Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Don Quijote n-a fost prin Câmpia Turzii

Don Quijote n-a fost prin Câmpia Turzii

Get Adobe Flash player

Deşi iniţial l-am privit cu o oarecare simpatie şi (mai mult) interes, nu m-am extaziat în faţa prestaţiei locotenentului Alexandru Gheorghe, cel pentru care s-au creat, pe f-b şi aiurea, o sumedenie de grupuri de susţinere. Mana, alături de care i-am văzut “descălecarea”, a fost de-a dreptul reticentă din prima. În fine, pe măsură ce timpul a trecut, iar epopeea lui a devenit un fapt cotidian, mi-am dat seama că omul joacă într-o piesă proastă. Nu mă arunc să opinez dacă-i un naiv cu intenţii bune folosit de alţii sau un ticălos cinic care acţionează la ordin, dar mi-e clar că manipularea a reuşit. În comparaţie cu nişte militari care cer, prin vocea lui, desfiinţarea parlamentului şi preluarea (fie ea şi temporară) a puterii de către armată, Băsescu arată a democrat cu ştaif şi tradiţii seculare. Iar ăia de afară, care decid cine cade şi cine rămâne, că doar nu şi-o hotărî poporul destinul, văd şi se mişcă în consecinţă…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “Don Quijote n-a fost prin Câmpia Turzii

  1. am facut imprudenta sa opinez in familie ca omul e o unealta si ca ceea ce face numai in interesul poporului nu e… vai ce oprobiu in capul subsemnatului… se pare ca timpul…
    omul e un hartogar la MApN… am avut de-a face cu hartogari… am o parere f proasta despre ei… in plus, n-a strigat impotriva tatucului cu toate c-a fost instigat s-o faca… pai tatucul e radacina relelor… daca tot ai purces la un protest incalcand anumite regulamente (cel putin ala cu parasirea garnizoanei – restul e discutabil) si-ti asumi consecinte… o faci pana la capat. protestezi dar nu impotriva comandantului suprem, identificat ca pastorul care ne duce in prapastie… atunci impotriva cui? un pic de fractura logica in mintea mea…
    iar alea cu masini negre parcate in fata blocului… de tot rasul! – filajul se face un pic altfel…

  2. Ca atitia altii,locotenetul nu stie pe ce lume traieste,dar vrea sa faca viata buna altora!Dupa capusorul lui ne trezim cu Oprea prim-ministru si cu dna gen. Lupu la Min. Dezv.

  3. E de preferat o democratie sui generis, ca a noastra, unei dictaturi militare. Nu exista dictatura bine intentionata, fie ea exercitata de generali. Chiar ma gandeam intr-o zi la dictatori in uniforma, mai exact la Gaddafi. Uite, individu’ era dus rau, dar macar a dat coltu colonel, nu si-a ”tras” 4 stele. La cum le plac romanlor gradele, in republica noastra nu ar fi posibil un regim al coloneilor. La subiect, cred ca domnul locotenent al trebui sa demisioneze si sa intre in politica. Dupa aceea nu are decat sa demonstreze ca nu e un alt politician care ne rupe cu sinceritatea si ne face la portofel. Parerea mea, desigur. Sincer, imi suna neplacut ca uniforma militara, alaturi de sutana, sa intre in lupta politica. Nu de alta, dar se duc d. alea 80% incredere si ramanem numai cu guvernatoru’.

  4. la fel de ciudata este si atitudinea presei .
    care , in totalitate , il pune la zid . fara sa analizeze , rastalmacind cuvintele unui tanar , fie si naiv ( nebun ) .
    am impresia ca va deranjeaza ideile lui (si nu cele legate de dictatura militara) . apropo , spunea administrare militara 30 de zile , nu preluarea puterii .
    nu sunteti un naiv , sa faceti confuzii intre DGIA si biroul documente secrete ( unde , de fapt , lucreaza locotenetul ) . si totusi l-ati facut praf , intrebandu-l daca este ofiter DGIA !!!
    eu as intreba acelasi lucru , pe multi jurnalisti si parlamentari , la fel de tineri ca acest ofiter .
    aici trebuie sa recunoasteti , aveti aceleasi pareri cu fratila .
    trebuie totusi sa fiti mandri de ceva : impreuna cu “adevarul” ( parca erati dusmani ) , l-ati atras in capcana pe ofiter , provocandu-l la “dialog ” . in limbaj “specific” , l-ati “legendat” .
    pacat . sper ca ati facut-o din graba , probabil satul de atatea intoxicari marca basescu . de care ne-am saturat cu totii .
    inca mai cred ,din naivitate , la fel ca acest tanar locotenent , in “presa libera” .

    tupak amaru

  5. Victor ,nu-i mai banui de bune intentii pe cei din afara ci de interese economice sau strategice.Nu s-au sfiit sa instaureze o dictatura militara in Egipt.Pana s-au prins oamenii.Armata nu are ce cauta in toate protestele,doar daca nu-l vrea pe Oprea la putere.Diaconescu nu e tot la unpr?Ala de la externe.Prefer sa cred ca omul a fost suficient de naiv sa creada in incurajarile alora mai in varsta si mai vicleni.S-a incercat ceva ,dar un copil nu prea poate sa fie credibil.

  6. O alta tactica de-a lui Basescu nereusita !!!
    M-am obisnuit sa nu ” mai pun botul ” la orice izbucnire neasteptata !!!

    E CIUDAT BAIATUL ASTA …. MA INTREB DACA E CHIAR OFITER SAU E O VRAJEALA DE-A LUI OPREA !!!

  7. da asta e ultima versiune adobe flash player!sunt la zi cu toate!nu merge!am incercat sa ma uit la inregistrari cu google chrome,I.explorer,mozilla;degeaba!in gura presei e difuzata la ore prea tarzii ca sa pot vedea live.inca o emisiune pierduta:(( de doua sapt 🙁

  8. scuze de offtopic, nu poti sa vezi de unde provin sutele de comentarii inepte gen “servicii”: “iata ca guvernul isi ia in serios treaba…, usl-ul minte bla bla” care au impanzit site-ul “jurnalului” dar si al “cotidianului”?
    si inca ceva, de cand anm transmite avertizari de ger, parca nu au mai fost pana acum, asta suna a “stati acasa nu mai iesiti in piete”?

  9. pina acum n-am scos un cuvint despre baiatul ala… inclin sa-ti dau dreptate Victor, pute rau a diversiune basista

  10. Cand l-am vazut si l-am auzit pe„tanarul locotenent”am avut senzatia ca vad o piesa proasta de teatru.Presa a cam muscat prea repede,e drept cu o oarecare circumspectie;se vedea ca este ori putin(mai mult)dezechilibrat,ori este o piesa intr-un angrenaj despre care deocamdata este greu de stiut ceva precis.Oricum,pe masura derularii evenimentelor,a devenit din ce in ce mai putin coerent si,deci,mai putin credibil.Astept cu nerabdare finalul acestei„afaceri”,in masura in care acesta ne va fi accesibil.

  11. Asa se intampla cand tinerii locotenenti sar peste etapele obligatorii ale formarii lor ca oameni de armata (experienta in comanda unui pluton, a unei companii, experienta in statul major, intr-un compartiment care se ocupa de instructia trupelor, etc) si ajung direct in posturi caldute unde au tot timpul necesar pentru a se gandi la cate-n luna si-n stele. Mai trist este atunci cand astfel de personaje pun in practica niste idei aberante.
    Multa lume a spus ca gestul domnului Alexandru Gheorghe a mai spalat din rusinea de pe obrazul Armatei Romane. Ma indoiesc! Pe masura ce euforia generata de acest “act de curaj” va disparea, vor ramane doar acele fapte care nu fac cinste niciunui militar si, mai ales, niciunui ofiter: incalcarea regulamentului, gandire lipsita de logica, executarea de actiuni sub impulsul momentului.
    Sunt mahnit de gestul domnului Alexandru dar nu consider ca este exclusiv vina lui. Este si vina sistemului militar care, de ceva ani, a coborat mult stacheta in ceea ce priveste formarea de cadre militare. Rezultatul se vede: aparitia unor purtatori de uniforme, departe de statutul de militari, care privesc Armata doar ca pe un job.

  12. Mie nu mi-a placut din prima…Sunt circumspecta cel putin cand vrea cineva sa-mi faca bine asa , neintrebat…si-mi aduc imediat aminte de o zicere nu mai stiu a cui, cum ca, toti ne vor binele, sa nu-i lasam sa ni-l ia…

  13. Buna seara domnule Ciutacu
    Ar putea fi vorba de un delir de grandoare(sau cel putin schizoid)data fiind dorinta acestui tanar ofiter de a detine 50% din puterea acelui consiliu propus, sau ce-o fi el….:)…precum si toate declaratiile sale.Probabil stiti ca la tulburarile schizo delirul este foarte bine structurat,logic,credibil,acesta fiind si motivul pentru care atatia oameni sunt “furati” de el.Poate il sfatuiti pe dl. Gadea-pe care il respect mult-sa fie un pic mai ponderat cand altii exulta la asemenea scene…..era sa o pateasca si cu o alta persoana din piata- domnisoara echidistanta(!) cu “iubesc democratia”…
    In rest aveti tot respectul meu pentru atitudinea dvs.in general si din aceste zile in special…vin alegerile!!!!….vorba lui turambar

  14. Cat de simplu e sa punem la zid o “initiativa”…a facut si el ce a crezut ca e mai bine, sa traga un semnal ca in armata sunt multe putrede ,voiati sa dea la lopata pe autostrada?.
    Tnarul locotenent nu poate sa gireze terenurile armatei catre Udrea…face si el ce poate.

  15. Pe blog i-am aratat belicosului militarica art. 161 din Codul Penal, propaganda in favoarea statului totalitar, pe care tocmai l-a incalcat.
    Nu stiu ce mai asteapta parchetarii militari!

  16. cea mai buna modalitate de a ascunde un lucru
    este aceea de a-l afisa in vazul tuturor.

  17. Bai catanelor,adica pe marinaru’l-ati lasat sa ciordeasca la voturi cat cuprinde 2 mandate s-acu’cand vine randu lu’sefu v-ati gasit voi sa faceti ordine…Dictatorilor!

  18. Naiv folosit de altii vs ticalos cinic. Oricum, verdict : manipulare… 🙁
    Mi-am luat de mult gandul de la orice reveneala politica din .rro, dar acum oftez si sper sa gresesti cu amandoua ipotezele.
    Batar pentru intaia oara…

  19. Buna seara,

    1. Sper ca MApN va prezenta si dovezi concrete privind propunerile locotenentului – scris sau inregistrare video. Presupun ca reprezentantii mass media din Cluj au astfel de dovezi. Insa reactia d-lui contraamiral mi-a dat de gandit cand l-ati intrebat daca exista vreun raport ca dovada:” dar nu este evident? uitati ce spune(despre implicarea armatei in organizarea alegerilor anticipate)?”. Exista sau nu exista?e simplu.

    2. Daca cineva vrea sa ma manipuleze, cetatean roman, aratandu-mi ca acest locotenent ( care reprezinta pozitia Armatei Romane, prin portul uniformei) este inamicul number 1 al Romaniei astazi, ca vrea dictatura militara, ce isi doresc sa cred in aceasta situatie?
    a. sa incep sa cred ca Armata Romana e plina de nebuni? asadar, o discreditare a Armatei?
    b. sa incep sa cred ca MApN respecta legile la milimetru?
    c. sa uit de situatia actuala a Romaniei pentru ca ia uite un militar ce vrea dictatura?

    Buunn..

    ma mai intreb: stiau serviciile de acest militar si de intentiile sale? daca e pericol national, cum de e liber?

    Nu stiu care sunt adevaratele intentii din spatele acestei diversiuni, insa cine isi inchipuie ca romanii vor inceta sa isi exprime LIBER dorintele, sa lupte si mai indarjit, se inseala amarnic. Sunt neinfricati, pentru ca asa cum spunea d-na judecator au sentimentul ca nu mai pot pierde ceva.
    Si peste toate, dilema mea este: de ce nu se face Referendum sa se stie care este Vointa poporului?

    Nu m-am gandit pana acum f serios la rolul Armatei, dar acest caz m-a determinat sa-mi pun cateva intrebari si incerc sa gasesc si ceva raspunsuri:

    1. De ce militarii au drept de vot? Vad ca nu au voie sa protesteze.
    2. De ce jura pe Drapel? Ei doar executa niste ordine, care pot fi si impotriva poporului. Ar trb scoasa din Constitutie “Armata este subordonata exclusiv vointei poporului”.
    3. Nu-i inteleg pe cei care spun:”Pai dc nici Armata nu respecta legile, atunci ce sa mai spui de cei ce ne conduc?” Nu au acelasi scop? In serviciul cui sunt? Cu ce este mai presus Armata celor care conduc? Doar ca au reguli riguroase, disciplina? Dar cei ce iau decizii pentru tara nu ar trb sa aiba aceeasi disciplina si rigurozitate? A nu se intelege gresit. Sunt pentru respectarea Constitutiei, regulamentelor. Insa in situatii extreme, atunci cand sunt incalcate drepturi fundamentale ale cetateanului si nimanui nu-i pasa, prefer sa stiu ca sunt oameni care iau atitudine, si sunt alaturi de popor.
    4. Juramantul militar – SUA contine urmatoarele cuvinte: domestic enemies. Cine sunt acesti dusmani din interior, in Romania?

    “I, __, do solemnly swear (or affirm) that I will support and defend the Constitution of the United States against all enemies, foreign and domestic.”

  20. Buna seara ,militarul nostru are probleme psihice ,o structura labila ,au gresit cei ce l-au ales pentru acest scop. I-au pus o palarie prea mare. D-le Ciutacu cind i-ati pus intrebarea de 100 de puncte daca face parte din nu stiu ce structuri fixindu-l cu ochii de a intepenit a inceput sa se bilbie La a 2 intrebare a dat un raspuns dar tot neclar si nesincer Oricum eu am cistigat un pariu .O sa dispara un timp, nu face cinste armatei .Ce ne-am face fara voi ziaristii ?Luati mereu urma …noapte buna si dumineca cu pace ,Maria

  21. ‘na sara…!
    logic sa ma amuz (citeste “rad tinandu-ma de burtoaca”)…da’…ce…as putea sa ma abtin…?
    si-apoi de ce sa ma abtin…?
    ma iau si eu dupre ciutacu…si incep sa cred ca am veleitati de geniu (de unde dracu’ scot tampeniile astea…?)
    mai bine “punctii” ce obicei…:
    1/ ‘sara victore…
    2/krinos (ce nume de brand de maslina ai frate)
    lunga postarea…buna de tot la a fi citita si meditat la ceea ce ai scris matale acolo…
    (subscriu…!)
    3/ma tot iau de vieata (ce…videanu se cheama adriean…asa ca…asta e…) lu’ nea copilu’ asta…’tenentu’…si am tot fost contra (nu ma cheama ghita…da’ asa sunt eu porc) de cateva zile bune…(pana si victor m-a trimis la somn ca scriam intr-un post despre maestrul Hossu)…
    si-am avut impresia ca lumea o sa ma ia de paranoic…(ca asa-i civilu’…intai pupa s’apoi scuipa …sau invers…)…pana…ooops… uite…si nea dogaru il lua asta-seara’n brate…si’ncepu’ sa fluture testamente (reale sau nu…) ale unor baieti…(da’ nea dogaru’ cum a pus mana pe testamentu’ lu’ tenentu’…?…mare pishicher si nea dogaru’…incepe sa imi miroase a formol)…da’ nu le dadu d-nei alessandra la citit…pe motiv de “permisiune”…frate…un circ…n-ai vazut asa ceva…
    ce diversiuni…ce vrajeli ale lu’ baselu’…?
    ete’ ici-sa…cand “armata” (ca toti au fost in armata cu numele…de fat si de drept ei lucreaza prin alte parti…) iasa la rampa…
    4/saracu’ ‘tenentu’ o sa aiba parte de circumcizie chiar la el in unitate (sanchi)iar “compleu'” de judecata…o ia incet…ca trebuie sa se gandeasca temeinic…si…tre’ sa creasca tensiunea in zona civila (media inclus)…
    intre timp…baselu’ se aduna…se reface…si poate sa ne …(ce expresie sa folosesc?)…penetreze temeinic…si fara lubrifiant…(na ca gasii ceva!)…
    5/toti vorbesc de constitutie de parca ar fi o constipatie…iei un laxativ un iaurt de la balone…si gata…no more tears (adica nu mai plangi cand te scremi in chinuri si demonul nu se lasa exorcizat pe usa din dos)…
    6/am zis-o si o repet…pustache executa un ordin…si isi stie bine partitura…
    are si el momentu’ de solo…sala e’n delir…in picioare si urla …luminile pe el…
    acu’ e momentu’…daca scapa o secunda in uitare…acolo ramane…
    7/nu are nume de familie ca asa e regula…si asta nu e numele sau real…lasand la o parte replica sa cum ca ai sai parinti sunt bieti oameni muncitori…sunt altceva amandoi…(dumnezeu sa-i ierte pacate lu’ tac’su…ca e mort…cazut pentru patrie…la datorie)…
    8/motivul pentru care o face…?
    sunt mai multe…si…uite asa sa-u gandit unii (si-aici pishicheru’ de dogaru’ zise un adevar ca e lucratura) ca e bine sa-l palmeze pe baselu’ (au mai facut-o in 2004)…de asemenea (pentru ca armata a inceput sa aiba o credibilitate mult prea solida de cand cu misiunile in strainatate)…sa ii arda o lesa peste bot armatei (dap…public si eficient) ca desi oprea s-a chinuit…n-a reusit sa strice nimic…nici baselu’ n-a reusit (isi aduce aminte cineva cum au murit cate unii scriind degeaba?)…
    si hop s’asa…doi iepuri cad gramada dintr-o lovitura cu o minge de tenis de masa…
    9/tenentu’ nu e nebun de loc (mai degraba mi-a luat-o mie pe campii de exasperare)…tot ceea ce afirma e o actiune bine executata dupa litera manualului…fiti atenti doar la un simplu detaliu…cum gradeaza el tensiunea cu maiestrie…cum mai scoate cate un iepuras din palarie…sau cum se simte civilimea “intepata”
    in bucisoare …desi el isi flutura mainile la vedere…
    10/sunt prea batran si obosit (aci ma dau bruce willis la inceputul filmului)…ca sa ii fac lu’ victor (si altor cativa) pachetele cu documente…manuale…si alte hartoage plictisitoare despre ce si cum…plus link’urile (mor dupa cuvantu’ asta) catre tenent’…si alte cateva persoane haioase (daca nu ar fi sinistre)…
    am zis S.I.E…
    repet…S.I.E…
    na-ti-o tie…da-mi-o mie…
    nu e D.I.E…este S.I.E…
    pe la colturi e S.R.I…
    cascati ochii mai copii…
    (extras din noua mea placheta de versuri pentru tanara degeneratie : “tara avu doua mere…le furai…la revedere!”….din ciclul :”L-am pus pe diaconescu la externe ca baconschi n-a avut sange’n el sa execute ordinele”…)

    mai vrei nea victore…?
    ca abia am inceput sa ma’ncing…
    (incepusem sa ruginesc si sa miros a mucegai)
    da’ e ca mersu’ pe bicicleta…uiti…da’ cand o’ncaleci…imediat incepi sa dai din picioare…

  22. Stiti ce mi s-a parut mie extrem de ciudat?Ce dracu cauta omul la protest imbracat militar?Adica daca il intepa civismul de ce nu s-a dus sa protesteze in civil,fara sa faca mare caz de uniforma pe care o purta,sa se afiseze la modul acesta extrem vizibil si ca sa iste discutii si controverse.Plus ca putea sa protesteze in orasul lui sau maxim la Sibiu..si pun pariu ca nu-l jena nimeni.Asta e cum era aia pe vremea lui Ceausescu,ca militarii n-au voie sa se cunune religios.Toti care voiau,o faceau,dar nu in haina militara.Cam asa si cu asta.Putea sa faca gestul anonim, imbracandu-se civil si putea sa zbiere cat dorea.Parerea mea este ca omul ori e diliu,ori a fost pus ca sa nasca controverse.

  23. nici ceausescu nu a putut finaliza dictatura folosind ;armata ,militia si securitatea plus informatorii a esuat asa ca timpul glumelor proaste a trecut si lucrul acesta trebuia sa il fi stiuta ,bolovbani astia ce conduc statu librtatea esprimari sa cistigat cu singe in 89 ,si nimanui nu e mai frica sa vorbeasca sai sa manifesteze CU SIGURANTA SI ASTIA DE AZI IS MINTITI DE PROPILE SERVICII CA CEAUSESCU

  24. Fără supărare, cred că ”l-au nimerit” bine, dacă e vorba de opiniile mai multor ofițeri… Și să știți că mai sunt opinii conform cărora doar un regim autoritar ar curăța societatea românească de lichele.
    În ce mă privește m-am săturat de porniri mesianice și de modele! Trebuie să se impună normalitatea relațiilor interumane și interinstituționale! Altfel cădem din nou spre regimuri politice cu tentă dictatorială, fiindcă puterea ia mințile!
    Poporul ăsta, așa molatec cum pare, este flămând de ”sânge pe pereți”. Ca în secunda doi să plângă ”foștii”, că au fost mai buni decât sunt ”actualii”! În politică avem dreptul să judecăm oamenii și faptele, iar, așa cum tot latru de multă vreme, a critica nu înseamnă a vrea răul cuiva, dimpotrivă.
    Votați??? 😉 😛

  25. @ ana
    Nici mie nu mi-a placut din prima, cum zici si tu. Nu stiu de ce, dar nu mi-a placut. Cand am mai vazut si cum se inflameaza de entuziasm Antena 3 am crezut ca nu inteleg eu spiritele revolutionare; cand am mai vazut si comentariile pline de entuziasm (si nu numai pe acest blog) mi-am spus ca probabil sunt eu prea sceptica. Oricum, mie mi-a lasat impresia unui om care sufera de limbarita si ca are obsesia anonimatului. N-am luat insa de buna nici comunicatul MApN, nu poti sa stii daca nu este o simpla intoxicare.

  26. Doresc sa va solicit sa-i sprijiniti pe mai tinerii sau prea entuziastii colegi de la A3 in analiza unor astfel de “cazuri” pentru a nu mai lua plasa din partea departamentelor de dezinformare. Oameni buni, vedeti ca au inceput sa actioneze profesionistii dezinformarii din Servicii , cei ai pedeleului fiind depasiti de evenimente( ei se ocupa de lopeti si ceaiuri). Emisiunea de aseara de la RTV ,ce a urmarit sa induca ideea ca USL/PSD plateste demonstrantii, s-a umplut de ridicol cand basistul si sluga lui Paunescu, AGATON, era prezentat pe burtiera “fost ministru PSD”.Dar a fost o alta incercare profesionista de a schimba directia protestelor.

  27. Locotenentul ăsta e o bună exemplificare pentru drobul de sare din Prostia omenească. Deşi nu sunt de acord cu el, cum nu sunt de acord cu multe altele, nu cred că el o să dea lovitura de graţie democraţiei de pe Dâmboviţa.

    Democraţia noastră moare de moarte bună, nu de sabia lui Gheorghe Alexandru.

  28. pe un val de imensa simpatie, un ofiter al armatei romane face o afirmatie uluitoare, in opinia sa debarcarea unui dictator este bine sa fie facuta cu aducerea la putere a armatei fie si pe o durata scurta. adica sa inlocuim o dictatura cu, alta altfel spus sa cadem din lac in put.
    actiunea este in opinia mea un joc operativ facut de un exponent al unui serviciu special al armatei. altfel cum poate fi inteleasa intrebarea lui Victor Ciutacu, si minciuna ofiterului?
    scopul? evident testarea persoanelor pentru o eventuala schimbare a portocaliilor cu o guvernare militara. se pare ca pentru portocalii situatia s-a imputit suficient daca serviciile se gandesc la o eventuala schimbare de regim….daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, sau daca nu, este vorba de o persoana cu comportament deviant care se impune a fi urgent testata psihologic sau psihiatric…

  29. “naiv cu intenţii bune folosit de alţii sau un ticălos cinic care acţionează la ordin”…exista si varianta 3…e un tembel care crede ca poate fi viitorul Gaddafi sau vreun mic Napoleon

  30. @Dan: e bine, inseamna ca l-a durut 🙂
    altfel, patetic individ…
    @all: daca s-ar fi dus civil in Piata Universitatii, ar fi ramas un anonim in multime. or, prezenta lui s-a dorit simbolistica…

  31. sunt 2 poze care vorbesc de la sine. sunt cel putin 5-6 suporteri dinamovisti din grupul lui Elyas, grup cu care nu se prea mai intelege nimeni pe stadion sau in afara lui.
    Acest Florin Andrei care tot apare la tv apartine deasemenea aceste entitati.

  32. Nu stiu…dar eu nu m-am putut uita la acest baiat! Am schimbat postul!! Ceva, ce nu tine de educatie, ci de instinctul de conservare mi-a spus ca nu e bine cu el! Nu stiu ce, dar nu tine de elemnatrul bun simt pe care a tinut sa-l afiseze! Poate iar ma tradeaza bruma de minte. La ce imbarligaturi is in stare astia sa croseteze…

  33. @Dan:

    Eu unul ma bucur ca totusi exista. La fel cum ma bucur ca exista si PDL, Basescu, Turcescu, Banciu, RTV etc. Abia atunci cand n-ar exista optiunile astea, ar fi cu adevarat dramatic. Unanimitatea, asta ar fi dusmanul cel mai puternic. Nu contrele celor pe care-i privim. Daca Rogozanu ar tace concomitent cu Badea si Ciutacu, atunci ar fi intr-adevar ceva putred in Danemarca. Cat timp se faulteaza reciproc si se lovesc mai sus sau mai jos de centura, e ok. Nu vezi ce raspuns ti-a dat Victor Ciutacu? “e bine, inseamna ca l-a durut”. Ca ei doar de-asta au dat in el, ca sa-l doara. Iar raspunsul lui Rogozanu are acelasi scop, nu insa si aceleasi sorti de izbanda. Dar macar e bine ca riposteaza. Altii n-au facut-o si au avut de pierdut.

    In legatura cu nenea soldatul, consider ca Victor Ciutacu a salvat A3. Spun asta pentru ca Gadea, avid dupa orice voce anti Basescu, l-a luat in brate in secunda 1 pe militar, l-a facut subiect de presa, i-a urmarit miscarile zile-n sir in speranta ca l-o asupri conducerea unitatii si poate asa mai pune de-o Sinteza. Numai ca ideile putin pe camp ale militarului au fost la timp sesizate de Ciutacu, iar emisiunea de Vineri seara a fost exact salvarea imaginii A3, care risca sa fie in aceeasi caruta cu un alienat mintal care se credea in perioada lui Horia Sima. Trecerea de la Sinteza in care Gadea ii ridica la fileu Locotenentului, la Vorbe Grele unde Ciutacu l-a faultat in loc sa i-o puna pe voleu, a fost in ceasul al 13-lea, dar bine ca a fost.

  34. Ii prefer pe cei ce-au avut o (o)pozitie la vedere, constanta,
    precum si pe cei ce-au ales sa apeleze la gesturi extreme
    (greva foamei, saltul in gol) in dauna celor facuti “peste noapte”
    eroi in prime time cu mesaje, pancarte si alte chestii revolutionare.
    Apropo, nu cumva tinerii merituosi cu medii peste 8,50 sint aceia
    eligibili de a-si servi tara ?
    S-a intrebat cineva cite dintre mesajele de pe pancarte au fost
    pe bune din disperare si exasperare si cit e simbolism si
    transmitere a unui mesaj avind un interes de perspectiva,
    apropo de schimbarea ce se va produce ?
    M-am uitat ieri la editia de week-end si am ris cu pofta apropo de
    ideea cu “tinerii trebuie sa intre in Parlament”; pai pe principiul
    asta aduci girla de “singe proaspat” din generatia a 3-a de “baieti
    cu cearceaful in cap” si ai inca 20 de ani de “liniste”…
    Intotdeauna vor aparea oportunisti, precum si baieti (neadusi in
    spatiul public, tinuti “de backup” si “activati” in astfel de vremuri)
    ce vor sa perpetueze un regim prin imbracarea unei mantii populare
    la momentul potrivit, de schimbare, care schimbare va fi doar una
    de imagine, sistemul perpetuindu-se.
    Btw: daca se mai indoieste cineva ca cei din Piata sint
    “pe cont propriu”, apropo si de “sustinerea” marelui licurici,
    ori e un mare naiv, ori are un interes.

  35. Mda , imi pun cenusa-n cap ! 😳 Eu , sincer , vazandu-i entusiasmul tineresc si gatuirea emotiva din glas , “am pus botul” la bunacredinta a acestuia ; desi SIMTEAM ca nu prea se leaga si pare cam fortata povestea sa , totusi m-am lasat “purtat de val” la momentul respectiv.
    Eeeeh , din pacate nici o poveste frumoasa , aproape intotdeauna , nu este ce pare a fi … 🙁 Pacat!

  36. PS: Credeati ca baietii nu-si vor baga coada apropo de proteste si ca
    vor rata momentul de a-si albi imaginea (e.g. alba ca zapada) ?!
    Oricum, surisul de Gioconda a facut toti banii…

  37. Ciutacu dixit: “In comparaţie cu nişte militari care cer, prin vocea lui, desfiinţarea parlamentului şi preluarea (fie ea şi temporară) a puterii de către armată, Băsescu arată a democrat cu ştaif şi tradiţii seculare. Iar ăia de afară, care decid cine cade şi cine rămâne, că doar nu şi-o hotărî poporul destinul, văd şi se mişcă în consecinţă…”.Cam asta-i rostul operatiunii Valkiria in varianta romaneasca.

  38. Da,o diversiune basista, construita pe inflacararea si ignoranta unui tanar, in principiu bine intentionat, dar cu lipsa de cunoastere specifica multor, multor tineri. Eu o sa iau din gestul lui doar buna intentie si nu o sa-l pun la zid. Lipsa crasa de educatie politica si civica a noilor generatii ii poate pune in mare dificultate uneori ,de aceea nu o sa fac din el nici chiar un erou. Eroii sunt cei bine intentionati ,care chiar stiu si gasesc calea de a face ceva.

  39. Simpla prezenta TACUTA la miting, in uniforma, ar fi insemnat mult mai mult decat derizoriul ultimelor declaratii ale lui Alexandru Gheorghe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.