Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist (“intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor.

Pinguinul asta e, prin traditie, gata sa iasa la omor de fiecare data cand o cere cauza portocalie, dar chiar sa ajungem sa punem pret pe parerea de analist a unuia caruia-i danseaza borfeturile pe masa? De fapt, nu stiu de ce ma mir. In acelasi trust media, un fost corector frustrat de propria-i ratare a ajuns sa desfiinteze catigatorii de Nobel pentru literatura fara sa-i dea nimeni doua palme.

P.S. Ca sa preintampin intrebarile binevoitorilor, ma lasa rece razboiul penibil purtat intre saltimbancul asta ridicol (pe care l-am auzit duminica seara rostind solemn “mijloacele mass-media”) si Mircea Badea (care, dincolo de toate pustismele si frustrarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune). Nu stiu cine l-a inceput, cine are dreptate, ma doare la cozoroc cine-l va castiga si mi se va rupe motu’ de la basca daca o sa ajung iar personaj la emisiunea aia copiata si rasuflata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

395 thoughts on “Daca a ajuns si Huidu analist politic…

  1. imi pare rau sa vad ca se intampla exact ceea ce nu trebuie, dezbina si cucereste, ceva de genu asta se petrece, discutiile de aici incep sa dea a 0TV, mai bine ar trebui sa incercati sa lucrati impreuna impotriva politicienilor corupti, suna a pleonasm, oricum stiti foarte bine ca eliberarea vine din presa, ea are cea mai mare putere si decat presa poate sa ilumineze mintile care inca nu au cunoscut realitatea si cred ca suntem liberi, desi cei care pot sa priveasca dincolo de materialism si valorile false ale acestei vieti stiu ca manipularea a ajuns la niveluri foarte mari, de aceea trebuie sa incercam sa redevenim liberi, sa nu facem ce vor altii, sa nu fim sclavii oamenilor din varful piramidei, adica acei oameni cu bani care vor sa-si mentina pozitia cat mai mult.sunt bulversat de situatia in care a ajuns lumea, va rog doar, incercati sa lucrati impreuna ptr a readuce civilizatia pe drumul care trebuie.
    ptr cei care nu inteleg despre ce vb puteti foarte usor intelege din aceste documentare.
    http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477&hl=en – zeitgeist 1
    si partea 2-a aparuta pe 3 octombrie , in legatura cu criza monetara mondiala http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912

  2. Cand ma gandesc ca unii primesc salarii prin a se bascali la televizor, pe blog etc. imi vine sa plang. Acuma pe bune, nu aveti datorii la banci, copii acasa, de pus fainta si gresie, schimbat butelia, udat florile??? Ceva ce sa va ocupe cu folos timpul. Da-o naibi de treaba. Eu nu am cu voi nimica ( Ciutacu, Badea, Huidu)fiecare simpatic in felul sau, dar incepeti sa deveniti obositor de penibili. Grow up!!! for God sake..

  3. pe cat de amuzanta este acesta polemica nu inteleg de ce e nevoie de astfel de formulari si cuvinte … urate … razboiul decent literar mi se pare mult mai potrivit …

  4. Domnule Ciutacu, de ce stergeti din mesaje??(cel putin mesajul meu nu mai este).
    Mi se pare normal sa lasati absolut toate parerile exprimate pe blog-ul dumneavoastra…normal,cele decente!O zi buna!!

  5. Ciutacu&Huidu : voi doi sunteti lideri de opinie?
    pt mine balacareara asta ma amuza teribil (ca si injuratrurile lui a nastase): arata ca nu sunteti niste sfinti si oameni nornmali la cap… dupa chipul si asemanarea noastra…
    keep going. (nu glumets)
    @serban ->> mcgogoo=nelu repetentu’ (o sa te pun la blogroll cand o sa ai un hoster cum trebuie)
    @ciutacu ->> si pe tine te tin in blogroll pt ai coaie 😀

  6. offf….ce porneste ca o simpla idee ajunge la o mare tampenie… sa te certi pe un lucru atat de stupid…si pentru ca problema imi este total indiferenta imi permit sa dau un sfat:lasati familia in pace…nu se merita sa o tarasti prin gunoi …nici macar de dragul mandriei afectate…

  7. Domnule Ciutacu(ca sa nu zic domnu-le cum am vazut mai sus =)))) ) mi se pare cel putin aiurea ca dupa atatia ani de aparitii pe la tv si de scris articole de foarte mare bun simt in presa,sa mai fie totusi oameni din randul cititorilor sau ascultatorilor care sa va considere sluga sau “tonomat”. Dumneavoastra impreuna cu postul antena 3 si colegii dumneacoastra de “trust oligarhic” ati reusit, in sfarsit,sa aduceti obiectivitatea in analiza,fie ea(analiza) economica,politica sau culturala.Desi aroma lu’ Voiculescu se simte vag in buletinele de stiri,este totusi inofensiva in ceea ce priveshte manipularea opiniei publice,iar in restul de emisiuni si-n Jurnalul national este dupa parerea mea inexistenta. Asta a fost probabil si ambitia dansului,dar in principal meritul dumneavoastra:dvs Domnule Ciutacu,Vali Stan,Cristoiu,Gadea,Badea(cu tot cu frustrarile lui ilare si dureros de raspandite printre noi ,cei ce ne drogam cu Romania)+prezentatoarele de stiri(aici e cazu sa le multumim si prompterelor si desigur lu’ Nelo).
    In ceea ce priveste interventia lu’ Huidu atat la tv cat si prin replicile pe care vi le-a dat,sunt de parere ca este pur si simplu o incercare de imbunatatire a imaginii lui publice si desi varsta nu-mi permite, as vrea sa pun un pariu cu dumneavoastra Domnule Ciutacu,virtual…fara o miza reala:Daca nu in campania aceasta parlamentara,sigur in urmatoarea Domnul Huidu isi va anuntza candidatura.

    Mult noroc in activitatile dvs gazetareshti si nu numa’ si va urez in acelasi timp sa aveti parte de cat mai putini idioti.

    Alexandru-Bucuresti-19ani(juma’)

  8. Imi expusesem si eu ieri o opinie in legatura cu cei doi “cocosei” care se paruiesc cu inversunare, paruiala ce face deliciul publicului din spatiul carpato-danubiano-pontic. Dar, din nefericire, respectivul comentariu a fost sters.
    E adevarat, in cadrul lui ii jigneam, fara a folosi un limbaj suburban (dar, totusi, ii jigneam) atat pe Victoras, cat si pe Serbanica, pe motiv de puerilism si de orgoliu marunt. Totusi, pornind de la ideea ca acest blog nu trebuie transformat intr-o latrina, in care toata lumea sa jigneasca pe toata lumea, stergerea comentariului meu a fost justificata. Mai mult, tinand cont ca blogul e proprietatea lui Ciutacu si ca baiatul asta investeste timp si bani pentru a-l face sa functioneze, indepartarea spuselor mele pare a fi si mai justificata. La urma urmei, Ciutacu ar putea sa steraga orice comentariu pofteste sau sa nu permita deloc postarea lor, pentru ca e apropritar si asa vre’ muschiu-sau.
    Nu iau totusi in considerare acest ultim aspect, fiindca omul, dupa cum se vede, desi zeu pe mosia lui (The Ciutacu Empire, pentru neofiti), nu este un despot, ci un democrat care isi lasa cititorii sa isi spuna parerea si nici nu le sterge la misto comentariile, ca i s-a pus lui pata.
    Per a contrario, trebuie sa existe niste criterii, niste principii in functie de care isi exercita cenzura, iar cel de mai sus, recte intoleranta fata de limbajul jignitor, este, cred, primul dintre ele.
    Ceea ce ma amuza foarte tare este insa lipsa de consecventa cu care Victoras aplica acest principiu, inconsecventa care spune ceva si despre omul Ciutacu, nu doar despre IQ-ul lui.
    Astfel, Victoras ia buretele si sterge fuga-fuguta invectivele mele, dar pe Huidu il lasa sa il injure de mama si de toate cele. Ba sunt convins ca daca Serbanica isi baga si isi scotea la adresa lui, Victoras ar fi postat jignirile cu litere de-o schioapa pe blog, le-ar fi citit la toate 3 Antenele si la Euforia etc., sa ne indignam toti si sa-l compatimim totodata.
    Asta pentru ca, nu-i asa, Serbanica e adversarul, rivalul din spatiul public care trebuie denigrat, pe cand eu, desi mult mai moderat in “jicniri”, sunt … nimeni. Altfel te victimizezi cand te injura ca la usa cortului Huidu, altfel cand te ironizeaza un oarecare pe blog.
    Practic, sunt cenzurat pe motiv ca nu sunt … Huidu.
    Concluzie: Victore, daca erai cu adevarat impotriva marlaniei si iti respectai cititorii, ar fi trebuit sa stergi de la inceput jignirile deplasate ale lui Huidu (sa si le posteze la el pe blog si in emisiune), sa nu ii raspunzi si sa ii spui clar ca nu ai de gand sa ii raspunzi cat timp nu va folosi un limaj decent.
    Asa, ma faci sa cred ca esti exact ca o mare parte din politicienii si jurnalistii pe care te chinuiesti sa-i critici: destept, capabil, dar fara caracter.

  9. @victor
    nici cu tine nu mi-e rusine. savuroasa replica data roxanei, cea cu “va-ti simti”.

  10. Vreau sa adresez acest post domnului Ciutacu sau celor care se ocupa de el. Am postat ieri o parere pertinenta despre conflictul asta si am observat ca a fost sters postul respectiv. Imi doresc sa nu fi fost decat o greseala, fiindca daca a fost intentionat, inseamna ca, domnule Ciutacu, nu meritati respectul meu si al nici unei persoane care va onoreaza vizitand blogul dumneavoastra. V-as multumi daca v-ati interesa ce s-a intamplat cu postul meu.

  11. analistul lui peste si hudu .imi placea si cronica dar acum cand am aflat atatea despre hudu…

  12. Citesc comentariile unor si nu-mi vine sa cred cat de marunti pot fi. Cum sa decazi atat de tare tu ca persoana, incat sa spui chestii de genu’: Badea rulzz, Ciutacu esti cel mai tare…Bai voi ati innebunit? Elogiati niste specimene care nu fac nimic pentru tara asta si cu atat mai putin pentru voi. Atata demnitate aveti voi incat sa ajungeti sa-i idolatrizati pe papagalii astia?

    Ciutacule, Badea, Huidu si alti trambitzasi din astia….puneti bai mana pe muca si lasati tromboanle ca de la atata gargara au inceput sa va iasa penele pe la gulere. Parca ati fi niste cocosi castrati (dracu stie daca e posibil asa ceva…), care in lipsa de “cojones” isi dau ghiontui unul altuia laudandu-se de ce performanate ar fi ei cababili.

  13. The Nameless One
    Victor e pur si simplu un om care face ce vrea. si cum simte in momentul ala. Il injura si pe Huidu si pe oricare il enerveaza….eu asta am observat pana acum…

  14. Huidu asta ar trebui sa-si mai vada de cronicile lui si de pupaturi pe FM ca ia bataie de la Buzdugan si Morar de ii suna apa in cap.Isi da prea multa importanta.ASTA E TARA IN CARE NONVALORILE SUNT PRIMADONE si ne mai miram de ce ne merge asa.

  15. Victore… diferenta de clasa se vede. Chiar nu trebuie sa spui nimic. Felicitari!! Esti bun.

  16. Boss esti mare, sa ne traiesti era unul care nu te suferea, e! asta e, dar tot la antene se uita, restul n-are nici o importanta.

  17. Da, Adriana, dar si Gigi Becali e tot un om care “face ce vrea si cum simte in momentul ala”. Daca la Gigi e intr-un fel de inteles, fiindca astea ii sunt limitele, Victor Ciutacu a mai fost dotat de Dumnezeu si cu ratiune si inteligenta, prin intermediul carora ar fi trebuit sa isi stapaneasca pornirile de moment si sa se abtina de la certuri de-astea de doi lei. La urma urmei, cearta dintre Ciutacu si Huidu se aseamana, la o scara mai redusa, cu ce facut-au Base si Calin mai deunazi … La asemenea politicieni gratuit de “belicosi”, ziaristi pe masura.

  18. Imi plac opiniile contradictorii, super tare, sunt aici doua tabere mai fioroase decat galeriile echipelor Dinamo, Steaua, Rapid sau (mai nou) U. Cluj. Ar fi recomandat sa va intalniti la mijloc, sa va ciomagiti bine, sa crapati cu totii, dupa care vom avea o media mai curata (nu cu mult, de mai raman sensualele, ciumacele si inca vreo cateva specii de primate idioate) si poate chiar un public mai select…

  19. Tovarasu’ Huidu vezi ca-ti muri bre…blogu’…da-i cu pilula bleu…Hai pa…pufosule…treci si invata textele ca te urecheaza gainusa.

  20. domnuuu’ ciutacu, cum ar spune un clasic in viata, pai dumneavoastra va puneti mintea cu huidu? nu vad rostul, oricum e 0 barat (multimea vida, domnule huidu). iar commentul cu “fuck off” era pentru stimatul umflat de la prima nu pentru dumneavoastra. stima

  21. emisiunea lui huidu si nu numai e un real succes, o spun eu ca telespectator, nu citesc cine stie ce miciuna cunoscuta sub numele de indice de audienta sau cum naiba s-o mai numi…povestile alea ca o televiziune e mai vizionata ca alta respectand doar niste grafice imbecile e egal cu zero, cui naiba ii pasa? ma rog noua muritorilor nu, ce naiba imi pasa mie ca a luat cine stie ce premiu idiot stirile de la protv, abordant o tema mai mult decat dobitoaca? de fiecare data cand ma duc in italia numeni nu ma deranjeaza cu nimic, in roma am avot ocazia sa vorbesc cu cativa bastinasi toti imi spuneau la un loc spre surprinderea mea ca le place romania, mai mult decat atat au spus ca au si vizitat orase precum timisoara, arad, oradea, satu mare, baia mare. nu pomenea nimeni despre bucuresti. cu dezvaluirile voastre incendiare cum ca huidu ar fi ginere de parlamentar sau ce ar putea fi cui ii pasa? mie nu. sunt plictisit de jurnalistii care au marea placere sa ne prezinte in preajma campaniei electorale tot felul de stiri bomba(salarii imense, contracte fabuloase, comisioane enorme, bagaboante ce croseteaza la tv), nu va mai stresati, ca jurnalisti sa nu va faceti iluzii ca faceti parte dintr-o rasa ariana ce bea berea doar din pahar, aveti si voi limitele voastre, mai mult decat atat, si voi traiti tot in romania unde presa e doar un pres, va calca politicienii in picioare iar voi faceti flotari intr-o mana cu bataie de palme…

  22. Pingback: Legea electorala
  23. @hiudu : mai nou am aflat ca esti penibil 🙁 si am fost dezamagit ca un copilas care afla ca nu exita Mos Craciun. Am fost fan de-al emisiunii tale , stiu ca ti se rupe de ce scrioiu eu acum dar fii pe faza : TE-AI GANDIT TOCMAI CA PRIN INCERCAREA TA DE A TE DISCULPA AI DOVEDIT CA ESTI HUIdulica ? intreaba-l pe gainusha ce tre sa faci acum ca te-ai incurcat , de asteptat by the way. salut numa bine si data viitoare nu mai dau pe prima tivi.

  24. Victore,

    se pare ca Serban Huidu a ridicat rating-ul blogului dumitale cu mult peste asteptari; sarind de la cele cateva zeci de comentarii la peste 300 ! Un om inteligent si-ar pune intrebarea : Datorita mie , datorita lui sau datorita noua ?
    Asa cum se simte de aici de peste Atlantic amandoi sunteti oameni inteligenti si ar cam fi cazul sa va recunoasteti meritele reciproc !

    Ai mai facut cu vreun comentariu anterior peste 300 de postari ??? si probabil ca mult peste media zilnica de accesari ?

    Spune’ne tu , ca noi suntem mici si pricajitzi , nu genii ca tine !

  25. STII CARE E PARTE FUNNY vICTORAS…CA-L ACUZI PE hUIDU CA SE DUCE LA O EMISIUNE ..ALTFEL DECAT PAMFLET…DAR TU NU TE UITI LA TINE UNDE COMENTEZI ALATURI DE UN PAMFLETAR CA MIRCEA BADEA.sA FIE OARE ALCEVA LA MIJLOC ?? CA NU VAD DIFERENTE INTRE HUIDU SI BADEA!

  26. Mda…Voi chiar credeti ca toate post-urile semnate “huidu” sunt scrise de el??Oricine se poate semna cu numele de “huidu” doar pentru a porni vrajba intre cei doi…

    In fine…Eu va spun un sincer “sa va fie rusine” ca va faceti foarte rau de ras!RUSINE macar tu domnule Ciutacu sa aduci cateva argumente,cat despre bebeluse,pe care le numesti “cur$#” (am cenzurat sa nu zici ca scriu urat)…Nici in cazul acesta nu ai adus nici un argument!Le-ai vazut tu pe vreo una dintre ele prin cluburi de noapte sau altceva???Daca da anunta-ne si pe noi!

    Daca crezi in reviste de scandal atunci :)) lasa-ma sa iti spun ca esti un copil!

    Bravo voua!faceti-va in continuare de ras!
    Ca doamne-doamne e acolo sus si va vede!

  27. Aaa..Si daca au ajuns si “pruncii” astia numiti “oameni simplii” sa injure apoi rau am ajuns mai fratilor.Lumea se degradeaza incet,incet si nici nu va dati seama…Oricum bravo “prostimii” si cand zic “prostimii” ma refer la personajele care injura in mod direct sau indirect…

    Poate ca la emisiunea “Cronica Carcotasilor” se uita putini oameni…Dar macar suntem cat de cat mai “evoluati” decat dependentii de Antena1,2,….100!

    Asa ca tot binele din lume domnu’ Ciutacu si la multe emisiuni plictisitoare despre politica!ORICUM NU VE-TI SCHIMBA NIMIC!

  28. Voi cei trei crai de la rasarit Mircea Badea, Victor Ciutacu Si Serban Huidi ati putea face front comun pentru a mai misca cat de cat lucrurile.Mie nu`mi place tara in care traiesc si intr`adevar Serban Huidu si Gainusa citesc textele de pe promter scrise de altii si atunci cand apar la o emisiune in direct nu pot face fata.Mai recunosc totusi ca nu ajunge la gradul de inteligenta si independenta a lu` Ciutacu sau Badea, dar din pacate lumea tine cont de parerea lui,asta e, n`ai cu cine, cu dobitocii nu dam inainte da` decat sa`i facem dusmani mai bine aliati…Din partea mea jos palaria si ma inclin sunteti extraordinari si “multe succesuri” !!! In ultimul an de scoala au facut inteligentii noi reguli in DOOM si sincer nu m`as mira daca ar schimba pluralul cuvantului “succes” de dragul fetei lu` tata.

  29. Mi se pare ca ati pierdut esenta Cronicii Circoatsilor, pina la urma “emisiunea este un pamflet si trebuie tratata ca atare”. In ceea ce priveste interventiile lui Huidu la diverse emisiuni unde a fost invitat, a dat dovada ca este o persoana cerebrala.
    Dar se pare ca a devenit o moda lansarea blogurilor unde atacurile la persoana sint la ele acasa.
    Si totusi … de ce toate acestea sunt necesare? Aveti ceva mai bun de oferit decit cronica ?
    Va credeti mai inteligent si mai interesant prin analizele facute in compania d-lui gen. Stan ?
    Prin cele scrise nu mi-ai demostrat ca esti asa destept precum pretinzi, ci doar ai reconfirmat o zicala mai veche din popor … aia cu fudulul ….

    “Bellum omnium contra omnes”

  30. Cei drept, domnule Ciutacu, apreciez impartialitatea dvs. cu privire la neintelegirele dintre Mircea Badea si Huidu, dar haide-ti sa fim seriosi, la cat promter a citit cel din urma, il cam bate pe Mircea la capitolul “Bibliografie obligatorie pentru emisiuni in care spontaneitatea glumelor, repetate prealabil in pauza de publicitate, te face sa razi de ce-ti aduci aminte citind promterul.” E un pamflet, evident… ca se simte vreo bebeluse ofuscata ca-i jignesc backing-vocalul si ma da in judecata! Telespectatorii Antenei, fie ea 1,2 sau 3, sunt constanti si obiectivi cand vine vorba de calitate si din acest motiv ii apreciaza pe “Ciutacu, Badea, Gadea… & company”
    Multumesc!

  31. Am aruncat si eu o privire pe aici si sunt dezgustat. Va certati ca chiorii cand sunt probleme mult mai grave. Invitat la emisiune poate sa fie oricine, este problema realizatorului. Huidu mi-e antipatic la emisiune dar le zice de bine, Ciutacu mi-e antipatic in general dar la fel are momentele lui bune. Dar e bine ca deh, mai se adauga un comment in plus si vorba aia “caramida cu caramida cetatenii mei, caramida cu caramaida…” Nu meritati atata atentie !

  32. Cineva, mult mai destept decat noi toti, spunea ceva de genul:”tara trista plina de umor”. Si ce dreptate avea!
    Domnule Ciutacu,
    Am avut si inca mai am o parere buna despre prestatiile dvs. in presa si la TV, desi comentariile la adresa domnului Huidu nu va fac cinste!Cred ca fiecare isi poate exprima parerea cu privire la orice subiect la o emisiune TV (chiar daca este intr-un trust concurent) daca este invitat in acest scop. Poate fi pertinent sau poate sa vorbeasca pe alaturi. Faptul ca 2 sau 4 fete danseaza, mai mult sau mai putin imbracate, pe masa celor doi carcotasi nu le face pe acestea “borfeturi”! Ar trebui sa le cereti scuze!
    Domnule Huidu,
    Raspunsul Dvs. la adresa domnului Ciutacu nu va face onoare! Ar trebui sa va fie rusine pentru acest lucru! Acelasi lucru e valabil si in cazul Dvs. Macar niste scuze postate aici!
    In concluzie se observa ca sunt foarte multi fani ai lui Mircea Badea pe aici. Este foarte bun, cu un singur amendament: Sa nu isi expuna prea apasat unele frustrari si razboiul lui cu Huidu!
    Sa auzim de bine!

  33. interesant blogul domnului Ciutacu,multe lucruri noi,de la un timp si multe surprize,aflam si noi cei din fata TV-ului cum sunt unii oameni…”felicitari” huidu

  34. Vizionand intr-o noapte “In gura presei” (emisiune pe care o urmaresc, de cele mai multe ori, cu placere), il aud pe mircea badea anuntand entuziasmat despre “conflictul” dintre huidu si ciutacu pe blog-ul acestuia din urma. Din pacate, asa cum i se intampla deseori lui badea, laptop-ul ii joaca feste si nu poate accesa blog-ul d-lui ciutacu pt. a ne reproduce
    schimbul de replici dintre distinsii domni. Ma face curioasa. Imi zic: “Trebuie sa fie foarte interesant! Daca e vorba de un conflict intre doi adulti care apar la tv, au propriile emisiuni, au pretentia fireasca de a avea un public telespectator cat mai larg, atunci cu siguranta le voi savura replicile taioase, dar inteligent de subtile!”…Eiii, as! Inca o dovada ca la 20 de ani sunt o tanara naiva!…
    Cu dezamagire si un suras trist imprimat pe fata, citesc postarile d-lor huidu si ciutacu (in ordine aleatorie).
    Vad o avalansa de postari “ofticoase” (imi cer scuze pt. termenul de argou folosit, dar nu gasesc un sinonim potrivit la ora asta) ale lui huidu, suparat nevoie mare pe ciutacu ca l-ar fi facut partizan al nu stiu carui partid si, pe scurt, inacapabil de a fi un analist politic credibil. “Si da-i, si da-i si lupta, neicusorule!” Regret sincer ca d-ul huidu a reactionat asa, il credeam capabil de a da niste replici “mai cu haz”, cel putin asa dadea impresia la “Cronica”, emisiune pe care o mai urmaresc si acum, nu pt.umorul celor 2 prezentatori, ci pt. ca e o “culegere” de caraghios si ridicol din tv.
    Cat despre dvs., d-le ciutacu, ce pot sa spun? Dupa insignifianta mea parere, nu prea avea ce sa caute afirmatia depre bebeluse in replica dvs. despre prestatia de analist politic a lui huidu. Daca ele sunt “borfete” sau nu, nu cred ca priveste pe nimeni, deci nici pe dvs., atata timp cat nu va afecteaza personal dansurile lor pe masa carcotasilor. Sau ma insel? In definitiv, intr-un acces de puritanism, puteti schimba postul: antena 1, 2, 3 etc. In plus, d-le ciutacu, cum puteti acuza pe cineva de a fi partinitor cand este evident ca nici dvs. nu va puteti mandrii cu o deplina obiectivitate avand in vedere ca lucrati pt. o “figura marcanta” a scenei politice romanesti, al carui partid se mai afla si in opozitie?
    Ma rog, nu am caderea de a va critica sau moraliza nici pe dvs., nici pe huidu si nici nu am o astfel de intentie. Cred ca aveti ceva ani in plus fata de mine si, deci, mai multa experienta de viata. Ca aceasta experienta v-a servit sau nu, asta nu mai e treaba mea…
    In fine, ca sa inchei aceasta poliloghie, vreau sa va multumesc, d-lor, ca imi aratati si dvs. adevarata fata a tarii in care mi-a fost dat sa ma nasc si sa traiesc. Va felicit pt. ca va improscati cu noroi pana nu mai puteti, din ambitie, orgoliu sau ca sa faceti pe plac nu stiu cui ca, de altfel, nu puteti gasi subiecte mai imteresante intr-o tara in care studentii nu au loc in camine, iar daca au, traiesc printre gandaci si soareci, intr-o tara in care exista batrani care traiesc dintr-o pensie de 3 LEI/LUNA, copii ucisi de asistenti maternali, intr-o tara in care campania electorala se face cu mopul, in tara in care poti lesne intalni un copil descult cautand ceva de mancare in cosul de gunoi langa care sta parcata o masina de sute de mii de euro….
    Mult succes in continuare si imi cer scuze daca interventia mea v-a jignit in vreun fel, desi nu vad in ce mod ar fi facut-o.

  35. dar M.Badea – este analist politic?

    cand Badea a fost invitat alaturi de tine & co.(V.Stan, etc) la emisiunea lui Gadea – de ce nu te-ai intrebat ” de cand e Badea asta analist politic?” sau poate ca pentru tine & co. bashcalia facuta de Badea “in gura presei” este analiza politica…

  36. @Remus Cernea- nu stiu de altii, insa am intrat si eu. Nu pentru ca m-ar interesa “discriminarea grava”(ha ha ha), ci ca sa vad ce mai poate abera un om fara sa-si dea seama. Ca ce numesti tu “discriminare” am vazut dupa ce ti-ai facut reclama la greu incercand sa scoti icoanele din scoli cu profesorasul Moise.

  37. Domnule Ciutacu ,ca sa fi genial trebuie sa sti ,printre altele sa accepti o idee sau o parere corecta si buna de la orice persoana ,chiar daca ,in aparenta ,nu are nicio legatura cu domeniul respectiv…Comentariile lui Serban la acea emisiune au fost solicitate de cineva …nu a rugat el pe nimeni sa-l cheme acolo…asa ca nu a facut decat sa expuna o ipoteza ,argumentata si chiar documentata .Dupa expunerea acelei ipoteze un om genial ar fi apreciat-o daca i se parea corecta …sau ar fi ignorat-o daca nu ii spunea nimic .
    Tu ce ai facut ?! Nu ai contestat ceea ce s-a spus ci ai contestat un om …cine esti tu sa faci asta ?!
    Cat despre emisiunea carcotasilor ,ei bine daca ai intelege cu adevarat ce urmaresc ei prin abordarea pe care o folosesc ai vedea intr-adevar o idee geniala !!! Ca nu este tot timpul la acest nivel …da este posibil ,nimic nu poate fi constant si perfect pe o perioada atat de lunga ,dar din fericire ideea si scopul au ramas tot geniale !!!!

    Bine ,asta e doar …o parere ,
    Va multumesc ,

  38. …oamenii astia n-au inteles ca Badea nu se vrea “analis politic” ori “deontolog” si sincer nici noi nu-l vrem asa ceva. Mircea Badea face bine ce face… …un Pamflet inteligent si de bun gust.

    P.S. … e o pata de culoare in toata mocirla asta de televiziune…

  39. Ce inseamna si internetu asta ! Toti analfabetii si agramatii, toata pustimea disperata se apuca intre 3 taburi de siteuri porno sa-si dea cu parerea in probleme de care habar n-au. N-am vazut atitea comentarii in atitea zile nicaieri 🙂 Romanul e avid de scandal, asta e cert.

  40. @diana tm

    Bravo! Dupa ce ti-am citit comentariul mi-am dat seama ca nu are rost sa mai scriu si eu aceleasi vorbe…

  41. Diana, felicitari pt ca, la varsta ta, gandesti asa, vezi lucrurile atat de clar. Esti o fata desteapta, ai incredere in viitor, poate vom avea curajul sa contribuim si noi, tinerii, cu ceva pt binele acestei tari. Te pup! Adriana

  42. o bata de tabla pentru capatana de plastic a lui Huidu,va rog!dar,totusi,sa-l iubim si pe el,ca e sensibil;poate din cauza lipsei de iubire pomeneste mamicile altora!ma intreb,o sa pomeneasca vreodata caprele?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.