Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Daţi afară pentru că nu votează cu Băse

Daţi afară pentru că nu votează cu Băse

LATE UPDATE: Na, că avem şi una dintre firmele neghiobului

Fostul ministru PD-L de Finanţe Ionuţ Popescu publică pe wall-ul său de facebook mesajul unei prietene care, la rândul ei, are un cunoscut mândru că şi-a anunţat angajaţii uselişti că-i dă afară, ilegal, fiindcă votează pentru demiterea lui Băsescu la referendum şi-i trimite la protecţia socială.

După ce subiectul ia foc, laşul şterge postarea şi se scuză penibil. ITM mai există?

UPDATE: Tembela aia a preluat textul de la un nătărău mândru că a comis o ilegalitate

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Daţi afară pentru că nu votează cu Băse

  1. Corect! Deci, ITM-ul, ce zice ITM-ul? Ce articol din Codul Muncii reglementează antibăsismul?

  2. Jegul nu are nici o limita, de asa ceva trebuie sesizata Comisia Europeana, sa vada ce inseamna democratia lui Basescu.

  3. Moment: Ultimele alegeri parlamentare
    Insitutie: Bugetara
    Fapt: Ki s-a spus foarte clar – Votati altceva decit portocaliu, ramineti fara loc de munca
    Rezultat: Atit i-a dus capul, cit sa voteze portocaliu

    Zilele noastre: Aceleasi persoane care atunci deplingeau situatia nefericita in care au fost pusi, acum voteaza pt Base si PDL.
    Motivul: Nu ne place USL. De ce? Simplu. Nu ne place cum au actionat. Sint la fel cu ceilalti. Si oricum ceilalti nu vor mai fura atita!

    E greu sa ramii cu creierii neatinsi dupa asemenea reactii!

  4. Ar trebui ca angajatii respectivi sa dea in judecata firma. Daca vreunul citeste aici, sa stie ca in conformitate cu Codul Muncii nu se percepe taxa de timbru pentru cauzele legate de dreptul muncii. Daca nu ii dau in judecata, ITM e cam legat de maini si de picioare. Poate eventual sa faca un control acolo si sa dea vreo amenda. In principiu insa nu-l va face. E necesar ca angajatii sa faca plangere la ITM. In maxim 45 de zile, ITM trebuie sa faca un control la firma in cauza, sa verifice aspectele semnalate si sa transmita un raspuns fundamentat petentului.

  5. victore, stii care-i treaba? eu vreau s-o vad pe portocala asta stricata (si pe toate leprele care au trait BINE, al dracului de bine) cum o sa explice ea mai tarziu ABSENTA stampilei de cartea de identitate in 29 iulie…

    asa ca, he-he, da, frica pazeste bostanaria, cum zice lepra, doar ca o sa actioneze in feluri pe care nici nu si le inchipuie. pariu ca, desi si-a “convins” angajatii sa nu mearga, ea se va duce la vot? cu ionut popescu (un individ puscariabil, ca sa-l citam pe chior) cu tot.

  6. Asa ceva este normal fratilor car am indurat since tolerat price abuz…
    E timpul sa mergem la vot sa votam cum credem fiecare….in acest mmoment zero trebuie sa mergem 14 milioane la vot sa ne spunem
    Offuul !!!! Data nu sa suportam asemenea abuzuri din partea unorganized jeguri ca oameni nu sunt!
    Am convins si bunicii ei de peste 80 de ani sa voteze k e important….pt noi si stranepotii lor !
    Daca asta simtiti strigati:
    Jos Basescu !sa cada chiar si k ajutorul serviciilor k apoi ne
    facem noi curat in gradina!

  7. Intrebare:USL-ul nu poate contesta la CC ordonanta de urgenta data de guvernul boc in aprilie 2012 cu privire la modificarea legii referendumului?

    Nu ar fi o idee sa faceti o filmare la vila lac renovata base?Cred ca domnul Antonescu v-ar lasa…

  8. Credeti ca e singurul caz? Uitati-va la Transelectrica si SMART S.A. (filiala). Numai in SMART sunt cel putin 17 procese pe codul muncii, au venit in audit (chiar si de la Ministerul Finantelor) si ghici ce? AU CAZUT LA PACE CU HOTII! Vad ca acest aspect (ca multe altele, se musamalizeaza). La inceput eram optimist, bucuros, cade Basescu! DEJA incep sa ma indoiesc… Sa o tina tot asa… si mai vedem… lumea vorbeste, si nu neglijati asta…

  9. Daca asta nu e nazism in stare pura…Ingrozitoare fauna misuna pe net. Dar nu stau doar acolo, sunt vecini de scara, conduc masini, imping carucioare prin supermarket, isi ”educa” progeniturile, traiesc langa noi. Nu ne vom vindeca nici dupa 29. Are dreptate Oana Stancu, e ceva in neregula cu societatea romaneasca.

  10. Ei bine la consecinte tampite de genul asta ma refeream, mai general, atunci cand am zis ca fierbinteala mintilor ne face sa o luam razna. Individual, dar si colectiv… Impartirile astea gen ai nostri / ai vostri, cu noi / impotriva noastra sunt semnele unei nebunii devenite colective pe care – da, asta da ! – i-o pun in carca in primul rand lui Base.

  11. @alphas: cand o sa am eu chef, o sa-ti povestesc cum a demisionat nevasta-mea de la o multinationala imediat dupa referendumul din 2007

  12. Stiti cum se poarta acolo cu ei? Pai sa va spun cateva: ii scoate din birou, le pune o masa si un scaun pe hol si interzice tuturor celorlalti sa socializeze cu colegul surghiunit pe hol. Sau sunt trecuti pe cea mai mica slujba si batjocoriti in delegatie prin detasare de la locul de munca, dandu-le sarcini de servici, altele decat aptitudinile si pregatirea lor. Acesti oameni se tarasc in tribunale cu ei, s-au semnalat si la ministerele de resort (si nu vorbesc numai de conflictele de munca) si, rezultatul? Cati bani a bagat Pinalti in PNL? Ca numai asta se vorbeste, si deja peste granitele din sistemul energetic. Avantul lui Gadea din seara aceasta m-a dezamagit. Azi poate, repet poate, sondajele spun jos Basescu in proportie de 70%, dar, pana la referendum mai e mult… Lumea nu mai crede nimic din ce aude, mai ales la TV, lumea vede, simte, sufera. Am uitat ca suntem romani? Am uitat de barda lui Mihai? Chiar credeti ca pe majoritatea ii intereseaza de pozitia (capra) a doamnei Merkel? Ma doare-n cot! Romania este a noastra cu drepturi EGALE ca stat membru in U.E. Am ajuns sa ne injuram si sa ne batjocorim… sa ne ploconim pe la inaltele porti…imi este foarte, foarte scarba.

  13. Dupa cum reiese din unele “comment-uri” de pe facebook, “e firma ta, e normal sa faci ce vrei”
    Psihologia e preluata de la “seful tarii” cum se autodenumeste, ca doar: seful nostru,stapanul nostru, mai presus de lege, nu?
    Ei bine ca sa fie “nu”, ne trebuie multi de “da” si mult curaj se pare!
    In Democratie, peste tot in lume discriminarea e aspru pedepsita, valabil mai ales la firmele private.

  14. 1. Singurii saraci cu duhul sint portocaliii penibili
    ce folosesc termeni de 2lei50 pentru prosti (probabil
    sint obisnuiti cu asta din mediul in care se invirt)
    gen: “alianta socialista”, “uslasi”.
    Pentru linistea sufleteasca a portocalelor maronii,
    USLA a fost o unitate militara a MAI antitero
    (baietii aia de umblau cu ABI-urile);
    ulterior, aceasta a fost incorporata in SRI.
    Ce treaba are USLA cu USL, habar n-am, dar glumitele si
    basinile, aluziile, tembelismele astea-s absolut penibile.
    La fel ca si faza cu butonul.
    Portocalelor, mai schimbati repertoriul, ba !
    Sinteti jenanti !

    2. De unde si pina unde un nea d-asta retine buletinele,
    e cumva organ de militie, ceva ?

  15. Imi pare rau ca n-am salvat tot ce scrisese I. Popescu. Sa-l vedeti cat este de mizerabil. Ipocritul asta, habarnist care spunea in status ca toti uslistii sunt “saraci cu duhul” si sa faca basistii tot posibilul sa-si convinga vecinii, rudele, nevestele sa stea acasa pe 29 iulie. Incultul asta care-a intrat in parlament datorita PNL ului si pe care l-a pus basescu in fruntea Fondului PRPORIETATEA pe milioane multe tremura acum ca-i tzitzie fundul ca el nu-i in stare sa face nimic. Este ingrozitor de prost. Are niste postari pe FB agresive si sustine niste prostii incredibile !

  16. lasand la o parte faptul ca e o infractiune ce spune, nu cred ca mai are vreo firma functionala amaratul asta. daca il cautati pe net pe acest Mihai-Bogdan Bicsi vedeti ca a avut niste firme care au cam intrat in insolventa. Iar acest lucru s-a intamplat sub guvernarea Boc. Probabil omul e atat de iubitor de Basescu, pentru ca justitia din Ro nu i-a atins pe adminitratorii care isi falimenteaza firmele si raman creditorii cu buza umflata. e atat de plavan omul incat mai si semnalizeaza. adresa lui e in Monitorul Oficial.

  17. asemenea specimene au sclavi nu angajati!pacat ca romanii nu au coloana vertebrala!Cucoana asta trebuia “invatata”sa respecte pe cei din subordinea sa! Vreo parvenita plina de ifose si precis nu foarte curata!

  18. in “ziua de iasi” in 2001 aparea un articol in care firma “sc roger 55 impex srl” (una din firmele acestui Bicsi) era in vizorul ITM pentru ca nu onora asigurari sociale in cazul persoanelor in incapacitate temporara de munca. el e dobitoc, dar sunt multi care-l apreciaza…

  19. Iar acest Ionut Popescu este acelasi cu cel care s-a imbogatiti cam mult prea repede de ne-am mirat si noi astia “saraci cu duhul”?!

  20. să se ducă-n morţii mă-sii bou ăla! nu se autosesizează nimeni la treaba asta? tare-aş vrea să-l văd umilit.

  21. Firma neghiobului? Bog’art SRL (n-are legatura cu COMPANIA DE CONSTRUCŢII BOGART SRL) – insolventa, Roger 55 Impex – insolventa, acu’ Show Art Company SRL – urmatoarea? Poate cei 17 mai bine o taie acu. Cu un astfel de “manager” nici nu stii ce-ti rezerva viitorul.

  22. Firma respectiva trebuie data in judecata, cazul sau cazurile sa fie aduse in fata instantelor internationale de protectie a drepturilor omului si numele firmelor acelui nenorocit ce se crede un mic Dumnezeu, facute public ca sa le boicotam !!!!!!!!!!!!

  23. Ref la articolul la care faci trimitere la inceput:

    Plata concediilor medicale este o problema. Daca esti un angajator onest si pui salariul integral pe contractul de munca (si sunt si astfel de angajatori) sumele pe care ajungi sa le platesti pentru concedii medicale ajung sa fie importante (mail ales daca ai in jur de 40 de angajati). Ceea ce au uitat sa spuna ITM este ca in general casele de asigurari de snatate nu prea ramburseaza aceste concedii medicale (pe cele suportate din fondurile publice)catre angajator. Astfel ajungi sa avansezi sume destul de mari care te pot aduce intr-o situatie financiara dificila.
    Asa ca ITM ar trebui sa spuna ca situati asta este generata si de faptul ca statul, prin casa de asigurari de sanatate, uita sa isi onoreze angajamentele iar restul taxelor le vrea platite la zi.
    🙂
    Legal nu poti refuza ca angajator plata unui CM daca de exemplu casa trebuie sa iti ramburseze sume semnificative de exemplu pe cerei depuse in 2009.
    🙂

  24. Propaganda si intoxicarea romanilor de catre presedintele unui stat este atat de asemanatoare cu propaganda lui Hitler. Istoria se repeta! Asta o stiu adevaratii istorici!
    “In scurt timp Hitler si-a facut un renume in Germania, ca fiind un om capabil sa conduca tara si sa o fereasca de o revolutie comunista similara cu ceea din Rusia.”
    “Ceilalti lideri ai partidului si-au dat in curand seama de greseala facuta, demisia lui Hitler insemna pierdere avantajelor partidului si chiar distrugerea lui. Insa si Hitler si-a dat seama ca fara el partidul va pieri si a trimis o scrisoare liderilor partidului prin care spunea ca va veni inapoi doar daca va fi numit presedinte al partidului si va avea putere suprema.”
    “In 1933, datorita capabilitatilor de foarte bun politician ale lui Hitler, el si partidul sau au luat cu asalt guvernul si au format “Reich”-ul”.
    “In martie 1933, Hitler s-a hotarat sa propuna noului Parlament Legea de imputernicire (Ermachtigungsgesetz), care prevedea inlaturarea procedurilor si legislatiei parlamentare si transferarea puterii depline cancelarului si guvernului sau, prin asumarea de prerogative dictatoriale. Cu ajutorul multimii adunate in strada si a terorii instaurate .”

  25. Au inceput mizeriile …Imi povestea bunica ca pe vremea lor trebuia sa nu discuti cu nimeni, sa ine mertaci chitic ca daca afla vecinul cu cine votezi te trezesti cu nacazul…..
    Eu traiesc cvremuri mai amare ca bunica dumnezeu sa o tina in bratele lui acolo unde e!
    Pai saracii angajati s au trezit in strada ca madam le a dat papucii …Firma ei, treaba ei! Dar de ce ne miram? Eu cred ca imbecialitatea depaseste orice limita acum….Oare si patronii USL or sa elimine elementele simpatizante ale PDL ? De ce nu?? E campanie electorala, musiu!

  26. Intr-o tara civilizata, firma lu”peste era data in judecata, pierdea cu laude si platea despagubiri de era nevoita sa intre in faliment.Iar dupa parerea mea, ce a facut aia se numeste infractiune:abuz in serviciu.Astia sunt basisti-asa presedinte, asa alegatori(vb doar de basisti).

  27. wow … oare cu ce se ocupa firmele “urmei de maro pe alb” care se lauda pe fata-de-carte ca`si da angajatii afara pe motiv ca nu vor sa`l voteze pe basexu? sigur nu se sustin din piata libera. probabil ca odata cu plecarea marinarului de la 3coceni ramane si firma retardatului fara sursa de venit, genul de firma de succes, din aceasta tara, care are partener doar statul roman.
    sincer sa fiu – e prima data cand aud asa ceva!!! si sper sa fie si ultima.

  28. Aceeasi poveste s-a facut si la ISC – unde Marian Bucur – fost soferul lui W. Branza, a ajuns la conducerea institutiei si toti care nu erau cu el ( PDL ) erau impotriva lui. Astfel a inceput decimarea lor. Nici azi cu noua oranduire nu am scapat de el si oamenii lui – Nae Emil, Staicu Iulia, Duna Gabriela, Mihai Cristina , Stelea si multi altii care-l sustin cu inversunare. In continuare ameninta angajatii ca-i da afara, cu toate ca este doar secretar general si nu IG. Capusele PDL inca sunt infifte bine in sistem si-l devoreaza incet. Scapati-ne de acesti nenorociti care sunt analfabeti in sistem, dar conduc cu brio la distrugere !

  29. Oameni buni ,
    acest “ex-menistru”,daca va uitati la el ,are un facies de sluga,iar daca a putut sa faca asa ceva angajatilor sai ,nu mai e nimic de spus…Spune ca e “mogul” in firma lui…
    E mare si tare,dar prostia-i nu-l doare…

  30. Un nenorocit de om, care are prieteni ce isi folosesc angajatii precum scalvii pe plantatie.Sincer am ramas uimita de ce sunt in stare leprele astea, l-am vazut pe Mihai aseara cat de nervos si siderat era de ce se intampla.Ai dreptate Victore in multe firme mari, desteptii stau si o freaca la greu pe salarii mari, in schimb aia mai mici si fraieri(ca sa nu zic prosti)au salarii de rahat si ii muncesc de rup, dar din pacate nu au unde sa se duca.Si iti spun asta deoarece fimea, desi a terminat o facultate la stat, proiecte europene pe afara, bursa erasmus munceste precum sclavul pe plantatie.
    Si da asa cum spune si alphas si multi altii, suntem ai nostrii, ai vostrii si ne jignim ne facem in toate felurile din cauza lui basescu, si eu consider ca el este vinovat de tot ce se intampla.
    PS Felicitari pentru fiul tau, si pentru noua etapa a vietii lui.

  31. ce jegosi!

    eu ii spargeam fata tampitului aluia daca imi facea una ca asta si daca-mi era sef! il calcam in picioare! Sper sa-si puna cat mai rapid lacat pe wc-ul public pe care-l conduce sclavul ala.

    DA la referendum, DA pentru normalitate!

    Sanatate.

  32. Mi-e efectiv greata de acest ionut popescu! imbogatit cu sustinerea lui base… Fondul Proprietatea, ha? sau se face ca nu stie? In ceea ce priveste “democratia lui basescu”, cam asa… cine nu e cu el, tre’ sa moara… halal!

  33. Doamne, in ce tara traim! Ni se incalca drepturile pe fata si noi ar trebui sa mergem sa il reconfirmam pe basesc! oamenii aceia, care probabil au copii acasa si care se gandesc ca e mai bine sa aiba ce le pune acestora pe masa decat sa dea un vot conform constiintei lor, ar trebui sa dea patronul in judecata pentru discriminare la locul de munca! Iar justitia mult aclamata de dictator ar treui sa le dea deptate pentru ca au!

  34. Uau…nu ma mira. Sunt multi asemenea lui, insa nu toti posteaza prostiile care le debiteaza. Angajatii ar trebui sa il dea in judecata, iar “cineva” care are puterea si institutiile in mana sa le trimita in vizita de curtoazie si sa ii verifice fisele fiscale…se pare ca are explicatii de dat.

  35. Jenuț Popescu si-a intrerupt colaborarea cu fituica pupinbasista capital, imediat dupa ce l-am caracterizat in detaliu.

    Ma rog, poate fi vorba de o coincidenta… ca si in cazul lui euglen individiu chironovici. 🙂

    Textele marilor dreptaci, specializati in transferat bani de la stat direct in companiile lor de succes sunt mai degraba consecinte ale unui curent țepăresc pornit de mihai giurgea, patronul unei tonete de lobby, pupinbasist sub acoperire.

    La umbra libertarianismului anarhist, tonetarilor patriei li se spala creierele pentru idolatrizarea evaziunii fiscale… rechinasii de partide portocalii facand ravagii in bugetul statului.

    Dupa cum se vede si fragmentele extrase de pe feisbuc, baietii astia sunt antreprenori… mari de tot.

    Intamplarea face ca Jenuț Popescu n-a întreprins decat afaceri de insider, de la nici smenuri pe bursa, pana la tunuri pe bursa, culminand cu parazitarea statului din mai multe surse.

    Adica, piața liberă s-ar fi căcat pe el… în valuri.

  36. trebuie jucat cu aceeasi tactica.. asa e viata .. cu cateva zile in urma i-am anuntat pe colegi, colaboratori, oameni care cum necum trebuie sa dea ochii cu mine in viata de zi cu zi, deci cum spuneam, i-am anuntat mai in gluma mai in serios, ca ar fi bine sa aiba stampila votat la referendum pe cartea de identitate, daca nu vor sa le fac viata un cosmar in anii ce vin.. fiecare trebuie sa lupte cu armele care le are, ca asa e la razboi .. si e chiar un razboi.

  37. Aacesta este un exemplu de DISCRIMINARE foarte grav! Acesti indivizi ar trebui cercetati si sanctionati pentru incalcarea drepturilor omului, aceleasi pe care le promoveaza Comisia Europeana…
    P.S. Fata d-nei am observat ca vizeaza Parlamentul European..Tara noastra viitor de aur are.

  38. Ce asteptari sa ai de la unii la care pana si culoarea e de furata? Vad ca s-a cam uitat, dar portocaliul era al aliantei DA, iar PD-ul, in momentul in care alianta asta era cotata foarte bine, pur si simplu a confiscat portocaliul pentru el! Nu mai era bun albastrul, pe cand acum, la locale, era buna orice alta culoare!

  39. afirmatiile doamnei respective, de o gravitate extrema, sunt de natura penala. daca s-ar descoperi numele firmei se poate actiona in justitie si cei vinovati trebuie sa plateasca.

  40. Buna ziua. Cat de grav e faptul ca acest cetatean : Ionut Popescu este fostul Ministru de Finante in cabinetul Tariceanu…banuiesc, cu adanci radacini liberale ( asa cum presupune si job-ul)….dar care a dat dovada de “neomenie”…asa cum am spus o atitudine corporatista….oare asa a si guvernat ?! S-a jucat cu focul si a fost taxat …din pacate multi i-au tinut isonul si nu faceau altceva decat sa-i aprobe tacit atitudinea pe care a imbratisat-o total. Ce este mai interesant e ca a fost speriat de cateva articole penale….dar asta nu inseamna ca s-a dezis de principiu…. O zi frumoasa, de la Timsioara !

  41. Indiferent ce forma de organizare are firma,ca e privata sau de stat,discriminarea pe orice fel de criterii,sex,religie,orientare politica,este interzisa.Intr-o tara normala acestui domn i-ar fi facut imediat dosar penal.Dar,in tara in care justitia este aservita lui Basescu,toti cei care ii sunt supusi se bucura de imunitate.
    Acest sugator,care s-a bucurat vreme indelungata de beneficiile acordate de puterea politica a lui Basescu este atat de cretin,sau disperat incat se expune doar ca sa arate tatucului ca ii este devotat.Ma indoiesc ca vreunul dintre cei vizati la el in firma si-a pus cenusa in cap dar cretinoidul daca nu e si fudul nu e destul
    De asta trebuie sa votam DA la referendum

  42. O alta firma a lui Bicsi (gasita pe internet):

    Societatea Comercială ROGER 55 IMPEX — S.R.L., Suceava ACT ADIȚIONAL la statutul societății Subsemnații Bicsi Mihai-Bogdan și Bicsi Daniela- Liliana, în calitate de asociați, de comun acord am hotărât precizarea obiectului principal de activitate: 5212 – comerț cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse nealimentare, închiderea magazinului mixt din Suceava, str. 6 Noiembrie nr. 13, și a depozitului din Suceava, Str. Rulmentului (fost CAP Scheia) și deschiderea unui magazin cu vânzare de produse nealimentare în Suceava, Complex comercial Zimbru, stand B4.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.