Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Diaconescu mai lipsea de la neofascişti

Diaconescu mai lipsea de la neofascişti

De câte ori am acuzat partidul şi regimul băsescian de neofascism, am fost acuzat de apologeţii spirtierului că exagerez tuşele groase. Scandalul declanşat de cordaciul de jacuzzi Baconschi cu ţigănetul, pe care l-a acuzat în bloc (ca etnie) că mangleşte din raţiuni fiziologice, m-a trimis înapoi la DEX. Unde scrie: FASCÍSM – Ideologie apărută în Europa după primul război mondial, care a stat la baza unor partide de extremă dreaptă, caracterizându-se prin naționalism extremist, misticism, violență, demagogie socială; regim politic instaurat pe baza acestui curent.

Oricine are răbdare să parcurgă textele teologului Baconschi din arhiva electronică a Dilemei Vechi va constata că omul nu-i la prima abatere şi că respiră prin pori o anume intoleranţă. Sigur că nu-i apucat la vedere ca Vadim, al cărui naţionalism primitiv şi feroce (e greu de uitat faimoasa expresie mafia iudeo-masono-ţigănească) nu poate fi mascat de tumbele de genul Ciutacu e un ţigan care pretinde că-i evreu. Omul are o aparenţă de rafinat, ţine pipa-n gură la poză de cad în cur toţi snobii cu pretenţii intelectuale. Floarea intelighenţiei româneşti, cum îi place să se autointituleze, care urla ca muşcată de şarpe când Cioroianu trimitea declarativ ţigănetu-n deşert, tace azi ca căcatu-n tufă (nota mea: cacofonie autoasumată, pentru electoratul manelist al lui Băsescu). De ce lui Cioroianu i se cerea demisia şi lui Baconschi i se caută scuze? Fiindcă, în căpăţânile de politruci ale unora care l-ar fi pupat în cur pe defunctul Ceauşescu (dacă ar fi trăit) mai abitir decât o fac azi cu Băsescu, Cioroianu e de-al lor, iar Baconschi e de-al nostru.

Uitaţi-vă la enumerarea atributelor din definiţia fascismului. Eu o să vă înşir nişte nume şi-mi spuneţi voi dacă am greşit sau nu ordinea. Theodor Baconschi, Aliodor Manolea, Traian Băsescu, Emil Boc. Cum scria mai sus, la cartea explicativă a cuvintelor, că se numeşte regimul instaurat pe baza acestor caracteristici?

P.S. Cristi Diaconescu spunea, la “Vorbe grele”, că pleacă din partid numai dacă Parchetul probează implicarea unui membru PSD în filaj. Să-nţeleg că a primit astă noapte răspunsul aşteptat? Poate-l ia şi pe Vanghelie. Până atunci, însă, ce-aţi zice de-o remaniere la Externe, cu minunatul Diaconescu în locul rasistului Baconschi? Apropo, mi se pare mie sau postul de ambasador la Paris nu a fost ocupat?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

245 thoughts on “Diaconescu mai lipsea de la neofascişti

  1. potential “catindat” pe naiba…la pdl!!! Ca daca au nevoie de asa ceva si-l trag pe musiu Diaconescu in tagartza lor, il tavaleste Ponta de-i merg fulgii! Inteligent, da’ nu periculos Diconescu.

  2. Eu cred ca l-a filat Iliescu. Parca-l si vad prin boscheti ca un paparate cu un aparat foto mini ;))

  3. Domnule Ciutacu
    Sant la fel de dezamagit ca si dvs de aceasta plecare. Si nu pentru ca pleaca din PSD,ci pentru ca pleaca langa bASESCU!Sant tot mai convins ca a fost urmarit, dar din cauza ca cineva a stiut ca face un joc dublu. In momentul in care au fost sufivciente probe,el a abandonat lupta pentru sefia PSD, partid pe care se pare ca voia sa-l puna direct la piciorele puturoase ale carmaciului,
    si a dat voturile lui Geoana, un adversar stiut ca facil pentru bASESCU. Dupa alegerile din 6 dec.cate declaratii virulente si bine argumentate a facut Geoana? Daca ar fi castigat Geoana , Diaconescu ar fi plecat din acelasi motiv al urmaririi, sau din cauza ca PSD-ul nu se reformeaza!!! Ratiuni de stat cred ca-l indeamna pe Diaconescu la acest gest, din pacate de stat la rand la pupat curul manelistului care asculta si vara manele , dar crede ca sant colinde! Octavian Paler,Dumnezeu sa-l odihnesca, spunea:” fiecare are dreptul la dezamagire”.Ii multumesc lui Cristian Diaconescu pentru ca m-a ajutat sa-mi aduc aminte de marele om care a fost Octavian Paler. Oricum ce monstruoasa masinarie de sanataj stapaneste acest rudiment al speciei umane numit bASESCU, daca poate murdari pe oricine! Scriam o epigrama ieri fara sa stiu ca se va regasi si Cristian Diaconescu printre cei vizati:

    Pentru al sefului confort,
    Un general cu patru stele,
    O sa-i prezinte la “raport”
    Partid de “stanga” din lichele!

  4. Nemulţumit că definiţia(fascism) din DEX nu revelează prea bine situaţia, m-am dus un pic mai la izvoare, la “fascie”. Iaaată cum simbolul fasciei distilează(sic – naţii distilate) revelaţia despre idealul Băsesc: un topor plin dă virilitate(semidoct, ranchiunos, manelist, …) înconjurat dă nuiele strâns unite’n idealul lui. Dacă aştia au şi reprezentativitate, ie dă rău dăspre mine(sper să nu fiu singur).

  5. Antonescu va castiga prezidentialele peste 4 ani, Ponta va fi prim-ministru. Sper sa fie invers si grupul independentilor sa ramane pe dinafara.

  6. Asta parea singurul om politic adevarat din partidul ala. Pentru asta m-as fi dus la vot… Se pare ca inca imi mai fac iluzii cu privire la faptul ca mai exista oameni politici integri in Romania… Poate nimeresc aia de prin Asia Mica Casa poporului la o sedinata comuna a Parlamentului in care se voteaza privilegii pentru lichelele astea (ca asa poate ii prin pe toti acolo). Asa mai avem si noi o sansa sa traim intr-o tara normala.

  7. Instinctual nu l-am placut niciodata pe dl.Diaconescu asa ca…drum bun,cale batuta.N-am crezut vreodata ca o sa simpatizez cu stanga dar asta se poate intampla cand un lider al ei cu o carisma aparte apare pe scena politica.
    Asa cum am mai spus traiesc la Edinburgh,capitala Scotiei.Avand oarece probleme de sanatate am mers la un cabinet chinez de acupunctura unde o doctorita m-a tratat crestineste.Si am ramas surprinsa cand mi-a spus ca si-ar dori sa se intoarca in China(dupa o sedere de 15 ani in regat) pentru ca acum e mai bine acolo decat aici. Iata dovada ca nu conteaza cine ne conduce ci cum.Daca China a reusit sa scape de criza cu o conducere de factura comunista dar cu o puternica industrie in care economia de piata functioneaza atunci nu ma mai intereseaza decat daca omul potrivit e la locul potrivit.

  8. “Lucrätura”, Diaconescu, Cristian Diaconescu, Ministerul de Externe . . . oare nu asta este tabara careia îi apartinea ???!!! Aparentele, întotdeauna însealä ! Totusi, are meritul, rar întâlnit în politicä, fair-play-ului !

  9. Inca mai sper ca aceasta “independenta” in care pleaca Dl. Diaconescu este un loc de neutralitate unde poate sa isi regaseasca puterea de a face ceva. Asa cum Geoana a plecat singur de la congres asa il vad si pe dl. Diaconescu plecand singur, prin ploaia noastra de pietre si pietroie….
    Inca sper….

  10. Ceva e putred in Danemarca…
    Cred ca s-au petrecut mai mult lucruri decat lasa sa se inteleaga Diaconescu…Probabil ca tu stii mai multe… si sigur n-o sa ne zici noua..
    Totusi… chiar la Oprea?!?! Adica se schimba la 180 de grade peste noapte?! Nu putea sa fie indenpendent el singur? (intreb si eu…)

  11. Instinctual nu l-am placut niciodata pe dl.Diaconescu asa ca drum bun,cale batuta.Nu am simpatizat niciodata cu stanga dar asta se intampla cand un personaj carismatic apare ca lider de partid pe scena politica.
    Asa cum am mai spus traiesc in Edinburgh,capitala Scotiei.Avand oarece probleme de sanatate am mers la un cabinet de medicina traditionala chineza unde am fost tratata crestineste.Doctorita de origine chineza,dupa o sedere de 15 ani in regat,mi-a spus ca-si doreste sa se intoarca in China ca-i mai bine acolo acum decat aici.Asta e o dovada concreta ca nu conteaza cine conduce ci cum functioneaza mecanismele statului.
    Daca China a reusit sa razbeasca cu o conducere de tip comunist si o economie de piata competitiva(care lasa multe alte tari cu pretentie in urma)atunci nu mai stam sa analizam tipurile de concepte politice.

  12. Orgoliosului Cristian Diaconescu cred ca i s-a aratat intr-o noapte (poate chiar asta-noapte), un ingeras care i-a soptit : Nu vrei sa redevii ministru de externe ? Sau, poate cine stie, o fi fost vreun drac….Sau, de ce nu, vreun ambasador, ceva…Asa se scrie istoria…sau Sic transit gloria mundi – sau : Uite asa a trecut Gheorghe muntii …..

  13. Aşa e!
    Se pare că bătrânul Karl Marx e viu. Şi Căpitanul.
    Cel puţin în mintea unora, lupta de clasă continuă. Bine amestecată cu mistica mesianică socialist-naţionalistă a lui Corneliu Zelea Codreanu şi cu elemete ezoterice din paradigma holistă new-age.
    Un cocktail de apelative marxiste ca “Voi munciţi, ei vă exploatează, eu îi termin!”, legionare ca “Români, urmaţi-mă, eu vă scap!” şi new-age-iste gen “Purificaţi-vă prin energia pozitivă a flăcării violet în zilele faste de joi” răsună şi sună ca dracu’!
    Drept care:

    Inspirat de mărețele realizări ale dibaciului timonier şi însetat de adevărul înţeleptelor sale învăţăminte, îndrăznesc a posta:
    MANIFESTUL PARTIDULUI DEMOCRAT-LIBERAL-CD
    TREI ÎNTR-UNUL
    CITEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE!
    O stafie cutreieră România. S-a născut din lacrimile voastre, ale românilor cei mulţi şi năpăstuiţi, pentru că voi sunteţi sarea pământului, lepădată afară şi călcată în picioare de neoameni. Dar voi veţi moşteni pământul, ascultaţi glasul fiului ploii! Votaţi-l cu toată încrederea şi vă veţi elibera! Afară plouă!
    O stafie cutreieră România. O stafie MOV, dar tricoloră, Mov-Oranj-Violet! Culorile viitorului drapelul naţional al României Libere pe Vecie! Trei într-una!
    Sunt culorile pe care zorile noii epoci, cea a Vărsătorului, le revarsă peste binecuvântatul tărâm mioritic! Energia Vitală a Universului şi-a trimis Forţa MOV să vindece România!
    O forţă politică MOV, Partidul Democrat-Liberal-Creştin şi Democrat, Partidul Poporului, cu cele trei glorioase aripi ale sale: liberală, socialistă şi creştin-democrată! Prin ele se asigură alternanţa democratică la guvernare, prin ele se asigură continuitatea reformei şi prin ele se asigură transferul lin al puterii, fără convulsii, fără cheltuieli electorale, fără alegeri! O singură, uriaşă, puternică aripă, întinsă ocrotitor asupra românilor. Trei într-una!
    O reformă a statului care va reduce uriaşul aparat birocratic, corupt şi ineficient, la o singură instituţie supremă. Instituţia MOV: legislativă, judecătorească, dar, mai ales, executivă, condusă de alesul suprem de la Cotroceni. Trei într-una!
    Da, de el, de Traian Băsescu Unificatorul! Alesul românilor din ţară, din diaspora şi din Moldova! Trei într-una! Întruparea sfintei treimi a dreptăţii, justiţiei şi bunăstării! Trei într-unul!
    Deschideţi-vă chacrele şi fiţi pregătiţi! Maestrul Forţei Universale e cu noi!
    De groaza lui tremură toţi îmbuibaţii, toţi corupţii, toţi spoliatorii românilor: mogulii, comuniştii şi securiştii, profesorii, doctorii, poliţiştii, magistraţii, funcţionarii publici, întreprinzătorii, şoferii, pensionarii, părinţii şi copii, toţi paraziţii bugetului de stat, toţi şobolanii din economia naţională, toţi duşmanii românilor baricadaţi în ultima redută ale jefuitorilor de neam şi ţară poreclită Parlament!
    Parlamentul Ruşinii! Nu vă fie frică, sub Băsescu pică! Cu totul!
    Voi sunteţi adevărata majoritate, ei sunt o minoritate pe care o vom stârpi împreună!
    Iată, mafioţii şi corupţii nu mai dorm noaptea, nu mai au poftă de mâncare, nu-şi mai găsesc liniştea! Ei ştiu că românii s-au trezit! Au văzut Lumina! Flacăra MOV!
    Nu e la capătul tunelului, e în lămpiţa de pe casca de miner aurifer pe care o poartă cu mândrie şi mânie patriotică răzbunătorii neamului, eroii naţionali al căror nume răsună cu putere, rostit cu speranţă şi iubire de cei obidiţi şi umiliţi, seara, când îşi pun capul ostenit pe perna ruptă din biata lor colibă, departe de splendoarea palatelor născute prin jaf şi crimă, în noaptea care-a coborât asupra României în ultimii 20 de ani: Elena Gabriela Udrea, Gabriel Oprea, Monica Iacob-Ritzi, Radu Mircea Berceanu, Adriean Videanu, Roberta Alma Anastase, Mihai Constantin Şeitan, Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu, Vasile Blaga, Teodor Baconschi, Aliodor Manolea şi William Gabriel Brînză!
    Ei, cei doisprezece apostoli neprihăniţi ai a-boc-alipsului, călare pe cai albi, conduşi spre victoria finală de arhanghelul neamului, de însuşi falnicul Emil Boc! Capetele cailor sunt ca nişte capete de lei, şi din gurile lor iese foc, fum şi pucioasă. Galopează neînfricaţi, cu sabia dreptăţii într-o mână şi cu flamura tricoloră MOV în cealaltă! Frâul n-au nevoie să-l ţină, caii merg singuri pe calea luminoasă, nu-i nevoie să-i strunească călăreţii. Nici iarna, nici vara, deşi iarna nu-i ca vara! Vin în faţa leghiunilor PDLCD-iste, oastea eliberatoare!
    Deja se văd roadele muncii lor neobosite, cu poporul, pentru popor:
    O pensie, un salariu, o alocaţie! Identice! Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
    Un Partid, un Stat, un Guvern al poporului! Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
    Un Preşedinte, un Premier, un Parlamentar! Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
    Totul pentru popor, totul pentru victorie, totul pentru noi! Şi pentru voi… restul!
    O stafie cutreieră România! O stafie MOV! Trei într-una! Egalitate, justiţie, bunăstare!
    Egalitate pentru voi, justiţie pentru ei, bunăstare pentru noi!
    A ieşit cum aţi votat!
    De ce v-a fost frică n-aţi scăpat!
    Gog, Magog şi Demagog

  14. :))))))
    Domnule Ciutacu!
    si cand te gandesti ca pe un’eva mai sus erati acuzat ca ai loat pozitia “malc” vis-a-vis de PNL!!!!
    Sa mor ca’s pe sub birou de ras!! Cica fac ore suplimentare, da’ oricum nu se mai platesc!?:P

  15. Încă un om politic care a reuşit cu brio să dezamăgească pe mulţi care au avut încredere în el.
    Omul care declară una seara la emisiune Dvs.d-le Victore Ciutacu iar a doua zi face taman pe dos!!!
    Goana după funcţii!!.Ca mâine va fi ministru de externe sub comanda lui Mini-Boc!!!

  16. Am inteles ca Diaconescu se duce la manastire.
    Urmeaza Marian Sarbu si tata Nita.
    Ponta are un ‘plan de cariera” dupa cate am inteles, deci este carierist, urmareste un scop a la longue. Daca nu cumva se gandeste la o cariera de marmura sau la o salina.
    Nastase incepe sa semene cu Mihail Sadoveanu, Iliescu o va sfarsi in temnita asemenea lui Maniu, iar din reforma constitutiei va rezulta Republica Populara Romania. Care prin diverse afinitati politice cominterniste se va subordona Partidului Popular European, in vederea integrarii in Republica Populara Europeana.

  17. Altu care a vazut pixelu. Nu ma asteptam tocmai la el dar nu ma mai mira nimic de mult.
    Astept cu nerabdare si cu popcorn celalalt congres , ce dracu circu e pe gratis.

  18. Din pacate, pe masura ce trece timpul, imi pierd tot mai mult increderea in politicieni. Diaconescu (Cristi) era unul pe care il apreciam. Oare a disparut omul onest din tagma politicienilor ? Toti sa fie o apa si un pamant ? Este trist, foarte trist. Intrebarea care vine de la sine: “Romania, incotro ?”

  19. Eu unu’ as zice sa nu’l judecam prea aspru pe Cristi Diaconescu dupa acest divortz. Sa nu uitam ca e singurul ministru de externe al Romaniei care a scos “pieptul de oras” in fata restului europei luind apararea ferm si cu multa demnitate concetatenilor nostri din Italia intr-o perioada foarte nashpa. Daca e adevarat ca al lui din PSD l-au santajat atunci cu atit mai justificata e plecarea lui. Cind propria ta nevasta te insala cu cel mai bun prieten atunci ii bagi in p… masi pe amindoi!

  20. Hai sa fim seriosi.. punctul pe ‘i’ l-a pus mazare in lipsa lui de sofisticareala politica – azi candidezi la presedintia romaniei, si maine renunti la cetatenie, si iei cetatenie ugandeza fiindca nu mai suporti maidanezii de care e plina tara care brusc te scarbeste.. e clar, pentru mintea mea plina de teoria conspiratiei – mutarile vin in plic, si noi de facem terci creierii sa explicam nu’s ce.. vorba lui einstein (nu vanghelie) – coincidenta e modul lui dumnezeu de a ramane anonim. cat despre izul neofascist al unei anumite parti a intelighentiei autohtone – zvastica nu era numai pe curul unui ponei in stare de erectie, ponei roz (spre portocaliu) – cum altfel ??!! .. neofascismul este usor de dibuit in tot soiul de episoade epice ale gandirii portocalii – zeus, frate-sau, patapievici, baconski, etc etc.. un pic de ezoterism cu miros de rahat, mitomania dincolo de nesimtire, manipularea .. tot prostanacul de geoana a fost sincer cand era intrebat de agenti acoperiti, si a raspuns ca ‘nu stiu cati suntem’ .. citez aproximativ.

  21. Don Ciutacu, se poate asa ceva? Va stiam onorabil! Va rog sa nu mai folositi cuvinte triviale. (io sincer as fi spus sa nu mai injurati dar o doamna scolita mi-a spus ca eu folosesc cuvinte triviale nu ca o injur, in fine), asa, si fiti mai bland in comportament pe blogul dvs. Eu inteleg ca sunt deplasati anumiti x-ulesti pe aici dar nu trebuie sa le taiem capul. Asta e parerea mea. Nu vedeti ca pe Ceausescu l-a impuscat domne cineva, si apoi, ne e mai bine acum? Nu spun sa fiti diplomat, dar nici badaran. Acu scuze ca mi-am dat si eu cu opinia. Hai te pup si nu te mai enerva. Sincer nu cred ca merita. Inteleg ca depui efort sa faci un jurnalism de calitate si e greu cand cineva isi bate joc de munca ta. Sper ca nu am deranjat foarte tare. Multumesc si scuze daca am deranjat.

  22. dl ciutacu, va rog nu mai ziceti niciodata grupul independentilor” ci, cum e adevarul, “grupul tradatorilor”, desi daca le-am zice lichele, japite, etc ar fi mai corect.

  23. Un fripturist pe care tot presa l-a “umflat” bine, ca imagine. Si in plus, santajabil, vad ca despre asta nu comenteaza nimeni.

  24. @Victor,
    citeam acum pe blogul Florianei Jucan intr-un post datat 20 februarie (e foarte important) ca ea i-a inmanat dosarul lui Diaconescu. Aseara la emisiunea ta (emisiune datata in 23 februarie!!!!), din cate imi aduc aminte, Diaconescu spunea ca nu are habar daca ar fi vorba de vreun dosar si ca nici nu a vazut nimic din dosar!!!!! Chiar tu ii spuneai din ai reusit sa tragi cu ochiul ce contine dosarul! Omul asta ori are grave probleme de memorie ori minte fara nici cea mica problema!

  25. Parerea mea domnu’Victor e ca toata tarasenia asta cu dezertarea lui Diaconescu nu e intamplatoare.Si as indrazni sa afirm, contrar mirarii dumneavoastra retorice din titlul postarii, ca Cristi Diaconescu chiar are ce cauta la PDL.Altceva, mult mai important decat alte stele pe umar si un post de ministru in cazul unei viitoare remanieri.Si-anume (ce pariati domnu’Victor?) calitatea de candidat prezidentiabil, mai precis vectorul intelectual si de imagine ce atata-i lipseste cazarmii militare numite PDL.Lui Diaconescu niciodata nu i-au venit masurile hainelor social-democrate. Cu toate ca, in general,la PSD se poarta Armani, din cand in cand mai trebuie sa-ti sufleti manecile si sa cobori printre electoratu’mancator de mici sa-ntinzi in acelasi mustar si sa ragai pe intelesu’tuturor.Morga lui Diaconescu nu prea s-a potrivit niciodata.Asadar, sunt suficiente motive domnu’ Ciutacu sa presupunem ca in 2014,Turcescu o sa imparta biblii si o sa ceara juramaminte Crinului,Pontacului si cu voia dvs, ultimul pe lista,Diaconescului.

  26. se intampla ceva ciudat la mine pe calc. pana azi ce postam vedeam imediat don ciutacu. azi numai dupa aprobare se vede. ati schimbat ceva la setari?

  27. Da’ Baselu’ ce-o mai face ? Nu tu un picnic cu taranii, nu tu pupaturi cu rromii, nu tu Piata Universitatii, nu se mai lupta cu mogulii…
    Nici macar un presedinte din “lumea a treia” nu-l mai viziteaza.
    Sa intelegem ca singura preocupare este de a se scula dimineata si de a-si spune : Ce mai distrug azi ? Azi,pe lista e PSD-ul, la fel cum am facut cu PNT_CD-ul, Conventia democrata, PNL-ul ,etc?

  28. daca vroia sa ramana putea sa-i dea in gat p-aia care l-au filat/santajat si plecau ei..dar omu s-a dus dupa posturi, cascaval, el stie…penibil…cel mai bine l-a descris mazare

  29. Ai vazut cum o mai speculeaza admirabilul spion interpartinic triplu Gusa!?

    Parca tin minte ca Ponta s-a angajat la congres ca nu il va avea drept consilier. Ramane deci spion dublu?

    Si ce observam eu ieri de lipirea dibace a lui nastase-n chestiune!?

  30. Vrea şi el un ciolan (cât e tânăr şi mai are dinţi să-l roadă) nu-i mare dilema.(Cine credeţi că i-a dat “informaţia” (şi imboldul!)peste noapte?!Să-l fi asigurat şi de (re)primirea în postul pe care, cu atâta părere de rău, l-a părăsit? Toţi sunt de vânzare, depinde doar de preţ, aţi avut dreptate Imperatoare!)
    Şi ce “Fată mare” îl mai creditau unii!

  31. @giany: pe blogul asta, comentariile au fost aprobate INTOTDEAUNA de mine
    @cineva: Floriana a scris ca-i va da dosarul. Cristi n-a cautat-o.

  32. Ioooooiiiii nene Victoreeee!
    Da-n ce vagauna l-ai trimis pe ala de sa-si auda ecou’?
    Stai ca inca nu m-am dezcracanat de atita ris!
    Io nu-l vad pe Diaconescu vreun neolegionar care sa-i zica “sa traiti” lu’ Oprea. Sa-l auzim la sinteza.
    Banzai!
    P.S.
    Un copilas pe marginea drumului se agita si striga “ULA ULA ULA !!!!!!” in directia unei coloane oficiale
    – Vai ce copil dragut, zice un nene mamei copilasului. Pacat ca-l pronunta rau pe “R”.
    – Va inselati domnule politist! zice mamica. Baietelul meu nu-l pronunta deloc pe “P”

    Asa-mi vine si mie sa strig cind vad cite minareli se fac prin politica asta.
    Sau mai bine la inchin o oda! Deci OOOO DA-i in… de politicieni!
    Banzai!

  33. Dar, parca la tine in emisiune Diaconescu a cam jurat ca totusi nimeni nu l-a santajat!!!!
    A mintit? Atunci cred ca este propria sa facatura … de rezerva, convenita cu Basescu.

  34. Cameleomul Guse spune acum ca Diaconescu a fost santajat de unul din cei care l-au sustinut pe Ponta :Iliescu, Nastase, Mitrea si care ,culmea ,sunt si dusmanii lui, dar ca nu vrea sa spuna cine este, ca vom vedea. Banuiesc ca a ramas in locul oracoluli din Damaroaia. oricum este regretabil ca Diaconescu s-a lipit de Oprea, Micky Spaga si alti oameni’curati’ de la independenti. Mare Mizerie si o scarba imensa

  35. Am urmarit si eu emisiunea de aseara. Ma asteptam sa aud acest anunt din partea lui Diaconescu, a ezitat si a parut nesincer cand i-ati a raspuns la intrebarea dumneavoastra. Totusi nu ma asteptam sa faca acest anunt atat de repede. Nu cred ca PSD-ul pierde prin plecarea lui, iar el a facut o alegere pragmatica. Dezamagitoare insa.

  36. @Ioana S.

    “Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, vor face o vizită oficială în Japonia,la invitatia Imparatului, în perioada 9-11 martie, Împăratul şi Împărăteasa urmând să ofere un dineu la Curte în cinstea celor doi, a informat, vineri, Ministerul nipon de Externe, într-un anunţ postat pe site-ul său.”

    Dar, cine stie, Japonia o fi o tara din lumea a 3-a! 🙂

  37. Hai să vă ameţesc

    Dacă Adrian Năstase ar prelua conducerea partidei rromilor, cu Iliescu de onoare, şi ar încropi un partid de un milion de membrii, sigur ar face legea în ţara lui Mihai Viteazu.

  38. “e greu de uitată faimoasa expresie”. Mi se pare mie sau asta e un agramatism demn de Sever Voinescu?

  39. nu cred ca ar fi trebuit sa scriu si asta, dar nu mai pot. m-a apucat plansul, si nu glumesc, cand vad cata bataie de joc e in tara asta. o mai fi si in alte tari dar eu m-am nascut aici si este tara in care vreau sa traiesc. m-am saturat domnule Basescu! m-am saturat de lucrurile promise si apoi uitate sau omise voit. dumneavoastra sunteti om si aveti familie. asa suntem si noi ceilalti romani. faceti tot felul de jocuri politice cu oameni mai mult sau mai putin dubiosi. pune-l pe ala pe scaun – da-l jos de pe scaun . ce e asta ? s-a vandut cam tot ce se putea vinde din tara. mancam mc sandwich care in poza arata de 3 – 4 ori mai mare, toate se scumpesc, retributiile scad. nu mai puneti biruri grele pe noi romanii. va intelegem ca nu aveti de unde. dar noi avem de unde? statul nu este interesat de faptul ca omul nu are de unde sa castige. nu se mai gaseste de munca . or mai fi si lenesi. nu are importanta ca ma descurc eu sau nu. ati spus sa fim solidari. pai hai sa fim domnule Basescu. am sa va spun ceva : nu ma intereseaza sa castig bani multi. ma intereseaza ca in tara asta omul nu mai poate duce un trai la limita decentei. zambiti mai tot timpul la televizor, si nu ma refer numai la domnul Basescu, sunt destui politicieni care rad , zambesc, se distreaza. doar tara merge bine. in cazul in care eu dorm la munca credeti ca ma plateste cineva? daca lipsesc aveti impresia ca ma plateste cineva? daca nu imi fac treaba bine imi da patronul bani? ar fi multe de spus, eu banuiesc ca dvs. le stiti, dar ce sa faceti …?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.