Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Declaraţia de scârbă a tonomatului

Declaraţia de scârbă a tonomatului

Domnu’ prezident, după cum bine vă alintă Mona Pivniceru, raportez cu smerenie că eu, tonomatul cu euro, nu sunt scârbit de republica pe care o iubesc, unde m-am născut, am trăit şi continui să vieţuiesc. Ştiu că v-ar avantaja să vă scutesc de prezenţa mea, dar sunt al dracului de căpos şi mi-e drag să trăiesc în spaţiul carpato-dunăreano-pontic. Da, sunt scârbit până la limita regurgitării, dar nu de ţară şi popor, ci de dumneavoastră, de anturajul dumneavoastră, de clica de aproximativi pupincurişti fără scrupule şi avizi de bani care vă-nconjoară. Iar scârba mea e pe cale să atingă cote apocaliptice.

Pentru că orice om normal priveşte uluit cum înalta funcţie de preşedinte al României a ajuns să fie exercitată prin birturi şi oboare. Pentru că orice om normal care vă priveşte vede un activist comunist trimis în misiune în străinătate de regimul dictatorial pe care, peste 20 de ani, avea să-l condame în Parlamentul democratic. Pentru că orice om normal vede cum aţi lucrat o viaţă întreagă la stat şi aţi ajuns milionar în euro. Pentru că orice om normal vede cum, în timp ce peroraţi împotriva sistemului de cumetrie, v-aţi aranjat pe viaţă tot neamul. Pentru că orice om normal vede cum, în ţara pe care ar trebui să o reprezentaţi cu demnitate, v-aţi pus muzele ministrese şi, în ciuda tuturor evidenţelor, continuaţi să le ţineţi în braţe.

Înclin să cred că sunt un om normal, domnule Băsescu. Pe cale de consecinţă, în cazul în care n-aţi priceput încă din scurta mea enumerare, dumneavoastră îmi provocaţi scârbă.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

108 thoughts on “Declaraţia de scârbă a tonomatului

  1. CORECT. sa-i spuna cineva domnului basescu ca nu asa arata un presedinte. sau sa ne spuna dansul cand a mers ultima data presedintele frantei neinvitat la nunti. sau cand a fost premierul marii britanii la un pahar cu membrii comisiei electorale. sau sa ne spuna cand a mers obama sau bush la bairamuri cu interlopii care au condamnari pt infractiuni savarsite cu violenta. se plange domnul presedinte al chelnerilor si picolilor de faptul ca presa il trimite de fapt sa faca treaba de presedinte nu de dizioza. sau de vedeta care afla din can can ca a parasit-o poponet.

  2. Victore, sint de aocrd cu tine. Betivul national a dat pe gura aceste ineptii in dorinta de a mai castiga de partea sa, sau, a mai pastra de partea sa, pe unii dintre aceia care inca mai “pun botul” la astfel de manipulari marsave. Ma intreb insa, oare a inteles ceva din demersul tau?! Nu ca mi-ar pasa ce si cum intelege Basescu, dar, ma tem ca nu!

  3. Victore,ai grija ca Realitatea l-a plasat pe Plesu la antibase,cot la cot cu tine.Asa ca las-o mai moale cu etichetele,mai ales cand le aplici pe statui,folosind scuipat in exces.

  4. Domnule Ciutacu, ati reusit sa exprimati exact ceea ce simt, lucru pentru care nu pot decat sa va felicit.

  5. @marius: ma doare la 10 m in spatele cozorocului unde l-a plasat Realitatea. daca Plesu-i statuie, Coposu ar trebui sa fie muzeu.

  6. Le-a casunat unora ca asta ar fi ‘agentie” si vor sa o desfiinteze de parca ar fi infiintat-o ei.
    Cum dracu’ sa n-ti fie rusine de chestia asta.
    Si daca confunda cineva propria persoana cu Romania, atunci ma scufund si eu in confuzia asta si declar ca-mi e rusine de…Romania.

  7. Bine ! domnu’ Vector!

    Asta nu mai este de comedie, este napasta neamului….privind , insa postarile colegilor de blog, inclin sa le dau dreptate; neamul are prezidentul pe care il merita…eu nu…sunt dusmanos , este, antiroman, da’ uite ca nu plec, sa crape fierea in el! aici stau , cu scarba de asimetric, dar aici stau, e bine?!:)Tara asta este si a mea, cu cota de 1/22.000000, asa ca stau aici si rabd, Dumnezeu E Mare! o veni ea si izbavirea!

    Solidar si solitar, Maxi!:)

  8. Ai dreptate,Plesu e statuie,Coposu e muzeu.Sper ca posteritatea il va absolvi pe filozoful cu opera Plesu de sminteala de a fi polemizat cu tine.

  9. Victore stii ce-mi doresc:))) imi doresc ca in Decembrie toti jegosii astia in frunte cu “betivu”si cu zdreanta aia blonda sa planga de nervi ca nu au mai prins 5 ani….atat imi doresc altceva nimic,restu vine de la sine daca reusim sa scapam de infectii astia,tara asta ii a noastra nu a lor,ar trebui sa le demonstram in 5 decembrie,sper sa nu fim lasi si lingai,nu chiar toti ……

  10. Cum sa-ti spun eu, Victor, dragu’ nostru,
    e frumos ca ti-e greata (ma rog, frumos…, intelegi sensu’),
    e frumos si ca o spui public,
    e frumos si ca ne spui sursa senzatiei de greata.
    DAR:
    In conditiile in care afirmatia cum ca
    nu sustii pe nimeni in turul 1,
    dar sustii orice piesa de schimb
    intru eliminarea lu’ Base in turul 2
    ramane in picioare, mie-mi suna cam asa:

    Faceti-va care cum stiti de praf in turul 1,
    ca eu stau si ma uit cu mare bagare de seama la voi,
    si dupa ce s-au cernut lucrurile de la sine,
    iaca-l sustin si io pe cernutu’ care intra in turul 2 cu Base,
    asa incat sa nu-mi f_t relatiile nici cu Crin, nici cu Oprescu.

    Si atunci raspunsu’ unora dintre noi are sa vina cam asa:
    Iti multumim tare fain de sprijinu’ din turu’ 2,
    da’ ne descurcam si fara, sa tot fii tu sanatos.
    Batalia ai’ mare e in turu’ 1,
    de unde daca rezulta Geoana,
    stim clar ce rezulta in turu’ 2: Baseeee.

    Deci empatizam cu domnia voasssstra
    si cu greata domniei voasssstre deopotriva,
    insa… ne-ar placea mai multa actiune concreta,
    asumata din bun capat, nu de la momentu’ avantajos.
    Ca altfel, mi-e ca tot ce vom avea de impartasit dupa alegeri
    va fi o greata de proportii si mai putin tolerabile
    si eventual un colt in care sa ne golim stomacu’ impreuna.

    Treaba grea jurnalismu’ asta pe vreme electorala, e drept.
    Da’ stii, pe langa faptu’ ca e treaba grea,
    mai devine si inutila daca nu-i facuta de la momentu’ zero
    pana la final in linie dreapta si continua,
    ca daca e punctata mi-e ca ne vine-a decupa pe contur.
    In rest, cu sanatate si cu alea bune. 😀

  11. @Anca: pe oricare dintre Crin si Sorin as sustine-n primul tur si tot nu mi-as putea deteriora relatiile mai mult decat am facut-o pana acum 🙂 in plus, parca era statutar convenit ca nu-s nici credibil, nici vreun influent. deci sustinerea mea e ca si cum n-ar exista. va descurcati si fara mine. doar v-ati descurcat de minune aproape 5 ani, cat eu am fugit de Basescu, iar voi ati luptat cu el cu piepturile dezgolite…

  12. O parte dintre noi am lipsit
    cand s-a semnat conventia
    referitoare la statutul Ciutacului
    in sfera credibilitatii si influentei
    si mergem pe propriile simturi.
    Dar daca tii musai sa ne aliniem si noi la conventie,
    se poate si asa.
    Macar stim o treaba:
    ne doare-n dos de ce se zice despre presa —
    pana la urma, vorba cuiva, neshte gaozari,
    oricum jurnalistii nu sunt nici credibili,
    nici influenti.
    Have it your way.

  13. …cat despre cum ne descurcam fara tine,
    vorbeam despre turul 2, cand in mod natural
    se vor grupa spiritele in pro si antibase.
    Decizia in griuri e in turul 1.
    All I meant by that line.

  14. Nu numai dvs va provoaca scarba acest individ abject. Sunt milioane de romani carora le vine sa vomite cand vad acest personaj sinistru care-si traieste ultimele luni ale mandatului intr-o stare de alienare, de dementa si lipsa totala de responsabilitate. Cand l-am vazut cu prima doamna de gat, fizic, cu Bercea mondialu, mi-am dat seama ca s-a facut inca un pas catre promiscuitatea morala absoluta.

  15. Tonomate, m-ai uns la suflet mestere. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate. Mult a fost, putin a ramas pana in noiembrie, si sper sa se duca pe pustii cu toata sleahta de lingai dupa el.
    Mi-e frica de un singur lucru si anume de faptul ca, marele om politic Traian Basescu ( care crede ca, un politician bun e ala de minte non stop ) va aplica principiul comunistilor care spune ca, ” Nu conteaza cine voteaza ci conteaza cine numara voturile “.
    Tovarasul Basescu o sa faca tot posibilul si imposibilul ca sa iasa din nou bulibasa la Cotroceni. O sa calce pe ” cadavre “, pe legi , pe Constitutie ( doar are experienta ), folosindu-si armele preferate : furtul ( de voturi ) si minciuna , ca sa mai prinda inca 5 ani si cine stie, poate definitiv.
    Sa speram ca n-o sa reuseasca.

  16. Lucrez in Danemarca din 2007 si sunt un mare devorator de politica adica cel putin asa cred.
    Stau si ma minunez in fiecare seara de ce se intampla in tara mea.
    Apropo,cand am ajuns aici in Dk eram sigur ca-mi iubesc tara,acum…sincer nu mai stiu.
    In primul an al meu aici incercam s le arat colegilor mei de munca (doi germani,un olandez,2danezi)de ce am fost noi acceptati in UE.Le ofeream tot felul de argumente pro printre care nivelul cresterii economice care atunci era pe plus,oportunitatile de afaceri,nivelul ridicat al calificarii in anumite domenii sa.Intre timp ei veneau cu tot felul de argumente contra,argumente ce nu le demontau pe ale mele direct,de exemplu:problemele romanilor din italia,romanii din dk care au omorat un batran pentru 200 kr(100 ron),romanii ce furau de pe carduri etc.
    Pana la urma i-am facut sa vada Romania cu alti ochi sau macar asa cred,problema e insa alta,odata cu trecere anilor Romania devine locul in care traieste o parte a familiei mele si nimic mai mult.Orinea,diciplina,respectul pentru munca depusa,civilizatia din aceasta tara(Danezii nu sunt cei mai mari admiratori ai imigrantilor)ma fac nu sa ma simt mai putin roman ci doar sa-mi doresc sa traiesc in alta parte.
    Ca o concluzie,DA sunt scarbit de cei ce ma fac sa ma simt mai putin ROMAN si basescu e unul dintre ei alaturi de mailat si altii.

    PS.In danemarca lucrez ca muncitor intr-o ferma de crestere a porcilor si sunt absolvent al Universitatii Al.I.Cuza.
    Fratele meu lucreaza intr-o ferma de vaci si este absolvent al Universtatii Agronomice Iasi.

  17. Scarba?! Care scarba!??? Simt nevoia unui nou cuvant in dictionar! Nu mai pot nici sa-l vad, nici sa-l aud fara sa-mi vina sa vars! Mai bine 100 ca Bush decat el inca 5 ani! N-as fi crezut vreodata ca as putea sa votez INDIFERENT pe cine, doar pe el nu. Ca scarba poate atinge asemenea cote. Ca ne poate rusina in asemenea hal.

  18. Dumnezeule, ce articol! Cititorii Dvs. ‘derbedei’ au intrat in trepidatie cu frecventa mare ca si cum ei s-ar afla la carma sistemului ticalosit si nu Basescu.
    D-l Ciutacu are perfecta dreptate cand spune, ceea ce a afirmat si in emisiunea Vorbe Grele ca Presedintele pare sa fi devenit ‘o institutie’ intreaga, ba mai mult de atat dumnealui inlocuieste ‘institutia presedintelui’ cu intreaga Romanie:”Dupa ce a sarit cu aplomb peste etapa in care se autoflata pe la televizor drept ‘institutia presedintelui’ acum i s-a nazarit ca-i de-a dreptul Romania”.
    D-le Ciutacu aveti body-guards?
    sistem tehnicc in cursul functionarii

  19. Bre, ‘tu-le muma în cur la ruşi, că doar poporul rus l-a votat pe ăsta preşedinte al românilor. Numai ei sunt de vină. A, da. Şi evreii. Şi negrii. Şi omuleţii verzi. Şi Beavis şi Butthead. Şi ce dacă.

  20. Somnul ratiunii naste intotdeauna MONSTRII.
    Daca nu ne trezim nici acum cand pe buna dreptate, al nostru presedinte ,si inca in functie, ne considera o natiune muribunda si nu incercam sa eliminam cauza, atunci chiar ne meritam soarta. Inseamna ca cea mai mare parte dintre noi suntem precum conducatorul : plictisiti cand vorbim de cultura nationala,obraznici cand ni se pun intrebari incomode,tupeisti si razbunatori cand cineva ni se impotriveste.
    O sa uitam ce inseamna bunul simt,valorile morale iar in final vom deveni animale cu chip de OM.
    Pentru orice om cu scaun la cap exista o limita a tolerantei si suportabilitate a nesimtirii.
    Imi iubesc mult tara ca sa-mi fie indiferent cel ce-o conduce.
    Sincer imi pasa de tot si toti pe care Basescu cu convingere-i sfideaza si ignora.

  21. …sincer,nu ma deranjeaza ca pileste…o fac si eu cand am bani…sau ca fumeaza..parca zicea ca se lasa de cand se vor scumpi tigarile acum 3 ani…..dar minciunile de vreo 18 ani incoace ale lui cu CE A FACUT EL ma scarbesc

  22. Obsesia fatală

    TB-un chior în lumea orbilor, total lipsit de autocontrol, frânat karmic de îngrozitoarea obsesie a vieţii sale – Adrian Năstase – care s-a dezvoltat până la a deveni tulburare nervoasă, constituie ,deja, studiu de caz pentru specialiştii de tot felul.
    Umorul popular l-a asimilat, TB asociindu-se, exclusiv, cu râsul, fiind preluat în diversitate de neiertătorul banc anonim, depăşindu-l pe Zeroni la toate probele de foc ale anecdotei.
    Recepţia populară, în ce-l priveşte, este a prostului travestit, emisiile sale de sunete articulate, şi nu numai, fiind filtrate exclusiv sub aspectul inepţiilor debitate.
    Pentru a nu risca să devină obsesie naţională, TB trebuie conservat urgent în singurul mediu pe care-l agreeză – alcoolul – şi depus la „te umflă râsul”.

  23. Foarte incisiv articolul domnule Ciutacu. Am citit declaratia ” Jegului Prezidential” si am ramas incremenit de tupeul jegos pe care il are acest om. A gasit explicatia pentru care nu mai iesim din rahat: tinerii care comploteaza importiva mintilor luminate portocalii. Are tupeu sa vorbeasca de distrugerea naturii si de interesele obscure? Poate ar trebui cineva sa-i deseneze pe o coala A4 ce a facut dumnealui cat a fost primar al Bucurestiului. Ne vorbeste de autostrazi si lucrari publice? Poate ar trebui sa ne deseneze dumnealui ce a construit cat a fost ministru ar transporturilor. Una peste alta noi ramanem cu scrisul si cu nervii iar ei isi fac treaba in liniste si nimeni nu le da cu “paru-n cap” domnule. Cat despre votare nu cred ca va fi nici o surpriza: vom avea birou prezidential la Ciresica inca 5 ani, ca asa suntem noi vorbim si atat.

    P.S: Incepe sa nu-mi mai pese ……..

    Respect and honour..

  24. scarba, da, asta simt si eu. dar si neputinta, in aceeasi masura.
    ma duc la vot. sa votez impotriva, parca nici nu mai conteaza cu cine. ce stiu e ca VREAU sa votez impotriva.
    nenorocirea e ca, daca suntem destepti si nu-l mai votam, asta nu rezolva problema.
    ce facem cu ceilalti, cu cei care vor ramane la locurile lor chiar daca pleaca base?
    ce facem cu doamna, cu domnu’…
    cum sa fac eu sa plece diva sau prichindel din guvern?
    asta-mi produce si mai multa scarba.

  25. Victore, asta e un text tinut la sertar din anul de gratie 2004 ?!
    Mi se pare mie sau situatia e identica cu cea de pe finalul de mandat al premierului Adrian Nastase ?!
    Nu-mi mai amintesc daca atunci ti-ai manifestat cu atat gratie scarba 🙂 …

  26. Noroc cu blogul asta, ca ma inceput sa ma simt mai bine. Parca e altceva, cand vezi ca nu esti sungurul care injura in tara asta. Bravos Citacule! Halal sa-ti fie ! Problema mea este, ca am impresia, ca injur degeaba. Oare pana cand ?

  27. Anca,sunt de acord cu cele spuse de tine!Si Victore,noua ne e scarba de tine!Ar trebui sa te controlezi cu nervii caci nu se stie mai tarziu ce patesti sau pe unde ajungi.Mai ales dupa ce Basescu mai castiga un mandat.He ,he ,he.

  28. @biciclistul: situatia seamana, dar nu-i identica. tara nu era-n incapacitate de plata in 2004. nu, nu-i text tinut la sertar. in 2004 n-am scris editoriale in perioada electorala, eram proaspat intors de la stat si mi se parea jenant sa fac pe opinatorul. Cartarescu era, la vremea aia, revoltatul de serviciu al JN, unde a publicat, fara nici o opreliste, faimosul editorial “Baroane”.
    @Anca: ti-ai gasit sustinatori de unde nu te asteptai si ma asteptam eu 🙂
    @Flo: defineste “noua”. vorbiti numa-n grup? portocaliii nu gandesc singuri?

  29. Asa cum spuneam mai demult am cateva informatii in ceea cel privesc pe Oprescu si in sfarsit sau confirmat.Nu numai ca doctorul nu este de incredere(vezi oamenii care-l inconjoara si vor fi in preajma in campania electorala)dar si informatii private care nu le pot da din pacate dar care va spun confirma o viata privata absolut jenanta pentru noi ca popor.Probabil in campania ciudatii sau Umflatii vor veni si cu aceste informatii jenante.Eu l-am taiat de pe lista si chiar daca cred ca se putea mai mult sigur sustinerea este pentru CRIN.Intre toti ceilalti este un joc clar cu impartire deja a diferitelor “domenii-bani-oameni-structuri” jocurile se fac de acum si deaceea se hotarasc foarte greu ,defapt nu este finalizata negocierea clara a situatiilor.Trebuie sa mergem din primul tur cati mai multi la vot si CRIN sa fie in tutrul doi obligatoriu.In caz contrar in turul doi cine iese deja nu mai conteaza,jocurile sunt facute iar pe noi ne ia dracul de la anul.Singura sansa este mobilizarea in turul I si scoaterea la vot a cati mai multi oamani din tara si mai ales din strainatate.Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  30. cred ca solutia nostra este sa alegem un alt fel de presedinte …nu un jucator, nu un demagog, ci un om simplu neimplicat in prietenii dubioase.

  31. @Victor

    Si eu ma asteptam.
    In special pentru ca-n tabara lor
    a fi de acord inseamna
    a avea o parere venita de pe contrasens,
    dar a zice DA la ceea ce sustine
    unu’ mai vocal — de cele mai multe ori Basescu.
    Ca atare, indiferent daca si ei sunt scarbiti
    de absolut tot ce le-a vomat in cap Basescu,
    daca el striga mai tare, aia e.
    Aici pe blog se-ntampla sa ma aud eu mai tare,
    din simplul motiv ca restu’ bloggerilor
    dormeau la ora aia,
    si i-a venit un “de acord” pe gura
    in mod reflexiv/instinctual,
    nu insa fara a se da de gol mai la poalele dealului.

  32. Repetarea obsesiva a sintagmei ” pentru ca orice om normal ” urmata de o insiruire de grave incalcari morale si etice, nu este o figura de stil, nu este nici o componenta doar oratorica, este o chemare la o meditatie profunda asupra realitatii sumbre care exista sub absolutismul, tirania lui Basescu in Rommania. Mai mult de atat ea este un apel disperat la ‘ o trezire mai rapida din amorteala ‘ in care ne aflam, ca sa judecam bine, pana cand nu este prea tarziu, pe cine inscaunam in cea mai inalta functie a tarii.

  33. http://sfinx777.wordpress.com/2009/09/22/rusine-basesculetie-si-pd-l-ului-de-succesuri/
    Disperatilor pedelachei, sobolanii gropari ai natiunii,sa le dea Doamne,Doamne ce merita, dupa fapte iar noua, celor multi,sa ne infioare scarba mana cu care stampilam, sa-i scufundam naibii definitiv, c-o fi destul ! Ca le-as da si alte canoane,fi-mi-ar scarba sa-mi fie, recunosc, iara ei merita teleportati drept in Iad si, iarasi zic, ciuda mi-e ca nu exista cazanele cu smoala si pucioasa sa mestec la ei, sa tot mestec fi-le-ar clabucii de nemernici !
    stima si respect, D-le Ciutacu,
    Sibilla

  34. @FRAIERIT DE BASE

    Incadreaza-ma la “Common People”,
    cred ca ala e profilul cel mai descriptiv
    in ceea ce ma priveste,
    restul e balast informational
    pe care oricum l-ai uita dupa 10 minute de mers.

  35. ###

    Ar merge o campanie: “Si mie mi-e scarba de Traian Basescu”
    De Lilick pe 22 September 2009 la 5:04 am (#)

    ,,, ma inscriu si eu ,,,

  36. domnul presedinte este rugat insistent sa nu uite ca este un cetatean care indeplineste TEMPORAR o functie publica in Romania si a carui retributie lunara provine direct din banii contribuabililor. ca atare aroganta domniei sale nu-si are locul. in alta ordine de idei… la ce comportament afiseaza domnul acesta in public, la ce prim ministru si ministri defileaza prin palatul Victoria, la cate ineptii vehiculeaza clica lor zilnic, mi se pare “scarba” un eufemism.
    in alta ordine de idei, suntem siguri ca baiatul asta e marinar? dupa fotografie as jura ca e vorba de-un mascarici. cum adica inginer??????? unii nici cand isi ridica diploma de la secretariat nu se uita sa vada ce scrie, in caz ca se trezeste vreun destept sa-l intrebe ” tu ce meserie ai?”

  37. E interesant cata scarba va poate provoca doar un singur om fie el si presedinte.Daca mai adaugam si ceilalti enumerati in articolul dvs.s-ar putea sa va pasca o indigetsie.Dar ce va veti face cand veti cobori in strada sau veti deschide ferestra(sau televizorul) si veti vedea ca de fapt sunt mult mai multi cei care ne provoaca scarba de la romani inculti,jegosi si varai pana la pseudovedete create din neant si impinse zi de zi ,ceas de ceas de asa zisi profesionisti ai televiziunilor9ma rog vedete) pe sticla televizorului.Inteleg sa va fie scarba de un individ ajuns presedinte in ciuda opozitiei populare,un grobian dincolo de simtirea bunului gust , dar ce facem domnule Ciutacu cu toti acei colegi de breasla din mass-media care pe de o parte deplang starea deplorabila a calitatii programelor,a gusturilor indoielnice a cetatenilor in numele carora duc un fel de cruciada a purificarii spiritelor,iar pe de alta parte ,in numele regelui rating invita tot felul de curve,pseudovedete sau politicieni de curte. .Ma refer la un Florin Calinescu(care a trecut fatis de partea lui Basescu din cauza contractelor cu armata),la Radu Morar (un lingau de prima clasa),la un Dan Negru cu emisiunile lui de o indoielnica moralitate(apropo se crease o intreaga mafie in jurul unor emisiuni in care se acordau castiguri-aceleasi persoane erau invitate in public si castigau premii) sau chiar la colegul dvs Mihai Gadea care propune teme interesante de discutie dar suportul imagistic e vechi de cand lumea(aseara a insistat cu imaginea unui badaran care-si palmuieste partenera de dans -imagine veche care circula acum vre0 3-4 ani pe net).
    Iar daca veni vorba de rating aveti franchetea si adresati pe forumul dvs sau chiar intr-o emisiune tv rugamintea sa ne spuna ascultatorii,privitorii sau cititorii dvs ,cati dintre ei au montate in aparatele tv dispozitive de masurat ratingul.O sa aveti ‘placerea’ sa constatati ca nu are nimeni.Ori exista o alta metoda prin care autoritatile “privesc’ in interiorul casei noastre spionandu-ne si facandu-ne profilul dupa ce programe urmarim ori chestia cu ratingul nu e decat o mare minciuna ca si cazul sondajelor de opinie.

  38. si daca isi pune trepadusii sa colinde tara cu “primiti cu votarea?” ?? mi-e teama, sincer! mi-e foarte teama ca ne vom lua o mare teapa si o sa-l mai vedem cu rasul lui imbecil inca 5 ani cum traieste el BINE prin toate colturile tarii :((

  39. Cand vine vorba de prima functie in stat , nu cred ca lucrurile ar trebui sa se puna sub forma: pro sa contra Basescu , pt ca el inainte de toate, la fel ca si noi, e om. Ar trebui sa se puna sub forma ce atributii sa aibe un presedinte, si nu ma refer doar la cele morale, ci la toate zonele de definire.
    Un rol important il are in primul rand mass-media dar la ce credibilitate “crescanda” are in ultimul timp dar mai ales defiecare data cand se apropie prezidentialele, zau dak vreau sa ma mai uit la vreo stire data de vreun post tv sau radio. Sunt student si altele sunt prioritatile mele. Totusi sunt curios sa aflu motivele pentru care toti cei care sunt acu in guvern cu “” si fara “” dar si in parlament. Mass media ar fi mai credibila daca ar fi impartiala. Accept ca nici un politician nu este curat insa intoxicari de genu :”Basescu a ordonat mineriada” cum spunea o duduie pe site-ul evz.ro m-a lasat masca. Stim bine cine a dat ordinu atunci si indiferent de motive, eu unul nu cred ca ar fi trebuit sa se procedeze asa.
    Si daca sunt politicieni care sustin ca sunt nevinovati , in general, atunci sa renunte la imunitate si sa se lase dovedit, ca e frumos sa spui ca esti nevinovat cand ai imunitate. Ca si cand ai spune ca ai 14 ani cu buletinu in mana. Ok. Lasa-ma sa vad ca ai 14 ani. Ma integeti?? sper.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.