Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Rahatul se mănâncă-n familia portocalie

Rahatul se mănâncă-n familia portocalie

Ce poate uni constiintele reformei politice oranj mai tare decat pupatul in cur?

“Studentii Universitatii clujene sunt hotarâti sa-si intensifice eforturile pentru realizarea programului de dezvoltare a tarii”, în conditiile în care “poporul român este angajat plenar în sfera de înfaptuire a hotarârilor Congresului al XIII-lea al partidului”.

Emil Boc, Viata Studenteasca (preluat de Rompres in 2002)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

23 thoughts on “Rahatul se mănâncă-n familia portocalie

  1. HA!HA!HA! sincer? parca ar fi un copilas imbracat in costum de om mare, care se uita asa… in sus si aspira la o cariera…..de om serios….doar aspira…….

  2. sa recunoastem ca, dincolo de ce pupa, Dl Boc inspira mult entuziasm si incredere in calea pe care a ales-o..

    si cum sa nu cucereasca acest chips de zi cu zi al clujului, cand il vezi gata sa se dezbrace si sa iti danseze fericit din buric…daca stii sa ii canti precum cucuveaua, de la cotroceni..

    pun pariu (dar nu-l tin) ca nea boc asa arata si nou-nascut si asa va ramane, numai zambet ferice, pana la adanci batraneti

  3. Daca as fi pe o insula pustie, intre tariceanu si geuooana l-as alege pe boc.
    Macar ca l-am vazut cu ursuletul de plus la subrat! Omul promite!!!
    Ca prim ministru!
    Voi la ce v-ati gandit?!

  4. Recunosc, dar cu mandrie: am fost pionier fruntas si comandant de detasament ani de zile!
    Slava Domnului ca nu sunt tipul “boc”!

  5. Cum sa ti-l imaginezi pe Boc prim-ministru? Ce decizii poate lua individul asta? El nu e in stare sa-si aleaga hartia igienica!

    Cred ca el reprezinta un caz patologic; dar probabil nu era asa, acum 4 ani. Poate ar fi utila o comparatie cu Avramescu: ochii aceluia arata clar pe unde ar trebui izolat. Pe ei doi ii vad cu certificat, dar mai ales pe Avramescu (are mai mare vechime).

  6. haideti mai, terminati cu rautacismele astea. domnu boc, pe vremea cand era profesor era misto. pe vremea aia nu mintea pe fata, ca nu se merita efortul. nici nu aparea pe la teveuri. si preda chiar bine. cam acolo e nivelul lui de competenta. daca era un om cu inclinatii spre conflict, facea avocatura. dar nu a facut, degeaba il credita Ciutacu si cu asemenea aptitudini.
    omu e limitat, dar nu isi recunoaste limitele competentelor profesionale. atata tot. altii sunt rai, ca se folosesc de el.
    cat despre trecutul comunist, ce naiba, problema nu e cati au fost, ci cati nu au fost, ca e mai usor de numarat.

  7. Mie mi se pare usor cam exagerata vehementa ta,sa nu uitam ca el daca a ‘mancat rahat’sau a pupat in cur,cum zici tu,a facut-o cu folos (cit de cit…)pt ca in cluj se simte o oarecare schimbare in bine,pe cand voi cei din trust faceti aceleasi “fapte”dar gratuit.Sa fim seriosi,vocabularul si vehementa ta sunt exagerate.Daca si blogul l-ai facut pe placul lui Felix atunci ma intreb:cine e mai servil?portocaliul sau tu?

  8. @alina: dat fiind ca nu reusesti sa pricepi ce scrie intr-un text extrem de scurt, deduc ca esti, pur si simplu, induiosator de proasta.

  9. Ma tot intreb daca acest om are familie si ce parere are nevasta sau copilul sau. Mie, ca persoana indiferenta, mi-e jena de jena lui.

  10. Bietul Boc poate fi folosit ca material didactic, la limba romana, clasa aVa la capitotul Imbogatirea vocabularului-schimbarea categoriei gramaticale, sa-i poti explica elevului cum un substantiv propriu poate deveni comun.Da’ sa-i explici cu detalii…
    Draga Alinuta, nu degeaba ai ajuns personaj de bancuri…

  11. Apropo, de portocalii! Ce-a vrut sa spuna in aceasta vara, Blaga,cand s-a exprimat,citez din memorie:” maximizarea, repet, maximizarea autonomiei teritoriale”? Vreun pact cu UDMR? De ce s-a dus Base in Covasna? Ieri la Antena 3,alta minunatie, Hrebe spune ca se are in vedere o alianta post electorala cu UDMR. Vom avea iar CDR-ul la toamna sau o guvernare PSD-UDMR? Ar insemna ca tot scandalul PNL-PD, a fost pura fictiune, ne-au atras atentia de la adevaratele probleme si…afaceri de grup iar de dragul ciolanului se vor uni? Apoi iar se vor desparte, ca sa aiba motiv sa dea vina unii pe altii,cu mult circ si mult teatru, si presarat cu lacrimi prezidentiale de faptul ca, nu s-a facut nimic in Romania.
    Chiar ne iau de fraieri?

  12. ——privesc mutrele –“politicienilor postdecembristi si constat ; -priviri TAMPE , frunti inguste , ,mandibula si incisivi proeminenti , mers cocosdat brate lungi si mers leganat – exprimare exclusiva- prin vocale — in general, asta este portrretul ‘politicianului post decembrist ” dar in special al “politicianuluim p.d.-list “-o hoarda de infractori si curve de lux – adunati intr-un numit “partid ” — p.d.l– si se poate declara ca toate scursura -decantata a – “democratiei originale ” se regaseste in aceasta adunatura ordinara numita partidul -p.d.l– deci iata pe cine agreaza “romanii” se mai pune problema ca intr-un eventual conflict armat intre romania si oricare alt stat ,cine v-a da tributul de sange — adevaratii romani in nici-un caza –!

  13. Ati vazut d-nule Ciutacu, d-nul Blaga recidiveaza in direct la emisiunea “Stirea zilei”.
    O tine cu descentralizarea.Intr-un stat in care democratia e la inceput, cand bursa romaneasca sta sa moara, cand piata inca nu e libera si functionala, eu asi traduce cam asa:
    Noi suntem la putere si continuam afacerile pe plan local, cu aprobarea primarului nostru(perfect legal) si a consiliului nostru local(perfect legal) iar statul sa intervina cand va trebui sa acopere “gaurile negre”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.