Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

UPDATE: “Vorbe grele” cu Crin Antonescu

Domnule Jose Manuel Durrao Barroso,

http://youtu.be/VmMzhXqFb9s

Subsemnatul, Victor-Gabriel Ciutacu, cetăţean român, membru cu drepturi depline şi contribuabil net al Uniunii Europene, plătitor de taxe şi impozite la zi, fost pionier şi utecist pe vremurile când Excelenţa Voastră se juca de-a socialismul prin Portugalia, vă rog să aveţi în vedere următoarele:

– Conform Constituţiei, România este un stat naţional, unitar şi suveran. Acest statut nu s-a schimbat în cel de colonie (sau, dacă preferaţi, paşalâc) nici măcar dupa 1 ianuarie 2007, dată când, bănuiesc că vă aduceţi aminte, România a devenit stat membru.

– Funcţiile de reprezentare/decizie din România se ocupă, tot conform Constituţiei în vigoare, prin alegeri sau, după caz, numiri/concursuri. De asemenea, ele se pierd prin alegeri, referendum, revocare sau condamnare definitivă. Nu există act normativ potrivit căruia Comisia Europeană să aibă vreun drept de veto sau de preemţiune.

– Deşi traversează (şi nu neapărat din vina sa) un moment economic extrem de greu, România îşi plăteşte la timp contribuţia financiară la bugetul european comun, la fel cum îşi respectă angajamentele asumate la semnarea Tratatului de aderare, iar românii nu dau foc băncilor şi nu cer ieşirea din UE, aşa cum fac alţi confraţi de-ai lor.

Având în vedere cele scrise mai sus, vă sugerez ca, dacă tot vă topiţi de dragul preşedintelui României, să-l luaţi la Dumneavoastră acasă, să-l hrăniţi, să-l alintaţi şi, eventual, să-l decoraţi. Până atunci, vă rog politicos să ne lăsaţi pe noi, românii, să ne decidem democratic, fără impuneri discreţionare şi ilegale de reguli ieşite din curenta practică a structurii pe care o conduceţi, numele conducătorilor şi viitorul.

Fără pic de consideraţie,

Victor-Gabriel Ciutacu

Unul dintre fraierii care vă plătesc salariul nesimţit de mare pentru criza mondială

Comentarii

comentarii

Similar Posts

214 thoughts on “Domnule Barroso, tăceţi inteligent!

  1. @bigradu: scuza-ma ca mai am olecuta de demnitate si functionez pe legile statului meu

  2. Excelent! va rog gasiti o formula
    prin care glasul d-voastra sa se auda
    in toata lumea ,suntem multi care
    gandesc asa .

  3. Pierre Brice
    la emisiunea Oanei Stancu a fost demonstrata, daca mai era nevoie, implicarea unui stat mafiot in deposedarea cetateanului de proprietatea sa. ce parere are oare jose manuel durrao baroso? este vorba de pupila lui basescu doamna elena udrea si camarila dumneaei. ce parare au oficialii europeni despre functionarea justitiei basesciene? se aude la Bruxelles? ce parere are doamna Angela Merkel? nu cumva s-a grabit sa sprijine un om profund corupt si un regim mafiot? Romanii asteapta un raspuns. si daca oficialii europeni isi asuma sprijinirea unui regim mafiot, in ce fel trebuie sa-i vedem noi pe ei, stiind bine proverbul romanesc care spune: spune-mi cu cine te intovarasesti ca sa stiu cine esti?

  4. @irina

    “..Cand ne mancau comunistii de vii nu stiam cum sa fugim in vest, ascultam Europa Libera si ne rugam sa vina americanii, sa vina cineva..”

    da asa este. pana la urma insa ne-am luat singuri liberatea si am luptat pentru ea. nu avenit nimeni sa ne dea mura in gura. dar nu toti! revolutia a fost facuta de o mana de oameni. restul, probabil ca astepta mura in gura de la americani etc…

    “romanul prost si fudul” este cel care crede ca Bruxelles sau altcineva pot da solutii sau directive pentru ceea ce si singuri suntem in stare. asa si acum.. pe 29 iulie vrem sa scapam de un regim corupt si dictatorial care a injosit aceasta tara pana in ultimul hal. cei care stau cu urechea pe la altii ca sa le spuna cum traim aici la noi in tara cred ca li se potriveste definitia ta “prosti si fuduli”.

  5. “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii” – O ZIC EU ACUM CU SUBIECT SI PREDICAT. EXCELENT ARTICOLUL.
    “Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?” – IN ORICE CAZ, DACA NU SUNTETI CEL MAI BUN, CU SIGURANTA UNUL DINTRE CEI MAI BUNI DINTRE CEI BUNI.

  6. incredibil.Nici un comentariu din cele peste 90 care sa il contrazica pe D-ul Ciutacu.

  7. d-le Ciutacu,nu vreti sa propuneti d-voastra un referendum prin care sa se ceara poporului roman sa iasa din U.E.?Acum cativa ani,nu
    multi,ne plangeam ca ne tin la portile Europei iar acum cand ne baga in seama mai mult decat meritam facem pe vitejii.

  8. Rog,pe toţi,cu drept de vot,să se prezinte la Referendum. Cum votează, este treaba lor. Personal, votez pentru DEMITEREA lui Traian Băsescu(T.B.)deoarece:Nu sunt respectat,ca cetăţean al României,de domnia sa;Sunt privit(de T.B.)masă de manevră;VREAU SĂ DEVINĂ JUSTIŢIA LIBERĂ!

  9. Superb!

    sincer, am fost neplacut surprinsa de reactiile unor oficiali europeni… Credeam ca in Europa civilizata politica se face intr-un alt mod.
    De asemenea, mi-a fost inca o data sila de reactia (de fapt lipsa de reactie) a unor intelectuali, cat despre partizanatul presei ce sa mai scriu…
    Sper sa existe consecinte pentru oficialii romani, platiti din bani publici, care au dezinformat structurile europene.

  10. Sunt revoltata de pasivitatea celor indreptatiti in a lua atitudine. Unde sunt renumitele asociatii si ong-uri sa strige in strada atacul la suveranitatea statului? Ah, pardon, ma scuzati, inca nu ati terminat de inghitit caisele…luati cu apa plata rece, stati sub o umbrela si poate nu va ia cu rau de lesin. Rusine!
    Genial articolul, ar trebui sa fie un manifest anti UE, pe care sa il putem semna cei care au coloana vertebrala si mai au un dram de mandri si consideratie.

  11. Apropo de emisiune, cre’ ca ar trebui sa scoti scroll-u’ sau sa ai mai mult decat vreo 5 propozitii. E enervant.

  12. ai incercat sa analizezi basescu+pdl+sustinatori ca un cult religios? Ai sa ramai surprins.
    Despre basescu stim ca e aparatoru’ dreptatii, un adevarat mesia, iar sustinatorii lui tind sa fie oameni mai educati decat cei care voteaza daca le dai niste zahar, faina etc. Sunt oameni cel mai probabil trecuti prin facultati, cu situatii economice peste nivelul minim, si care se cred destepti atunci cand accepta aproape orice mojicie atata timp cat sunt convinsi ca e pentru o cauza nobila.

    Horoscopurile de pe primele pagini ale ziarelor (care fac bani din vanzare/reclame) sugereaza cam cat de superstitiosi sunt cititorii lor. Iar daca adaugi si putina scoala, cat sa te faca sa te simti superior, iti cam da cu virgula.

  13. Daca nu se trimite scrisoarea catre destinatar, sau daca nu se citeste in PE de catre un europarlamentar (cum spunea cineva mai sus), ramane doar o incordare de muschi in fata oglinzii.

  14. Excelent comentariu! Ma ingrijoreaza insa reactia romanilor din Diaspora, care au o perceptie cu totul gresita despre ce se intampla in Romania! Daca si acum intorc rezultatul votului, suntem pierduti. Pedeleii sunt foarte activi in comunitatile romanesti, asa ca ar trebui implicati in campania pentru referendum oameni care au conexiuni puternice acolo, chiar daca nu sunt politicieni sau diplomati de cariera! Ma gandesc de exemplu la Nadia Comaneci sau Ilie Nastase. Ar fi excelenta o campanie pro-referendum in care sa fie implicate mari personalitati care sa spuna – Votez DA la referendum! (pe sistemul “endorsement”-ului american).

    M-as bucura sa-l invitati la Vorbe Grele pe Victor Alistar, un tip inteligent si coerent, care stie sa aduca argumente!

  15. In prima fazå si eu m-am zburlit putin cind am auzit reactiile din vest, inså dupå ceva timp si rumegat, m-am mai linistit. Atit Europa cit si Romania, au diversi politicieni care spre norocul nostru si al copiilor nostri, sint muritori si trecåtori. Atit Romania cit si Europa bånuiesc eu cå or så reziste ceva timp si de aici inainte. Atit Europa cit si Romania, au obligatia de a fi impreunå fiindcå viitorul sunå prost. Atit Europa cit si Romania au fost aburite de niste netrebnici. Problemele de azi se pot rezolva, o rupturå nu ar face decit så ne lase cam dezveliti in fata viitorului. Si sint unii care sint incomodati de apartenenta Romaniei la UE. Cu pasi mici urci munti mari, zic unii. In primul rind javrele de la noi, care au aruncat rahat in urechile ålora ar trebui pedepsiti, iar åia ar trebui fåcuti så-si cearå scuze prin exemplul pe care ar trebui så-l dåm de aici inainte. Fiecare roman este intr-o oarecare måsurå vinovat de imaginea pe care o avem. Am tåcut si-am acceptat. Måcar de-ar veni cineva care så restaureze bunul simt si omenia.

  16. Frumos articol. Felicitari!
    Intrebarea este urmatoarea: ”Ce faceme cu el dupa?”
    Observ ca toti vorbesc de referendum, dar nimeni despre ce va fi dupa. Barosu’ sigur nu-l ia de crescut pe Base (ca nu o sa mai fie de actualitate)si astfel ramanem tot cu el. Revin cu intrebarea “Ce facem cu el dupa?”. Il trimitem din vila actuala in vila vecina in care a bagat banii pensionarilor. Poporul roman este obligat sa-l ia in intretinere pe Base si familionul? NU a furat destul (Base) incat sa-si permita sa se intretina si sa ne lase in pace?
    Daca tot era amator, ca la referendum , poporul roman sa fie intrebat de modificarea constitutiei, eu propun urmatoarea intrebare: ”Sa mearga Base la inchisoare?” Da sau Nu!
    PS: Dupa plecarea de la Putere a jegurilor ordinare care au condus Romania, credeti ca Justitia Romana este capabila in sfarsit sa fie la fel de impartiala si sa-i bage in puscarie pe baza dovezilor indirecte doar ca sa se dea un exemplu. Cred ca li se poate pune o inchisoare la dispozitie. Daca nu gasim spatiu, propun accesarea unor fonduri europene pentru reabilitarea inchisorii de la Doftana (sau oricare alta).

  17. Superb! Incheierea, in special, e foarte potrivita: “Unul dintre fraierii care vă plătesc salariul nesimţit de mare pentru criza mondială” avind in vedere ca domnul in cauza e direct raspunzator de gestionarea crizei europene din ultimii (cel putin) 2 ani care a dus la criza mondiala acuta de astazi. In ultimii 3-4 ani de la criza financiara din 2008-2009 stimabilul, impreuna cu toti responsabilii UE, s-a tot invirtit in jurul cozii in legatura cu datoriile suverane ale unor tari membre UE (si zona euro) cum ar fi Grecia, Italia, Portugalia (sic!) si Irlanda. Puteau rezolva de mult problema insa, dupa nu mai stiu cite intruniri avind ca subiect criza datoriilor acestor tari, a trebuit sa cistige Hollande in Franta ca sa se aduca vorba ca numai asa-zisa austeritate propusa de Merkel, a carei sluga credincioasa e acest domn, nu e de ajuns. Mai trebuie sa se faca si niste bani; mai trebuie si un pic de dezvoltare.

    Inca o data felicitari ca-i dati peste nas in mod public acestui “domn” care si-a cam luat-o in cap.

    Sper sa aiba ocazia sa afle si parerile corecte de genul acesteia dar, mai ales, sa-si vada de treaba lui si sa rezolve problemele europene pentru care e platit cu prea multi bani ca sa fi fost reales ca presedinte al comisiei (sper sa nu gresesc) si sa nu faca nimic in 3 ani.

  18. Ce misto si ce semnificativ e si clipul atasat …! : D
    Incep sa fiu convins si eu ca acest post al tau ar fi util daca l-am putea transforma intr-o scrisoare deschisa la care sa subscrie oricine vrea , si care sa ajunga cumva pe masa si/sau siteul Uniunii Europene . Eu unul subscriu cu ambele maini si cu tot sufletul !!! 😛

  19. Sigur Victor,ar trebui publicata scrisoarea in presa straina! Dar din pacate cativa jurnalisti si o mica parte a populatiei nu pot conferi demnitate unei tari;si asta in regim de urgenta! As vrea daca poti,vrei si ai timp sa prezinti intr-o mini serie de articole evolutia si comportamentul Poloniei si al polonezilor dupa iesirea din comunism! Parerea mea este ca ar fi un exemplu si totodata o explicatie a respectului ce li se poarta(cu ei nu si-ar permite UE ce-si permite cu noi) si a faptului ca au reusit sa nu aiba criza! Cand sunt suficienti cetateni care merg la mitinguri si sustin (pensionari fiind )ca Base a facut bine ca a taiat pens.si sal. caci altfel nu se mai puteau plati de loc cum vrei sa ne trateze UE ? Cand cetateni de localitati fara canal,apa curenta si drumuri spun ca este bine ca se face pista de nu stiu ce formula ,ce sa mai speri? Interese sunt peste tot in lume dar chiar sa te lasi manat oriunde pt. o mana de graunte ca un animal asta nu mai este nici macar prostie!

  20. Domnule Ciutacu,
    Cred ca scrisoarea dvs., mediatizata corespunzator, in tara si la Bruxelles, sustinuta de semnaturile romanilor care gandesc la fel, s-ar putea transforma intr-o petitie de succes adresata UE,comisiilor si consiliilor sale, chiar Parlamentului european, care ar putea fi distribuita/circulata de europarlamentarii romani (altii decat PDL). Fiind familiarizata (oarecum) cu functionarea institutiilor internationale de acest gen scontez pe o reactie solida si pe trezirea la realitate a “bruxellezilor”. Eu personal as putea sa o transmit in SUA si chiar la ONU.

  21. unii lideri europeni ne tin lectii de democratie, dar ei au comportament demn de perioada fanariota…..

  22. De mic era tare-n clanta.Intre timp s-a reevaluat pe sine si nu mai e asa revolutionar.Tuturor revolutionarilor le piere cheful dupa ce-si fac plinul,vor stabilitate si respectarea regulilor facute de ei.
    Sunt mincatori de ciuperci peste tot,mai da-i in plm!
    Sfatuiti-l pe Ponta sa nu se mai sperie cu una cu doua si sa nu mai plece la prima fenta a lui Nasolu’.A dovedit ca poate sa fie o mare coarda,sa fie coarda si cu cei care sunt mai puternici ca el nu doar cu noi,pe aici pe Dambovita.

  23. exceptional articol,subscriu in numele multor romani care traiesc si muncesc ACUM in Italia,va multumim ptr aceasta luare de pozitie,vom merge la vot si vom vota DA…

  24. Buna ziua,
    …umilul meu suflețel,pentru că așa a ajuns,umil,după furtul legal din salariul meu de dascăl,a simțit nevoia să respire,simțindu-se bine alături de tine ,GABRIEL Victor Ciutacu.Alături de tine și de toți ROMÂNII verticali.Ai uitat însă un lucru esențial.Înainte de încheierea oficială a alegerilor,când stăteam cu sufletul la gură,așteptând numele invingătorului,Măria Sa, Băsescu,a ieșit la rampă,și, cu o satisfcție crasă,ne spune;”- V-am ciuruit!’ Așadar este clar.Nu a terminat de dat toate ”găurile”.Găuri prin care să ne cearnă până ne vom pierde identitatea,ne vom rătăci sau vom umbla rătăcitori prin lume,adresă dată tot de el.Mi-ar plăcea să avem ocazia să stăm la un pahar de vorbă.Zona în care locuiesc eu,Valea-Jiului,are o istorie…și atâtea de spus…
    S-auzim de bine,și numai de bine!

    Leontopodium alpinum-floare de colț

  25. Foarte tare, incet-incet, incep sa creada si altii ca scrisoarea ar trebui semnata de noi toti si trimisa la destinatar! Sunt aici, doar un semn si gata! Va salut!

  26. ..daca mai avea cineva indoiala ca esti genial…cred ca citind acesta text se risipeste orice indoiala…pur si simplu genial…cand o trimiti destinatarului?

  27. Victore,imi cer scuze ca-mi permit sa-ti fac o sugestie:poate impactul articolului tau(excelent si necesar de altfel,la care subscriu 100%)ar fi altul daca i l-ai trimite direct celui vizat!
    In rest,respectul meu!

  28. @all: scrisoarea apare-n ziarul al carui redactor sef sunt. Barroso are un imens aparat de presa. cu siguramta, va figura in sintezele de pe biroul lui. daca o va citi sau nu, asta chiar n-am habar

  29. foaaarte bine scris,subscriu total la cele scrise mai sus.tare as vrea sa stiu daca noi cetateni obisnuiti putem lua pozitie fata de conducatorii europei care nu ne a ajutat cu nimic atunci cind in spania noi romanii cu drepturi depline membrii ue avem introdus un moratoriu pe piata muncii.Cind s a dus ponta cu antonescu si constantin nu au sarit de fund in sus cind acestia chiar au semnLAT incalcarea democratiei cind ei nici nu mai existau in parlamentul romaniei.Sa le fie rusine demagogi.

  30. Ceea ca ai scris tu e corect, dar te intreb:
    Tu nu l-ai fi aparat pe cel care a bagat peste 20 de miliarde de euro in buzunarele tale si ale baietilor destepti de la FMI, Banca Mondiala, Banca Central Europeana……..si mai stie-i dracu citi mai sunt?
    Demnitatea nationala nu mai este de mult o virtute in Romania, iar cei ca tine sunt pe cale de disparitie. Sau poate uitam ca ultimi 23 de ani Romania a fost aservita Hoardei Unguresti.
    Ar trebui macar 1 milion de oaneni ca tine si am fi si noi bagati in seama la mesele mai marilor, sau Romania ar fii a doua Iugoslavie.
    Daca vei “cuteza´´ sa scri o scrisoare deschisa lui barroso considera ca ai si acceptul.
    In rest Doamne Ajuta

  31. lui @de brigadu si alti ca el.
    Da mai tovarasi, chiar am ajuns sa ne simtim ca in 1950 cand veneau comisarii NKDV sa ne dicteze ce sa facem.
    Adica ne spun – Nu e adevarat ce traiti voi, ci ceea ce va spunem noi!

  32. Nu vad de ce ar trebui sa ne ingrijim de cum va ajunge scrisoarea la mr. B. Tot ce trebuie facut este sa o intrebam pe madam Maccovei daca se baga. A dovedit ca are intrare peste tot la Bruxelles (asa cum si securistii aveau oriunde in Romania).
    – Deci, madam Maccovei va bagati ????
    🙂

  33. Memorandumul/protocolul de colaborare semnat de Romania pentru 01.01.2007 este una, amestecul in treburile interne ale Romaniei , este alta.
    Hai la vot pe 29 pentru DA impotriva celor care ne-au vandut, mintit, jignit, calcat demnitatea in picioare si subjugat si desecretizarea si renegocierea tuturor actelor semnate de acesti netrebnici.
    Haideti sa le demonstram ca noi suntem cei multi, cu putere de vot/decizie si avem : demnitate, coloana vertebrala si dorinta de a avea un stat independent si suveran.
    Subscriu, din toata inima, la aceasta petitie.

  34. perfect adevarat ! ai pus exact punctul pe I !
    cred ca aceasta e problema de fond!
    ca de obicei Victor ai marcat esentialul !
    Indiferent ce se va intampla ce va scornii Basescu, ce va spune Europa …..eu voi vota DA pentru ca il urasc din suflet pe Basescu!
    Nimeni si nimik nu-mi va schimba aceasta obtiune

  35. Mai in gluma, mai in serios, consider ca astia de la Bruxelles fac misto de noi asa cum si noi am facut misto de ei cand le-am trimis in parlament pe Vadim, Becali, EBA, Macovei, s.a. . Cred ca ar trebui sa lucram si la aceasta problema , dupa ce facem curat in casa.

    PS: Pe Vadim il bag in aceeasi oala cu celelalte ”minti luminate” numai atunci cand vorbesc de activitatea lui de politician. In rest toti ceilalti la un loc nu ar putea sa egaleze inteligenta de care da dovada cand vine vorba despre istorie, religie, constitutie etc. Pacat ca i se incing bujiile cand nu prea trebuie.

  36. Excelent ai grait, Victore!
    Crede-ma ca foarte multi romani (dintre cei care mai suntem pe plaiurile mioritice)gandim ca tine numai ca nu-i putem da “baroase” direct in fata lui Barroso asa cum poti tu.
    Intrarea in UE ne-a costat foarte mult: pe 90% dintre romani i-a costat demnitatea (au pierdut-o-n largul Europei ), s-au inventat boli precum “aviara gripa” ca sa fie exterminate fermele de pasari si gospodariile oamenilor pentru a putea sa-si verse Europa balastul aici, trebuia sa cumparam pui cu viza UE , vaci turbate si alte jeguri ale comunitatii.
    Intrarea in UE ne-a costat enorm si suntem destul de aproape sa ne incalece definitiv UE daca mai ramane Basescu la Cotroceni (Banca mondiala si Fondul Monetar International ne-au incalecat bine cat a stat Boc in postul de marioneta)
    Romanii din diaspora precum si romanii din tara fara prea multa carte pot fi manevrati foarte usor. Am cunostinte care traiesc in USA in Canada si chiar in tarile civilizate ale Europei si din discutiile cu ei am aflat ca nu se uita pe alte ziare decat EVZ, Romania Libera si Adevarul – exact ziarele basiste. Cum crezi ca vor vota acesti indivizi?!
    Am butonat azi telecomanda “teveului” si am dat peste “labeunu” , ai idee cum prezinta stirile? Mai rau decat televiziunea din Siria care spune numai minciuni. Spuneau ca Ponta s-a facut de ras vorbind in franceza…cat de idiot poti sa fii ca sa crezi asa ceva?! Din pacate sunt foarte multi.
    Eu as vrea sa-i transmit lui Barroso ca voi vota DA la referendum , DA pentru indepartarea hotilor de la conducerea RO! Pana una alta RO e tara mea nu a tovarasului Barroso!

  37. Pe langa dumneavoastra cred ca ar mai semna aceasta scrisoare multe milioane de romani. Sau – o propunere – toti cei care vor sa-l vada pe chior la cosul istoriei sa scrie cate o scrisoare cu text identic cu al scrisorii dumneavoastra si sa o trimita lui Barroso PRIN POSTA!

  38. Ma supara lipsa de spontaneitate a USL-ului.
    Butonul trei este unul miracslos:Te gandaesi la cineva apesi si interceptezi convorbirea omului,
    (de ex.Ponta si o dai pe surse).Pe 29 daca apesi
    se vorbeste despre referendum:mergem la vot si votam:da.Referitor la scaun: eu nu vreau scaunul,vreau puterea tarisoara

  39. Noi nu am fost pasalac nici pe vremea turcilor (cum au fost Bulgaria, Ungaria) etc. deoarece acesti cuceritori ne-au respectat, nu cum se intampla astazi cu unele persoane din Vest, as cultand (interesat desigur) defaimarile unui sinistru personaj – Monica Macovei (asta da SINISTRA). Ma bucura faptul ca in sfarsit avem si noi un presedinte adevarat, fie el si interimar deocamdata (Crin Antonescu).
    Se pare ca motto-ul lui Base este “Haide sa-i prostim pe prosti”, cum ar spune Mircea Badea.
    Pentru cei care il vor demis pe Base, propun indemnul: “ROMANI, VI SE PREGATESTE CEVA !!! – daca nu mergeti la vot”

  40. @ sister_of_moromete
    Pai, e si normal ca Ponta s-a facut de ras cu franceza lui, ce, se compara cu engleza curgatoare a lui Basescu, plina de un fermecator accent de Oxford (ot Ferentari), plina de neologisme (the esec). Engleza lui Basescu este atat de perfecta, incat nici englezii nu o inteleg. 😀
    Dar aia sunt prosti, stiu ei cum se vorbeste englezeste?

  41. @ Ionut Silviu
    Da securistul nostru cum a fost votat de atatia romani? Ce, astia nu stiau?!
    Vezi ce multi prosti si prostiti sunt pe lumea asta?

  42. Felicitari! Asta era articolul pe care il asteptam de mult in presa din Romania. Apreciez foarte mult jurnalismul de calitate pe care il faceti. Pur si simplu deschideti minti, spre deosebir de altii care mizeaza pe manipulare. Dvs. stimulati gandirea critica a celor care va citesc. Impresia mea era de ceva vreme ca UE e un fel de noua Uniune Sovietica, dar cu fata umana. In fapt, fosti comunisti se declara acum de dreapta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.