Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “De ce”-urile cazului Dan Diaconescu

“De ce”-urile cazului Dan Diaconescu

Nu sunt nici prieten, nici duşman cu Dan Diaconescu. Nu ne frecventăm, ne cunoaştem şi atât. Nu am nici cea mai vagă idee dacă a comis faptele pentru care e la Cercetări Penale. Am auzit bârfele despre patronul OTV, nu m-am confruntat cu el în vreun caz, nu ne-am ajutat. Doar mă uit la televizor şi îmi pun întrebări.

– Povestea se desfăşoară de un an de zile. De ce s-a livrat pe piaţă exact în momentul când dezbaterea publică se concentra pe măsurile de cruntă austeritate (tăierile de salarii şi pensii, contestate la Curtea Constituţională) şi pe incapacitatea regimului Băsescu şi a PD-L de a sparge cercul clientelar care spoliază bugetul?
– De ce percheziţia aia nebună, la el acasă şi la sediul OTV, în absenţa obiectului dosarului penal instrumentat? A existat vreo încercare anterioară care să fi fost zădărnicită de Diaconescu şi/sau de anturajul său? S-au căutat şi alte casete, cu parlamentari şi miniştri, a căror existenţă a fost invocată ieri de inculpatul de azi?

– De ce înalte figuri publice, candidaţi la preşedinţie şi/sau demnitari în execiţiu, oficialităţi înconjurate de structuri informative, au stat alături de şeful OTV (suspectat, şi atunci, de obiceiuri cel puţin detestabile) în emisiuni interminabile?
– De ce, în contextul în care infracţiunea din Codul Penal se numeşte dare-luare de mită, în majoritatea cazurilor vânturate pe sticlă, mituitorul este liber şi numai mituitul este reţinut şi propus pentru arestare? Ştiu că obiectul mandatului de reţinere e “şantaj şi ameninţare”, dar procurorii menţionează şi darea-luarea în avans a unor sume de bani (ceva în jur de 30.000 euro, dacă am reţinut eu bine). De ce nu apare mita? Cumva fiindcă trebuia oferită imunitate denunţătorului-mituitor?
– De ce, dacă era curat, primarul comunei arădene ar fi dat consistenta şpagă? Ce amploare trebuie să aibă o furăciune acoperită printr-o şpagă de 200.000 euro doar în cazul realizatorului tv (nu mai pun la socoteală şi autorităţile de stat complice)?
– De ce se ocupă DNA, organism dedicat la înfiinţare marii corupţii din sistemul de stat, de un caz (cu făptuitori privaţi) de competenţa oricărui parchet local? De ce procurorul de caz, care îl trata drept martor pe Dan Diaconescu, a fost schimbat cu unul care l-a inculpat?
– De ce, în cazurile instrumentate de DNA, se operează cu dublă măsură? Cu ce e mai puţin periculoasă pentru ordinea publică dovedita distrugătoare de probe Monica Iacob Ridzi, pe care am văzut-o votând liberă în Parlament pentru (culmea ironiei) desemnarea unui judecător al Curţii Constituţionale, decât prezumatul şpăgar Dan Diaconescu?
– De ce, la peste 20 de ani de la Revoluţie, poporul trebuie ţinut docil prin teroarea statului poliţienesc, a arestărilor televizate şi de ce, pe zi ce trece, îmi răsună tot mai clar şi apăsat în cap spusele consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu (citez aproximativ) “alegerile vor consfinţi rezultatul luptei între presă şi democraţie”?

UPDATE: Foarte bun textul lui Mircea Badea, dar, ca şi mine, scrie în pustiu

LATE UPDATE: “Aici e drama României. Spuneam eu într-o seară, e drama că România are 3 talk-show-uri care sunt total independente şi toate 3 din păcate sunt pe B1 TV, iar celelalte 64 de talkshow-uri toţi vorbesc la fel, aceeaşi limbă, acelaşi mesaj, aceleaşi minciuni, aceleaşi presiuni. Aici e foarte dubios şi deja ţine de interesul naţional şi de securitate naţională şi e treaba şi a serviciilor secrete şi a CSAT-ului.” (Radu Moraru, Naşul, ieri, 21 iunie 2010)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on ““De ce”-urile cazului Dan Diaconescu

  1. Peste tot auzim :”ne meritam soarta!”.Probabil ca el o merita mai mult si e printre primii care o simte, nu numai la figurat, dar si la propriu.

  2. Eu vad toata afacerea asta ca un necesar preambul la alte actiuni impotriva “mogulilor”. urmeaza Realitatea? Antenele? (Nu imi vine sa cred ca spun asta cu un relativ calm!)

  3. circ ieftin dar extrem de abil săvârşit spre o şi mai insidioasă rătăcire de la dumirirea vremurilor şi de la înţelegerea asupririi naţiunii române

    pâine plină cu euri multe spre degenerarea minţii şi rătăcirea sufletului

    iată o sinteza

  4. Imi pare rau pentru dl.Diaconescu, imi vine greu sa cred ca se face vinovat de santaj, amenintare sau luare de mita. CNA-ul ne-a demonstrat de multe ori ca actioneaza la comanda politica. Sigur sunt ceva polite de platit la mijloc. Ma intreb ce culoare politica are primarul aradean si de ce l-ar fi deranjat atat de mult difuzarea acelui film. Din pacate n-am rezistat aseara si n-am vazut filmul cu pricina.

  5. De ce-urile sunt retorice, nu? În rest, tot circul ăsta de mahala, care nu mai păcăleşte pe nimeni, este un alt…fâs băsescian.

  6. Dom’ne, nu stiu, dar dd era asa fericit, zambitor si amuzat de situatie, si ieri si azi in zori, incat nu-l pot lua in serios. C-o fi manarie, c-o fi jucarie, habar n-am, el parea sa se dixtreze. Maruntisuri cum ar fi constitutia si nu mai stiu ce rahaturi de drepturi si democratii, nici nu mai conteaza! Da, scrieti in vant, baieti, mai bine apucati-va de poezele, oricum sunt prea putini cei care va inteleg ori sunt interesati, o mana de fraieri, desigur, oricand potentiale victime! S-a dus speranta!

  7. Draga Victor,mascarada asta este copie la indigo dupa alta in care a aparut un alt personaj care i-a fluierat in biserica lui baselu.Si cu asta am spus tot.Evenimentele ulterioare vor confirma.

  8. Perdele de fum (insuficiente )care sa amai acopere mizeria in care ne tiraste Boc,Basica,Berceanu,Tov Urdea,Vindeanu,etc.
    Sau vor sa sperie presa….mai stiiTov Basica stie de ce.

  9. Sunt de acord cu toate “de ce”-urile. Personal, aştept să văd dacă îi dă sau nu şi pe 29 de zile. Dacă nu îi dă, e clar. Dacă îi dă, oare cu ce l-o fi deranjat pe Băsescu?

    Dacă ei cred că lumea va uita de ce o doare, stând cu gura căscată la Diaconescu, ei bine, de data asta se înşeală. Şi e un semn de disperare a portocaliilor.

    Off topic: ca telespectatoare mai mult decât fidelă a Sintezei şi ca sinceră admiratoare a lui Mihai Gâdea,ţin să-mi spun şi eu părerea vizavi de prezenţa în emisiune a lui Victor Ciutacu. Consider că locul său se află acolo, cât mai des( nu mereu, normal), eventual în partea stângă a mesei(dreapta, cum vedem noi la televizor). De ce consider asta, nu voi explica, pentru că e evident.

  10. Bai Dane stai linistit ca DNA-ul face show-uri mai tari decat tine.Sta deunazi betivul prin palat si se gandi…sa mai fac o rapire in irak,ce drac sa mai fac ca sa uite astia de furaciunile noastre??..gata am gasit Becali reloaded cu Dan Diaconescu. Da zis si facut,singura problema ca lumea nu mai pune botul la vrajeala cu arestarea asa ca daca se spera iar ca lumea va iesi in strada ca la Becali pot sa spun ca sforarii sunt prosti cu p mare. Dane da de ce nu faci tu de la Rahova un ,,Dan Diaconescu in Direct,,si ii inviti si pe prietenii tai actualmente aflati la conducerea tarii?? Terminati ma cu circul ca sunt satul.

  11. Totul este o combinatie intre o “demonstratie de forta” portocalie impotriva presei combinata cu deturnarea atentiei maselor spre alte subiecte decat cele care framanta populatia in ultima vreme. Asemenea “momente” vor mai apare pana toamna pentru ca “Circul Cotroceni” este in plina stagiune pentru strangerea de fonduri. Un Circ falimentar condus de un clown portocaliu imputit si obraznic.

  12. Un nou abuz si atat. Iar ma repet, dar toate aceste abuzuri se pot intampla pentru ca noi tacem. Singurii de care nu mi-ar fi mila sa-i vad hartuiti ar fi Nasu si Tatulici. Nu-i principial dar e o ungere pe suflet sa-i vad injositi, pentru simplu fapt ca-s infecti. Ah ma-i este unul ala de la Realitatea de facea emisiunea aia cu bilele alea albe si negre parca…

  13. Nu am citit toate comentariile si daca cineva a mai expus ideea mea culpa…dar domnul Ciutacu s-a gandit cineva ca poate fi o diversiune in care DDD in direct si in reluare sa ii convina ca a intrat…fiind la capitolul de ce… vin si eu cu o intrebare.

    De ce cand incepuse sa dispara din piesajul massmedia si nu mai auzise nimeni nimic de el a fost reinventat…oare nu va avea efect ca si in cazul Becali in afara de b1 si de otv pe ce posturi mai mergeau grei din pdl sa se dea mari si tari dar pacat ca nu se uitau nici cainii la acele posturi….acum cu o atentie recaptata si cu o dorinta de senzational a romanului se poate trece din nou la o indobitocire colectiva a celor care au pus stampila pe Basescu(probabil de asta au si facut unii melodia cu acelasi nume ca sa nu impoziteze Tigania.)
    Chiar daca va iesi mai timorat din acest simulcru de exercitiu al unei democratii fucntionale in care organele gandesc cu organul…tot ddd va fi mai castigat va repoloriza macar o parte din multimea de “intelectuali” care ii urmareau tiradele in orele tarzii ale noptii.
    Culmea televeziunii ar fi sa faca o emisiune in direct din arest…
    O zi buna.

  14. N-am sa raspunnd la intrebarile care au rasunsuri evidente, insa am sa rasund la intrebarea ce invoca unele asecte juridice neclare.

    Din ce a aparut pana acum pe sticla, nu poate fi vorba despre mita (dare sau luare) pentru ca sumele resective nu au fost oferite, resectiv solicitate, ci primarul a fost constrans sa dea acele sume de bani, ori in cazul asta infractiunea de santaj o absoarbe e cea de luare de mita, dupa cum nu poate fi vorba despre dare de mita cand presupusul mituitor a fost constrans.

    Totusi, santajul se face prin amenintare si/sau violenta, ori atunci cand se discuta despre santaj nu se poate discuta si despre amenintare, pentru ca santajul absoarbe infractiunea de amenintare.

    Chiar si in ipoteza in care Dan Diaconescu este vinovat, masura retinerii nu se justifica, infractiunea nu este atat de grava, iar DD clar nu prezinta pericol public.

    Singura justificare pentru retinere, eventual arestare, tine de posibila influentare a martorilor sau de ascunderea/distrugerea probelor, insa si asa pare trasa rau de par.

    Praf in ochi.

  15. Senzational !!! M-am uitat aseara 5 minute la 0TV si pe langa victimizarea lui Dan Diaconescu, aveau pe burtiera mesaje de la telespectatori. Stii care era opinia majoritara ca e vinovat pt arestarea preventiva a lui Dan Diaconescu ? Lazarus (am crezut ca mor de ras ). Ce natie de oameni prosti si prostibili (daca pot sa spun asa).

  16. Se prea poate sa fie un incident benefic domnului DDD. Audienta mare, expunere pe toate posturile, si probabil declararea ca vinovat a unui personaj secundar.

  17. In Romania daca o persoana publica a fost arestata preventiv, inseamna ca n-o sa fie condamnata. Erori de procedura si cazul pica. Deci e de bine pt DDD.

    Cat timp vorbiti de masurile de omucidere – rating mic sau nu – va vom asculta.

  18. Incep sa cred ca e adevarat ceea ce am citit azi in ziare si anume ca PDL-ul are facturi mari neonorate pentru campania publicitara facuta de OTV. Circul va mai tine cateva zile, insa e trist ceea ce se intampla.

  19. Daca nu stiti sa discerneti intre un lucru grav si o bazaconie, ar trebui sa va abtineti sa aruncati in derizoriu un fapt care se poate întâmpla oricui la ora actuala.Asta e o boala grava care se ia si poate deveni chiar epidemie.
    Asa ca, nu va mai aruncati ca hienele sa devorati tot ce vi-se arunca, inainte de a trece prin filtrul gândirii.
    Nu fac parte din “corul antic” al OTV, judec totul la rece.
    Inca un motiv pentru care il respect pe Victor C. – acest articol.

  20. Am scris si hai sa ma dau mare, am anticipat ca latul autocratic va incojura sub forma de sugrumare recte moarte profesionala, piata maedia.Cei care doresc sa citeasca si sa inteleaga sunt invitatii mei. Cei care mai cred in duhul padurii prin care misuna cucuvele cu cravata violet sa fie sanatosi!
    cristi

  21. Foarte multe semne de intrebare , fara discutie . Din pacate , nici Parchetul si nici DNA nu beneficiaza de prezumtia de buna-credinta atunci cand vantura cate un caz de notorietate . Din pacate , dar pe buna dreptate .
    Sincer vorbind , domnul Diaconescu este pentru mine prototipul a ceea ce n-ar trebui sa fie un ziarist (adica “cum ar trebui sa fie un ziarist” / “nu ca DD” – ma rog , ar mai incapea niste nume pe lista asta) . Pe de alta parte , oricat de antipatic mi-e , are drepturile lui , care trebuie respectate . In primul rand mi se pare , ca si in alte cazuri similare , gretoasa publicitatea pe care si-o face procuratura . Sigur ca in cazul acesta , chiar daca ar fi vrut sa fie discreti , OTV ar fi avut grija ca totul sa devina cat mai public cu putinta .
    Am auzit un scenariu care in orice alta situatie mi s-ar fi parut fantezist : ca DD ar fi inscenat , in cooperare cu autoritatile prietene , tot acest circ . As fi ras de astfel de scenariu in orice alta situatie . In cazul lui DD , nu m-ar mira .

  22. eu as vrea s-o vad haituita de erinii pe coana pora careia unii ii spun doamna.
    DD isi merita din plin soarta, prea a etalat euroii si a jonglat cu ei, dupa metoda tuciuriilor din Ferentari.
    Apoi l-a propulsat pe Nichipercea din Cotroceni, spre un nou mandat, pentru protectie, asa ca circ sau nu, sa plateasca si sa cotizeze.
    Cat or fi ei de procurori la DNA, spaga un milion de euro nu fac pe luna.
    Am inteles ca se cotizeaza un milion de euro lunar la cate un ministru spagar pentru protectie si contracte avantajoase.
    Asa ca daca DD este tarat pe la DNA i se cuvinte.
    Cine spune ca este circ sau un alt circ specific justitiei de la varsarea Dunarii in mare,are dreptate.
    Circ fara bani cum zice narodul (norodul).
    Maria S.(Timisoara)

  23. foarte de acord cu de ce -urile

    inca un de ce
    ..de ce l-a arestat daca NU a fost judecat ? era pericol public?!!!
    stiu.
    ca asa vrea p… lor
    pentru ca in romania NU e democratie( NU avem judecata cu jurati , NU ne dam noi legi , NU ne alegem noi reprezentantul in procese la fiecare an aka procurorul . militia ,armata , securistii sunt pe mainile la altii ) . e aristocratie ….
    si ca sa-i invingi tre sa fi mai destept & sa ai sange instalatie ( lucruri ce lipsesc la etnia romana )
    vor veni alte ,,partide ” , religii , sisteme..ALTI OAMENI …si va fi la fel : a-r-i-s-t-o-c-r-a-t-i-e ( puterea celor putini asupra celor multi ) .
    mult succes cu ,,sistemul ticalosit ” …

    ps: victore nu ,,boboru ” schimba boierii ci armata ( mereu . vezi cazu rusiei 1918 sau cazu loviturii de stat din romania 89 , grecia 1973 etc.) . asa ca daca vrei putere , ea se afla LA cei cu bombe -tancuri -avioane si care TEORETIC se antreneaza 8 ore pe zi sa ucida oameni , indiferent care ( ei zic ca o fac pentru tara si ….lol 🙂 cum sa nu ca la timisoara .. )

  24. Senzational datorita capacitatilor energopsihoabramburistice ale lui Doru Parv acesta a reusit sa hipnotizeze gardienii si impreuna cu Dan Diaconescu Direct au evadat din arestul unde erau cazati. Incercarile psihomagicianului de curte Aliodor Manolea de a opri evadatii au fost zadarnice.Filmul complet al evadarii il puteti urmari deseara doar pe OTV televiziunea popoului. Senzational.

  25. Prea multi”De ce?”…Am si eu foarte multe intrebari care incep cu “de ce?”…Si niciun raspuns…

    Cu acelasi respect,
    ioanaP

  26. Nu cred ca surprinde pe nimeni(ma rog, dintre aceeia care nu au creierul neted ca oglinda,evident) gestul DNA, dealtfel reprobabil si in totala contradictie cu legile statului(asta daca cineva ar incerca sa respecte legile unui stat de drept).
    Dar cum arestarile “vuvuzelelor” se fac la TV, nu dupa instrumentarea corecta si obtinerea unei sentinte definitive si irevocabile, atunci putem spune ca s-au intrunit conditiile necesare pt retinerea acestuia (in obisnuita nota “basesciana”,cu descinderi matinale in forta,fara niciun temei legal…)!
    Inca o dovada clara ca “tiranul” nu va menaja pe nimeni in incercarea de a devia atentia publica catre alte zone !
    Sunt convins ca urmatorul pe lista va fi (ramane sa confirme timpul daca am avut dreptate sau nu…)Adriean Videanu si in caz de forta majora,undeva la finele anului, daca situatia o va cere il va “linsa” si pe micul Boc, fara nicio remuscare!
    La primul sunt convins ca se va auzi, pe fundalul sonor,un melodios zornait de catuse!
    Asa se intampla cand joci in filme regizate de marinari, reminiscentele vietii pe mare isi vor lasa mereu amprenta!

  27. De ce zambea DD si povestea relaxat despre Elodia ?
    De ce e invinuit numai “mogulul” vopsit portocaliu ?

  28. DIVERSIUNE!
    Asta pentru cei care nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor. Au deviat putin subiectul de la taierile de pensii si salarii la putin circ, ca asta ne place noua romanilor cel mai mult.

  29. multumesc, Doru… deci primarul e din PC. Aveam asa o curiozitate, insa acum sunt sigura ca nu acesta e motivul real al acestei campanii pornite impotriva lui Dan Diaconescu. Ma minunez cum atatia oameni pot crede ca este o inscenare pentru cresterea ratingului. Chiar credeti ca institutiile statului (oricat de corupte ar fi) se preteaza la asa ceva? Mie mi se pare destul de grav sa fii atat de usor retinut. S-ar putea intampla oricui.

  30. scopul a fost atins! un scenariu frumos lucrat ca si ala cu rapirea jurnalistilor! cel mai bun regizor : PROFESORU! asa a ales sa-i multumeasca lu diaconsescvu pentru PROMOVAREA DIN CAPANIA ELECTORALA!
    PROFESORU si oamenii lui… UDREA, BOC, VIDEANU n-au fost decat la acest OTV ! sigur tot cu paranormali, cu zdrente, cu elodii…
    IN CURAND ALIODOR MANOLEA O SA AIBA SI EL EMISIUNE la OTV IN PRIME TIME!

  31. @Andreea
    Adica ar fi pentru prima data?! HAHAHAHA
    Uite o fiinta naiva, care s-a trezit din somn. “Chiar credeti ca institutiile (oricat de corupte ar fi)se preteaza la asa ceva?” HAHAHAHA
    Credem, si nu doar la atat, in caz ca n-ai stiut pana acum…

  32. Nu poate sa fie pentru cresterea ratingului OTV-ului. Asa zic eu. Fiindca ar insemna ca Basescu sa accepte sa fie tras in jos pentru ca DD sa creasca. Ceea ce este aberant. Daca este o insecenare, imi scapa motivul. In primul rand, cui foloseste inscenarea? Nu vad cum i-ar folosi lui Basescu. Eu stiu, poate lui Blaga… Da-i cam schizofrenic scenariul asta… Ca radea DD cand l-au arestat… Mie nu mi s-a parut nimic suspect, asa e el, in general. Mai interesant mi se pare ca se bate DNA-ul (dienei-ul :)) cu OTV-ul. Adica, cine-i mai competent in privinta asta? Ca Dan Diaconescu are avion, Rolls Royce, aia sigur se pricep? 🙂 Eu zic ca abia acum vom vedea cat de competenti sunt procurorii de la DNA. 😀

  33. Spuneam acum cateva zile tot pe blogul tau ca va reincepe show-ul “Today on DNA”. Acum, n-as fi foarte linistit in locul celuilalt mogul bun, G.C.P. Dracu’ stie ce-si mai aduc aminte astia…:-)))

  34. Fumigene gen basescu si udrea

    S-ar putea ca CCR sa declare ca neconstitutionale legile cele doua la indemnul lui prezidel pe care in doare in trei metri de poporul roman.magistru isi construieste un CCR pt el si dosarele lui din flota
    Sa uitam de hotiile si furtisagurile pdlebiste.
    Repede azi s-a convocat CSAT si Romanica tremura sa nu auzim un comunicat important pt tara conf art 53 din Constitutie

  35. Multi bat campii ca ar putea fi un blat pt.audienta; chiar si asa tot ceva inacceptabil ramane. Daca nici presa nu se solidarizeaza in astfel de momente..

  36. Adriane, scuza-mi naivitatea, insa ce treaba are DNA-ul cu ratingul OTV-ului? chiar nu cred ca s-ar preta la un circ gratuit in sensul acesta, cred mai degraba ca a actionat la comanda cuiva, care are ceva de impartit cu Diaconescu. Refuz sa cred ca DNA-ul a facut un pact cu Diaconescu si au lansat un nou serial TV, din categoria senzationalului.

  37. De ce, nu s-ar putea ca totul sa fie pe bune,si anchetatorii sa-si faca meseria in mod profesionist, de data asta.
    de ce,n-am putea crede…,astepta, spera macar ca este posibil…de ce nu!

  38. Dincolo de rating sau de redirecionarea atentiei, cred arestarea-fanfaronada a lui DDD mai transmite un mesaj.

    Cei vizati ar putea fi as zisii ziaristi care au tot zis pana acum de bine de TB si care ar avea acum procese de constiinta si ar vrea sa zica de rau.

    Mesajul e simplu: “Daca nu va tineti gura sau pixu’, va gasim noi ceva (inregsitrari, fotografii, etc) sa va bagam la zdup.”

  39. VIDEANU TOCMAI A ANUNTAT CA SE DUBLEAZA INTRETINEREA !!!
    POATE PUBLICUL OTV -ist ISI VA REVENI DIN CRETINITATE SI ISI VA VEDEA DE VIATA LOR CARE E PE CALE SA DISPARA !!!

  40. Domnule Ciutacu, este groaznik ce s-a intamplat cu Dan Diaconescu…adica procedura si modul in care a fost retinut si mintit e groaznik si rusinos…Un sigur lucru mi-ar place sa vad acum la televizor SOLIDARITATEA PRESEI, GAZETARILOR…nu inventia unor teme rusinoase ca <relansarea postului otv"….nu o sa mai avem presa libera, nu mai putem sa ne exprimam fara sa ne gandim inainte ca poate o sa ne contureze cineva un dosar daca suparam cu gurita noastra aurita….si hotii si toti cei ce fura tara asta nu mai sunt tarati pe la DNA….RUSINE PROCURORILOR SI JUDECATORILOR! SA LE FIE FRICA DE DUMNEZEU…..CA RAUTATEA SE INTOARCE!
    Domnu CIUTACU fii alaturi de dreptate si sfatuieste prietenii sa nu faca supozitii gresite si astfel sa aduca prejudiciu trustului antena prin dezamagirea poporului simplu

  41. Cam multi “de ce”, dle. Ciutacu !!! Acum daca tot ai sarit in apararea acestui circar, stau si ma intreb si eu in imensa mea prostie, oare de ce nu ai avut la fel de multe “de ce-uri” cand “victima” Diaconescu calca in picioare si frangea cu bocancii destinele unor oameni , poate muuuult mai nevinovati decat este el astazi. Profesoara Corina iti spune ceva ? Acea tanara delicata, sensibila, linistita, care a fost haituita si hingherita (atat ea cat si familia ei) pana cand biata femeie si-a luat lumea-n cap si a parasit tzara! Acest inconstient , Diaconescu, a facut seara de seara presiuni infernale pt ca acea femeie sa fie arestata. Noroc ca procurorii nu s-au pus la mintea lui. Sau poate, dle. Ciutacu ai auzit de cazul medicului Tranca ! Sau de politistul Cioaca ! Victima de azi, l-a haituit si i-a terorizat parintii batrani si bolnavi, s-a dus la poarta oamenilor, le-a intaratat cainii, le-a filmat in curte fara aprobarea proprietarilor, a intaratat mahalaua satului si cate alte nenorociri. Nu cred ca ura contra lui Basescu trebuie sa ne transforme in aparatorii unui astfel de individ. Consider ca acesta spelunca , otv, trebuia de mult desfiintzata iar Diaconescu trebuia intrebat cum si-a facut el avere de 33 milioane de euro in cativa ani !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.