Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Daţi afară pentru că nu votează cu Băse

Daţi afară pentru că nu votează cu Băse

LATE UPDATE: Na, că avem şi una dintre firmele neghiobului

Fostul ministru PD-L de Finanţe Ionuţ Popescu publică pe wall-ul său de facebook mesajul unei prietene care, la rândul ei, are un cunoscut mândru că şi-a anunţat angajaţii uselişti că-i dă afară, ilegal, fiindcă votează pentru demiterea lui Băsescu la referendum şi-i trimite la protecţia socială.

După ce subiectul ia foc, laşul şterge postarea şi se scuză penibil. ITM mai există?

UPDATE: Tembela aia a preluat textul de la un nătărău mândru că a comis o ilegalitate

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Daţi afară pentru că nu votează cu Băse

  1. Stau si ma intreb de ce Uniunea Europeana prefera sa ne importe medicii scurt/direct, dupa norme si principii europene f inalte, in loc sa aloce fonduri rambursabile sau nerambursabile pentru sustinerea sistemului de sanatate romanesc si a institutelor de cercetare in medicina din Romania?! Nu suporta concurenta sau ceva? Sau n-au ei interes financiar acolo? Chiar as fi curios sa ne raspunda nea Barrosso, acest mare european care ne pune sa votam ca-n Vilnius si-n Rusia, nu ca la el in Spania!

  2. Inca o infractiune tipica basistilor, pentru care parchetele sustin ca “n-avem dovezi”… Pentru tot ce au facut basistii in Romania, “nu avem dovezi” sau in cel mai rau caz ni se cer noua, cei care le sesizam!

    JOS BASESCU!

    JOS TIRANIA BASiSTILOR!

    Hai SUSPENDARE, JAVRE ORDINARE!

  3. Deci ….
    poate cineva sa garanteze , ca cele scrise sunt adevarate ? Ne inflamam puternic pe niste chestii scrise de unul pe un wallpaper … asa pot sa scriu si eu ca dau afara toti usl-isti din firma … e doar gargara provocata.
    Hai sa o luam si altfel … sa isi dea toti demisia si sa voteze Da la referendum … ce mare smecherie…Asa arat aca au c…e si coloana vertebrala … Daca omul vrea sa aiba doar fideli in firma lui care e problema ?
    Daca eu vreau sa ma lipsesc de serviciile cuiva , cu care nu simpatizez , care e problema ? E o valoare acea persoana ? In cazul asta , eu sunt cel care pierde , deci , care e problema ? Toata lumea , mai putin eu stie ce e bine si corect pentru firma mea …
    Mai am o intrebare … facetiva II si faceti contracte de munca individuale , platite la performanta … dar vai asta e spaima tuturor .. mai ales a bugetarilor …

  4. @idf: legislatia muncii are niste borne. printre ele nu se gaseste discrminarea pe criterii politice. e greu cu legea-n statul de drept

  5. Eu refuz sa cred , ca omul respectiv isi concedia 17 oameni , pe motiv de discriminare politica. Concedierea a 17 oameni insemana blocare efectiva a lantului productiv.E cusuta cu ata alba , un patron judeca in PRIMUL RAND pe argumente economice , si mai putin pe cele politice.
    Din acest motiv cred ca toata tevatura asta este o FACATURA

  6. A fost genial Gadea aseara cand l-a infruntat direct pe infumuratul ala de Ionut Popescu, ce nu este in fond decat un contopist imbuibat si fara frica de nimeni doar de Basescu.

  7. @idif basistule,lăsa-ne.Sa-ți explic ceva:tu daca lucrezi pt Ciutacu nu te poate da afara numai pt faptul ca Esti basist.Dar intr-o tara condusă de ăla,ce-i aia lege?

  8. Foarte multi contrasi de la ANCOM vor fi dati afara daca iese Base castigator la referendum. Ei o sa fie inlocuiti cu nulitati, securisti si beizadele (unii au ocupat deja locuri caldute iar altii se pregatesc…de ex. securistul Ovidiu Bejenaru care face legea la Iasi si fata lui Flutur )

  9. Actionar Fondul Proprietatea, dintre cei care au fost deposedati de proprietati in perioada 1944-1989 says:

    Despre Mogulul IONUT POPESCU
    Acest Ionut Popescu , a devenit MOGUL, pe baza actiunilor(milioane de actiuni cuparate de el) de la Fondul Proprietatea la valoarea 0,25/Actiune Ron.
    O parte dintre angajati pe care el se lauda ca ia dat afara datorita optiunilor lor politice, (Atentie Uniunea Europena ! IONUT POPESCU= DISCRIMINARE), pot fi dintre:proprietari deposedati sau urmasi acestora care detin actiuni la Fondul Proprietatea. A devenit MOGUL cu actiunile de la Fondul Proprietatea a caror valoare in baza legii 247/2005 este
    1 ACTIUNE =1 RON.
    Faceti un mic calcul(la diferenta de valoare) si aflati cum a devenit IONUT POPESCU MOGUL ,ca membru PDL.

  10. basescu si pdl-ul distrug romania atat de la putere cat si din opozitie .basescu este un om distructiv ,vanitos,rau,invidios,nevr​otic,BETIV si razbunator .nici una din aceste “calitati” nu-l recomanda pentru aceasta functie si trebuie sa plece.sa ma anunte si pe mine cineva daca merkel si baroso candideaza la functiile de presedinte si premier ale romaniei,daca nu candideaza sa ne lase pe noi romanii sa ne alegem conducatorii.P>S> nu antonescu si ponta l-au suspendat pe basescu,noi majoritatea romanilor l-am suspendat inca din luna ianuarie.cei doi doar au pus in practica suspendarea . J O S BASESCU SI PDL ,au furat si jefuit tara iar acum o si discrediteaza in exterior .cat de patriot poate fi basescu facand atat de mult rau romanilor si romaniei doar pentru a-si scapa propriul “fund”si daca poate si pe al celorlalti ticalosi care il inconjoara.

  11. Gabriel Cristea
    Esti un pic frustrat. De unde ti-a venit tie ideea ca as fii basist , nu stiu! Faptul ca nu tin cu USl nu inseamna ca sunt automat basist. Dar asta e problema spalatilor pe creier , ca nu pot distinge nuantele , nu au creier sa judece singuri.
    Daca Victor Ciutacu , ar avea in echipa un basist , si ar vrea sa il dea afara , exista o suta de alte motive pentru care poate fii dat afara.
    Remarca mea de mai sus , se baza pe faptul ca nu este nimic confirmat , si chiar ilogic. Eu cred ca tu habar nu ai ce inseamna sa conduci o firma , si sa concediezi 17 oameni , mai ales pe motive de doi lei ca simpatiile politice.
    Restul e can can ,sper ca te distrezi de minune

  12. Tiganii din Milano sunt expulzati contra 15.000 euro/familie. Punem niste bani sa-l expulzam pe marinar?

  13. Comentariu tare de un alt site: un slogan al “liderilor” UE – SLUGA noastra si “mandria”/Basescu din Romania

  14. Ironia sortii: in 2004 romanii au votat D.A.(Dreptate si Adevar), iar acum, dupa 8 ani de “dreptate si adevar”, o sa voteze din nou DA.
    “Domnului Traian”( asa cum il alinta Boc) ii doresc sa candideze din nou la presidentie, dar de data asta la presidentia celulei din Rahova si sper sa castige 5 mandate ! :)))

  15. Nu reusesc sa inteleg un lucru:doctoratul il obtii in urma sustinrii unei lucrari in fata unei comisii.Nimeni nu acuza acea comisie,care,inteleg ca, e cea care azi a dat verdictul de plagiat.Ponta a luat titlul de doctor ca asa a vrut el? E posibil?

  16. domnule Ciutacu, probleme tot raman chiar daca se prelungeste durata referendumului.
    De ce?
    ex.-ce fac si uunde pot vota cei care sa zicem ca pleaca din tara la ora 6-si ajunge intr-o alta tara dar consulatul e la ditan ta de cateva sute de km sau pur si simplu nu stie unde este cea mai apropiata sectie de vot–nu inseamna ca nu-si poate exercita dreptul constitutional de a vota? sau

  17. Domnul Dragnea este surprinzator de vesel.Locuiesc la tara si cunosc destul de bine zona. Primarii USL ,recent alesi s-au ascuns in primarii si nu misca un deget pentru referendum. Oamenii sunt indiferenti si nu sunt interesati de cine va ramane la Cotroceni.

  18. o sugestie neortodoxa, ar zice unii (pe sistemu “asa vrea muschii mei”): angajatii usl-isti ai firmei respective, sa-l ia pe sus pe patron, sa-l duca la sectia de votare, sa-i puna stampila pe frunte si sa-l dea cu capu de buletinul de vot, unde scrie DA…. daca le taie din salarii/ii da afara (in cel mai rau caz) sa pateasca si patronul nasoale

  19. Fara suparare, dar o postare pe Facebook este fix-pix, adica nimic. Poti sa scrii acolo orice si sa mananci cat rahat vrei, nu mi se pare tocmai o dovada. Nu vedem numele firmei, nu stim alte detalii. Poate fi o vorba aruncata complet aiurea si atat. Poate fi o “bravada” cretina a cuiva. Si atat. Aveam pretentii la un jurnalist, as fi vrut ceva mai multe dovezi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.