Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “De ce”-urile cazului Dan Diaconescu

“De ce”-urile cazului Dan Diaconescu

Nu sunt nici prieten, nici duşman cu Dan Diaconescu. Nu ne frecventăm, ne cunoaştem şi atât. Nu am nici cea mai vagă idee dacă a comis faptele pentru care e la Cercetări Penale. Am auzit bârfele despre patronul OTV, nu m-am confruntat cu el în vreun caz, nu ne-am ajutat. Doar mă uit la televizor şi îmi pun întrebări.

– Povestea se desfăşoară de un an de zile. De ce s-a livrat pe piaţă exact în momentul când dezbaterea publică se concentra pe măsurile de cruntă austeritate (tăierile de salarii şi pensii, contestate la Curtea Constituţională) şi pe incapacitatea regimului Băsescu şi a PD-L de a sparge cercul clientelar care spoliază bugetul?
– De ce percheziţia aia nebună, la el acasă şi la sediul OTV, în absenţa obiectului dosarului penal instrumentat? A existat vreo încercare anterioară care să fi fost zădărnicită de Diaconescu şi/sau de anturajul său? S-au căutat şi alte casete, cu parlamentari şi miniştri, a căror existenţă a fost invocată ieri de inculpatul de azi?

– De ce înalte figuri publice, candidaţi la preşedinţie şi/sau demnitari în execiţiu, oficialităţi înconjurate de structuri informative, au stat alături de şeful OTV (suspectat, şi atunci, de obiceiuri cel puţin detestabile) în emisiuni interminabile?
– De ce, în contextul în care infracţiunea din Codul Penal se numeşte dare-luare de mită, în majoritatea cazurilor vânturate pe sticlă, mituitorul este liber şi numai mituitul este reţinut şi propus pentru arestare? Ştiu că obiectul mandatului de reţinere e “şantaj şi ameninţare”, dar procurorii menţionează şi darea-luarea în avans a unor sume de bani (ceva în jur de 30.000 euro, dacă am reţinut eu bine). De ce nu apare mita? Cumva fiindcă trebuia oferită imunitate denunţătorului-mituitor?
– De ce, dacă era curat, primarul comunei arădene ar fi dat consistenta şpagă? Ce amploare trebuie să aibă o furăciune acoperită printr-o şpagă de 200.000 euro doar în cazul realizatorului tv (nu mai pun la socoteală şi autorităţile de stat complice)?
– De ce se ocupă DNA, organism dedicat la înfiinţare marii corupţii din sistemul de stat, de un caz (cu făptuitori privaţi) de competenţa oricărui parchet local? De ce procurorul de caz, care îl trata drept martor pe Dan Diaconescu, a fost schimbat cu unul care l-a inculpat?
– De ce, în cazurile instrumentate de DNA, se operează cu dublă măsură? Cu ce e mai puţin periculoasă pentru ordinea publică dovedita distrugătoare de probe Monica Iacob Ridzi, pe care am văzut-o votând liberă în Parlament pentru (culmea ironiei) desemnarea unui judecător al Curţii Constituţionale, decât prezumatul şpăgar Dan Diaconescu?
– De ce, la peste 20 de ani de la Revoluţie, poporul trebuie ţinut docil prin teroarea statului poliţienesc, a arestărilor televizate şi de ce, pe zi ce trece, îmi răsună tot mai clar şi apăsat în cap spusele consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu (citez aproximativ) “alegerile vor consfinţi rezultatul luptei între presă şi democraţie”?

UPDATE: Foarte bun textul lui Mircea Badea, dar, ca şi mine, scrie în pustiu

LATE UPDATE: “Aici e drama României. Spuneam eu într-o seară, e drama că România are 3 talk-show-uri care sunt total independente şi toate 3 din păcate sunt pe B1 TV, iar celelalte 64 de talkshow-uri toţi vorbesc la fel, aceeaşi limbă, acelaşi mesaj, aceleaşi minciuni, aceleaşi presiuni. Aici e foarte dubios şi deja ţine de interesul naţional şi de securitate naţională şi e treaba şi a serviciilor secrete şi a CSAT-ului.” (Radu Moraru, Naşul, ieri, 21 iunie 2010)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on ““De ce”-urile cazului Dan Diaconescu

  1. @Melania: n-ati priceput nimic din ce ati citit. credeam ca IQ-ul cititorilor mei depaseste media privitorilor OTV. m-am inselat. Diaconescu n-a fost saltat nici pentru Corina, nici pentru Tranca, nici pentru Cioaca, nici pentru imbogatire frauduloasa, nici pentru vreun subiect care v-a stresat ca privitor constant ce vad ca va aflati. justitia nu se face cumulativ si nici retroactiv, ci pe fiecare caz in parte.

  2. Ma intreb cine il poate uri pe nichipercea.
    Poate fi dispretuit, detestat, poti fi desgustat,cand trebuie sa-l suporti, dar cine sa-l urasca?
    Din cand in cand, mai apare cate un ratacit care crede asta sau o sugereaza, de dragul antitezei, sau cine stie de ce, motive sunt.
    Postarea este ok, n-am scris-o la prima interventie si trebuia s-o fac.
    Ce fac cu DD,acum, e in regulile jocului impuse de nichipercea “Fara paine, dar cu circ”,socuri de tot felul, diversiuni(citeste justitie pe sticla), doar doar, mai mor niste romani-rumani sa mai scape de plati, boistanii.

    Maria S.(TM)

  3. Se spune ca ‘cine se aseamana se aduna’.Domnii Ciutacu si Badea abordeaza cam acelasi subiect in mod diferit si totusi ideile sunt comune insa sunt exprimate in registre diferite. Domnul Badea spune explicit ca motivul pentru care nu se face nimic conform normelor prescrise in Justitie in cazul Diaconescu este “schimbarea (n.n.deliberata)a subiectului in agenda politica, intimidarea adversarilor si instituirea terorii” ceea ce la D-l Ciutacu este sugerat prin:”…dezbaterea publica se concentra pe masurile de crunta austeritate, si pe incapacitatea regimului Basescu si a PDL de a sparge cercul clientelar…” cand s-a facut linsajul cu arestarea preventiva a lui D.Diaconescu. E clar scopul este distragerea atentiei poporului suveran de la spectrul foametei crunte.

  4. Ne ducem dracului. Ma duc dracului. Imi vine sa plec din cacatu` asta de tara. Din pacate mi-am inceput o afacere (aia din link). Mi-e frica, ca, nu incapacitatea mea de a fi un bun administrator, ci sistemul asta de cacat o sa ma falimenteze.
    Incep sa simt din ce in ce mai tare dictatura. Incep sa-mi dau seama ca, defapt, libertatile alea care sunt trambitate in democratie, pentru noi sunt doar asa, niste himere.
    Nici nu vreau sa ma gandesc, daca a-si ajunge vreodata intr-un conflict de interese cu un senator, deputat, consilier, secretar de stat, etc. ce s-ar intampla… si totusi astept cu nerabdare sa se aleaga praful de tara asta si in acelasi timp si de mine. Abea astept, sa vad pulimea cum o sa se chinuie sa supravietuiasca, cum o sa planga la televizor ca EI AU RATE, ca EI AU COPII. Futu-va-n gura sa va fut ! Cand a-ti votat cu dictatorul nu aveati? Prostilor !
    Din pacate suferim toti. Poate din fericire.

    Cu deosebita stima, te salut !

  5. Mie tare mi-e sa nu fie doar de show… Nu stiu exact pentru cine, pentru DD, DNA sau Basel (bine,aceeasi chestie). Problema e ca atata timp cat exista aceasta idee, cat este posibil sa se intample asa ceva intr-un stat (vorba vine) democratic, e extrem de grav.
    Mai rau ar fi sa incepem sa ne obisnuim cu asa ceva.

  6. “Stalin e nemuritor”..mare adevar, bravo; el traieste cel mai confortabil in Romania,unde este si adulat ca pe vremuri; dar il gasim si in multe alte locuri.
    Minunat este ca in Romania nu are nevoie de lovituri de stat sau sa fure alegerile ca sa ajunga la putere, caci castiga detasat si in mod democratic, de la alegeri locale, satesti, pana la prezidentiale.
    Si ceea ce este cu adevarat mirific : daca iesi cu sabia pe strada si dai la cap, daca rupi capuri, fie ele si de jandarmi, pe stadioane…nu esti pericol public, te judeca in libertate; insa un ziaris de 20kg care nici sa scuipe nu poate mai mult de 2 cm e saltat cu armate de mascati caun adevarat Rambo.
    Ce distractie ce misto.

  7. Io cred ca marlanu ii pe mana cu DD. Si conlucreaza. Dupa cat ii de diliu DD, poate s-o faca.
    Si inca ceva. Decat sa fi amic/prieten/ tovaras cu marlanu´ mai bine dusman pana la sfarsit.
    PS
    Cum o fi adunat DD atatia bani in cativa ani, ramane un mister. Iar daca s-a cuplat cu jagardelele pedeliste io ma bucur de ce i se intampla…Presa sau media nu-i DD; aia era subcultura, manelism, tiganie indobitocire si tot ce are media mai rau…

  8. mda,inainte era un jeg si un splator de cadavre,azi e martir al presei. toata lumea stie de ani de zile tarifele lui diaconescu. bagi banu,turui toata noaptea cu moderatorul ridicator de mingii la fileu.

  9. Aoleuuuu,si eu uitasem ca exista si o categorie careia i s-a dedicat acest circ cu Diaconescu. Aceea a rumegatorilor de CANCAN, pe nerasuflate, marca BASE GRIJULIUl.Greuuu, greuu de tot ne miscam.Iar astia nu iarta nimic.

  10. Eu il vad foarte fericit pe DDD. Si-o fi scris singur scenariul? 😉

    Vad ca Maestru’ mi te va concura la blogging. Ti-e frica?

  11. Nu comentez asupra “de ce”-urilor, dar reamintesc o vorba a bunicii: maica, atunci cand te bagi in troaca, te mananca porcii. Mare dreptate avea, Dumnezeu sa o ierte! Daca il spuneam lui Diaconescu, poate reflecta macar acum, doar un pic!

  12. Domnule Ciutacu,

    Va scriu cu timiditate. Sunt o persoana introvertita, dar uneori simt ca imi vine sa strig de atata neputinta.

    Nu ma intereseaza Dan Diaconescu si ce i se intampla.Nu ma intereseaza pentru ca eu cred ca este un bluf.
    Imi venea sa-l pocnesc, sa-i sterg de pe fata ranjetul de propietar de avion si elicopter, care stie ca nu va poti nimic.
    Ne-a mai fost servit putin circ in ziua cand s-a votat legea ANI.
    Va dati seama cate luni va avea subiect pentru mizeria lui de televiziune?
    Daca nu este o scenarita, tot nu-i plang de mila. A contribuit destul de mult la realegerea lui Basescu.
    Nu vreau, nu vreau ca telespectator, ca om care rezoneaza cu d-voastra, cu Mircea Badea sau cu Mihai Gadea, sa-i dati prea multa atentie, cum s-a intamplat ieri.
    Nu vreau sa va infectati cu felul lui de a face televiziune.
    D-nule Ciutacu, sunt un om simplu.Nu va dau un sfat.Va spun ce gandesc.
    Sunteti la fel de bun ca Mircea Badea, in felul d-voastra sunteti chiar mai bun.Cred ca ati avea o audienta cel putin egala cu el, daca in emisiune ati spune mai mult ce si cum ganditi.

    Elena Stanescu

  13. sint de acord cu ce ai spus in textul de inceput cu mentiunea ca repulsia e mult mai mare decit admiratia.Fata lui spune multe.

    De ce-urile ridicate de tine sint de bun simt.

    Eu nu cred ca ce face insul asta se numeste televiziune.Chestia tragica e ca indobitoceste lumea care la noi este foarte credula.

    Nu stiu daca are ceva scoala ca dupa cum se prezinta nu prea cred ca a trecut de generala.

    Astept sa-i dea un concediu de 29 zile.

    Ce face asta e birfa tv nu are treaba cu ce inseamna profesionalism.Oportunist ce urmareste banul.In opinia mea va ramine un gunoi.

    Astept sa vad cum va reactiona(cum va pune problema) dupa ce il vor elibera sau poate avem noroc si nu va fi asa.

    Citacule vreu sa te intreb ce ai face daca miine te ridica astia ,fabricindu-ti un dosar?Cum reactionezi in situatii critice?

  14. mi-a inghetat sangele cand am citit acel “late update”. nu mai zic nimic de DD si Otv, deja e un subiect minor. cred ca ar trebui sa se dea mai multa atentie acelei declaratii a lui Moraru. nu-i a buna…
    off topic: d-le Ciutacu, mai invitati-l pe dl. Bogdan Teodorescu in emisiune, daca se poate.

  15. …si ca la celelalte episoade,acum au aparut si cei doi avocati.
    Evident cei mai buni doi avocati din romanica.
    Ramine de vazut…cit il tin aia.

  16. “alegerile vor consfinţi rezultatul luptei între presă şi democraţie”

    Diaconescu nu e presa asa ca nu s epalica astazi zicerea.

  17. A mers perfect cu Becali, intr-un moment oarecum similar- “vanzarile anterioare”- de ce n-ar merge acum cu Diaconescu cand romanului ii chioaraie matele?
    Reteta e probata, iar pata de cafea a disparut!

  18. Fiecare pasare pe limba iei o mierleste daca tii capul plecat unde nu trebuie.Se razbuna viata pe fiecare mai ales pe cei apropiati lui Base.Cred ca este doar inceputul ,omul este razbunator dar razbunarea mare va fi pentru el si ai lui la alegeri sau poate cu ajutorul al de sus mai repede, pana nu murim de foame si frig.Inca este cat de cat bine pana se mai iau ultimele lefuri si salarii intregi ,dar dupa?potopul si iarna care vine vine si ne rade.

  19. “Este greu să găseşti o pisică neagră într-o cameră întunecată, atunci când ea nu se află acolo.” Oare o sa le iasa jocurile celor de la DNA sau celor care au comandat circul? Ramane de vazut…

  20. Rom-manelia este devastata de jaful produs de haitele de jigodii portocalii,concomitent cu dezastrele provocate de natura dezlantuita(tot de bulibasa basila),iar noi/voi ne ocupam de nimicuri;ce a zis dobitocul “X”,ce vor discuta javrele pdliste la Snagov,daca se face sau nu remanierea-nimicuri absolute, care ne ocupa tot timpul(vorba clasicului in viata).
    Va propun discutati,mai mult si mai bine,pe postul Antena 3,problemele vitale ale romanilor de rand,iar nu prosteala prostilor, realizata de ciuruitorul sef si nici noile telenovele ale suprapupaciosului Dan Diaconescu,ordinar din multe puncte de vedere.De asemenea,va rog nu faceti un erou din deputatul pdl de Iasi,care alaturi de ceilalti ciumati portocalii,ne-a adus in faliment,iar acum pentru un gest de normalitate/gandire logica,il consideram un superman,plimbat pe la toate televiziunile pentru a ne ferici cu zicerile lui.
    Probabil aceste lucruri ii salveaza pe rumani,de la iadul creat de canaliile portocalii si potopul provocat de furia naturii.
    Dar sa fim optimisti:vremea se va schimba(inclusiv in bine),dar vremurile niciodata(in bine).

  21. Sau e un exemplu din partea DNA-ului sa va bagati mintile in cap, tu si cu toti dizidentii care nu puneti botul la Vuvuzela cotrocenista :-)))))))))

  22. Melania, ai fost pe lista otv-ului, sau esti “acea tanara linistita si fragila…Corina”?!

  23. Parerea mea este ca cea mai plauzibila varianta este cea emisa de Radu Tudor parca si anume ca dramoleta a fost inscenata cu acordul (sau poate chiar la oferta benevola) a lui Diaconescu. Dupa cum bine s-a spus este o telenovela din care castiga toate partile implicate, mai putin poporu’.
    Banuiesc ca esti mai bine informat ca majoritatea celor ce posteaza pe blogul tau, asa ca nu te contrazic. Spun doar, ca mi se pare extrem de probabil si in firea personajelor ca intreaga sceneta sa fie realizata cu participarea voluntara a lui nenea Diaconescu.
    Time will tell…

  24. din toata tarasania asta va cistiga un singur om,Vadim Tudor.Asa cum a fost in cazul Becali.

  25. Ia sa vedem daca urmeaza Nasul,Pola,Turcsescu,Ionitu,Tatou,etc care ling maini si daca li se taie limba sau capul.Sunt masochisti iar biciul si acul le place la nebunie.

  26. Idiotul de Lazaroiu nu stie ca presa si democratia merg mana in mana?Sa inteleg ca urmatorul pe lista e Radu Moraru?Asa ar trebui sa fie dupa logica lui.Daca ceea ce spune Moraru e adevarat,atunci mai exista speranta,mai exista un dram de democratie.

  27. “Cazul Elodia reloaded” – varianta “cotrocenista” … 😉 In rolul Elodiei : Dan Diaconescu (… epilat!!!) . 😀

  28. S-a dus draku democratia in tarisoara, justitia e pe butuci- marinarul face legea ca pe vapor.
    Ma intreb de ce drak au murit oameni in 89.
    Pentru asta?
    Ca sa ajungem aici?
    Mi se pare ca toti cei ce sunt in Romania si au curaj sa se opuna sistemului vor sfarsi ca Diaconescu, intr-o buna zi.
    Arestati in direct si dati mancare la pesti!
    ´tui mama ei de viata…

  29. Ca o mică observaţie: am constatat că Diaconescu a ţinut să ne anunţe că are avion particular, elicopter şi Rolls Royce.
    Şi eu cred într-un posibil scenariu la care ia parte benevol şi la care a “lucrat” personal. Să vedem şi dacă îl reţine în continuare.

  30. Am avut impresia, ieri, cand l-au incatusat pe Diaconescu ca este o facatura. El avea ratingul scazut, facea pe tema asta 150 de emisiuni. Publicitate chiorului i-a facut…dar cu intrebarile incomode la adresa altetei sale gunoieru conducator al statului comunist romania, nu a contenitt. A incomodat-o si pe CURtezana principesa de la curtea regelui inscaunat dupa cioaba…asa ca isi merita soarta. Lui boc, cand l-a avut invitat, io fii dat vreun scaun mai mic si s-a suparat ala…

    Criza economica -25-18-28———-mai saltam pe unu care face rating si ducem atentia departe, ca tre sa ii vina acuma pensia lu mama. Sa va ia dracu pe toti. Lepre ordinare. Imi dorec nespus sa plec din aceasta tara asta, sau sa cada un avion plin!

    Habar nu ai cat m-am abtinut sa nu injur urat de tot cand am vazut ce a zis radu muraru. Mi-eeeeeeeeeeee scarbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

    Sa-i ia dracu pe toti!

  31. cred ca tara i prea secatuita de toate ca sa mai reactioneze si pe urma cam toate se intampla la nivel global doar ca la noi habar nu am de ce ii mai incizanta treaba probabil ca trebuie chirurgie serioasa ca sa inrobesti romania

    radu moraru n a inteles nimic din cele afirmate de Savatie Bastovoi si nici nu ma mira ca nu le a dumirit…

  32. Da dom’le, drama sau comedie, arestare sau inscenare, aceste variante nu sunt posibile decat intr-o tara unde drepturile omului sunt calcate in picioare si unde cetatenii nici macar nu si le cunosc. Din nefericire majoritatea nu are acel reflex de a-si apara drepturile si, in consecinta, nu intelege ca Dan Diaconescu, indiferent de calitatile lui de jurnalist, este privat de libertate in mod abuziv. Aici este punctul unde oricare dintre noi o poate pati, fara o motivatie legala. Aici este punctul in care suntem furati, ni se mai fura un drept inalienabil, noua tuturor si nu numai lui Dan Diaconescu.
    Aceasta demonstratie de forta loveste in noi toti, iar nasterea inca unui precedent judiciar este inca o gratie in drumul libertatilor noastre. Faptul ca inca ne bucuram de raul altuia este inca un punct castigat de guvernanti in lupta pentru injosirea si sclavagizarea unui popor nenorocit, care din nefericire este poporul nostru, poporul roman intr-o tara care de mult nu ne mai apartine.

  33. faceti o emisiune de rahat
    daca suntem in criza DNA-ul nu mai are voie sa faca anchete
    ce gandire ai cumetre ?

  34. Victor,am vazut materialul dat pe antena 2 in legatura cu cazul.E vorba de fapta penala,prevazuta de art.194,alin 2 cod penal.E ca la talharie,pedeapsa e mare intre 2 si 7 ani,atunci se impune arestarea preventiva.Nu are treaba cu politicul.Parerea mea.Nu sunt de acord insa cu relatarea acestei spete in direct la televizor,desi vad ca lui Diaconescu ii place.

  35. Ar fi bine sa fie doar o regie,dar daca arestarea lui DD este pe bune,atunci zilele presei libere sunt numarate.Cei care sunt pe fatza impotriva regimului basist vor fi interceptati,urmariti non-stop,santajati,pana li se va gasi ceva cu care sa fie priponiti.Asistam pasiv la crearea statului politienesc,a democratiei de tip rusesc,nu va mai trece mult timp si vom auzi de jurnalisti care au disparut misterios, precum Hoffa.Aceasta gasca de profitori numita guvern,nu va renunta de bunavoie la putere;se vor mentine prin frauda si prin activarea politiei politice,asta insemnand ,,reforma statului” in acceptiunea Nasului despre democratie.
    Anunt caritabil:
    Cei care l-au calcat pe Adi Minune sunt rugati sa ma contacteze in vederea trimiterii prin curierat a lazilor cu sampanie.

  36. Ce interesant! Doi oameni intreprinzatori, promitatori ca posibili manageri pornesc impreuna la un drum spre afirmare la Jurnalul National si brusc drumurile se despart: Marius Tuca a ramas la JN, Dan Diaconescu acum in fata judecatorilor!

  37. Pana in momentul in care scriu eu, erau deja 134 de romani care comentasera ceea ce ai scris tu. Draga Victor, nu cumva tu faci o diversiune in favoarea lui Basescu? Inca 3-4 comentarii… si toti cei care sunt ingrijorati de soarta lui Dan Diaconescu vor fi comentat pe blogul tau. Si atunci…cine ne mai scoate tara din “criza”, daca noi suntem crizati de vedetele media?

  38. Adica 3 emisiuni de la B1 sunt corecte si 64 de caca? Ce logica de caca mai are si nasul asta, Tu realizezi cat ridica baiatul asta din bugetul statului, ca in definitiv din banii pulimi face propaganda scarboasa la Basescu.

  39. e vrajeala ieftina…nu mai avea 3D ul subiecte la el la emisiune….se va vedea abia peste cateva luni vrajeala care i acu….intra oleca in vartej sa aiba ce povesti la fraieri fara de somn noapte de noapte….sau are de dat “taxa” de smecherie si n a fi donat inca,asa il fortzeaza acu…taxa de aer liber….vezi episodu jiji…apropo,tricou portocaliu /il v a scapa….prietenii stiu de ce!

    romania-the land of bad choice:))

  40. Vad si eu late update-ul . Cum poate fi un talk-show subiect de interes si securitate nationala , de competenta serviciilor secrete si a CSAT ??? Dumnezeule mare , Radu Morar asta a innebunit cu totul ? Sigur ai preluat tu trunchiat ce a spus el 🙂 . E din aceeasi categorie cu Lazaroiu , cu democratia si presa . Basescu chiar sufera pe bune ca televiziunile cu rating nu-i canta in struna , iti spun eu . Face parte din structura lui interioara . Adu-ti aminte ca in primii ani nu se putea abtine sa nu intervina in direct la talk-show-uri . Le-a trebuit mult consilierilor sa-l opreasca sa faca asta . Iar supararea asta a sefului e preluata de valeti si data mai departe , oricat de aberant suna ce spun ei . Imi si imaginez o reuniune a CSAT in care primul punct pe ordinea de zi sa fie “Vorbe Grele” . Pare de ras , dar nu e … Oricum in vizorul serviciilor secrete cred ca sunteti toti . Inclusiv Moraru , de pilda , desi pe el nu-l deranjeaza . Traim intr-o tara incredibila .

  41. ha ha ha… ce ma amuza… sa vezi cum pune lumea botu’ la “manevra electorala” pt 2014… iata scenariu: nea base cu DD o pun de-o smenozeala, respectiv: DD incepe sa critice puterea in contextul “genocidului social”, DNA il salta pt o vrajeala, base clameaza mai incolo ca justitia isi face treaba (uite cum chiar pe prietenii lui ii salta), DD devine martir si prezidentiabil…
    o alta smenozeala marca TB… in plus atrage atentia presei contra ce poate face el cu tonomatele… aviz amatorilor… asa ca… cine pune botu in 2014… se numeste botanist. in rest… vrajeala, multa vrajeala…
    p.s. mai sunt unii care inca cred ca SOV e anti TB… pai e nevoie totusi si de presa ani, nu… trebuie mimata si lebertatea de exprimare pt a sustine in plan extern ca-n romanika e democratie… cand, de fapt, traim intr-un stat totalitar mai rau ca inainte de 89…

  42. Daca pe DD l-au arestat,chiar daca postul OTV a ajutat in campanie,ce se va intampla cu Antenele,sa fie acesta un preambul la ce va urma?Tacerea presei?LAST UPDATE-ul m-a ingrozit.

  43. Ma da cum dracu un singur jurnalist de la antene a intrat in direct la otv si a vorbit despre DD ? De ce alti jurnalisti de la aceleasi antene ignora acest subiect? au cumva patronii lor 3 coaie ? nu vreau sa laud pe nimeni , dar stai nene vertical in viata si nu pe orizontala si pe spate !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.