Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dacă aș fi președintele României…

Dacă aș fi președintele României…

…m-aș îngrijora că, într-un an electoral, unul dintre liderii de opinie ostili mie reușește să strângă, într-un parc, vreo câteva mii de oameni. Dacă le-ar veni ideea să facă urât în fața Palatului din Deal? La fel cum m-aș întrista că, pentru a-mi promova odrasla, e nevoie să apelez, dincolo de complicitatea proastă a media, la trucuri ieftine. Și mi-ar fi jenă că, în timp ce rivalul meu politic lansează cărți (scrise de el) pe bandă rulantă și refuză să pună capu-n țărână, eu, care pun totul pe-o carte, asul de treflă, sunt nevoit să mă maimuțăresc la diverse festivaluri de crăpelniță și pileală ca să rămân în atenția unui popor pe care l-am mințit cinic c-o să trăiască bine. Norocul meu că nu sunt și n-am asemenea griji!

UPDATE: Ceaușescu era mic copil

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Dacă aș fi președintele României…

  1. Legiunea atletica a lui Badea a dominat clar brandul Land of Sheeps in aceasta duminica superba.Primul presedinte mulgator de oi arata ca un cersetor de voturi dispus sa mulga si-un magar daca cineva i-ar darui cateva aplauze si voturi pentru asta.

  2. E vorba de Adrian Năstase, nu?
    Eu eram convinsă că domnul Badea va avea acest succes! Nu mă surprinde şi cred că ar fi fost şi mai mulţi dacă n-ar fi fost atât de cald!
    Sau nu ar fi unii cu piciorul în gleznieră ca mine…

  3. Exact! Acum am postat la mircelu ceva despre puterea lui de-a aduna, influenta si misca oamenii! Numai ca nu cred ca-i bine sa atragem atentia, baiatul asta e si asa un spin in curu’ multora, mereu ma tem pt el! In privinta sefului statului, toma’ ce-l vizionai cu pene verzi la palarie si tuiculita-n mana, un adevarat triumf electoral. Sa nu uit insa de doamna maria, prima doamna de la cotroceni, care ieri mi-a smuls o lacrima, atunci cand, sincera si nevinovata, a sfatui copiii prezenti la cursele de cai organizate de luptatoru’ de la sectorul 6, sa faca echitatie! Desigur, din modestie nu i-a indrumat si catre depunerea candidaturii la alegerile pt parlamentul european, dar ar fi putut, sa stiti! Traim intr-o tara senzationala, cu oameni senzationali si cu conducatori pe masura! Ne vedem la sinteza!

  4. Am fost acolo. Ma asteptam sa va vad si pe dvs.
    Mi-ar fi facut placere. Atmosfera a fost minunata; oameni plini de bun simt care, desi foarte multi, nu s-au inghesuit, nu s-au impins, s-au facut poze intr-un mod foarte relaxat si natural.

    Ce ati vrea sa faca o maimuta, decat sa se maimutareasca? Dar, oare cat sa mai vedem asta?

    Daca a facut asa ceva, biata dobitoaca analfabeta ne crede pe toti cretini. Ea si cu tac-su. Iar aici am o mare problema.

    Badea a demonstrat ca se poate si altfel.

  5. Ceea ce mi se pare (poate doar mie) cu adevarat interesant, este faptul ca Mircea “Taranu'” Badea, a strans mai multi oameni decat basexu!

    Sper ca vii si tu la Sinteza!

  6. Ma scuzi, tu, Nastase, Iliescu, Constantinescu si altii ati fost in stare sa scrieti. El ce p… mea sa scrie?
    Poate isi gaseste la fel ca Ceausu’ pe cineva care sa-i scrie lui carti si ebe-i tratate de chimie.
    vorba ei, ia atitudine!

  7. Da ma Victor,au venit atatia oameni pentru ca nu s-au dat mici si bere.
    SE SCHIMBA MENTALITATEA ROMANILOR????

  8. Am un sentiment cu radacini de incredere
    ca anul asta nu se mai pot castiga alegerile
    cu populatia oifera, decat daca includem si oile.
    (Si chiar si asa e nevoie ca la urmatorul simpozion ovin
    sa iasa domnu’ pe interval cu aparatu’ de intins paru’.)

    Daca Victor il invita pe coafezul oilor la panica,
    eu am sa cad in pacatu’ milosteniei fatza de diavol:
    iata si terapia mea la promotie.

    Sa-ti fie de bine, baiete, sa-ti fie de bine.
    Si vorba geniului, uita-te cu atentie
    cat de simplu se poate aduna o armata.
    Fara mici, fara promisiuni, fara urlete,
    fara bani de promovare in media…

    Azi pentru Mircea, maine pentru Crin…

  9. Astia ai lui Badea par cam toti atletici; nu pentru aia grasi era campania :)?
    Asteptam poze si cu tine alergand…

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    V-am trimis un mesaj,putin inainte de a citi blogul Dvs.,fara sa stiu ca gasesc eu la Dvs.ceea ce v-am trimis.Intr-un fel ma bucur ca pot sa fiu de foarte multe ori pe unda Dvs.
    O sa ma uit la Sinteza Zilei(pana acum un sfert de ora am avut curentul electric intrerupt!!!)
    Ma bucur ca ati prezentat cartea d-lui Nastase la lansare -poate ne comunica dansul cum putem face rost de ea,noi,provincialii.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  11. Scuze pentru întrebarea tâmpită dacă era vorba de Adrian Năstase, abia acum am reuşit să deschid linkurile…

  12. Mă deranjează faptul că preşedintele parazitează vechi sărbători populare finanţate din bugete locale, ba mai dă şi dovezi de neamprostie (singurul tricou verde între 12000 de inşi în Maramu)

  13. imi propusesem sa fac o pauza de politica azi dar mi-au picat ochii pe ecran, in treacat, pe vizita de la nasaud. probabil, multi dintre cititorii tai sunt prea tineri ca sa-si mai aduca aminte vizitele lui ceausescu prin tara si introducerile populare cu paine si sare dar mie mi s-a facut un gol in stomac, la modul serios. doar personajul central era schimbat, prima parte a numelui si culorile de pe ecran (atunci era alb/negru). in rest, totul identic. oare chestiile astea pot fi atat de repede uitate? vom permite sa ne intoarcem acolo si atunci?

    congrat pentru actiunea de azi a lui mircea!

  14. n-am fost la alergatura, dar sincer mi-a parut rau ca n-am avut cum sa fiu acolo – dar am comentat cu prietenii despre faptul ca ar fi fost bine sa fim acolo .. tara asta nu e terminata de tot .. indiferent cat vrea basescu, udrea, boc, geoana , etc … sa fie invers.

  15. poate ca cel mai important lucru pe care-l releva succesul de astazi, este tocmai faptul ca dovedeste existenta unei mari categorii de oameni inca normali …. cu toate ca traim intr-o tara condusa …… anormal

  16. Pentru letopiseţ numai atât

    La Năsăud, cu pâine sare şi palincă tare, e primit
    TB – “creştinul” de la Cotroceni, cu faimă de ermit.
    Reflexul comunist de stânga avea să-i joace feste
    La potrivitul clopului cu pene pe dreapta, ce poveste !

    Când tunse oaia sau berbecul, lucrarea merse strună,
    Probând talentul de cioban, vocaţia şi mâna bună.
    L-a invocat şi pe Moisil, ce prin odrasla-i îl apreciase,
    Notându-l apt pentru matrozi, la care viţa îl chemase…

  17. Victor, am scris si pe blogul lui Badea, poate adaugi un sondaj pe blogul tau sa vedem cam cat de oportuna ar fi o candidatura a lui Badea la presedentie…

    La o adica, de exemplu, un Ciutacu la ministerul economiei si un Florin Chilian la cultura m-am bucura de numa. Daca tot e tara condusa de imputiti, cam asta ar merita, o mana de oameni mai cu cohones ca ei, sa le taie macaroana.

    Felicitari pentru calitatea blogului!

  18. Salut Ciutace,
    foarte buna postarea 🙂 si eu am ramas placut surprins dar in acelasi timp imi pare rau ca nu sunt in tara :(. Cat despre nea base eu zic ca nu ne mai poate pacali inca o data desi incearca el tot felu’ de jumbuslucuri..
    Felicitari lui Mircea Badea si celor care au participat la eveniment.. 🙂
    Tot respectu’ ..

    P.S. dar daca lumea il vrea, .. de ce nu? BADEA PRESEDINTE! BADEA PRESEDINTE! BADEA PRESEDINTE! 🙂

  19. Mutălău nerecunoscător. Te duc în lume să mănânci piţile alea cu pateu gratis. Să dai mâna cu oamenii. Te las să-mi faci poze…

    Ăsta mi-i mulţamu’.

  20. Recent am vazut un film:Changeling(daca imi amintesc corect titlul) cu Angelina Jolie.L-am vizionat la recomandarea unei colege de barou.Mi-a lasat un gust amar.Ea mi-a spus ceva de genul:”s-ar putea sa recunosti in realitatea Americii de atunci,realitatea zilelor noastre.”Avea cumplita dreptate.As recomanda viitorului presedinte al Romaniei sa-l urmareasca cu atentie,cel putin secventa in care femeia este internata la spitalul de nebuni,unde ,culmea, se aflau si alte persoane in situatia ei,nu pentru ca erau suferinde ci pentru ca stiau prea multe lucruri murdare despre sistem.La noi ,flagelul este mult mai extins.Sa presupunem un magistrat care are in gand sa faca dreptate si vine superiorul si-i spune:”vezi ca ala e fiul lui cutarescu deputat.Nu-l pedepsi prea tare.”Ce se intampla daca nu se supune?Magistratul are copii,daca nu,este fortat sa se pensioneze sau sa demisioneze(vezi cazul Amarie etc.).Daca astazi avem un CSM care se comporta ca un fel de mama pentru magistrati,este pentru ca si magistratii sunt oameni si au vulnerabilitati pe care le speculeaza altii.Eu am intrat in jocul asta din care nu prea pot iesi curand ,cand i-am scris lui Tudor:”refa legatura cu CSM-ul pe care a distrus-o Macovei,nu toti magistratii sunt corupti.”In momentul in care ingenunchezi justitia,poti fi sigur ca nu vei avea o justitie independenta,in slujba cetateanului.Daca va iesi cineva de la PSD presedinte,se va continua acea rocada in care fostul presedinte devine prada,iar cel actual vanator.De asta consider ca Antonescu ar fi un bun presedinte,pentru ca nu vine cu ganduri de razbunare,pentru el sau pentru altii.Daca as fi presedintele Romaniei,as chema toate clasele sociale la dialog prin reprezentanti,le-as cere parerea,nu mi-ar fi rusine sa ascult cat mai multe opinii,cu cat mai multe ,cu atat mai bine,as asculta cu atentie ce au de spus,as incerca sa pun in aplicare cat mai multe dintre ele,in masura in care Constitutia imi permite,as lasa institutiile statului sa-si faca treaba,le-as recompensa pe cele care au performanta,in felul asta ele si-ar da interesul sa conlucreze.Daca as fi presedinte,as citi cu atentie “Scrisorile alese ale lui Bratianu”.Acolo sunt niste “mostre” de viata si intelepciune,din care se pot reliefa cateva principii valabile oricand,oriunde si oricum.Bratianu a fost un vizionar.Americanii au ajuns la principiile sale mult mai tarziu,dupa efectuarea multor statistici.Cineva ar putea sa spuna ca in America si Occident,capitalismul a dat gres,eu i-as raspunde ca pana si socialistii aplica acele principii,in mare masura.Practic am avea nevoie de un arbitru,un mediator,un bun comunicator,un om care sa asculte si sa se faca ascultat,fara a deveni abuziv,care sa accepte critica,fara sa o ia ca pe un afront,care sa respecte individul obisnuit,fie el maturator,fie el bancher.Am avea nevoie de un presedinte care sa respecte legea,dand un exemplu celorlalti.S-ar putea sa aiba surpriza placuta ca si ceilalti sa-i urmeze exemplul.

  21. Poate-l convingi si pe Vali Stan sa-si faca blog,sunt sigur ca ar avea lucruri interesante de scris.

  22. Hahaiala aia parca nu era hahaiala lui .
    EBa constata astazi ca lumea nu mai voteaza , chiar daca ea cu buzitele ei spusa ca nu poate face nimic de una singura in PE .
    Daca tot nu poate face nimic , de ce dracu mai candideaza ?
    Eu cred ca Mircea Badea este credibil , de asta reuseste sa adune oameni .
    L-as vota ca presedinte al Romaniei .

  23. Hai sa fim seriosi,Badea are succes ca da in toti,ceea ce mie nu mi se pare normal,nu rezolvi nimic prin critica,insa pana acum nu neg ca tot ce a zis nu e adevarat…sa mearga mai departe sa critice,dar sa aiba grija pe cine critica sa nu se intoarca impotriva lui si totusi,parca noi,romanii numai la asta suntem buni,la critica,la promovat non valoare,la indiferenta,la incultura…de ce oare suntem asa inchisi la minte:(…si succes in continuare cu initiative cat mai multe,iar dvs.d-l Ciutacu va multumesc ptr. raspunsul in legatura cu faptul ca fac publicitate lui Radu pe blogul dvs.,eu doar incercam sa scot in fata valoarea si bunul gust,de care se pare romanii duc din ce in ce mai mult lipsa,iar in ceea ce privesc liderii nostrii…nici unu nu mi se pare mai ok precum Radu…dar nu mai zic nimic pentru ca iarasi ziceti ca fac publicitate gratuita.

  24. Mai nene ce dracu face PPE-ul ala la Bruxelles nu se autosesizeaza cand vede ca Basescu s-a transformat intr-o paiatza nationala cu sanse de a ajunge in scurt timp una planetara prin intermediul netului,cum poti sa sprijini politic la nivel european o asemenea aratare preistorica ?

  25. victore ce spui tu e dur; si e posibil sa ai si dreptate; dar chiar ai dat in doaga sa crezi ca toate relele din lumea astea is din traista marinarului?
    sa inteleg ca ne-a fo bine cu iliescu in doua mandate si jumate (bine ca nu au fost doua si un sfert…)? ca am huzurit cu constantinescu cel infrant – a zis-o cu gurita lui – de sistem si de servicii?
    ne-ar fi fost mai bine cu nastase daca nu il lua “la mustata” base in 2004?
    dincolo de clontul slobod al presedintelui, banii sunt la guvern; ok, stiu ca acui o sa spui ca el e si prim-ministru; dar nu a fost base si prim ministru cand la palatul victoria erau altii…
    nu’s cu cine naiba o sa votez ca vorba unui coleg de breasla, de ce stii mai multe, de ce ti se face lehamite. de toti!
    badea (pe care nu-l simpatizez din cale-afara) zicea (bine de data asta) ca nu au strans lume cat el nici pesedistii care au momit masele cu mici si bere…
    daca zici tu ca base si portocaliii sunt depozitarii belelelor noastre, asa sa fie… dar cum naiba sa uitam de nastase care a pus sa fie arestat ciuvica pt libertatea de exprimare sau de iliescu care a adus minerii sa -i cafteasca pe bucuresteni; acu si iliescu si nastase il sustin pe geoana iar geoana a zis ca va invata… mai ales de la iliescu :((
    – cum naiba sa uitam de tariceanu care a balbait un an o taxa auto in sapte feluri – tariceanu a ramas in tabara lui crin iar crin (gentleman, vezi doamne) nu se dezice de guvernarea tariceanu cu belele ei cu tot;

    dilema cetateanului turmentat pare sa se generalizeze in tara asta; iar personajul lui caragiale se intreba obsesiv “eu cu cine votez” poate si pentru ca stia ce le poate pielea la toti;
    nea victore, ok, il impuscam si pe base (poporul asta a mai executat un sef de stat, bun, rau, dar l-a executat de craciun)… ce punem in loc? ca dincolo de actiuni civice deturnate spre imagine si comercial, sunt convins ca pe badea nu-l votezi nici tu (si nici neamurile lui…)
    stiu ca nu e treaba ta sa gasesti solutii, ci a onor politicienilor. dar in baza lor….

    p.s. – om avea fiecare din noi o doza de narcisism, dar sunt convins ca nu te imbata si pe tine propunerile de a deveni carmaci; nu stiu ce politician am castiga, dar s-ar pierde cu siguranta o voce…

  26. Incurcati lumea de pomana la fel cum probabil s-au incurcat 5 mii de oameni de au ajuns toti in parcul tineretului.
    Ce sa cautati acolo? Pai…
    – sunteti mai intelectuali ca ei
    – stiti mai multe limbi straine, inclusiv romana
    – puteti scoate tara din criza cel putin la fel de bine ca ei
    – pe langa sare, voi mai aveti si piper
    – … (iti scot un milion de motive d-astea daca vrei)

    Degeaba asteptati sa apara altii, pentru ca voi sunteti singura categorie de oameni care ar putea schimba (atata timp cat pe cei plecati afara ii doare in 14). Nu poti sa fii corect, sa ajungi intre liderii de azi si sa nu ti se duca valoarea morala pe apa sambetei. Asa ca sistemul nu poate fi bulversat decat daca e dat peste cap.

    Chit ca nu iese, macar pe sistemul “ne distram, ne simtem bine”… mai rau n-are cum sa fie 🙂

    Eu unul, mi-am bagat **** s-am plecat.
    Acum poate par nitel deplasat, dar in Romania am avut sansa sa lucrez la realizarea unor produse si sa cunosc oameni care chiar faceau asa ceva. Asta e problema mare a tarii, ca cei mai multi oameni nu stiu sa faca nimic si cred ca inca se poate cu furatul. La voi macar as avea incredere ca desi probabil nu stiti sa faceti nimic, macar aveti capacitatea intelectuala sa-i puneti acolo unde trebuie pe unii care stiu si pot.

    Uite-te la astia de au tara pe mana. Pai crezi ca astia altceva decat de furat stiu? Habar n-au! Pai se apuca SOV sa devina dita mai conducatoru de trust de presa dintr-un smenar de coltul strazii? I-ar fi mers Intactul lui Voiculescu asa mult daca nu aplica ceea ce stia mai bine (sistemul comunist) pe proprii angajati? A reinventat Patriciu formula chimica a benzenului de a facut atata banet?

    Toti astia la urma urmei sunt niste impotenti dpdv economic. Ei nu pot concura pe o piata externa, la fel cum piata externa nu poate intra peste ei pentru ca ei isi fac singuri regulile in Romania. Tragedia cea mai mare este ca tara si tot ce s-a furat pana acum vor ajunge pe mana puradeilor lor, care la randul lor sunt niste handicapati.

  27. Bai frate, e drept ca duminica la 12 noaptea are omul ganduri negre dar il citii mai sus pe un baiat cu “Badea presedinte & Chilian ministrul culturii”
    Prim Ministru ar merge Florin calinescu, zic. Daca nu poate nea Florin : Vanghelie.

  28. Buna dimineata la Tonomatu’
    Faptul ca Badea a adunat niste oameni in nustiu ce parc nu cred ca il amaraste tare pe Il Comandante. Ce-au facut insii cu pricina? Au alergat. Sa fie sanatoasi si sa alerge in continuare.Acolo nu s-a facut politica, chemarea nu a avut iz politic. Daca Badea ii chema la un cros “Sa dam burta jos la fel ca pe Basescu” nu veneau nici 200″ .
    In ast timp, Baselu’ a facut bai de multime – acolo sunt oamenii care conteaza la vot- si a privit din elicopterul prezidential cum ex ministrul Butterfly i-a scris Bucovina cu litere din oi; cred ca in acel moment, adunat si cu caldura zilei de ieri, paranoia a luat-o rau de tot la vale “Vezi ce ma iubeste poporul Maria?”
    Interesant ar fi de aflat cati bani au cheltuit din bugetele locale, primariile vizitate ieri de prezident. Si, o alta tema interesanta lansata ieri de Cornel Nistorescu e aceea a costurilor lui EBA din campanie, caci nu-i asa, domnita spune in clipul de promovare ca nu o sprijina nimeni.Iar in intalnirile electorale, sa li se puna domnilor de la PDL documentele cu cifrele pe masa. Ca tot baiguim aiurea-n tramvai ca-i criza.
    Dar sunt convins ca presa nu se va orienta catre temele astea ci va comenta cum si-a pus Baselu’clopul si cum a magiat-o pe soacra-sa in direct. Din pacate.
    Salutare taica si noroc

  29. melodia este aleasa in mod inspirat, dar se potriveste tuturor celor care ne-au condus pana acum, dar si a celor care vor veni.
    banuiesc ca raspunsul la intrebarea “exista viata dupa Basescu?” este da. optimismul moare ultimul…

  30. Victore,

    Sincer sa fiu imi amintesc ca imi zicea unu’ ca l-am votat pe Basescu in 2004 (“sa mori tu”) si omu’ chiar avea dreptate. In 2004 eram un simplu studentel la Comunicarea lui Bogdan Teodorescu si eram satul de PSD si de Adrian Nastase care a vandut sau a concesionat rezervele nationale de petrol (apropo mie dintotdeauna mi s-a parut ca Adrian Nastase aduce cu porcul Napoleon din desenul animat “Ferma animalelor”). Si deci fiind tanar, idealist si cu capsa pusa pe un partid al cariu guvern a fost in stare de asa ceva (pe langa muuuuulte altele), am votat Alianta PNL-PD si deci si pe Basescu presedinte.
    Acuma, sa spun drept, sunt un pic mai mare (eu cand o sa ma fac mare…), un pic mai putin idealist si am dat cu nasu’ de alte modele politice si sociale. Si uitandu-ma la fotografiile afisate de Badea la el pe blog si la reportajele lui Basescu la Nasaud samd, ceea ce ma socheaza nu e numarul de oameni de la Viva de la campanie si nici caciula cu pene a presedintelui Basescu. Mie unul mi se deschide in fata o prapastie de neastupat intre lumea moderna, plina de culoare si de diversitate de la alergarea demonstrativa a lui Badea (as putea spune extrem de occidentala atmosfera de la parc) si repetitivitatea anosta, comunista, pe alocuri terna, a mesajelor presedintelui. Extrem de mare diferenta.
    Si e de-a dreptul hazliu ca Fluture-pe-balega (asa il alinta taica-meu, D-zeu sa-l ierte) s-a gandit sa faca tarcurile cu oi ca sa scrie Bucovina din elicopter. Hazliu da’ de-a dreptul trist in acelasi timp. Si imi placea de Flutur pana sa-mi dau seama de incapacitatea lui. Mai nou pare ca s-a sonat de-a binelea (lumina de la Ierusalim, monumentul oului de Paste si acuma chestia asta cu literele din oi). Oricum parca oamenii astia traiesc in alta era. Nu cred sa fi realizat ca lumea se schimba. In concluzie, Badea vs Basescu = emancipare vs. stagnare intr-un model tamp si neavenit.

    P.S.: Sincer insa nu cred ca ceilalti “actori politici” sunt mai breji ca Basescu. Poate mai spalati si mai putin badarani, da’ esenta e acceasi si sistemul in sine nu se schimba odata cu puterea politica…

  31. Pentru letopiseţ numai atât

    La Năsăud, cu pâine sare şi palincă tare, e primit
    TB – “creştinul” de la Cotroceni, cu faimă de ermit.
    Reflexul comunist de stânga avea să-i joace feste
    La potrivitul clopului cu pene pe dreapta, ce poveste !

    Când tunse oaia sau berbecul, lucrarea merse strună,
    Probând talentul de cioban, vocaţia şi mâna bună.
    L-a invocat şi pe Moisil, ce prin odrasla-i îl apreciase,
    Notându-l apt pentru matrozi, la care viaţa îl chemase…

  32. Eu cred ca Basescu nu contientizeaza inca…el se crede inca zmeu,si puncteaza bine:va respect si va iubesc!Asta prinde bine la o anumita categorie,mai ales!!!Nici Ceausescu nu credea ca s-a terminat…nici el nu pricepe ca zilnic pierde teren.Iar carti…sa luam aminte,el n-a fost premiant,si a ajuns totusi presedinte:)))

  33. “Manifestatia manifestarii” dlui Badea de ieri a fost materializarea clara a dictonului ADEVARUL TE VA ELIBERA…!
    iar
    la Arogantu’, daca nu venea dl Ion Iliescu si dvs., nu cred ca veneau mai mult de 30 de persoane cu focul cunoasterii in gat si cu tot cu familia.

  34. Sa cada tiranul!
    Eu tot nu inteleg cum eba (care pare o maimuta) are afisele lipite peste ale pdl. Aia sunt chiar asa de prosti? Eu inteleg ca Base i-a facut mari, dar chiar sa-i ingroape?

  35. -Comentariu la update:
    mai, si nu am in casa decat o lamaie!…
    E clar ca 2 zile nu mai pot manca nimic. Trebuie sa ma aprovizionez serios cu suc si lamaie.

  36. O problema existentiala la care ai raspuns singur :). Si noi ne facem ca comentam :)))) (nu-mi scuz cacofonia 😉 )

  37. Circul lui Base este pentru impresionarea vestului, nu pentru uz intern. Se incearca simularea sustinerii populare pentru a nu fi luate in serios cele 65% ( minim ) care nu l-ar vota la prezidentiale.
    Toata mascarada cu tunsul oilor nu impresioneaza pe nimeni; este jenanta.
    Happeningul provocat de Mircea Badea a fost impresionant. Nu credeam ca mai este posibil asa ceva in Romania manelizata.
    Doamne, ce rating in direct a facut Mircea !

    Dle Ciutacu, sa auzim de bine !

  38. Presedinte? NUUUUUUUUUUUUUUU!
    dar COORDONATOR DAAA!
    Actiunea desfasurata sub ‘bagheta’ D-lui M. Badea demonstreaza necesitatea unui ‘leader’, (cum a subliniat si A. Stoicescu!)si in aceasta ipostaza ati putea fi la INALTIME!
    Chiar daca povestioara hazlie a “Iepurasului”(=favoritul Dvs. la prezidentiale, eventual!) care se “pregateste pentru licenta” avand ca tema de cercetare stiintifica: ‘Cum a mancat Iepurasul vulpea, lupul si ursul’?,nu se refera la alegerile din toamna, aceasta prin ‘transfer of meaning ‘ poate fi aplicabila situatiei.”Iepurasul”, avand un coordonator excelent, respectiv ‘leul’ (alias “Dvs.” sau unul din membri “echipei castigatoare” iese ‘invingator ‘ din aceasta confruntare!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.