Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > “Doamna asta, aşa blondă cum e ea…”

“Doamna asta, aşa blondă cum e ea…”

UPDATE: Reacție de om normal cu bun simț și șapte ani de-acasă

Motto: “Ori încercăm cumva să facem stat de drept în România, ori o ştergem, fiindcă în alte ţări există stat de drept” (Bogdan Teodorescu, la “Sinteza zilei”)

Există oameni cu coloană şi nevertebrate, revoltaţi de nedreptăţi şi slugoi. Linia de demarcaţie e suficient de clară şi trasată apăsat. Blonda ne-a arătat aseară cum se răspunde scurt şi apăsat, dar politicos, unui mitocan; la “Vorbe grele“. Eu deja nu mai am puterea psihică de a scrie. Cazul Becali nu mă face să dorm mai bine sau mai rău, doar mai puţin. Dar pot încă să vorbesc. Şi – întrucât nici eu, nici Gâdea n-avem emisiune astăzi – o s-o fac suficient de apăsat la Acces direct (de la 17, pe Antena 1) şi la Ştirea zilei (de la 20, pe Antena 3).

Victor Ciutacu: Zisei că în accepţiunea domnului Băsescu II sau I, nu ştiu care dintre ei, eşti doamna blondă care avea pretenţia să-mi cer scuze de la toţi ziariştii. Cică mai ai de aşteptat până să se întâmple asta, că întâi trebuie să-şi ceară toţi ziariştii scuze de la poporul ăsta. Şi după aia eventual îşi va cere şi domnia sa scuze.

Oana Dobre: Unu. Doamna asta, aşa blondă cum este ea, face presă de vreo 10 ani, în timp ce domnul Mircea Băsescu face afaceri numai de vreo 5. Blonda asta blondă făcea presă şi înainte ca domnul Traian Băsescu să fie preşedinte, iar domnul Mircea Băsescu face afaceri prospere numai de când fratele domniei sale e preşedinte. Ceea ce mie mi se pare o diferenţă care merită punctată. Doi. A-ţi cere scuze, a-ţi prezenta scuze, este în primul rând o chestiune de caracter. Iar eu aseară în emisiunea lui Mihai Gâdea nu i-am spus domnului Mircea Băsescu că ar trebui să-şi ceară scuze faţă de toţi ziariştii dar faţă de aceia pe care i-a jignit şi faţă de domnul Mugur Ciuvică care nu e ziarist dar i-a promis un loc de veci în direct, cred eu, aşa cum am fost eu educată, că da, ar fi trebuit să-şi ceară scuze. Nu-l poate obliga nimeni să-l facă asta dar pentru mine ar fi fost proba de forţă a unui caracter. În schimb, pe domnul Traian Băsescu, cel care a lansat în original sintagma de găozar, ar fi trebuit să-l oblige funcţia să-şi ceară scuze. Dar domnul Traian Băsescu are obligaţia dată de funcţia pe care o ocupă, să-şi prezinte scuze tuturor celor pe care i-a numit găozar, ţigănci împuţite sau cum i-a mai venit la gură.

Victor Ciutacu: Aia cu tonomatele… renunţ eu la scuze pentru tonomat dacă-şi cere la restul de popor. Ştii de ce ar trebui să-ţi ceri scuze tu? Pentru numeroasele dezinformări, spune domnul Mircea Băsescu. Nu neapărat tu, toţi. Tu şi cu toată lumea.

Oana Dobre: Atunci când ziariştii dezinformează – ceea ce eu cu mândrie spun că nu mi s-a întâmplat – da, într-adevăr şi ziariştii ar trebui să-şi prezinte scuze. Se cheamă erată şi într-adevăr constituie şi asta proba forţei unui caracter. Într-adevăr, poate că ziariştii au greşit, poate că asta i-a adus în ziua de azi la un nivel atât de scăzut de credibilitate. Dar ziariştii şi-au plătit greşelile şi în nici un caz greşelile lor nu pot fi sancţionate de politicieni şi nu pot fi oarecum obligaţi să îşi prezinte publicului de către politicieni. E o meserie pe care ne-o reglementăm noi, pentru că o facem pe bani privaţi. Atunci când o facem pe bani privaţi. Nici un politician nu are dreptul să oblige un ziarist la nimic. Ziaristul face bine sau rău şi câştigă sau plăteşte preţul.

Victor Ciutacu: Tot ziceai tu că apreciezi oamenii care-şi dau seama că fac greşeli şi-şi prezintă scuzele, vreau să-mi prezint scuzele în mod public – să mă aprecieze şi pe mine cineva în ţara asta – domnului Adrian Cioroianu şi logodnicei domniei sale pentru că aseară mi-am permis despre logodnica domniei sale să spun că-i ţiitoare. Restul mesajului rămâne valabil. Cu privire la gafele domniei sale. Dar aici am sărit calul, am avut o discuţie cu domnul Cioroianu căruia i-am promis că-mi cer scuze public. I le-am prezentat şi personal şi o fac şi o voi face şi la Mihai Gâdea în seara asta.

Oana Dobre: Şi pentru că tot e laitmotivul discuţiei noastre chestiunea asta legată de scuze, aş vrea numai să reproduc ceva, am făcut asta şi pe blog, o frază pe care azi mi-a spus-o unul din cei mai dragi oameni pe lumea asta, pe care-i am. Un om care a dispreţuit politica PDSR şi apoi a PSD, a lui Ion Iliescu şi a lui Adrian Năstase. Dar omul ăsta mi-a dat azi un SMS în care mi-a spus că el, care l-a votat pe Traian Băsescu, simte nevoia să-şi ceară scuze faţă de Adrian Năstase.

Victor Ciutacu: Mi se pare de-a dreptul dramatic dacă un om care l-a detestat pe Adrian Năstase îşi cere scuze pentru că l-a votat pe Traian Băsescu. Îţi mulţumesc mult, Oana Dobre. Domnul Victor Ciorbea, cum vi se pare până la urmă toată povestea asta? E un an electoral, înţeleg, pe domnul Băsescu l-au lăsat nervii, pierde din turaţie, a mai apărut încă un contracandidat… vi se pare că a scăpat jocul ăsta din mână? Circulă bârfa că-l fac serviciile, că-l face toată lumea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on ““Doamna asta, aşa blondă cum e ea…”

  1. Ca sa fie clar: eu, in calitate de cetatean al acestei tari, NU CONSIDER ca ar exista vreun motiv pentru care jurnalistii sa-si prezinte scuzele. Ca nu poate vorbi Basescu Mircea in locul meu.

  2. Stiu ca nu o sa va lasati! Dati la o parte perdelele de fum! Deschideti larg fereastra spre gunoiul din curtea din spate a familiei Basescu.

  3. OANA RULEZ,BASESCU PLEACA DIN TARA,ELENA ARE 200.000 DE VOTURI,NEVERTEBRATA PLANTEAZA VILE LA CONSTANTA SI EU…? EU RAMAN DISEARA CU BADEA

  4. Exista oameni de presa carora de la o vreme
    nu le mai zici felicitari, le zici multumesc.
    Oana Dobre e un exemplu.

  5. Oricat de antipatic ne e – si eu recunosc ca-mi e – trebuie sa o spunem clar : cazul “Becali” e o rusine pusa-n orchestrata si scena ca sa acopere mizeriile pe care le inghitim de mult timp.

  6. Nu pot decât să subscriu:
    Domnule Năstase, îmi cer scuze că l-am votat pe Traian Băsescu.

    PS: Acum numai 3 luni dacă cineva imi spunea ca o sa fac vreodata asta as fi reactionat violent (verbal).

  7. Interpretez cam asa :”eu sunt poporul” si… seamana al dracului de mult cu: “Statul sunt eu”.

  8. imi amintesc de radu tudor cum zicea zilele trecute la dana grecu: ziaristii sunt singuri in conflictul acesta cu basescu. desi toti politicienii vor sa-l dovedeasca, nu au curajul sa iasa la o confruntare deschisa cu el. nici macar ong-urile. stau ascunsi cu totii ca sobolanii iar pe front au mai ramas cativa ziaristi.
    trista tara avem, plina de lasi!

  9. @ Juristilor dinn toata tzara…Daca un oarecare,un meltean,e luat de pe strada,dus la Politie anchetat si eliberat dupa 24 ore pe motiv ca a avut loc o confuzie…cetateanul are dreptul sa dea Politia in judecata pentru sechestrare de persoana ?

  10. Mi se pare incredibil ca nu sint reactii in ceea ce priveste dialogul V Ciutacu/ M Basescu:
    V C :Dar noi mai putem trai in tara asta?
    M B :PUTETI,daca nu jigniti…bla, bla
    Cine stie cum e sa te exilezi, cum traiesti ca exilat?
    Valenti Stan are dreptate :Clanul Basescu conduce! Si cine-i lasa sa faca treaba asta sint partasi. Nu va lasati goniti in speranta ca intr-o zi va veti putea intoarce.V-o spune cineva care stie ce inseamna exilul voluntar .

  11. Un articol bun aici despre unii politicieni in relatia cu presa:

    http://www.gandul.info/puterea-gandului/asta-suntem-niste-caraghiosi.html?4237;4137206
    “Nicio clipă nu pot să vadă în „caraghiosul” care le ţine microfonul sub nas, pe cetăţenii care i-au votat, care se uită la televizor şi citesc ziarele, nu sunt o secundă capabili să priceapă că informaţia este un lucru la care aceştia au dreptul şi nu un os aruncat, în scârbă, haitelor de ziarişti flămânzi.”

  12. Bine ca macar voi va concentrati asupra lucrurilor care trebuie scoase in evidenta! Cum o intorc di condei…Doamne, cum se pricep sa bage gunoiul sub pres, sub ochii nostri!

  13. Toti care gresesc,cred ca ar trebui sa-si ceara scuze in public sau privat(in functie de fiecare speta in parte) fata de cei care au gresit.Evident ca si ziaristii nu ar trebui sa faca exceptie(intr-un ziar local s-au facut niste afirmatii false la adresa mea,palpabile.L-am contactat pe ziarist si l-am intrebat de ce a procedat asa si mi-a raspuns ca un anume personaj a insistat pe acest lucru,respectivul avea interes).Ce sa zic?Padure fara uscaturi…

  14. Draga Victor, si daca imi permiti : e corect “leit-motiv”, nu “laitmotiv”…

  15. Daca se va dovedi ca arestarea nu se justifica,becali da statul in judecata,nu?Iar statul mai adauga un proces pierdut,la lunga lista de procese pierdute,nu neaparat din incompetenta,cat din cauza coruptiei justitiei,care raspunde la comenzi politice.Si tot noi poporul platim.Nu e deajuns ca platim judecatorii cu salarii incredibile fata de castigurile intr-o tara ca Romania,platim apoi si “greselile”acestora.Iar faptul ca ajungem sa ne cerem scuze celor pe care nu i-am votat,nu e pentru ca acestia din urma ar fi mai buni,ci pentru ca mergem din rau in mai rau.Solutia e cea a d-lui prof.Teodorescu….Nici eu n-am inteles atitudinea de amuzament a lui Mircea Badea,pe care-l urmaresc mereu pentru ca prin el vorbim noi poporul(Mircea Badea,el,poate fi asimilat cu poporul pentru ca asa gandeste poporul,domnilor guvernanti,in caz ca va intereseaza).Va urmaresc mereu pe voi toti,dar cred ca exagerati cu acea amenintare cu moartea,nu asta avrut sa spuna.Ceea ce mi se pare ingrijorator e ca are pretentia,acest frate al presedintelui,ca cerandu-va scuze lui,cereti scuze poporului.Deci ei,camarila(nu neaparat cei ce ne conduc acum,toti sunt la fel)sunt poporul.Imbogatindu-se ei,se imbogateste poporul.E simplu,cum de nu pricepem,cum de nu pricepeti?

  16. acum, ca romania a ajuns mosia familiei basescu (traian, mircea, ioana, elena), cred ca jurnalistii vor avea un rol major. oana dobre m-a impresionat la sinteza zilei, insa nu stiu de ce se mai zbatea. acest incult care se numeste basescu mircea era incoerent, confunda antena3 cu gandul si cu evz, confunda ce chiar el zisese cu ceva ore inainte… insa pentru ca romania sa nu se scufunde in rahat (cuvant folosit initial de CTP, preluat mai apoi de mircea dinescu&co) pana peste gat!

  17. gata,stiu.suntem in tara gigibecali.in care dimineata rasare gigibecali,opt ore lucrezi la gigibecali.maninci,bei..etc gigibecali.daca n-ai folosit un prezervativ bun faci una-doua niste gigibecali..moneda se cheama la fel.la televizor se da gigibecali nonstop.gata,ma arunc in patul meu marca gigibecali pentru ca se face noapte-n capetele noastre si resare,luminosul gigibecali plin (k luna plina,boule…).
    ps. mi-e si frica sa mor pentru ca la tara gigibecali exista o “lumea cealalta” .numita, desigur, becaligigi.si nu,nu vreau acolo…

  18. Nici mie nu-mi place Becali – consider ca trebuia rezolvat de mult cazul sau – insa prea s-a potrivit arestarea sa cu scandalul legat de fratele presedintelui. Chiar a doua zi dimineata… Nici eu nu mai cred in coincidente de acest fel.

  19. si totusi.. de ce tace PNL? Am vazut-o azi pe Adina Valean la D-na Grecu. O femeie draguta si cumintica.n-a spus nimic. de altfel asta e singura luare de pozitie a PNL in tot acest timp..daca poate fi numita asa.. fiindca doamna a fost draguta si cumintica. Unde e vocea PNL? Sunt extrem de dezamagita.

  20. Fata asta merita respect din partea tuturor romanilor! Felicitari si ii tinem pumnii in lupta cu adevarul. 10 ani de presa dau ceata la 5 ani de afaceri.

  21. Buna ziua,
    zic cam asa:

    datele problemei: Popo Viciu oricat am incerca “NU DA”, avem DGIPI…inca, prin PV se poate ajunge rapid la Marinarescu.
    1.actiune: il saltam pe PV cu tot cu victimele colaterale, rezulta un scandal imens, se ajunge asa cum am sperat rapid la Marinarul Jucator.BUCURIE!!!
    2.reactiune: il scap pe POPO! Trebuie sa schimb subiectele zilei.pe cine as putea sa salt??? imi trebuie unul foarte vocal, care sa suporte orice ca ii e frica de mine, cu priza mare la pulime. Cine m-a mai suparat in ultima vreme? aaaaaaaaaaa Cecali!!!!
    Mamaaaaa ce bine mi-a iesit!!! s-a uitat si de casele lu’ Jana si de criza economica si de scandalul boului de Mircea cel mai Batran si cred ca acum e momentul sa se numere si semnaturile lu Buzata lu tata.Mititca cat a muncit ea sa numere pana la 200 000.Ambitioasa fata…
    Bah, mi-a iesit atat de bine incat cred ca o sa ma mai distrez cu Cecali asta vreo luna. Intre timp, numai bine familia isi poate vedea de treaba.

    intre timp suparare mare in familia Pesedescu.Bah fratilor chiar am pierdut si 0215??? Mda…nasol. Nu mai avem chiar pe nimeni acolo? mmmmmm….ba da, vreo 2 secretare. sa le punem la treaba atunci!!!

    reactiune 2: chemati-l la audieri pe Serbet, poate mai scoatem ceva de el.

    concluzii:
    1. a inceput si familia Pesedescu sa joace in serial.
    2. nimeni nu mai baga de seama ultimul episod si deocamdata nimeni nu isi mai aminteste cum a inceput serialul.
    3. Cecaliul e atat de simplu in gandire incat reusesc sa mature cu el toate mizeriile adevaratilor jucatori.

  22. Pentru johnson,
    nu sunt jurist dar stiu treaba asta și anume legea zice ca poliție te poate reține 24 de ore dacă are suspiciuni.

    Condiția e atât de vagă încât nu prea o poți ataca în justiție. Te poate reține pt 24 de ore pentru ca nu ai cu ce să te identifici. Sau te poate reține daca lor li se pare că semeni cu vre-un urmărit general. Deci doar pentru reținere 24 ore nu poți să ii dai in judecată.

    Pe jiji l-o bagat la pârnaie pe 29 de zile doar așa. Legal nu au nici un temei pentru care au facut asta. Așa ceva se poate întâmpla oricui. Superi pe cineva cu spate, poți e să mergi la pârnaie 30 de zile gratuit.

    Dacă pe jiji l-o bagat la pârnaie atunci mie ce-mi face, io care nu am bani? Pur și simplu dispar și nu mai ajung acasă?

  23. @johnson: Aici e “buba”.Poate da numai statu-n judecata si sa ceara despagubiri.Adica, tot noi platim.

  24. Nu ma omor dupa Oana Dobre,am cateodata impresia ca este cinica si nu da bine la o femeie,altadata este sacaitoare , chestie tipic feminina si care cateodata te scoate din sarite,dar in ceea ce spune are mare dreptate si chiar daca este puternica(cum de altfel sunt TOATE femeile)asta nu inseamna ca acum orice ghiolban isi poate permite sa o trateze asa cum a tratat-o fantele de Constanta.Si in general fratii astia doi arata foarte clar de ce-i in stare masculul oparit pe care-l dor picioarele de la pantofii cu care nu s-a obisnuit inca…

  25. Ciutacule,

    Multam pt. lamuririle legate de clasamentele cu audientele si clarificarile pe tipuri de canale TV: de stiri (RTV, Antena 3), filme (ProTV, Antena 1). Fii bun si mai lumineaza-ma si cu faza urmatoare: de ce o tot prezinti pe dna Dobre ca un fel de inger al profesionalismului desavarsit , un fel de Mugur Isarescu al jurnalismului. Probabil ca nu ma duce pe mine capul sa ma prind (cum nu m-am prins nici la faza cu audientele), dar as aprecia daca ti-ai obosi “dejtele” sa ma luminezi in 3 randuri.

    Multam,
    Fiara.

  26. Romania este o tara de oameni lasi, fara coloana vertebrala, fapt demostrat istoric. Insa, daca in acest an nu vom gasi un minim de decenta si curaj sa daramam aceasta familie mafiota din fruntea Romaniei ne va costa pe toti. Si inca ceva, tara asta trebuie sa se intoarca la ceea ce comunistii au smuls din radacini. Romania a fost si trebuie sa devina din nou monarhie constitutionala, unde tara va fi reprezentata de oameni educati, decenti si cu bun simt care vorbesc si alte limbi in afara de limba de mahala a domnului Basescu si nu se comporta ca ultimul huligan de pe strada.

  27. cuvantul fiecaruia dintre noi are o importanta fenomenala. Acest interviu cu Oana Dobre arata adevaratele valori si adevaratii oameni de succes, o fata Oana Dobre si un monstru Mircea Basescu, sa fim seriosi, fata are dreptate in tot ceea ce declara. Nu imi este frica sa declar faptul ca romanii ar trebui sa isi aleaga mai bine primarii, consilierii, prefectii si asa mai departe, ROMANIA este o tara unita a tuturor nu a celor care o conduc. In curand treburile se vor schimba, din cate stiu eu, Romtelecom intra pe piata cu noi pachete si servicii de internet, mai exact internet mobil. Care sunt efectele acestor servicii? Pai lucrurile sunt simple, cei din zona rurala avand acces tot mai mult la informatie vor stii sa isi dezvolte propriile afaceri pe internet, am incredere ca sunt si oameni descuiati care vor sti ce inseamna sa ai o televiziune, un post de radio, un ziar local. Vor aparea foarte multe televiziuni locale ale satelor si comunelor si puterea informatiei va transforma fiecare judet intr-o noua putere, abia atunci va fi nevoiei de un adevarat conducator care va aplica o gandire logica si nu una la misto doar pentru propria nevoie. Sfatul meu: Daca consideri ca ai probleme, ctalogheaza-le in categorii, mari, Mijlocii, MICI. Incepe sa le rezolvi intai pe cele MICI.

  28. Referitor la Corneliu Vadim Tudor, mi-am format o parere. Sigur, el a fost…ca de obicei. Ceea ce cred dupa Acces Direct este ca oportunistul Vadim a mirosit potentiala crestere in sondaje a lui Gigi si s-a apucat sa-i faca lobby si sa declare ca-l pune pe lista pentru PE, pe locul doi. Nu cumva pentru ca asa ar avea(poate) si el o sansa sa treaca pragul electoral? Nu discut acum despre cat de mizerabil e tot cazul. Doar intentia lui Vadim.

  29. Arestarea asta mi-a adus aminte de un film romanesc, ala in care Stefan Iordache e in rolul lui Didi Sfiosul, in care primul ministru da ordin sa-l aresteze pe miliardar: luati-l cu mascatii dimineata la 7. Si sa fie si televiziunile. :))
    O fi vazut Baselu filmul asta?

  30. Nu e primul caz cand bogatia ia mintea parvenitului.
    Credeati ca e asa usor sa fi bogat si sa ai putere?… Uite ca nu e.
    Si uite asa ajug unii sa fie zei. Dar dupa faza asta nu mai dureaza mult. 🙂

    Puteti sa incepeti sa ii compatimiti. Vai Zeus!

  31. “Dupa incercarea esuata a Consilierului Prezidential de a realiza o reconciliere intre Magnat si Putere, Premierul comanda arestarea cu mascati si televiziune a Magnatului.

    In timpul unei intrevederi cu Presedintele, Consilierul ii cere acestuia eliberarea Magnatului, deoarece acesta detinea informatii compromitatoare pentru toata lumea. In paralel, Puterea cauta un alt Magnat care sa produca bani pentru partid. Acesta apare in emisiune la “Nasul”.”

  32. Domnule Ciutacu,
    mă adresez dumneavoastră cu “dumneavoastră”, pentru că nu ne cunoaştem şi, aşa cum bine i-aţi precizat dlui M. Băsescu, n-am mâncat la aceeaşi garnizoană. Cum eu n-am făcut armata, nici măcar în facultate (m-am scutit fiindcă locotenenta pretindea să fiu închisă regulamentar până în gât şi pe mine mă stângea gulerul de la tunică), am pierdut şi şansa teoretică de-a vizita măcar o garnizoană, cu popota aferentă.
    Chiar dacă vreodată mă voi adresa cu “băi, Victore”, să ştiţi că blogul dv. va rămâne pe lista mea de bloguri frecventate, pentru că sunteţi tipul de jurnalist care şi-a câştigat dreptul de-a nu trebui să ceară scuze nimănui, fiindcă, admit, la modul poetic, sunteţi genial, fiindcă aţi avut un titlu genial – “Închis pentru Istanbul”, fiindcă frizaţi “neatârnarea” în aşa hal încât mă faceţi să cred că nu sunteţi…
    DAR!…
    Există jurnalişti care ar trebui să-şi ceară scuze poporului.
    Cei care zic răspicat repercuRsiuni la ştirile de dimineaţă.
    Cei care trăiesc din prompter exclusiv.
    Cei care trec din jurnalism pe lista candidaţilor la parlamentul european.
    Să nu nivelăm, heirupistic, tagma jurnaliştilor.
    Să ne ţinem cu dinţii de sintagma “presa”…
    Fiindcă există jurnalişti care fac presă şi jurnalişti care ar fi trebuit să-şi câştige altfel existenţa.
    Celor din urmă, eu, cititorul, le aştept scuzele.

  33. Carmen Harra şi preşedintele României

    Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru evz.ro, vizionara a decarat că viitorul preşedinte al României va fi un bărbat tânăr şi chipeş.
    „Pe Traian Băsescu nu îl mai văd mult la preşedinţie“, a prezis Carmen Harra. Înlocuitorul lui Băsescu va fi, însă, „un bărbat foarte atrăgător“, garantează ea.

    Printre predicţiile făcute de Carmen Harra pentru perioada imediat următoare se află tentativa de asasinat asupra preşedintelui Brack Obama.

  34. E incredibil ce face acest domn(desi nu merita acest apelativ), numit Traian Basescu!
    In 2004 l-am votat iar acum imi e efectiv rusine de acest lucru. Acest individ e probabil cea mai mare rusine nationala postcomunista!

  35. MIRCE BASESCU E LA FEL DE TIGAN IMPUTIT, ALCOOLIC DESCREERAT CA FRATES’U, SUNT AMANDOI JOGODII DE LA ACEAS MAMA SAU TATA, NU POATE SA FIE MARE DIFERENTA INTRE EI, SINGURUL LUCRU PACAT E CA TATICUL LOR NU A FOLOSIT PREZERVATIV LA TIMPUL RESPECTIV.
    DOAMNA CEA BLONDA A REACTIONAT CAT SE POATE DE POLITICOS LA ACEL ANIMAL DE E FRATE CU CELALALT ANIMAL CARE INCA DIN NEFERICIRE PENTRU NOI TOTII MAI E PRESEDINTE PATRIEI NOASTRE CARE MAI NOU NU E ZGUDUIT DE RAZBOAIE CI DE ALCOOLICI IPOCRITI….!

  36. E greu de luat o decizie, numai ca facind compromisuri in speranta unor imbunatatiri care nu mai au loc, trece timpul, copii cresc, etc. Lumea a devenit asa de mica incit in occident esti la doi pasi departare-technologic . Exilul a fost si va ramine solutia. Nimeni nu i-a iubit atit de mult pe romani ca I.L.Caragiale, dar a murit la Berlin! Nesimtirea de care se da dovada cu EBA e mai mare ca cea a Ceausestilor.
    Asa ca , lasciate ogni speranza, via!

  37. Eu una nu mai pot…m-am saturat de politicieni, de Baselu’, de Boc-Poc…
    Bravo Oana, esti cea mai tare. La aceasta categorie mai intra si Victor (bravo), si Gadea si Badea. Din partea mea toata sustinerea…
    Insa, eu cred ca o sa fac un gest de lasitate: o sa plec din tara asta mizera cu prima ocazie.
    Imi pare rau ca o spun, dar la ai mei 26 de ani am ajuns la concluzia ca aici nu se mai poate. Din pacate!

  38. Pana si eu, care sunt pesimist cand e vorba de baietii astia, am ramas cu gura cascata dimineata, cand am vazut ca becali va fi retinut 29 de zile! Nici nu mai comentez, oricum n-as fi crezut sa-l compatimesc pe becali. Atata grija sa aveti, d-le ciuatacu, dvs si jurnalistii in general, nu lasati sa se raceasca subiectul cu marinaru’ si familia! Mie n-o sa-mi scoata nimeni din cap ca tot circu-asta e razbunarea pt dosarul lui popoviciu, iscat de lacramatia lui becali, dosar care a umplut de cacao chipul sacru din deal, din greu ajutat si de membrii familiei!

    Si, don ciutacu, transmiteti-i lui crin antonescu ca, daca nu iese sa dea cu biciul, asa cum obisnuia cand nu era presedinte, am grave indoieli in ceea ce-l priveste!

  39. Mie nu-mi vine sa cred. Cind am citit asa pe fuga un titlu ca i s-a furat masina lui Becali am zis : “ce nebuni, masina aia ca sa nu fie reperata trebuie demontata si imprastiata in patru zari in citeva ore”. Cind uite care era scopul furtului. Deci Becali in toate mirsaviile lui are acoperire, nu se poate gasi nimic dar nimic impotriva lui si atunci “ii furam” masina. incredibil.

  40. Un mic test: daca spun ca presedintele nost’ e mincinos, perfid, badaran, mojic mai pot trai in tara asta? Ei? Mai pot! Si o sa pot in continuare!!!
    Dar oare l-am jignit? NU, am spus adevarul!

  41. Am vazut si eu “reactia” dl. Mircea Basescu, precum si declaratia domniei sale in care isi exprima convingerea ca la alegeri presedintele nu va fi afectat de atitudinea sa.
    Pina aseara eram hotarita sa nu mai votez in veci, acum ma voi duce numai sa votez impotriva lui Traian Basescu.

  42. Din pacate, momentul alegerii intre Nastase si Basescu a fost singurul cand dezechilibratul asta periculos putea fi oprit.

    Cei care sunt curiosi, sa citeasca despre ascensiunea lui Ceausescu la putere; o pejudecata comuna se bazeaza pe balivernele turnate de Maurer, cum ca el a fost cel care l-a adus la putere pe Ceausescu. Fals. Ceausescu era seful Directiei Organizatorice a P.M.R., adica seful de cadre al partidului. In aceasta calitate, pana in 1965 el impanzise practic partidul (si intreaga tara) cu oamenii lui, oameni care-i datorau totul. Asa ca venirea (si mentinerea) lui la putere a fost perfect logica.

    Basescu a procedat exact la fel. La ora asta, nu mai exista structura statala in Romania care sa nu fie dominata de oamenii lui Basescu. In conditiile astea, a mai spera la vreo minune la alegerile din toamna (si la toate celelalte alegeri care se vor mai desfasura pe timpul vietilor noastre)…e trist s-o spun, dar e complet nerealist.

  43. Singurele “vorbe grele” care pot fi auzite/citite la Ciutacu, sunt injuraturile.
    Astea sunt de fapt vorbe usoare domnule Ciutacu. Vorbe usoare, rostite/scrise de oameni “usori”.

    Vorbe grele pot sa rosteasca doar jurnalistii care se respecta si sunt respectati, in niciun caz catelusii de companie ai moguluilor.

    Vorbe grele pot sa rosteasca jurnalistii care isi risca viata in Afganistan, Irack sau in Tibet.
    Nicidecum jurnalistii de apartament care stau toata ziua in fata televizorului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.