Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

Nu-i nevoie de prea multe cuvinte. S-au analizat – pe inflexiuni, spectru vocal, mai ales pe ş si ţ, care-s cele mai importante – intervenția sub acoperire a așa-zisei Elena Udrea de la Realitatea FM și vocea oficială, asumată, a ministrului Turismului. Să vrei s-o imiți și nu poți. Te pup, Nutzy! Să nu uiți să ne scrii!




UPDATE: Indiferent cât de antipatică mi-ar fi Elena Udrea (și mi-e!), continui să nu mă împac cu valul de invective postate la adresa ei și să nu pricep la ce-or folosi; dincolo de răcoreală, evident. Parcă mă uit într-o oglindă strâmbă la mitocăniile care ni se adresează nouă pe blogurile portocalii.

UPDATE LA UPDATE: EDIȚIE ULTRASPECIALA SINTEZA ZILEI DE LA 21:30

Comentarii

comentarii

Similar Posts

203 thoughts on “Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

  1. radeti voi radeti oameni buni, dar daca in ziua votului vom sta acasa si nu vom vota impotriva acestor ( nu stiu cum sa la zic) smecherii, ne va fi foarte greu. trebuie sa ne mobilizam…

  2. Ma potrivesc la topiculasta ca nuca in perete, da’ ce sa fac daca pe mine ma roade altceva …

    Am tot privit afisul pseudo-electoral al lui Traian Basescu, asta nu pentru ca as fi vrut neaparat, dar ma impiedic de el oriunde merg, si am realizat ca nu prea il pricep. Poate ma ajutati dumneavoastra.

    Sloganul care troneaza pe afis este “De ce le e frica, nu scapa”. Intrebarile firesti pentru mine au fost: 1. Cui trebuie sa ii fie frica? si 2. De ce trebuie sa ii fie frica? Raspunsul la a doua intrebare se gaseste in coltul afisului, adica se vor pierde 171 locuri de parlamentari. Mai greu pot gasi raspunsul la prima intrebare, si asta din cauza ca eu consider ca nu poti pierde un lucru decat daca il ai. Concluzia logica ar fi ca ii ameninta pe actualii parlamentari, dar cum acestia nu pot fi restructurati odata cu modificarea Constitutiei, ar trebui sa gaseasca domnul presedinte o metoda sa scape de ei.

    PS Daca intreb si cum are de gand sa scape de ei o sa ma credeti greu de cap?

  3. in primul rind nu eu ma postat nimic cine s-a folosit de acelasi nume e un impostor.l-am mai gasit si pe alte situri, cred ca e din achipa de postaci pdl. acu sa revenim a fost mortala emisiunea aseara si acum ma bufneste risul abia pot sa tastez dar zau ca a meritat asa trebuie tratati toti care-si bat joc de noi.inca ceva sa stii ca va urmaresc si cei trecuti de 50 de ani degeaba zic unii ca pensionarii voteaza cu trecutul

  4. Mi se pare mie sau traim intr-un scenariu surealist? Cred ca suntem unici in lume…nici macar lumea a treia nu poate fi invocata la ce se intampla in Romania. Negoita propune ACELASI guvern…a treia oara. Acelasi Berceanu, acelasi Videanu…Sulfina, Blaga… nu stiu ce sa spun. Doar ca sunt perplex si fara cuvinte. Nu imi vine sa cred ca un partid isi poate bate joc in asa hal de cetatenii unei tari.

  5. o noua diversiune marca basescu:fuziunea, topirea asa-zisului pntcd in pdl.fripturisti,diversionisti,securisti.ion diaconescu,ciuhandu, cornea sunt cei mai indreptatiti sa vorbeasca despre pntcd ,nu pulifriciu asta sarlatan pe post de gropar al pntcd.aripa securista!!!!

  6. cum dracu reuseste pdl sa adune toate mizeriile ca intr-o imensa hazna sau groapa de gunoi?

  7. pentru cateva secunde chiar ati reusit sa ma pacaliti aseara cu emisiunea. cand l-am vazut pe Badea ca se ia in gura cu Vali Stan si pleaca, am ramas masca. “Ce dracu i-a apucat si pe astia???”. dar pe urma cand a sunat stimabilul “Calistrat Hogas”, aproape ca mi-a zburat berea pe nas :)) super emisiune! felicitari! oare s-o fi uitat si Nutzy spaima Constitutzii? bafta in continuare

  8. Despre Elena Udrea, las placerea Q Magazin sa o caracterizeze :
    “La 35 de ani a fost consilier general, consilier prezidential, deputat, om de afaceri si, iata, ministru. Un CV impresionant, grefat pe o activitate deloc impresionanta. A ramas celebra pentru relatia suspect de buna cu Traian Basescu, pentru transformarea Norvegiei in republica, pentru crosetatul in direct la televizor, pentru datul cu mopul in campanie ori pentru imaginile din presa tabloida, facand plaja la Mamaia sau pe Coasta de Azur. Alaturi de Monica Ridzi, Eba, Roberta Anastase,baronul Flutur si Berceanu, Elena Udrea dovedeste ca poti ajunge foarte sus fara sa excelezi in niciun domeniu, cu atat mai putin in cel care ti se incredinteaza ca sa ai realizari marete. La fel cum era in Consiliul General sau la Cotroceni, Udrea va deveni pata de culoare a unui guvern despre care multi spun ca prinde contur, dar un contur trasat cu creta, pe asfalt, in jurul unui cadavru politic.”

  9. Domnule Ciutacu aseara la Sinteza zilei ati fost magistrali!!!!
    Toti!!
    De mult nu am vazut o emisiune asa de reusita. L-a inceput m-a ingrozit faptul ca Micea Badea s-a certat cu Valerian Stan dar cand am inteles despre ce este vorba m-am amuzat tare. Felicitari.

  10. Salut Victor,
    daca basescu pierde cred ca udrea va termina in puscarie impreuna cu mugulii lui basescu.
    Dar am publicat un interviu (30 septembrie 2009) din 1993 cu Vasile Malutan exclusiv si tare recomand.
    link

  11. Ma tot intrebam de ce ar vrea Basescu sa intre cu Guvernul Negoita asa de repede la vot , in parlament, stiut fiind CA NU va trece si NICI alegeri anticipate nu poate declansa… EU nu gasesc decat un singur raspuns: CRED CA VREA SA FACA “UN TUR DE FORTA” SI SA PROPUNA CAT MAI MULTI PRIM-MINISTRII ( “DE CARTON”…) pana la alegeri, sa vada prostimea CATA BUNA-VOINTA SI INTELEGERE ARE EL FATA DE URGENTELE TARII ( …???!!!!) si ca, aia , opozitia, isi doresc DOAR pe Johannis , “marioneta lor” … Si asa el “va da bine ” in ochii fraierilor….!!! BA , MAI MULT, IN CAZUL IN CARE VA CASTIGA ALEGERILE ( cum spera…) SUNT CONVINS CA VA DECLANSA IMEDIAT ANTICIPATELE, “FIIND PE CAI” …(CEI DEZAMAGITI, ANTIBASE SI ANTIPDL,NU VOR MAI VENI DECT IN PROPORTIE F. MICA , IAR SUSTINATORII VOR PRINDE CURAJ SI-SI VOR FACE “MENDRELE ” IN VOIE SI CU F.MULT TUPEU) , EXISTAND CHIAR RISCUL CA PDL-ul SA ATINGA, IN ACEASTA CONJUNCTURA, CHIAR SI 50% – cu o prezenta la vot de maxim 30%….!!! Asa ca …ATENTIE MARE la ce va urma dupa… ( daca dam gres…)!!!!!!!

  12. Bestiala emisiune…nu am cuvinte…O saptamana de acum incolo Tiranul va avea “oaresce” cosmaruri existentiale,la mai multe:-))

  13. M-ati pacalit pentru cateva minute, era sa schimb postul. 🙂
    Apoi am murit de ras!
    Bravo ma! 😉

  14. L-auzeam pe pretenarul tau “matematician” Mircea Badea la Gaura Presei (R) ca nu intzelege si nu vede niciun motiv pentru care cineva normal,intreg la minte,l-ar vota pe Basescu.
    Eu sunt 100% normal si sanatos mental,nu-l pot suferi pe Basescu (ca-i urat,grobian, viclean, mincinos,hotz,etc.)dar am un motiv foarte ratzional sa-l votez pe matroz.
    Anume acela ca,el e singurul care a-nceput (sub obladuirea FMI)decimarea hydrei bolshevice a bugetarilor,bugetofililor,bugetofagilor care-mi mananca ficatzii de 20 de ani !Putzin imi pasa cum e sau cum arata ,daca continua cu ce-anceput,de el avem nevoie !Altfel Crinul e prea slab,el insusi bugetofil ,iar ceilaltzi sunt bolshevici !
    Daca razui mutrele lui Gioana sau Oprescu dai peste ranjetul lui Iliescu ,daca insishti cu razuitul,itzi apar stelele de generali de securitate bolshevici ai tatucilor lor (cei care ne schinigiuiau parintzii si bunicii ca nu voiau la colectiva ).Pe oricare dintre ei l-ai vota ,tot un bolshevist vei avea !
    Despre VC Tudor ce sa zic :mutra lui de turnator nu mai trebuie razuita, ca spune tot !

  15. @ korbul:

    🙂

    Referitor Sinteza:

    Aseara imi venea sa va bat pe toti, ca ati jucat bine piesa. Iar la inceput imi crescuse pulsul, ca am crezut chiar ca Mircea se cearta cu Vali Stan si tare-mi parea rau sa vada dusmanii asa ceva. 🙂

  16. M-am prins aseara ca-i bashcalie in clipa in care Badea a sunat din culise ..Pacat c-ati exagerat ,mai lipsea sa-l bagatzi si pe turnatorul ala de S.Roshka Stanescu in circoteca!
    Din p.d.v sexual mie imi place Udrea ,putzin imi pasa ce face-n politichie ,la pat e buna si tare ash mai tavali-o si eu macar o data !Daca ma lasa Base & Cocosh !

  17. De mai mult timp se tot ‘toaca’ ideea ca Base doar se preface ca vrea un guvern stabil.El vrea cu orice pret inca un mandat chiar daca afirma:”Desi nu mi-a placut, mai vreau un mandat”; totodata vrea ca guvernul demis, interimar, maram acum, sa ramana cu oamenii lui cu tot, la comanda butoanelor. E drept ca Udrea nu face acum parte din acest guvern interimar, dar asta doar pe hartie, pentru ca Udrea are aceiasi inraurire asupra lui ca pana acum. Cert este ca in acest ‘tandem’ Base are si vana si dibacie crescuta, si mereu ne surprinde cu ele.

  18. Daca n-ati fi dumneavoastra, nu m-as duce sa votez la alegerile prezidentiale. Dar cum existati, o sa merg, in speranta ca veti crapa de ciuda.

  19. Aseara, la Sinteza zilei, ati dovedit ceva talente actoricesti. O fi de bine sau o fi de rau? 🙂

  20. @Ilie Zamfir,
    Te anunt respectuos pe aceasta cale ca “matrozul” este primul si singurul dintre politicieni care este bugetar de 20 de ani. Si, culmea, s-a imbogatit al dracu in aceasta postura (a se citi el plus famiglia lui)! Eu zic sa inceapa reforma chiar cu el! 🙂 Cat despre “razuitul” mutrelor poti sa incepi cu a idolului tau poate asa descoperim si noi dosarul lui de turnator de la secu’, care altfel, am inteles ca a fost distrus! 😉

  21. A, păi eu crap de ciudă de multă vreme. Dacă ar exista puţină dreptate pe lume, zău că aş merita o mică satisfacţie. Dar de ce vorbiţi despre dumneavoastră la plural?

  22. Oricum, indiferent de cine va cîştiga, sînt convins că în anii ce vor urma, tot eu voi crăpa de ciudă, în timp ce dumneavoastră vă veţi turna în continuare, bine mersi, inepţiile geniale.

  23. Dle Ciutacu

    Emisunea de aseara de la Sinteza Zilei a fost pe `giagichi` adica foooarte tare mai ales cand a plecat DL Stan cu notebook-ul la sub brat,talentele actoricesti sunt de `super calite`.In seara aceasta din nou la Sinteza ?

  24. Ieri a aparut pe Irealitatea tv militzianca aia
    de la loterie,sa ne-ndemne la joc!
    Excrocheria Nationala va da potul cel mare doar peste doua saptamani,de ziua alegerilor ! Shtitzi de ce “se cashtiga” doar de doua ori pe an ? Ca sa fie premiul mare si sa atraga multzi proshti sa cotizeze impozitul pe prostie ! De fapt banii nici nu mai sunt de mult la loterie,cum ii incaseaza ii si cheltuie pe salarii nesimtzite baietzii si fetele deshtepte
    din sistem ! Apoi, cand trebuie ,(de alegeri de ex.)iese un cashtigator fantoma (din Galatzi de ex.)fost sau actual militzian,spp-ist sau sri-ist,care de fapt ia doar o prima de o mie -doua,de euroi si se face ca primeshte milioanele care de fapt nu exista!Banii au fost de mult impartzitzi intre “organizatori” si bugetul statului.Statul shtie dar nu zice nimic ca-i convine sa ia taxa pe prostie !Furtul pseudo-legal e foarte simplu:se folosesc doua seturi de bile din doua truse separate iar marcajul electronic din cip-urile bilelor “straine de joc” nu permite ca acestea sa fie extrase nici intr-un milion de ani.
    Cele 6 care sa nu iasa sunt selectate de computer in timpul dintre inchiderea caselor electronice de joc (ora13) si ora extragerii (19).
    S-ar putea elimina frauda daca extragerea ar avea loc fix la ora 13,01 pentru a nu mai fi timp fizic pt calculator! Inchiderea caselor ar trebui ashteptata in direct la tv de “comisia”
    de extragere !Dar banditzii nu vor nici in ruptul capului sa faca asha:cica trebuie sa “pregateasca” extragerea. Pai s-o pregateasca de la 7 dimineata si pana la unu sa
    fie gata ! E un jaf nerushinat shi nimeni nu ia atitudine ! Jos mafiotzii ! Vrem ancheta completa si impartziala !

  25. Care dintre “voi” s-a enervat? Nu cred că am fost mitocan, însă sînt sigur că am fost cît se poate de sincer.

  26. Toma,de la monitorizarea presei a spus ca in aceasta campanie televiziumile il linseaza pè Basescu.De asemenea a mai spus ca “exista foarte putini ziaristi cu coloana vertebrala” si ca “ziaristii sunt mercenarizati”.In acest context interventia Elenei Udrea este minora fata de ce se intampla in m,ass-media.Cum comentati??? Nu l-am vazut pè nici o “lista” de “limbisti” sau “pupincuristi”.

  27. @Ilie Zamfir
    si unde mai pui ca a condamnat si comunismul.
    Unde naiba vezi lupta cu bugetarii? Pe hirtie?
    Ca doar nu eu le-am marit lefurile cu 10% in acest an. Crezi ca ar fi voit ei sa scada numarul? Nemaiavind ce sa fure din visteria goala, au acceptat conditiile FMI, pe care le banuim, nu si cunoaste, ca e la secret.
    Inca mai esti cuplat cu securistii, cind de fapt ei sunt repartizati proportional la toate partidele, ca doar li se indica de pe vremuri, mai resfirati mai tovarasi.

  28. @cineva (2:16)
    Parca te-as recunoste dupa text .Nu cumva esti Mircea Badea ?sau un admirator de-al lui ?Ti-a dat voie presedintele Norvegiei sa vorbesti ?Sau ai primit appointment-ul regelui Sarcozy al Frantei ?

    Repet pe litere ca sa pricepi : Shi pe Dracu’ l-as vota ,daca ar zice si ar si incepe sa faca ce-a facut Uratul.A-nceput decimarea bancului imens de piranha pe care-i car in spate de 20 de ani !
    Toata agoniseala “din vanzari anterioare” a famigliei lui nu face nici cat a milioana parte (ppm) din cat devoreaza milioanele de bugetofagi si familiile lor.Asa ca matematic,el
    nici nu se pune la socoteala fata de jaful si prapadul facut de bugetari incontinuu..Ei sunt atat de multi si de lacomi,incat,in scoli ei isi pazesc propriile progenituri ,in spitale n-ai loc de neamurile lor ,iar fiscaletzii strang bani cu arcanul pentru ei si neamurile lor bugetare ! Si niciunul macar n-a luat un examen sau concurs fara masluiala ,pile,cunostinte si relatii !De fapt cei ce muncim sa producem marfuri si servicii utile,folositoare,vandabile (PIB)am ramas o minoritate,considerata fraieri de catre leprele bugetare !
    Base nu mi-e idol ,dar ii urasc pe bolshevici caci mi-au mancat viata, averea parintilor si m-au facut sa-mi parasesc tara pe care
    atat de mult am iubit-o !Fara comunisti !

  29. @Korbul
    Chestia aia cu condamnarea comunismului a facut-o contre-qeur,dar nu-mi pasa.Marirea cu 10% a fost legiferata de Taratzeanu anul trecut sub santaj psd-ist bolshevic cand s-a facut pactul cu sindicatele bugetare bolshevice.
    Acordul cu FMI e public pe situl lor si pe cel al bnr sau mf.Mie mi se pare foarte complezant fatza de ce mi-as dori eu :douatreimizarea hydrei bugetare.Astfel as putea dubla salariul treimii ramase si ar avea de lucru 8 ore pline pe zi :abia atunci si-ar merita malaiul.Si-as face si o economie la buget de o treime adica vreo patru miliarde de euro anual .Abia atunci ar fi fezabil un impozit unic de 10% (zeciuiala)
    ca pe vremuri cand nu existau atatzia trantori lefegii.Iar inflatzia ar scadea la 1%…Vise…
    frumoase…liberale

  30. @ alegatorul responsabil:

    Iti dau o veste neplacuta: de-ai sti tu ce multi suntem NOI pe aici; de fapt, se vede cu ochiul liber. Si sa vezi cati suntem ,,afara”! Ai fi uimit sa afli. 🙂

  31. @violet
    Exact asta mă seacă, faptul că sînteţi mulţi. Cred că şi tu însuţi ai rămîne uimit dacă ai ştii cît de mulţi sînteţi cu adevărat cei care vă “exercitaţi în comun libertatea individuală” (V. Ciutacu dixit) .

  32. Corectez: ” manifestarea colectivă a libertăţii individuale de conştiinţă dă societăţii, periodic, o direcţie”.

  33. Draga admirator al lui Base (alegatorul responsabil), aici noi nu postam pro Base, ba dimpotriva …asa ca “bouge vite”, devii enervant..Basescu n-a facut nimic pt. noi asa ca trebuie sa incercam cu altu.. hai viteza…

  34. Stimată româncă de bun simţ, se pare că n-aţi înţeles. Nu sînt un admirator al lui Băse, ci un ins oripilat de domnul Victor Ciutacu. Ca o curiozitate, ce anume aţi fi dorit să facă Băse pentru dumneavoastră?

  35. imi doresc pentru “mine” sa-si cumpere Ioana Basescu casa de sute de mii de euro, aia mica masina care costa mai mult decat o casa, criza sa distruga toate societatile mici, chiar si cele mari, somajul sa atinga o rata de 20%, creditele sa fie din ce in ce mai scumpe, cat mai multi datornici la banci, ramanii sa se mute in corturi si sa manance dude si corcoduse…..imi doream ca prin guvernul BOC via Basescu sa ia dracu niste masuri anticriza sa nu ajungem in rahatul asta, ah si pe plan extern, sa nu ne faca ras, ca mi-e rusine sa mai scot capu’ in Europa cu un asa presedinte.
    E prea multtttttttt??????????????????????????????

  36. Nu e prea mult. E prea puţin. Sînteţi oficată rău. Ar trebui să gîndiţi pozitiv. În tot răul ar putea fi şi un bine. De exemplu, poate că de ruşine nu veţi mai scoate capul în Europa şi aşa alţi cetăţeni vor putea călătorii fără ruşine.

  37. Fraza asta e chiar ridicola “De exemplu, poate că de ruşine nu veţi mai scoate capul în Europa şi aşa alţi cetăţeni vor putea călătorii fără ruşine.”Va rog gasiti-va o alta ocupatie si nu mai postati… pt. ca eu am dreptul sa calatoresc unde vreau fara sa rada strainii de mine ca sunt, pana acum imi spuneau ca suntem tiganii, acum ma intreaba daca mi-e dor de comunism……sincer NUUUUUUUUUUUU

  38. “NU cred in onestitatea oamenilor adusi pe banii statului la mitinguri.”
    Radu Tudor – Antena 3

    Ajutor! Victore, ce inseamna 100 de autobuze (cate au fost la craiova) care merg cu votanti in 5 localitati ?!
    Dar vreo 5-6-7 nuclee pdl-plm care ar putea organiza excursii de astea ?!
    Macar adu vorba, daca tot …

  39. PRESEDINTELE ! Ba, sunt mandru de tine !
    1.fi-ta ai mica e desteapta rau de tot, europarlamentar:
    2. aia mare are vanzari anterioare ( e pe picioarele ei, cum s-ar spune) – 1 mil $..
    3. mircea e om de afaceri de mil -il duce capu’ la-m vazut la tv !
    4. udrea e…, ba, scuze, asta nu-i din famelie…
    5. D-na Maria este o prezenta discreta, buna de plimbat la mall si pe la alegeri, nu-i asa ?!!

    Ba, esti meritos, ba , dom’ profesor (dai lectii)!

  40. 1. Sunt de acord cu parlament unicameral.
    2. Sunt de acord cu al 2-lea mandat, si asta sa fie (prin referendum, evident) de 7 ani, sau mai bine pe viata, ca prea esti bun !
    3. Sunt de acord cu arestarea mogulilor rai, a tonomatelor ( de la poker mecanic pana la ATM-uri), a politicienilor ticalositi si in general acui vrei tu, ca le stii pe toate, de la rima pan’ la gripa !

    DA’ AM SI IO O INTREBARE DE OM PROST : vor (re)acorda sau nu Occidentul si USA azil politic romanilor ?!

  41. Am vazut mai sus postat acest link.
    INTRATI LA ACEASTA ADRESA !
    Promovarea tineretului in structurili de partid sa de stat, a adevaratelor valori, a celor care stiu sa munceasca bine si din greu, acesta este adevarata cale pe care trebuie sa o urmam pentru propasirea scumpei noastre patrii, republica romania !

    Una peste alta, bianca, elena si nuti, sunt 3 elemente de valoare, care orice ar fi, daca ar fi, cand o fi – NU VOR MURI DE FOAME !

  42. @Relu Fistichiu sau Ilie Zamfir,
    Cu presedintele Norvegiei o las pe admiratoarea ta (sau a ei) sa vorbeasca. Dupa ceea ce postezi observ urmatoarele:
    1. N-ai prins nici macar 5 secunde din epoca de aur in care se traia in intuneric, se invata la lumanare cu picioarele invelite in patura din lipsa de caldura si nici n-ai stat la cozi 2 minute ca sa prinzi un kil de zahar. Plus de asta n-ai ridicat pancartele pe stadioane cand venea marele si iubitul conducator al patriei;
    2. Daca le-ai fi trait pe toate astea ai fi vazut ca marele carmaci de azi, care baga nava-zid la o simulare pentru prelungirea brevetului de marinar, are aceleasi tendinte dictatoriale pe care tinerii din 1989 nu le-au mai putut suporta si pentru care chiar au murit;
    3. Marele carmaci n-a inceput nimic. N-a facut altceva decat sa comaseze institutii cu acelasi numar de persoane. Salariile mari nu sunt la bugetarii de care vorbesti ci mult mai sus la clientela lui politica. Daca vroia sa faca ceva incepea cu salariile lor (vezi fondul proprietatea, etc) si le punea in leagea unica a salarizarii, lege care nu face altceva decat sa scada salariile celor mici.
    4. Nu in ultimul rand observ ca esti extrem de frustrat ca nu ai intrat in “sistemul bugetofagilor”. Sincer, as fi vrut sa te vad acolo ca sa iti vad reactia la aberatiile guvernului baselu’-boc.
    5. In ce priveste faptul ca nu esti in tara am convingerea ca plecarea nu se datoreaza “bugetofagilor”. Un sfat pe gratis: ramai unde esti……

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.