Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Dat fiind că, de când s-au încins spiritele electorale, primesc din ce în ce mai multe atenţionări (de la cele  amabile, până la jigniri şi ameninţări oribile) că după ce va fi reales Băsescu o să fiu un om terminat, vă provoc la un (nou) mic şi colectiv exerciţiu de imaginaţie. Puneţi mână de la mână şi creionaţi-mi cruda soartă postlectorală. Poporul suveran al Ciutacosferei are destulă imaginaţie. Vă consult!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

359 thoughts on “Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

  1. o sa-ti suga…ciorapii.La puscarie nu-i lasa decat sa fie prima doamna si de asta e bun…a

  2. E un comunist de 2 lei si eu cred ca o sa iti puna piedica si o sa te tranteasca la pamant si apoi o sa o puna pe EBA sa iti faca un frumos “YO-YO” cu buzele ei tunate.

    Scuza-mi expresia

    Numai bine

  3. Io cred ca daca se alege o sa iti ia numele de familie prin decret prezidential (apud DEX, una din definitiile “ciutacului” este (s.m.) ‘bulgar turcit din Turcia nordică; turc din Dobrogea’): adevarata etnicitate a ciacirului machitor este turco-tatara. Acum nu stiu daca tu, in contrapartida, o sa te razbuni adoptind numele Basescu… Parca si aud stirea: “Presedintele Traian Ciutacu l-a invitat la un paharel de Chivas pe jurnalistul Victor Basescu, ca sa ingroape securea razboiului”. Sper ca simtul sanatos al umorului de care dispui sa te ajute sa nu te superi pe acest nevinovat scenariu. Acum pe bune, nu s’alege, asa ca nu o sa se poata razbuna, fiin’ca vorba lui, de ce ii e frica, nu va scapa! Alivoar monser si keep your cool, minca-ti-as!!!

  4. Te va ridica in grad de cavaler ca sa te duci la Cotroceni si sa te vada cum practici munca emotionala de dragul diplomatiei sau al protocolului.
    Si cand iti va strange mana iti va zice printre dinti: vezi ba ca Imperiul Ciutacesc e la mana mea?
    Si tu o si zici: mars ma!
    Imi pare rau ca nu o sa fiu acolo sa aplaud primul dupa replica ta…

  5. Ar trebui sa fie alaturi de Dvs. toti aceea care se considera intelectuali si care tac si daca avem de a face cu prosti stim ca un prost e un rau si o 1000de prosti reprezinta si lupta, lupta pentru sustinerea raului.Dezaxatii invinsi de viata si mari teoreticieni aiactului gratuit ne arata ca adevarul este nicaieri si ne crede prosti

  6. Basescu nu o sa mai faca nimic decat bagajele de la Cotroceni! Mie imi place de tine si de Badea si de Mugur Ciuvica cum spuneti adevarul fara frica, fara partinire! Eu stiu ca noi tinerii din brasov mai avem o speranta! La Brasov Votam Mircea Geoana!

  7. E, te va pupa în sezut, ce sa-ti faca!? Pai daca ne este frica de un marinar chior si alcoolist, atunci de ce mai existam?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.