Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Domnule Băsescu, vă rog să mă scuzați!

Domnule Băsescu, vă rog să mă scuzați!

În memorabila conferință de presă de trei ceasuri susținută pentru a-și proba onestitatea, Monica Iacob Ridzi ne-a îndemnat să cercetăm cheltuielile de zece ori mai mari făcute de alte ministere pentru organizarea de evenimente publice. Cum președintele în exercițiu al României ne-a îndemnat consecvent, de-a lungul istoriei recente, să punem mare preț pe spusele pedeliștilor, că-s cei mai onești din politică, ne-am conformat cu celeritate. Și ne-a ieșit ancheta cu Elena Udrea. Care se dezvoltă și e pe cale să genereze încă o comisie parlamentară de anchetă.

Domnule Băsescu, doresc să vă prezint, pe această cale, scuze că m-am luat după Monica Iacob Ridzi. La momentul respectiv, nu știam că (așa cum scriu recent lăudații premianți ai anticoruției europene transfrontaliere, doamna Kovesi și domnul Morar) șefa tineretului PD-L, susținătoarea publică a candidaturii fiicei dumneavoastră (și mentorul ei politic, în același timp), este delapidatoare, falsificatoare și instigatoare. Dacă măcar aș fi bănuit asta, zău dacă o ascultam.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

140 thoughts on “Domnule Băsescu, vă rog să mă scuzați!

  1. mi-as dori sa o vad in parnaie pe blonda asta care fura de la noi cu atata nesimtire, insa sunt constient ca este foarte greu sa se intample acest lucru

  2. Perdelele lui Udrea au si proprietate de etansare. Nimic nu mai intra si nici nu iese la Vorbe Grele!

  3. Hrebenciuc si Basescu au inscenat rapirea jurnalistilor. Sunt securisti care au furat cu milioanele din “avutul obstesc”. Cat de prosti trebuie sa fim, sa nu ne dam seama ca “vrajba” dintre ei (sau Hrebe si Udrea) este o mascarada jucata in fata prostimii credule. Hrebenciuc se “ocupa” de Geaona la prezidentiale. Concluzia: va iesi Basescu! Ce Victore, nu ti-e clar inca?

  4. In cea de-a doua declaratie de avere (din iunie 2009) este trecut un imprumut de la o persoana fizica – Dinu Pescariu – in valoare de 200.000 ron, contractat in 2008. Imprumutul acesta nu e trecut in prima declaratie de avere, data la inceputul lunii ianuarie 2009, desi trebuia sa apara intai acolo. Fiind doua declaratii de avere date in acelasi an, la venituri nu trebuie sa apara diferente. Veniturile declarate sunt pentru ultimul an fiscal incheiat. Or la doamna sunt diferente mari: pe declaratia din ianuarie la venituri din avocatura a trecut 101.055 ron; pe declaratia din iunie, din avocatura – 55.920 ron (!!!). Pe declaratia din ianuarie – venituri activitate didactica – 5.177 ron; pe declaratia din iunie – 15.098 ron. Ori nu inteleg eu, ori nu stie ea sa completeze declaratie de avere. Aveti vreo explicatie pentru asta?

  5. Teatrul EU& UE-STUDIOUL DE TEATRU&FILM VALENTIN STANCIU BUCURESTI ROMANIA prezinta spectacolul “Atelier de teatru” in regia lui Damian Crasmaru care va avea loc la Sala Rapsodia din Strada Lipscani,nr. 53, duminica, 2 August, ora 19:30.

    ATELIER DE TEATRU

    in regia lui Damian Crasmaru

    Dupa ce a atras atentia asupra sa prin nenumarate aparitii exceptionale pe scena Teatrului National, Damian Crasmaru, un adevarat maestru al teatrului romanesc, ne uimeste din nou, oferind din talentul si experienta dumnealui tinerilor actori , punand in scena un colaj artistic format din zece piese clasice si moderne ale unor autori foarte cunoscuti precum: Tudor Musatescu, Mihai Ignat, W.Shakespeare, Ivan Turgenev, A.P. Cehov, Sam Bobrik si Ron Clark , Mircea Stefanescu, Aldo Nicolai.

    Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si de la Casele de Bilete ale Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” ( Sala RAPSODIA) – Str.Lipscani nr.53, program zilnic 10.00 – 18.00.

    REZERVARI la TELEFONUL 0213113484

    Domnule Ciutacu,luati o pauza!! In caz ca aveti timpul necesar,treceti pe la noi si relaxati.va putin! 🙂 Va asteptam cu mare drag!

  6. domnle’ ciutacu cu respect va adresez azi din nou cuvinte alese si elevate.felicitarii ptr postarea cu sens pe care ati facut-o.ati explicat in mod direct scarba provocata dumneavoastra si concetateniilor dumneavoastra.imi exprim indurerat simpatia umana care o am fata de femeile de la putere,asa imi vine sa le ridic fusta in cap sa le pun la zid si sa le aduc un omagiu lung de peste 20 de cm ,( cu 9 cm mai mult decat sunt ele obisnuite)in anus.elena basescu,elena udrea,ritzi si toate celelalte care se afunda cu muai tai-uri si mojito acum pe timp de vara in timpul lor liber.tineti-o tot asa imi place postarea despre politic pe care o faceti si aveti grija mare la spinii de langa dumneavoastra.

  7. update: Cica ar exista o legatura Base_Spiru Haret. Pe prezident il critica tocmai Liiceanu si Plesu( “Gandul”) !

  8. Scuze pt off!
    Don ciutacu, frati romani, daca citeste careva ce scriu eu acu’, aci, dati-mi frate si mie o traducere a benerului de pe ghencea, ca am aflat c-a fost scandalos, c-a dat nastere la comentarii, ca a fost nasol si cate altele, l-am vazut de-o mie de ori pe tv, de inteles ceva din pasareasca lor ca ne-alta e exclus, iar pudicii comentatorii sportivi s-au dat de ceasu’ mortii dar fara traducere! Cu multumiri anticipate, va salut!

  9. M-a apucat o sila asa ,dintr-o data, cand le-am auzit pe Ridzi si pe Udrea:”Lumea comploteaza impotriva noastra!”Bai nesimtitelor,in timp ce voi aruncati banii pe fereastra de aiurea,altii se chinuie sa isi gaseasca un loc de munca,sa nu isi inchida firmele!Nu mai pot eu de cariera voastra politica!Ce-ar fi, mandrutelor, sa luati legatura cu Base si sa puneti din nou pe picioare tara,daca va duce capul ,si abia apoi sa vorbiti de cariere in politica.Orice femeie se pricepe sa cheltuiasca bani ,mai putine insa se pricep sa ii si produca.Imi cer scuze pentru limbajul dur ,dar nu sufar nesimtirea combinata cu prostia si tupeul.Elena ,draga,daca esti asa nevinovata ,de ce scoate flacari pe gura al tau Boculet?Si ca de la avocat la avocat,ti-ai acoperit urmele ,nu-i asa ?

  10. Marele muzician Mihail Jora avea o vorba cand era luat cu titlul de tovaras de cate un politruc: Jora da tovaras ba!

    Sa parafrazam oare sau sa nu parafrazam: arogant da, genial ba?

  11. Boss, dar a furat pt o cauza nobila, stiu ca esti invidios, acum ce sa faci si tu, daca n-ai invatat sa furi cand ai fost mic, taci si munceste.

  12. Propun un exercitiu de imaginatie: …ESCU si ELENA, nume predestinate ale celor doi viitori condamnati (poate la moarte) de un viitor tribunal al poporului, ca efect al unor viitoare framantari sociale declansate de viitoarea DISPERARE a oamenilor muncii (sau a fostilor) din aceasta tara jefuita perpetuu. Pare o utopie?! Sau nu?

  13. Asta da, neruşinare! Cum spuneam, Udrea nu e Ridzi! Au ieşit la atac prin purtătorul de cuvinte presidenţiale, chiar în timp ce PSD-iştii “deliberau”?! Cât tupeu să ai, cât de intangibil să te crezi (sau cât de imperativ ţi s-a cerut s-o faci!) încât să apari în faţa întregii ţări şi să ameninţi (semăna a şantaj, nu?) jumătate din guvern, în caz că nu “se iasă” cu hotărârea care “trebuie”. Să-i cerem cretinului demisia (alături de jumătatea lui din guvern!) nu are rost, aşa-i?
    Am face-o în van, atâta timp cât Mentorul lor este acolo unde este şi le ţine spatele asigurat. Mai bine să piară ţara, decât să fie Nuţica căutată la “dedesubturi”! 😛

  14. Catrenul percepţiilor prezidenţiale

    Pentru TB problema Ridzi e o… „treabă mică”,
    Cam cât ar fi, comparativ, o “păsărică” de furnică.
    Precum arăţi, ai dat în icter negru , de îngrijorare
    Şi-ţi pute-a hoit, că cazul Udrea e o … „treabă mare”.

  15. Cazul RIDZI : Multa rautate din partea celor care sunt victimile antenelor ale lui antonescu si ale sitemuli de dezinformare practicat de PSD chiar de la inceput (FSN ; PDSR) Eu am descris mecanismul prin care au fost furati banii. Ridzi are totusi demnitate fata de Nastase, care este un las notoriu. Ea cere sa fie anchetata de DNA si solicita ca parlamentul sa-i suspende imunitatea, cat mai urgent, pentru a fi anchetata de procurori. Este admirabil, din partea ei.
    Am amintit intr-un comentariu despre legislatie cu privire la concurenta neloiala. M-am referit la legea antidumping, care interzice preturile exagerat de mici. Ar trebui sa avem o lege, in oglinda care sa interzica si preturile exagerat de mari. O astfel de lege nu ar mai permite ca firmele sa tarifeze serviciile cu preturi de zeci si sute de ori mai mari decat, pretul real. In acest mod delapidarile de miliarde care se practica in Romania si care au dus tara la faliment, si la aparitia peste noapte, a miliardarilor de carton, ar fi stopate, iar justitia ar avea o lege clara prin care ar extirpa, intr-un timp relativ scurt aceste jafuri, comparative cu adevarate crime impotriva fiintei nationale. Nici nu va dati seama cat de simplu ar fi.

  16. 1. În ritmu’ ăsta, Băsel rămâne fără cotizaţii la campanie! La cât au cotizat Piţi+Nuţi&Plăcintă pentru neşte mize mai mici, cât ar trebui să dea pentru ditamai Zeus… Tone de bani. Da’ dacă se bagă tare magistraţii-n ele, şi le pune sechestru pe avuţii, tot Băsel iese “spoit”. Că n-o fi prost să le mai ţină-n braţe.
    2. Văd că prin anchetele realizate de trustu’ Mogulului cel Rău, se adevereşte ceea ce ştiam: nu valoarea unui om contează pentru un partid, ci suma depusă! Banii n-au doctrină, da’ pot aduce puterea…

  17. Evrika!Stiu de ce Traian Basescu este foarte interesat de parerea mea.Ii este frica sa nu ii sugerez lui Crin Antonescu sa solicite o schimbare legislativa prin care procurorii sa fie numiti de CSM si nu de ministrul justitiei.Asa,presedintele nu ar mai avea controlul asupra procurorilor,in nici un fel.Si nu ar mai putea fi presedintele jucator.In fond si la urma urmei,asta este motivul pentru care guvernul Tariceanu 2 nu a picat.Nu am vrut sa dau procurorii pe mana CSM-ului.La faza asta,puteai sa-mi spui multumesc ,Basescule.Acum,dupa raportul de tara,se poate face miscarea asta si uite asa ii dau sah-mat lui Base,presedintele jucator.Ii iau efectiv jucaria.Yep!Injura-ma ,Base!Domnule Ciutacu,stiu ca sunt in afara subiectului,dar nu ma pot abtine.

  18. Sergiu, permiteti sa intru si eu in vorba, poate ajut la lamurirea dumneavoastra. Dl Mazare s-a afisat intr-o uniforma a armatei germane din al II-lea razboi mondial si nu intr-o uniforma dintr-o structura militara tinind de partidul nazist (SS, de exemplu). Desi nu se poate zice ca armata germana a fost o structura nazista, se pare ca ea a fost implicata intr-o serie de crime de razboi – daca nu ma insel eu in urma unui ordin dat de Hitler in vara lui 1942, dar s-ar putea sa ma insel. In particular, se zice, la nivel de istorie vorbita, ca armata germana ar fi jucat rolul principal si in pogromul de la Iasi din 1941, unde romanii ar fi fost implicati cu totul secundar. Formal insa, armata germana a fost absolvita, dupa 1945, de invinuirea privind crime de razboi, ea continuindu-si existenta si activitatea si astazi sub acelasi nume. De aici apare o dualitate: teoretic, nimic nu l-ar impiedica pe dl Mazare sa poarte o uniforma a respectivei armate, cu titlul de uniforma de epoca. Practic, sunt memorii colective (evrei, rusi) care asociaza aceasta uniforma cu cea a unor criminali de razboi. Din nefericire, dl Mazare prinde si un moment cultural prost, cel in care rusii devin intoleranti in legatura cu istoria oficializata de ei pentru al II-lea razboi mondial. Marturii din ultimii ani arata ca lucrurile nu sunt chiar asa cum suna istoria ruseasca (identica celei sovietice) oficiala, numai ca istoria o scriu invingatorii. Probabil ca dl Mazare ar fi scapat cu niste scuze oficiale, daca le-ar fi oferit la timp. Peste toate insa, el a gafat flagrant in calitate de politician, deoarece ar fi trebuit sa se gindeasca la consecinte si posibile interpretari inainte de a imbraca hainele respective. Sigur ca la noi in tara gestul nu a stirnit o mare antipatie, deoarece exista lume care considera ca participarea noastra in razboi alaturi de armata germana (retineti, nu in sens politic, adica nazist, ci in sens pur militar) a fost corecta. Efectul insa nu poate fi decit minor in comparatie cu impresia negativa creata. In concluzie, dl Mazare a facut pur si simplu o prostie, iar unii de pe afara de-abia asteapta comiterea unor astfel de prostii. In rest, in orasele portuare din Romania traiesc romani de destule nationalitati, asa ca nu se prea pune problema de a nu se intelege unii cu altii. Cu stima.

  19. Domnule Ciutacu, ca sa nu ocolesc subiectul, va urez succes si inspiratie, cu dna Udrea nu e la fel de usor ca in cazul Ridzi.

  20. Sunt off topic dar nu ma pot abtine: in sfarsit voi avea cu cine vota! Haide doctore! Bravo! Aveam demult speranta ca va candida in sfarsit se va materializa! De abia acum ii vad clar sfarsitul lu’ base!

  21. @postatorii portocalii: ba, eu inteleg ca aveti misiune de la platitori sa spargeti norma, da’ mai respirati dracu’. si poate bagati si voi ceva diferit, ca am inceput sa obosesc citind mesaje identice, de pe diverse IP-uri semnate diferit 🙂

  22. Buna seara d-le Ciutacu,

    Iar se schimba cartile!Parca suntem la un adevarat joc de carti-uitati,dl dr.Sorin Oprescu cred ca se hotaraste sa candideze la prezidentiale,desi zice ca “Decizia depinde numai de mine. Nu am stăpân”.
    Dar Dvs.,care stiu ca il apreciati(si consider ca nu gresiti!)trebuie sa-l sustineti,asa cum o voi face si eu,si altii.
    Stapanul suntem noi,oamenii de buna credinta,majoritatea poporului roman care stie ce doreste si asteapta.
    Sa-i dea Dumnezeu sanatate si un gand bun sa candideze!Sigur va reusi!
    Adio,ii spun de pe acum,lui Basescu!

    Va doresc o saptamana cum doriti,cu acelasi respect,
    IoanaP

  23. Ciutacule ,

    Documentu’ ala cu planul de achizitii (banuiesc ca e ala pe care il are si Badin) e versiunea oficiala sau un draft ?

    Cand ai pus mana pe el ?

    Fiara.

  24. @Fiara: e al dracu’ de oficial. saptamana trecuta. de ce nu-l dezminte Udrea? oare fiindca Nastasia, care apare pe document secretar general, nu era-n functie cand spun ei ca dezbateau draftul? ori sunt vizionari?

  25. Ciutacule,

    Baga-l te rog la download ca sa il citesc cand imi beau vodca inainte de culcare nu sa astept sa imi citeasca Badin extrase.

    Multam,
    Fiara.

  26. @vianu: dementule, tu chiar nu mai ai nici o capsuna de cules? te-am lasat sa zburzi, de-ai remarcat, mai ia o pauza? nu te-ai lamurit ca depinzi de mine?

  27. un articol din ziarul financiar de azi 25.07.2009 se refera la faptul ca daca fiecare bugetar ar renunta la 20% din salariu,urmand exemplu d-lui boc, s-ar realiza o economie anuala de 2 miliarde euro.oare atat de mari sunt salariile in sistemul bugetar incat bugetarii sa renunte la 20%?oare daca guvernul ar face mai putie prostii nu s-arb realiza economii mai mari?

  28. Ma intreb daca moralitatea este pentru ziaristi un lucru fara importanta. Va spun cu jena ca propunerea in buget a unor cheltuieli , la un moment dat gandite, fara a fi insa efectuate nu reprezinta un cap de acuzare. Poate doar in mintea ta. Si repetitia unui lucru pe care si tata Floarea il intelege ca este o aiureala ma pune pe ganduri. Poti sa afirmi un lucru in mod gresit. Sa-l repeti este prostie. Insa bine platita. Ingrijorator este ca faci mari servicii lui Basescu. Acuzatiile fara acoperire a lui si celor apropiati lui il victimizeaza. Iar romanul este sensibil la asta. Niste abulici pregatesc lansarea lui Oprescu cu un scenariu identic ca la primarie. Saracul va fi impiedicat sa candideze ca independent de niste decizii arbitrare. Desi numai cine nu a fost intr-un partid poate sa afirme ca listele de sustinatori ai lui Oprescu au fost corecte. Au avut falsuri grosolane. Eroarea care se face este ca nu se intelege ca nu suntem o tara bucuresteni creduli.

  29. ELENA UDREA ESTE UN PRODUS 100% TRAIAN BASESCU. SUNT FERM CONVINS CA-L ARE INSA CU CEVA LA MANA PE ZEUS!
    TRAIAN BASESCU DACA VA INCERCA S-O SACRIFICE SI PE NUTI, ACEASTA VA RIPOSTA SI-L VA FACE “MUCI” PE MARINAR. ESTE O IMBARLIGARE VECHE SI FOARTE STUFOASA INTRE CEI DOI.
    NU M-AS MIRA DACA IN VIITORUL APROPIAT VA APAREA IN MASS-MEDIA SAU PE INTERNET, FILMULETE SAU CONVORBIRI DEOCHEATE CU CEI DOI!

  30. Eu pur si simplu sunt satul de parasuta asta cu manoacele ei nasoale, a avut dreptate Mircea Badea, era un cosmar muierea asta, fufa dracului, prin “legislativ” cand isi demasca tampa logoree, si nu pot zice decat ca tarisoara.ro a ajuns intr un asa hal incat cred ca cea mai buna solutie este exilul, sa plecam cand mai avem timp, ca astia puie pe unde apuca ticalosi si uite ce se savarseste… mai bine plecam dracului si ii lasam poate asa se sfasie intre ei si scapa tara de tagma hotilor.

  31. daca m-as intalnii pe strada cu basescu,nici garda lui de corp n-ar fi suficienta,l-as linsa

  32. elena udrea,o femeie usoara,care isi arata curu prin tote mijloacele posibile,mie sila

  33. Am citit o mare parte din comentarii . In afara de critica critica si iar critica nu am gasit mai nimic . Nimeni nu vorbeste despre acest cimitir care se numeste UE . Nimeni nu ne spune care sunt pierderile care le supotam zi de zi din cauza UE . De fapt cred ca am uitat ca inainte de a fi europeni suntem Romani .PS Nu sunt membru PNG sau PRM .

  34. Dragule stai sa/tzi mai dau o informatzie..doamna udrea a cumparat 70 000 de calimari cu cerneala albastra…pt ministerul turismului…dar poate stia va ca conduce si ministerul mediului…si avea nevoie sa coloreze Dunarea Albastra…sa sa vada frumos de la viena…in conditziile cind intr/un minister se lucreza pe calculator…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.