Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > De ce s-ar autodetona Udrea şi gaşca?

De ce s-ar autodetona Udrea şi gaşca?

UPDATE: După moguli, tonomate şi sindicalişti corupţi, noul duşman de clasă e şeful FMI. Numai reformatorul statului n-are nici o vină că, în mandatele lui, România a ajuns în faliment. Du-te, taică, Jucătoare, de te caută, întinde-te pe canapea, închide ochii şi spune tot ce ai pe suflet, da’ ai grijă să nu te ia somnicu’!

Azi am auzit, cred, cea mai mare neghiobie politică a ultimei perioade. Speriată de amploarea dezvăluirilor privind prăduiala iresponsabilă a banilor publici pe obiective investiţionale cu o utilitate cel puţin discutabilă, Elena Udrea susţine că va cere la partid desfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi, la pachet, determinarea pedeliştilor să aleagă între afaceri şi politică.

În primul rând, ideea desfiinţării CNI e cel puţin tâmpită. Pentru simplul motiv că România are nevoie, ca măsură de criză, de intensificarea ritmului investiţiilor publice. Numai că ele trebuie prioritizate (spre exemplu, mai subţire cu piscinele şi pationarele, dar mai gros cu utilităţile şi drumurile) şi transparentizate (adică, dincolo de clasica lor publicare în sistemul electronic de achiziţii publice, întocmirea caietelor de sarcini astfel încât să nu se mai califice doar clienţii de partid şi de stat). Spre deosebire de majoritatea părerologilor, eu o cunosc pe Ana Maria Topoliceanu, fosta ei asociată, parte a staff-ului de campanie al lui Traian Băsescu şi actuala şefă a CNI. Nu e deloc proastă şi ştie lege; poate şi fiindcă a facut facultatea la stat. Iar Elena Udrea a numit-o acolo, după părerea mea, tocmai ca să se asigure că, după experienţa contractelor tâmpite de la Ministerul Turismului, nu va mai avea probleme de legalitate pe contractele incomparabil mai mari pe care le derulează acum. Însă n-a luat în calcul două lucruri: conflictele de interese (nevasta lui Poteraş, mama lui Necula şi nu mai ştiu ce prefect fost sau actual sunt dovezile vii că unii portocalii sunt atât de tâmpiţi încât nu sunt în stare să mascheze-n off-shore firmele proprii) şi lupta internă pe care o duce cu Vasile Blaga (care nici n-o suferă şi al cărui om a fost eliberat din funcţie de la CNI de ea). Unii clienţi au fost serviţi de Blaga în anul electoral 2009, alţii de Udrea în anul postelectoral 2010. Primii au fost momiţi cu lucrări de la stat contra amabilităţii lor financiare de campanie, ceilalţi sunt răsplătiţi postfactum pentru acelaşi motiv. De plătit probabil că o să plătească ţapul ispăşitor Ana Maria Topoliceanu (cu funcţia proprie) plus salariaţii CNI (lăsaţi fără slujbe în anul cel mai crunt al crizei). Iar banii prinşi în buget pentru lucrările publice nu se vor economisi în folosul săracilor, ci vor continua să fie drenaţi de altă structură, prin intermediul altui om.

În al doilea rând, povestea cu opţiunea fermă între politică şi afaceri a pedeliştilor nu poate decât să-mi smulgă un imens hohot de râs. Elena Udrea, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Vasile Blaga ar trebui să fie primii care să se autodetoneze politic. Dacă nu m-am dilit eu între timp, ei s-au dus acolo să facă bani, nu apostolat!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “De ce s-ar autodetona Udrea şi gaşca?

  1. Mamaaaa, cati ipocriti ATI ales sa NE conduca!!!
    Nu mai stiu care era culmea ipocriziei, dar astia din fruntea tarii o redenumesc.
    Si, apropo, n-ar fi rau daca astia s-ar autodetona politic (si nu numai).

  2. In lecturile mele din copilarie despre pirati atunci cand era o revolta pe vas capitanul era spanzurat de catarg iar secundul era aruncat peste bord.Din acel moment se instaura fratia echipajului .Ei erau condamnati de lumea civilizata dar puteau trai departe de aceasta lume in felul lor.Din acel moment cel ce fura de la fratii lui era ucis imediat.Noi am ucis un carmaci nebun sperand sa o luam pe un alt drum .Ne-am inselat.Nu ne ramane decat sa scufundam corabia nebunilor.

  3. inca nu am vazut politician roman sa se retraga cand e in plus pe undeva. In primul rand pentru ca nu-si da seama ca nu-i bun de nimic, apoi pentru ca mai e si nesimtit (ordinea poate fi si invers). Cat o priveste pe mrs. udrea, este exemplul ideal. Si mai e si blonda.

  4. Io zic sa ne calmam!! La orele 20,00 vine blondfa suprema la d-l Dumitrescu sa ne lumineze! Ma astept la orice, inclusiv la o noua “reorganizare” teritoriala, economica, politica si alte cele a Ieuropei. Azi ma lamuresc si cum stam cu d-l Dumitrescu. Am asa…un feeling ca domnul respectiv in seara asta va da un examen. Ma bazez pe fler, ca informatii de unde?!
    Atentie, domnule Ciutacu, atentie!!

  5. Sunt atat de ridicole aceste ‘coferinte de presa pe gaura cheii’ ale lui basescu! Iar niste Posturi serioase si Jurnalisti pretentiosi comenteaza cu mare emfaza ‘Peepshow’-ul prezidential. Nu va dati seama, doamnelor si domnilor, ca intrand in acest joc mizer din Jurnalisti va autotransformati in niste Paparazzi?
    Eu, ca cetatean, ma simt umilit cand privesc niste stiri filmate ‘pe gaura cheii’ . Adica suntem obligati sa tragem cu ochiul,cu urechea ca hotii ca slugile la mai marii tarii sa aflam informatiile publice ?

  6. Ba baieti ia fiti atenti la mine:-am terminat malaiul si suntem si datori vanduti asa ca trebuie sa ii bagam pe fraierii astia la regim. Deci fiecare sa-i tina in frau pe sclavii de pe mosia lui. Agatoane care-i treaba cu Ugir 1903? -Sefu ii aveam in mana dar acum sau rasucit. -Pune-i cu botul pe labe ca altfel te zbor.-Da sefu.Funeriu cum stam? -Ii rezolv sefu,nu intra in greva ca i-am dat pe mana inspectorilor. -Asa Funerica.Videanu cu minerii care e treaba nu vreau sa ma trezesc cu ei la usa?-Se rezolva sefu,ii pacalesc eu ca doar de-asta mi se spune Vicleanu. Aveti grija care nu isi stapaneste sclavii din subordine pierde locul la ciolan.

  7. pe realitatea, doi baieti si-o strengarita…

    se pare ca este “trecuta prin foc si para”…
    rezista mai ales in pozitiile “contorsionistice”…

  8. O târâtură şleampătă (aţi văzut-o azi, nu) ne dă teme de cercetare…

  9. Cam indecisa madame!!:D
    Nu stiam ca va fi B.Chireac. Neserios om. A bombardat-o de la inceput cu tot felul de publicatii straine in care, cica, s-ar fi scris de pan’ 2008 ca se pravale criza peste lume, nah, madame Udrea probabil lectura etichete, nu respectivele publicatii. Nu’sh ce publicatii…ceva neshinal taims. A gramadit-o rau!:D Ce lume rea si dusmanoasa! Rusine dom’le Chireac, rusine!:D

  10. iar tolontan demonstreaza ca o are mai lunga decat distanta!
    asta se numeste “posta in diRECT”!

    mai lipsea sa apara si Badea, cu pixelul nervozat!

    desi, “coafura rezista”!

  11. În momentul când scriu aceste rânduri,la Realitatea TV este cineva care dă dovadă de o obrăznicie si de un tupeu inimaginabile.Cred că nu este nevoie să o numesc.Eu la asa ceva nu mă mai pot uita.Nu pot decât să-mi canalizez toată energia negativă a gândurilor asupra unuia care spune că a fost sub influenta alcoolului când a aprobat cresterea pensiilor si a mafiei care-l înconjoară.Există teorii care creditează gândul cu o energie imensă.

  12. Intrebarea retorica care serveste drept titlu pentru editorialul semnat de D-l Ciutacu in Jurnalul National a fost selectata cu atentie speciala din ‘papornita cu intelepciuni’ a dumnealui intrucat subiectul care se ascunde in spatele titlului este de foarte mare actualitate si rezonanta.Gaseste cineva raspuns la ea? Nu, pentru ca doar Udrea n-a mancat ciuperci otravite ca sa savarseasca asa o fapta. Acest lucru am subliniat in comentariul anterior. Tot ce face dansa ‘este sa serveasca interesul tarii, al iubitului conducator, al guvernului (nu merita litere mari). Iata ce declara Udrea:” Nu merita sa compromiti un PROGRAM DE REFORMA a guvernului cu activitatea acestei companii”, adica a CNI.
    Ohne Worte!

  13. hmmm: e ceva putred in danemarca! vedem oamenii ,, buni’’(portocalii), cu intentii onorabile…ce gluma! vedem si vom vedea oameni , din ce in ce mai rai (culmea, tot portocalii )…apoi: sa vedem un alt partid? peste ceva timp , pariez ca da…nu cu 25%; nu de alta…parerea mea!

  14. Ba, sincer!! Nici tupeul nu-i mai este incisiv!
    S-a imbracat ca o scolarita cuminte si sarguincioasa, s-a fardat cat sa nu fie spalacita, si-a tras o rufa neagra de parc-a bagat steagu-n berna (la parlament si la sedintele guvernului se duce imbracata ca o sorcova!!!)si..incearca sa tina piept celor doi balauri. Mie-mi place, zau! Si mai e ceva. Johanis ala de la Sibiu, ce calitati are dom’le? Ca_comunitatea nu-l recomanda!:))) Misteaux de tot!

  15. Gata , am lasat-o pe Udrea ca sa ma mut la tine (si crede-ma fac un sacrificiu -ramai dator 🙂 – e interesant ce se intampla acolo) . Femeia asta are un stomac de politician incredibil . Basescu nu-l are nici pe departe . Mi-l amintesc atunci cand R.Dumitrescu i-a pus intrebarea cu copilul – a reactionat foarte slab . Si culmea e ca pentru mine Basescu era pana acum standardul in materie . Femeia asta ma uimeste , intr-un fel o admir . N-am mai vazut-o intr-un talk-show din 7 ianuarie 2007 (sper ca n-am uitat data – a fost atunci cu “biletelul” lui Tariceanu) . Mi s-a parut o pupaza pusa acolo sa starneasca vrajba care eventual sa duca la caderea lui Tariceanu , nimic mai mult . Acum chiar ma uimeste , e cel mai periculos PDL-ist , fara discutie . E mai barbat decat toti smecherii din PDL .

  16. Basescu era baut cand a zis de pensia minima la 500 de lei ? Inseamna ca trebuie sa-i punem fiola dimineata cand ajunge la birou , seara si , inopinat , sa trimitem cate-un echipaj de politie care sa-l verifice din cand in cand . Nu de alta , dar ca Basescu e cam ametit o stiam deja , problema-i ca toata tara mi se pare cam beata de o un an si jumatate .

  17. Udrea la Realitatea (of course, doar cu amicul dansei Chireac, probabil asta a fost la cererea dansei): imagine de calugarita pocaita (mai lipsea sa isi puna cenusape cap), imbracata in negru, cu rochia pana-n gat, cu parul strans la spate (ma mir ca era machiata), iar acum 2 zile era zambitoare si cu fusta-n fund la botezul asa zisului print. A fost varianta pocaita a veselei doamne ce croseta acum vreun an tot la Realitatea. Si cand ma gandesc ca multi, prea multi o vor crede!!!!
    Concluzie: au fost buni cu noi, nu au stiut ca e criza (zice dansa, vezi Doamne nici America nu stie cu ce se mananca criza, d-apai ei), au fost buni, dar e un sistem clientelar de 20 de ani (stie ce zice, dar nu recunoaste, ca doar ea insasi a fost clienta PSD, PNL, PDL), au fost buni, dar Tariceanu le-a lasat o mostenire asa si pe dincolo, au fost buni… A uitat sa spuna cu cine au fost buni: cu candidatura lui Basescu. Pe principiul, vedem noi dupa.
    Incearca sa spele din nou creierul celor carora le-au mai spalat pana acum. Mi-e teama ca aceia (vreo 5 milioane si ceva) deja incep sa o creada…

  18. Urmaresc in fiecare zi “fenomenul politic” si tot in fiecare zi ma minunez. Este absolut incredibil. Cat tupeu. Cred ca exista o explicatie. Acesti malefici oameni politici portocalii sunt de fapt niste extraterestrii. Sau super oameni. oamenii din viitor. Sau cred ca gresesc nu sunt oameni. Sunt niste nesimtiti.
    Problema natiei noastre este ca s-au gasit vre-o 5 milioane sa ii voteze. Atunci sa traiti cum a-ti votat.
    Pacat. Mare pacat. Pacat pentru noi restul de 5 milioane. Asta nu e romania mea. E a lor. Sa va fie rusine. Abia astept linsajul public la adresa portocaliilor. Sper sa nu mai intarzie mult.

  19. Mă văd în situatia să intervin pentru a doua oară pe această pagină.Uitându-mă pe cele două posturi de stiri,la un moment dat am avut un soc:pe un post vorbea Pambuccian,pe celălalt,Frunda.Si m-a dus gândul la următoarea constatare:se pare că pentru noi,pentru soarta noastră,în momente importante hotărăsc fie românii care nu trăiesc în tară(vezi alegerile prezidentiale),fie minoritătile care cumva santajează-maghiarii care vor învăta istoria si geografia în limba maghiară,si celelalte minorităti,care au si ele niste cerinte pe care le speră acum rezolvate,fie trădătorii care si-au parăsit partidele tot pentru avantaje,alterând rezultatul votului popular.Toti acestia se pun în slujba celui mai mare jaf si îngenunchieri a oammenilor fără apărare,sprijinind guvernul,care,ar trebui să ne întrebăm pe cine reprezintă.

  20. Nici macar cu iluzia autodetonarii n-am mai ramas. Pai, din moment ce elena udrea este sustinuta de basescu in demersul sau ca demnitarii PDL sa aleaga intre functia publica si afaceri, mai putem lamenta?.
    Tipa a anuntat foarte hotarata ca tema aceasta va fi discutata in Colegiul Director al partidului. Incep sa ma intreb daca nu cumva ‘previziunile’ D-lui Ciutacu prvind-o pe Udrea nu cumva incep sa se adevereasca.

  21. Deci, din punctul meu de vedere, declaratia lui Basescu, aia cu alcoolul, va fi receptata bine de catre publicul portocaliu. Si mie mi se par inregistrarile alea un pic manipulatorii. De unde provin, de fapt?

  22. @Victor: la cât era de surescitată, după futila-i behăială, numai de nani nu-i mai arde..:)

  23. Nu are legatura cu subiectul, dar ma distreaza ce am vazut azi pe net:

    “Figuratie speciala” – Afisul electoral al lui Teo a fost facut cu ajutorul unei firme de casting. A fost proiect cu “figuratie speciala” (cred ca inseamna ca ti se vede fata bine).
    So, asta mi se pare cea mai palpabila dovada ca Teo trebuie sa dea bani ca sa mai adune ceva “audienta” si sustinere: numai cu bani mai vin 20-30 de oameni langa ea… 🙂
    Trist sau amuzant?

  24. Voi nu v-ati prins ca Udrea si Macovei o sa porneasca jihadul impotriva coruptiei si ca o sa-l vedeti pe Videanu urcand treptele la DNA?
    Sub fustele astora marinelu’ se va simti blindat chiar daca micsoreaza pensiile si salariile.
    In mintea lui este ca va supravietui apocalipsei economice oferind urgent spectacol de anticoruptie si focuri de artificii in numele poporului.
    Chiar daca ii sacrifica pe rozaliu si pe alti cativa din pedele.

  25. vax albina!
    doar pe la mititica cu creionul si hirtia se salveaza ROMANIA!!!

  26. Citez: “Du-te, taică, Jucătoare, de te caută”. Cred ca o face degeaba.In cel mai bun caz o sa-i spuna cat sange are in alcool…in rest ramane cum s-a stabilit.Nici un program, nici o solutie, doar taieri in stil Ciomu si dupa el potopul.

  27. Final previzibil

    Băsescu însoţit de latifundiara miss Cocoşata, în timp ce se îdreaptă spre sala de şedinţă cu reprezentanţii arcului guvernamental, este întâmpinat de figura înspăimântată a Micuţului :
    – Şefu au venit moldovenii să vă „suspende” !
    – Cum? Fără aprobarea Curţii ?
    – Ba sunt în curte ( a Parlamentului) unde au montat o cumpănă de puţ, funcţională, cu gâtelniţă reglabilă la un cap şi cu o listă a minciunilor (nerealizărilor) dv. la celălalt.
    – Sunt pierdut micuţule ! Ce se mai poate face ?
    – Îi fentăm, ca-ntotdeauna, Şefu…
    – Cum ?
    – Schimbând capetele cumpenei …
    – Vai mie, nenorocituleeeee !!! Adio Marko ! O prea adio camarazi ! La revedere Nuţico !

  28. parca am fi in saptamina mare,toti ciorditorii au iesit la spovedanie cu lacrimi si bale pe piept!Singurul ,,inocent,, Base cel cu alcoolul in nara!Asteptam urmatoarele scene palpitante:bataia cu liderii de sindicat neracolati gen javra de la SNLO.Despre Nutzi numai de bine cel mai bine a caracterizat-o un foarte bun cunoscator ala ei,Radu Mazare,,pe Udrea o recomanda patu,,pentru cita vreme dupa slana depusa pe trup?Deh viata grea de ministru.Revenind la Base el chiar lupta cu sistemul ticalosit.A facut mari eforturi sa nu-l scape gura despre Blaga sau Videanu niste ingerasi de altfel,cei mai buni ministrii pe care i-a avut romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. Daca tot veni vorba de Blaga, Marti seara era la realitatea tv prin telefon prefectu de Bihor Ghilea, care este actionar la o firma de constructii in Bihor si era intrebat de Orban daca i se pare normal ca firma la care este actionar a castigat licitatiile la 4 sali de sport din judetul Bihor doua fiind finalizate iar duoa una in localitatea Petrileni(satul natal al lui Blaga Vasile si localitatea Holod, amandoua cu primar de la pdl),prefectu s-a facut ca ploua dupa care Orban l-a intrebat daca stie cat a costat renovarea sediului politiei din Oradea,lucrare executata tot de aceeasi firma la care este actionar si prefectu Ghilea nimic,i-a raspuns Orban (150 mlrd lei vechi).Ieri m-am intalnit cu cineva care lucreaza la o primarie cu primar pdl si l-am intrebat daca a vazut emisiunea de la realitatea(i-am si povestit si cele de mai sus)si mia dat un raspuns care ma lasat masca:pai zice si la noi in sat se face sala de sport pentru ca am obtinut cel mai bun rezultat la alegerile europarlamentare, iar Blaga a venit cu banu (atunci fiind ministru la dezvoltare).

  30. Hiseroctomia jegoasă şi total fără sens cu ANI, propusă-n disperare de Utrea, şi-a găsit oarecum justificarea în siloşenia de discurs a lui Băsexu de-aseară. Dacă nu cumva era băut, perversu a fost la milimetru să dea pe ţeavă niscai trasee de contrabandă. Şi nu numai. Tare-a mirosit a ameninţare la adresa terţilor supuşi (posibil Blaga, posibil Berceanu ori Videanu). Acum, se pare că se materializează, pentru a nu ştiu câta oară, perversitatea băsesciană. N-are mamă, n-are tată. Îi va executa pe toţi în încercarea de a cădea în picioare?

    Întrebare: oare toţi ăia care şi-o vor lua de la Băsescu vor fi tot melci? Sau vor schimba macazul pentru a-şi scăpa pielea?

  31. Cred ca v-ati dat seama cat este E.U patrunsa de servirea interesului national:”In urma reducerii, suspendarii si anularii unor programe de investitii CNI…”, cu alte cuvinte “am inteles sefule, sa traiesti” ca daca tu traiesti mie imi merge bine, si in rest nu-mi pasa de nimic.

  32. fuse “maica tereza”la tembelizor spuse ca este premier si mai sta 2 ani asa ca puteti fura fratilor!!!!!!!!!dai innainte cu tupeu,ce criza!!!!!!!ce taieri!!!poate la voi “pulime”

  33. Solutia este interventia armatei pentru protejarea tarii de la dezintegrare economica si administrativa… are dreptul si obligatia conform constitutiei si avem modelul Turciei, tara NATO, unde armata vegeaza asupra structurilor politico-administrative si cand apar devieri grave de la statul de drept intervine… vezi cazul Erdogan, care, pe cand era primarul Istambulului, a fost arestat si tinut la racoare pana cand i-a venit mintea la cap si a renuntat la mesajul islamist extremist… asa trebuie sa se intample si in Romania acum, avem nevoie de o interventie ferma a Armatei Romane impotriva lichelelor politice, care au acaparat puterea administratova si conduc tara catre dezintegrare economica!

  34. În afară de faptul că e tâmpit şi sadic, cred că aseară era şi beat, la cum s-a comportat. Altfel nu se explică veselia cu care ne-a confirmat ceea ce numai un dobitoc mai putea să nu creadă.
    Insist să cred că ăştia au biletele de avion în buzunar.

  35. TOLONTAN si GASCA!

    De ce cred ca aparitia lui Udrea la Realitatea TV a avut sprijin de la Tolontan ? Pentru ca desigur trebuia ca Udrea sa-si spele imaginea, iar m-nealui Tolontan i-a furnizat intrebarile incomode si “rele” in asa fel incat dumneeaei sa ne spuna povestile cu ZANA BUNA!

    Plecand de la exemplul soparlacului CRISTOIU cu EBA, iata si intrebarile care se pusesera cu multa vreme in buzunarul udristei pentru a ne lasa noua o noua impresie … spalata!

    Ca urmare, facand jocul Basescului, care vrea, cu orice pret, sa-l excluda pe Blaga (ceea ce este de bun augur, il vad un mare corupt , unde comisoanele curg cu geutate), Tolontan o spala pe Udrea care iata ne-a raspuns >>>” de ce x poate… si EA NU…” si Tolontan a uiat sa-i spuna IATA DE CE NU!

    Gasca … si auditul fiscal.
    Nu l-am auzit pe Tolontan de ce si cum a iesit rezultatul auditului fiscal si cine l-a efectuat la compania cu pricina care spala urmele coruptiei la greu!
    D-le Tolontan …. putina decenta!

    Auditul fiscal a plecat in graba la toate primariile pedeliste. Ca sa-i spele si sa intervina apoi prescrierea …penru ca timp de 4 ani controlul fiscal nu va mai fi legal. Dar cum Vacaroiu doarme si la propriu si la figurat, gandacii functionari de la conturi isi fac rolul .. ii spala de corupie si furt pe primarii pedelisti. Care, credeti-ma, striga inr-un glas impotiva Bocului. Dar daca le spui sa strige, de fapt, impotriva Basesculu se fac ca nu aud. Ia de-l vezi si pe Preda – gunoierul sef al gunoierului sef!
    Urmariti cu atentie tipetele… sunt impotriva Guvernului (chiar daca ei sunt de acolo) sau impotriva lui Blaga (discret spuse, sa nu uitam ca Blaga la randu-i are ceva doi si-un sfert prin preajma) si ca sa para si mai veridic vine si Monicuta – procurorul comunist – sa strige cum ca , iata, vai, vai, fura toti!
    Il asteptam sa strige impotriva hotilor si pe generalul de la aprovizionare! Si pe Flutur de la aviara, basca Stoica de la banca religiilor plus infierea copiilor

  36. SI MAI AM O INTREBARE UNDE SUNT “”GOLANI”” DIN PIATA UNIVERSITATII AU FOST OARE SI EI ADORMITI DE PORTOCALII?
    IN STRADA FRATI ROMINI CA ASA NU SE MAI POATE

  37. Cinism şi baliverne pentru proşti! Vom rămâne doar cu vorbele.Care este sancţiunea?

  38. nu inteleg de ce sunt atat de adormiti ai meiliberalii crin ar trebui sa iasa mai des pe sticla si sa denunte mai energic coruptia din administratie oare pentru ei nu se sesizeaza D.N.A-ul dupa atatea demascari in mas media?

  39. de ce nu se externalizeaza serviciile din primarii care toaca banii contribuabililor de ce trebuie atatea servicii care nu fac alceva decat sa taie iarba de pomana maimult sunt servici care nu fac altceva decat sa boicoteze pe cat posibil activitatile economice in loc sa le sprijine,doamne fereste sa ai nevoie de vre-o aprobare de la primarii dai spaga o ai, esti de-a lor o ai,si asa tot inainte tovarasi!

  40. Considerati-ma la fel de tampit ca si Basescu, dar eu cred ca ORICE fel de investitii publice din bugetul de stat trebuie anulate: experienta ne dovedeste ca actualii “jupani”/stapani/”oameni politici”, cum vreti sa-i priviti, vor delapida orice sub pretextul “investitiilor” (ca-s patinoare sau utilitati/drumuri, asta nu-i inhiba deloc: Basescu a facut ‘regi ai asfaltului’ intr-o tara fara drumuri). Ar trebui impus ca toate fondurile disponibile sa fie directionate catre populatie: chiar cresteri de salarii si pensii, din fostele rezerve destinate delapidarii (da, incetarea oricaror asa-zise investitii, deoarece s-au dovedit doar o sursa de frauda). Banii din salarii nu pot fi furati direct, iar oamenii simpli ii vor reinjecta in economie (n-au de ales, de fapt, mai ales daca se cumuleaza cu o crestere programata a inflatiei). Si, daca Romania va avea vreodata o economie reala si functionala, poate va aparea si posibilitatea investitiilor corecte in infrastructura. Daca vor infrastructura, de ce n-o fac din fondurile europene repartizate pentru asta?! Da-i, ma, dracului, pe toti!

  41. Sunt liberal convins si activez inca de la fondarea s-au refondarea PNL dar in organizatii se vede o foarte slaba activitate aproape ca nu se vad pe plan local care este motivul?
    L-am vazut mai des pe sticla pe Horica(Uiureanu)restul ploaie de ce oare?
    Ar trebui sa fim mai enegici in atitudine si in fapt

  42. Ce vedem noi acum este răfuiala din interiorul PDL. Cele două amazoane portocalii, Macovei şi Udrea, au dezlănţuit atacul împotriva tripletei Blaga-Videanu-Berceanu. Aceştia din urmă sunt aproape muţi. Mai ştie cineva ce face Berceanu?

    Este absolut tragic că rufele sunt spălate public dar pe spinarea noastră. Traian Băsescu “pe surse”, de fapt orice idiot ştie că toate “scurgerile” sunt voite, atacă vechea gardă cu scopul oferirii de sânge poporului disperat. Iar victimele sunt cei trei şi alţi câţiva.

    Situaţia nu e atât de tragică pe cât pare, atât Traian Băsescu şi PDL o exagerează ca să poată să-i scoată vinovaţi pe cei trei cât şi iRealitatea şi Antenele care au nevoie de rating şi care cad în capcana noii aripi aspirante la putere în PDL.

    Ne aflăm în faţa celei mai sinistre lupte pentru putere, cu scopul schimbării celor care au acces la ţuţuroiul banilor publici, nu binele public este scopul ci lupta pentru resurse. Care se face în una din cele mai grele situaţii în care se află România.

    via Dan Selaru

  43. Din nou Update-ul ma face sa-mi golesc bila de amaraciune.
    Nu pot intelege pe acei care cauta VREO VINA,chiar cu lumanarea, a reformatorului suprem,pentru situatia creata, aproape fara iesire.Numai si numai FMI-ul este de vina! FMI a venit cu mandatul de crestere a TVA cu 24%, de crestere a cotei unice cu 205, de reducerea salariilor in sectorul bugetar cu 20%, prin care “cancerul din bugetul de stat se mentinea”. Si atunci guvernul a decis sa taie propriile cheltuieli in zonele in care “avem exagerari”.Super!!!Pai, care sunt acele zone? Salariile si pensiile exagerate!!!Si in aceasta situatie reformatorul suprem a zis:”Dati-mi odata ferastraul, sa stopam cancerul!”Bravissimo!

  44. Ce-i de facut? Tara este in deriva,conducatorul este este in coma alcoolica.Schimbati “carmaciul”!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.