Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Diaconescu mai lipsea de la neofascişti

Diaconescu mai lipsea de la neofascişti

De câte ori am acuzat partidul şi regimul băsescian de neofascism, am fost acuzat de apologeţii spirtierului că exagerez tuşele groase. Scandalul declanşat de cordaciul de jacuzzi Baconschi cu ţigănetul, pe care l-a acuzat în bloc (ca etnie) că mangleşte din raţiuni fiziologice, m-a trimis înapoi la DEX. Unde scrie: FASCÍSM – Ideologie apărută în Europa după primul război mondial, care a stat la baza unor partide de extremă dreaptă, caracterizându-se prin naționalism extremist, misticism, violență, demagogie socială; regim politic instaurat pe baza acestui curent.

Oricine are răbdare să parcurgă textele teologului Baconschi din arhiva electronică a Dilemei Vechi va constata că omul nu-i la prima abatere şi că respiră prin pori o anume intoleranţă. Sigur că nu-i apucat la vedere ca Vadim, al cărui naţionalism primitiv şi feroce (e greu de uitat faimoasa expresie mafia iudeo-masono-ţigănească) nu poate fi mascat de tumbele de genul Ciutacu e un ţigan care pretinde că-i evreu. Omul are o aparenţă de rafinat, ţine pipa-n gură la poză de cad în cur toţi snobii cu pretenţii intelectuale. Floarea intelighenţiei româneşti, cum îi place să se autointituleze, care urla ca muşcată de şarpe când Cioroianu trimitea declarativ ţigănetu-n deşert, tace azi ca căcatu-n tufă (nota mea: cacofonie autoasumată, pentru electoratul manelist al lui Băsescu). De ce lui Cioroianu i se cerea demisia şi lui Baconschi i se caută scuze? Fiindcă, în căpăţânile de politruci ale unora care l-ar fi pupat în cur pe defunctul Ceauşescu (dacă ar fi trăit) mai abitir decât o fac azi cu Băsescu, Cioroianu e de-al lor, iar Baconschi e de-al nostru.

Uitaţi-vă la enumerarea atributelor din definiţia fascismului. Eu o să vă înşir nişte nume şi-mi spuneţi voi dacă am greşit sau nu ordinea. Theodor Baconschi, Aliodor Manolea, Traian Băsescu, Emil Boc. Cum scria mai sus, la cartea explicativă a cuvintelor, că se numeşte regimul instaurat pe baza acestor caracteristici?

P.S. Cristi Diaconescu spunea, la “Vorbe grele”, că pleacă din partid numai dacă Parchetul probează implicarea unui membru PSD în filaj. Să-nţeleg că a primit astă noapte răspunsul aşteptat? Poate-l ia şi pe Vanghelie. Până atunci, însă, ce-aţi zice de-o remaniere la Externe, cu minunatul Diaconescu în locul rasistului Baconschi? Apropo, mi se pare mie sau postul de ambasador la Paris nu a fost ocupat?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

245 thoughts on “Diaconescu mai lipsea de la neofascişti

  1. Cristian Diaconescu este perdantul schimbarii de conducere in PSD. Diaconescu a fost, poate fara voia lui, parte din jocul puterii si fara indoiala a facut calcule de rentabilitate. Multe calcule de rentabilitate.
    Gesturile politice ale lui Diaconescu au aratat, nu atat ca Diaconescu stapaneste aceste jocuri si calcule, cat faptul ca aceste calcule sunt infernal de complicate.
    Pana la urma, Diaconescu este personajul care prin decizia sa de a candida la presedintia PSD, a declansat lupta pentru pozitia 1 a social democratilor. De la anuntarea intentiei de a intra in lupta (fapt total lipsit de profunzime, in sine) si pana la Congres, Cristian Diaconescu s-a transformat de mai multe ori. A pornit ca un favorit al opiniei publice, s-a transformat in reprezentantul unor nemultumiti si a ajuns sa fie pana la urma un candidat nehotarat, in jurul caruia s-au zvonit o groaza de nazdravanii, fara ca Diaconescu sa poata gestiona ceva din tot balamucul.
    Fara indoiala, Diaconescu a dezamagit. In primul rand, Diaconescu s-a dovedit a nu fi ceea ce credea opinia publica, s-a dovedit a fi un om ascuns cu o multime de secrete (care acopera atat viata privata cat si cea “profesionala”). In al doi-lea rand, Diaconescu a reusit sa ii dezamageasca pe greii din tara, el fiind perceput in ziua Congresului, fix intruchiparea lui Terchea – Berchea. Pe ultima suta de metri, in ultima turnanta, Diaconescu a primit in dar sansa de a se recupera – este momentul in care a batut palma cu majoritatea PSD, de a-l sprijini pe Victor Ponta. Dupa buna lui traditie, Diaconescu a promis una si a procedat exact pe dos. In atare situatie, Cristian Diaconescu poate sune mersi ca a iesit pe usa din dos a PSD ului (ca sa nu spun a politicii) si nu a iesit…pe geam.
    Dincolo de orice speculatie sau comentariu, Diaconescu a fost santajat pentru ca este santajabil. Cristian Diaconescu trebuia sa stie ca in politica de suprafata, petele vietii lui private si profesionale nu ii vor da voie niciodata sa performeze si sa se miste natural si fara de teama ca cineva….la un moment dat…../ amanunte pe http://casastirilor.wordpress.com/2010/02/24/diaconescu-este-santajabil-atunci-sa-se-lase/

  2. Mai presus de orice, sper sa nu mai fie supus umilintelor, dl. Diaconescu. La naiba, de ce in timpul acestui nenorocit de presedinte sunt atatea cazuri de politie politica? Urmariri, ascultari, pe nimeni nu pune pe ganduri societatea in care traim?

  3. Punct ochit, punct lovit. Drept la tinta!
    Imi amintesc de perioada interbelica, cand mesajele xenofobe ale intelighentiei romanesti au fost ignorate nu numai de politicieni, ci si de opinia publica. Rezultatul s-a vazut cativa ani mai tarziu, cand Romania a luat “foc”. Antisemitismul s-a simtit ca la el acasa. De ce? Din cauza ca cei care trebuiau sa vorbeasca si sa protesteze au tacut… de fapt, aceasta tacere ne-a caracterizat toata perioada moderna, nu numai in interbelic, ci si in comunism. Oare de ce am avut atatea dicataturi care s-au tinut lant? Nu su din cauza celor care au tradat prin tacere? Acest aspect este surprins si pe blog-ul Asociatiei Traian Popovici. (www.traianpopovici.ro, este un link spre blog)

  4. Oricum, pica la fix demisia lui Diaconescu si declaratiile lui Baconschi. Dar cum ramane cu voturile de la Paris? Sa uite dl. prezident asa de repede ajutorul? Nu ar fi prima data… Totusi, ar bate la ochi cam prea tare.

  5. Se pare ca “tacerea este de aur”. Fiindca 99% dintre noi suntem de alta factura… Cel putin asa ne-a informat presedintele…

  6. In emisiunea lui Gadea, reactia lui Ponta la adresa lui Diaconescu a fost una categorica si care nu lasa nici o portita deschisa intre cei doi. In aceste conditii, nu prea cred ca Diaconescu poate fi acuzat prea dur ptr decizia luata. Acum ma intreb si ce anume l-a suparat pe Ponta chiar in asa hal, oricine nu l-a sprijinit direct pe el trebuie mazilit? Diaconescu nu este chiar un individ ale carui merite sa nu fie luate in seama, chiar daca a avut la congres o alta optiune. Cred ca si Ponta ar fi trebuit sa aiba o alta atitudine publica si sa nu para ca aproape-i convine povestea cu filajul asupra lui Diaconescu.
    Am urmarit cu atentie o mare parte din emisiunea dumneavoastra de aseara si concluzia este ca Diaconescu are o mare dezamagire vizavi de colegii sai de partid si modul in care l-au tratat, lumina proasta in care acest om a fost expus in ultimele zile, mai ales ca e genul ce pare sa fuga de ridicol cu orice pret. Oricum decat Baconski amorezul& multiplicatorul de voturi, mai bine Diaconescu profesionistul.

  7. Dupa parerea mea, este foarte posibl sa fim cu totii victimile unei manipulari super-profesioniste ce are ca punct final dezmembrarea PSD-ului si grabirea infiintarii noului partid – basescian – al “Independentilor” pe latura stanga a scenei noastre politice.
    Ori d-nul. Diaconescu a cazut victima acestei manipulari, ori raspunde la ordin si la o apasare pe butonul corespunzator s-a pus in miscare ptr. a intregi schema “Realesului” de a-si subordona tot ce inseamna partid politic in Romania.
    O astfel de miscare (aderarea la grupul Oprea), ca cea a lui C. Diaconescu, ar trebui privita prin efectele pe care le produce si…cui foloseste.
    Daca d-nul. Diaconescu nu s-ar fi indreptat spre “Independenti” am fi putut discuta despre alte scenarii, dar atata timp cat s-a atasat imediat acestui grup, fapt ce ar putea declansa o hemoragie dinspre PSD, pare mai degraba mana lui Basescu.

  8. mda cred k ai dreptatea………sa nu il uitam pe mazare care a spus despre ponta ca “are sange in instalatie”……..diaconescu i un rahat un om care nu are sange k si ponta si care aseara la tine in emisiune o dadea “la vrajeala” incercand sa nunateze anumite raspunsuri……astea erau rezolvate d mult cu plecarile ………asc de mine li frica dde ponta k asta o sa i curete pe asa zisi “baronii”

  9. Sunt șocată !!! Au trecut numai câteva ore de la cele afirmate de d-nul Diaconescu în emisiunea dvs. și , credeți-mă, nu mai înteleg nimic (nu că aș fi reușit să pricep ceva din atitudinea lui, de la Congres încoace)…

  10. Da’ aia care l-au obligat sa plece fix acum, nu-s cam prosti? Ce-avea daca pleca peste cateva zile? Eu intotdeauna mi-am imaginat securistii ca pe niste oameni malefici si destepti, cu planuri ascunse… Poate astia n-or fi securisti cu acte dar tot un fel de securisti ar trebui sa fie. Planul asta nu mi se pare bun.

  11. Perfect de acord cu dvs.! Cat despre Diaconescu, papusa de calti cu prea multe stele se intoarce la matca…

  12. Buna Victor,

    Nu sunt off topic, ma refer strict la p.s.-ul din aceasta postare- cred ca Diaconescu nu a fost filat de cineva de la PSD ba dimpotriva…omul a primit initial ordin sa-l sustina pe Geoana ptr ca era mai bine ptr Basescu dar n-a iesit jocul; acum a primit ordin sa treaca la independenti si l-a executat- recompensa ar putea fi postul de ambasador in Franta sau chiar de min de externe(dupa care a fost atat de frustrat cand psd a iesit de la guvernare)….deja ma doare capul 🙂

  13. Romania se afla intr-un TGV in drum spre nicaieri, iar conductorul are o mana pe paharul cu J.B. si una pe piciorul insotitoarei de bord… Care sunt sansele Romaniei ?… 😉

  14. Don ciutacu, n-am avut stare sa-l mai vad pe diaconescu aseara, pur si simplu imi displace tot mai mult, atitudinea, stilul, fata si maniererele sale imi provoaca antipatie, desi nu cu multe luni in urma era fix invers. Ceva s-a schimbat la om, ori la mine, foarte probabil. Simplist vorbind, baiatu’ s-a dus unde-l tragea ata. Ca ata era portocalie ori de alta culoare, habar n-am, dar n-am putut sa nu-mi pun intrebarea ce s-ar fi petrecut daca nu aparea turnatoria, diaconescu era convingator si, sa vezi poveste, se alegea presedinte psd?! Haz mare pe noi toti, rosul pesedist devenea portocaliu, ori ce? Imi place tara asta ceva de speriat, niciun moment de plictiseala, desi marinaru’ a incercat sa ma pacaleasca, nedand cu pietre in ferestrele nimanui, cumintel ca un porumbel, numai ca in tara in care domneste marinarul, tacerea-ti sparge timpanele si devine de-a dreptul agasanta! Si, zi asa, cand era la externe, diaconescu se intelegea foarte bine cu marinelu’ cotrocelu’?! Franta, ziceti?! Franta sa fie!

  15. Eu cred mai mult in trecerea lui Diaconescu in tabara lui Basescu din nevoia de functii, decat din pricina dosarului. Poate ca si Dosarul are rolul lui, dar totusi il suspectez pe Diaconescu de aceeasi atitudine ca a lui Razvan Ungureanu. Ei sunt avizi dupa functii, vor sa aiba un CV cat mai gros unde experienta profesionala sa-si spuna cuvantul. Sa fie sanatos si sa mai auzim de el numai de bine.

  16. S-o ia dracu’ de politica, sa-i ia mama naibii pe toti! praful si pulberea sa se aleaga!!! In afara de alegerea nealeasa a lui basescu din trecutul an, nu cred ca ceva m-a scarbit mai rau ca asta.
    Daca pana si un om precum Diaconescu poate sa faca asa ceva… ce ne-a ai ramas?? Unde se mai poate cobori? Unde e fundul mocirlei? Unde e rafinatul, cultul, inteligentul, neatinsul, superiorul pe care-l intuiam?? Un mare rahat a ajuns tara asta din cauza unor nenorociti, a unor mizerabili a unor scursori. Sa-si traga Kafka sa-si traga niste pumni in gura pe lumea ailalta. Caragiale oricum nu mai are ce cauta sa ne bantuie. Ma curinde o mare scarba!

  17. sincer? imi pare rau ca Cristian Diaconescu pleaca din psd. dar macar sa faca una bucata fapta buna si sa-l care pe van Gheelye dupa el. partidul ii va fi recunoscator.
    la grupul independentilor? haida de! ce naiba cauta in gasca scursurilor??? alo!!!! domnu’ Diaconescu!!!! ati trecut pe regim etno botanic sau asta e in loc de taiat venele in baie?

  18. Victore in legatura cu fascismul si nazismul: parerea mea e ca trebuie sa pastram puritatea rasei romanesti. Suntem invadati de tigani, chinez, evrei si alte rase inferioare. Ne tiganizam pe zice trece, dar trebuie sa pastram superioritatea si puritatea romanului absolut

  19. Mi se pare uluitoare reactia lui Ponta, tocmai acum, de a-i cere lui Diaconescu sa explice retragerea lui din cursa pentru presedintia partidului. Oare de ce nu le cere asta si lui Mitrea si Mazare?!? Apropo, si-o fi schimbat dl. Ponta parerile din campania la europarlamentare, cand se declara impresionat de / cazut in admiratie fata de de Eba???? Sau poate tocmai ca nu…

  20. Ma gandesc totusi ce s-ar fi intamplat daca Diaconescu nu s-ar fi retras din cursa pentru sefia PSD.L-a ajutat aceasta retragere pe Geoana sau pe Victor Ponta? Calculele mele confirma ca daca Diaconescu ar fi candidat , Vitcor Ponta ar fi intrat cu Mircea Geoana in turul doi unde rezultatul ar fi fost cu totul altul. Intrebarea cheie este, cine l-a sfatuit pe Diaconescu sa se retraga si in folosul cui? Urmeaza vendeta impotriva ooamenilor ramasi in conducerea PSD din garnitura veche. Ei vor fi transformati in tapi ispasitori si cel mai probabil exclusi din partid cu concursul “autoritatilor” statului . Garantat Vanghelie.

    “A fost vorba de trecerea sa încă de la început, de acum 3 luni, dar se pare că acum s-a decis în sfârşit. Nu ştiu mai multe, dar puteţi să îl întrebaţi pe domnul Oprea!” ar fi declarat unul dintre “independenti”.

  21. Chiar crezi ca la emisiunea de aseara , cand spunea ca pleaca din PSD “doar daca se dovedeste ca …” , nu stia ce va face astazi ?
    Eu cred ca nu a fost sincer aseara si a inteles dupa Congres (mai ales dupa declaratia lui Ponta de duminica dimineata de la ora 4) ca va ramane in plan secund in PSD . Imi pare rau , ma asteptam la mai mult din partea lui Diaconescu . Nu pot spune ca mi-am schimbat radical parerea despre el (ar fi culmea , e vorba de un singur semn de intrebare in ce-l priveste) , dar acum si asupra unuia dintre putinii oameni curati din politica noastra planeaza o indoiala . Mare pacat .

  22. Diaconescu in grupul “gradatilor” in frunte cu gradatu’ sef tov., pardon , d-nul Basescu ?
    Cu ce l-or fi “strans cu usa” ?
    In orice caz, ma indoiesc ca va face cariera in grupul lui Oprea. Poate doar sa linga talpile marinerului , via Boc.
    Pacat de inteligenta lui, sa stea la mana astora…

  23. Domnule Ciutacu,
    Partidul Social Democrat se curata de toti infiltratii lui don” Baselu. Vulnerabilii, santajabilii si coruptii se indreapta spre locul lor firesc PDL via independentii “puritanului” Oprea

  24. S-ar putea ca Diaconescu sa piarda mai mult asa din punct de vedere al imaginii decat daca ar iesi la iveala motivul santajului sau.
    Cat despre tine, (iar) esti genial!

  25. Domnule Ciutacu, vă mai amintiți fraza cu care ați încheiat emisiunea de aseară ? Ce simțiți acum, în lumina noilor evenimente?

  26. Iata cum se poate distruge o frumoasa cariera politica ! Slabiciunea bine mascata pana acum, pare dublata de o dramatica labilitate psihica.
    A parut intotdeauna omul jumatatilor de masura.N-am sesizat niciodata la domnia sa fermitate.Mi s-a parut alunecos si lipsit de energie.

  27. @GEORGIANA P: acelasi lucru. daca are nevoie de mine, stie unde sunt
    @Ramona: momentan, Cristi pleaca la partidul lui Basescu, nu Victor
    @Alex: dupa mama, eu sunt rasa inferioara. deci tu pleci de pe blog.

  28. greseala monumentala din partea lui diaconescu.
    tot ce a castigat ca imagine pana acum, cred ca a pierdut acum prin demisia din psd.
    si a intra in sfera “independentilor” mi s-ar parea de neconceput…pur si simplu nu pot sa-l “vad” in ARCA lui oprea (ce a adunat si aduna in continuare toate scursorile politice din romania).
    observatia ta din final mi se pare elocventa…in scurt timp, va deveni ori ministru de externe ori ambasador (acum e compatibil)
    asta o fi adevarata lui fata???, daca e asa, chiar nu mai e nici o speranta in politica…pe cine draq sa mai crezi???

  29. Si cata speranta isi pusera unii in activismul de stanga al lui Cristi Diaconescu.
    Se va pierde si printre neofascistii base-n boci.
    Pacat ca Ponta l-a lasat pe Cristi, in ultimele zile, sa pluteasca pe valul nehotararii sale.

  30. Nimic nu mai inteleg…Ba da ,totul e un interes personal.Tre sa stii sa te dai cum bate vantul.Acest domn parea destul de apasat in ultima vreme,oscilant si cam inchis la culoare.Oricum ar fi e destul de prost pentru imaginea lui.E plina tara de tradatori.Unul in plus sau in minus…AAA si stati ca e cu …VA URMA.

  31. Si, uite asa, se vad oamenii lui Basescu din PSD. Probabil ca face parte dintre cei care i-au dat numai sfaturi bune lui Geoana. Bune de ingropat PSD. Aveam o parere chiar buna despre el. Am crezut ca in loc de ‘alunecos’, ‘lipsit de energie’ cum remarca altcineva, avea ‘bun simt’, ‘educatie’. Da de unde…Imi pare rau ca m-am inselat.

  32. Gogule…daca se destrama PSD-ul cine va mai plateste pe voi?!?Cred ca asta e motivul supararii tale de tonomat.

  33. De câteva zile îmi reprim impulsul de a-i dojeni pe cei care s-au erijat în criticii acerbi ai d-lui Diaconescu.Când vezi un om căzut la pământ, nu-i mai dai niște șuturi cu bombeul la ficat.Am empatizat cu domnia-sa, am încercat să-i înțeleg năucitoarele schimbări de atitudine și acțiunile imprevizibile, pe termen scurt. Acum sunt sigură că nu am greșit adoptând o atitudine rezervată . S-a mai năruit un mit…

  34. D-le Ciutacu,
    Eu tot mai sper ca Gabriel Oprea sufera de HERNIE DE PLISC, ca Diaconescu doar si-a anuntat demisia din PSD si a adaugat: “alte comentarii nu vreau sa fac”. Sunt atat de bulversat incat chiar nu simt ca as avea momentan “sange in instalatie”.

  35. O informaţie aruncată pe piaţă poate fi folosită de oricine, iar omul şantajabil este “la ordin sî trăiţi”.
    Ce bine se potrivesc atributele cu personajele, bine înşiruite.

  36. Multumesc de raspuns. Care, de altfel, imi tradeaza si niste rezerve, prin acel ”momentan”. Nu ma mira reactia Lui Diaconescu – nici cea de la Congres (care, dupa parerea mea, l-a ajutat pe Ponta, nu pe Geoana), nici de plecarea lui – stiuta fiind apropierea lui fata de ”grupuletul” de 3 oameni de la Cluj. Ma ingrijoreaza, insa, ce se va intampla – pomeneam de faza cu Eba pentru ca, ghinionul meu, chiar nu cred ca un om isi schimba caracterul… Neincrederea mea e determinata si de alti factori: in cate alte familii, implicate in politica, au reusit sa faca cu totii cariera (Socru, nevasta, el), oricat de capabili ar fi fost membrii ei?! Am rezerve ca asta se poate fara compromisuri, in Romania de azi. Nu le contest – pentru ca nu le cunosc prea bine capacitatile, dar, repet, in Romania de azi asat se poate fara compromisuri?! Si mai e ceva: daca aroganta lui Nastase, oricata ”acoperire” intelectuala si nu numai a avut, a sfarsit cum a sfarsit, cat va rezista una cu mult mai putina ”acoperire”?! Cum se va regasi votantul traditional (mediu) al PSD in figura lui?! Sunt doar semne de intrebare / ingrijorare, nimic mai mult…

  37. Intr-o tara normala,un baiat ca Baconschi deja era acasa uitanu-se la televizor cum se relateaza despre demisia sa de saptamana trecuta.Corect?

  38. Asta e! Si-o sa procedeze basel cu IN_DEPENDENTII astia cum a procedat si cu bucata aia de PNL anexata la “spatele” pedeului in 2007 (la propriu si la figurat). Or sa stea toti aliniati, da’ in functie de sosire, ca si startul fost-a altul, la curul toa’sului prezident sa consolideze partidul, doctrina, si …dreaq mai stie, sa vada cum e cu conceptul ala de “pleasca”. Ptiu! Astora chiar le-a murit si ultimul bob de rusine, ca mandrie n-ai de unde frate!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  39. Un lucru nu mi-e clar…Aseară, în emisiunea dvs., d-nul Diaconescu a răspuns destul de ferm că nu va intra în PDL, dar nu-mi amintesc dacă a făcut vreo precizare în legătură cu afilierea domniei-sale la grupul independenților(trădătorilor).Chiar aș vrea să știu…

  40. Aproape că nu mai contează ce schelete are sub duşumea “blîndul” Diaconescu. Poate e “acoperit” şi nu trebuie deconspirat, habar n-am şi nici nu-mi pasă. Treaba puturoasă e că Providenţialu i-a arătat pisica şi l-a înrolat în brigăzile paramilitare care bat spre oranjuliu.Mă întreb cine mai e cu valiza lîngă uşă, gata să treacă strada. Se aude ceva de Marian Sîrbu…

  41. În locul lui Marean, aş mai asculta de vreo 3-4 ori ce a zis Ponta în intervenţie.
    – Marean, bagabond de cartier, ţi se pregăteşte ceva!

  42. Eu nu stiu de ce presa, oamenii politici, etc considera ca Diaconescu are o imagine buna. Mie mi se pare un om sters, iar acum la final nu numai ca nu si-a anuntat el plecarea, dar nu raspunde nici la telefon. Apropo, ce cauta in politica?

  43. Dimineata vorbeam cu sotul ca Diaconescu pleaca si el, si, in felul acesta, au un potential candidat la ceva si PDL-ul. Era de asteptat! De la PSD nu mai avea nimic, picase in dizgratie, e bine ca a ales sa lupte si el pentru binele popoului roman. Cred ca-l paste si pe el o manea !

  44. Daca a plecat sin PSD ca a fost monitoriat, inseamna ca ceva imoral a facut, e santajabil. Atunci, de ce s-a suparat? Daca ajungea presedintele partidului era supus la mult mai multe presiuni, filaje, etc. Ce cauta un astfel de om in primele pozitii ale tarii? …si apropo: daca nu le-a facut fata colegilor din partid ii poate face fata lui Base?

  45. Deci, ce vad eu aici ? Toti comentatorii sunt din categoria: “Ori cu PSD, ori nu esti bun de nimic”! Este cumva un club PSD aici ? Ciutacule, esti jurnalist !!! Sau cel putin asa te stie lumea … Un jurnalist ar trebui sa fie imaprtial, ori tu faci deja de ani de zile partizanat in favoarea PSD !!!! Asa ceva este de neacceptat pt un jurnalist ! Lasa-te de jurnalism si inscrie-te in PSD daca tot ai atitudonea asta, poate primesti si vreo functie prin partid …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.