Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > “Doamna asta, aşa blondă cum e ea…”

“Doamna asta, aşa blondă cum e ea…”

UPDATE: Reacție de om normal cu bun simț și șapte ani de-acasă

Motto: “Ori încercăm cumva să facem stat de drept în România, ori o ştergem, fiindcă în alte ţări există stat de drept” (Bogdan Teodorescu, la “Sinteza zilei”)

Există oameni cu coloană şi nevertebrate, revoltaţi de nedreptăţi şi slugoi. Linia de demarcaţie e suficient de clară şi trasată apăsat. Blonda ne-a arătat aseară cum se răspunde scurt şi apăsat, dar politicos, unui mitocan; la “Vorbe grele“. Eu deja nu mai am puterea psihică de a scrie. Cazul Becali nu mă face să dorm mai bine sau mai rău, doar mai puţin. Dar pot încă să vorbesc. Şi – întrucât nici eu, nici Gâdea n-avem emisiune astăzi – o s-o fac suficient de apăsat la Acces direct (de la 17, pe Antena 1) şi la Ştirea zilei (de la 20, pe Antena 3).

Victor Ciutacu: Zisei că în accepţiunea domnului Băsescu II sau I, nu ştiu care dintre ei, eşti doamna blondă care avea pretenţia să-mi cer scuze de la toţi ziariştii. Cică mai ai de aşteptat până să se întâmple asta, că întâi trebuie să-şi ceară toţi ziariştii scuze de la poporul ăsta. Şi după aia eventual îşi va cere şi domnia sa scuze.

Oana Dobre: Unu. Doamna asta, aşa blondă cum este ea, face presă de vreo 10 ani, în timp ce domnul Mircea Băsescu face afaceri numai de vreo 5. Blonda asta blondă făcea presă şi înainte ca domnul Traian Băsescu să fie preşedinte, iar domnul Mircea Băsescu face afaceri prospere numai de când fratele domniei sale e preşedinte. Ceea ce mie mi se pare o diferenţă care merită punctată. Doi. A-ţi cere scuze, a-ţi prezenta scuze, este în primul rând o chestiune de caracter. Iar eu aseară în emisiunea lui Mihai Gâdea nu i-am spus domnului Mircea Băsescu că ar trebui să-şi ceară scuze faţă de toţi ziariştii dar faţă de aceia pe care i-a jignit şi faţă de domnul Mugur Ciuvică care nu e ziarist dar i-a promis un loc de veci în direct, cred eu, aşa cum am fost eu educată, că da, ar fi trebuit să-şi ceară scuze. Nu-l poate obliga nimeni să-l facă asta dar pentru mine ar fi fost proba de forţă a unui caracter. În schimb, pe domnul Traian Băsescu, cel care a lansat în original sintagma de găozar, ar fi trebuit să-l oblige funcţia să-şi ceară scuze. Dar domnul Traian Băsescu are obligaţia dată de funcţia pe care o ocupă, să-şi prezinte scuze tuturor celor pe care i-a numit găozar, ţigănci împuţite sau cum i-a mai venit la gură.

Victor Ciutacu: Aia cu tonomatele… renunţ eu la scuze pentru tonomat dacă-şi cere la restul de popor. Ştii de ce ar trebui să-ţi ceri scuze tu? Pentru numeroasele dezinformări, spune domnul Mircea Băsescu. Nu neapărat tu, toţi. Tu şi cu toată lumea.

Oana Dobre: Atunci când ziariştii dezinformează – ceea ce eu cu mândrie spun că nu mi s-a întâmplat – da, într-adevăr şi ziariştii ar trebui să-şi prezinte scuze. Se cheamă erată şi într-adevăr constituie şi asta proba forţei unui caracter. Într-adevăr, poate că ziariştii au greşit, poate că asta i-a adus în ziua de azi la un nivel atât de scăzut de credibilitate. Dar ziariştii şi-au plătit greşelile şi în nici un caz greşelile lor nu pot fi sancţionate de politicieni şi nu pot fi oarecum obligaţi să îşi prezinte publicului de către politicieni. E o meserie pe care ne-o reglementăm noi, pentru că o facem pe bani privaţi. Atunci când o facem pe bani privaţi. Nici un politician nu are dreptul să oblige un ziarist la nimic. Ziaristul face bine sau rău şi câştigă sau plăteşte preţul.

Victor Ciutacu: Tot ziceai tu că apreciezi oamenii care-şi dau seama că fac greşeli şi-şi prezintă scuzele, vreau să-mi prezint scuzele în mod public – să mă aprecieze şi pe mine cineva în ţara asta – domnului Adrian Cioroianu şi logodnicei domniei sale pentru că aseară mi-am permis despre logodnica domniei sale să spun că-i ţiitoare. Restul mesajului rămâne valabil. Cu privire la gafele domniei sale. Dar aici am sărit calul, am avut o discuţie cu domnul Cioroianu căruia i-am promis că-mi cer scuze public. I le-am prezentat şi personal şi o fac şi o voi face şi la Mihai Gâdea în seara asta.

Oana Dobre: Şi pentru că tot e laitmotivul discuţiei noastre chestiunea asta legată de scuze, aş vrea numai să reproduc ceva, am făcut asta şi pe blog, o frază pe care azi mi-a spus-o unul din cei mai dragi oameni pe lumea asta, pe care-i am. Un om care a dispreţuit politica PDSR şi apoi a PSD, a lui Ion Iliescu şi a lui Adrian Năstase. Dar omul ăsta mi-a dat azi un SMS în care mi-a spus că el, care l-a votat pe Traian Băsescu, simte nevoia să-şi ceară scuze faţă de Adrian Năstase.

Victor Ciutacu: Mi se pare de-a dreptul dramatic dacă un om care l-a detestat pe Adrian Năstase îşi cere scuze pentru că l-a votat pe Traian Băsescu. Îţi mulţumesc mult, Oana Dobre. Domnul Victor Ciorbea, cum vi se pare până la urmă toată povestea asta? E un an electoral, înţeleg, pe domnul Băsescu l-au lăsat nervii, pierde din turaţie, a mai apărut încă un contracandidat… vi se pare că a scăpat jocul ăsta din mână? Circulă bârfa că-l fac serviciile, că-l face toată lumea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on ““Doamna asta, aşa blondă cum e ea…”

  1. Ma raliez vorbelor regretatului Ocatvian Paler si spun ca si eu sunt unul din fraierii porotocalii care in 2004 au crezut ca va scapa de nastase si al sau PSD, insa am dat peste un om care a facut din marlanie o politica de stat.
    Sunt atat de scarbit de politica din Romania incat ma decisesem sa nu merg la vot in toamna, insa tot ceea ce s-a intamplat in ultimele luni ma determina sa ma duc sa-m iiau votul inapoi. La lupta, baieti!

  2. Mafiotul Mircea Mugabes’ scu!!!!

    Cu functii de conducere in PD-L Constanta si fratele Presedintelui Romaniei, amentina cu M.O.A.R.T.E.A intr-o emisiune televizata in direct un cetatean care i-a dat in vileag o afcere de familie cu pamintul statului, iar dornitologii* din mass-media romaneasca tac ca mustele strinse la ospat gratis pe seama vacii. La fel ca si presedinte PD-L, marele ministru Boc in micimea lui liliputana tace ca, pestele in apa. La fel ca si marele barbat de stat Traian de Mugabe’scu pe mina caruia fratele s-a luat tainul in hectare de livada. Ca sa nu mai vorbim de reprezentantii de marca ai PSD, dar si ai PNL, UDMR, PRM si PC care s-au facut si ei mici, uitind ca, miine le poate veni lor rindul. In rest romani dormiti linistiti, sa traiti bine amenintiati cu M.O.A.R.T.E.A, poate miine se vor pune in practica, pe mina lui Traian cu fratii, fiicele si nepotii.

  3. Ori iti fac casa ori cavou!!! Lozinca lui Traian Mugabe’scu la prezidentiale.

  4. victore, te rog nu mai posta poza cu basescu pe blog. asta trebuie cenzurat de catre Dumnezeu. in fine, pacat ca a trebuit sa semnezi pt EBa. treaba e in felul urmator…facerea de bine…de mama. astia sunt periculosi, prind tupeu. astia sunt mare clan mafiot. sunt si eu curios, asa ca prostu, cata lume are curaj sa vorbeasca de relele pe care le-a facut basescu pe vas, doar ca sa creasca in ochiii DIE!

  5. am o intrebare in cazul lui Becali: politistul care a venit la locul faptei …locul unde era anuntat sechestrarea..si toata actiunea, ce a scris in raportul lui ? chiar ar fi interesant sa aflam ce scrie in raport. Sa vedem ce a vazut masina de politie si sa vedem si ora la care si-a facut przenta.

  6. Iată un nou articol “omagial” la adresa D-nei Oana Dobre:))). Hai că glumeam. Este o Doamnă, şi asta în fiecare apariţie la TV, unde am văzut-o. Şi ca să nu par “lingău” faţă de Tonomat, mi-a plăcut felul foarte agresiv, dar justificat în acelaşi timp, când l-a descusut pe Dl. C. Antonescu, tot la “Vorbe Grele”. Zicea Dl. Antonescu, de un “nou mod de a face politică” şi Doamna Dobre îl întreba insistent: “Adică mai concret ce?”.
    Eu cred că D-na Dobre are şi arsenalul şi argumentele mereu la îndemână. Să continue să rămână la fel!
    Despre tema de discuţie din emisiune repet: “când doi oameni îţi spun că eşti beat, te duci să te culci”. Băseii nu ştiu de ce!

  7. Arpad Paszkany, „cetăţeanul“ care i-a scris lui Băsescu, a donat PD-L-ului 238.000 de euro
    de Robert VERESS | 03 APRILIE 2009

    1 foto 0 audio 0 video 0 alte fisiere
    „Cetăţeanul“ care i-a scris lui Băsescu, Arpad Paszkany, a donat PD-L-ului 238.000 de euro

    Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, a donat un milion de lei (238.000 euro) pentru campania electorală a PD-L din 2008. Donaţiile s-au efectuat prin intermediul a 6 firme pe care Paszkany le controlează direct sau prin interpuşi. Astfel, firmele Ecomax şi Euromentor, la care Paszkany este direct asociat, au donat 225.000, respectiv 60.000 de lei. Câte 225.000 ron au donat Desboria (unde asociat este cumnatul lui Paszkany, alături de o firmă din SUA a lui Paszkany) şi DNP Invest (controlată de Paszkany, prin intermediul unei firme cu nume identic din SUA). 200.000 au intrat în conturile PD-L din cel al firmei Assix (Assix Creations SUA – Paszkany), iar 65.000 din al firmei Baucom (cumnatul lui Paszkany şi firma Mentor din SUA, a lui Paszkany).

    1. Paszkany, între afaceri şi politică

    Inaugurat în septembrie 2008, cu mare fast, în prezenţa premierului (pe atunci primar) Emil Boc, Polus Center din Cluj-Napoca, construit de firmele lui Paszkany, deţinut de acesta (în parteneriat) şi vândut recent, printr-o tranzacţie record, este subiectul unei afaceri asemănătoare cu cea prin care Gabriel (Puiu) Popoviciu a obţinut imensul teren pe care a construit Băneasa Rezidenţial. Terenul de 35 de hectare pe care s-a construit Polus Center a aparţinut Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca. Având o valoare de piaţă de 70 de milioane de euro, terenul a fost înstrăinat pentru doar 8 milioane de euro. Afacerea a fost alambicată: Polus (Paszkany) a luat terenul în urma unei serii de operaţiuni cercetate îndelung de procurori, care au culminat cu o asociere în participaţiune urmată de o vânzare pe mai nimic.

    Operaţiunile s-au desfăşurat între anii 1997-1999, fiind învinuiţi fostul prefect al Clujului, Alexandru Fărcaş, fostul şef la FPS, Radu Sârbu, fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Dragoş Tănăsescu, şi fostul director al Agroindustriala Cluj. Dintre toţi, doar ultimul a fost condamnat pentru fals. Iar contractul de vânzare-cumpărare dintre Agroindustriala Cluj şi Polus a rămas în picioare. USAMV (administratorul de drept al terenului) a contestat contractul în instanţă, a câştigat fondul, dar, în 2006 a renunţat la finalizarea procesului de recuperare, în schimbul celor 8 milioane de euro. Intrată în vizorul DNA, afacerea a provocat mazilirea de ochii lumii a şefului DNA Cluj, în octombrie 2007, pentru soluţia de NUP dată în beneficiul rectorului USAMV, semnatarul protocolului de renunţare la judecată cu firma Polus. Dar soluţia nu a fost infirmată de cercetările ulterioare…

    2. Acuzaţia de spălare de bani

    La începutul anului 2007, procurorii DIICOT au vrut să redeschidă dosarul în care Zoltan Arpad Paszkany şi tatăl sau, Arpad Paszkany au fost acuzaţi de spălare de bani, în perioada 1999-2000, de Oficiul de Prevenire a Spălării Banilor. Zoltan Arpad Paszkany a adresat un memoriu preşedintelui României, Traian Băsescu, acesta l-a remis procurorului general Laura Codruţa Kovesi. Dosarul nu a mai fost redeschis.

    3. Afacerea Riverfront – Cluj-Napoca

    Ansamblul de birouri-apartamente-spaţii comerciale-parking Riverfront, investiţie estimată la 70 de milioane de euro, este într-o fază avansată a procesului de avizare în Consiliul Municipal Cluj-Napoca (controlat de PD-L), după ce proiectul părea mort, din cauza impactului negativ asupra traficului auto din zonă. Propus iniţial direct de Paszkany, prin Polus Real Estate, Riverfront este dezvoltat prin firme satelit ale grupului Polus: firma-donator PDL Baucom (acţionar Szekernyes Karoly, cumnatul şi asociatul lui Paszkany) şi firma-donator PDL DNP Invest. Administratorul acesteia din urmă este Ciorcă Vasile Florin, manager de dezvoltare al grupului Trigranit, companie în a cărei subsidiară din România a fost administrator Paszkany. Trigranit şi Paszkany au deţinut Polus Transilvania, proprietarul centrelor comerciale Polus din Cluj-Napoca şi Constanţa, preluate anul trecut de Fondul de investiţii austriac Immoeast. Din vânzarea Polus Transilvania, Trigranit şi Paszkany au câştigat aproape 400 milioane de euro. Revenind la complexul Riverfront, precizăm că proiectantul acestuia este firma-donator PDL Assix, aceeaşi care a proiectat Polus Center Cluj-Napoca, realizat de Paszkany,

  8. I’m the number one hustler of the century
    S-s-see me in your dreams
    I’m the boss of all bosses
    K-k-king of all kings….
    Call me hot 16 wit more verses than the Bible
    15 bank accounts, 10 different businesses
    5 different lawyers, tell ’em what the business is
    I live down the block, was raised up the street

    se cam potriveste cu versurile lui Ludacris, aceasta familie basescu!

  9. nu stiu cat va mai continua ,, gaozaria,,basesciana ; ,, domnule Ciutacu ,, ca asa
    zicea acel element de aseara lipsit de bun simt care crede ca aceasta tara e a lor // si confunda România cu un SRL al lor pe marginea Mării Negre.
    Cu Stimă ,, DOMNULE CIUTACU ,, vă salut si vă ascult in continuare
    — UN ARDELEAN LINISTIT —

  10. domnule ciutacu,in 2006 ,pe la sfarsitul lui iulie hayssam fugea din tzara.tin sa va reamintesc faptul ca imediat s-a incercat o perdea de fum prin prinderea marelui terorist cu sHlapi de la timisoara(HAHAHAHAHAHA!!!).se pare ca ShLAPII sunt la moda si in cazul becali?

  11. draga victore, pana nu se stinge ciobaneala si becaliada nu se va mai auzi prin media de nea base si neamu lui de chiaburi…eu am altele pe cap..pe mine ma preocupa europarlamentarele si udmr-ul…

  12. O informatie “de pe surse”: Cica urmeaza Marean, sa-i tina de urat lui Gigi

  13. @ celor care isi cer scuze lui Nastase ca l-au votat pe Basescu : nu va inteleg demersul? De ce scuze lui Nastase, personal? Acum Nastase a devenit imaculatul de serviciu? Mai, oameni buni, putin echilibru! Chisr asa, peste noapte, trecem de la prea,prea, la foarte , foarte ?

  14. @Fiara: Oana nu-i nici vreun inger, nici vreun Isarescu al presei, ci prietena mea foarte profesionista, dedicata si onesta, pe care stiu ca ma pot baza. atat si nimic mai mult.

  15. @ Alice: pardon, conform DEX-ului ambele variante sunt corecte. (www.dexonline.ro)

    @Mihaela: nu e vorba de trecut peste noapte dintr-o parte a baricadei in cealalta. Ideea nu era ca Nastase e imaculat, ci faptul ca Basescu a reusit sa se situeze atat de departe de ceea ce se intelege prin normalitate, incat pana si pesedeii par mici copii. A incalcat intr-un mod atat de evident o cutuma de-a noastra pana la urma, aceea de a pastra cat de cat aparenta normalitatii, discursivitatii. el nici macar nu se mai face ca spune ceva interesant, precum pesedeii. este de-a dreptul grosolan tot ce face si spune familia basescu. mai ramane sa ne arunce cu pietre in cap.

  16. @Mihaela

    Total de acord. Nastase e un tip de o cu totul alta cultura, insa asta nu-l transforma, in contrast cu Basescu, in vreo optiune de vis, doar intr-o optiune mai buna. Desi nu-mi vine sa cred ca scriu asta, dat fiind ca mi-e o greatza inclusiv biologica de Basescu, poate ca e mai bine ca s-a intamplat asa. Macar Basescu a devenit un rau insuportabil din primul mandat. Poate era mai nasol sa asistam la un rau care sa evolueze discret in fundal pe durata a doua mandate Nastase, de exemplu. Macar asta e tampit pe fatza, stim o treaba. Poate mandatul Nastase n-ar fi generat o a treia optiune: Crin Antonescu.
    (Repet, nu-mi vine sa cred ca scriu asta.)
    Insa ca intotdeauna, ma-ntorc la vorba budistilor: total inutil sa reproiectam trecutul.
    The only time we have to affect our future is right now.

  17. @ DE Paratraznetul Da , inteleg. Basescu face asta de cind si-a vazut caii in caruta si a tras multe bite in multe balti . Abia acum a reusit sa revolte pe mai multi “independenti” . E minunat si asa.
    Si ce facem? Asteptam sa ne arunce cu pitre in cap in timp ce ii cerem scuze lui Nastase?
    Ca afara din tara v-a invitat ( eu sint deja afara) fratele Basescu! Si nimeni de la Cotroceni n-a iesit sa se distanteze de acesta .Nici macar portarul.
    Deci ,dupa pietre , ce urmeaza? Afara sau in pamint?

  18. Basescu e mult mai prost decat credeam pana mai ieri.A incercat sa abata atentia de la fonful de frat-su si de la ingalata de fie-sa si de fapt a intors ochii lumii chiar asupra lui.In afara unor imbecili cu ecuson de la Trustul in discutie mai toata lumea de buna credinta a decretat implicarea sa directa in priponirea ciobanului.Nici macar un televizor in celula nu i-a dat sa vada si el meciul Stelei.Asta nu cred ca i-o va ierta vreodata.

  19. @ Anca Eu si toti cei pe care ii cunosc personal, vom vota cu Crin Antonescu , iar eu ma voi implica cit voi putea pentru ca el sa fie ales. Pentru ca l-am vazut ca-i” pasa” si ca e sincer. O sinceritate pe care multi se imbulzesc sa i-o critice, pentru ca nu ar fi “politic corect”. Dar Crin Antonescu nu-si va baga capul in lesa nimanui. Daca pina la 50 ani nu a facut-o , nu o va face nici de acum inainte. Spun asta pentru ca si eu am mai mult de 50 de ani.Si nu ma mai poate schimba nimeni. Garantat.

  20. @Afaceri externe:
    Dl. consilier,
    Nu mai mergeti in zonele mentionate, mai ales in Irackq, ca s-ar putea sa ne dati informatii mai presus de puterea noastra de comprehensiune. Si sa va spun spun si o vorba grea(ta): cititi Sartre.
    Puteti sa ne dati locatia periculoasa din care sa va scoatem in caz de pericol? Ca sintem ingrijorati ca va plimbati pet-ul si ati ajuns din greseala prin zona.

  21. aaaaaa, nu ! nici adiere de năstase nu măi vreau ! nu nu nu !!! bă , da ce mama dracu mă , s-tem blestemaţ mă ?! să oscilăm de la rîie la păduchi ? haida bă , la reconstrucţia echipei , vorba lu nea jenei …
    dom ciutacu , urnişi bre tăvălugu’ ! sigur pică marinelu ! da hai din cînd în cînd şi cu de-ai de ar putea fi new entry ,oameni măi normali aşa , ca mata , ca mine , ca lumea asta de pe-aci de pe blogu lu mata , care cînd vorbesc , înţălegi dracu ce zîc ! dacă-or fi pin partide , că dacă mata + compania îi scoateţ din anonimat (de-or fi,repet),atunci , vizibili fiind , big boşii din partide n-or măi avea-ncotro , şi-or pleca dracu în bogăţia mamii dumnealor , să-ş mănînce dracu mulţîî bani de-i furară , că ce mama dracu or păzî de nu i-or cheltui în tihnă şi să ne lase drcu-n pace , nu ştiu !…

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

  22. @Afaceri externe:
    1. In primul rand , sunt de acord cu tine ca jurnalistii care merg in teatrele de operatiuni merita tot respectul. N-am auzit insa de statul Irack, dar, ma rog…;
    2. Ce-ai zice daca ti-as spune ca il respect pe Ciutacu, da, pe unul dintre cei numiti de tine ” catelus de companie al mogulilor”? Si te asigur ca e valabil pentru foarte multa lume, dar stii acest lucru, ca se vede cu ochiul liber;
    3. Pentru multi oameni din tara asta cuvinte ca ale tale nu au nicio valoare, pentru ca, pur si simplu, sunt mai inteligenti de atat;
    4. In prezent, jurnalistii astia pe care tu ii numesti…asa cum ii numesti, sunt singurii care fac opozitie Puterii, marinarului betiv, chior, badaran, mincinos, care vrea sa ne aiba pe toti la degetul sau mic si al semianalfabetelor sale fiice, ca semidocte ar fi prea mult sa spun. Si sigur acest lucru nu s-ar putea realiza doar “din fata televizorului”;
    5. Dar nu in ultimul rand, eu nu l-am auzit niciodata pe Ciutacu injurand. Poate imi dai tu un exemplu. Minciuna e apanajul portocaliilor. De fapt, e un brand.

  23. Multumesc lui Victor Ciutacu pentru ca repeta tot timpul ca Basescu Ioana inca nu ne-a explicat de unde a avut banii aceia multi, in conditiile in care tati se lupta din greu cu balaurul cu o mie de capete numit CORUPTIE.
    Multumesc lui Ciutacu pentru ca repeta ( ca o moara hodorogita) ca marinarul se foloseste de un fost tovaras de pahar, pentru a ne face sa uitam de mafiotul Basescu Mircea.
    Noi nu uitam.

  24. @Mihaela: bineinteles ca imaginea noastra despre nastase este distorsionata de imaginea basescu. asta e adevarat. daca il demonizam pe unul, in virtutea unui echilibru oarecare, tendinta ar fi sa-i sanctificam adversarul, nu? numai ca nastase nu este adversarul lui base la mom actual. Geaona parca nu exista, deci mai ramane Antonescu si imi este teama ca unii vor avea aceeasi iluzie ca in cazul Constantinescu, adica il vor percepe ca pe un salvator care ne scoate din ghearele demonului basescu. Evident ca fatza de domnul Antonescu am tot respectul, cred ca are cele mai bune intentii etc, dar exact ca in cazul constantinescu, socoteala de acasa nu prea seamana cu cea din piata, nici pt dumnealui, nici pt noi. Un Presedinte-salvator este pur si simplu o imposibilitate in Romania, intrucat nu este de capul lui, decat daca accepta sa joace acelasi joc pe care il joaca toata lumea. Sa fim seriosi.

  25. Clanul e ahtiat dupa terenuri!!!

    “Fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi concesionat doua terenuri pe care urmeaza sa construiasca un club de mai multe stele, in apropiere de Techirghiol, potrivit “CanCan”. Usor izolat, dar plasat intr-o zona incarcata de frumuseti naturale, locul viitoarei investitii constituie spatiul ideal pentru o un complex de lux.

    Nici vecinii nu sunt de neglijat, fiind vorba de persoane de vaza.
    Terenul pe care va fi ridicat localul “cu circuit inchis” se afla langa digul de delimitare a zonelor 1 si 2 din lacul Techirghiol si este pozitionat intre lac si o livada despre care localnicii sustin ca ar apartine tot lui Mircea Basescu. Perimetrul este inconjurat de proprietatile unui fost primar din Techirghiol, Petrica Nicolae si de un luciu de apa concesionat de un domn Cristea, fost director al Bancii Agricole Constanta.

    Ceva mai departe se afla terenurile unor investitori agricoli francezi. In aceasta companie, fratele lui Traian Basescu poate sa inaugureze un complex… (arata tot comentariul) “Fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi concesionat doua terenuri pe care urmeaza sa construiasca un club de mai multe stele, in apropiere de Techirghiol, potrivit “CanCan”. Usor izolat, dar plasat intr-o zona incarcata de frumuseti naturale, locul viitoarei investitii constituie spatiul ideal pentru o un complex de lux.

    Nici vecinii nu sunt de neglijat, fiind vorba de persoane de vaza.
    Terenul pe care va fi ridicat localul “cu circuit inchis” se afla langa digul de delimitare a zonelor 1 si 2 din lacul Techirghiol si este pozitionat intre lac si o livada despre care localnicii sustin ca ar apartine tot lui Mircea Basescu. Perimetrul este inconjurat de proprietatile unui fost primar din Techirghiol, Petrica Nicolae si de un luciu de apa concesionat de un domn Cristea, fost director al Bancii Agricole Constanta.

    Ceva mai departe se afla terenurile unor investitori agricoli francezi. In aceasta companie, fratele lui Traian Basescu poate sa inaugureze un complex turistic, rezervat petrecerilor selecte, cu turisti bine situati financiar. Potrivit jurnalistilor de la publicatia mentionata, desi terenul se afla la mare distanta de oras, Consiliul Local Techirghiol i-a dat o mana de ajutor lui Mircea Basescu si a aprobat, in graba, trecerea in intravilan a unei suprafete de aproape un hectar.”

  26. Domnule Ciutacu. Se vede ca va preocupa foarte mult soarta dlui Becali, atit pe dvs. cit si pe alti modereatori de la Antena ( Gidea, Mircea Badea, Dana Grecu) Acum vi s-a creat o unica ocazie (dl.Becali fiind intr-o pauza de 29 de zile, altfel fiind f.ocupat cu afacerile) sa ii indepliniti dorinta pe care si-a exprimat-o unui ziarist al Antenei (nu ii stiu numele ) in data de 9 aprilie 2007. Daca nu va amintiti la ce ma refer cautati YOU TUBE GIGI BECALI NECENZURAT din data de 9 apr.2007 si ve-ti auzi ce si cum sa procedati. Va sugerez ca odata inceputa actiunea sa-i cooptati si pe ceilalti moderatori (Mihai Gidea,Mircea Badea si pisica salbateca Dana Grecu) dar si pe dl. Stan, Ciuvica. dl.Tudor si nu in ultimul rind ca seful coloanei pe dl. Voiculescu. De fapt era si dorinta dlui. Becali.Pentru ca il iubiti asa mult respecta-ti aceasta dorinta. Si ma gindesc ca ar fi bine ca sa va programati in fiecare zi cite unul ca sa face-ti treaba buna. Poate mai sint si alti doritori. Va doresc succes.

  27. Tara asta nu o sa fie niciodata condusa de oameni destepti, in majoritate. pentru simplul fapt, ca voteaza mult mai multi prosti, si doar nu o sa voteze destepti. Eu unul, ma consider din gasca desteptilor, ca majoritatea celor de aici. Cu prostia nu te poti lupta, nici nu incerca, repede te va invinge! Tot ce ne mai ramane de facut e sa profitam de pe urma lor. Nu, nu este o instigare la furaciune, pur si simplu sa fim destepti!

  28. Bv Oana Dobre. Calmul, inteligenţa, şi prezenta de spirit.
    Pe de alta parte nu inţeleg exact ce tocmai am vazut pe antena 3 (defapt nici nu am urmarit mult aşteptatul interviu – pacatele mele – fiint foarte iritat de interviul in sine in primul rand şi de Boc în al doilea rand). Scuza-ţi-mă pentru off topic şi pentru tupeul de care dau dovadă aci dar vreu să ştiu daca premierul e şi laş sau doar complexat sau vă compromiteţi şi dvs. Eu credeam că dumnealui i-a promis domnului Gâdea interviul asta şi eu la asta m-am asteptat. Nu vreau să o discreditez pe colega dvs (cu toate ca Badea o etichetează chiar acum ca fiind “cititoare de prompter” şi nu-l contrazic deşi nu-s asa de misogin ca dumnealui – contraexemplu mai sus) dar sunt mai mult decât uluit.
    Altă problemă. Nu mă interesează relaţia dumneavoastră cu domnul Vântu. Sper că nu încercaţi ceva campanie virală subtilă de susţinere a dumnealui pt ca io cred că asta e foarte departe de interesul meu (ştiu că dvs nu sunteţi obligat să-mi protejaţi mie interesele ci alţii) dar respectuos va anunţ că admit că Vântu e mai mult dacat un cetăţean respectabil şi totuşi spălarea imaginii lui nu mă interesează mai ales zilele astea.

  29. @Paratraznetul Fanica

    mai ramane Antonescu si imi este teama ca unii vor avea aceeasi iluzie ca in cazul Constantinescu, adica il vor percepe ca pe un salvator care ne scoate din ghearele demonului basescu.

    Trebuie sa recunoastem ca nici noi nu suntem
    un popor tare participant prin natura noastra.
    Crede-ma ca si Antonescu, si orice alt om bine intentionat
    isi pastreaza entuziasmul si energia
    atata timp cat are sustinere
    si nu se pomeneste vobind de unul singur.

    Ca sa obtinem altceva decat pana acum,
    poate ca trebuie sa procedam altfel.

    Pana una-alta, noi suntem ai’ multi.
    Antonescu e unul singur.

  30. Numa cand te uiti la faţa omului îţi dai seama de el… nu ai cum sa te aştepţi la altceva din partea lui.
    Mulţi îl regretă pe Năstase, dar şi mai mulţi pe Nea Nelu. Si atunci se fura, dar organiyat, ţara nu era dusa in haosul mediatic şi măcelărită. Oamenii aia aveau şcoala ruseasca la bază. nimeni nu facea nimic in afara cercului.
    Cât despre Oana… nu merita sa ii raspunda niciunui Coclender obosit

  31. @liliana: ma lasa rece parerile dvs. despre noi. dovediti ca n-ati priceput nimic. dar, dincolo de verdictele dvs absolut repezite si nedrepte, plus mitocania voit docta, ma bucura macar faptul ca n-am vorbit degeaba doua zile si doua nopti pentru majoritatea celor care citesc/scriu aici. iar asta ma-ntareste.

  32. @liliana, nu vrei sa te programezi tu maine la mine? si daca faci treaba buna, iti mai dau si alte ocazii 😉

  33. @De Paratraznet : atunci ce alegeti ? Afara sau in mormint?
    Nu sint sarcastica.Aveti puterea sa alegeti? Daca nu, care ar fi a III a varianta?
    In ceea ce-l priveste pe Antonescu: din atitudinile, comportamentului sau, valorile pe care le respecta si in concordanta cu care isi duce viata, pe mine m-a convins ca merita sa-mi pun speranta in el. Pe Constantinescu l-a doborit, in principal, securitatea, 225 , etc. Contextul este putin diferit si mai cred si ca Antonescu se bucura de mult mai mult sprijin intrucit PSD si PDL s-au vazut, s-au pupat, s-au luat! Si oamenii cu cit de cit discernamint ii cam lasa . Apoi sint si cei care se duc incotro bate vintul. Iar vintul bate in pinzele lui Antonescu. Pentru ca :
    ANTONESCU E ALESUL ELECTORATULUI care mai e cit de cit normal.
    Va rog sa ma contraziceti! Va rog , serios!Ce alt argument ,in afara de comparatia cu Constantinescu care ne-a dezamagit , aveti?
    In opinia mea ,pentru istoria Romaniei, episodul Constantinescu a fost benefic pentru Romania. Alternativa ar fi fost cumplita si acum nici nu am mai putea vorbi despre Antonescu.

  34. Domnule Ciutacu observ că moderaţi comentariile de aici şi va cer să mă lămuriţi şi pe mine cu privire la interviu. Practic vreau să daţi din casă dar ştiu ca aţi mai aparat trustul pe blog şi credeţi-mă aş fi foarte fericit să o faceţi şi acum pentru că sunt şi io un papagal care urmaresc sinteza zilei şi o apreciez.

  35. @Petru: ce anume, concret, vreti sa va lamuresc despre (care) interviu?

  36. Interviul cu premierul Boc de ce nu era Mdonmul ihai Gădea la masă dar se pare ca-mi explică domnul Badea pe Antena3. Am înţeles cel puţin că Gândul este iar foarte interesat de profesionalismul şi deontologia dvs şi a colegilor. Periculos CTP după cum am mai comentat si pe blogul domnului Badea după ce v-a adresat, mă rog, nişte complimente, ca raspuns la scrierea de pe blog cu referire la Nuţi.

  37. @Petru: Gadea nu are emisiune vinerea; nici eu. plus ca nu nici unul dintre noi nu s-ar fi potrivit cu Boc. Maria Coman e foarte buna si nu e-n conflict cu premierul, stare de fapt care ajuta sa iasa un interviu curat, fara patimi.

  38. Mulţumesc pt. răspuns.
    PS: se pare că mă descurc mai prost cu tastatura deacât Tolontan. Bine că nu sunt jurnalist. Scuze pt greşelile de mai sus dar urmăream În gura presei. Noapte bună.

  39. PPS: Ţara arde (by the way e praf în ochi nu perdea de fum) şi deontologia triumfă.

  40. Hm, simt nevoia sa repet ce-am spus mai sus (vad ca sunt oameni care mai au ezitari, ca “Antonescu nu a confirmat, ca Nastase..” nu mai stiu ce): Traian BaSauron are deja toate inelele; nu ca este imposibil de doborat in toamna, dar va fi ingrozitor de greu si e nevoie de un efort colectiv imens. Una dintre calitatile (dracesti) ale lui BaSauron este tocmai asta, fisurarea opozitiei fata de el, provocarea de mici conflicte intre adversarii sai si infiltrarea cailor lui troieni (Mandruta, Tolontan si cei de la “Adevarul” si alte ziare ale fraierului aluia de Patriciu stiu mai bine).

  41. Madar fackaru’ s-a scos , l-a bagat , cel putzin pana luni , pe Gigi l-a racoare !!???!!!Daca asta se alege la toamna e de departe ,dupa Stalin , cel mai tare !!!! Ne-a luat dracu !!!!

  42. Valoarea unui jurnalist este direct proportionala cu valoarea cititorilor sai. (a nu se confunda inteligenta cu audienta). Vorbim de calitate nu de cantitate.
    Din acest punct de vedere, Ciutacu are toate motivele sa fie trist.

  43. Cum sa nu te citim,mai,Ciutacule, daca nu ne-am uita pe Antena si nu am intra la tine pe blog,nu stiu ce ne-am face cu specimenele care ne inconjoara.Si sincer,ma bucur ca am alaturi de mine pe cineva care m-a convertit pe Tonomate, Antene, Badea.Si mai suntem si stelisti !

  44. @Jan: daca e nevoie de efort colectiv imens , de ce nu va alaturati colectivului si sa aduceti si pe altii in colectiv, si uite-asa , furnica cu furnica vom construi musuroiul de care e novoie, Imens de marem, cu un efort Imens.

  45. @ Lupi ; Dupa cum va stiam credeam ca stiti ca deja ne-a luat dracu”. La toamna , de-o ramine tot asa , o sa-l vedem pe Tatal Dracului, in aceeasi persoana. Atunci sa vedetide ce e in stare Tartorul.
    Va trimit si dumneavoastra aceeasi invitatie pe care i-am facut-o @ Jan. Si sa facem hora mare. Ca asta e viitorul! Internetul.
    Nu vom fi impotriva nimanui , ci vom fi PENTRU Pentru Crin Antonescu.

  46. @VictorCiutacu Udrea nu era tot blonda? Nu e ipocrizie faptul ca acum acuzi, iar in urma cu putin timp faceai o femeie albie de porci, aci pe blog?

    Intreb si eu

  47. @Afaceri externe: fiindca ai tupeul sa-mi jignesti cititorii, pleci instantaneu.
    @Serban: nici in gluma sa nu incerci comparatia Oana Dobre-Elena Udrea.

  48. @Mihaela: stiu ce l-a doborat pe COnstantinescu. Consider ca in situatia in care 2 creiere se intalnesc pe aceesi lungime de unda, nu mai este cazul sa isi faca demonstratii. sunt perfect de acord cu dvs. DOmnul Antonescu se bucura de sprijin in masura in care, in batalia intereselor politice, el este “dusmanul dusmanului” lor. Cred ca m-ati inteles gresit. Am spus doar sa nu ne facem iluzii care ne pot vulnerabiliza cum s-a mai intamplat in trecu. Evident ca episodul Constantinescu a fost benefic, desi eu eram prea mica pe vremea aceea ca sa-mi dau seama de ceva (in 96 aveam 10 ani), am aflat dupa aceea. Pe scurt: Serviciile erau contra lui, securistii din presa – contra, societatea civila, adica GDS-ul plin de informatori, dintre care unii deconsprati sub base, pana au trecut cu fulgi de tot sub carma lui, i-a fost ostil lui Cosntantinescu. occidentul nu ne mai baga in seama si nu credea in democratia nostra sopunand ca de la revolutie tot numai FSN-ul ( cu varii nume) a fost la guvernare. N-aveam alternata la guvernare, n-aveam democratie reala, spunea occidentul. Si atunci, cand tara era in rahat , inglodata in datorii, cu rezerva valutara infima si bancile in pragul falimentului, aveam nevioie de bani de la FMI si banca Mondiala. Aia nu mai voiau sa ne dea, fiindca tot ce ne-au dat pana atunci se volatilizase prin conturile feseneilor. atunci trebuia dat un semnal clar, ca s-a produs schimbarea in Ro. Magureanu a recunscut faptul ca Emil a fost adus la putere cu concursul serviciilor. la putere, la putere, dar fara staff, fara echipa. A incropit si el ce-a putut si-a iesit ce-a iesit. occidentul a fost insa multumit si ne-a invitat in NATO si UE.
    Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta, s-au intors la oamenii lor – Iliescu.
    Constantinescu nu ne-a dezamagit, nu asta am spus. Am fost deziluzionati de faptul ca s-a crezut cu adevarat ca va fi lasat sa faca tot ce propusese.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.