Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Dacă ne declară război Insula Nauru?

Dacă ne declară război Insula Nauru?

Ce hal de ţară NATO suntem dacă, la câteva zeci de kilometri de Bucureşti, stau oamenii în maşini de 16-17 ceasuri şi poliţiştii-i anunţă a resemnare că s-ar putea să mai petreacă o noapte de vise rele? Să spunem că ne-atacă, păcatele mele, pe neanunţatelea, armata Insulei Nauru. Pe unde scoatem cămeşa din nădragii grei? De vreun cutremur ţăpănos nu mai aduc aminte, că mă ia cu leşin la lingurică…

Bine că, în timp ce femeile nasc pe bancheta din spate şi/sau jelesc în direct la tv, avem un ditamai Inspectoratul General al Situaţiilor de Urgenţă, plin de generali, care, cu ocazia urgenţei pe care o trăim zilele astea, i-a raportat cu respect Doctorului că nu are pe stoc nici un utilaj folositor deszăpezirii!

Care Doctor, după ce-a reuşit iniţial să se facă de băşcălie cu armata fără soldaţi pe care voia s-o scoată la lopată, s-a cam ţinut de promisiunea făcută Danei Grecu şi ne-a aşternut pe străzile principale, cu larg sprijin din partea vremii şi prin pronia cerească a opririi viscolului, un covor asflatic (aproape) negru în dimineaţa asta. Evident că pentru asta a fost nevoit să nu pună geană pe geană o zi şi-o noapte, da’ ăsta-i poporul suveran. Şi nu, nu-i Băsescu de vină că trebuie să stai cu joarda pe spinarea românului dacă vrei să-şi mişte curu’. E chestie de genă.

Aveţi în filmuleţul de mai sus o inginerie deşteaptă. Hai să vedem cât costă şi de ce nu dă prin cap nici unui ciorditor din guvern să cumpere câteva. Dacă nu musai pentru linişte şi armonie socială, măcar pentru comisionul aferent achiziţiei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

208 thoughts on “Dacă ne declară război Insula Nauru?

  1. In teresanta masinuta. Ideala pnetru autostrazi, ceea ce noua ne lipseste. Imi si imaginez ce ravagii ar face prin oras sa arunce zapada peste casele de pe marginea drumului. 🙂
    Dar din pacate pe potecile patriei nu avem la ce sa folosim astfel de utilaje. 😉

  2. Deci cand am auzit la Tv,ne cam luat pe nepregatite zapada asta,omule ii decembrie, ii iarna, gandestete clar ca o sa ninga…pff

  3. Nu inteleg de ce nu apar cele2 comentarii? Nu am nici o treaba cu nici unii dar ma deranjeaza ca s-a circulat foarte greu.

  4. Stimati conducatori auto sau viitori haideti sa ne unim cu totii sa facem o petitie pentru desfiintarea RAR si trecerea atributiunilor la service locale eliminarea controalelor tip RARde pe drumurile publice. Acesti haiduci de drumul mare iau bani de peste tot. O instalatie pe gaz este omologata RAR apoi firma care o monteaza dupa care te duci la ei cu o groaza de bani si programare.tot acesti haiduci autorizeaza statiile ITP dupa aceea ies ei la drumul mare si daca ai un bec ars dai amenda la militie si duci la RAR cu programare prealabila le dai un pumn de bani ca sa te verifice la acel bec.La statiile ITP te verifica la sange te mai trimite in revenire si trebuie sa vii dupa 2ani in timpul acesta ies haiducii.Posesorii de auto sunt cei mai impozitati.HAI SA NE UNIM.

  5. Iarna aceasta nu e asa de crunta cum pare. A nins e adevarat,dar nu pot sa zic ca au venit zapezile arctice peste noi. Dar ce vom face cand va veni?

  6. Oare cand o sa putem iesi in strada pentru a contra strangerea din DINTI? In toate tarile civilizate cand guvernul sare calul lumea iese in strada. Unde sunt acei faimosi revolutionari care au “ciuruit,,un presedinte care de bine de rau mai dadea un loc de munca,o casa si bani la tot prostul? L-au ciuruit si au adus la putere o mana de hoti in schimbul unui faimos certificat de revolutionar(cu beneficiile de rigoare)iar Romanii platesc factura de a iesi in strada si a se bucura in “89.Cand ies sindicatele in strada ne uitam la ei si vociferam in loc sa ne unim cu totii. Democratia ne-a adus numai dreptul de a tacea pentru majoritatea Romanilor iar pentru numai drepturi.UN GAND BUN TUTUROR ROMANILOR NECAJITI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.