Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Despre popularitate, abjecţie şi isterie

Despre popularitate, abjecţie şi isterie

Credeam că isterie mai mare decât cea generată de triumurile electorale ale lui Traian Băsescu împotriva contestatarilor săi nu poate exista. Uite că m-am înşelat. Propaganda descreierată a atins vârful abjecţiei insinuând şi dezvoltând în cascadă un aberant conflict artificial între Alina Dumitru, proaspăt medaliată cu argint la Olimpiadă, pe de o parte, Mircea Badea şi Victor Ciutacu, pe de altă parte. În ziua când, pe manual, subiectul jurnalistic e (in)validarea referendumului, ecranele televiziunilor s-au îngălbenit, site-urile ziarelor, blogurile şi reţelele sociale au luat foc din cu totul alt motiv. Cică doi realizatori de emisiuni ai Antenei 3 au jignit-o pe proaspăt medaliată, i-au pus la îndoială valoarea şi performanţa. Total fals! Ciutacu a făcut-o, cu mânuţa lui, Omul zilei în, totuşi, cel mai important cotidian din România, iar Badea a vorbit deloc peiorativ despre unul dintre, probabil, puţinii medaliaţi ai României la Olimpiada de la Londra. Primul a făcut olecuţă de sport la viaţa lui, al doilea face zilnic. Ambii ştiu ce sacrificii impune performanţa. Nefiind ilogici, n-au cum să minimalizeze rezultatul. Însă ambii sunt suficient de trecuţi prin viaţă ca să nu li se pară normal ca un sportiv de top să declare că nu merge la un vot care a isterizat ţara unde s-a născut (şi care o va răsplăti financiar pentru peformanţă) fiindcă nici unul dintre cei doi preşedinţi care-şi disputau supremaţia politică n-a sunat-o s-o felicite pentru medalie. Restu-i poveste şi frustrare de oameni fără performanţe jurnalistice la adresa liderilor pieţei de profil. Fiindcă, asta-i realitatea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ceea ce era-n judo Alina Dumitru acum patru ani.

P.S. Reacţie postreferendum

UPDATE: Luaţi şi două opinii contrare pe aceeaşi temă, Liviu Alexa şi Cătălin Tolontan, doi oameni a căror părere contează pentru mine. Lătrăii de Net sunt neinteresanţi şi nu mă impresionează.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

207 thoughts on “Despre popularitate, abjecţie şi isterie

  1. Salut domnule Ciutacu.Sunt de acord cu legea conform careia orice om are dreptul la vot conform constitutiei actuale.votul nu este obligoriu.daca a fost politica decizia sau nu sincer,nu ma intereseaza.dar faza tare a fost cu cartoforul general Gregoire ecrivan(Grigore Gartianu) care te a facut un bou si e sigur ca nu il va amenda CNA pentru faptul ca tu ai facut-o vaca pe domnisoara neprihanita.sper sa vad o reactie la afirmatia lui Cartianu… macar sa ii dai o lectie cum i a dat Becali cand a fost in direct la “nasu”.bafta in continuare

  2. “Ma voi lupta cu orice pret pentru dreptul tau de a fi in dezacord cu mine!”… superb, dar, in cazul de fata (in mod particular, dar, de altfel, asa se intampla de ceele mai multe ori), tocmai acest drept e calcat in picioare, de catre toti protagonistii episodului. Cu toata consideratia sincera, eu cred, Victor Ciutacu, ca, limbajul violent tocmai asta face: anuleaza dreptul la parere, in orice situatie… Altfel, Alina n-a spus, cu subiect si predicat, ca n-a votat pentru ca n-a fost sunata… Asta se intelege, dar, declaratia citata de Mediafax poate, la fel de bine sa fie construita dintr-o suita de raspunsuri, gen: Ai votat?-nu; De ce-pt ca nu ma bag in situatia politica; Ai fost sunata de proesedinte-la olimpiada trecuta m-a sunat, acum nu… si tot asa… Victor Ciutacu, cred ca admiti ca asa se redau declaratiile in presa romaneasca…

  3. “acu 4 ani m-a sunat presedintele, acu nu m-a sunat nimeni” cred ca doamna Alina Dumitru a uitat ca intre timp presedintele ei avea o problema cu rentele viagere ale sportivilor sau poate a fost ocupata cu antrenamentele si nu a aflat

  4. Declaratia ei este aberanta. Trebuia sa-si vada de treaba si sa nu puna la fund sacrificiul celor care au murit la revolutie. Asta a facut cand a spus ca nu se duce la vot. Am facut sport de performanta si apreciez “greutatea” unei medalii.

  5. Problema e una de principiu – cum procedam cu o persoana cale exceleaza intr-un domeniu (in cazul de fata sport) insa e corigenta la altul (in cazul de fatza constiintza civica)?

    Eu zic ca raspunsul e evident. O apreciem si o laudam pentru partea in care exceleaza, si o criticam pentru cea la care e corigenta.

    Daca cumva Alina si-a imaginat ca poate transfera din capitalul de excelenta din domeniul sportului in cel al civismului, a mai ramas corigenta la inca un capitol, ala cu IQ-ul. Sau ea si-ar dori ca avionul cu care se intoarce in tara sa fie pilotat de Pamela Anderson?

  6. Un off-topic…

    de vreo jumatate de ora nu mai pot accesa site-ul Antena3 sub nicio forma! aceeasi eroare sesizata si de altii ieri, anume error 502-bad gateway. am incercat sa accesez postul online de pe diverse site-uri care transmit televiziune online.
    sa ne gandim la un atac al sustinatorilor suspendatului?

  7. As adauga legat de afirmatia Alinei Dumitru “NU M-A SUNAT NIMENI SA MA FELICITE”…..pai ce s-ar intampla daca toti soldatii ar spune: Aaaa, tocmai mi-a trecut un glont pe la ureche si nu m-a sunat nimeni sa-mi multumeasca ca-mi risc viata pentru tara……ma duc acasa, m-am suparat, nu mai votez…..etc. Eu cred ca sportivii ar trebui sa-si masoare cuvintele. O alta declaratie gresita este cea a lui Alin Moldoveanu, el spunand ” DEDIC MEDALIA DE AUR ROMANILOR CARE M-AU SUSTINUT”. RUSINOS!!! Cineva trebuie sa-i invete sa-si masoare cuvintele. Eu stiu ca sportivii au probleme in a da declaratii, dar credeam ca se manifesta mai mult in randul fotbalistilor.

  8. “Fiindcă, asta-i realitatea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ceea ce era-n judo Alina Dumitru acum patru ani.”
    Badea si Ciutacu sunt cei mai buni oameni de televiziune de pe planeta? Ca Alina Dumitru asta era acum 4 ani: cea mai buna judoka de pe planeta.

  9. antena3 e jos de vreo juma de ora.
    502 Bad Gateway

    are bani pedeleaua de cyberwar

  10. PRAGUL de 50%+1 a fost votat in conditia prezentarii celor doua parti,deci in cazul boicotului nu se respecta regulile votului cu prag de 50%+1 DE CE NU SE PUNE IN DISCUTIE? Nu se poate ca o tabara(adica aceia care au votat pt. demitere) sa se tina de cuvant si alta nu.

  11. Stimate domn Ciutacu, alaturi de stimabilul dvs coleg implicat in acest incident permiteti-mi sa fac doar o mica observatie. Stiu ca incrancenarea e la ordinea zilei in aceste vremuri politice tulburi si uneori frustrarile personale tind sa dezlege chiar si fara intentie burduful rautatilor cotidiene. Sportul insa si mai ales performantele sportive nu ar trebui sub nici o forma sa fie puse alaturi de tot ceea ce inseama politic. Intelegeti ca aceste fiinte plapande dar puternice prin autodeterminarea lor, nu sunt ziaristi versati si prea putin ii intereseaza politica din simplul motiv ca de cele mai multe ori nu au timp de politica. Alaturi de ea mai sunt alte vreo 9 milioane de romani care prin neprezentare la vot fie si-au manifestat dezacordul fata de ce se intampla e scena politica fie si-au manifestat libertatea ( si nu obligatia0 de a nu merge la vot. Asadat, orice remarca rautacioasa privitoare la faptul ca Alina a votat sau nu, tine de de domaniul rautatilor… Un mare om spunea candva ca cel mai bun sfat pe care l-a primit in viata a fost acela de a nu se baga in politica pentru ca politica te manjeste… Haideti sa nu manjim singurul nostru prilej de mandrie nationala in aceste vremuri deloc palcute pentru romani. Cu respect.

  12. Bravo Domnule Ciutacu ! Tot respectul pentru jurnalismul de inalta clasa ! Atat dumneavoastra cat SI domnul Badea, aveti curajul presei libere.Traiesc “afara” de aproape treizeci de ani si vad ce inseamna PRESA LIBERA.Din pacate,la noi,a ramas mentalitatea comunista,TOTI UNITI IN JURUL MARELUI CONDUCATOR.Asta e o boala incurabila,este un cancer metastazat.
    Felicitari JURNALUL NATIONAL !
    Felicitari ANTENA 3 !

  13. Lectia de invatat aici este ca nu mai exista comentarii glumete pe twitter, facebook samd, vedeti #twitterjoketrial, personajul a facut un comentariu in gluma si era sa ajunga in puscarie pentru terorism, si l-au costat sute de mii de lire sterline sa fie achitat tocmai la High Court – totala lipsa de discernamint pe toate liniile

  14. Trebuie sa comentez si eu, m-a mancat pe mine nevoia asta a comentatului… Asa ca sa ii dau bataie:
    Orice comitet olimpic national de pe planeta isi alege sportivii care participa la probele olimpice pe ce baza? Pai pe baza performantelor sportive. Alina Dumitru face parte din echipa olimpica datorita rezultatelor sportive extraordinare si a modului exemplar in care trateaza performanta sportiva. Toate bune si frumoase, in momentul in care intr-o zi cand nu se face nici un fel de campanie electorala, apare la TV spunand ce anume? Pai eu nu merg la vot (etc) pai data trecuta m-a felicitat Basescu (etc) oare a ce seamana asta? E o afirmatie oarecare a unei persoane oarecare, niste alti multii (tot romani de altfel) cam 7,4 milioane cica au avut alta parere in comparatie cu persoana fizica Alina Dumitru, unii poate chiar au avut niste pareri mai putin magulitoare decat Victor Ciutacu si Mircea Badea (si din 7,4 milioane cu siguranta au zis unii si ceva despre anumite origini-nu e cazul meu eu, zic ca ar fi posibil nu? altii poate au adus niste marfare cu ceva carne in curtea aceleiasi Alina Dumitru)dar asta doar pe pesoana fizica cum zice anume cineva mai blond din gene. Daca iesi din gaoace si faci anumite comentarii poti sa ti-o iei metaforic vorbind (rau de tot), chiar daca esti foarte bun la judo.

  15. e bun si un pic de eveniment tabloid ca altfel o luam razna cu, capul… oricum tot dracu o sa ne ia cit de curind… pe multi dintre noi deja i-a luat

  16. “Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt, azi, în televiziune, cam ceea ce era-n judo Alina Dumitru acum patru ani.”

    Adica cei mai buni din lume?

  17. nu sint singurul care a ajuns la ceeasi concluzie ca ioan rus, vitor ponta si basescu au batut palma … primul scop fiind de inlaturare a gruparii Antonescu, Dragnea, Voiculescu

    de acum inainte incepe sa se contureze foarte clar gruparea victor ponta, ioan rus, hrebenciuc, marian oprisan care au pus la cale o imensa mizerie impreuna cu basescu si securistii din pdl in frunte cu blaga

  18. Victor vreau sa iti trimit un pdf cu prezentarea Prof.Ghetau -Academia Romana tinuta pe 12 martie 2012 cu ocazia unei manifestari despre imbatranirea activa a populatiei in Romania. S-a tras un semnal de alarma vis a vis de aces lucru! Asta inseamna nu numai vot (desi acum pentru noi este foarte important acest aspect) dar si pentru pulatia actova care sustine pensiile …implicatiile sunt enorme!

  19. una e performanta sportiva, alta e afilierea politica
    si in final, separat de toate, este caracterul.
    daca vrei sa faci circ, inseamna c-o faci cu un scop
    (indiferent ce fel de persoana publica esti: sportiv,
    politician etc); eu nu cred ca d-ra/d-na in cauza a
    suferit brusc un deficit de atentie, de popularitate
    sau de respect din partea politicienilor sau a oamenilor,
    taman in ziua cea mai importanta pentru noi toti.
    pur si simplu atentia era indreptata catre ceva mult
    mai presus de persoana ori performantele dumneaei, zi pe
    care majoritatea am asteptat-o cu speranta si emotie.
    ca si-a pus poalele in cap si a inceput sa arunce cu
    acuze spre doua dintre dintre cele mai apreciate
    persoane publice (de televiziune) fara sa citeasca /
    asculte bine pozitia lor, asta e cam jenant.
    pina la urma cred ca a fost o suparare combinata – locul
    de pe podium si de “lipsa de atentie” din partea celor
    de acasa (oficialitati & etc).
    imi pare rau pentru ea, dar s-a suparat ca un ţînc
    de 4 ani.

  20. Victore, niscaiva despre ICR ?, ca cica au semnat 3000(trei mii,wow, hai sa contrapunem 3k cu 7500k) de pupincuristi ca e bai mare …

  21. Apel la cerere de AZIL POLITIC pentru cei care au votat si votul lor ca si viata le este in pericol!!!!!!.
    Eu astazi am trimis ambasadei Germanie, USA si Norvegiei o cerere de azil politic.
    Adrese:
    [email protected]
    https://bukarest.diplo.de/Vertretung/bukarest/ro/Kontakt.html
    [email protected]
    http://www2.norvegia.ro/
    [email protected]
    Cerere:
    Subsemnatul…… cetatean al Romaniei si al Uniunii Europene, in urma exprimarii votului liber exprimat in mod democratic, la referendumul din data de 29.07.2012, datorita declaratiilor presedintelui suspendat Traian Basescu impotriva celor care si-au exprimat votul imi simt amenintata viata precum si integritatea fizica a familiei pentru faptul ca mi-am exprimat dreptul la vot impotriva sa, va solicit azil politic in baza dreptul internaţional contemporan care susţine că, din punctul de vedere al statului care acordă azil, acest concept include două elemente:
    • ocrotirea unor străini din raţiuni umanitare, care însă în cazul azilului reprezintă mai mult decât un refugiu temporar;
    • un anumit grad de protecţie activă, printr-o serie de măsuri care revin autorităţilor cu atribuţii speciale în acest domeniu, vizând asimilarea azilantului în societatea în care a fost primit.
    Din punctul de vedere al individului, dreptul de a solicita azil este considerat un drept fundamental al omului. Acest drept a fost prevăzut în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului (art.14).[4]
    Cu stima,
    Poate ne vor adopta ei daca l-au sustinut pe presedintele suspendat.

  22. Ceea ce a enervat şi cred că încă mai enervează nu e faptul că sportiva în cauză nu a mers la vot, că argumentul ei. Nu e un argument… valabil (am ezitat până să găsesc un epitet care să nu jignească, din respect pentru performanţa ei). Dacă spunea că nu a votat pentru că a fost obosită, nu cred că ar mai fi fost discuţia asta. Oricum, e o furtună într-un pahar cu apă. Nici sportiva în cauză, nici Victor Ciutacu sau Mircea Badea nu trebuie să fie incriminaţi pentru ce au spus şi făcut. Rămân însă la părerea exprimată ceva mai devreme: societatea noastră are nevoie de modele (din toate punctele de vedere).

  23. aveam o parere foarte buna despre dvs dl ciutacu dar mi se pare ca incepeti sa l copiati prea mult pe prietenul dvs mircea badea si incepeti sa deveniti si dvs arogant

  24. Toata stima pentru Alina Dumitru, sportiva, dar ca cetatean al acestei tari a fost deplorabila, putea sa dea dovada de putin simt civic si sa se prezinte la vot, indiferent ce ar fi votat.
    Ciutacu si Badea nu au gresit cu nimic.

  25. Din cate imi aduc aminte, base a facut o scamatorie in 2009 la alegerea lui, punand in turul DOI (de ce nu in turul 1 e logic) intrebarea unui referendum care suna bine pentru electorat – aia cu reducerea numarului de parlamentari. Dupa parerea mea, numai miscarea asta i-a asigurat ~1 mil de voturi (uite ce baiat e chioru asta – tine cu poporu).

    Daca psd se gandea sa adauge la refendum (ca sa faca economie de bani logic) inca o intrebare care sa sune bine la electorat (de exemplu: “Sunteti de acord cu reducerea TVA la 9% pentru produsele alimentare?”), NU mai era nevoie de absolut nimic altceva. Pun pariu cu oricine ca aveau asigurata prezenta si voturile a cel putin 10 mil de oameni pentru ambele intrebari.

    Ganditi-va cate si cate chestii puteau fi evitate prin simpla introducerea a unei intrebari suplimentare.

  26. @andrei pe 31 July 2012 la 19:06
    Si eu aveam o parere buna despre Victor Ciutacu si mi se pare (de fapt sint sigur) … ca nu mi-am schimbat-o. De fapt nu prea sesizez ce act de les majestate au comis inculpatii Ciutacu si Badea. Precum bine zicea ソリン pe 31 July 2012 la 18:20, s-a suparat ca un tinc de 4 ani. E o dovada de imaturitate sa ceri atentia in asemenea hal. Fica’mea de 8 ani e mai retinuta. In rest prieteni inca nu mi-am revenit dupa referendum. Totusi, in buimaceala mea am remarcat prezenta nefasta a lui Hrebe, factor aducator de ghinion la numararea voturilor. Si asta pentru a doua oara! De Rus, ce sa mai vorbim, Badea ne povestea de mult ca e cam basist.

  27. Ca tot este Olimpiada, am vrut sa vad si eu la tv evolutia gimnastelor romane. Surpriza pe care am avut-o a fost ca absolut toate evolutiile gimnastelor romane au fost difuzate de Dolce si nu de TVR care aveau in acelasi timp transmisie din aceeasi sala. Am impresia ca romanii au fost inca o data pacaliti de tvr si de noua conducere. Din nou o “alta Marie cu aceeasi palarie”. Pacat!

  28. In ceea ce o priveste pe Alina Dumitru – felicitari, pentru mine este un model, iar in ceea ce priveste exprimarea opiniei vis-a-vis de vot tin sa spun ca ii respect parerea. A exprimat o opinie proprie si a motivat-o cum a considerat mai bine. Alina nu face sport din epoca Basescu, si nici predecesorii lui Basescu nu au facut nimic pentru sportul romanesc. In antiteza, Basescu si-a exprimat si el opinia fata de vot, in schimb a indemnat oamenii sa nu voteze. Este ceva diferit in exprimarea celor doi. Alina a spus clar ca nu este de partea nici unui politician. As vrea sa il intrebe cineva pe Basescu daca considera ca prin neprezentarea Alinei la vot, o face pe aceasta simpatizanta lui (chiar daca sportiva a spus ca nu este? In Romania legea electorala nu cere ca prezenta la vot sa fie obligatorie si nici existenta unui prag electoral. Dar se pare ca, Constitutia Romaniei a devenit un pres la intrarea in UE, unde toti se sterg pe picioare. Ma intreb ce urmeaza – sa dam Transilvania Ungariei, cupru si aurul sa-l dam cui trebui (ca tot vorbea astazi Basescu de ele), etc.

  29. Basescu nu o sa se schimbe de dragul unor “sugestii” venite din exterior, care chiama fortele politice inapoi sa conlucreze. Recent, a balansat de la “veniti si votati”, la “nu votati, stati pe terasa” (la o berica). Apoi a spus ca va conclucra cu USL daca revine, dar a adaugat peste 5 minute ca ii vrea judecati pe “tradatorii” care au facut acest “puci”. Pluseaza mintind ca Romania nu poate fara el, pentru ca ar fi singurul care ar asigura “stabilitatea” si, atentie, relatia cu UE, ceea ce e un non-sens menit sa prosteasca, pentru ca asta e impresia lui despre romani.

    Basescu nu e doar un om care se joaca inconstient aruncind cuvinte in stinga si dreapta. El este sursa instabilitatii, el a adus 8 milioane de romani la vot sa ii spuna sa se duca acasa. E un om fara onoare. Iar fara onoare nu poti fi Presedintele unei tari. Poate al unui clan politico-economic, dar al unei tari nu ai cum sa fi.

  30. @ VALERIU,
    absolut GENIAL, multumesc mult pt idee si categoric am s-o pun in practica si eu… am fost batut, arestat si urmarit pt ca am avut tupeul sa strig impotriva javrei in Piata Universitatii iar acum dupa amenintarea categorica venita din partea schizofrenicului basescu categoric incepe sa-mi fie teama pt copilul si familia mea

  31. Cate milioane de oameni au participat la Revolutia din ’89?

    Cate milioane de oameni au participat la Referendum 2012?

    Atat am vrut sa spun.

  32. Au aparut pe toate siteurile reactii de tot felul,vai ce au facut Ciutacu si Badea.Nu am de ce sa va iau eu apararea,dar Badea chiar a laudat-o.Ce,faptul ca a subliniat faptul ca a fost umilita in finala,este o jignire?Asa a fost.
    Dar asta ne ardea pe noi zilele acestea,faptul ca Alina Dumitru s-a simtit jignita,nu faptul ca avem un presedinte al nimanui,care nu mai reprezinta pe nimeni.
    Exemplu de tara arde,babele se piaptana

  33. Nu va mai chinuiti cu tabele si cu nr. de voturi! Daca Bruxelles-ul da O.K.-ul, asta este demis in doi timpi si trei miscari!

  34. Cine avea obligatia sa controleze INS ? De ce nu au fost publicate datele-chiar interimare dupa recensamantul din 2011?????BOC? Poate fi acuzat nu numai de neglijenta in servici…..ci chiar de subminarea intereselor tarii!

  35. Am considerat că n-am nimic de zis pe subiectul ăsta. Nici acum n-am, dar bine a spus cineva că „țara piere și baba se piaptănă”. Iar Alina a dovedit că are simțul penibilului. E bine…

  36. De pe blogul lui Tolo mi-a ramas un citat din Ion Ratiu pe care baselul n-o sa-l priceapa veci: ”Mă voi lupta cu orice preț pentru dreptul tău de a fi în dezacord cu mine!”

  37. @valeriu intradevar e tare ideea!!la motive as adauga faptul ca Basescu a instigat la boicot, astfel ca toti cei care au mers sunt considerati anti-Basescu, participati la “lovitura de stat”. Ce mi-ar mai placea sa primeasca aceste ambasade sute de mii de astfel de cereri!!!

  38. pe facebook ati lasat un comentariu in care spuneati cu referire la a dumitru ca pacat ca are talent daca nu are si minte

  39. Cat adevar credeti ca este in postarea de azi de pe blogul Adrianei Dutulescu? Ideile, mai ales cea legata de (ne)demiterea lui Opris, apar pe mai multe site-uri…

  40. @ Andrei
    De ce esti asa suparat! Crezi ca i-ai dat peste nas lui Victor Ciutacu spunand ca a inceput sa devina arogant? Dar chiar asta este motto-ul blogului :”Stiu ca sunt arogant si genial…”, vezi ca o recunoaste singur? Numai ca Victor Ciutacu are in acest enunt un cuvant cheie – genial. Si unui geniu sa stii ca i se permite sa fie arogant. Si de fapt in ce consta aroganta sa? In faptul ca si-a permis sa nu fie de acord cu spusele unei sportive (foarte buna, intr-adevar) cu aere de vedeta neinteleasa? Sa stii ca in acest caz suntem mai multi aroganti, nu numai V. Ciutacu.

  41. @andrei: aroganta poa’ sa fie justificata uneori.
    dar mizeria morala, “liber-schimbismul”, labilitatea
    pe nervii a milioane de concetateni, tupeul infinit,
    mina bagata pina la cot in buzunarul tarii si al
    fiecaruia, astea nu-s scuzabile si n-au justificare.
    Deci Badea si Ciutacu au pacatuit prin aroganta…
    quelle horreur, mon cher !
    Eu zic sa fie umili si incovoiati in toate aparitiile lor.
    Asa e bine ?

    @purcelix: ne ridicam si continuam lupta.

  42. L-am urmarit aseara pe Badea.In cazul lui tacerea ar fi fost de aur.Daca nu a jignit la prima interventie,a facut totul praf incercand sa justifice cele afirmate.Stiu asta fiindca si eu reusesc aceleasi performante:daca nu fac totul praf la prima trecere,sigur reusesc atunci cand incerc sa lamuresc situatia.Sportivii ar trebui incurajati intr-o tara in care potentatii nu le acorda incredere decat atunci cand se intorc cu rezultate!In fond e sportiva de performanta ,nu filosof basescian!

  43. Nu mai pot cu subiectul nonsubiect! E bine ca a tras Badea frana si cu ziarele si cu A.D. si sa ne oprim aici ca o sa cadem in derizoriu fara voie. Cel mai destept nu cedeaza ci pune punctul pe i si apoi punct. Asta sper ca a reusit si Badea azi in toate privintele.Pentru cine n-a reusit, lupta e pierduta. Aia nu inteleg pt. ca n-au capacitatea si acolo nu mai puteti “lucra”.
    Mai rau e ca nu stiu ce ne facem ca pare ca o luam toti razna. Eu una incep sa ma simt ca pe-o insula, izolata de fosti prieteni, actual basiti. Singurele locuri “safe” par a fi casa mea, blogul tau, al lui Radu Tudor si A3. Mai apar rechini si pe-aici dar na! ca pe insula 🙂
    Asadar multumesc si aveti toata aprecierea si sustinerea mea!

  44. PS : nici pe mine nu ma suna zilnic presedentia… Stiu, nu sunt “sensei” in d-astea… Dar dau bani sub forma de impozite… Si pentru unii care sunt… Sa-mi faca propaganda politica aia la care contribui si eu, e cam de porc (nu “cap de porc”…)… mai bine sa-si faca treaba, si-atat (daca Nadia ramanea la nivel de Nicu Ceausescu, multi ar fi blamat-o… cam asta s-a intamplat acum.. doar ca personajele sunt diferite… si curvasaraia e alta…

  45. Fi’-mea (de 14 ani) a citit comentariul meu si a zis: poate va uniti insulele (eu si altii care se simt ca mine) si formati o “Grecia” :)). S-o formam zic, macar in spiritul revoltei! Sa invatam de la ei sa nu mai tacem. Sa devenim si noi vocali, europeni “pe bune”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.