Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

UPDATE: “Vorbe grele” cu Crin Antonescu

Domnule Jose Manuel Durrao Barroso,

http://youtu.be/VmMzhXqFb9s

Subsemnatul, Victor-Gabriel Ciutacu, cetăţean român, membru cu drepturi depline şi contribuabil net al Uniunii Europene, plătitor de taxe şi impozite la zi, fost pionier şi utecist pe vremurile când Excelenţa Voastră se juca de-a socialismul prin Portugalia, vă rog să aveţi în vedere următoarele:

– Conform Constituţiei, România este un stat naţional, unitar şi suveran. Acest statut nu s-a schimbat în cel de colonie (sau, dacă preferaţi, paşalâc) nici măcar dupa 1 ianuarie 2007, dată când, bănuiesc că vă aduceţi aminte, România a devenit stat membru.

– Funcţiile de reprezentare/decizie din România se ocupă, tot conform Constituţiei în vigoare, prin alegeri sau, după caz, numiri/concursuri. De asemenea, ele se pierd prin alegeri, referendum, revocare sau condamnare definitivă. Nu există act normativ potrivit căruia Comisia Europeană să aibă vreun drept de veto sau de preemţiune.

– Deşi traversează (şi nu neapărat din vina sa) un moment economic extrem de greu, România îşi plăteşte la timp contribuţia financiară la bugetul european comun, la fel cum îşi respectă angajamentele asumate la semnarea Tratatului de aderare, iar românii nu dau foc băncilor şi nu cer ieşirea din UE, aşa cum fac alţi confraţi de-ai lor.

Având în vedere cele scrise mai sus, vă sugerez ca, dacă tot vă topiţi de dragul preşedintelui României, să-l luaţi la Dumneavoastră acasă, să-l hrăniţi, să-l alintaţi şi, eventual, să-l decoraţi. Până atunci, vă rog politicos să ne lăsaţi pe noi, românii, să ne decidem democratic, fără impuneri discreţionare şi ilegale de reguli ieşite din curenta practică a structurii pe care o conduceţi, numele conducătorilor şi viitorul.

Fără pic de consideraţie,

Victor-Gabriel Ciutacu

Unul dintre fraierii care vă plătesc salariul nesimţit de mare pentru criza mondială

Comentarii

comentarii

Similar Posts

214 thoughts on “Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

  1. Sunt de acord . Si romanii au o arma- VOTUL . Si o vor folosi. Care pe care , cum se spune apoi vom vedea. Am scris mai multe ,dar nu stiu cum se face ca mi s-a inchis calculatorul fara manevra mea. F.curios. Ma rog, fie si asa, nimic nu ma mai mira. Va rog sa amintiti cumva de Scrisoarea de protest a AMR ( Asociatia Magistratilor din Romania) din 5.11.2011, pe care stimatii domni nu cred ca o stiu, caci altfel ar fi gandit si exprimat despre noi,cei “second hand”. Sa dovedim ca suntem de prima mana. Sa votam !CU STIMA.

  2. off-topic: Ai urmarit emisiunea d-lui Ursu? Am avut impresia ca nevasta lui Antonescu e defapt trimisa de Basescu sa il traga in jos pe Crin! Sunt uluit! Cred ca si d-l Ursu a fost pus in dificultate prin pozitiile adoptate de aceasta vizavi de subiectele din emisiune! inca o data: waw…

  3. Sa iesim din UE !!!!

    Sa completam referendumul cu intrebarea:
    “doriti iesirea Rom din UE?”

  4. Am mai multe nedumeriri:
    – Care sunt atributiile constitutionale (concret) ale Presedintelui ne garanteaza “Democratia”:
    o Cu ce instrumente poate garanta independeta justitie?
    o Cu ce instrumente poate apara institutiile statului ?
    – Cand a venit in fata Parlementului si a declarat: “V-am consultat” fara sa ia in considerare ce avea de spus Parlamentul-a vost corect?
    – Cand Curtea Constitutionala a limitat taierea salariilor pe 6 luni, presedintele a ignorat decizia Curtii si a lasat salariile taiate 2 ani. Este “cinstit”

  5. Jurnalist Realitatea tv: “În cazul un care votul împotriva dvs. este negativ, dar nu se întrunește pragul de 50%, ce veți face?”
    Băsescu: “Voi respecta legea.”
    Jrtv: “Deci veți merge la Cotroceni…”
    B: “Vedem…mai vedem…”

    Mi se pare corect. În accepțiunea lui de om politic modern, European, democrat, respectarea legii începe cu “vedem…mai vedem…”. Dar nu contează, bine că-i gibonimea numeroasă… 🙂

  6. BRAVO, BRAVO, VICTORE! M-a uns pe suflet mai ales ca acum cunosc bine cum functioneaza o societate dn west. Un West cam slabatic. Excelent domnule Ciutacu. Meritati din plin sa fiti citit.

  7. Domnule Ciutacu, am fost impresioanta de scrisoarea dumneavoastra si putin nedumirita ca este scrisa in limba romana.
    Deoarece astfel are putine sanse sa fie citita, mi-am permis sa o traduc si s-o expediez destinatarilor. Nu i-am putut adauga si pe comentatorii care subscriu deoarece nu am fost sigura ca numele sunt cele reale, se pot isca incurcaturi.
    Sa speram ca apelul dumneavoastra va fi auzit.
    Cu incredere, Adina

  8. acum un minut, ala mic cu capul mare, recte pavelescu pe rtv a infierat cu subiect si predicat foarte raspicat A3: “Antena3 face propaganda fascista” (de 5-6 ori nu doar odata… narcisa oricum nu se sesizeaza… poate va sesizati voi sa-i articulati un proces peste bot basistului

  9. Basescu continua in acelasi stil, promovind azi o noua frica, anume ca Romania va fi izolata de Europa daca nu ramine el Presedinte. De fapt, este mai mult o amenintare transmisa poporului roman, in bunul sau stil dictatorial. Omul asta se agata de putere cu fiecare rasuflare, si nu ii pasa de nimic altceva.

    Ca un adevarat mercenar, si-a activat resursele externe sa minta si sa zbiere ca in Romania e “represiune”, “lovitura de stat”, si alte timpenii ridicole, la care insa pun botul multi prosti. Pentru ca interesul este ca Romania sa ramina o colonie, de unde partenerii strategici ai lui Basescu sa poata sa extraga ce resurse vor ei, in ce conditii vor ei. Va mai amintiti ce se mai jura MRU cu mina pe funditza utecista de cit de curatzel era contractul de la CupruMin, cu faimoasa firma canadiana, care, intre alte lucruri minore, “uitase” sa plateasca statul asa cum convenisera?

  10. Victore,
    Am inteles ca Guvernul contempleaza introducerea unui sistem fiscal progresiv. Sunt in vizor doua alternative: 8-12-16% si 15-20-30%. Cele doua au in comun cresterea birocratiei si, din pacate, cu totii stim ce fericire ne asteapta.
    Pe de alta parte, prima este o solutie pentru accelerarea falimentului tarii iar a doua te va ajuta sa “sponsorizezi” baronii USL cu mai multi bani decat i-ai “sponsorizat” pe cei ai PDL. Ponta mai are putin si-l copiaza pe Hollande: sa impoziteze cu 75% averile mari. (poate cool mogul il va mai tempera).
    Si inca ceva: cred ca Romania are nevoie de o crestere a impozitelor; doar ca sunt un adept al cotei unice (marita cu cateva procente) aplicabila tuturor castigurilor (inclusiv imobiliare, arta, etc.)

  11. Informati populatia ca trebuie sa voteze “Da”. Sunt oameni simpli de la tara care au inteles ca daca vor sa nu mai fie Basescu trebuie sa voteze pe “Nu” ca raspuns la intrebarea “Vreti sa mai fie Basescu presedinte?”
    Amintiti din nou oamenilor ca in tara, la ultimele alegeri, el nu a castigat ci a avut o diferenta mica de voturi in strainatate unde e destul de clar ca au falsificat voturi.

  12. Domnule Ciutacu! Eu ma indoiesc de faptul ca cineva v-ar mai “auzi”, macar pe dumneavoastra! Noi, astia cocosati de mizeriile de zi cu zi, ne indoim si de faptul maine vom mai respira… Asa o mare nebuloasa ne sufoca, incat si respiratia ni se pare un lux. Totul e degradat in Romania. Ma uit la tampenia aia de reclama cu “fainoshag” sau cum o suna regionalismul. Taranul roman, cat nu pupa poala primaritei. Da’ de ce??!! D-aia, ca suntem niste slugi, niste sclavi pe plantatii. Nu mai avem, nu pareri, nu mai avem nici ganduri! Ascult alta tampenie de reclama: “si cavalerul a ajuns regina…” nu’sh cui naiba!!!! Cavalerul a ajuns regina!! sa mor ca nu pricep nimica … oricum ma omoara viata asta de zi cu ci. Franturi de viata a unui om care nu mai are cum se adapta. E ciudat la ce ma raportez eu, o tzara aiurea, vis-a vis la scrisoarea d-voastra. Da’ anormalitatea ma omoara. Si, va spun sincer, nu mai am nici o speranta!!!

  13. Victore,

    Ati incurcat-o frate!

    V-a facut Pavelescu, ala cu 0.00001% partid, Nazisti si ca la voi la antena 3 sunt numai daia cu convingeri naziste si ca pe el nu-l chemarati la emisiuni.

    Da ati scapat usor ca pe un general il facu Militian Nesimptit si pe Dan Sova ca ‘ e nesimptit si ca rade ca prostul’.

    N-a ca-l parii.

  14. Portugalia…, acest Baicoi al Europei, eu doresc sa se prezinte la referendum 50%, fara ala + 1 si sa fie 85% la 15% pt. cei anti-Basescu, dupa care lasati-l pe acest Davy Jones, pirat al politicii romane, sa vegeteze la Cotroceni.

  15. Foarte bine spus Dlui Barroso din partea unui Roman,chiar daca nu din plan politic,dar asa ca sa nu creada cineva ca au de-a face cu retardatzi!…

  16. Subsemnata Logofatu Dana, cetatean roman subscriu la cele scriese de concetateanu meu VICTOR GABRIEL-CIUTACU mai sus, si semnez si eu aceasta scrisoare.Asa cum v-am trimis in sms superba emisiunea de vineri, si DA CRIN ANTONESCU este presedintele care ma reprezinta.Cat despre romanii noastrii de afara, inca o data spun au creierele varza.
    Ieri ne-am intalnit cu niste veri stabiliti in USA de vreo 15 ani, ambii sot-sotie profesori de fizica la fac.texas.Cum au venit au inceput sa urle la alt var tot profesor de fizica, ca cum putem fi atat de tampiti sa nu il sustinem pe basescu, ca o sa ne scoata din UE si pierdem toti banii.A inceput o cearta mai ceva ca nebuni, astia de afara traiesc bine mersi pe acolo si acum toti o freaca de grija noastra.Si eu consider ca ar fi bine sa se faca lobby de catre marii nostrii sportivi, poate mai pricep ceva si aia de afara si sa indemne lumea sa iasa la referendum.M-a uns pe suflet dl.Topescu aseara, vorbind despre torta pe care a aprins-o base la cluj, acum inainte de inceperea olimpiadei.
    AMR 14 zile.Romani iesiti la vot si incercati sa vb cu prieteni, cunoscuti, colegi sa iesim si sa votam ca sa putem starpi vipera.
    Va doresc o saptamana usoara.

  17. Respect profesore.Cel mai mult mi-a placut partea cu contribuabilul-apropo, daca tot platim, avem dreptul sa stim si cat e salariul lui ciumpilica asata.AM O PROPUNERE:mergem la referendum, votam si filmam buletinul de vot, il postam pe twitter si il trimitem si lui:Base , Baroso,EBA si nu in ultimul rand lui tanti Nuti.Eu voi posta biletul de vot pe twitter-se baga cineva?

  18. Traiane stiu ca o duci greu acum.Stiu ca iti este greu suspendat si chiar ma gindesc la tine in orice clipa.Eu te sustin si te voi sustine si pe 29 iulie la referendum.O sa votez “DA” ca tu sa-ti continui activitatea,pe camera la RAHOVA.

  19. Subscriu!

    Acesti oameni “la costum” se gandesc, ca si basescu, numai la interesul propriu si actioneaza ca atare.
    Nu au urma de umanitate, compasiune si corectitudine in ei.
    Le doresc o viata crancena si sa moara incet in chinuri!

  20. O situatie asemanatoare cu ceea referitoare la educarea si “promovarea” romilor, atunci “europa” ne certa ca nu ne pricepem si nu dorim sa-i ajutam,
    cand au inceput sa emigreze si au ajuns la ei … hop, nasol, astia nu invata nimic, fac doar ce vor ei, asa ca i-au pus la gara si i-au trimis acasa, din pacate pentru ei orice ar face nu mai scapa, si e bine ca e asa, ca doar ei sunt cu democratia, cu educatia si cu de-astea vorbite,
    acum au gasit un al motiv sa-si arate puterea, adica mai milogilor cum de v-ati permis sa modificati schimbarea fara sa ne cereti noua acceptul?
    personal imi doresc sa pice Baselu (spun asa ca si el foloseste varinta cu Victoras) in conditiile dorite de el (cu limita de cvorum, cu vot intr-o singura zi) sa ma uit la unu ca Boureanu cum se “tavaleste in chinuri” asta cu toate ca stiu sigur ca este doar fatada,
    pana la urma in 2004 nimeni nu credea ca in 2012 Adrian Nastase va ajunge la inchisoare (chiar si asa, ca urmare a unui proces cel putin hilar)

  21. CORECT ce ai scris Victore!!!!Dar ma intreb daca Barroso stie cumva sa ,,citeasca” si in limba romana?? se pare ca NU de moment ce el Nu aude Nu vede decit ce ii dicteaza ,,constiinta” intereselor lui!!!Nu ar fi rau sai trimiti chiar o scrisorica deschisa cu semnatura ,,milioane de romani” in afara de gasca lui basescu(de care are el mare grija!)

  22. Fptul ca UE, prin Comisia UE sau prin Parlamentul UE, intreprinde demersuri de intimidare a unui Prim Ministru al unei tari membre a UE reprezinta o conjunctura grava, insa remediabila juridic. Afara din UE nu ne da nimeni.
    Realitatea grava este insa alta: victimizarea si auto-victimizarea lui Basescu are o incredibila forta de manipulare, altfel imi este imposibil sa inteleg cum bugetari de rand sau pensionari, grav afectati de masurile anti nivel de trai, devin brusc empatici cu “drama” presedintelui suspendat si se declara votanti impotriva suspendarii acestuia la referendum. Pur si simplu, daca declaratia acestora se va concretiza, singura explicatie va fi ca poporul roman este atat de pervers incat are in sange placerea imbratisarii propriului calau. Alta explicatie nu am pentru niste oameni care si-au pierdut, in unele cazuri, nu doar 25% din venituri, ci peste 50%, daca luam in calcul si taierea sporurilor la majoritatea bugetarilor, insa in prezent acorda votul lor celui care le-a daramat in iulie 2010 amaratul de nivel de trai pe care il aveau.
    Domnule Ciutacu, lupta din 29 iulie nu se va da cu Basescu, ci cu acesti perversi, neputand sa-i numesc altfel.
    Totusi, din 18 milioane de alegatori, mi-e greu sa cred ca beneficiari ai regimului au fost chiar atat de multi incat sa aiba la referendumul din 29 iulie majoritate. Poate 3-5%. Pentru restul, cat va fi acest rest, va trebui gasita o eticheta.

  23. Excelent comentariu! Cu siguranta, in acesta este esenta gandurilor si sentimentelor multor milioane de romani care inca nu si-au pierdut demnitatea, care inca mai gandesc cu propria minte, care nu vor sa isi goneasca copiii afara din tara pentru o paine mai buna, carora li se face din ce in ce mai rusine ca tot parte a poporului roman sunt si cei care (motivat sau nu) saruta pantofii lui base & Co, UE, etc.

  24. Transformati acest inscris intr-o scrisoare deschisa si trimisa la marle ziare occidentale sa o publice. Ar avea o hrana dulce ptr. cateva zile. Faceti-le o bucurie!

  25. Respect! Fata de tine, fata de poporul roman si fata de cei care impartasesc dezgustul si greata mea fata de situatia in care suntem pusi in acest moment.
    Iar la referendum voi merge, impreuna cu familia si prietenii, pentru ne face vocea auzita peste mari si tari.
    DA la referendum!

  26. Înţeleg, în lumina noilor evenimente, respeciv a emisiunii de la Realitatea de aseară, că s-ar putea ca liderii din Europa să nu fie chiar aşa de “vinovaţi” de imixtiune în treburile noastre interne. Se ştie că PDL i-a umplut cu minciuni pe toţi, dar chiar ca Băsescu să o mintă pe Merkel frontal, cum că referendumul nu e reglementat de Constituţie, e de neconceput!!!! 😯

    Poate îi judecăm greşit pe liderii europeni, care poate cred că la noi se întâmplă nişte lucruri absolut de neimaginat.

    Mă întreb dacă, până la ora asta, i-o fi tradus cineva lui Merkel din Constituţia României. După care să se întrebe şi ea ce-o fi adevărat şi ce nu din tot ce i-a spus Băsescu de când l-a văzut pentru prima oară în viaţă.

    Eu pentru “noaptea minţii” ( foarte bună, de altfel ) am o “sinonimă”: “îţi stă mintea în loc şi refuză să mai judece”. Sunt numai bune de rostit în situaţia asta. 😯

    P.S. În interviu, Băsescu zice, cam tot pe la ora 20:05, că ei ( sau ea? ) ştiu că el nu minte niciodată. 😯

  27. O idee buna. Dl Barroso i-ar putea intermedia lui Basescu o vizita in Mozambique. Sau i-ar putea tine o prelegere despre navigatorii/exploratorii portughezi Vasco da Gama, Magellan, Diaz tinandu-i isonul comandantului suprem Basescu. Ar putea face foarte bine si un schimb cultural fado-sarba olteneasca
    “Si la stanga si la dreapta
    Uite asa se joaca fata”

  28. Personal eu nu sunt convins de faptul ca daca nu dam foc bancilor si nu facem scandal in strada – e un semn bun sau ceva de apreciat. Crin zicea ca da. Eu unul incep sa am dubii, da’ e probabil de la soarele de pe aici

    Abd El-Kader.

  29. I-am trimis si eu un mail, pe site-ul oficial, avand cam aceeasi idee, chiar i-am spus ca suntem dispusi sa il facem cadou pe Base si l-am mai intrebat unde era dansul impreuna cu toate comisiile cand s-au facut atatea abuzuri de catre guvernele bociste conduse din umbra de ,,preaiubitul” conducator

  30. Salutare

    Vad azi, dupa cateva zile libere, ca lumea-i inflamata rau si orbita de tot de situatia asta aglomerata de nervi si zoi aruncate de toti in toate partile. Ma vad facut eu insumi fost facut in toate felurile (pentru mine a fi acuzat de a fi simpatizant ori, mai grav, membru de partid – al oricarui partid din Romanica de azi! – e o jignire) pentru o observatie facuta la rece, verificata si verificabila, fara ca acuzatorii sa-si puna problema daca nu cumva au inteles gresit. Daca in discutie ar fi fost Oana Stancu, sustin si eu ca e unul din jurnalistii din careul de asi ai A3. E o prezenta placuta, dar si acida, dura si, lucru rar, in stare sa-si argumenteze bine sustinerile. Acuzele mele o priveau, ca sa zic asa, pe cealalta Oana. Si devin din ce in ce mai convins de disponibilitatea ei de a face evaluari si re-evaluari diverse, dupa cum bate vantul…

    Scriam acum doua saptamani de sondajele cu circuit intern ale USL-ului si de scorul pe atunci in cadere libera al acestei aliante. Vreo doua madame teribil de ofuscate si care cred ca toate informatiile circula pe net (de unde-si iau ele informatiile) se otarua la mine ca ca ce si ca cu ce… Miscarile alerte ulterioare ale USL exact de acolo au plecat: caderea era atat de abrupta incat daca nu se facea ceva era… un dezastru. Si s-a facut.

    Problema actuala a USL si a referendumului este ca in sondajele din partea a doua a saptamanii trecute (la care aud ca s-au centralizat datele in vichend; nu stiu exact, cu cifre precise, ce-i si cum ii, ca azi abia m-am readaptat partial la trebi si viata, dupa patru zile de absenta) vin cu o veste proasta si una buna. Aia buna ii ca prezenta declarata (chestie, sociologic, discutabila!) la referendum este de peste 60%, iar aia proasta e ca DA-ul a scazut sub 60%. Am doua surse: unu zice 55-56, altul 58-59. Maine ori cel tarziu miercuri aflu datele puse pe hartie; acuma-s doar vorbe…

    Problema principala a USL este mult mai nasoala decat cele care apar iu mod fals in prim plan. Daca o dau inainte cu “sa ma pis io in gura Ioropi” si decid refendum in doua zile si / sau fara prag minim de 50% + 1, s-ar putea sa isi securizeze succesul in referendum. Si, ulterior, castigarea alegerilor parlamentare. Numai ca asta ar fi o victorie a la Pyrrhus. Ori, mai pe romaneste, operatia reusita, pacientul decedat. Ca Ioropa asta nu uita si nu iarta. Iar procedurile şi regulile sunt mai importante decat oamenii.

    Problema cea mai grava (stiuta de USL, ca şi BN) este ca bugetul nostru are un deficit programat de vreo 3% (limita de cheltuieli imposibil de respectat; dupa mine se va duce inspre 4%, poate putin peste). Ceea ce inseamna 5-6-maxim 7 mlrd. de EUR. Pe care, daca nu vrea sa ti-i dea Ioropa, nu ti-i da nici FMI, nici BM, nici, nici… Ori, daca totusi ti-i da, ti-i da numai ca sa salvezi bancile şi eventual una-doua mari afaceri (care-s tot ale lor!), nu ca sa platesti tu, guvern roman, salarii si pensii. Ori anul asta deficitul numai la fondul de pensii este de peste 3 mlrd. …

    Fara banii de la UE, FMI BM etc. suntem in cacat pana la gat, iar USL-ul stie asta. Si Base o stie, caci uite cum ii provoaca sa pluseze cu discursul autarhic si anti-european. Iar baietii, ca niste gugustiuci, cad in capcana…

    Ar mai fi multe de spus, mai ales despre iminenta schimbare a calibrului si munitiei bombelor basinoase de dupa publicarea raportului pe justitiei, dar pentru astea sa asteptam raportul pe justitie, mai intai.

    Si apropo de sondaje, in coalitia asta USL este un partid care pur si simplu a jucat totul pe o singura carte, luptand pana la sacrficiu: PNL-ul. In simularile pentru participarea individuala la alegeri a cazut la 10%. Asta apropo de ce ziceam eu de publicul de dreapta acum cateva saptamani. Anume ca este singurul indeajuns de educat incat sa priceapa şi sa marseze la concepte abstracte, gen “stat de drept”.

  31. Victore imi permit sa subscriu si eu la articolul tau si daca faci cumva rost de adresa de mail a lui nea Barosso asta spune-ne si nouasa-i scriem si noi. In alra ordine de ideilasand gluma la o parte daca asta e Uniunea Europeana eu m-as cam lipsi de ea ,… Dna Merkel cred ca vrea sa infinteze al 4-lea Reich cumva? Au mai fost 3 pina acum si am vazut cu totii ce aiesit….sa ne mai slabeasca cu mofturile astea……pe cind Romania era un stat democrat germanii construiau lagare de concentrare si au faptuit cele mai abominabile crime si acum se dau mari democrati? ei cred ca noi am uitat? Dna Merkel a fost o functionara comunista in fosta RDG si vine sa ne invete democratie….ia sa ne mai slabeasca (si sa slabeasca !). Am mai spus-o si repet ca daca le e asa drag basescu de ce dracu nu-l iau cu tot cu pdl la ei si sa se spele pe cap cu el!!! Cit priveste legea referendumului sa scrie domle clar in ea ca : REFERENDUMUL ESTE VALID DACA PRESEDINTELE ESTE DEMIS SAU RECONFIRMAT CU ACELAS NUMAR DE VOTURI PLUS 1 CU CARE A FOST (RE)ALES.
    HAI LIBERARE!!!(13 AMR)

  32. Chiar daca m-ai plagiat suta la suta, nu se umfla tarata-n mine, ba din contra, TE FELICIT!!!
    Apropo de plagiat, suspendatul n-ar putea sa-l plagieze pe Badea nici daca ar accepta Badea, cunoscut fiind ca ultimul (el, Badea) poate injura 60 de minute fara sa se opreasca si fara sa se repete (dupa spusele lui). Asta inseamna ca nici apa nu poate sa bea in cele 60 de minute, logic vorbind, dar daca cere la CCR poate obtine, constitutional gandind, dreptul la apa in ora ce va injura.
    Atat am avut de spus.

  33. @delahoya: n-am inteles unde te-am plagiat, da’ am inteles ca-s plagiator de bine 🙂

  34. Domnule Ciutacu, din punctul meu de vedere ar trebui sa plecati din Romania daca nu va convine Basescu si toti ceilalti . Nu-i mai bine asa? Decat sa va isterizati de atatia ani si sa va faceti sange rau ar fi o solutie buna pentru dumneavoastra . Unde mai punem ca platiti si impozite…! Mare treaba, nu? Deci, mergeti domnule unde va place si lasati-ne in pace! Faceti-va chiar si un bine! Cu pozitia si valoarea dumneavoastra nu ne indoim ca veti avea succes.

  35. Arogant si genial, asa cum va place sa vi se spuna!
    Asta a fost momentul oportun s-o spun si eu, ceea ce nu inseamna ca n-as mai fi gasit si altul 🙂
    Subscriu scrisorii dvs. si poate ajunge la urechile cui trebuie macar ideea.

  36. Cezar, dupa cum spui, Victor Ciutacu e un om de valoare si chiar de succes (cele doua atributive nu vin intotdeauna mana-n mana). Imi doresc cat mai multi oameni ca el in tara, nu afara.
    Despre tine nu stiu nimic, astefl incat, logic ar fi sa pleci tu, poate te realizezi in alta parte!
    Sa pastram oamenii de valoare aici, “zic”!!!

  37. Da’ nu sa il ia la el. Nu, nu, nu ! Nu ! Sa il lase aici sa putrezeasca in puscarie unde ii e locul. Cat de bine a sunat: “Basescule, nava ta se numeste RAHOVA !”. Atat.

  38. Avem doar doua variante de luat in calcul.
    1. Pe 29 iulie vom face ca prezenta sa fie mai mare de 50% si am terminat cu Basescu.
    2. Cealalta varianta in care vom vota demiterea dar nu se va valida datorita ingerintei UE si Basescu va reveni pe cal alb la Cotroceni, prezuma emigrarea noastra, a tuturor celor care am votat DA la Berlin sau Bruxelles pentru a proba democratia in aceste state. Cu cateva milioane in plus intr-o perioada de timp scurta ii va face pe inteleptii UE sa masoare de 10 ori pana vor taia o data. Asta ar fi solutia pe care noi romanii ar trebui sa le-o dam acestor europeni destepti.

  39. Domnule Ciutacu!
    Vă “iubesc” pentru această luare de poziţie. Personal, subscriu în totalitate remarcilor dumneavoastră şi mă bucur că mai există români care gândesc aşa. Aş dori deasemenea, să o felicit pe doamna Cristiana Anghel pentru protestul ei, alături de care sunt cu tot sufletul!

  40. “Prin noi înșine” mi se pare cea mai corectă deviză politică. Ce durerea mea vrea U.E. de la noi? Ia dă-i în… Doamne iartă-mă dacă greșesc! Cine este U.E? Sau ce este? Ce rău îmi pare că nu am articol de cod penal prin care să pot face acuzații de defăimare a țării la adresa acelora care mănâncă cacao cu polonicul!

  41. În urma celor petrecute în ultima perioadă în țara noastră, m-am convins încă o dată că nimeni nu m-a întrebat dacă vreau ca România să fie membră a U.E. Mai mult, nimeni nu mă va întreba dacă vreau să schimb leul pe euro. Ce am ajuns, doar bunul Dumnezeu știe! Eu îmi doresc să ieșim din U.E. Chiar mâine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.