Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Declaraţia de scârbă a tonomatului

Declaraţia de scârbă a tonomatului

Domnu’ prezident, după cum bine vă alintă Mona Pivniceru, raportez cu smerenie că eu, tonomatul cu euro, nu sunt scârbit de republica pe care o iubesc, unde m-am născut, am trăit şi continui să vieţuiesc. Ştiu că v-ar avantaja să vă scutesc de prezenţa mea, dar sunt al dracului de căpos şi mi-e drag să trăiesc în spaţiul carpato-dunăreano-pontic. Da, sunt scârbit până la limita regurgitării, dar nu de ţară şi popor, ci de dumneavoastră, de anturajul dumneavoastră, de clica de aproximativi pupincurişti fără scrupule şi avizi de bani care vă-nconjoară. Iar scârba mea e pe cale să atingă cote apocaliptice.

Pentru că orice om normal priveşte uluit cum înalta funcţie de preşedinte al României a ajuns să fie exercitată prin birturi şi oboare. Pentru că orice om normal care vă priveşte vede un activist comunist trimis în misiune în străinătate de regimul dictatorial pe care, peste 20 de ani, avea să-l condame în Parlamentul democratic. Pentru că orice om normal vede cum aţi lucrat o viaţă întreagă la stat şi aţi ajuns milionar în euro. Pentru că orice om normal vede cum, în timp ce peroraţi împotriva sistemului de cumetrie, v-aţi aranjat pe viaţă tot neamul. Pentru că orice om normal vede cum, în ţara pe care ar trebui să o reprezentaţi cu demnitate, v-aţi pus muzele ministrese şi, în ciuda tuturor evidenţelor, continuaţi să le ţineţi în braţe.

Înclin să cred că sunt un om normal, domnule Băsescu. Pe cale de consecinţă, în cazul în care n-aţi priceput încă din scurta mea enumerare, dumneavoastră îmi provocaţi scârbă.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

108 thoughts on “Declaraţia de scârbă a tonomatului

  1. P.S : eu unu daca as fi parlamentar sau guvernant as veni cu gandul : O sa imi fie mai bine daca cetatenilor le va fi mai bine.
    Scuzati eventualele greseli de scris dar tastatura mai da rateuri din cand in cand.

  2. @Anca: Draga, sunt perfect de acord.
    @Victor: Stiu ca esti bun amic cu dl. Mihai Gadea. Am ceva sa ii transmit: sunt dezamagit de cum a evoluat emisiunea (la care esti si tu invitat mai tot timpul, dupa ora 10) – chiar foarte buna la inceput. De ceva timp am remarcat o oarecare subtilitate infantila, lucru care s-a intamplat si ieri seara. Geoana nu a mai venit, iar dl. Gadea a ales sa isi faca emisiunea pe stirea cu trenurile deturnate. Si incepe: stimati telespectatori, dl. Geoana nu a venit din motive obiective iar noi vom face emisiunea pe stirea zilei, cu trenurile etc etc. Despre trenuri s-a comentat vreo 2 – 3 minute, dupa care, de parca nimeni nu si-ar fi dat seama, l-a luat iar la omor pe Base pentru restul emisiunii. Pai, Victore, nu trebuia sa vorbiti de trenuri ? 🙂
    Victor, Mihai: nu am nimic cu voi, va admir pentru ceea ce faceti, pentru efort si dedicare. V-as fi admirat si mai mult daca o faceati dezinteresat, in numele meseriei si al calitatii muncii prestate.
    Recomandare: apucati-va deja si cautati bilete de avion cu o destinatie mai indepartata. In cazul in care iese iar terminatul ala presedinte macar stiti ce aveti de facut!

  3. Da Mister Ciutacu, rezonez in totalitate cu acest articol .
    Asa ca, bhey base: Sunt un om normal ceea ce rezulta ca imi provoci SCARBA! HUUAAAA! AFARAAA!

    Tot respectul ..

  4. Pentru domnu’ ‘prezident’ pana si faptul ca nu poate provoca decat scarba inseamna ceva.E un fel de publicitate si asta, nu? Tinand cont de faptul ca pentru multi dintre noi nu mai inseamna NIMIC… Foarte trist!

  5. Batrane Ciutac doar voi ne-ati mai ramas. Voi cei independenti. Hai sa facem ceva pana nu e prea tarziu! Astia ne fura, ne mint, ne interzic, ne calca in picioare… Ieri am primit un mesaj ce ne avertiza sa ne linistim dupa ce am postat pe net o piesa rock de afronda “lor”! http://www.youtube.com/watch?v=KNP-TYvkn4c ASTIA SUNT MAI RAI CA CEASESCU! si mai multi!

  6. Daca scarba D-lui Ciutacu, alaturi de milioanele de romani, care insa nu o exprima cu ‘subiect si predicat’, de teama represaliilor aparent din partea serviciilor secrete, dar in fond chiar din partea presedintelui, este pe cale sa atinga cote apocaliptice, inseamna ca in calitatea dumnealui de ‘jurnalist vizionar’,Romania nu mai are drum lung de parcurs pana la ‘sfarsitul sfarsitului’, apocalipsa propriu-zisa. Si noi ce vom face?

  7. Intr-adevar situatia nu e identica, dar se aseamana…. Cel putin din punct de vedere al moralitatiii celor care ne conduc ( ma refer la cumetriile politice si la aviditatea de a face banu’)…

    Mie nu mi-e scarba in mod special de Base ( pe care-l consider sarmant comparativ cu multi altii…), ci mi-e scarba de tot ce inseamna clasa politica in Romania acestui moment… Nu cred ca unii sunt mai buni decat ceilalti sau ca altii sunt mai rai decat unii…
    Din pacate s-a format un calapod pe care merg toti cei care ajung intr-o functie publica. Si ma refer la faptul ca toti simt nevoia sa intoarca sprijinul primit in campanie indiferent ca sunt sponsori, activisti etc.

    Pentru tine nu e evident ca metehnele raman indiferent de numele, fata sau apartenenta politica a celui care conduce o mai mare sau mai mica dregatorie ?

  8. Doamne fereste. Nu mai pot sa rad. Fotografia asta spune tot. Scarba e putin spus. Este oribil. Cum sa nu-ti fie rusine spui cuiva ca asta e Presedintele Romaniei ? E normal sa ne fie rusine cu asa ceva. Asta e complet idiot. Nic nu ai ce sa mai comentezi. Omul e cretin. Nu … nu gagesc cuvinte in vocabular. Cel mai bine ar fi sa-l punem pe Maria Sa, Domnul Presedinte Traian Basescu sa comenteze. Poate ca pe limba lui se poate.

  9. Subscriu in totalitate la ceea ce a scris d-nul Ciutacu.
    BTW, interesanta prima poza cu ORBETELE NATIONAL, zici ca e un detinut retardat.

  10. Tu zici bine, Victore, dar Băse este românia (voit scris cu mic)aşa cum o părticică din România este Băse (procentele alea care îl vor vota cu ochii închişi plus alţi câţiva care abia aşteaptă să parvină).

  11. deci,asadar & prin urmare,faptul ca a ajuns in fruntea tarii minunate care este,un individ extra-ordinar k clanu’ Basescu spune multe despre genialitatea poporului roman care este,despre calitatile lui pozitive care este sublime,despre vita lui nobila care se manifesteaza fara neincetare de vreo 2000 de ani. unii se declara fraieriti de Base… ei,cum Dracului sa poti declara asa ceva?! cum ar putea comunsto-securistu’ ala fraieri pe cineva?! cineva de bun-simt elementar. in U.E. n-a reisit sa prosteasca pe nimeni. cand ma gandesc c-am reusit sa involuam de la Ceausescu la-Basescu,ma ia crizele!

  12. te contrazic…el este presedintele acestei natiuni numita DescultiiEuropei tocmai pentru ca intruneste absolut toate trasaturile reprezentative ale poporului asta de desculti:
    mincinos, vulgar, curvar, betiv, lenes, infractor…

  13. Domnule Ciutacu !
    Sunt un fan al emisiunilor dvs.si al echipei Gadea.va urmaresc cu mare atentie si in urma unor comentarii va spun si eu in calitatea mea de “minoritar”in tara romaneasca ca,si mie imi place sa traiesc in tarisoara in care m-am nascut,am facut armata,am urmat doua facultatii,postuniversitare etc….imi platesc taxele si impozitele vin si va intreb aveti vreo idee cum am putea scapa de clica Base cel Betiv’,Nutzi spaima “putzii”,Ridzi “Pitdzi” Palcinta care scuip’n furca( aici trebuie sa mentionez faptul ca,de mult NU am mai vazut o femeie atit de primitiva ca aceasta specie ) si evident de cel putin 75% din parlamentari si ramificatiile lor?Mie mi-e scarba intr-adevar dar nu de ce si cum a spus Base’ ci chiar de EL si de gasca lui. poate imi si raspundeti….
    Cu stima,
    P

  14. Declaraţia asta, ar trebui pusă la “Petiţii” pentru a avea posibilitatea să-mi pun semnătura, fără a părea plagiator. (Şi, ca mine, or mai fi.. 😉 )

  15. Domnule Ciutacu, scarba e ceva care tine cumva de ficati. Daca stam rau cu ficatii ne vine greata repede, ametim, dam la rate, dar s-ar putea sa ne doara si capul si sa nu gandim prea limpede. Plus ca expresia a nu-l avea la ficati pe careva tine tot de functia hepatica si nu de gandire. Gandirea ar trebui sa ne scoata din transee, sa ne faca sa ne etalam mana, sa decidem ce vrem de fapt, nu ce nu vrem, asta fiind prea simplu si neangajat, putin las. Eu de exemplu as vrea sa castige Crin Antonescu, desi sunt un fost simpatizant taranist, al lui Coposu. Liberalii mi s-au parut intotdeauna mincinosi, oportunisti si lunecosi, (ca sa nu vorbesc de bazaconia asta care se numeste neoliberalism si pe care o simtim acum pana la splina) pana am vazut si de ec sunt in stare si asa-zisii taranisti din CDR. Dar, cu riscul de a ma insela, Crin e prea comod ca sa faca parte din “masoneriile” locale sau internationale (borduristi sau chiar masoni), e prea comod ca sa fie necinstit si sa se oboseasca sa minta si sa si tina minte ce a mintit, e prea inteligent ca sa incerce sa fie ceea ce nu e si ma tem ca e prea civilizat ca sa-si faca o campanie eficienta, pe limba noastra. Si nici neoliberal nu mi se prea pare. Ar fi fost mai bun de taranist onest, daca mai exista aceasta specie. Anca are drepatate. Daca vrem intr-adevar sa se schimbe ceva ar trebui sa si spunem ce si cum, dupa capul nostru, si parerea majoritara sa castige. E prea usor sa spui ce e rau si destul de greu sa zici ce si cum e bine. Poate ca cineva are nevoie de sprijinul nostru si in cazul meu stiu cine este acel cineva.
    Despre Doctor, ti-o fi amic si numai bine ii urez, dar senzatia pe care mi-o provoaca e de gol interior, de vid de personalitate cu valoare reala de intrebuintare. Asa incat eu voi merge la vot (pentru a doua oara in viata mea, dupa Ratiu) si il voi vota pe Crin Antonescu. Dumneavoastra?

  16. Nu-i inteleg pe cei care-l sustin pe d-nul Basescu. Care sunt argumentele logice, politice,diplomatice, sociale sau macar de aspect fizic?
    Nu se intreaba de ce il ignora reprezentantii statelor UE si nu numai?
    Nu se inteaba de ce de 5 ani sunt scandaluri permanente in guvern, parlament, justitie, educatie, politie, cand el este MEDIATORUL nostru?
    De ce statele UE ne umilesc pentru ca suntem romani, cand dumnealui ar trebui sa se ocupe de politica externa?
    De ce sunt promovate persoane incapabile in functii de raspundere, ministeriale, doar pentru ca sunt oamenii dumnealui?
    El traieste mai bine.Voi?

  17. Ura! Am invins un server ‘varza’, care se incapatina sa ‘primeasca obiectiunile ‘ filozofului fata de Basescu, si a primit doar laudele la adresa lui: aprecierea inteligentei native, dexteritate politica si D-l Ciutacu uita sa le aprecieze la randul lui.

  18. se pare ca Zeus (eu zic ca seamana mai curand cu Kermit de la muppets..),vrajit de duduia Urdea(oops,greseala de tipar) de la partidul deochiat(ooof,iar greseala…) a luato cam razna,i s-a defectat busola si este in deriva si doar el este convins ca stie unde merge.Pai duca-se si sa-l ia si pe boculetz cu tot cu partidul deochiat ca ne-am cam saturat de vrajeala de popa de tara pe care o tot promoveaza.Sa se dea o lege,sa se plateasca taxa pe tupeu si nesimtire,cred ca am iesi destul de repede din criza….si oare cine ar fi cei care ar platii cel mai mult?Adevar graiesti mister CIUTACU,respect si numai bine.

  19. Pentru el nu e nici o problema; daca ii iese un nou mandat (Doamne fereste!) si se intalneste cu preotii dupa alegeri, va zice, ca de obicei, “Am gresit!”

  20. Nah, ca aterizai si eu acasa pe la al 78-lea comentariu…
    Ma scuzati, domnule Ciutacu, dar am fost sa ma tratez cam de aceeasi scarba tot vanturata mai sus.
    Azi dimineata, coana Tanta, laptareasa, ma lua din scurt dupa ce i-am deschis usa cam prost dispusa.
    – Buna dimineata, doamna! Da’ ce fatza ai !!! Te lovii amocul? Sau te lasa barbatul? Oi fii bolnava?? Sau iti pierdusi serviciu’?
    – Nu stiu, Tanto, asa ma trezii, cu o greata in gat si cu ceturi in cap, ma tot bantuie un cosmar…
    – Mah, doamna, la carte multa ii si prostie multa, cum sa te sperie un cosmar? Oi fii bantuita, mai stii? Ca au iesit toate prostiile pe lumea asta si tot raul… de zici ca s-au sculat din morminte toti criminalii si toti hotii !! Pai nu vezi si pe la televizor? Se spurca care-ncotro… parca isi baga Necuratul coada-ntre ei !
    – Lasa Tanto, aia e politica, vin alegerile prezidentiale !
    – Vin, nu le-ar mai venii numele ca si aluia cu coarne!
    – Da’ ce-ai Tanto cu politica?
    – Pai ce sa am, mah doamna? Uite am ! Ca incepuram sa ne certam intre noi de-un amarat, de-un fiuu’ ploii ! Pai nu-l vedeti ca-i dus cu pluta! La ce, Doamne iarta-ma!, va mai uitati in gura lui !?
    Altu’ la rand, pan-om gasii pe unu’ bun !
    – Crezi, Tanto ?
    – Mah doamna, ia imbraca-te matale in ceva blugi si un tricou ca am vazut ca ai si hai sa te aierisesc la cap, ca eu cred ca te-a cam prostit politica aia ! Te stiam femeie cumsecade! Din atatea imi esti?
    – Unde sa mergem Tanto?
    – La vaci. Ca si lor le pun Motzart cand is habauce!
    – Si le trece, Tanto?
    – Le trece doamna, ca daca nu, le pun Celentano de-mi dau mie lacrimile, sa vezi cuminti is dupa!
    M-am imbracat cum mi-a zis Tanta sa vad si eu vacile melomane. Cand sa iesim pe usa o aud pe Tanta:
    – Ia de-mi povesteste cosmaru’ ala poate-ti trece…
    – Se facea ca era decembrie si sufla un vant, era frig si urat, frig rau de-ti intra in oase, mergeam pe o strada cu oameni fara nicio expresie pe fatza, copii saraci si flamanzi… Si eu ma simteam pustiita, parca n-aveam aer, o gheara ascutita ma strangea in piept, o scarba grea ma ineca si Basescu iesise iar presedinte….

  21. Scarba este prea putin spus, greata mai trece cu un antivomitiv, cu un emetiral ceva….dar fata de Mascariciul National ot Murfatlar singurul remediu sunt alegerile prezidentiale.Sper sa nu fiu nevoit sa plec din Romania in decembrie….altfel dau in icter mecanic….

  22. Mania lui Base:reforma( a reformat toate asa de bine ca majoritatea e nemultumita).Mie imi provoaca sila cuvantul reforma in gura lui Base.Mai nou,vrea sa ne reformeze si pe noi.”Base,lasa-ne!Reformeaza-i ,te rog,pe notari!Acolo e fiica ta.”Acusi aud ca a pus la cale nu stiu ce pact asupra nu stiu ce.Asta,cand se trezeste din vreo betie,simte nevoia de reforma.”Base,reformeaza-te pe tine!Vrei?”

  23. sper sa va placa Luceafarul dedicat Elenei Udrea:
    A fost odată ca-n povesti
    A fost ca niciodată,
    Din rude mari, cotrocenesti,
    O prea blondină fată.

    Si era una la Cocos
    Si mindră-n toate cele,
    Ca orice fata de codos
    Cu bani, genti si margele.

    Din umbra marelui palat
    Ea pasul si-l indreaptă
    Spre ministerul nou creat
    Unde turisti asteaptă.

    Din cind in cind priveste-n zare
    Spre fratii unsi portocaliu
    Si le arata visătoare
    Un singur deget: mijlociu.

    Le-arată azi, le-arată mini,
    Astfel răbdarea-i gata,
    Căci ei, tăcind de săptămini,
    Ii vor azi beregata.

    Cum ea popou-si răzima
    De scaun cu mindrie,
    Din drag de tară cumpăra
    Reclame cite-o mie.

    Dar pas cu pas pe urma ei
    In minister pluteste
    Gruparea rosiilor khmeri
    S-o radă miselese.

    Iar cind pe cal se-ntinde drept
    Cu titele-i babane,
    Cei galbeni cu săgeti pe piept
    Ii pregătesc capcane.

    Trecu o zi, trecură luni
    Hălăduind prin tară
    Cu ziaristi sărmani si juni
    S-o facă populară.

    Ba la un jazz, ba fluierind,
    Turism făcea copila,
    Că la contracte tot semnind
    Ii obosea rău bila.

    Uniti de-un gind, cei colorati
    S-au adunat la clacă
    Si stabiliră ca-ntre frati
    Comisie să-i facă.

    Văzu copila ca e jale,
    Simti tremuratură,
    C-or să intrebe de parale
    Pe unde disparură.

    Si trebui de EL indat’
    Aminte să-si aducă.
    Cu Mercedesul spre palat
    Speriată o apucă.

    “Cobori in jos, mărite Zeu
    Coboară-te odată,
    Să-ti scuturi coama ca un leu
    Si sa pornesti pe dată.

    Spre TVR direct s-o tii,
    Să-mi aperi fecioria,
    Că galbejitii si rosii
    Pornit-au bătălia.”

    “Tu-mi ceri chiar influenta mea
    Si-am să mă duc, că-mi place,
    Dar voi sa stii asemenea
    Că pot cădea la pace.

    Negocieri se tin acum,
    Doar la misto e cearta,
    Si de va fi să-mi cazi in drum
    La parlament ti-e soarta.

    In taiorasul tău cel strimt
    Norocul te petrece,
    Ci eu prea des incep să simt
    Domnia mea cum trece.”

  24. update(ca nu pot sa tac): S-a rezolvat problema crizei.Solutia vine de la Cotroceni,imediat in inanuarie, cu legalizarea drogurilor si prostitutiei.
    Astia care fac proiectele au lucrat vreodata in domeniu(nu ala ilegal) ci al justitiei?
    Au vazut vreodata cum se poate schimba cu mare arta,incadrarea juridica de la trafic la consum de droguri?
    Cum se depisteaza drogurile usoare in sange? Are Cotroceniul aparate si reactivi?
    Cum va impozita “serviciul sexual” ? Le normeaza?
    Sunt o multime de probleme de rezolvat si nu cred ca asta e o prioritate legislativa in Romania.
    Si ca sa vedem puterea de super-mediator al d-nului Basescu, iata ca reuseste sa invrajbeasca si avocatii si notarii si practicienii in insolventa impotriva magistratilor.
    Ce mai urmeaza?

  25. inca o data felicitari pentru franchete si luciditate in speranta ca veti ramane toti, jurnalul, antenele, un pol al rezistentei, si de ce nu, al demnitatii multora dintre romani, care au intuit, au sperat, cum este cazul meu, cu multe luni in urma, in aceasta posibilitate de afirmare si reafirmare a structurii noastre intelectale si spiritale, care, in ciuda calpuzanilor culturii si politicii, exista si va exista. As fi vrut sa va trimit cateva carti aparute la editura mea :noopolitica,nae ionescu si mircea eliade in arhivele securitatii,trecutul la judecata istoriei, tratat de sciologie rurala-sunt doar cateva titluri- sigur cu prmisiunea dvs.

  26. Domnule Ciutacu, aici, pe blogul dumneavoastra, un observator impartial poate citii o sumedenie de critici ale faptelor si “spuselor ” prezidentiale. Dar, pentru mine, cea ce este mult mai grav, legat de mandatul sau, nu este cea ce a facut si spus. In opinia mea, cea ce nu a facut si/sau nu a spus mi se pare mult mai grav. Romania are o gramada de probleme grele sociale, economice si de mediu.Pe domnul Basescu l-a durut exact in fund de problemele cu care se confrunta populatia Romaniei.Nu am auzit de nici o actiune “prezidentiala” care sa fi abordat la modul serios una din acesste probleme, nici macar una de “saminta”. In alta ordine de idei, acest om nu are nici o “ideologie” el si partidul lui nu promoveaza nici un concept ideologic care sa stea la baza deciziilor lor politice. Oportunism si numai oportunism, deciziile cabinetului si presedentiei care refecta un singur lucru : oportunism cu scop electoral si atit. Singura lor preocupare este sa “dea bine la public”. Paridul asta vopsit PDL, ar fi trebuit sa aiba in frunte un “clar vazator” o personalitate care sa determine orientarea ideologica a partidului.De la programul ala dinainte de alagerile din 2008 care, banuiesc ca a apartinut lui Stoica, nu am mai auzit nici o fraza inteligenta din partea “spumei” PDL care sa ne arate ca stiu pe ce lume se afla, ideologic vorbind. Aia, virfurile PDL se tin numai de sprituri si chiolhane. Handicapatul ala de prim-ministru da cu oistea in gard la fiecare ocazie, masurile de dreapta se amesteca cu cele de stinga chipurile impuse de “criza” dar, guvernul nu a fost in stare sa produca nimic inteligent care sa semene cu un plan de iesire din criza. Domnul Basescu nu pare deloc afectat de “dobitocia crasa ” care este performanta guvernului de pina acum. Pentru el, combaterea ” acelei parti a presei” care il injura, este mult mai importanta decit performanta guvernului.
    Consider ca, lipsa totala a oricarei preocupari si actiuni prezidentiale de a usura multiplele “dureri” ale romanilor este cea mai mare vina si acuzatie care se poate aduce descreieratului nostru de presedinte. Amin…
    Un taliban…

  27. Reverente, domnule Ciutacu !

    PS “auzi..tie cat iti tine de foame pateul?ca mie 3 ore si 45”

  28. Sorin M , nu stiu daca Basescu ar fi trebuit sa faca ceva in privinta crizei economice , ca pana la urma care sunt atributiile pe care un presedinte din punct de vedere constitutional le are?? in functie de asta putem decide daca domnu Basescu a atcionaz in cadrul atributiilor si cat de eficient a fost. Din cate stiu eu nu Basescu face legile, nu el le promulga si nu el incearca sa le si aplice. Tre sa fim realisti ca din 90 in coace mai toti care au fost si sunt prin parlament sau guvern nu sau straduit cat ar fi trebuit. Acu toti dau in Boc ca face reforma dar daca eram cu capu pe umeri nu in protofelu populatiei cred ca reformele s-ar fi facut acu multi ani. Si cred ca s-au gasit oameni cu dorinta de a reforma sistemul intr-un mod benefic pentru Romania. Sunt curios daca vreun cetatean al Romaniei cu venituri colosale si ma refer la cei cu averi de peste 1 milion euro sau dolari sau lire sterline daca ar da din “putinul” lor oamenilor ramasi fara loc de munca , profesorilor, magistratilor, judecatorilor, doctorilor, oameni care dupa noua grila de salarizare , majoritatea vor avea salarii mult mai mari decat acum. De ce nu-i vad pe acesti oameni care fac avere din afaceri de toate felurile , care iau practic bani de la noi cetatenii, pt ca noi cumparam direct sau indirect. Sa-i vad io ca dau ei un sfantz din cat iau de la mine, de la tn , de la toti si atunci jos palaria in fatza lor. Pana atunci ii ceva in fatza desi simpla idee de a-i ceva in fata imi face scarba.

  29. Daca vreti sa vorbim de scarba , sa vedem daca ar trebui sa-mi fie scarba fata de Iliescu care a ordonat mineriada si practic a fost judecator cu sentinta data de moarte pt acei oameni care isi spuneau oful dupa zeci de ani de comunism si asa mai departe. Sau poate scarba fata de acei oameni care au privatizat pe bani marunti Petrom si asa mai departe. Ar trebui sa imi fie scarba ca au vandut posibile venituri bune pentru bugetul de stat pe nimic??
    va rog sa-mi raspundeti sincer.
    Din experienta stiu ca respectul se castiga , nu e dat pe tava;)

  30. Din fericire, nu sunteţi singurul caăreia îi provoacă scârbă. Da’ poate că nici nu-i pasă, sau poate sentimentul este reciproc…

  31. Doar ce am ajuns acasa cu nervii proaspat spalati si calcati, dupa ce-i dezinfectasem in prealabil cu Mozart (Concertul pentru pian nr.21 – Andante)… si ma pune al cu coarne (vorba lui coana Tanta) sa deschid televizorul.
    Dracu’ m-a pus, dracu’ m-a luat !!
    Se legalizeaza drogurile !!! Si Prostitutia !!!
    Imi vine rau !!! Si-mi vine si sa rad in hohote gandindu-ma cum o sa le alerge Garda Financiara pe prostituate ca sa le verifice casele de marcat !!!
    Mai bine ma duc sa-mi fac bagajul… maine ma duc la Tanta, intru in tratament intensiv…
    Celentano !
    Sper sa nu aiba melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=XseK23JhT00
    ca nu ma vad bine dupa tratament!

  32. pe ce post ai vazut tu ca se legalizeaza drogurile?? Cine a creat legea , cine a aprobato in parlament sau cine a dat ordonanta de guvern??
    Vreau dovada ca se legalizeaza drogurile.
    Asta este o acuzatie grava pe langa faptu ca e o prostie cat casa de mare daca ar fi adevarata.

  33. Chiar nu va suna un clopotel? Va mai aduceti aminte cum a raspuns EBA la interbarea lui Cristoiu?” Ce veti face cand tatal dumneavoastra nu va mai fii pe scena politica?
    Raspuns: ” Atunci , voi continua EU”.
    Chiar nu mai avem nicio scapare?
    Familia asta e dusa rau.

  34. Ce s-o face Base, dom’le, fara un “draga Stolo” care sa-l propulseseze in simpatia maselor largi si populare? Este o intrebare retorica, bineinteles; sunt sigur ca imaginatia domniei-sale este inepuizabila si ca va gasi, cu siguranta, un prilej, o persoana sau un dicton care sa aiba rolul de cireasa de pe tort sau de bomboana de pe coliva, dupa caz. Colapsul finaciar, economic si social bate la usa, tarisoara nu este nici pe departe iesita din criza (nici macar nu a intrat de-a binelea), iar “noua” ne arde de nunti, zaiafeturi, zile ale oraselor, festivaluri ale cascavelei, ale carnatilor, ale pastramei si mai stiu eu ce… dar nimeni nu vede ca ne paste falimentul total si national. Atata timp cat guvernul se imprumuta la F.M.I. sa plateasca pensiile si salariile, in loc sa finateze investiile in infrastructura, asa cum a promis, putem sa ne luam adio de la pacea sociala; vom traversa cea mai neagra si crunta perioada din istoria postcomunista a Romaniei. Speranta in luciditatea celor multi a cam disparut, ne-am vandut-o pentru doi arginti, un kil de zahar si/sau doua de ulei: cica, sa traim bine, nu? Dumnezeu sa ne aiba in paza!

  35. m-am saturat de scarbosenia aceasta de om care isi bate joc de tara asta si de noi toti,inclusiv de pupincuristii lui.este ridicol,nesimtit, si lista poate continua.

  36. Dar ce parere ai de faptul ca Gadea vorbeste de legalizarea marijuanei si arata oameni distrusi de crack, cel mai graoznic drog, alaturi de heroina? Vrei sa-ti dau o lista de mari nume ale culturii, premianti nobel, scriitori clasici si politicieni, de la Washington la Carl Sagan, care au fumat toata viata lor, multi declarati pro-marijuana? ia citeste tu pe site-ul antenei3 stirile care arata ca marijuana distruge celulele canceroase, combate Parkinson si Alzheimer? Vrei sa-ti arat un geniu care spune ca Marijuana regenereaze celulele nervoase? Dar ce parere ai de faptul ca Stan spune pe post ca Marijuana si Cannabisul sunt plante diferite?
    Ordinarie ca asta n-am vazut in viata mea!

  37. Domnule Ciutacu,
    Numai pentru interventia dumneavoastra de la sfirsitul emisiunii Sinteza Zilei de ieri vreau sa va felicit si sa imi exprim pe aceasta cale admirata mea pentru curajul dumneavoastra. Sper ca ati avut atunci citvea clipe de sinceritate. Inca odata felicitari pentru declaratia dumneavoastra.

  38. Domnul Basescu nu a realizat niciodata nimic din promisiunile facute,nici macar drumul 66A care-i supranumit “Drumul lui Basescu”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.