Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

Nu-i nevoie de prea multe cuvinte. S-au analizat – pe inflexiuni, spectru vocal, mai ales pe ş si ţ, care-s cele mai importante – intervenția sub acoperire a așa-zisei Elena Udrea de la Realitatea FM și vocea oficială, asumată, a ministrului Turismului. Să vrei s-o imiți și nu poți. Te pup, Nutzy! Să nu uiți să ne scrii!




UPDATE: Indiferent cât de antipatică mi-ar fi Elena Udrea (și mi-e!), continui să nu mă împac cu valul de invective postate la adresa ei și să nu pricep la ce-or folosi; dincolo de răcoreală, evident. Parcă mă uit într-o oglindă strâmbă la mitocăniile care ni se adresează nouă pe blogurile portocalii.

UPDATE LA UPDATE: EDIȚIE ULTRASPECIALA SINTEZA ZILEI DE LA 21:30

Comentarii

comentarii

Similar Posts

203 thoughts on “Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

  1. Buna seara d-le Ciutacu,

    O sa urmaresc cu mare interes emisiunea Sinteza zilei de astazi; Elena Udrea a fost cu Basescu azi la Pitesti si am auzit ca oamenii (unii,dar multi) au fost fortati sa se duca(mi-a spus un bugetar,care a fost,amenintat ca ramane fara servici,daca nu se duce).E ca o parada cumplita campania lui Basescu,ne aduce aminte de vizitele lui Ceausescu .
    Sper ca oamenii sa se trezeasca dupa cei 20 de ani care au trecut de la revolutie si sa renunte pentru totdeauna la indivizi(ca oameni nu sunt) ca Basescu si la toate jigodiile care au crescut ca ciupercile.

    Va doresc o seara excelenta si o saptamana asa cum va doriti,cu acelasi respect!

    IoanaP

  2. Nu mai stiu de pe unde am citit 1 comentariu, care mi-a ramas in minte: “Basescu esti terminat, nici Udrea nu-ti da de cap!”(sper ca nu se supara ca il citez!). In putine cuvinte se apropie de ceea ce D-l Ciutacu a exprimat cu cateva zile in urma:” Traian Basescu ori a innebunit, ori vrea cu orice pret sa piarda alegerile”.Daca nici Udrea nu-l mai poate opri in alunecarea in jos, sansa lui de a ramane un candidat viabil la Presedintia, a doua oara,scade vertiginos. Cu ultimul sau gest, de desemnare a lui Negoita premier, de fapt a inchis orice posibilitate de negocieri, a refuzat sansa Romaniei de a avea un guvern stabil alegand sa adanceasca criza politica din interesul sau personal de a-si mentine oamenii la butoane, prin care sa manevreze alegerile si sa le castige.

  3. la foarte multi Elena Udrea este antipatica in primul rand ca este o sustinatoarea infocata de-a lui Basescu, apoi ca a furat si ea cat si cum a putut si nu in ultimul rand pentru ca in Turism si-a demonstrat incompetenta, instabilitatea si declinul. In loc de “Land of choice” a facut o gogoasa “Land of Jokes”. Gabi A.

  4. deci eu nu cred ca e elena udrea la telefon.dna udrea este o doamna respectabila.cea de la telefon e o inculta,imorala,indecenta,partizana,obedienta,corupta,ncurrupta,tata(tzatza),taranca,savarina:),pitzipoanca,o culegatoare de castraveti cu curul,una care face gargara cu pioneze,intr-un cuvant o bighidoaica…sper ca am fost destul de decent!

  5. Nu-ti trebuie vreun program sofisticat ca sa demonstrezi ca Elena Udrea a intervenit telefonic. Eu am folosit unul relativ simplu (ca si in cazul lui Horia Ivanovici) si m-am convins ca a fost Udrea. Elena Udrea a tinut sa devina penibila si sub anonimat. Poate ca nu ar fi fost atat de penibila daca si-ar fi asumat identitatea. Fiecare dintre noi avem dreptul la o parere.

  6. La Mulți Ani! Sănătate multă și tot binele din lume, pentru tine și pentru familia ta!

  7. E normal. N-o mai suporta nimeni pe rapciuga asta tupeista si nesimtita, cum nu-l mai suporta nimeni pe Cirmaci. Si dupa cit a furat… s-a umplut lumea de spume pe timp de criza.

  8. Voi chiar credeti ca madam Udrea nu stia ca o sa se prinda lumea ca e ea? Ascultati momentul in care ii zice turcescu ca s-a prins, replicile ei va suna a om prins cu matza-n sac, sau ale uneia pe care-o doare in paispe ?
    Si in rest, intrebare: cum faci ca o interventie pe care o ai la radio, sa fie ascultata de mult mai multe persoane decat cele care asculta emisiunea la acel moment?
    Raspuns: ….

  9. sunt suparat, doamne, suparat, ca parlamentul nu a facut in mod clar pentru populatie la momentul suspendari lui basescu motivele care au dus la acest lucru…asa ca atunci am gresit, in ura mea fata de parlament (acumulata de la revolutie incoace)si prin acel vot am adus-o si pe femeia asta in pozitia in care este astazi, greseala pe care nu am sa o mai repet acum…am ajuns ca pe timpul lui iliescu, sa votez pe oricare altul 🙁

  10. Dupa cum bag eu de seama, la Antena 3, decand episodul cu Preda, nu a mai aparut picior de pedelepra. Sau?

  11. D-le CIUTACU!va rog ff mult dati pe post,respectiv la sinteza zilei,chestia cu balonasele,este ceva absolut fenomenal,cred ca acel care a filmat asemenea scene a fost precis un anti basinescu,nu stiu cat mai pote mintii populatia acest maimutoi,dar vad ca lucrurile merg spre bine,eram mai pesimist acum cateva zile,dar acum mia venit inima la loc,cred ca serviciile lau lasat din brate,cred ca vizita lui J. BAIDEN vice presedintele american nu a fost asa de florile marului,a venit in Romania cu o misiune precisa,semn ca inalta poarta sa saturat, Sper de primatul asta care sa cocotat in fotoliul prezidntial de la cotroceni.Sper ca pe 6 dec. H 21 sa putem sarbatori esirea din scena a pitecantropului,asa spcimen nu cred ca mai poate fi gasit in nici un stat de pe mapamond.

  12. Vroiam sa va spun ca in Sectorul 2, mai exact la Posta Romana (teiul doamnei) se gasesc panouri de publicitate indoor cu Basescu: “De ce le e frica….”. Sunt foarte curioasa daca asa ceva e normal avand in vedere ca in rest erau doar reclame la serviciile postale. Am cautat pe siteul postei si nu am gasit nici un anunt ca ar oferi spatii de publicitate electorala.
    Si inca o intrebare: UNDE E FLOTA?

  13. Boss, daca mai faceti glume de prost gust va sparg gura la toti, pai ce p… mea faceti? vreti sa mor de inima, ajung dupa 5 zile acasa dintr-o zona fara curent, semnal, etc, dau drumul la televizor in clipa in care pleci de la masa, gadea zice pa, badea iti face cu mana, mai urma sa-l vad pe basescu uns ca rege, te rooogggg io din tot sufletul nu mai faceti glume de astea, noroc ca te-ai intors la timp si nu-mi gaseam mobilul ca eram in megapanica, binenteles ca acum cand scriu am priceput regia.

  14. deci! sunt pe sub masa de ras!!! am lesinat!!N-am ras demult asa! Toti prietenii si cunoscutii au fost sunati! am cheltuit ceva bani din bugetul meu de bugetara pe telefoane, dar merita!!!:))) N-o mai dati pe Udrea ca ma pish pe mine de ras! “M-am nascut cu oareshce ureche muzicala”:)))))) Imi cer scuze mai tarziu pentru exprimare!:))))

  15. Eu nu-nţeleg de ce vă mai miraţi atât.E de datoria Penelopei să sară în apărarea lui Ulise.În comparaţie cu alte josnicii făcute,asta e spanac.

  16. @korbul.
    “…si noi doar sa suspinam”.
    Care noi?

    @De mihail

    adica alde apropietarul domn Ciutacu are voie sa o mai de si pe o injuratura neaosa, iar noi doar sa venim cu ziceri de scoala de dans si maniere elegante? Noi astia cu comentariile.

  17. @violet
    Ms, dar sa stii ca e multi.
    Dar trebuie sa respectam , macar putintel,
    dorinta aproprietarului Don Ciutacu.

  18. Din curiozitate si nu numai intru zilnic pe blogul de campanie al candidatului asimetric. In seara asta am avut o revelatie: sunt ciutac! A aparut o noua categorie socioprofesionalopolitica: “CIUTACII”. Adica, cine nu e cu noi la lins papucii si sters pantalonii, eventual si alte locuri cu hartie igienica sau prin pupaturi repetate este un ciutac.Prefer sa fiu ciutac decat lingau portocaliu de conjunctura. Asa ca, frate Victore, repede la OSIM si inregistreaza marca……

  19. Buna,

    Victor, as vrea sa stiu daca dupa emisiunea in care a intervenit telefonic “admiratoarea” Elenei Udrea a sunat-o cineva pe madame Udrea s-o intrebe daca stie ceva despre interventia respectiva si care a fost raspunsul acesteia.

    Si tin sa-ti spun ca am dat pe antena3 taman cand ai plecat de la Gadea din emisiune si ai sunat in calitate de admirator, am zis: s-a tampit si asta, vas te faire enculer, ce se intampla in tara asta, toti ne iau de fraieri????????????? cum sa-mi spuna ca nu el la telefon!!!!!!!!!!!

    Cand mi-am dat seama ca e o gluma, m-am linistit, din pacate criza economica, chiar si cea politica, nu sunt doar glume si in privinta asta nu sunt deloc linistita.

    Nike ta mere, Basescu, se duce dracu tot……

  20. Domnule Ciutacu,
    Am vazut emisiunea Sinteza zilei si trebuie sa recunosc ca pe mine m-ati pacalit pentru 2 minute. Chiar mi-am pus intrebarea: Astia au inebunit? 🙂
    Felicitari!
    Cu respect

  21. Asteptam la Sinteza zilei si faza in care Basescu pe scena, era curatat de noroiul de pe pantaloni de primarul respectivei localitati. Penibil si hilar.
    Pacat ca ati ratat-o.

  22. Foarte reusita “Sinteza zilei” de asta seara! Felicitari! De cealalta parte, pe RTV, am prins mici fragmente ale unei emisuni electorale penibile! Cu papagalul Mircea Geoana pe post de invitat, au reusit sa ma ingretoseze…Domnule Ciutacu, mi-as dori foarte tare sa scapam de cangrena Basescu – Geoana! Nu-i mai suport. Insasi prezenta lor mi se pare o insulta la adresa inteligentei si a decentei. Dincolo de amalgamul de cifre care populeaza sondajele si care imprastie confuzie, credeti ca Antonescu are sanse reale sa intre in turul al doilea? E candidatul datorita caruia m-am hotarat sa merg la vot!

  23. gluma,gluma,la ‘sinteza’,da’ unii pe acolo se tradau;chiar puneau suflet cand se duelau;tare mi-e ca acele caracterizari(regizate)intre badea si stan, incepusera,chiar,sa le creada;chiar s-au tradat;unii,pe acolo,chiar nu se inghit…

  24. victore, victore, cum va jucati voi cu batrana mea pompitza…:)) era sa tasneasca berea din mine ca titeiu’ dintr-o sonda saudita, pentru ca in primele momente chiar am pus botu’ si ma lovise tristetea, gandindu-ma ca gata, daca se sparge si varful frontul antibasssecian mai bine suflam in lumanare si-o punem de-o soileala pentru inca cinci ani. mi-a picat insa fisa chiar inainte sa sune “calistrat hogas” si-am sifonat pe nas bunatate de bere!:))

    in tot cazul, sunt sigur ca farsa voastra le-a provocat unora arsuri de gradul IV pe ficati ;)))

  25. Hahalela politica,panarama politica,asta este ,asta place alegatorului !!Este dureros !!!!!!!!EU CRED CA BOALA ARE LEAC!!!!

  26. Daca dispuneam de o baza de date ce contine difoni, lexicon (dictionar) si un numar de scheme, cream vocea Dvs.D-le Ciutacu cu rasunetul specific din seara Sintezei…”Duelul vocilor” a fost magnific. A fost o seara de neuitat.Felicitari.

  27. Domnule Ciutacu
    Pe undeva e bine ca au rabufnit orgoliile:ce nu s-a spus a parut real si dl Badea nu e bun actor—are o urma de dinte pe dl Stan
    Pe de alta parte-urmariti inregistrarile,pina nu ajun la circotasi:de fiecare data cind reveneati unul din Dumneavoastra in studio,se vede in regie un tip in camasa intrind cu un celular in mina.Daca ma insel, mii de scuze. Daca nu..taiatii 10% la individ pe 3 luni .
    Altfel, foarte buna ideea.

  28. @Ara N

    nu mergem la vot doar daca o sa cistige al meu.
    votul pentru alta solutie, ii poate da respectivului candidat, locul real unde se afla, iar de stie sa invete din “esece” poate spera la urmatoarele.
    ce ar fi sa mearga la intrecere doar primii doi, sau cum ar fi campionatul doar intre Steaua si Dinamo?

  29. Nu Sunt de Acord cu Afirmatia d-lui Ciutacu, ca inchipuita udrea nu trebuie injurata, pe motiv ca am avea acelasi comportament ca al portocalicilor. Cine intra pe blogul ei, va gasi 3-4 mascarici, care ei centreaza ei dau cu capul. Nici o critica, nimic. In al doilea rand. Ei sunt precum islamistii aia psihopati, care isi filmeaza executiile, atunci cand decapiteaza oameni nevinovati sau fara aparare. Ce sa facem sa stam sa ne uitam la ei? Sa nu le tragem un glont in cap acelor dementi? Sa ajungem in cativa ani sa spunem ‘allah akhbar’? Sa spunem peste cativa ani “Ce bine era cand aveam dreptul sa vorbim liber”? Din contra, cred ca gresim profund. Ei Dau o data? Sa le Dam Inapoi Insutit.

  30. DOVADA CA NU A FOST UDREA ELENA !

    Este clar pentru oricine ca la acea interventie telefonica NU a fost doamna Udrea Elena !
    Orice avocat licentiat, asa cum este si Domnia Sa, orice jurist competent, nu ar putea face dezacorduri de genul:
    “… asa cum PRETINDE PSD si PNL…” !
    E doar doua partide, asa ca ” ele pretinde”, ca e sub 20 de partide, in “Pozitie Publica”.

    Deci… huhhh… care este… DOAMNA respectiva NU POATE FI Udrea Elena ! … Q.E.D. !

    Atunci se pune problema, cine a fost ?
    Va spun eu cine a fost, sunt bine informat… “din surse” 😉

    A fost Alice din Tara Minunilor !
    A fost Elena din Troia !
    A fost Mona Lisa plangand de mila si zambind de admiratie la picioarele Iubitului Conducator Suprem, iubit in “Pozitii Publice”…
    A fost Closca cu Puii de Aur…

    Radem plangand, plangem traind… inca traind si platind…
    Traind “bine”… traind Caragiale, Esop, Walt Disney si George Orwell…

    Traind si platind Pretul “propriilor noastre” greseli, alegerilor noastre naive (voturilor inclusiv) ipocrite, ariviste si vinovat-asumate in tacere…
    Pretul este cu “TVA INCLUS”, ca doar este o “TAXA PE VALOAREA ADAUGATA”, deci e “INCLUS” peste tot!
    Dezacordul nu mai conteaza, el doar trebuie “platita”…
    Turma isi asuma, in spiritul ei (sau “lui”) greseala si plateste cu varf si-ndesat Pretul Prostiei, cu “TVA inclus”.

    Traim si votam, votam si platim… ?!?!

    Inca suntem in “Ferma Animalelor”, pe cand intrarea in “1984” ???

    Primul care va raspunde corect prin “SeMeSeu” va primi “decat” pensie pe viata, Editia Limitata cu DAE -9 luni de viata, plus plata “datoriilor restante” la Straulesti XIV al saracilor, in urma atacului de cord “datorat” pierderii apartamentului “comfort” III prin neplata taxelor (TVA Inclus), impozitelor si ratelor bancare restante… Va primi, “deci”, fluturasi vii (nu de pensie), “deci…care este”, pe “persoana fizica” in “economia pe orizontala” la “Doi Metri Sub” S.R.L.
    Tot acolo este “asigurat” Locul II, plus bilete “gratis” marca Vang Hell-ion “la” toti vecinii de scara, pomana la fel “gratis”.
    Ca sa nu zica toti “capu’ de locuitor” ca nu e trai pe vatrai, cu “pibu” in ridicare “din cauza” “succesurilor”…

    Traim si platim. Murim si platim.

    TVA Inclus !

    P.S.- Daca nu a fost cetateanca Udrea Elena la telefon, ramane o singura posibilitate.

    A fost Mihai Bendeac !

  31. Stilul, debitul,sonoritatea, totul o identifica pe “sustinatoare” ca fiind Nutzy spaima Constitutii.

  32. Am inceput sa imi revin, ca suntem abia in ziua de luni.
    Deci, ce sa inteleg prin aceea ca trebuie demontata ticalosia lui E Udrea?
    Adica alde Ciutacu ne manipuleaza la greu si noi i-a servim calda si parfumata.
    Ticalosiea , cred ca nu ma insel, nu am timp si de dex, este o actiune indreptata impotriva cuiva. Ia stai sa ma zuit……..
    Gata sunt in ceata, uite ce de semnificatii are cuvintul:
    “TICĂLOȘÍE, ticăloșii, s.f. 1. Stare de decădere morală; p. ext. faptă comisă de un om ticălos (1), faptă josnică; nemernicie, mârșăvie, ticăloșenie, josnicie. 2. (Înv.) Mizerie, sărăcie; nefericire, nenorocire. – Ticălos + suf. -ie.
    Sursa: DEX ’98 | Trimisă de ana_zecheru, 23 Jun 2004 | Greșeală de tipar

    TICĂLOȘÍE s. = abjecție,
    fărădelege,
    infamie,
    josni-cie,
    mișelie,
    mârșăvie,
    nelegiuire,
    nemernicie,
    netrebnicie,
    (livr.) ignominie,
    turpitudine,
    (astăzi rar) scelerație,
    (pop. și fam.) parșivenie,
    (pop.) becisnicie,
    blestemăție,
    scârnăvie,
    spurcăciune,
    (reg.) mârșăvenie,
    (înv.) bazaconie,
    blestemăciune,
    nebunie,
    necurat,
    necurăție,
    necurățire,
    păgânătate,
    păgânie,
    verigășie, (fig.)
    murdărie. (A comis o mare ~.)

  33. sa nu ma luati ca ticalosia, asa se scrie si nu ticalosiea, adica e a ei si nu a mea ca sa spun ticalosiMEA, deci corect ticalosiEA.

  34. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am vazut emisiunea de aseara si sincera sa fiu,am fost derutata cateva minute,pana cand v-ati intors Dvs.in studio;m-am uitat la privirea Dvs.,cand v-ati asezat pe scaun,care a transmis altceva decat ceea ce facuseti cateva momente si atunci m-am convins ca a fost o inscenare,ca sa zic asa.M-am linistit ca a fost asa,ca sunteti oameni seriosi,dar ne-ati aratat ca poate receptionam asemenea scene adesea si din partea politicienilor,politrucilor si neoamenilor care ne conduc;uite,un exemplu major e telefonul Elenei Udrea la emisiunea lui Turcescu.

    Va doresc ,cu tot respectul,numai bine ,
    IoanaP

  35. Dom’ne, vă ştiam neşte ziarişti/analişti desăvârşiţi, pe Dvs., Badea, V. Stan şi M. Gâdea! Da’ neşte actori aşa de buni, chiar mai buni ca Duduia? 🙂 Pă cum vă permiteţi una ca asta? 😉
    P.S. Nu ştiu cum nu va pufnit râsul când aţi făcut farsele respective, nici în studio, nici la telefon? Neşte actori desăvârşiţi!

  36. Ceea ce ati facut ieri la Sinteza Zilei este inacceptabil, ca urmare nu mai scriu nimic personal si voi apela la un admirator al meu sa scrie de acum pe blogurile voastre!!!

    “Admiratorul”

  37. Felicitari pentru o super emisiune, o idee genială, cu protagonişti de excepţie.
    p.s- poate ne povesteşti cum a luat naştere

  38. Am fost in Bucuresti pe 3 noiembrie. Un sofer de taxi imi spunea, fiind foarte convins, parand ca e inspirat de o forta divina, ca daca iese tot marinarul va sfarsi rau de tot. Am insistat si a zis ca nu va muri dar va fi suspendat, silit sa abdice apoi judecat si urat de popor. A sfarsit cu asa sa-mi ajute dumnezeu. Mare disperare.

  39. Speram ca spiritele se mai linistesc. Aiurea!Dar cum sa se potoleacsa cand tupeista E. Udrea scrie pe blogul sau de “Incredibilul tupeu” al reprezentantilor SISTEMULUI de azi,sefii de partide, parlamentari,etc.,care varsa torente de acuzatii asupra Presedintelui, care sunt “mincinoase”, care “demonstreaza lipsa de scrupule”, “demagogie”.
    Ei bine, daca zicem, ca scriind si vorbind de aceste lucruri, ele se pun la punct atunci ce facem cu Inredibilul TUPEU al dumneaei de a minti cu nerusinare, de a ne consider cretini?.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.