Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist (“intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor.

Pinguinul asta e, prin traditie, gata sa iasa la omor de fiecare data cand o cere cauza portocalie, dar chiar sa ajungem sa punem pret pe parerea de analist a unuia caruia-i danseaza borfeturile pe masa? De fapt, nu stiu de ce ma mir. In acelasi trust media, un fost corector frustrat de propria-i ratare a ajuns sa desfiinteze catigatorii de Nobel pentru literatura fara sa-i dea nimeni doua palme.

P.S. Ca sa preintampin intrebarile binevoitorilor, ma lasa rece razboiul penibil purtat intre saltimbancul asta ridicol (pe care l-am auzit duminica seara rostind solemn “mijloacele mass-media”) si Mircea Badea (care, dincolo de toate pustismele si frustrarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune). Nu stiu cine l-a inceput, cine are dreptate, ma doare la cozoroc cine-l va castiga si mi se va rupe motu’ de la basca daca o sa ajung iar personaj la emisiunea aia copiata si rasuflata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

395 thoughts on “Daca a ajuns si Huidu analist politic…

  1. pai ce facem domnilor.acum o juma’ de ora erau 250 de comentarii,iar acum sunt 249 ?

    Viva Fidel…sau ce?!

  2. Incepe sa fie fun. Mai ca nu mai muncesc nik azi. De ceva timp a inceput sa imi zgarie urechile un cuvant: AGRAMAT. Fiecare sticloid isi face partenerul de dans in acest fel. Nu stiu cine a spus prima data in direct. Ideea e ca fiecare perioada are vorbele ei: a fost comunismul cu limbajul de lemn (Epoca Lemnului), perioada de maxima amintire in care erau o suma de cuvinte pe care le visam noaptea, dupa programul de 2 ore la TV. Iata a venit timpul ca si perioada post revolutionara sa adune suma de cuvinte “de piatra” (Epoca Pietrei). Ma mai enerveaza cum zic o gramada de prezentatori trafic, cu accentul pe i. Asta de vreo 2 ani, ca au aflat idiotzii ca se zice si asa si e mai interesant, esti mai ager, mai cult. Mai sunt cateva cuvinte care ma zgarie pe cerebel pentru ca le aud prea des. Folositi si voi alte cuvinte! Incercati sa faceti o propozitie prin care sa spuneti acelasi lucru. Macar evitati sa repetati cuvintele astea care apar obsedant pe la TV!

  3. din aceasta discutie inteleg ca sunt mari si multe interese ascunse,pe care nimeni nu le recunoaste.Ce nu inteleg:de ce va spalati rufele in public?De ce nu va luati voi o camera si vorbiti acolo tot ce trebuie sa va spuneti?

  4. Este foarte posibil ca Ciutacu sa aiba dreptate cu privire la bebeluse (borfeturi). Cu atat mai mult cu cat una dintre ele a acum 4 ani a fost filmata in ipostaze porno si pozele au fost publicate pe internet … bine acum sunt alte bebeluse dar … care este motivul ce va face sa credeti ca nu ar fi borfeturi? Imi imaginez tipul de interviu pe care l-au dat la “prima” in momentul in care au fost angajate.

    Cronica este o emisiune penala la care numai persoanele rudimentare se amuza, majoritatea incercarilor de satira facute de gainusa nu sunt reusite … ba mai mult, imi provoaca greata.

    Huidu – analist politic? El nu se pricepe nici macar sa realizeze emisiuni de divertisment.

  5. @Huidu :Huidu iesi afara Huidu ! Nu mai face pe dentologul repet semeni din ce in ce mai mult cu Turci !
    Poate in curand ajungi angajatla iREALITATEA TV, primul pas a fost facut!

    @Dl Ciutacu : Nu are rost sa il mai bagati in seama pe acest “distins domn Huidu” oricum nu va pricepe nimic, este in patratelul lui si nu are scapare.

  6. Din cauza unor probleme tehnice blogul este indisponibil momentan.

    Nu functioneaza Blogul lui Huidu oare de ce? :))

  7. Chiar aveam o parere buna despre Victor Ciutacu pana la faza asta. Nu-s fanul nimanui, insa nu pot sa nu observ marlania damboviteana.
    Sa te iei aiurea de niste copile e atat de “low” incat nici nu mai merita comentat. Ai dat-o rau in penibil Ciutacule.
    Nu esti cu nimic mai breaz decat parlamentarii care iau bani de chirie, desi au case, decat suporterul “brichetar” sau decat expiratul de huidu. Esti doar un meltean de dambovita!

    PS: am observat ca nu te-ai ostenit sa raspunzi decat lui huidu (si inca vreo 2 atacuri sporadice la comentatorii contra), ceea ce imi confirma faptul ca nu dai 2 bani pe cei ce “trec” pe aici

  8. lol…corect ! huuuu jos Dentologu !!! :)))

    mai omu si-a dat cu parerea in principiu, nu cred ca a avut vreodata scopul de a se declara deontolog, jurnalist, analist politic sau sociolog.

    nu ma intelegeti gresit, nu tin cu Huidu, da unele comentarii, gen ale lui Varu, parca striga sus si tare ” SA MOARA SI CAPRA VECINULUI !!!”

  9. …in sfarsit liniste; doar atat ati putut?!:)…a fost, sa zic asa, educativ ;)…sau decat putin si bine mai bine mult da’ prost 🙂

  10. Auzi Victore, da’ ti-a trecut prin cap ca cel care semneaza huidu nu e huidu ci vreunul caruia ii arde de distractii (cum ar fi acum de ex 🙂 )?

    De huidu pe 14 October 2008 la 9:50 am (#)

    Ne-a trecut si noua prin cap ca ar putea fi altul care se da drept Huidu, dar avand in vedere ca postul de aici se regaseste si pe blogul lui Huidu, concluzia e una singura, pe deasuprea si simpla

    Desi te “doare” chelia, ca doar de-aia te iei de freza lui Badea, invidiosule, la tine e necesar un implant de creier, nu de par … si am spus implant nu pentru jocul de cuvinte, ci pentru ca transplant ai fi fost folosit impropriu, acesta (transplantul) presupunand si extragere nu doar implantare ori in cazul de fata… ce sa extragi ?

  11. Genial, absolut genial ce se intampla pe acest blog. Sunt unul din cei care se uita aproape seara de seara la Mircea Badea si din cand in cand la Cronica.
    Nu am cum sa arunc cu noroi in nici o emisiune, mai ales in cei care le prezinta. Cine scrie stirile, cine vorbeste singur, cine e ginerele cui, cine in ce colt al tarii are vile, cine nu mai stiu ce alte tampenii am auzit pe aici CHIAR NU NE INTERESEAZA, PE NOI CONSUMATORII DE UMOR.

    Inclin totusi sa critic atitudinea lui Serban Huidu, i-as putea atitudine deplasata spre mitonie… si asta de ce?! Ca un anume domn, Victor Ciutacu a postat parerile PROPRII pe blogul PROPRIU?!

    Domnule serban Huidu, de cate ori ati aruncat cu noroi in “n” persoane din lumea mondena si nu numai? V-ar fi placut ca de fiecare data cineva sa se fi luat de Mama dumneavoastra?! Cred ca nu.

    Coplesit de stima si buimac de respect,
    Va salut.

  12. [… la fel de prost ca atunci cand vad ca scriu toti agramatii pe blog

    De Victor Ciutacu pe 14 October 2008 la 4:04 pm (#) ]

    Aici te inseli. Se vede ca nu stii cati agramati sunt printre noi. Daca ar scrie TOTI pe blogul tau, nu ar ajunge spatiul pe care il ai pentru gazduirea lui …
    Ce castigi daca-ti jignesti (pana si) vizitatorii ? Devii mai credibil in disputa ta cu Huidu ?

  13. Badea este de departe ” seriful stelar”
    fara el nu ar fii fost aceste discutii,fara nici o suparare ,voi,astia ceilalti,sunteti NIMENI.Trebuie sa ai curaj in viata si sa lasi loc adevaratului erou:mircea badea,lumea pe EL il vrea,pe EL il asculta in fiecare seara

  14. Huidule.. tu calci mult prea des in strachini.. ar trebui sa te limitezi la ceea ce stii tu sa faci.. prefer sa nu dau exemple ca te fac si eu de ras.. Ciutacu si-a exprimat opinia.. e blogul lui scrie ce vrea pe el. daca ai avea bun simt ar trebui sa vorbesti si tu civilizat, sau la tine injuraturile denota o inteligenta PURA?

    PS: bebelusele nu sunt asa rele.. sunt miezul emisiunii.. singurul lucru interesant din ea. Gainusa se vede ca le are.. cu cititul, etc .. astea care este :)) Huidu e cam mitocan, si foarte ingamfat.. ar trebui sa isi vada de lungul nasului.

  15. Huidu-i “huidu”, dl ciutacu e “domnul ciutacu”, nu vedeti?! Din 200 de postari, un singur “domn” huidu, si ala mai mult in raspar. Deci concluzia e gata trasa, nu va mai agitati, bietul huidu-i doar un baietas cu gura mare si care nu-si constientizeaza valoarea, micuta, de altfel!

  16. :))) Cred ca dialogurile / comentariile postate pe acest blog se pot constitui in mai mult material umoristic decat gasim in toate emisiunile de profil de pe piata:))) Mai oameni buni, cred ca avem prea mult timp liber, ni se niveleaza creierul.. In rest sa se aleaga praful:)))
    Ciutacule, din partea mea poti sa te legi de oricine atata timp cat o faci inteligent:)) si demonstrezi ca ai si “stofa” si scoala:) Jos palaria. Acu’ iertata-mi fie ignoranta ( si recunosc, am interogat si DEX-ul, insa nu cu succes), poti sa ma luminezi si pe mine ce inseamna exact “borfete”? Multam’!

  17. Domnule Ciutacu, scuza-ma ca-ti zic dar si dumneavoastra sunteti pe dinafara cu multe subiecte pe care le dezbateti. Eu am absolvit dreptul si va pot da numeroase exemple (printre care emisiunea pe tema urmaririi penale) in care ati aberat cu nonsalanta. Intr-adevar nici Huidu nu are nici in clin nici in maneca cu politica dar faptul ca-l atacati va pune in aceeasi oala cu el si cu Mircea Badea.

  18. Citat :

    Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii.

    [alt] Citat :

    … pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist

    ————————

    Ca arogant si genial te-ai autodefinit … dar ca “agramat” lasi pe altii sa te “descopere” ?

  19. Aroganta unora ce devin vedete este dusa la extrem. Unii vor sa fie in centrul cu orice pret, dupa o emisiune saptamanala, isi fac timp sa exprime parerile peste tot. Vezi aceeasi manifestare si la Andreea Marin precum si o gramada de altele. Huidu TREBUIE sa demonstreze in ultimul timp ca “e cel mai tare din parcare”!

  20. DACA MAI POSTEAZA CINEVA IN NUMELE LUI HUIDU, CARE AZI NU A INTRAT PE BLOGUL MEU, BANEZ FARA PIC DE MILA IN STANGA SI-N DREAPTA.

  21. Am si io o intrebare, nea’ Victore, ca vad ca v-ati ambalat mult pe aici si pe dincolo, ca sa-l parafrazez pe simpaticul domn Chris Norman:
    “Who the f*ck is Huidu?”
    Ce-a facut baiatu’ asta sa merite atita atentie?
    Respekt! 🙂 😛

  22. Cu mana pe inima va spun ca sunteti niste mascarici…… Mircea Badea ii cel mai tare

    P.S. Mircea, daca citesti commentul sa nu iti iei lumea in cap :))tine-o tot asa

  23. DAR OARE CE EMESIUNE-I ASTA, DE-I ZICE “CRONICA CARCOTASILOR”???
    ORI VA SI UITATI CATE UNII LA EA? PAI ASTA-I O CACUFONIE …. 😉 DIN START, FRATE.

  24. Badea RULES, Victor Ciutacu RULES , Huidu SUCKS, citez “Huidule esti un rasuflat”

  25. Meciurile dintre voi vor fi intotdeauna remiza. E clar pentru multi dintre noi ca este si asta un mod de reciprocal/cross promotion pentru voi fie ca e tacit sau nu. Cu apelativele gen ‘borfet’ la adresa persoanelor pe care nu le cunosti catusi de putin e urat. Bebelusele sunt un ingredient in reteta emisiunii de divertisment si atata tot. Nici nu si-au dezgolit vreun san ‘din greseala’, nici bucile nu si le expun mai mult decat le permit orele de difuzare si cna-ul. Accidentul cu bebelusa cea kinky, in timpul liber, a fost prompt corectat. Cred ca ziarele de scandal n-ar fi scapat ocazia sa ne dea detalii picante despre bebelusele actuale. Ce nu inteleg eu, ce are Alina Plugaru sa ne spuna de este invitata la 90% din talkshow-urile tv? Lui Huidu i-as recomanda sa nu se mai ia de parlamentarii imbuibati si manelistii burtosi caci nu mai este credibil, au aceleasi sensibilitati de… glanda. Asta chiar daca si-a burdusit blindajul adipos din bani munciti si impozitati. Daca tot ii zgandara testosteronul, un meci intre Badea si Huidu, dupa reguli de box, k1, q7, etc, would be FuN! Totusi, de ce n-ar avea voie sa-si dea si Huidu cu parerea prin talkshowuri? Ce, numai Prigona, Madalin Voicu, Ogica, Florin Calinescu?

  26. Da,da!!
    MIRCEA BADEA si echipa, rules.
    Oricand.
    Asadar, la el, urechile maaaaaari…Romanie!! Scuturati-va de prostie, meeei!!!
    Iesiti dintre minciuni.

  27. Ma tavalesc pe jos de ris!
    “www.serbanhuidu.ro

    Din cauza unor probleme tehnice blogul este indisponibil momentan.”
    Sic transit gloria mundi. :))))

  28. cine e acest ciutacu?fara suparare dar crede-ti ca astfel de scandaluri pe la tv ne intereseaza pe noi?eu daca nu dadeam cateva secunde pe o emisiune unde se discuta despre aceasta problema nu stiam niciodata cine e acest ciutacu.am citit comentariile si eu cred ca daca acest domn ciutacu se crede un om atat de inteligent nu ar reactiona asa .o zi buna

  29. Ce spectacol macabru 🙂

    N-are el Mirciulica dreptate ca blogurile astea sunt o prostie ? La varsta celor 2 “adversari” oamenii normali au alte probleme.. familie, slujba, etc. Oameni lipsiti de griji si preocupari.. cam asta sunteti 🙂 Vi s-a urat cu binele..

  30. mda….cu Victor ciutacu nu am chiar nici o treaba cu el…dar imi pare rau de “razboiul” acesta dintre Huidu si Mircea badea mi se par amandoi niste ameni care spun lucrurilor pe nume….si scot HOTII acestea care ne fura ii scot in fata lumi ! si ii fac in tot felu…pacat…BADEA RULS 😉

  31. Ce penal.

    A scris cineva o parere despre domnu Huidu.
    Peste cinci minute mister Huidu se umfla ca orezu in apa si da pe dinafara.

    Era parerea cuiva si atata tot.

    Cred ca domnu Huidu tine neaparat sa demonstreze ca autoru avea dreptate.

    HUIDU e PROST. Mai prost ca limba rusa.

    Ce era asa greu sa stai in banca ta si sa nu observi nimik?

    O sris unu o parere despre cineva care se numeste Huidu. Poate nu e acel Huidu care crezi tu, poate e o confuzie.

    Oricum mr.Huidu ai reusit sa ne arati cum arata un BOU cu emisiune cu pretentzii de manelist hazos.

    Domnu Ciutacu o scris din lipsa de ocupatie si unii chiar o iau in serios.

    Ce trebuie sa faci (huidu si altii boi care se cred oameni):
    Citesti, te amuzi (daca ai simtzul umorului), si cel mai important: TRECI MAI DEPARTE.

    NICIODATA: NU te opresti si incepi sa te certi cu niste cuvinte de pe o pagina de web.

  32. Pe cand o cronica live??? Si atunci mai discutam despre istetimea carcotasilor.Pana atunci ssssssstttttttttt.

  33. Ce-aveti fratilor de va balacariti unul pe blogul celuilalt, si pe `al propriu deopotriva plus la tv? Oameni talentati, cu public si unii si altii? Huidu are un program de divertisment, asa cum e el si-a facut un public larg, Badea si Ciutacu au treaba cu “vorbele grele” si cu masele largi de oameni nemultumiti de tzara asta. Fiecare ar trebui sa isi vada de treaba lui, spre binele showbiz-ului. Pe bune, ce s-a intamplat in ultimele zile pe blogul asta – caci halalaltu` nu mai mergea – m-a trimis cu gandul la o strategie de atragere a atentiei asupra celor doua jurnale online. Daca nu e asta, atunci va faceti mai mici degeaba in public. Lasati-o asa cat se mai poate. Sau… continuati in spiritul mioritic-balcanic :p

  34. Huidu nu stie nici cum il cheama daca nu citeste in scenariusi isi face emisiune din emisiunile altora.

  35. Ba… adevarat graii gura ta 😉 :D. Plus ca…hai sa fim seriosi! Emisiunea aia e aceeasi de cand a aparut: aceeasi tema, glume rasuflate si usor stricate-majoritatea aparute deja pe piata :)). Mircea Badea macar daca zice ceva, si cind o zice,o zice nene; nu citeste de pe prompter si nu-i face altcinva glumele si vorbele…Huidu e deja expirat! Nu mai are sens sa ne batem capul cu oameni inferiori si cat despre bebelusele alea…hai sa fim seriosi…:))…s-au invechit ….vorba aia … cand vor fii babe tot din cur o sa dea la emisiunea aia :))…:)) …. Mult respect!!!

  36. Pentru orice om inteligent, spălatul rufelor în public între “vedete” este cel mult motiv de amuzament. Sunteţi toţi la fel, vă comportaţi ca nişte ţaţe la piaţă, niciunul nu e mai bun.
    Dar, stimate domnule, numindu-le pe bebeluşe “borfete”, în condiţiile în care domnişoarele respective nici măcar nu sunt implicate în mizeria asta în care vouă vă place să vă bălăcăriţi ci doar lucrează la aceeaşi emisiune ca şi Huidu, daţi dovadă de o nesimţire şi o micime de caracter incredibile. Să vă fie ruşine.

  37. Mai Serbane,

    Ce dracu stai sa asculti toti frustratii? Credeam ca ai mai multa minte…Daca intri in astfel de discutii si dai astfel de replici, nu esti mai bun ca cei care te critica, ei nu au altceva mai bun de facut iar daca se iau de tine, inseamna ca esti important….

  38. si clar…bebelusele nu au ce cauta in astfel de comentarii ale unui om frustrat de propriile insuccese….lasa-ti fetele in pace!

  39. sunteti penibili….toti…inclusiv mircea care s-a bucurat ca un copil cand a citit primele postari!rusine la toti!

  40. ce distractiv este:))ce mă distrează cel mai mult este că BOUL[care este el bou] de Huidu …dacă era şi el băiat deştept…tăcea…..dar nu…parcă e mai bine să te arunci aşa cu capul înainte….bădărănesc..mitocănesc…..ce mai….a dat-o de toţi pereţii rău de tot. oricum..se citeşte pe faţa lui că e un mitocan, cât despre ce ai scris tu Victor, păi….cam aşa e:) adică…..ai dreptate 🙂 oricum….în ziua de astăzi..nu mă mai miră nimic……căt despre huidu…..praştie de om….şi-a facut blog…:))) e o aberaţie….să intraţi de curiozitate…..e o bătaie de joc….l-a făcut expre ca să îl denigreze pe Badea, ah…..dar nu îi iese :)) …postul cu freaza lui Badea..a fost genial. nu am mai râs cu atâta poftă de foarte mult timp…..aşa cretinitate ce a putut să scrie….sunt curios dacă ..şi blogul tot de Găinuşă e scris :)) gata…..am scris destul…..punctul pe I a fost pus…hiudu nu trebuia să aibă o reacţie demnă de vărf de munte…

  41. acum cativa ani rula pe net o replica inca valabila – “arguing on internet it’s like running in the special olympics. even if you win, you’re still a retarded”.

    cum reusim sa ne dam seama ca tipa de langa noi este borfeta ?
    cati dintre voi/noi nu si-au pus in practica creativitatea …sexuala?
    reactii de genul “nu stiu, eu nu beau. nu stiu, nu f*t, deci nu-mi bag sticla-n fund” nu-si au locul.
    foarte multa gargara facuta de cei care nu-s apti sa dea cu piatra-n magdalena, pardon bebelusa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.