Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

Aceasta nu mai e ţara mea. Refuz să cred că se poate coborî atât de mult. Sunt siderat. A trecut aproape un ceas de la memorabilul interviu şi nu-mi pot reveni. Urmăriţi-mă la Gâdea în seara asta. Ar putea fi o ediţie de colecţie, poate ultima…

UPDATE: Vă recomand un text foarte mișto al lui Adrian Georgescu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

193 thoughts on “Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

  1. Intr`un fel ar fi bine sa fie aleasa.. scapa Romania o perioada de intelijenta. Pe de alta parte mi`e c`o sa ne faca de rahat pe la Parlamentu` European.

  2. Ori Mandruta isi ia banii din acelasi loc ca TRU(posibil si Tolontan) ori mogulu e sadomasochist.

  3. Mogulu creeaza impresia de libertate… a lasat`o sa se mai faca o data de rahat.

  4. Victor, garantez ca Elena Basescu va fi votata masiv la Europarlamentare, nici nu ma gandesc ca va fi alt scor.

  5. Mandruta trebuie dat urgent afara! Si nu singur,ci impreuna cu toata echipa de la “Observator”.
    Cat tupeu. 🙂

  6. hahaha, tocmai ce imi venea sa vomit cand vorbeam de Tariceanu vs Antonescu. ca sa parafrazez, Basescutza are pretentia ca tu sa n-ai pretentia, ce n-ai inteles?!?!? :))))

  7. “EBA” PE LANGA CA ESTE O ECONOMISTA EXCELENTA, MAI E SI CONSILIERA LA LUXTEN, FIRMA CARE ASIGURA ILUMINATUL PUBLIC DIN CAPITALA SI UNDE “EBA” SE OCUPA DE SFATURI PRETIOASE, SI A FOST ANGAJATA LA LUXTEN PE VREME CE TATICUL EI ERA PRIMAR GENERALIST PRIN CAPITALA.
    LEAFA DE 1000 SI UN PIC DE EURO DE LA LUXTEN ESTE DOAR PE HARTIE!!! IN REALITATE NU STIE NIMENI CAT INCASEAZA LUNAR “EBA” DE LA LUXTEN, PENTRU CA DE LA 1000 SI UN PIC DE EURO PANA LA 18000 EURO INCASEAZA PE NEGRU, FARA VRE-UN STAT DE PLATA…. DEGEABA NE AGITAM NOI, NIMENI NU ARE INTERESUL SA SE AFLE LEAFA REALA A PASARICII BASESCIANA…

  8. E ok interviul, nu provoaca voma, nici vreo alta durere doar uimire. Te lasa sa te intrebi despre scopul sau? Pentru ca eu tot ceea ce am inteles este ca o persoana cu un castig de 1000 de euro pe saptamana se justifica cum a ajuns in posesia unei masini de 50 de mii de euro si mai mult isi si permite si “sa traiasca bine” – dupa indemn sis a intretina masina. Restul e doar vorba in vant: adica se asteapta cineva sa credem ca presedintele nu are nici un amestec in viata politica a fiicei? Daca da atunci eu o cred, Basescu nu se amesteca in cariera politica a tinerei ci o dicteaza!
    Asta cu partidul e iarasi o pierdere de timp nu cred ca cineva judeca pozitia din punctual de vedere ca nu ar fi facut treaba in PD-L, ca sunt zeci de mii care au facut si ei treaba si intr-adevar desi nefiind fii/fiice de presedinte nu candideaza unu la europarlamentare, ci mai degraba ca dansa nu este o personalitate politica. Nu are initiative politica, nu are un plan politic pe care sa il inteleaga si sustina – ea acum sustine un plan politic dar nu convinge la capitolul cu intelegerea. In speata utilitatea Elenei ca politician e limitata, sau asta s-a inteles din a sa cariera.
    Tovarasul Mandruta putea fi mai lipsit de cavalerism pueril – cel putin la TV – si mai incins de journalism dar ce sa ii faci asta e nivelul probabil. Intrebarile au fost commode si cu esenta recitativa – un journalist ar fi trebuit sa le evite sau sa nu faca interviul cred. Ma refer la unul de valoare.

  9. am rezistat cu stoicism pana la sfarsitul interviului. a fost o experienta grea. vorba lu Badea, am simtit cum mi se niveleaza creierul.

  10. Ce se intampla fratilor cu Mandruta? Ca n-o fi de capul lui… E deja la a doua abatere.
    Cred ca Ciutacul stie el ceva, ca de aia zice de ultima…
    Bravo tati! Hai ca ne rezolva astia pe toti!
    Succesuri nebanuite!
    Cris

  11. Acel sondaj m-a facut sa pun mana pe telefon si sa-l sun pe directorul de la CCSB. Nu vazusem stirile, l-am primit seara pe mail. Am sunat ca sa-l avertizez ca cineva face farse in numele institutului. Evident ca am ramas muta cand omul, foarte contrariat, mi-a spus ca e pe bune, chiar ei l-au facut. Bine, esantionul e cam mic si eroarea cam mare :), timpul de procesare si interpretare prea scurt, dar… asta e.
    P.S. Revin cu o completare apropos de mesajul de ieri : nu 155, ci 180 mii de voturi ii trebuie Elenutei, pe simularile updatate ! Facem pariu ca le obtine ? 🙂

  12. Mai deschide gura, ce m-ai vreti e destul atat, daca nu ar spune nimic ar fi si mai bine, o aparitie exotica, un fel de Ciociolina direct de pe copertile casetelor pentru adulti .Sa fie sanatoasa si sa mai vada multe

  13. Dumnezeule!!!… Tocmai am vazut interviul!
    Intr’adevar, trebuie sa ai un stomac al dracului de tare, pentru a’i supravietui!

  14. Cine-o fi blestemat poporul asta, atat de paradoxal? Parca a aruncat cineva cu prafuri…
    Romani, contemporanii mei, ce-i de facut ?

  15. Dupa parerea mea tezaurizata, ceea ce faceti voi se numeste CIRC si as vrea sa argumentez dar mai intai sa va intreb unde sunt animalele.Fara a detrona circul de calitate din arenele targetate de copii, cred ca domniile voastre, DE CARE si Diaconescu s-ar plictisi daca v-ar invita la el, unde citeste ziarul si atipeste din cand in cand, sunteti din ce in ce mai manelisti si ma refer la Badea,Gadea,Ciutacu,Stan,daca DOMNIILE VOASTRE nu va spune nimic. E un fel de amalgam pe care Gadea il foloseste evident pentru a atrage in gen Diaconescu,publicul avid de “ba,ce bine le-a zis ala la tv”.Motto “Suntem penibili nu numai pentru ca ne-am nascut”(inregistrat OSIM)

  16. 6 minute 40 de secunde de fericire pura. Ca nu mai locuiesc în tara. Când ma gândesc ca am dat votul meu genitorului brunetei Barbie, îmi vie sa-mi dau palme. Aceleasi pe care le-as da si jurnalistului profesionist palimbaret de microfon. Uite unde am ajuns dupa 20 de ani; Jos. Jos de tot.

  17. Contrar majoritatii parerilor din zona, pe mine aceste lucruri ma umplu de bucurie. nu dati cu caramizi, ca ma explic. incepem cu baselu: omu’ e clar, a luat-o razna, e convins ca e incoltit si singura lui sansa de supravietuire e sa fie presedinte. cu maxim de ghinion (pentru noi), va mai fi 6 ani… soarta si-a pecetluit-o singur, a f.tut absolut pe toata lumea.Fac o paranteza, Geoana isi sculpteaza, probabil crucea. Fratilor, de ce sa nu o votam pe EBAgaboanta? sa ajunga EP, sa se faca de kkt in toata ieuropa si odata cu ea, sa-l faca si pe tacsu’. Daca vad aia ce poate rapandula, poate ne ajuta in anuntarea rezultatelor la alegerile prezidentiale. Parca acum, imi pare rau ca nu a castigat Nastase alegerile in 2004, desi a avut mai multe voturi decat marinarul 😉 PRIETENII STIU DE CE!
    Eu sunt optimist si tot raul e spre bine!

  18. Studiati si comentati ” Confesiunile unui asasin economoc” de John Perkins vol.1 & vol.2,si filmul document “Zeigeist” vol.1 & vol.2, si veti intelege de ce Romania se scufunda.
    Apropo Bechtel [coactionar Bush] suge banii unei tari, contra iluzii [autostrazi ff scumpe],iar cind nu mai sint bani aranjeaza cu FMI sa ne dea bani care vor intra la Bechtel in final, si desi pare ca FMI da banii cu dobinda mica ,ei vor fi supti si li se vor pierde urma,iar Romania va ramine sa plateasca ani de zile;dobinzi peste dobinzi, iar daca Romania nu era in criza deabia acum va intra intr-o criza profunda.Vai de munca milioanelor de Romani care au lucrat din greun in strainatate, vai de cei ramasi acasa.

  19. Mai bine ramanea in continuare in curte la modrogan sa se joace eventual sotron ca o prindea mai bine”cine esti tu fata si ce faci in curtea partidului”eu sunt fata lu’tata”Mi-e mila de fata asta mi-e mila de noi.D-ne ai mila de Romania pana nu e prea tarziu.

  20. Va recomand din EvZ de maine :
    ADRIAN GEORGESCU… B-00-EBA simt al umorului mult peste media publicatiei respective si nu numai.

  21. Am zis ca reprezinta multa lume si multa lume se simte reprezentata de fotomodeala sau manechinuita. 🙂
    Mandrutza mi se pare un minunat. Faceam asa niste scenete la gradinitza. Dupa cateva zeci de repetitzii ieseau cam la fel de bine. :))

  22. vomitati va rog.
    si mie imi vine rau cand vad persoane obsedate de anumite personaje.elena basescu de 3 x blog / zi. ma duceti cu gandul la baietasii care sunt parasiti de vreo tipa si dupa aia nu mai inceteaza cu mesaje, telefoane , vorbe ,etc..si devin si obositori ulterior.
    dumneavostra stiti mai bine…din experienta vasta de jurnalist.
    vedeti ca maine elena o sa mai dea un interviu , be ready!!

  23. Da nu vad ce-i asa mare branza. Becali a candidat si la prezidentiale si la parlamentare da n-am vazut nici o voma p-aci. Daca nu ma credeti putei vedea un articol mai vechi aici.
    Avand in vedere ca si gigi si femeia asta ar fi la fel de buni in functii publice, nu pricep de unde reactia asta violenta in comentarii. Macar asta nu injura pe post. Daca o voteaza prostimea n-avem ce face decat sa recunoastem ca am scapat de dracu’ (gigi) si am dat de ma-sa.
    P.S:Mi-am adus aminte ca intre Gigi si Dl.Ciutacu exista un respect reciproc…

  24. Asi fi vrut si eu sa copilaresc pe la Modrogan unde e o curte-parc ca-n basme.Dar cred ca mai bantuie stafia Duduii Elena(Lupescu)de a apucat-o pe asta mica dorinta de combinatii politice.Si apropos ,ce ar fi fost daca la intrebarea slugoiului de Mandruta din final “cat m-ai platit” sa-i fi raspuns gasca,la misto sau nu,2000 ?!

  25. @everybody: va rog politicos sa incetati cu invectivele la adresa Elenei Basescu si cu acuzatiile de mercenariat aduse lui Lucian Mandruta

  26. Sper sa fie ultima aparitie a ta la TV. Deja ne-am saturat de atata gargara. Scuteste-ne si nu mai apare pe sticla. Te rog eu frumos. Pentru binele poporului roman, stai acasa si zgarie hartia lui Voiculescu pt o coaja de paine.

  27. Le-ai dat ocazia la toti nenorocitii sa o jigneasca pe Elena. Macar ea a studiat in SUA. Spre deosebire de altii. Sau de tine. Tie cine iti da dreptul sa batjocoresti pe toata lumea? Voi astia de la trustul lui Felix suferiti de prea multa democratie. Era mai bun comunismul pt voi!

  28. @elvis: esti un imbecil si punct. da’ si imbecilii au libertate de exprimare.

  29. Asa eram si eu la scoala, cand voiam sa iau o nota buna. Invatam toate intrebarile si de multe ori incepeam sa raspund inainte. :)))))))))))))

  30. O oarecare asemanare intre cum isi pregateste Basescu fiica pentru viitor si cum isi pregatea nea Nicu odraslele pentru succesiune…
    Doamne Fereste!!

  31. Doamne ajuta!, vreau sa emigrez in banglades, bine ai zis te ai nascut basescu si o sa mori basescu cred ca asta e cel mai mare avertisment pt poporul meu in calea alegeri tale pe orice post din romania chiar si consilier in cociuba mare daramite in parlamentul european, la 12 ani facea politica e nascuta sa faca politica dar nu la noi sa mearga in china nu in bangladesh acolo as emigra eu dar nu am bani de bilet. victor ciutacu daca ti-ai revenit te rog nu ne mai ingretosa si pe noi (chiar pasionata si de la 12 ani), nu trebuie bagata in seama, nici ea nici marinaru deja a ajuns politica sa mai nasca o generatie de “aur intestinal” care va duce tara asta mai jos ca bangladesu de unde sper sa va scriu eu pe blog daca asta face cariera in politica. Doamne scapane de orice nenorocire si cea mai mare poate fi asta.
    pofta de mancare sa dus.
    urat gestu antenei chiar nu trebuia bagata in seama era mai bine cu ogica cu braileanca eva kent nikita etc decat sa o cheme pe junioara sa ne demonstreze pasiunea pt politica, adevarul e ca si eu la 12 ani visam sa propun proiecte legislative sa fie votate cu majoritate sa fie proiecte pt poporul roman si sa ma bucur de satsfatia ca legea propusa de mine a ajutat poporul roman sa iasa din criza economica reducand deficitul bugetar la mai putin de 1%,asta bineinteles in fiecare seara la asta ma gandeam si eram f stresat la varsta aia de nici nu mai stiam daca sa ma mai joc cu jucariile ori sa fug la un fotbal cu baieti in fata blocului. victor scapane ca ne prabusim de musca pulimea galustele astea inseamna ca ne meritam soarta

  32. gellini, mersi pentru pontul cu Zeitgeist. E un documentar care merita vazut. Am crezut ca e ceva stupizenie din categoria conspiracy theory…inca nu am invatat cat de daunator e sa fi legat de orice preconceptii.Mersi mult!

  33. Nu e de vomitat, nu are sens sa ne chinum organismul. Auzeam azi mai multe pareri ale unor ascultatori ai unui post de radio despre candidatura lui eba, si spre surprinderea mea majoritatea o sustineau. Asta e tara in care traim..Dacapoporul cere, sa i se dea poporului. Pe acelasi palier cu “monstrii” (despre care citea Badea din ziarul Gandul), se afla si eba, o caricatura tunata si cu veleitati de diva politiciana. Si faptul ca are sanse sa ajunga pe un post important nu reflecta nimic altceva decat mediocritatea poporului, acelasi popor care l-a votat deja de n ori pe”tacsu”. Atata timp cat audientele se fac pe seama , sau cu ajutorul unor personaje obscure de ce ne miram ca aceasta demna reprezentanta a bd Dorobanti va ajunge poate europarlamentar.Ma mir ca tocmai tu sa ramai siderat si sa refuzi sa crezi ca asta e tara ta, uita-te in jur, la ce te astepti? De aceea cred ca atitudinea cea mai sanatoasa pt noi este sa abordam un compartament autist, ca sa ne protejam de tot noroiul din jurul nostru. Si sper ca ultima ta fraza a fost asa pt impresie artistica, ca doar nu o fi eba picatura care iti umple cupa cu amaraciune .:)

  34. mi-e rau,ma gandeam ca mandruta o linguseste pentru a o face sa dea in laturi dupa binecunoscutul principiu “pupa-i in bot si papa-i tot” dar nene baiatul era chiar onorat(imi cer scuze domnule Ciutacu dar aceasta e parerea mea,nu e vorba de mercenariat ci de o lipsa totala de spirit jurnalistic)omul iy punea intrebari ce pareau exersate,mii sila(,m-am fortat sa ma uit la tot interviul..sa inteleg ca ea la 11 ani facea deja campanie?
    ps:ce seamana EBA cu Romanitza
    ps2:de Ioana Basescu nu se mai aude nimic?tot notar la tara?sincer daca ar fi candidat m-as fi gandit serios sa o votez pentru parlamentul european
    ps3:
    nu stiu la ce raspuns se asteapta mandruta la intrebarea cu cat m-ai platit?vad ca deja devine un obicei…in cazul in care ar fi fost platit vreodata de cineva pe sest pentru a face un interviu..el se asteapta ca respectivul sa spuna..pai cam 3000 de euro?wtf..aiurea oricum mi-a placut replica domnitei “consider ca ne-am facut un serviciu reciproc” e ceva din traian in elena

  35. @jim: imi pare rau, sunt mult prea dezamagit pentru a comenta rational.

  36. @elvis nu stiu pe ce lume traiesti nu stiu cati bani ara mata si tactu daca tu ne consideri pe noi nenorocesti ia mai dute si pupa posterioru basescian in alta parte ca vad ca-ti place gustu, noi nu te-am jignit nu te-am facut nenorocit dar sigur esti un fals plin de bani si de fitze pt care conteaza mai mult studiile din america decat simpla gramatica a limbi romane si bataia asta de joc care o fac cei pe care ii lingi u pe unde au gustu mai diversificat. si ca sa vada lumea cat de fals ti-ai mai tras si un nume de postare pe net mai occidental asa elvis de parca ti-ar fi rusine cu numele tau daca stau sa ma pun in locul tau cred ca si mie m-ar fi rusine

  37. apropo nu vi se pare ca de cand a spus ca demisioneaza i s-a intiparit pe frumosu-i chip o expresie perfida,un zambet viclean de sirena ce se uita la bietii marinari ce se indreapta nestiutori catre pieire satui sa violeze scanduri de barca?ma obisnuisem cu privirea usor tampa,cu a ei cautatura senina de copil ce ne privea de sub bretonul ei frajurat..acum vad coc strans in pony-tail,bronzata machiaj agresiv,imbracaminte aidoma,nene daca i pui in bici in mana incepe sa semene cu fetele din anunturile cu “stapana caut sclav”

  38. Salve Vitusha…asta zici k sora sa lu’ Vanghelie,chiar ar fi interesanta o emisiune cu cei doi-eventual un chat moderat de jiji oieru!
    Zici ca vorbeste cu fetele la …cafenea,vorbeste cu presa sa vedem poate o sta mai bine la engleza…desi,doubt it too!
    Hai bafta + Dinamo!

  39. Cel mai mult si mai mult imi place cum sterge Base zoaiele de pe jos cu partidul lui “de suflet”! Si faptul ca, in continuare, aia sint ca oile cele mai handicapate. Ar fi in stare sa se ia la intrecere care linge mai eficient toate murdariile familiei Basescu! O turma de timpiti, care ar disparea fara “pastorul” lor. Nu-mi vine sa cred ce vad! Nici in PCR-ul lui Ceausescu nu cred ca era atita servilism si prostie!

  40. “ps2:de Ioana Basescu nu se mai aude nimic?tot notar la tara?”???

    Hahaha! Acum e notar in Bucuresti, intr-un vechi conac, dintr-un locsor banos, plin de firme bogate, multinationale… 🙂

    De-o candida vreodata, s-o voteze tac-su si slugile lui!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.