Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Două momente, un singur președinte

Două momente, un singur președinte

Geoană nu are absolut nici o scuză că, în condiții de anormalitate scelerată, s-a găsit el să facă pe deșteptul și să se ducă-n crucea nopții premergătoare dezbaterii la Vântu acasă. Când știi că Băsescu te așteaptă la prima cotitură, a-i da benevol muniție e echivalent cu a te autodetona. Nu contează că pulimea nu știe cine-i Vântu. E bogat, deci e hoț. Dacă o să piardă alegerile, nu are absolut nici o scuză.

Băsescu a comis-o grandios cu faimosul jurământ pe Biblia roșie că n-a dat nici cu pumnul și nici în plexul copilului, la Ploiești, în 2004. În cazul în care n-ar fi dat în el și ar fi știut că nu există riscul de a mai exista încă un rând de imagini, s-ar fi jurat pe ochii din cap și pe toată familia că-i curat ca lacrima de mamă. Dacă va câștiga alegerile, să-i facă statuie lui Vântu că i l-a predat cu fundiță pe Geoană.

UPDATE: Voi vota duminica asta; cu ură şi cu scârbă. Urăsc că am ajuns să trăiesc într-o ţară unde trebuie să te justifici cu cine şi de ce te întâlneşti. Refuz să intru-n jocul lor securistic. Şi mi-e scârbă de toate gunoaiele cu pretenţii intelectuale care cauţioneză un derbedeu. Care derbedeu conduce prin teroare o ţară de moluşte. Nu dau doi bani pe Geoană. Iliescu a fost chiar blând. Dar Băsescu trebuie să plece.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

423 thoughts on “Două momente, un singur președinte

  1. Eram asa de hotarata sa-l votez pe Geoana, ca sa scap de gunoi…Si s-a facut de toata jena aseara. Pacat de cei care-l sustin. I-a umplut si pe ei de ridicol! Daca te uitai la persoanele din spatele lui, numai oameni admirabili. In spatele lui Base erau Videanu, Berceanu, Boc , EBA, Undrea si alte buruieni. Dar Geoana nu a fost in stare sa fructifice avantajele pe care le avea. A venit prea relaxat si nepregatit pentru ca-l dadeau sondajele castigator. Basescu la cat e de disperat sa nu-si piarda scaunul, a venit mult mai pregatit. Iar gafa cu Vantu e de necomentat. Oligofren sa fii si tot trebuia sa te duca neuronul ca esti urmarit si ai telefoanele ascultate. Orice-ar fi, duminica ma duc sa votez prostanacul. Sper ca alianta cu Antonescu si Iohannis sa-l mai ridice si pe el din punct de vedere intelectual. Si la cat de scarba imi este de Base, l-as vota si pe Bin Laden in turul doi, ca sa fiu sigura ca scapam de nemernic!

  2. @allex- si eu am intrat pentru prima oara pe acest blog si ma deranjeaza in oarecare masura aprecierile facute la adresa “postacilor”, cu aplombul tipic basescian si cu derapajele de logica si consecventa caracteristice fanaticilor acestui individ. Chiar daca ar posta de 3960 ori acelasi “postac”, nu inteleg de ce ar trebui sa i se inchida gura. Dumneata nu faci acelasi lucru? Nu iti expui optiunile de cate ori si unde ai chef? Iti faci vreo problema din faptul ca arunci cu oua stricate in altii, chiar daca este posibil sa nu ai dreptate decat cel mul partial? Evident ca nu, pentru ca dumneata ai toate certitudinile de care ai nevoie. Eu vreau sa (mai) am dreptul la indoiala cu privire la propriul meu viitor. Pentru ca am si eu o certitudine: stiu ce urmeaza avandu-l pe Basescu in frunte si mi-e groaza! Nu stiu ce ne asteapta cu Geoana si mi-e teama. In final, imi place mult cum te identifici cu poporul in post-scriptum, un alt cliseu basescian, cules parca din anul 1948. Care popor? 30% din 30% prezenta la vot, adica 10% din populatie? Si cu restul de 90% ce se intampla? La canal, in Siberia, in cimitire? Vai de mama noastra!

  3. @ allex

    Observ ca sunteti un admirator al lui Traian Basescu (sau al cuiva din PDL) . Stim ca sunteti multi . O admiratoare neconditionata a Elenei Udrea care a sunat la Turcescu in emisiune a impresionat o tara intreaga prin forta cu care-si admira idolul . Va multumesc ca ati dezvaluit chinul la care suntem supusi noi , cei cativa postaci ai lui Ciutacu . Avem o norma infernala si suntem platiti prost (plus ca n-am mai luat salariul de vreo 7 luni) . Am incercat sa schimbam locul de munca dar ni s-a spus ca la d-va toate locurile sunt ocupate . Cumva ironic ni s-a aruncat un “cat de mare credeti ca-i dosul ala sa-ncapa atatia?” , dar n-am inteles ce inseamna . Am incercat sa ne cautam un alt loc de munca . Am inteles ca nu prea mai sunt (locuri de munca) . Bineinteles ca am considerat aceasta afirmatie ca fiind o calomnie la adresa celui mai competent guvern din istoria tarii , a continentului si a lumii . Dar am fost obligati sa inghitim in sec asemenea vorbe nedrepte . Rugamintea mea , domnule allex , este sa nu-i spuneti lui Ciutacu ce v-am spus acum , ca ma da afara . Poate n-ar fi trebuit sa-mi deschid sufletul astfel in fata d-va , dar am vazut (din postare) ca sunteti singurul care intelegeti prin ce trecem . Speranta mea (si a celor inca 2-3 postaci de pe aici) sunteti d-va . Va multumim ca existati .

  4. @allex:eu cred ca esti forte tanar si nu sti inca ce inseamna responsabilitatea, daca pe 7 Decembrie nu avem Guvern vom muri de foame .Sigur Anul 2010 va fi groaznic ,toate institutiile statului sunt blocate Sansa reala este Guvernul Iohhanis asa ca HAI LA VOT CU GEOANA Domnul Ciutacu nu cenzureaza nimic si nici prostanaci lui nu suntem.Suntem liberi inca Pentu asta ma duc la vot =LIBERTATE

  5. @allex
    Sunt tot eu postacul care trimit la greu mesaje pe care le citesc doar eu si eventual Ciutacu. Si tu. In rest nimeni. Si vezi sub cate zeci de nik-uri postez. Sa fie la numar.
    mai castig si eu un banut. Dupa cum vezi am o viata grea…

  6. @allex
    trebuia sa-ti vezi adoratul portocaliu la OTV, era manga, gresesc…MANGAAAAAA…de ce sa nu recunosc , mi-a facut mare placere, am adormit mai listita, nu se poate ca “boborul” sa fie atat de putin informat sau atat de idiot ca sa-l voteze inca o data…

  7. Prostanac sau nu tot trebuie sa scapam de base. Strangeti din dinti(sau din altceva)si hai la vot negativ odata. O sa vedeti ca nu doare tare. Si oricum trece. Dar cu base inca 5 ani e un cosmar care nu trece repede. Si doare al naibi capul. Cine are cap…

  8. ,cred ca are dubla personalitate domnul presedinte ,un basescu neaga ca s-a dus la Voiculescu al doilea chiar s-a dus cu caciula -n mana ,un Basescu neaga ca s-a intalnit cu Vantu al doilea se duce in parcare ,sta la un pahar de vorba in acasa unor prieteni pune si de o afacere ,INTREBAREA ESTE CARE DIN CEI 2 BASESCU VREA SA FIE PRESEDINTE ! ?

  9. aseara 4 dec la otv Basescu SI-A FACUT AUTOPORTRETUL povestind la insistentele moderatorului cum a obligat un coleg inferior ca si grad pe vapor sa-l care in spinare pe post de lift pentru ca nu a reparat liftul cum a ordonat domnia sa , apoi am inteles apetenta dumnealui pentru emisiunea “nasu ” cand a povestit fortat de moderator cum s-a intalnit in parcare cu VANTU cand venea de la munte ,si cum au baut impreuna dar nu in casa lui VANTU in casa unor prieteni ,probabil scena a invatat-0 din filmul NASU si nu cred ca a fost singura cred ca idolul sau este nasul AL PACINO atat si-a dorit sa traiasca in marea “familia “a nasului incat a reusit fara ca noi prostii sa ne dam seama ca jucam in filmul lui ,macar daca era un regizor bun, deci fratilor duminica cred ca este cazul sa schimbam canalul telecomanda este la noi !

  10. Va plac șefii grobieni și autoritari ? Va plac femeile isterice devenite șefe competente pentru ca au știut prin ce cearceafuri sa se pre-umble ? Va plac copiii de șefi promovați pe repede înainte? Dar pilele ? … Poate ii meritați ?! Va invit sa-i votați !

  11. Nu stiu ce sa zic …ce o fi facut basescu , cum a reusit sa spele atatea creiere nu reusesc sa pricep …pe de alta parte cinci milioane de romani au ales pt restul …no comment ..romanii isi merita soarta.

  12. E bine ca poţi sa urasti. Ura te consuma la fel ca si dragostea.
    Nu stiu de la ce mi se trage, dar merge greu sa las mesaj pe saitul Dvs.

  13. Buna.as vrea sa va zic un lucru.cred ca toti am uitat ce a zis candva un MARE Domnitor al nostru:”..Moldova nu e a mea,nu e nici a voastra…este a urmasilor,urmasilor vostri. Tot astfel si acum “Romania NU ESTE a lui T.B ,nici a comunistilor din PDL(pt ca adevaratii comunisti sunt cei care au mituit si cumparat voturile )…Romania este si va fi a noastra. De ce sa plecam din tara,ba chiar sa le aratam ca ne pasa de ea si sa luptam cu dusmanii nostri din PDL care au pus sechestru pe tot ce nu e-al lor.Luptati cu mult curaj si nu dati inapoi. va multumesc.

  14. adevarata.calea dreapta spre adevar si democratie, intr o tara scindata si fraudata,unde mingea a fost aruncata in curtea curtii constitutionale,care trebuie ori sa accepte ca rolul sau este de catelus lingau sau adevaratul dulau care apara democratia.
    asteptam dupa 20 de ani de la revolutie ca dreptatea sa triumfe,unii au murit pt.dreptul de vot iar altii isi bat joc de acest lucru

  15. DUPA VALIDARE – SUSPENDARE PERPETUA – LUNARA – TIMP DE CINCI ANI !

    DUPA VALIDARE, PARLAMENTUL IL SUSPENDA PE BASESCU IAR GEOANA, PRESEDINTE AL SENATULUI SI LOCTIITOR AL PRESEDINTELUI, IL NUMESTE PE IOHANNIS. SE EVITA DIZOLVAREA PARLAMENTULUI.
    DE CATE ORI E NEVOIE POATE FI SUSPENDAT CA MASURA DE PRECAUTIE !
    POATE FI SUSPENDAT LUNA DE LUNA PANA DEMISIONEAZA. ALTFEL, SE VOR ORGANIZA LUNAR REFERENDUMURI TIMP DE CINCI ANI. MOTIVE DE SUSPENDARE SE GASESC CU USURINTA, BATAUS, ETC. .
    COSTUL REFERENDUMURILOR VA FI MULT MAI MIC DECAT EVAPORAREA BANULUI PUBLIC SUB MARINAR.

  16. Buna,
    va urmaresc cu mare atentie si interes atat emisiunea cat si interventiile din emisiunea lui Mihai Gadea. Pot spune ca singurul lucru care ma poate consola cu ideea ca sunt roman este acela ca, inca mai exista oameni in Romania care au curajul sa-si asume public optiunile si opiniile. Pana duminica eram destul de iritata atunci cand auzeam diversele etichetari ale poporului roman, ziua de duminica a fost insa o dovada elcventa ca nu meritam nici macar, sa ne numim popor sau natiune. Am asistat la cea mai mare umilinta la care se puntea expune Romania, nu vorbesc despre incalcarea princiiplor democratiei, ci despre gradul de incultura pe care l-a atins poporul roman. A fost poate o repetitie pentru a se verifica aplicabilitatea legiferării prostituţiei, dar surpriza, poporul roman s-a vandut mai ieftim decat o partida de sex la Continental, acolo tarifele sunt fixe si valabile pentru un serviciu de 1 ora, pe cand romanul cel patriont si nationalist, cu respect fata de valori, a reusit sa vanda viitorii 5 ani pe 100-200 Ron. Mi-e rusine ca sunt roman, mi-e sila de tara in care traiesc! este imposibil sa ajungem atat de jos si sa ne lasam calcati in picioare fara niciun fel de tremur. Am vazut la alte televiziuni titluri penibile, ca: “se pregateste o lovitura de stat”, cine sa ne mai loveasca? Nu ne-am dat singuri in cap? Pana si Dumnezeu cred ca si-a intors fata de la noi. Nu meritam respect si nici macar mila, ne meritam umilinta si batjocora. Pentru mine si inca multi alti romani care nu facem parte din clasa sociala si intelectuala a cuplului Videanu-Berceanu-Blaga, vreau sa le transmit celor trei ca sunt acum “adevaratii crimilali ai democratie si statului de drept din Romania” si le doresc din suflet sa le dea Dumnezeu totul, dupa cum fac si gandesc. Sa-i fie rusine domnului Videanu, care a facut avere in timpul tuturor guvernarilor, indiferent care au fost ele, ca are tupeul sa vina cu fata de sfant si sa ne umileasca cu atitudinea sfidatoare, pentru linistea lui sa stie ca nu suntem toti prosti si nici idioti, asemeni colegilor dumnealui de partid, deci sa-si schimbe discursul atunci cand vine si vorbeste in public, nerusinatul.

  17. DOVADA DE DEMNITATE PE CARE AR PUTEA-O DA CURTEA CONSTITUTIONALA PRIN ANULAREA TURULUI DOI S-AR SUSTINE PRIN FAPTUL CA IN EPOCA INFORMATICA A NU INSTALA O BANALA RETEA DE CONTROL A CNP-ULUI VOTANTULUI MULTIPLU REPREZINTA O PREMEDITARE A FRAUDARII TURISTICE A ALEGERILOR.
    DOVADA FRUDARII ESTE PERMITEREA TURISMULUI MULTIPLU !
    CURTEA LE POATE SPUNE CA SI PE VIITOR S-AR PUTEA SA ANULEZE ALEGERILE DACA NU VOR SUPRAVEGHEA INFORMATIC SCRUTINUL. TURUL DOI S-AR PUTEA DESFASURA DUPA INSTALAREA SISTEMULUI INFORMATIC CA EXPRESIE A NIVELULUI DE CIVILIZATIE EUROPEANA LA CARE A AJUNS ROMANIA.
    NU E MARE LUCRU, NICI MACAR TEHNIC, CAND CALCULATOARELE SE VAND LA KILOGRAM.

  18. stii ce mi se pare demential? ca basescu prin juramantul lui a recunoscut c-a dat in acel copil… in schimb, pupincuristii lui o tin una si buna: “trucaj ordinar” :))

    penibil

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.