Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > De ce și, mai ales, când o să mă retrag…

De ce și, mai ales, când o să mă retrag…

Atât cei care susțin că Gigi Becali merită să-nfunde puăcăria, cât și cei care pretind că acesta este o victimă au dreptate. Dreptatea lor particulară, subiectivă, dar consfințită de constituționalul drept la opinie. Care drept, atâta amar de vreme cât funcționează, denotă că România este, încă, o democrație, nu o dictatură. Cred cu tărie că Traian Băsescu încearcă, deocamdată fără succes, să-și impună în forță propriul regim despotic. Și că e bine că n-a reușit s-o facă. Recunosc deschis că, momentan, pot să-mi exprim liber, în spațiul public, părerile și că, în afara unor tentative (din fericire, nu foarte convingătoare în fața patronatului) de ingerințe politice, n-am întâlnit bariere-n drum. Când mi s-or pune obstacole-n față, o să mă las și pa. N-o să crape nimeni; nici presa fără mine, nici eu fără ea.

P.S. Arestarea lui Gigi Becali – un tip absolut straniu, care nu încetează a mă uimi prin ușurința de a da cu picorul în lucrurile (deloc puține) bune lăsate-n urmă – nu mă face să dorm nici mai bine, nici mai rău ca înainte; doar mult mai puțin ca până acum. Mă culc extrem de târziu și mă scol foarte devreme ca să opinez liber.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

81 thoughts on “De ce și, mai ales, când o să mă retrag…

  1. Impotriva lui Mircea Basescu trebui depusa plingere penala, si e foarte grav ca, Asociatia Ziarisitlor din Romania nu misca nici un deget in acest sens. Deoarece cind oligofreni mafioti ai clanului Basescu fac asemenea declaratii in vazul lumii acestia nu mai au nici o frica fiind decisi sa-si puna acuzatiile in practica. Dar situatia este de inteles deoarece in mass-media romanesca isi desfasoara activitatea foarte multi angajati ai SRI, care fac pe ziaristii formatind mintea cetatenilor in sens cu interesele clanului Traina Basescu. Intr-o societate normala si libera, activitatea agentilor acoperiti ai serviciilor de informatii in presa scrisa si vorbita nu isi are locul. Mai ales cind, in SRI sunt angajati mii de securisti cu miinile patate de singele nevionovat curs in anii dictaturii proletare, in Dec. 89 si Iunie 90. Ma mir totusi faptul ca, Domnul Ciuvica nu depune plingere penala impotriva lui Mircea Basescu? Oligofrenul nu trebuie sa fie lasat nepedepsit, si daca nu primeste sentinta favorabila in Romania sa depuna plingere la CEDO. Si concomitent cu aceasta plingere sa trimta si un material cu toate cazurile de coruptie de care este acuzat, cu documente, Basescu Traian si clanul, in toti acesti ani ai tranzitiei dar si forumurilor europene, asociatiile drepturilor omului, Amnesty International si agentiilor internatioanele de presa in numele GIP. Daca acesti mafioti sunt lasati in pace vor nenorocii pe vecie Romania. Felicitari din toata inima domnisoarei Oanei Dobre pentru articolul exceptional pe care l-a scris vis-a- vis de nesimtirea oligofrenului MIrcea Basescu.

  2. Prevad o noua revolutie cat de curand daca maimutzoii astia mai continua sa isi bata joc de oameni. Romanul e tolerant, dar cand a ajuns la limita devine extrem de violent. Din ce vad ca se intampla acum in Romania imi dau seama ca limita nu e departe…

  3. Cititi ordinului de interpretare a realitatii semnat Ioana Ene in ziare.com.

    Aveti implicit misiunea de lupta data deontologilor portocalii de statul major al PD-Leilor.

    Toti cei care pun intrebari de bun simt sunt catalogati drept isterici. Neamurile Proaste din familia, famiglia si clanul Basescu sunt aparate cu un fel de ”Si care-i problema?”

  4. Nu inteleg de ce mi-ati sters ultimul comentariu? Aveti dreptul sa-l stergeti doar e blogul dumneavoastra, dar sunt curios sa aflu si eu motivul? Deja cei de la Ziare. com nu mai afiseaza comentariile, s-au inmultit prea mult cele anti-basica. Toate cele bune, gelu!

  5. in motivarea sentintei de arestare preventiva a lui becali se spune ca este pericol public ! ok, sa mergem pe aceasta idee, cu toate ca eu nu cred ! deci becali e pericol public ca a ingradit libertarea la 3 infractori ! de ce nu e aceeasi unitate de masura si pt familia prezindentiala care a furat de 22 mil romani ? sa ma explic : familia prezidentiala a luat de la statul roman 30ha de teren in dobrogea, fara licitatie, neoferind nimic si primind si 80% din profit, prin aceea asociere ! familia prezidentiala nu e pericol public prin ce a furat ? sau trebuie ca suprafata sa fie mai mare ? jenant si pt famiia prezidentiala si pt justitia din romania !

  6. @gelu: pentru ca poate o sa intelegeti ca blogul meu nu este chat.

  7. Nu mai reiau comentariile, ca nu mai pot. Am insa o curiozitate: aceste cateva evenimente, amenintarile publice proferate cu insistenta la tv de fratele marinarului, meleonu’ de euro al fiicei, capul lui nastase la tava sau arestarea cu tam-tam maxim a latifundiarului, se oglindesc in vreun fel in presa de orice fel din afara tarii?! Adica a scris, frate, careva, undeva, in vreo tara civilizata, despre mizeria asta? Si-a dat cineva osteneala sa sublinieze atmosfera de bandustan din tara asta sau nu contam nici cat sa ne critice?! Democratiile batranei europe, de care facem caz si in care avem incredere macar teoretic, au si ele un punct de vedere?! Ca marinaru’ tocmai ce dadu ochii cu niste licurici, unii mai mari, altii mai mici, si sunt curios cam cum a fost privit!

  8. @horya

    De ce te-aprinzi asa de usor in sens negativ? 🙂
    Ti-as putea raspunde argumentat la toate nelinistile,
    insa am senzatia ca optimismul nu te descrie foarte bine,
    am sa te las sa simti lucrurile evoluand in timp real,
    nu anticipativ.
    Iti spun si tie ce le spun tuturor neincrezatorilor:
    ramai prin preajma — vei avea surprize.
    Un singur lucru sa ai in vedere:
    cei 10% despre care vorbesti nu sunt asceti,
    ca de-aia sunt pe internet.
    Au si ei familii si prieteni la care tin
    si care tin la ei.

    Cat despre semnele pe care le identifici tu,
    pot doar sa-ti spun ca exista sansa
    sa le dai o interpretare gresita.

    “There was this person who was born in Perth
    and in his dream he saw five angels,
    each angel had five pots of gold.
    When he woke up his wife had boiled five eggs for him.
    It was also the fifth of May.
    On the TV he saw the news about the horse racing,
    and that afternoon, in race no.5,
    horse no.5 was called Five Angels.
    So he bet on it 5000 $.
    THE LUCKY NO.5 COULD NOT BE WRONG!
    And it wasn’t: Five Angels came in 5th.
    Ajahn Brahm

  9. pt. anca
    eu, cand am o greata, biologic vorbind, fata de ceva anume, ori mananc multa lamaie ori fac tot posibilul sa nu ma mai gandesc la ceva-ul respectiv. vad ca multi oameni din tara asta sunt masochisti. cu cat le e mai multa greata cu atat se gandesc mai mult la lucrul care le provoaca greata, cu alte cuvinte isi cam alimenteaza senzatia de greata, scuze pt repetitie.
    poti face f multe lucruri in loc de a-l asculta pe basescu si orice stire legata de el mai ales ca acum ne-am lamurit cu totii ce hram poarta, chiar si cei care il sustin. o carte buna, ca tot a scos jurnalul impreuna c biblioteca pt toti acele carti minunate e chiar f indicata. sau o plimbare in parc, sport.
    referitor la problemele personale ale unora cu basescu, nu toata lumea are aceste probleme dar faptul ca o persoana ca ciutacu, care fascineaza atat de multi oameni are acest conflict se transmite si admiratorilor lui. e normal.

  10. domnule ciutacu,
    lamuriti-ma va rog, ce este cu zvonurile legate de cele trei noi arestari pregatite pentru saptamana viitoare unor persoane din media? stiti ceva? va multumesc

  11. si eu sunt platitor de impozite si poate nu-mi convine sa vad cum o doamna judecator isi bate joc de politisti sau cum un tip plin de bani ii spune unui politist ca pt. 500 lei (cat era amenda) nici nu se da jos din pat. eu spun ca e revoltator cum este luata autoritatea statului in ras si bataie de joc.
    referitor la becali: sincer nu sunt fan becali dar mi-a fost mila de el cand l-am vazut in catuse si nu cred ca era cazul sa fie tratat asa. dar in spatele povestii cred ca sunt alte afaceri dubioase. repet e doar parerea mea si nu pot baga mana in foc ca e adevarat dar cred ca nu a chemat politia pentru ca avea altceva de ascuns, si probabil cei care ancheteaza cazul stiu asta. pe becali e greu sa-l prinzi, pt ca e acoperit, dar in istore s-au mai vazut cazuri de criminali care au fost arestati pt evaziune fiscala sau infractiuni de circulatie. pastrand proportiile bineinteles, becali nu este un criminal.

  12. @daniel: e prima oara cand aud, insa nu m-ar mai mira absolut nimic in .ro

  13. @victor ciutacu: a vorbit despre aceste arestari acum 20 min. la realitatea tv vanghelie (….pe persoana fizica), si a confirmat si stelian tanase, dar fara a da nume. va putei interesa, mi se pare extrem de ingrijorator si foarte periculos. multumesc. PS: am incercat si eu cateva contacte cu persoanele pe care le cunosc (in politics), unele stiu dar nu vor sa comenteze absolut nimic, altele habar nu au. =for details PM me=

  14. Alo! Se poate? Astazi am intrat si eu prima data pe un blog si am nimerit taman pe cel al celui mai destept dintre cei care au bloguri. O fi un nou Pico de la Mirandola si noi nu stim. Putina modestie n-ar strica totusi. Vedem mereu pe posturi tv tot felul de destepti, de te intrebi cum dracu a ajuns tara in halul asta. In rest este OK. Despre subiect – mi-e lehamite. Nu cred ca Romanica se va face bine in curand. Moise cand ia scos pe evrei din Egipt i-a plimbat 40 de ani prin pustiu, sa treaca doua generatii, sa dispara mentalitatea de sclav. Noi am petrecut exact doua generatii sub comunism, asa ca ce vreti sa vedeti de la oamenii care conduc aceasta tara si mai ales de la cei care-i voteaza.
    Nu mai stim sa facem diferenta dintre adevar si minciuna. toate merg anapoda. Base, pe care recunosc, l-am votat cu amandoua mainile, s-a dovedit a fi mai rau ca Iliescu. De la Iliescu nu asteptam mare lucru, dar de la Base, da. Nu s-a intamplat nimic din ce am sperat. Asa ca, noi traim intr-o extindere comunisto- capitalista de cumetrie si interse personale.
    Daca mai aveam 40 de ani, plecam oriunde vedeam cu ochii.

  15. Securitatea conduce Romania chiar daca s-a schimbat in SRI. Si cum ea este organizata in sir indian, daca in capul ei ajunge totusi un individ normal cit de cit la cap, mai poti respira normal in tara. Dar cind seful din capul rindului e betiv, mincinos, smenar, badaran, el capul fiind imprevizibil si dezastros in actiuni tot sirul isi urmeaza seful comportindu-se la fel ca el. Ceeace e un dezastru pentru tara.

  16. Nu, Goya a zis: “Somnul raţiunii naşte monştri”, mă rog, el a zis-o în spaniolă (El sueño de la razón produce monstruos ), nu în română, dar aşa se traduce. Ce bine de spanioli că nu se-ncurcă în i-uri!
    Ar fi bine ca blondele de la Antena 3, cum e cazul şi celei de acum, să ştie că se spune “Mircea Badea, pe care-l voi cita…”. Ştiu că prostia lui Vanghelie se ia (el spunea mai devreme “oamenii care le spun”, nu cărora), dar ar fi bine să nu se întâmple chiar în faţa micului ecran.

  17. Am vazut intr-una dintre emisiunile la care ai participat ca erai intrigat de faptul ca ridicarea lui Becali de la domiciliu a durat o periada indelungata de timp, pasamite pentru ca “spectacolul” sa fie preluat si transmis de televiziuni spre umilirea celui in cauza. S-a spus in aceeasi emisiune ca in mod normal o astfel de activitate trebuia sa dureze 5 minute.
    De asemenea foarte multi dintre cei care au aparut pe sticla s-au aratat revoltati de numarul mare de politisti trimisi sa-l ridice pe Gigi.(peste 200 de “mascati” !!??)
    Pentru ca te apreciez si stiu ca tii la expunerea riguroasa a lucrurilor iti explic motivatiile celor doua chestiuni, dupa cum urmeaza:
    1.La domiciliul lui Becali a fost facuta o perchezitie. Conform legilor si procedurilor in acest domeniu, perchezitia se face pentru a se cauta probe ce urmeaza a fi instrumentate intr-un dosar penal. Aceasta activitate trebuie facuta in mod riguros deoarece se presupune ca probele pot fi ascunse de persoana perchezitionata. Din acest motiv perchezitia la domiciliul lui Gigi nu se putea termina in 5 minute. Probabil ca doar intocmirea procedurilor legale, respectiv prezentarea autorizatiei de perchezitie, aducerea martorilor asistenti, ridicarea bunurilor, redactarea procesului verbal de perchezitie, etc, au durat ceva timp, nu crezi?
    2.Au fost trimise mai multe echipaje de “mascati” pentru ca, daca trimiteau 2 sau 3 amarati de agenti sa faca perchezitia si sa execute mandatul de aducere, punea Becali cainii pe ei si ii fugarea cu pusca (asta daca reuseau cumva sa intre in curte macar). E simplu nu?

  18. M-ati bagat in ceata definitv, eu nu mai inteleg nimic? Chat??? Nu am polemizat cu nimeni, am scris depre clanul Mugabe’scu si nimic mai mult si l-am atentionat pe domnul Ciuvica, in speranta c-o sa-i transmiteti cele scrise de mine cum ca, cu oligofreni ca Mircea si Traina nu e de glumit. Daca nu contra-ataca o s-o ia rau de tot in barba. Mafiotii nu fac amenintari doar de dragul amenintarilor ci le fac pentru a le transmite celor amenintati ca, daca nu-si vad de treba lor vor trece la fapte. Stiu pe pielea mea, prin ce am trecut prin PU in 90, am fost ameninta de baieteii cu ochii albastrii s-am fost cautat atit la serviciu cit si acasa cind au venit minerii. Am scapat c-am stat ascuns o saptamina la niste preieteni. Cu stima gelu.

  19. Dacă vă paşte gândul retragerii din viaţa de jurnalist, sau poate din viaţa publică, v-aş putea considera un laş. Aveţi tot dreptul s-o faceţi, dar înainte de asta cred că ar fi bine să încheiaţi ceea ce aţi început: să spuneţi mereu adevărul, propria Dvs. opinie, şi să lăsaţi şi pe alţii s-o facă. Atunci când nici măcar asta nu va fi posibil, în ţara asta, vă voi înţelege perfect.
    A nu înţelege cumva că vă suspectez de vreo frică sau laşitate, pentru că mie unul mi-aţi demonstrat contrariul. Ceea ce mă doare pe mine sau pe majoritatea celor care scriu comentarii pe acest blog, vă doare şi pe D-voastră. V-aţi transformat (inconştient- poate) în psihologul nostru de serviciu, care nu percepe onorarii. Vă servesc D-voastre toate astea la ceva? Poate un singur om să adune atâtea frustrări, decepţii şi neputinţă, până la urmă, de a găsi un crâmpei de normalitate în viaţa asta? Nu am întâlnit până acum la D-voastră asemenea pretenţii.
    Şi totuşi de ce mai continuăm să ne scriem unii altora pe acest blog? Poate pentru că încă se mai poate, şi poate pentru că ne pasă, şi poate pentru că încă mai sperăm.

  20. Deci sa recapitulam stimate d-le Ciutacu; victima in pucarie si hatii in libertate si basca si in legatura cu procurorii.CE NU ESTE CLAR ! CE EXPLICATII MAI VREM ? Asta e ciuma portocalie,mai febrila si mai odioasa decat cea rosie.

  21. Dupa patania asta a lu’ gigi, e clar ca matelotului nu prea mai are cine sa-i arunce colacul de salvare! Asta pentru ca simpatizantii lui sunt si ai lu’gigi, ca sunt de aceiasi teapa, si n-au sa-i ierte mirlania cu mititica servita becalului. Iar noi astelalti, gaozarii, va trebui sa dam becalului ce’i al cezarului, pentru ca fara sa vrea ne va scapa de nashparliu!

  22. @dean rachel: nu-i deloc asa simplu cum scrieti
    1. omul se salta pe baza probelor pe care le ai, nu a celor pe care le cauti
    2. intai trimiti aia 2-3 agenti si, daca-i ia la goana, bagi mascatii la treaba

  23. D-le Ciutacu,desi poate Becali este om care merita si sa fie zguduit de justitie,avem in cazul de fata totusi un invinuit(si oamenii lui)arestati, si desi politia judiciara si parchetul au avut cunostinta si de faptul ca martorii(partile vatamate) sunt hoti adica l-au furat pe Becali, ba mai mult au incercat sa-l santajeze, doar acum s-au sesizat culmea cu neplacere. Culmea, parchetul l-a acuzat de instigare la lipsire de libertate si mai mult de uz de arma din partea oamenilor lui.Aici am vrut sa ajung:nimeni nu investigheaza aceasta parte forte a politiei(care si arata imagini cu cartuse) si realitatea sfarsitului lunii ianuarie, cand s-ar fi intamplat acest lucru. Stand in proxima apropiere a zonei, n-am auzit nimic de impuscaturi, interesandu-ma acum la oameni la stau la ambele intersectii si pe traseu, la oameni care lucreza acolo pe aceste zone, inclusiv politisti comunitari, nimeni nu a auzit de nimic. Mai mult nici o parte a mass-media(care ne anunta interactiv ce se intampla) nici o televiziune care misuna noaptea peste tot, nici un pararazzi care misuna in zona Doromanti n-au auzit nimic. Adica parchetul zice ca s-au tras 5-7 cartuse pe un traseu intre Perla si Dr Felix(unde intre ele avem chiar cladirea Guvernului) si nu au sarit cu totii sa se agite. Mare Minciuna. Mai ales ca urmaritorii(adica oamenii lui Becali) nu folosesc arme, caci i-am vazut intrand cu bratele goale intre sute de fani agitati si-i linistandu-i rapid, deci nu folosesc arme. Sper ca veti cauta sa abordati si aceasta minciuna a parchetului , coroborata cu faptul ca impuscatul ar fi fost dupa o luna la IML si asta este Mare Proba…
    …..
    Citez un forumist, cam cum s-ar expune acum situatia:” Sa presupunem ca gasesc la mine in casa un hot. Intrebarea mea este: pot sa-l tin fortat in casa pana vine politia, eventual sa-l tin fortat in casa cu pretul catorva pumni, fiindca de bunavoie n-o sa ramana? Nu pot fi bagat la sechestrare de persoane? Nu este acelasi lucru cu ceea ce i s-a intamplat lui Becali? Poate Becali a vrut sa-i dea pe mana politiei dar s-a razgandit in ultima clipa. Daca i-ar fi predat politiei ar mai fi fost sechestrare de persoane??? “

  24. un lucru as vrea sa spun: trebuie sa se inceteze cu aceasta falsa teorie, de pe toate posturile, ca nimeni nu are voie sa-si faca singur dreptate. nimic mai fals. nici o lege nu te impiedica sa incerci , daca vrei si poti , sa-ti recuperezi eventuale bunuri furate sau sa descoperi eventuali autori a unei talharii asupra ta sau unei persoane apropiate,( copil,sotie),sau sa incerci sa descoperi pe cineva disparut ( vezi cazul de notorietate Elodia, in care atata lume s-a substituit autoritatilor: detectivi, televiziuni,ziaristi,parintii Elodiei, au fost ei acuzati??) Singura conditie este sa nu incalci legea si atat! Becali nu trebuie sa fie acuzat ca si-a facut singur dreptate ( i-a condamnat el pe prezumtivii faptasi?).ci pentru o eventuala incalcare a legii.iar aceasta incalcare, asa cum este ea prevazuta strict de litera legii, exista!!! Becali a lipsit de libertate pe acei oameni la fel cum si noi toti putem spune ca lipsim de libertate un hot pe care-l surpridem cu mana in buzunar si-l retinem pana vine politia. Ba daca cumva ii mai producem si o vanataie pe mana de care il tinem poate fi considerata si vatamare corporala ( vezi cazul judecatoarei). ce vreau sa spun este ca legea aplicata strict , fara o minima interpretare , poate da nastere la lucruri incredibile. Problema este cand se aplica ea strict?? oricum parerea mea este ca Becali nu va scapa pentru ca deja s-a ajuns prea departe iar modul cum s-au desfasurat lucrurile dovedesc faptul ca se vrea a se da un exemplu , eliberarea lui dupa toata aceasta tevatura avand efecte devastatoare pentru mult prea multe persoane importante. Crede cineva ca tot ce sa intamplat cu aceste caz , modul lui de ducere la indeplinire s-a facut doar la comanda unui simplu procuror care a primit cazul spre rezolvare?? sa fim seriosi! singura sansa a lui Becali acum este , eventual sa joce cum i se canta , sa cedeze in fata unui eventual santaj , daca el va veni!! este o psibilitate ca sa scape totusi daca va respecta o serie intreaga de conditii: iesirea din viata publica, cedarea clubului Steaua , cedarea unei parti importante din avere si altele. Un lucru este clar , in litera stricta a legii Becali a comis-o!!
    P.S. pentru Mircea Badea , care incerca acum cateva seri sa ne spuna cum ar putea fi bagat el la mititica. Ceva cu un manson de pistol cu care el a tras in poligon , plantat in nu stiu ce loc public , complicat ( trebuie multa verificare pentru ora pentru ca poate sa apara un alibi beton )iata ceva mult mai simplu , exact dupa tiparul Becali ( cu profil psihologic cu tot). Mircea Badea intr-un loc public , eventua la cumparaturi , la un restaurant , la un spital , oriunde , cu modela , sau eventual cu mama. Un goriloi vine si le agreseaza.( jigniri , scuipati , chiar lovire) , ce face Badea? nu mai trebuie spus! Urmarea , conform strict al legii el intra la agresiune , vatamare corporala sau doamne ferste ,mai rau, iar goriloiul intra in programul de protectie al martorilor , cum am auzit , INCREDIBIL!!!! ,ca au intrat cei trei recidivisti sechestrati. Simplu nu?

  25. Spuneti ca niste hoti de masini trebuie judecati de magistrati si nu de niste goriloi. Dar chiar considerati ca gorilele lui Becali i-au judecat pe hoti , au facut dreptate? In intelesul legii dreptatea se considera facuta atunci cand exista o hotarare judecatoresaca ramasa definitiva , hotarare care nu poate fi data decat de institutiile abilitate ale statului. Restul sunt fie razbunari , sanctionari , corectii fizice etc. , nimic ce poate fi asimilat ,,dreptatii,,. Nici riposta in legitima aparare nu poate fi si nici nu este considerata dreptate, este doar acceptata ca legala. Iovan nu si-a facut singur dreptate , nu a facut dreptate deloc ci doar , in viziunea instantei, a reactionat pentru apararea sa.Intr-adevar in litera stricta a legii Becali si gorillele lui a comis o infractiune. Dar eu consider ca trebuie cantarit foarte bine atunci cand aplicam legea in diferite cazuri. Trebuie sa ne gandim ca rolul principal al legii este sa apere cetateanul obisnuit , nevinovat ,de infractori. Erau cei trei presupusi sechestrati catateni obisnuiti , nevinovati , care trebuie cu orice pret aparati de lege? Sunt ei mai putin ,,goriloi,, decat ,,goriloii,, lui Becali ?Mi-a venit in minte un caz si ce ar insemna aplicarea stricta a legii . E un caz extrem , ales tocmai pentru a ma face bine inteles. A fost prezentat pe post de mai multe ori momente in care presupusul criminal de la Brasov al celor doua fete ( caz cunoscut, MONSTRUL DIN BRASOV) .Pe drumul dintre duba si sala de judecata , rudele fetelor l-au facut in fel si chip pe acuzat ( lucru perfect explicabil din punctul meu de vedere ).L-au facut criminal , monstru , nenorocit si multe altele. E cum ar fi ca acesta sa faca o plangere pentru jigniri , calomnie , etc. , el nefiind la acel moment condamnat , nici macar de o prima instanta. Aplicarea stricta a literii legii i-ar da dreptate si acei oameni ar trebuii pedepsiti.Cum vi se pare ? De ce nu vrem sa recunoastem ca sunt nenumrate cazurile in care hoti prinsi in timpul actiunii in diferite locuri , au sfarsit prin a suferii corectii fizice serioase din partea pagubitilor si de multe ori din partea unora care au fost doar martori si nu pagubiti direct fara ca autoritatile sa se indigneze ca li sa substituit cineva. Eu sincer consider ca acei hoti recidivisti meritau o corectie mai serioasa decat am vazut in filmuletul de la TV , dar de asemenea consider si ca trebuiau dati pe mana politiei , dupa. Chiar , daca dupa ,, discutia din bar , Becali chema politia , se mai considera sechestrare ? Pana la urma ,,vina,, lui Becali este ca nu i-a dat pe mana politiei?

  26. Consider ca in cazuri cu impact social precum cel ce il implica pe Gigi Becali justitia romana ar trebui sa foloseasca judecatori straini (recomand nemti) care in motivarea sentintei sa faca trimitere numai la implicatiile legale ale faptelor savarsite. Consider , de asemenea, ca nu poti folosi imaginea pe care acesta si creat-o , de om cu credinta in Dumnezeu, pentru al condamna sau pentru ai agrava pedeapsa. Eventual acest lucru poate fi folosit in sens invers.

  27. Mi se pare mie sau titularul blogului era aceeasi persoana care se hahaia in loja clubului Dinamo, la meciul cu Rapid, langa si cu preacinstitii verisori Becali si onestii Turcu si Borcea? Privilegiat suporter.

  28. @abc: proprietarul, nu titularul blogului este dinamovist cu legitimatie de membru si vede meciurile in compania cui considera el de cuviinta. cat despre hahait, eu zic sa-ti indrepti privirile catre Cotroceni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.