Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

Aceasta nu mai e ţara mea. Refuz să cred că se poate coborî atât de mult. Sunt siderat. A trecut aproape un ceas de la memorabilul interviu şi nu-mi pot reveni. Urmăriţi-mă la Gâdea în seara asta. Ar putea fi o ediţie de colecţie, poate ultima…

UPDATE: Vă recomand un text foarte mișto al lui Adrian Georgescu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

193 thoughts on “Daţi-mi voie să mă duc să vărs după colţ

  1. O sã vomãm în cor. Sã plângem in pungi de TAROM, cum spuneam in copilarie… … …

  2. Am urmarit interviul si am fost stupefiata. Subiectele derizorii abordate sunt rusinoase pentru un candidat la europarlamentare!! Fiinta EBa e lipsita de orice sclipire, nu are nici o farama de bun simt sau inteligenta. Parlamentul European este o institutie extrem de complexa, cu un rol amplu in angrenajul institutional al UE. Ce sa faca tuta asta acolo? Cat suntem nevoiti sa-i mai suportam pe oligofrenii astia? Cat?

  3. @Cetateanu Turmentat: pentru ca nu esti nici orb si nici tampit, d’aia!

  4. da, a fost la montaj, dar poate ne spune si noua antenistul mandruta de ce, ca doar in curtea lui voiculescu s-a facut “manevra”.

  5. P.S. De cand mandruta a trecut la interviuri? Si de cand intrebarea:”cu cat m-ai platit pentru acest interviu?” Poate il vezi pe acolo pe culuare pe la voi,intreaba-l te rog frumos cine e urmatorul pe lista la interviu?

  6. vreau sa fie profesoara mea. sa ma invete ce si cum ca nu stiu nimic, se pare.
    bleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

  7. Mi-e scarba! Da’, la ora asta, ma intereseaza mai putin Eba. As vrea sa stiu, daca se poate, ce e cu remarca ta: ca poate e ultima emisiune….

  8. Sunt cercetatori, mari fizicieni si biologi romani, care traiesc la limita suportabilului si EBA vine cu nonsalanta si condescendenta si este promovata ca un real candidat pentru Parlamentul European!!! E clar, am ajuns sa ne conduca prostii prostilor!

  9. frate cat tupeu jegos in maimuta asta,cand o sa vina vremea sa avem politicieni curati si profesionisti gen crin antonescu ,beleaua e ca nu are destui sustinatori si cine mai crede in el o sa spuna ca nu se face primavara cu o floare

  10. Cred ca Lucian M. s-a tampit cu totul! Mi-e lehamite cand o aud pe tuta asta!

  11. victorash..mai bine dam lovitura “in spatele blocului” ca vad ca s-a mai eliberat..
    in rest..calm..sunteti prea tineri.ce dracu,nu sunteti fotbalisti ca sa bateti 11 m deja..

  12. Cine e de vina pentru excesiva mediatizare?
    Inteleg ca face rating, dar asa, usor-usor, trustul INTACT o va face europarlamentar.
    N-ati inteles ca la romani victimizarea functioneaza?
    Mai puneti praf de pusca pe foc si cu sondajul ala! Dar nu ma mir,”specialistii” CCSB cotau PRM cu 2%!

  13. Interviu montat, cu intrebari convenite dinainte si raspunsuri recitate. Antijurnalism!

  14. Tara asta merita sa fie scaldata in voma! Sa ploua cu borhot! Ca prea suntem o natie de imbecili…pana si cei ce ne oripilam de rezultatele unor sondaje ca asta, ne meritam soarta. Am stat si ne-am vaitat, ne-am mirat sau ne-am aratat dezamagiti de ce se intampla in jur. Trebuia sa plecam rapid din tara, care cum a avut ocazia, si unde vedeam cu ochii. Atata timp, cat suntem salariati in Ro sau platim taxe de orice fel, inseamna ca suntem la fel de imbecili ca aia care au votat-o pe elena basescu. Ne-o dau astia prin gura de ne vine rau iar noi dam fuguta sa ne platim impozitele. De fapt, noi suntem mai vinovati decat strungarul cu patru clase care face pasiune pt gigi becali, pt adi minune si voteaza o analfabeta ca sa ne reprezinte. Lui ii plac hahaielile si oamenii care vorbesc pe limba lui. Noi ne enervam, bazaim ca niste d-soare pe la colturi sau pe bloguri, dar alegem in continuare sa stam in tara asta minunata. Tara lui base, gigi, nuti si ai lor..In concluzie, sa fie voma! Si borhot! Si laturi! Si sa ne scaldam fericiti, ca asa ne place…

  15. A ridicat domnul Mandruta mingile la fileu, donsoara Basescu a marcat.
    In plus s-a exprimat mult prea clar ca sa nu fi repetat intrebarile inainte.

  16. Am senzatia (din ce in ce mai acut),ca alegerile, in Romania, au devenit o formalitate.”Masinaria de vot” a lui basescu, este atat de bine pusa la punct,ca mi-e greu sa cred ca o poate opri cineva…De fapt cand spun masinarie,ma gandesc la masinatie, frauda, inselaciune.Ceea ce ma dezamageste si mai mult,e ca nici voi,jurnalistii nu puteti face mare lucru…A reusit sa puna calus multora dintre voi…Si cand mai citesc si finalul postarii tale,imi vine sa-mi iau lumea in cap (de fapt mi-am si luat-o,dar tot cu gandul acasa sunt).
    Am o rugaminte! Nu-i mai spuneti Zeus! Dupa herghelia promovata in parlament si guvern,i s-ar potrivi mai bine Caligula…

  17. Pur si simplu este de neinteles! As fi intles o discutie, fata in fatam junaveleitara cu unii dintre cei care o contesta. era un mod de a demonstra cat de false si de tendentioase sunt sustinerile despre sterleta politico idologica, mica si suava confectie imagistica , persoana care raspunde la numele de… Dar asa?… ce e asta? gest de cavaler batran? scatoalca aplicata celor care isi permit sa nu creaza in geniul pustiu al printisoarei? incerc sa imi temperez greata fata de prestatia penibila a partenerilor de dialog(?) si astepta sa ne dumirim inca o data, jalnica idee, dar si mai jalnic rezultat

  18. Cu o mezina din neam de Basescu asa de timorata si asa de speriata de limba romana, incat ai impresia ca face un efort supranatural pentru a vorbi cred si eu ca ai reactia asta. Sunt de parere ca, daca iti spun cativa oameni ca nu vor “sa vorbesc cu tine”, atunci cel mai bine e sa te lasi de verbiajul acesta cu tenta politica. Iar daca asa arata noua generatie de oameni politici, care are menirea sa o schimbe pe cea “veche si corupta”, apoi iarta-ma domnu Victor Ciutacu, dar o sa va ingramadesc la locul de vomitat.

  19. D-le Ciutacu, toata stima si admiratia.
    Interviul de mai sus m-a determinat ca, dupa ce am vomitat la randul meu vreo 5 minute:)) sa intru sa studiez procedura electorala deoarece m-am hotarat sa candidez si eu la Europarlamentare, asa la misto.
    Mi-oi permite si eu sa printez pagini cat pt 100000 semnaturi, vreo 50 de tricouri si niste pixuri imi permit… spatiu de antena inteleg ca primesc moka de la televiziuni ca asa zice CNA-ul. Draguta si aranjata sunt si eu in plus am repurtat mult(e) succes(uri) in viata profesionala. Fireste tintesc spre o viata lipsita de orice griji si responsabilitati si, mai mult, ca oricarei pitzipoance, imi place la nebunie sa zbor cu avionul. Naveta m-ar aranja, nemaimentionand banii absolut gratuiti incasati de la PE.
    Ce ziceti, am sanse? Sau faptul ca nu-mi tremura vocea si nu fac dezacorduri in fata unui auditoriu oarecare mi-ar crea ceva probleme?

  20. Sunt convins ca Baselu va pierde alegerile. Securistul de basescu a reusit sa mute discutia publica referitoare la imprumutul FMI si presa a pus botul. Sper sa se gaseasca cineva din isteria EBA si sa aduca in discutie problema FMI.

  21. @Cetateanu Turmentat

    mie mi se pare in plus ca unele intrebarile erau pregatite, si raspunsurile la fel

  22. si inca ceva: cine dracu’ a dat ok-ul pentru interviul asta? mandruta chiar a luat-o razna? iar Eba cred ca deja si-a luat-o in cap. auzi, ne-am facut un serviciu reciproc, domnule mandruta.

    fai, tuto, du-te pe catwalk din nou si lasa-ne lasa-ne… daca asta ajunge europarlamentar jur ca nu ma mai duc in veci la vot si ma pregatesc de emigrare!!!!

  23. Sa-i explice cineva, printre altele, ce inseamna “notorietate” si ca nu te dai mare cu chestia asta… Asa ma cuprinde o scarba de tot si de toate!!! P.S. EBa, am exact varsta ta, si serios ca nu vreau sa ma reprezinti, mersi frumos de intentie!

  24. Dragi pdl-isti, ma vad nevoit sa retractez cele comentate la articolul aranterior, comentariu despre candidatura “independentei” EBA. D-ra EBA nu este chiar asa de toanta, cum am spus anterior; este cu muult, muult mai toanta ! Dupa ce si-au plans reciproc pe umeri, EBA si Lucian Mandruta, s-au intrebat si si-au raspuns la probleme din timp telefonate (pe cine crede ca pacaleste Lucian Mandruta?!? pe cine crede ca prosteste EBA?!?). Intr-un tarziu am aflat ca EBA nu doreste sa ne conduca ci sa ne reprezinte. Multumim frumos, poate ar fi mai bine sa vrea sa ne conduca decat sa vrea ne reprezinte. Cu asa o reprezentare la nivel european, ar putea sa ne ia dracul, dupa o sesiune copioasa de ras.

  25. Mandruta asta e gretos. Ai impartit studio-ul lui Gadea cu el acum cateva zile. Trebuia sa-i spui atunci ca te face sa versi. Povestea cu Raduleasca e din aceeasi categorie. Eu cred ca ea plateste pacatul ca i-a avut invitati in emisiune pe sotii Nastase si ca le-a tinut partea la greu.

  26. Femeia-copil sau copilu’ – femeie are dreptu’ să catindeze, să fie penibilă, să fie tută, să mintă, şi la o adică SĂ TACĂ! Am scris şi ieri, face un mare deserviciu Pedeleilor că se bagă în caterinca asta jalnică, va stoarce câteva lacrimi “ofensate” de la publicu’ Băselului, şi dacă nu ies primii, va trebui să-l pupe pe buci şi mai vârtos decât până acum, ca semn că ei nu trădează. Şi astfel, Salvatoru’ va redeveni mai Băsel decât e acum.
    P.S. D-le Ciutacu, io mi-s tare greu de cap. Vă rog explicaţi-ne sensul afirmaţiei Dvs: “Urmăriţi-mă la Gâdea în seara asta. Ar putea fi o ediţie de colecţie, poate ultima…”

  27. E complet incompetenta !!Ce stie ea despre reprezentarea Romaniei in Europa,cum poate ea sa sustina interesele tarii?Tot ce are in cap e razboiul cu tonomatele si faptul ca e fata lu’tata.:)
    Cu asemenea parlamentari europeni,cred ca vom emigra in Congo..
    Nu mai fi suparat Victor.Vb lui Mircea Badea:Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
    P.S.Dati-mi o lamaie !!!:)

  28. fiecare tara isi merita conducatorii.nu e vina lor,e vina oamenilor(aia o sa stranga 100 mii semnaturi).scriu pt a suta oara pe blogul asta:sunt plecat din tara si nu regret, nu m-as intoarce pt nimic.si ca mine va garantez ca sunt multi.Badea are dreptate:se va duce totul dracu.

  29. Exact ce-mi imaginam ca o se intample: vor percuta multi voluntari, oameni de bine si sponsori dezinteresati sa-i puna combustibil la racheta fetei. Urmaream interviul si aveam senzatia aia de greata, asemanatoare cu greata provocata de mancatul fara masura de dulceata.
    Nu puteam nici sa rad ca mi se lipise limba de cerul gurii!
    Victor, nu stiu in ce relatii esti cu d-l Mandruta insa interviul in sine este submediocru(nu sunt specialist este doar opinia de privitor). Mai avea putin si ajungea la orgasm. Cei asta Oda Bucuriei???

  30. S`a miscat repede. Foarte repede. Cred ca a inceput campania pentru europarlamentare. Ciudat, tocmai la Antena 1. Devine din ce in ce mai interesant!!

  31. Se poate şi mai de k-k decât vedem acum! Facem pariu că va urma în curând?! Băselu nu are decât o singură ieşire!

  32. Eu cred ca trebuie sa fim mai inteligenti decat pedelicii si sa mergem toti sa semnam pentru ca Elena sa poata candida. La vot vom vota fiecare cum ne dicteaza contiintza, dar mie imi e clar ca, cu aceasta candidatura independenta, voturile pedelicilor se vor sparge. Si asa vor fi mai putini pedelici in parlamentul european. Daca stie cineva unde pot semna pentru Elena Basescu sa scrie aci, eu chiar vreau sa candideze. Daca pedelicii vor sa se faulteze, de ce sa nu ii ajutam? 🙂

  33. cate ore a durat de fapt interviul? a fost un calvar. Nu cred ca PDL o va sustine pana la capat. La alegeri PDL-eii vor avea o mare dilema: sa voteze partidul sau pe fata lui Zeus? Sunt curioasa cum vor impaca si Capra si varza asta de partid!!!!!

  34. ‘Consider ca ne-am ajutat reciproc…’ ‘Are dreptate!’

    POFTIM???

    Victor, alege tu coltu’ ca venim si noi sa decartam 😉

  35. din pacate eu nu am reusit sa urmaresc interviul pana la capat. e prea mult pentru sinapsele mele.

  36. e clar, banutzul n-are miros !
    cum altfel sa-mi explic insistenta cu care, tocmai postul vostru,o promoveaza pe fata asta!?
    efectul pervers va fi ca,in goana dupa audienta, de scarba, veti pierde tocmai audienta !

  37. Stiti unde eram eu in 1992?
    Nu.
    Nici n-aveti cum,pentru ca eu n-am un tata care sa vanda una dintre cele mai mari flote din Europa si ma bucur ca e asa.

    Si eu ma uit in ochii ei,pacat ca Basescu nu se poate uita,grijile poporului ii divergeaza privirea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.