Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

Aceasta nu mai e ţara mea. Refuz să cred că se poate coborî atât de mult. Sunt siderat. A trecut aproape un ceas de la memorabilul interviu şi nu-mi pot reveni. Urmăriţi-mă la Gâdea în seara asta. Ar putea fi o ediţie de colecţie, poate ultima…

UPDATE: Vă recomand un text foarte mișto al lui Adrian Georgescu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

193 thoughts on “Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

  1. Dan Andronic cica are concurs pe Blog cu premiu 600 iepuroi…Poate ca am fost cam nesimtit si-am dat 1013 voturi din 1447 la Crin drept pt care n-am fost acceptat fiind banat in toate variantele si pozitiile.

  2. stiu victor ca nu are dar tot noi suntem nenorociti? sincer scuze dar nu am putut raspunde rational vine domnul si ne spune de studii de sua ne face nenorociti de parca noi orbiti de ura am invata cuvantul succesuri din gura distinctei domnisoare cand de fapt ea a zis succese, si tot noi orbiti de ura si inapoiati cum suntem nu putem accepta ca aceasta geniala domnisoara la 12 ani facea politica la nivel inalt. asa o fi victore?

  3. @vali: eu continui sa astept sa ne spuna anii intre care a studiat in SUA

  4. 1.Varianta mea la titlul lui Adrian Georgescu :
    IQ – 69 – EBA …Urat !

  5. daca la 12 ani facea campanie (ea a zis ca facea campanie si era pasionata deci nu era doar un copil) si politica la un nivel asa de inalt ma gandesc ca la 7 maxim 8 ani si-a sustinut doctoratul in stiinte police probabil in sua ca la noi nu te lasa nimeni, la noi intai inveti sa numeri sa calculezi sa citesti sa scrii sa vorbesti GRAMATICAL CORECT si dupa aia daca mai vrei alte studii, ea defapt e prea geniala si sistemul nostru de invatamant e prea inapoiat ca sa poata ea invata aici si mai ales ca noi sa o intelegem deci asta e noi nu o putem asimila cu un om potent d p d v politic doar din infioritatea care ne caracterizeaza 🙂

  6. Faptul ca ma uit la ea si nu-mi “trezeste interesul” e treaba mea, iar faptul ca tu esti ingrozit e treaba ta, ele n-au nicio importanta pentru ceilalti.

    De analizat ce-a zis?… Frate! Nu-l ascult pe nenea care e acum presedinte si politician salvator de Titanic, de ce sa aplec urechea la ce zice ea? atata timp cat chiar ea spune ca politic e net sub tatal ei.

    Remarc doar apropierea cu care i se adreseaza mass media si aspectul fizic placut vederii. Succesul ii e garantat, daca-ar fi listata la bursă as cumpara cateva actiuni.

    Insa, ceea ce mi se pare de interes ar fi o estimare a ipocriziei si a slabei pregatiri a romanilor. Atata timp cat in calitate de om politic ti-e frica de asa ceva, prietene, esti cel putin penibil.

  7. Vezi, Victore, esti siderat! Si noi care credeam inainte de acest interviu ca mai rau nu se poate…Asta va ramine un reper.Iti spun eu! Inainte si dupa interviu…Am intrat intr-o noua etapa.Oare vom mai putea scapa de capusele astea?

  8. Deci nu doar eu fac dezacorduri, mai este si Elena Basescu. Sunt mandru:). Ciutacu te-am ratat azi la Gadea:(. Se mai tine emisiunea, sau a fost ultima?

  9. Total dezacord cu restul lumii. Rezumez fiindca o sa ma explic pe blog : e o tara libera, da ? Are voie sa candideze, da ? Or s-o voteze ROMANII nu malgasii, da ?
    QED.
    Restul my friends e doar mizeria din trustul Intact la care cu onor contribuie si dl Mandrutza. Fiindca LM n-a facut “interviurile” Elan-EBA de capul lui…

  10. Ba e tara noastra Ciutacule si trebuie sa o luam inapoi daca suntem barbati. Daca nu, ne meritam soarta. Noi stam p-aici si ne lamentam si ei isi vad de treaba.
    O sa isi faca si nevoile(pardon,cace) in capul nostru daca vad ca nu facem nimic.

  11. Vreau sa-l felicit pe Mandruta si sa-i doresc cat mai multe interviuri cu odrasla, in felul acesta vedem si noi, daca mai era nevoie,dimensiunile prostiei, nesimtiri si tupeului, familiei marelui conducator( o exclud aici pe Maria Basescu care mi se pare cea mai normala din aceasta familie).Chiar va rog sa o invitati si voi, tu, Gadea, Firea, ca sa ne mai dixstram si noi ca-i greu cu criza asta si mai ales nu uitati sa votati numarul de inmatriculare!

  12. saraca, nici ei nu`i venea sa creada cand a spus ca din banii de modeling si din peugeot si-a luat range rover, o bufnea rasu :))

  13. Mi-am amintit de bietul ceausescu, sireacu’, care aproape ca participase la unirea din 1 decembrie ‘918, desi n-avea decat 10-11 luni, iar la 15 ani era deja cuprins de romantismul revolutionar si lupta din ilegalitate cu hidra capitalista. O socoteam pe mica ciocoaica o victima a marinarului. Nu e. E bucatica rupta, picatura picata din tatane-su, deci face ce-i spune gena si educatia. M-am cutremurat! Si, chiar, ce-i cu balbuta?! A descoperit cheia succesurilor?!

  14. o fi fost in SUA in varianta americana a bambooului sau a fost in vizita pe ceva culoare de facultate sa vada fata lu’tata cum se studiaza in America da sa nu-mi spuneti ca asta facu’ facultatea in America nici macar una de mana a saptea din Kansas,ca nu va cred.eu ma mir doar de anumite persoane din PDL care totusi au pregatire si de dragul posturilor grase se complac in mocirla asta cu nonvalorile.in toamna constructia asta atipica se duce de rapa daca “machiaveli”pierde cotroceniul,da D-ne sa-l piarda.ca de nu eu chiar ma gandesc la emigrare ca si altii cat mai departe eventual in Noua Zeelanda sa aud cat mai rar de ce se intampla cu tzarisoara asta .incepe tot mai mult sa semene cu Romania anilor 50 cand persoane din topor conduceau Romania adesea cu toporul la propriu.

  15. Dumnezeule nu am rezistat sa ascult tot, este peste puterile mele. Nu mi-a fost dat sa aud asa ceva. Nici Nicusor printisorul lui Ceasca nu era in halul asta. Tuta nu se uita in oglinda? Cred ca are tupeul si prostia lui Base. Daca banii astia de la FMI vor veni in Romania se vor duce pe campaniile fam. Basescu, asa ca sa fie dupa ei potopul pt. popor sa-i tina minte pt. totdeauna cine a condus tara asta. PDL-ul nu are nimic de spus? Nu a iesit nimeni sa vorbeasca, sau poate isi rup gatul care mai de care sa o consilieze, sa o sponsorizeze sa o ajute pe EBA sa-si stranga 100.000 de semnaturi. Doamne ajuta ca atunci o sa ia din voturile lor ca si asa sunt o adunatura de gunoaie si lingusitori. Si legat de EBA… doamne atat o duce capul? nu a fost in stare sa-si faca un slogan, un logo, un drac ceva? EBA? poate fata o sa-si faca campanie din masiana EBA sau o sti ea ceva ce noi nu stim.

    Cat despre ultima emisiune… vad ca tot ocoliti sa dati un raspuns. Doamne fereste doar nu vreti sa dati satisfactie gunoielor, acum pe ultima 100 m cand e mai multa nevoie de cei au curajul sa vorbeasca impotriva marsaviile din tara asta.

  16. doamne…mari sunt gradinile tale si multi prosti zac in ele. ne face tara de ras. barbie draga, cine a semnat listele sa candidezi tu independent la europarlamentare???

  17. @titanik: nu evit sa dau nici un raspuns. n-am nici un raspuns de dat. am un contract in vigoare cu Antena 2, pe care-l respect. la Antena 3 sunt invitat for free si este doar problema realizatorilor daca ma mai invita sau nu.

  18. Eba …isi persifleaza tatal si ii contreaza si pe stolo-boci: aaaa…, zice ea, daca voi nu ma vreti va arat eu voua ca ma descurc si singura…Vrea sa se pisheaze contra vantului dar nu-si da jos chiloteii. Face pre dansa si cand nu bate vantul.

  19. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am citit aseara ,dar n-am avut puterea sa va mai scriu.Sunt profund dezamagita de tot si de toate,am ca si Dvs. o senzatie reala de voma.Nimic din tara aceasta nu mai imi da speranta-daca nu as avea un copil pentru care lupt,as muri pur si simplu…S-au schimbat oamenii,au devenit atat de rai,perversi,le-a luat Dumnezeu unora mintile,nu stiu ce sa zic,ca aproape nu mai ai putere sa supravietuiesti,ca nu mai poti sa intelegi nimic…
    E degradant,foarte degradant,ceea ce ni se intampla.

    Va doresc din toata inima un week-end placut,pace si liniste!

    Cu acelasi respect ,
    IoanaP

  20. Victoras, ai o problema cu familia Basescu, ce sa mai, ti s-a pus pata pe ei. Vrei sa iti aduc aminte de talpa pe care ti-a facut-o Tapalaga daca tot suntem la capitolul montaje si regii?

  21. Stima d-le Ciutacu.
    Nu sunt eu ala care brusc e ofuscat de toti idiotii si toate tutele care apar pe sticla sau in presa. Dar in cazul asteia si a interviului de mai sus i-mi simt inteligenta luata in deradere.
    Va tot aud la Vorbe Grele ca luati publicitate, si Mircea Badea are in nestire. Dar daca dl. Mandruta are nevoie de bani, in loc sa ceara de la PDL pentru interviuri ” a la con” sa citez francezii, mai bine sa bage si el publicitate. Sau trebuie sa fie la numar si-l inlocuieste pe TRU in tandemul cu Tolo?
    Astept ziua cand va voi vedea alaturi de Mircea Badea ingrosand randurile sustinatorilor pro BASESCU. Ar fi ziua in care-mi voi dorii sa fiu lasat sa mor.
    O zi buna.

  22. @Moscalifar: si cu ajutorul lui mandruta , care se uita in ochii Elenei Basescu, va fi europarlamentar. Eu m-am uitat in ochii lui Eba si am vazut altceva, am vazut poseta de 3000 de Euro si salariul de la Luxten -:))

  23. @dimitri: n-am nici o problema cu familia, ci cu Traian Basescu. iar greata, daca e nevoie sa traduc reactia la interviu, nu mi-a provocat-o Elena.
    @Alex: ma retrag eu inainte sa mori tu.

  24. Draga Victor, sa sune mai omenesc si nu in limbaj masina (d-le Ciutacu).
    Dar crezi ca l-au cooptat pe statele de plata ale PDL-ului sau firmelor de borduri si pe Mandruta? Asta asa ca inlocuitor pentru TRU, nu de alta. Sa fie la numar…

  25. Sunt sigur ca sursa o sa fie monitorizata de “baietii albastrii”( Sa ne traiasca ascultatorii si inregistratorii).Oricum vomit in fiecare zi , acu nu mai am decat fiere disponibila.
    Greata vine de la modificarile cu licitatiile- Sa se fure mai repede si eficient-Pana ne dam seama buzunarele baietilor destepti sunt pline.
    Greata vine de la FMI – Altii au datorii noi le platim.
    Greata vine de la PSD-PDL-PNL-UDMR- etc…
    – Mai e putin si pana si strungarul va fi angajat politic.
    Greata vine de la ziare- Hop un tel – personajul nu convine cuiva- Rezulta campanie de presa
    Greata de la televiziuni- Mare eveniment mare- O balustrada cade pe sosea- Ore intregi de dezbatere- Parca a cazut Constantinopole a doua oara.
    Greata de la drumuri – Intrii in gropi mai des decat clipesti
    Greata , greata si iar greata.
    De EBA ce sa mai zic.O sa mananc la greu doua zile , ma abtin sa ma duc la WC vre-o trei si o sa-i urmaresc primul discurs de la tribuna parlamentului european.
    Iti dai seama ce racoreala va urma?
    In rest “Vorbe grele” si “Sinteza Zilei” le folosesc ca pansament gastric.Trebuie sa pot rezista in fiecare zi sa nu-mi vomit si fierea.

  26. @Alex: refuz cu indaratnicie sa cred ca oricine-i de vanzare-n tara asta.

  27. Eu ca fost dobitoc truditor cu pixul, profesie din care am plecat in urma unei lehamite, mai mari chiar decat a lui Victor, nu pot sa nu ma intreb ce a fost in capul lui Mandruta? Sau in capul celui care l-a pus pe mandruta sa faca un astfel de interviu, pupincurist. Ca tipa e varza, e clar. Ca e mai toanta ca o scandura de dud e la fel de clar. DAR, OAMENI BUNI ESTE PE LOCUL TREI IN PREFERINTELE ELECTORATULUI!!!! Cred ca ne ducem dracu, cu totii. Iar mandruta cu toate scolile lui la BBC si mai nu stiu pe unde ar fi trebuit sa aiba o minima decenta profesionala si sa o intrebe: Ce studii a facut in America; Ce vrea sa faca in Parlamentul European. Cred ca erau intrebari firesti si netendentioase.

  28. facem pariu ca la f’o doua intrebari a raspuns inainte , dar le-a ajustat la montaj?!..:(..pacat.pentru trust.ca pt noi…c’est la vie.

  29. oameni buni
    nu vi se pare ca avem prea mult circ de la inceputul anului ca sa fie doar o simpla intamplare?
    jafuri armate, furt de armament, panarama de pasaport biometric, elan, care face parte dintr-un grup ermetic dar e o piesa importanta datorita banilor pe care ii invarte, a iesit din umbra si o provoaca pe mahalagioaca de raduleasca spre deliciul prostimii, acum EBA (interesant rolul asumat de mandruta in ambele interviuri)….o tinem tot asa.

    dar ce acopera toate astea? acopera un imprumut impovarator din care noi nu castigam nimic, dar il vom achita, si mai acopera modificarile codurilor civil si penal intr-un asemenea hal ca nici nu stim ce ne asteapta.

    si ca sa fie si o bomboana pe coliva nationala, mai avem si alegeri europarlementare in urma carora unii vor ajunge oameni grei, la bruxelles deşi nu au nicio valoare, tot pe spinarea noastra.
    de prosti ce suntem, chiar asta ne trebuie!!
    citacule, io zic mai bine ca toti ziaristii adevarati sa intre in greva si sa-i lase doar pe pupincuristi sa evolueze. poate asa vor mai vedea si altii cat de nenoroctiti sunt astia ajusi fraudulos la putere.

  30. Interviul asta e opera de arta facut cu cartea de psihologie in mana. Nu m-ar mira sa fi fost trase vreo 10 duble pana a iesit asa cum trebuia. Daca se continua in ritmul asta Miss EBA GARANTAT !!!!! castiga la alegeri, din pacate.Fac pariu ca o gramada de oameni ii savureaza tanguiala si o compatimesc. Pt acei oameni care ii plang de mila le recomand ca in ziua in care trebuie sa-si plateasca ratele la banci sau alte cele sa se gandeasca la salarul de 17.000 euro pe care il primeste EBA lunar de la LUXTEN.Bag picioru’ in ea tzara de creduli. Ahhhhhhhhhh PS: Ma scuzati pt urlete…

  31. Domnilor, nu vreti sa facem o zi sau ceva fara politica? O zi in care sa fim dracului bucurosi pe o tema. O zi in care sa ne mai crestem moralul cu un subiect fain. Trebuie undeva in lumea asta sa fie un eveniment fain pe care sa-l apreciem toti si sa fie comentarii lejere. Serios cand intru aci parca vad sute de oameni suparati, negri, inversunati, gata sa scoata flacari.

  32. Nu e geniala fata asta?

    Elena Basescu injura pe bulgareste pentru a fi votata!

    http://www.apropo.ro/lol/elena-basescu-injura-pe-bulgareste-pentru-a-fi-votata-4065051

    Elena Basescu merge la europarlamentare cu o sigla numita EBA, despre care probabil nu stia ca semnifica injuratura preferata a bulgarilor.

    Sigla electorala a fiicei presedintelui, EBA, se traduce in bulgara prin “a f…” si este un cuvant des intalnit in argoul vecinilor nostri.

    Elena Basescuse lauda zilele trecute ca isi poarta insemnul electoral ca numar la masina personala, dar si ca este cunoscuta in oras sub porecla EBA.

    Potrivit Ring, Bogdan Teodorescu a declarat ca „in cazul asta, tinerii barbati din Bulgaria ar fi foarte incantati s-o voteze pe Elena Basescu”.

  33. Dragă Victore, eu am crezut sincer că odată cu dispariţia “vechilor” şi apariţia oamenilor de vârsta noastră în prim-plan viaţa politică se va schimba în bine. Constat, cu deznădejde, că “lupii tineri” (care au supt intens de la ţâţa parinţilor lor comunişti de rangul 2-3) sunt mai hulpavi decât aceştia şi îşi doresc rangurile mult mai devreme decât capacitatea lor intelectuală şi experienţa le-o permite.
    Într-o Românie interesată din ce în ce mai mult de cancanuri, scandaluri şi ţigănii (scuzaţi-mi expresia, dar altfel nu ştiu s-o spun) cred cu tărie că indiferent cât de mulţi din cei care înjurăm tipul acesta de “civilizaţie” om merge şi-om vota, ceilalţi ne vor pune pumnu’n gură punând ştampila pe viitoarele “succesuri”. Din nefericire suntem o minoritate în această ţară. Asta nu înseamnă că nu ne vom lupta, dar daţi-mi voie ca la europarlamentarele ce vor urma să nu vomit după colţ ci să borăsc în cabina de vot.

  34. Nea Ciutacu permiteti-mi sa va acompaniez pentru ca si mie mi-a provocat un sentiment de greata profunda stirea si atitudinea media… in plus Lenuta asta mica si tanti Pipidi sunt niste tate, niste copii d 3 ani …

  35. …coltzul de Rai al fiecaruia dintre noi este…vb marelui actor si regizor, Radu BELIGAN…tzara lui (cre’ k stiti vb Dlui R.B. : “m-am retras in tzara mea : BELIGANIA”).Dansul a reusit sa integreze ffff bine tzara lui in romania (Beligania inclusa in romania. – matematic vb)

  36. Cine-si face probleme ca infanta nu va putea strange cele 100000 de semnaturi,se imbata cu apa rece…am inteles ca listele sunt deja completate.Fiecare filiala pd-l a avut “sarcina de partid” sa stranga 2000-3000 de adeziuni,inca inainte ca EBA sa-si anunte iesirea din pd-l.Am si eu o curiozitate : stie cineva sa-mi spuna, cam care este salariul unui europarlamentar,si din ce bani e platit???

  37. Nu cred în bazaconiile astea cu “pulsul mulţimii”. Nu cred nici în porcăriile spuse de aşa zişii sociologi. Este clar o făcătură, nu pot crede că Naţiunea mea este atât de cretină… Orice s-ar spune, să nu uităm că 77% dintre români, aceia înţelepţi şi clar indiferenţi faţă de acest tip de politicieni, nu mai participă de 5 ani la vot şi refuză politicos invitaţia de a răspunde întrebărilor din sondaje. Despre cei 77% dintre cei 33% care votează, n-am ce zice, orice pădure îşi are uscăturile. Totul este ca, în momentele potrivite să se mobilizeze. Ţinând cont de faptul că, ori cu asta (EBA) ori cu alţii, nu ne va fi mai uşor, ba s-ar putea să trecem râzând în hohote peste greutăţi, vor privi (din nou, din păcate!) de pe margine…

  38. Victor, stiu ca nu faci comentarii despre colegii de trust, dar spune-mi, te rog, gresesc cand spun ca mi se pare ca Mandruta are talente ascunse? Poate ar trebui sa fie moasa comunala sau…popa ( prea propovaduie absurdul).
    Este extraordinar ce ascunde omul asta… si totul absolut dezinteresat….

  39. Zeus, cabinetul “privata” PD-L si FMI-ul

    Deunazi, maestrul Cristoiu, intr-un articol foarte bine argumentat logic, ne-a luminat asupra locului in care presedintele tarii face pipilica si anume in capul PSD-ului.
    A fost insa nevoie de anuntarea candidaturii ilustrei “politician” EBA ca independent, dar sustinut la greu de PD-L la europarlamentare, pentru ca romanii sa afle si destinatia celorlalte reziduuri alimentare, prelucrate de stomacelul prezidential, respectiv iubitul nostru presedinte face cachita (treaba mare) in capul PD-L.
    Pana acum stiam doar de destinatia de carpa de sters vase a acestui partid, dar iata ca avand remarcabile rezerve de partid, bine gestionate, el poate servi si drept latrina cotrocenista.
    Acest lucru explica de ce respectivul partid, “de bunavoie si nesilUit de nimeni”, renunta la un procent important din voturile cu care ar fi fost cadorisit de alegatori si pe baza carora si-ar fi putut pemite trimiterea unui numar mai mare de parlamentari la Bruxelles, de dragul odraslei siliconate si gangave pusa pe cuceriri politice.
    Pentru a nu fi considerati totusi nedrepti cu calitatile native de politician ale EBA-ei, trebuie mentionat aici trecutul revolutionar ilegalist al micutei, trecut care devanseaza de departe (2 ani de zile-de la 12 ani, conform propriilor memorii-) pe cel al fostului dictator Nicolae Ceausescu( de la 14 ani).
    Membrii si “conducerea” PD-L-ului sunt mai dependenti ca existenta politica de asimetric, decat narcomanii de doza zilnica de drog.
    Altfel nu se explica acest servilism jalnic de sorginte feudala, aceasta lipsa de verticalitate si identitate politica, manifetata in fata unor capricii de copil rasfatat, capricii pe care taxu le satisface intocmai si la timp, in detrimentul interesului de partid si in paguba unor candidati probabil mult mai valorosi decat juna ajunsa model de inspiratie pentru ironiile sardonice, nu numai a mass-mediei autohtone, ci mai recent si a celei internationale.
    Tin minte ca, la varsta adolescentei, am avut ocazia sa vad pe coperta prestigioasei reviste Paris Match, o fotografie nud a dictatorului Idi Amin, iar din articolul care insotea aceasta fotografie cititorul putea afla despre inclinatiile sado-masochiste si de canibalism ale acestuia, exercitate asupra numerosului harem international cu care se dotase.
    La maturitate imi este dat sa vad in paginile unor la fel de prestigioase publicatii internationale, adevarate pictoriale, reprezentand-o pe viitoarea europarlamentara EBA, surprinsa de camera cvasi-nud, intinsa in pozitii lascive pe armasari aflati tolaniti in repaos erotico-idilic pe campiile mioritice.
    Pictoriale care sunt insotite de comentarii ce numai elogioase nu pot fi considerate.
    Cu o asemenea imagine despre viitoarea “clasa politica” de nivel european si pe fondul izolarii “lazaretice” a Romaniei, cu care ne-a pricopsit asimetricu’ in plan international de cand a venit la putere, nu mai reprezinta o surpriza faptul ca mai marii din umbra ai finantelor mondiale ne considera “untermenschen”, carne de tun, buna sa robeasca in prostie pentru a finanta din imprumuturi luate de la FMI, sucursalele bancilor lor din tara noastra, in urma crizei care bantuie lumea de la o vreme.
    Ceea ce este mai tragic in toata afacerea consta in faptul ca, un sondaj fulger efectuat la nivelul poporului manelisto-telenovelistic basescian o situeaza pe prospat anuntata la candidatura, pe un incredibil loc trei, inaintea PNL, in ceea ce priveste intentiile de vot ale mancatorilor de seminte de la peluza, baietilor de cartier si tatelor de mahala.
    Daca pana la aflarea rezultatelor acestui sondaj imi crestea inima de bucurie cand vedeam indivizi mai prosti ca mine, astazi doinesc a jale cand ma gandesc ca fac parte dintr-un popor a carui majoritate este bantuita de morbul sinuciderii nationale.

  40. Voi va uitati la audiente? Tara e plina de manelisti si trebuie sa fie reprezentati. Pregatitiva de inca cinci ani basascieni. Eu am invatat la zootehnie ca exista o legatura dialectica intre forma si continut. Era la lectia despre vaca. Nu vi se pare ca si la Basescu exista o legatura dialectica intre forma si continut? Aud…

  41. ce interviu montant, intrebarile pregatite , raspunsurile la fel , ca altfel erati 2 “balbaiti” … Lucian Balbuta cu multe succesuri!

  42. Victore,

    Crede-ma sunt de 10 ani în Franta si acest tip de comportamente, sub alte forme bineînteles, mai mult sau mai putin “elevate”,pentru ca societatile evolueaza diferit, se gasesc peste tot: mediocritate, mediocritate si iar mediocritate. Daca-mi permiti, nu trebuie sa fii siderat, este din pacate o realitate universala, foloseste-ti energia (revolta) pentru a contracara aceasta mediocritate si a educa oamenii de rând, cum spune Adrian Georgescu, de a ne educa, pentru a refuza ca asemenea specii umane “sa intre, cu bodyguarzii alături, în faţa cozii de la teleschi sau de a bloca parcarea unui club întrucât locul favorit era ocupat”. De tine, de Mircea Badea si multi altii ca voi, depinde ca oamenii de rând “sa învete” sa-si impuna autoritatea cea adevarata (a bunului simt, a modestiei, a valorilor într-un cuvânt) în fata “acestor lideri ai mediocritatii”(îmi pare rau, dar nu sunt de acord cu Adrian Georgescu care-i considera lideri populari).

    Francezii spun ca cine-si îndoaie sira spinarii, îsi “îndoaie” sufletul si constiinta.

    Continua si continuati “VERTICAL”, ne alaturam tie, voua si …. nu-l uita pe Cioran: “a face altceva decât EXTRAORDINAR-ul este cu desavârsire inutil”!

    Cristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.