci cand deschid ochii cu adevarat saptamana viitoare, sa nu mai vad portocaliu.

    stima domnule guduraru, cel mai relevant comentariu in opinia mea.

  21. De ce a simtit nevoia Basescu sa specifice – intr-o singura fraza si vizibil crispat – unde NU l-a lovit pe copil (i.e. fata si plex), cand el a fost intrebat DACA l-a lovit?

  22. O gafa impardonabila e pe punctul de a distruge speranta “poporului suveran” intr-o schimbare de “persoana” la carma tarii, ca personal nu am incredere ca se va produce o schimbare radicala in ceea ce priveste viata noastra.
    Munca nu numai a unui om, ci a unei echipe intregi;orele, zilele si noptile, saptamanile
    petrecute intr-o scelerare absoluta in campania electorala este pe cale sa se naruie din cauza unui gest negandit. Dar ma intreb, chiar nimeni din staff nu a stiut ce intentie are candidatul prezidential? Sau asa cum spune D-l Ciutacu:”Unul ramane intotdeauna singur…” dar nu la sfarsit, ci in miezul luptei?.Citim cu amaraciune comentariul D-lui Ciutacu:”Daca o sa piarda alegerile, nu are absolui nici o scuza”.
    Dumnealui ne atrage atentia asupra “anormalitatii scelerate” punand un semn aproape egal intr-un “fapt” si insusirea unei persoane; “scelerat” este substantiv in toata legea sa; nu e adjectiv, dar poate fi folosit adjectival in contextul “om scelerat” respectiv ‘om marsav, ticalos, criminal’.D-l Ciutacu forteaza substantivul “anormalitate” la personificare ca sa obtina sensul dorit.
    In situatii limita, in stressul accentuat, multora li se poate intampla “sa faca pe desteptul” incredintati fiind ca salveaza ceva.
    Elegant spus.Si cand le vine asa o idee? “In crucea noptii”.De ce n-a folosit D-l Ciutacu “miezul noptii” sau “toiul noptii”? Pentru ca numai astfel ne poate determina iarasi la o meditatie, oare de unde vine “crucea noptii”. Cu siguranta dumnealui a citit de “Crucea lui Einstein” pe cerul noptii; niste imagini spectaculoase ale universului, cu o galaxie in centru, care formeaza imaginea perfecta a unei cruci, si i-a sugerat “in crucea noptii”.Foarte frumos exprimat.Apoi ne scoate din reverie si ne spune ca prin gafa facuta, D-l Geoana a furnizat cartuse lui Basescu, si culmea chiar “benevol”‘ inmanunchiat in expresia deosebit de sonora “a-i da benevol
    munitie”, prin care “isi da foc la valiza” as spune eu, dar D-l Ciutacu foloseste de data aceasta un verb de miscare rapida , cu efect de explozie: “echivalent cu autodetona”.Parca si auzim zgomotul imens produs de explozie, parca si vedem flacarile si fumul care se ridica in spirala.
    Sunt o traditionalista, nu mi-as dori o Biblie imbracata in rosu.Pentru mine ar insemna o provocare la ceva, mai de graba decat smerenie. Faptul ca domnii prezidentiabili trebuia sa faca juramant pe Bibilie rosie
    este o profanare oarecum pentru mine. Dar sa mai si juri strambi chiar nu se poate inghiti.
    Dar T.B. nu le are pe cele ce apartin lucrurilor sfinte, ca din comportamentul lui ne dam seama ca ceea ce este sfant este doar un “cuvant” in capul lui, care nu produce nici o rezonanta in suflet. Si din acest motiv D-l Ciutacu il taxeaza cu o alta expresie colorata: “s-ar fi jurat pe ochii din cap”
    “ca-i curat ca lacrima de mama”.Ce comparatie splendida. Am amintit de ultimele doua constructii sugestive in care D-l Ciutacu iarasi evita sa foloseasca expresia binecunoscuta “a-si arata recunostinta” si utilizeaza “” a face statuie lui Vantu” printr-o exagerare. Si sa ma csuze dumnealui ca am pufnit in ras cand am citit:”I l-a predat cu fundita pe Geoana”; mi l-am imaginat pe Geoana cu nodul in forma de aripa de fluture
    pe fund, servind drept podoaba pentru “gafa” enorma, care ii poate fi sfarsitul visului de a ajunge presedinte.

  23. Victor,

    Poate sunt eu nebun, e posibil. Dar cred ca aseara am inteles de ce trebuia sa fie Turcescu moderator, si nu altcineva…nici macar un duet, cu cineva de la voi.

    Cand a jurat Geoana Victore, Turcescu a intervenit pe juramant, spunand clar si tare sa repete pana si numele “numitilor”. Asa, ca sa fie ca la carte.

    In schimb, desi l- a intrebat pe Marinar daca a lovit copilul, nu cu pumn, picioare, capete in gura, nu a intervenit desi nici macar nu a raspuns la intrebare.

    As putea sa spun ca inteleg anumite lucruri despre ceea ce inseamna co,unicare. Daca acolo intervenea, cum era normal, avand in vedere gradul de emotie creat in aceste zile, eu cred ca era decisiv. Sa nu uitam ca erau 5 milioane de oameni care s euitau. Degeaba se comneteaza dupa, atat episodu Vantu cat mai ales acest aspect…

    PS – din pacate, Geoana extrem de slab. Avea o mie de motive de atac…a zis de oprea, a zis de dosar, a zis de cocos, etc…da nu are habar sa puncteze…din pacate, o sa votez si eu tot cu scarba, un prostanac…

  24. Domnule Ciutacu, tot respectul pentru dumneavoastra. Sunteti jurnalistul meu preferat. Dezbaterea de aseara mi-a lasat un profund gust amar. Si nu atat din cauza celor doi contracandidati cat din cauza moderatorului Turcescu care are impresia ca suntem o tara de prosti si ca nu ne prindem atunci cand el este “lucrat”. Nu am vazut asa ceva de cand sunt. Eu inteleg ca fiecare om isi are afinitatile lui, dar aseara a fost mai mult decat atat. Aseara Turcescu a urmarit sa realizeze demontarea sistematica a lui Mircea Geoana, si asta pe tot parcursul dezbaterii. Aproape ca numai Basescu a fost lasat sa vorbeasca, numai Basescu a fost lasat sa atace incontinuu, nu a fost oprit absolut deloc atunci cand il intrerupea aproape la fiecare fraza pe Mircea Geoana. In schimb, cum simtea putina teama domnul Turcescu atunci cand Geoana urma sa spuna cate ceva nasol despre Basescu, marele moderator al lui peste intervenea cu sintagma”Domnule Geoana, sa pastram formatul emisiunii”. Mi-am amintit din nou de comportamentul imbecil pe care l-a avut acelasi turcesscu in raport cu cazul Orban in urma cu cateva luni cand va amintiti ce nenorociri inventase impreuna cu Tatulici. Iar intalnirea lui Geoana cu Vantu este clar regizata de “cel mai iubit fiu al poporului” si de “mogulul Realitatii” , asa explicandu-se si modul in care a actionat Turcescu, la ordinul primit. Rusine acestui jurnalist!

  25. atata vanzoleala ..dragilor, asta a si fost scopul manipularii facute de vantu..tipul este machiavelic la fel ca si amicul base…acum cateva luni Realitatea manca bataie rau de la Antena…ce s-a gandit machiavel??? il injur pe base, fur audienta si la sfarsit ii trag si presul de sub picioare prostanacului , prostim pulimea…aia de se lasa ..
    niste ticalosi oligofreni, bolnavi de putere, amandoi si vantu si basescu… nu credeam, ever, sa fiu hotarata sa-l votez pe Geoana dar asta am sa fac …amin !

  26. ma gandesc cu groaza ca s-ar putea ca gestul lui Geoana si lipsa de reactie in fata lui Basescu sa-l coste voturile multor concetateni.
    nu mai suport ca inca 5 ani acest individ sa ne rada in fata si sa-l vad la tv cum isi plimba si isi danseaza nevasta prin carciumi.
    ni mai suport sa-i vad privirea crucisa si izolarea in care a ajuns aceasta tara, si haosul din institutiile statului.
    prefer un asa zis prostanac decat un parsiv.

  27. Geoana a fost la Vantu.
    Basescu a fost, la randul sau, la Vantu.
    Deci s-au neutralizat reciproc.
    De cate ori s-a intalnit GHeoana cu Vantu si alti moguli, de atatea ori Basescu i-a frecventat pe Vantu, Patriciu, Voiculescu.
    Alta fumigena a basescului, alta spaima decat kkt-ul pe care l-a mancat timp de cinci ani de zile.

  28. Intai un scenariu.

    Nicolae Popa da cu subsemnatul de niscai saptamani prin beciuri in Jakarta, are deja iscalit material pentru un roman fluviu plus ceva proza scurta, cu nume date si mai ales conturi. Pentru dl. Vantu asta e eufemistic vorbind, neconvenabil. Confruntat alaltaieri cu productia literara a fostului cirac mogulul capituleaza instantaneu si pune intrebarea fatidica: ce vreti? Pai cum ce vrem? Mai e vorba? Il vrem pe Prost. Cu fundita, binenteles…

    Nimic mai simplu, maleficul il suna pe gangav in preziua alegerilor cu o oferta de nerefuzat: o informatie bomba devastatoare impotriva lui Basescu, numai buna de trantit la confruntarea de a doua zi. Momeala e prea tentanta, gugumanul se si vede umilindu-si adversarul cu arma secreta livrata la ceas de taina. Si musca, prezentandu-se la Vantu la usa, unde echipa lui Base’ ii executa un fata profil de toata frumusetea… Buun!

    Pana aici totul e in regula. Asta e politica. Dar ce urmeaza e imbecilitate pura, Iliescu a fost indulgent.

    Vantu nu ii spune nimic. Probabil i-a livrat fasul ala monumental cu Cocos si Posta. Idiotul national insa nu banuie nimic. Ba mai mult, probabil jenat de faptul ca s-a expus aiurea fara nici un rezultat, nu spune nimanui de escapada nocturna lasand staff-ul de campanie sa motaie linistit in timp ce pozele apar cu ceva ore inainte de dezbatere pe AC. Intr-un crescendo al prostiei cretinoidul se prezinta mai apoi fara nimic pregatit pentru a justifica vizita nocturna si baiguie o incoerenta despre minciuna in falsh. Nu reusteste sa explice in nici un fel gestul. Penibilul e dureros.

    Intr-un final apoteotic Iuda da lovitura de gratie confesandu-se pe propria televiziune cum au ascuns el si Idiotul o veche si calda prietenie de ochii publicului.

    Debilul tace….

    Geoana merita sa piarda . PSD merita sa piarda pentru ca nu au reusit sa aleaga in fruntea lor decat o papusa lobotomizata care sa nu deranjeze orgoliile celor ‘nspe lideri de gasti si grupulete.

    Sa le fie de bine. Hai sictir….

  29. Victor, io nu contenesc sa ma minunez cum si-a luat-o in freza … il votez pentru ca nu pot sa-l votez pe Basescu, dar mi-e clar ca lipsa de profesionalism care a cuprins tara asta l-a atins si pe el si pe staff-ul lui puternic de tot. Pana la urma, noi cu ce kkt am gresit?
    Sa vina Crin inapoi ca de cand nu mai e candidat e si mai bun! Fantastic ce sansa am pierdut!

  30. Domnule Ciutacu,
    Confruntarea de ieri seara dintre cei doi candidati la presedintie Mircea Geoana si Traian Basescu m-a pus serios pe ganduri.
    Mi-am dat seama ca nu am fost deloc atenta pana acum la comportamentul meu in societate si am decis sa iau masuri urgente. De aceea de azi promit ca voi deveni un alt om, un om responsabil, un om cu un comportament perfect.
    Deci imi iau angajamentul 🙂 ca:
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/04/confruntare-concluzii-si-angajamente/
    Cu deosebit respect

  31. @Ciutacu: Maistre, bine bine, il votam pe Prostanac (dupa dezbaterea de aseara mi-am dat seama ca i se potriveste de minune porecla), dar cat de mult se va schimba viata in bine, in Romania, fata de actualul regim? adica mi se pare de porc sa stau si sa ma imbat cu apa de la chiuveta ca Geo-Hannis va sta in picioare mai mult de cateva luni (sa zicem pana dupa sarbatori, ca sa nu iasa lumea in strada). Sincer, mai fac o incercare si cu maimutoiul asta, si asta doar ca sa vad ce ii poate soriciul lui Johannis, si daca nici acum nu iese nimic… apai Congo scrie pe mine.

  32. Si daca ramuri bat in geam Si iese iarasi CHIORU” Eu am plecat la Amsterdam Ca s-a tampit poporu’ La carma bietei noastre tari Se afla un golan Cu apucaturi si cu purtari De mare betivan Si daca tot iesiti la vot Ca voi sunteti poporu’ Sper ca n-ati orbit de tot, S-alegeti iar pe …CHIORU’.

  33. Cum nu-l suport pe basescu,o sa-l votez cu toata greata din mine pe geoana,doar pentru speranta de a avea un prim-ministru care e in stare de ceva.Domnule Ciutacu,credeti ca Sov e pe blat cu Base?

  34. si pt ca nu pot sa ma abtine si pt ca nu am cum sa dialoghez cu tine altfel, fii atent, nu ti s-a parut foarte ciudat cum i-a intins un colac de salvare Turcescu lui Geoana? Adica faza cu juramantul ca nu i-a promis nimic lu Mogulu’ cel Rau, mi s-a parut servita pentru Geoana, care mai avea un pic si se scapa pe el de emotii ca a picat pe subiect! Adica hai sa fim seriosi, dupa 5 ani de “Dat la intors” nu m-ar mira sa il vad si pe Geoana spunand ca nu am inteles noi la ce s-a referit. Pentru mine ambele juraminte sunt absolut nule, neavand nici forma si nici fond.

  35. Fratilor si mai frapanta este declaratia lu’ vantu: “suntem prieteni buni da a zis si el asa de campanie” … este evidenta conspiratia dintre vantu si marinaru`

  36. eu merg f relaxata la vot. mult mai relaxata decat in primul tur chiar, cand imi doream f tare sa iasa crin. evident, realitatea m-a contrazis aspru.
    Am zis si eu ca altii, ca voi vota cu foca de la circ, cu eva kent, cu oricine in afara de basescu.
    Geoana se califica cu brio drept oricine.
    Asa ca nu am niciun stres si refuz sa ma mai enervez cu toate prostiile si asa zisele dezvaluiri si jocuri de culise.

  37. Am citit aproape tot ce s-a spus si deja ma ia cu ameteli, dar tot Geoana votez.
    Gestul lui Geoana este normal intr-o lume normala.
    Gestul lui BaSECU este o mizerie de neacceptat, ma refer la atac, ca de jurat nu pot decit sa spun ca e un mirsav demagog.
    Nimeni nu isi pune, rezonabil vorbind, de ce a raspuns cum am vazut Geoana.
    Isi merita numele de PROSTANAC, dar nu in sensul pe care f multi sarim sa il ingurgitam.
    Si inca ceva, ca sa nu sariti “ca rata la muci”
    nu imi place deloc Geoana, nu suport PSD-ul, dar stiu un lucru, mi-a scirba de taoata gasca portocalie.
    Niste adevaruri ( ale mele, dar din “stiinta”)
    – Geoana este un om educat, cu o disciplina a mentalului logica, mai manierat si educat decit multi dintre noi ( ca sa nu zic toti si sa se ofuscheze “domnisoarele de pension”)
    – Base e un ordinar si un escroc de ultima speta umana
    – Cind cineva, asemeni lui Geoana, este atacat in pubilc cu nesimtire si rea vointa, ce intrece orice norma de civilitate, singura reactie este de uluiala si un raspuns atit de naiv si sincer, incit iti vine sa ii dai si doua palme, pe linga un sut in cur, sa il aduci la realitate.
    – Asta e Geoana un PROSTANAC, fara valente de shmecher de mahala, cartier sau de gasca.
    Daca aceasta eticheta o intelegeti in aceasta ipostaza, uneori cred ca Romania are nevoie mai degraba de UN PROSTANAC, chiar si fara sa regret ca nu a fost cazul cu Crin ( spun eu un taliban nepracticant liberal)care il calca in picioare pe NESIMTIT, dar care lasa un partid sa fie manipulat grosolan de PSD-isti.
    Tot raul spre bine si nu va mai dati “mimoza senzitiva”, maicute preacucernice, sau mai stiu eu ce fel de “fete mari”. Suntem ce suntem si sa mergem pe picoarele noastre la vot si sa nu apelam la o motivatie, care sa nu ne pateze inocenta si moralitatea noastra imaculata de sfinte gen maica Maria Tereza.

  38. Domnule Ciutacu, haideti sa fim seriosi. Acest filmulet pe care-l postati dvs. aici, a suferit din punct de vedere al integritatii, dvs. editandu-l computerizat. Realitatea e ca nici nu s-a pomenit numele Vantu aici (parca e un facut, ca in aceeasi fraza sa apara cuvintele “Realitatea” si “Vantu”).

  39. O fi Geoana inca favorit, dar Iliescu se dovedeste a fi un fin cunoscator, de l-a facut prostanac. Nu putea sa mearga azi la Vantu, sau chiar duminica? Basescu era in corzi si Mirciulica l-a ajutat sa reintre in lupta…

  40. O dezbatere castigata fara probleme de Mircea Geoana. O fi mers la Vantu, dar s-a jurat pe Biblie ca nu-i va satisface acestuia si, de altfel nici unui mogul, nici un privilegiu. Juramantul lui Basescu a lasat semne de intrebare. Parca a vrut sa spuna: Domnule Turcescu, l-am lovit pe baiat. Iata o situatie de cumpana, dar daca trebuie sa aleg intre vizita lui Geoana la Vantu si inca cinci ani de scandal si dezbinare continua, aleg fara nici un fel de resentiment Mircea Geoana.

  41. domnule , de asta te ador, intelectual vorbind, desigur.. de la update se trage acum..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.