Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > De ce s-ar autodetona Udrea şi gaşca?

De ce s-ar autodetona Udrea şi gaşca?

UPDATE: După moguli, tonomate şi sindicalişti corupţi, noul duşman de clasă e şeful FMI. Numai reformatorul statului n-are nici o vină că, în mandatele lui, România a ajuns în faliment. Du-te, taică, Jucătoare, de te caută, întinde-te pe canapea, închide ochii şi spune tot ce ai pe suflet, da’ ai grijă să nu te ia somnicu’!

Azi am auzit, cred, cea mai mare neghiobie politică a ultimei perioade. Speriată de amploarea dezvăluirilor privind prăduiala iresponsabilă a banilor publici pe obiective investiţionale cu o utilitate cel puţin discutabilă, Elena Udrea susţine că va cere la partid desfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi, la pachet, determinarea pedeliştilor să aleagă între afaceri şi politică.

În primul rând, ideea desfiinţării CNI e cel puţin tâmpită. Pentru simplul motiv că România are nevoie, ca măsură de criză, de intensificarea ritmului investiţiilor publice. Numai că ele trebuie prioritizate (spre exemplu, mai subţire cu piscinele şi pationarele, dar mai gros cu utilităţile şi drumurile) şi transparentizate (adică, dincolo de clasica lor publicare în sistemul electronic de achiziţii publice, întocmirea caietelor de sarcini astfel încât să nu se mai califice doar clienţii de partid şi de stat). Spre deosebire de majoritatea părerologilor, eu o cunosc pe Ana Maria Topoliceanu, fosta ei asociată, parte a staff-ului de campanie al lui Traian Băsescu şi actuala şefă a CNI. Nu e deloc proastă şi ştie lege; poate şi fiindcă a facut facultatea la stat. Iar Elena Udrea a numit-o acolo, după părerea mea, tocmai ca să se asigure că, după experienţa contractelor tâmpite de la Ministerul Turismului, nu va mai avea probleme de legalitate pe contractele incomparabil mai mari pe care le derulează acum. Însă n-a luat în calcul două lucruri: conflictele de interese (nevasta lui Poteraş, mama lui Necula şi nu mai ştiu ce prefect fost sau actual sunt dovezile vii că unii portocalii sunt atât de tâmpiţi încât nu sunt în stare să mascheze-n off-shore firmele proprii) şi lupta internă pe care o duce cu Vasile Blaga (care nici n-o suferă şi al cărui om a fost eliberat din funcţie de la CNI de ea). Unii clienţi au fost serviţi de Blaga în anul electoral 2009, alţii de Udrea în anul postelectoral 2010. Primii au fost momiţi cu lucrări de la stat contra amabilităţii lor financiare de campanie, ceilalţi sunt răsplătiţi postfactum pentru acelaşi motiv. De plătit probabil că o să plătească ţapul ispăşitor Ana Maria Topoliceanu (cu funcţia proprie) plus salariaţii CNI (lăsaţi fără slujbe în anul cel mai crunt al crizei). Iar banii prinşi în buget pentru lucrările publice nu se vor economisi în folosul săracilor, ci vor continua să fie drenaţi de altă structură, prin intermediul altui om.

În al doilea rând, povestea cu opţiunea fermă între politică şi afaceri a pedeliştilor nu poate decât să-mi smulgă un imens hohot de râs. Elena Udrea, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Vasile Blaga ar trebui să fie primii care să se autodetoneze politic. Dacă nu m-am dilit eu între timp, ei s-au dus acolo să facă bani, nu apostolat!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “De ce s-ar autodetona Udrea şi gaşca?

  1. am ajuns la concluzia ca au intrat in panica. poate au comandat ceva sondaje si si-au vazut caderea?

  2. asta crede ca isi bate joc de noi…sa vezi ce bataie de joc or sa vada ei la alegeri!!:D

  3. Cine altcineva daca nu Udrea ar putea sa dea temelie tripletei BVB?
    Portocalii s-au canibalizat, dar asta ne-a spus-o tartorul lor, asa ca Udrea nu avea motiv sa dezminta. Probabil vor mai urma si alte iesiri de genul acesta pana pe 31 mai.

  4. Oare cand se subtiaza haleala (sparleala) corb la corb incepe sa-si scoata ochii?? Mie mi-a placut declaratia lui Vladescu auzi cica exista ,,analize,, despre faptul ca Romania sta pe un butoi de pulbere in ce priveste miscari sociale violente. Tovarasul Vladut de ce nu explici poporului ca ,,analizele,, sunt informatii culese din teren de ORL-istii din servicii?? Bagi lumea-n ceata, auzi…,,exista analize,,.

  5. CNI se desfiinteaza si probabil se reinfiinteaza sub o alta organizare ,mai “eficienta”.
    D-na Udrea si-ar putea calca pe suflet si ar putea folosi cateva milioane de euro din cele foarte multe pentru promovarea turismului ,pentru meciul lui Bute. Ma gandesc ca Romania ar putea castiga astfel, fara mult efort.

  6. singurul care s-a dus “acolo” si n-a facut bani pt el a fost impuscat la tv. asadar si prin urmare, astora le e frica, probabil, sa nu fie impuscati si ei la fel, si de aceea fura de ingheatza apele. CREDEATI CA FURA DE DRAG?
    p.s.: a se detecta ironia fie ea si deosebit de SUBTILA! :p

  7. Maaamaaa, ce poza sinistra!!! Parca-i muma vitrega a lu’Alba ca Zapada sau Gary Oldman in Dracula sau o reptila din Jurassic Park…Ptiu!!! Astia de la PDL zici ca-s toti conceputi pe cale artificiala. Ce dracu are vampira in gheare? Un ou? E ca in filmele horror, sa innebunesc! Singura chestie buna e ca potcoava din poza e in jos, adica i s-a rasturnat norocul harpiei si gheonoaiei, vedea-o-as jumulita prin targ!

  8. Le este frica de popor, pensionarii de azi au facut revolutia din 89, si chiar ca merita sa nu ne lasam intimidati de cei care au distrus aceasta, tara. Nu trebuie sa-i lasam sa mai fure banii contribuabilililor si totodata sa dea inapoi tot ce a furat, stitii planeta la control, averea la contraol asa ar trebui sa strigam

  9. Io cred ca nu s-o dezbatat inca dupa petrecerea de Sfinta Elena urmata de minivacanta de Rusalii!
    Ea ce-o hotarit? Se lasa de minister si se reapuca de vopsit asfaltu’?

  10. Mai draga Victor, ‘opţiunea fermă între politică şi afaceri’ suna atat de ridicol si absurd, incat iti scriu si eu o asemenea mostra.
    -Deci de ce nu sunt bani? Concret?
    -Pentru ca ECONOMIA REALA NU PRODUCE.
    -Nu produce? Auoleu! De ce nu produce? Ia sa faca bine sa produca!
    -Nu poate.
    -Nu poate? Auoleu! De ce nu poate? Ia sa faca bina sa poata!
    -Nu poate pentru ca nu exista.
    -Nu exista? Auoleu! Nu avem economie reala in Romania? Pai de ce nu avem? Pai unde e, ca parca era?
    -A fost omorata.
    -A fost omorata? Auoleu, politia! Cine a omorat-o? Cine-i nemernicul care a lipsit tarishoara de o economie reala? Cine-i inconstientul care a lasat tarishoara fara SINGURA SURSA REALA DE BANI?
    -Politicienii.
    -Politicienii? Auoleu! Da’ de ce?
    -Pai ca sa aiba numa’ ei firme care sa ia toata piata, toate contractele si toate licitatiile. -Da? Dar asta e bine. Atnci sa faca bine si sa produca politicienii cu firmele lor!
    -Nu pot.
    -Nu pot? Auoleu! Da’ de ce nu pot?
    -Nu sunt firme reale numa’ niste tocatorii de bani si numa’ incaseaza banii statului si nu fac absolut nimic.
    -Auoleu! Deci astia fura toti banii tarii?
    -Da.
    -Auoleu, politia! Si tot politicienii astia care fura toti banii tarii cu firme fictive, la vrajeala, ne conduc acuma si vor sa ne scoata din criza?
    -Da.
    -Auoleu! Pai cum?
    -Nu ne mai dau bani, si omoara batranii.
    -Ce fac, nu ne dau bani si ne omoara batranii? Da’ cine le’a permis sa faca asta?
    -Noi.
    -Noi? Auoleu! Da’ cat de idioti putem sa fim …

  11. Usurel cu pianu´ pe scari. Nu renunta nimeni la nimic. Oamenii din institutiile centrale, deoarece au o munca de mare raspundere trebuie sa fie bine platiti. Ei, firmele lor si oamenii lor. De aia se taie de la bugetari, de la pensionari si subventii pentru un viitor luminos. Totul se face pentru voi; milioanele doamnei Udrea sunt extra pentru comisioane/spagi si nu pentru alte prostii.
    Presedintele tarii – ales si de tine, premierul
    si guvernul, PDL-ul, UDMR-ul, Independentii (care vor ceva bun pentru tara), Minoritatile, toti vor sa faca sa-ti fie tie, Cetatene, cat mai bine! Ai incredere! Nu te lasa amagit de altii. Plateste acum, iar in cateva luni, cu ajutorul incompetentei veti plati si un TVA majorat precum si taxe mai mari. Nu uitati; pentru asta ati votat!!!

  12. un lucru e sigur daca e sa aleaga toti vor iesi din politica pentru ca si-au facut stocul necesar ca sa traiasca bine cum a zis stimatul nostru presedinte

  13. Mai Victore da’ astia sunt o sursa inepuizabila de tupeu!!! Pe cine crede madam Nutisor ca prosteste? Daca tine atat de mult la tarisoara putea sa propuna asta de le inceputul anului ca nu de ieri este ministru dar la noi totul tine de imagine si de praf in ochi? Ce-o zice ea cand sta si admira asfintitul cu El Sailor si numara minciunile si afirmatiile slobozite? Ca noi murim de foame si suntem ingroziti ca se alege praful dar ne linistim cand vedem ca ei se gandesc la binele tarisoarei. PENIBIL dar din pacate multi pun botul!!! Toate bune!

  14. Printre PDL-isti care trebuie sa renunte la afaceri pentru politica, sau invers se numara si pupila Basescului (adica fatuca de la turism)? Aoleu, pai daca-mi aduc eu bine aminte anul acesta doamna cu pricina are de returnat la BRD un credit de vreo 3 milioane de euro si orice om cu mintea la cap se poate intreba de unde are fatuca atita banet, ca anul trecut n-a avut. Sa intelegem ca in acest interval a reusit sa stringa bani pentru creditul din banca si acum vrea sa se legalizeze, ca orice mafiot care se respecta? sau salariul de ministru a devenit asa de bun incit acopera atit creditul cit si papornitele sale de firma, iar ea “draga de ea” se va sacrifica pe altarul binelui nostru colectiv?
    Ca are tupeu stiam, ca minte fara sa clipeasca deasemeni stiam, doar se trage din “supremul Traian, Traian Basescu”, dar proasta in nici un caz n-o cred si sint convinsa ca scopul lor (a lui Zeus si Lenutei) sint sa scape de triada BVB care acum pare sa-i incurce rau, sau poate sint eu rautacioasa si nu vad altruismul ei.

  15. Iar s-a catarat Tolontan pe paginile JN-lui!Si azi nu-i ridica mingea la fileu lui Elena Udrea ci o critica maram.
    Din nou am o problema; Tolontan spune ca “Elena Udrea cere desfiintarea CNI”, iar din alt articol aflu ca a si desfiintat-o dumneaei intrucat s-a initiat un audit, si compania a fost RESTRUCTURATA.

  16. “Marmosim nu a avut, nu are şi nu va avea niciodată afaceri cu statul”, a declarat luni ministrul Econiomiei, Adrian Videanu, unul din posibilii vizaţi de propunerea colegei Elena Udrea ca membrii PDL care deţin funcţii publice şi au afaceri să opteze pentru una dintre aceste calităţi…. citat Antena 3.

    Va rog sa intrati si puteti vedea sectiunea PORTOFOLIU – Lucrari publice.
    Oare nu sunt cu STATUL !!!

  17. după cum se vede bine!!! (Pedeleii or în fapt toată „clasa politică”) ăştia n au nici o treabă cu ţara, doar cu interesele lor; iar în momentele de luciditate udristă în loc să reorienteze măcar o clipă interesele proprii spre cele naţionale merg către desfiinţarea instituţiilor care în viziunea lor după câte înţeleg eu işi pierd rostul odată cu anularea intereselor personale din pricini diverse… şi astfel banii iau aceeaşi turnură dar pe o altă filieră instituţională până se regăsesc din nou în acelaşi context personal deşi aparent au un iz statal… noroc, mare noroc că nu toţi hoţii din „clasa politică” sunt pe măsura de calapod a băieţilor dăştepţi gen cetăţeanu de gruia sponsor preferat al marinelului&com…
    adică mai îs şi proşti grămadă printre ei şi le mai scapă porumbelu, ceea de este evident nici la piţi udrea nu lipseşte fluctuant chiar dacă mai pe ocolite; şi oricum nu i cazul lu unguru bulan arpi de enclava gruia care are şcoli externe mai bune decât aia a la piţipoanca de buzău, că de aia bănui io a reuşit să acopere cu anonimat afacerea Polus Center din Cluj… am primit un mail în care unii dezvăluie altă hoţie despre traficul cu radioactivităţi la Roşia Montană şi care specifică faptul că aurul este doar un pretext pentru axa videanu – berceanu care sunt mari fani ai afacerilor cu materiale radioactive, dar, amu, să cred, să nu cred… pe ăştia îi cred în stare de orice…

  18. Am vazut ca si madam Macovei a spus ca Boc stie cu siguranta de clientela PDL si ca i se pare “inacceptabil” acest fapt . Dar ce inseamna asta si ce urmari va avea , nu stiu . Interesant e insa ca , daca suntem atenti , semnalele acestea vin doar dintr-o tabara a PDL , tabara “Basescu” (Cristian Preda , Udrea , Macovei) .

  19. Închişi în cercul nostru strâmt nu am fost preocupaţi să constatăm că pe teritoriul nostru de libertate se construiesc ziduri. Ziduri puternice. Ziduri înalte. Făcute nu pentru noi, ci pentru ei… Pentru protecţia celor care aveau ca rol asigurarea condiţiilor noastre de viaţă demnă. Pentru securitatea lor, a celor fără principii, fără valori, fără sentimente, trădători şi oportunişti. Dar siguri şi împliniţi în umbra fortificaţiilor pe care le-au construit profitând de tăcerea şi…naivitatea noastră. În consecinţă, şi-au creat o lume paralelă, ruptă de realitatea din jur, intangibilă şi lipsită de orice urmă de simpatie pentru viaţa de dincolo de zid. Iar nouă ne-au creat doar impresia de libertate…Falsă libertate!
    Au stiut sa se joace cu averea noastra. Acum se joaca si cu viata noastra! Cred ca deja este prea mult…

  20. ar fi culmea amu ca n pedeleu să înceapă ca odinioară în pcr denunţurile de la puradei până la bunicuţele bogaţilor de partid şi de stat pe baza că toată lumea trebuie să se declare politician sărman şi eventual cinstit…

  21. Vai, nu se poate, să fi trecut şi “martira cruciadelor anti-corupţie” în tabăra “tonomatelor pe ieuro”?! Pentru că doar un sclav al “mogulilor cei răi” ar putea face asemenea declaraţii calomnioase la adresa “prea-cinstiţilor” PDL-işti… 🙂

    *************************************************
    Monica Macovei: “TOŢI FURĂ. ŞI PDL”

    Europarlamentarul Monica Macovei s-a arătat îngrijorată de ceea ce se întâmplă în PDL, acuzându-şi colegii de partid că atribuie contracte cu statul prietenilor.

    “Toţi fură. Eu am văzut, zona achiziţiilor publice este aptă pentru corupţie. Din 2005 o spun. Îmi eşti prieten, îţi dau un contract şi plătim de zece ori, de o sută de ori mai mult faţă de preţul pieţei”, a declarat Monica Macovei, luni, în cadrul unei emisiuni televizate.

    Macovei spune că a văzut această practică la toate partidele şi că de la PSD nici nu aştepta mai mult.

    “De la PSD nu am nicio aşteptare. Aşteptarea mea a fost de la PDL. De asta pentru mine e foarte grav ceea ce se întâmplă cu PDL. Constat că procedează absolut la fel ca toţi ceilalţi”, a precizat fostul ministru.

    *************************************************

  22. si ceausescu a vrut sa mai dea 100 de lei !!! … din fericire pentru romani a fost prea tarziu !!!
    dar acum, romanii sunt inca veseli, danseaza si canta … dar ce spun eu romani, romani nu exista – exista parlamentari si restul, firme clientelare si restul, privati si bugetari, pensionari si angajati, ardeleni si restul, manelisti si oameni cu oarece cultura, portocalii si altii —– chiar despre ce romani vorbim ???

  23. Felicitari Antena!
    M-am luat de tolontan nu de udrea şi m-a deranjat faptul că a fost preluat de jurnalul national. Am postat o foto cu Udrea preluata din Gandul, geniala, pentru a accentua paralela şi postura de “care le ştie ea pe toate”
    În plus, uite cam ce se intelege din declaratiile lui Vladescu:

    Aşadar, tradus, cititorii, au aflat că:
    – dacă ţara ar avea mai mulţi bogaţi aceştia ar da la toţi săracii pe care îi avem
    – se anunţă reducerea salariilor şi pensiilor dar se face referire la creşterea de taxe care nu mai este suficientă, deci o pot lua şi invers: deoarece încă nu vă spunem dar vom mări unele taxe şi asta nu este suficient, v-am anunţat mai întâi că vă reducem salariile şi pensiile
    – reducerea salariilor şi pensiilor încurajează spiritul antreprenorial
    – reducerea salariilor şi pensiilor îi face pe antreprenori să rişte
    -nu este clar dacă evoluţia economiei îi va face pe români să spun „Vai” sau „Wai!”

  24. buna poza …. gaina si oul !! da unde e cocosu’ ?? dupa ranjetul basescian a coanei nuti e clar ca ea a stabilit cine a fost mai intai … gaina !! iar oul e sigur Faberge – facut din banii si pensiile romanilor !!

  25. M-apuca plansu’!Mi-e mila de ei,saracii,cum vor fi ei nevoiti sa isi treaca averile pe la soacre,matusi,etc.Dar la cine se vor face aceste acte legale?La notarita sefa.Si uite asa cand va aparea o alta vila sau apartament de bloc de 1 milion de euro,va avea ce sa ne dea pe goarna base,pai nu ati vrut voi sa nu mai pupe averi demnitarii?Ete,si ce daca fiica mea le-a facut actele?E legal?
    DDDDDDDAAAAAAAAAAAA
    Fratilor,e groasa rau de tot,dar in acelasi timp le este asa de usor sa faca ce vor,cand vor,cu cine vor.Asta pt ca se poate.Putem inghite,se pare,oricat,orice,oricand.
    In alte tari,tot membre UE,numai daca indraznesti sa comentezi ceva despre un alegator,pierzi alegerile.La noi poti sa te iei si de medici,de profesori,de judecatori,de magistrati,de minoritati,de piloti,de pensionari,de mame,de copii,de veterani,de handicapati,de revolutionari…SI???????
    Nimic,injuram pe la colturi,scuipam in scarba si mergem mai departe.Asta este oare ceea ce ne-am dorit in 89?Asta este oare ce ne-am dorit in 2009?Daca da,atunci ne meritam soarta si bine ne fac.Daca nu,haideti sa facem ceva,concret,fara greve de avertisment,fara greve generale luni si marti sa mergem la munca.Avem atatea exemple in jurul nostru de unitate si solidaritate umana.Ce ne tine?Speram ca poate,cineva,cumva,o va face in locul nostru?Daca asteptam cu totii un miracol,acesta nu va veni.
    Dar ganditi-va ce ii veti spune copilului vostru peste 10 ani cand va va intreba ce ii lasati mostenire:casa?nu,n-avem bani de rate;masina?nu,e scumpa benzina;folclor si traditii?nu,acum avem manele si seminte;burse?nu,ca tati si mami nu sunt fruntasi de partid;vacante?nu,ca la noi nu mai e litoral si in strainatate e scump;valori morale,buna crestere?nu,ca le ai degeaba.

  26. E foarte desteapta dansa .Oare de ce nu se folosesc fondurile europene pentru lucrarile de investitii??E normal sa-i folosim pe cei de la buget, ca de ei nu ne intreaba nimeni 🙁
    De ceilalti , mai se intereseaza UE …din cand in cand…daca nu se ” ratacesc ” si aia prin vreun cotlon pedelist.

  27. A, nu are de gand sa se autodetoneze, doar sa se autolaude cat de eficienta este ea in Guvern si in PDL; calca pe urmele presedintelui portocaliu mult iubit, dand exemplu de autoscarificare pentru bunul mers al politicii promovate de PDL. Sa nu uitam ca tot E.U a venit cu ideea ca nu mai candideaza la postul de prim-vice, pentru ca dansa vrea sa fie nu o prezenta oarecare ci un membru activ in PDL. Tot asa acum revolutioneaza activitatea in Guvern, sa dea exemplu de cum se pot evita niste cheltuieli pentru programe de interes ‘public’.Prin desfiintarea CNI ea serveste numai interesul national! Vai Doamne, cum nu se prind unii!

  28. CNI – Compania Nationala pentru… INVESTITII. Pentru investitii trebuie bani. Din moment ce toti banii de aici incolo vor fi pentru buzunarul propriu si pentru cheltuieli curente nu vad rostul CNI-ului. Stiu ca analiza mi-e simplista insa este in ton cu Cotroceniul

  29. Ministerul,ministerele dnei.Udrea au fost avantajate atunci cand s-a facut si s-a impartit bugetul.Pot sa cred ca sumele alocate nu au avut si destinatari?Si daca au avut adresanti atunci pot sa cred ca satisfacerea pretentiilor clientelei politice este politica guvernamenmtala?

  30. Da’ daca Topoliceanca aia e atat de desteapta si cu studii la “stat” de ce a acceptat postul???!! Cumva sa o ajute pe Udrea aratandu-i unde-i hiba legala si cum o poate ocoli, ori poate…pentru a transa situatiile neclare si a le pune pe fagasul legii?? Nu pricep! da’ nu-i de mirare… si eu tot in scara blocului…

  31. Sa pui botu’ la declaratiile duduii pe asa o tema gingasa, e cel putin hazos,dansa ne face din vorbe ca sa ne mai miscam gandurile din zona taierilor! Doar de n-o fi vreo pregatire, ca adica ce masuri minunate ia, ce-ar fi daca am pune-o prim ministru?!? Oricum, e limpede cristal de ce nu renunta preaiubitu’ la boc, altul supus sa nu-i iasa din cuvant o iota, nu mai gaseste in toata galaxia. Mai e planul b, la o adica de nu s-o putea altfel, om mai de incredere, mai de nadejde si mai apropiat, politic desigur, ca duduia nuty spaima constitutii nu se egzista. Ar putea intra in istorie pe chestie de romantism revolutionar, tovarasa de lupta si ideologie, prima femeie premier, duduia de fier si alte asemeni. Si nici treaba cu spaima constitutii s-ar putea sa nu fie vorba-n vant! Nu-i misto?!

  32. @nume_necesar: ca sa fiu sincer, nu mi s-a destainuit femeia, da’ daca-i musai o intreb 🙂
    altfel, cred ca am scris suficient de clar de ce banuiesc eu ca a fost numita

  33. HAIDE ODATA SA-I DAM JOS PE NENOROCITII ASTIA CA NE TERMINA PE TOTI !!!
    CE DRACU MAI ASTEAPTA ROMANII ASTIA ???
    SA LE MOARA PARINTII SI COPII DE FOAME ???

  34. E vezi ca poti cu putin efort sa scrii si inteligent? 🙂 Asa se face o critica normala la nivelu asta, cu argumente, cu pareri, cu exemple si fara mui. Esti om serios, cu cravata, okelari, masina nu luptator de K1 sau ultras. Parerea mea.

  35. te dezamagesc foarte tare daca-ti spun ca ti-am lasat comentariul sa treaca doar ca sa reiterez ca mi se rupe de parerea ta?

  36. Eu nu inteleg cum oamenii inca dupa atatea luni nu s-au trezit.Probabil foametea si moartea ” ii va trezi”.Imi vine seara sa sparg televizorul cand vad cat tupeu au si nimeni nu face nimic.A fost un miting si atat ce mai se asteapta inchiderea frontierelor.

  37. Victore, tu ce zici sa facem daca astia tot nescad salariile si pensiile? Sa iesim sa dam in cap? Sa furam?

  38. @Alex: eu nu mai zic nimic, ca iar ma acuza ala de instigare 🙂

  39. 🙂
    Să luăm o puşcă. Apeşi pe trăgaci, o pârghie provoacă mişcare în altă parte (mecanismul este ascuns), se detonează la un capăt al ţevii şi glonţul ucigaş iese pe celălalt capăt al ţevii. Doamna Udrea este numai trăgaciul. Dacă veţi privi numai la trăgaci nu veţi înţelege cum funcţionează puşca şi, mai ales, cine este victima ucisă de glonţ. Nu uitaţi, problema politicienilor nu este, cum s-ar putea crede, că lumea moare de foame. Criza politică a apărut pentru că şeful BNR nu a mai tăcut. Acum se repară, nu economia, şi nici România, se repară imaginea şi contrafacerea stricată de declaraţiile lui Mugur Isărescu.

  40. crezi ca se vor autodesfiinta vreodata?ei,pdl,sa nu-i mai vedem,sa le imprastiem samanta,nu stiu ce se mai asteapta,ne uram cu tarie unii pe altii,uram conducerea,a tarii,a locului unde muncim,uram si atat,in 1989 nu eram atat de patrunsi de ura viscerala impotriva a orice,oamenii nu mai zambesc,respiri la orice pas incordare,parca am fi lupi ce asteaptam un pic de sange sa atacam

  41. Victore, arunca si tu o ureche pe inregistrarea ‘clandestina’ facuta azi la reuniunea cu slugile .. mie pare mie sau sau jupanu zice cu subiect si predicat ca gata, suntem pa si fara sansa de salvare ? ba mai zice ceva .. ca o mai putem duce vreo 2 ani .. daca tot vine apocalipsa in 2012 (calendarul nostru , nu ala maya), de ce naiba sa le vad vad mecla pana atunci ? macar 2 ani sa avem parte de altii mai putin antipatici .. nu stiu ce sa zic, sper ca am inteles gresit ce zicea ala acolo, dar daca nu, e cazu’ de facut alt srl, vorba ta, probabil fara transfer de palmares , ca tot nu prea avem. lasam vechea satra pe numele pdl, cu debite cu tot, ca nu e treaba noastra.

  42. Victore, tocmai ni s-a mai spus inca odata: BA, VOI SUNTETI NISTE PROSTI!
    Si hai sa fim seriosi, minciuna e la ordinea zilei in Romania. Cine e corect si sincer moare de foame. Cand or sa va ia si voua banii sa mai vedem libertate de exprimare, ca deja la “bolgarasii amatori” le-au luat painea.
    Sa iti fie rusine Mircea Badea! 😛

  43. Scieti ca ,,unii portocalii sunt atât de tâmpiţi încât nu sunt în stare să mascheze-n off-shore firmele proprii“. Cred ca nu e doar tampenie, ci si dispret la adresa noastra. Nu-i doare nici macar in cot ca aflam noi, ne sfideaza dupa obiceiul lor.

  44. @cola: nu-mi face nici o placere sa ascult inregistrari livrate de interesati

  45. nici mie Victore, dar cred la fel de putin ce ni se livreaza ‘oficial’ .. vad ca Radu Tudor ‘interpreteaza’ un pic hazardat spusele atoatestiutorului .. zicea ca daca PIB-ul nu creste cu 21% .. s-a terminat .. cam lent ce e drept – in 2 ani .. stim toti ca PIB-ul nu va creste cu atat .. tot trag nadejde ca bate campii , ca de obicei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.