Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cum s-au stricat omul bun și pomul copt

Cum s-au stricat omul bun și pomul copt

Niște detașați în presă l-au făcut țintă, la semnal, mai exact de când s-a apucat iar să scrie despre (acum candidata) Udrea, pe Tolontan. Cică a fost pe mână cu Voiculescu, a făcut răutăți financiare pe bază de Crescent și, când nu era ocupat să cheltuie banii lui Ceaușescu pentru a-l demoniza pe Copos, în presă. Trecând peste realitatea că performanțele lor în media nu trec de genunchiul broaștei în comparație cu lucrurile lăsate-n urmă de dușmanul de ultimă oră, când trăgeau la aceeași căruță electorală, pro-Băsescu, șeful Gsp era, tot în gura și-n pixul lor, unicul caracter cu putere de decizie din Intact. Iar jurnalismul practicat era disidență demnă. Aici nici măcar nu e vorba despre curveasca reevaluare. Apele și susținerile politice s-au separat. Nu toate unitățile slujesc, ca în 2004 și după, aceleași interese.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “Cum s-au stricat omul bun și pomul copt

  1. Cel mai frumos ar fi sa iasa Voiculescu sa vorbeasca acum. Si sa ii laude pe toti oamenii lui Base ca sa inebuneasca aia si sa se omoare intre ei :))))

  2. Doresc sa mai traiesc cateva luni…daca ma va ajuta Dumnezeu.Asta,pentru ca vreau sa vad ce va astepta poporul nostru…
    Respect pentru Dvs..

  3. Tipul asta , Stelian Negrea , a lansat in spatiul public imediat dupa arestarea lui Voiculescu niste documente de la registrul comertului . Documente ce aveau legatura cu trustul intact . Tipul asta , dupa parerea mea , executa la comanda dezvaluirile astea . Si are un mod destul de caraghios cand se exprima . Uneori tipa iar uneori mai si gesticuleaza intens .

  4. S-a început lucrul la pixelărie! Haotic,deocamdată.
    Totuși,Tolo a mai scris despre subiect,atunci cînd rîdea Mircea de el,și nu s-au urzicat cavalerii udrei așea.
    Cu toată dragostea!

  5. @Osim. Cel mai frumos ar fi sa iasa Voiculescu si sa termine treaba pe care Ponta n-a reusit nici macar s-o-nceapa: mazilirea Basivanului… .

  6. Crezi ca nu de la “gala Bute” i se trage si facatura asta?

    dar asta-i pistol cu apa….uita-te din cate directii au tras in Badea.De cel putin 3 saptamani, il fac cu ou si cu otet si au accelerat(din motoare, din mers pe bicicleta, bloguri,siteuri etc…) si mai tare BURCIADA dupa ce Badea, a aratat acele 20min despre cum a facut Burci primul milion.
    Si campania “afara ploua…” daca va mai aduce-ti aminte acum niste ani…aia ce-a fost?

    Nu deci: tortionarii n-au murit.
    Sunt putini urmasi ai partizanilor(aia care s-au incapatanat sa plece capul) si aia care sunt Victore, de ce o ard individualisti? si de ce pasca masii nu se unesc? sa faca o JUNIMEA RELOADED ceva, pe sistemul “Bai romani treziti-va bai lasati-o dreq de treaba si mai lasati galetile alea,uleiul si faina aia”

    da stiu…sunt clauzele din contracte.da totusi, parca-ti vine sa lasi dracu contractul ala si sa-l azvarli pe geam cand asisti la imaginea leului(“nemaipomenit de singur” vorba lui Sorescu)inconjurat si incoltit de hienele multe si flamande(vezi fomistii de la Times New Roman, Kamikaze si muuulti, muuuuulti din ce in ce mai muuuulti blogarasi care o ard pe sistemul Doina “de la Nistru pan la Tisa tot romanu’ plansu-mi-sa”…)

    Ba chiar pluteste in aer un nou trend: B1 si A3 reprezinta cel mai mare cancer al jurnalismului romanesc.

    Si pe unul ca Badea, mie mi-l taguiesc toti foflencii din anticamera(astia cu capul plecat gen Andrei Gheorghe ba vad ca si Moise Guran cu al lui “na! nu se bat toți cu motocicliștii… “) si cand are charisma si umor – mi-l fac CLOVN, CIRCAR?
    si cand spune adevaruri pe sistemul iar Badea vs. People de-si risca iar si iar perioade luuungi de nasoale,scuipaturi,injuraturi si amenintari – mi-l fac PUPINCURIST DE-AL VARANULUI?

    bree hai breee ce dracu ca parca prea macane…

    si lumea se aduna ca la Maglavit, de proportioneaza si ea batul ala cu care a iesit Mircea in strada la DIMENSIUNILE BURCIENE DE BATA(“a iesit cu bata dom’le dupa ala” au ingrosat in 50-100 de postari pe blog si GATA deodata nu mai conta…desi se vedea clar ca ala era un bat)

    P.S.

    ………………………………………..

    No escape from the mass mind rape
    Play it again jack and then rewind the tape
    And then play it again and again and again
    Until ya mind is locked in
    Believin’ all the lies that they’re tellin’ ya
    Buyin’ all the products that they’re sellin’ ya
    They say jump and ya say how high
    Ya brain-dead
    Ya gotta fuckin’ bullet in ya head

    Just victims of the in-house drive-by
    They say jump, you say how high

    Ya standin’ in line
    Believin’ the lies
    Ya bowin’ down to the flag
    Ya gotta bullet in ya head

    Ya standin’ in line
    Believin’ the lies
    Ya bowin’ down to the flag
    Ya gotta bullet in ya head

    A bullet in ya head

    DA! VA RECOMAND RAGE AGAINST THE MACHINE PANA IN DECEMBRIE…ASCUTE MINTEA

    https://www.youtube.com/watch?v=v5NeyI4-fdI

  7. Ziceți că e vorba de un atac al unui jurnalist împotriva altuia, amândoi avându-l pe nașul în suflet ? Nimic nou !
    Un june care a dat Bac-ul a doua oară, fiind el dedicat învățăturii pe perioade lungi și adept al proverbului „repetitio mater studiorum est”, obligat de situație să scrie despre rolul presei literare într-o epocă, a cugetat adânc și a notat următoarele : „presa mănâncă ciorbă cu friptură, nu există seriozitate !”.

    S-ar putea ca tânărul să aibă dreptate… așa că, deși nu aparține presei literare, dl. Negrea-despre-care-n-am –auzit să fi înghițit cantități prea mari din mâncarea incriminată, ceea ce i-a dăunat grav sănătății… și judecății…
    🙂

  8. De ani buni citesc presa pe net si blogurile ziaristilor importanti.Ceea ce am observat este ca in cazul lui Victor Ciutacu pe langa articole de calitate,mai exista un lucru care ma face sa intru cu placere pe blog,acesta fiind comentariile.Cel putin in ultima perioada observ foarte rar comentarii de la tot felul de dementi,agitati si propagandisti care si posteaza doar jigniri unii altora sau isi lasa libere frustrarile.Felicitari celor care au inteles in sfarsit ca se poate discuta si normal,pe argumente pro si contra.Bravo Victor Ciutacu pentru ca reusesti sa pastrezi un mediu civilizat ,lucru greu pentru un site.Un semn ca se poate si altfel.

  9. @ Octavian

    Stelian Negrea este un odios. Nu sunt fan Voiculescu si cu siguranta nu sunt un “suporter” al trustului Intact, dar mi se pare de MARE PORC, cand Negrea, Sorina Matei, Madalina Puscalau si alti cativa dau cu sete in Voiculescu, dupa ce i-au acceptat banii cata vreme au fost salariati la Intact.

  10. @drujbaru

    Sorina Matei il injura si pe Sebastian Ghita . Ea este campioana absoluta . A trecut ” prin paturile ” lor iar acum ” aparent fiind nesatisfacuta ” de ce a gasit acolo barfeste pe la colturi . Tare mi as dori sa apuc ziua cand se muta in alta barca si incepe sa injure si actionariatul de la televiziunea unde presteaza acuma .

  11. Din zicerile sale de mai sus, având în vedere circumstanţele, constat că Stelian Negrea este un om fără caracter, pe ziarist nu-l cunosc.
    Referitor la Cătălin Tolontan, eu îl consider un ziarist respectabil, performant şi cu şira spinării destul de ţeapănă. Unul dintre bipezii din presă, un reper, fără doar şi poate.
    Pentru faptul că are puterea să rămână un om liber într-o lume din ce în ce mai obedientă faţă de şeful casieriţei, respect! Când spun lume, nu mă refer la cei din Trustul Intact sau la alţi ziarişti, ci la noi, în general.

  12. un adevarat sef nu accepta laude de la nimeni.de ce?pentru ca daca astazi cineva te lauda,maine isi va lua libertatea de a te critica.lui basescu ii plac mult laudele,mai mult ,ca toti oamenii de nimic ii incurajeaza pe aia si mai de nimic decta el sa-l laude.daca insa vreunul indrazneste sa spuie ceva care sa-l dernajeze la ureche sa te tii!batatia de-o ia ala nu ia nimeni.acu’sincer sa fiu nu-i plang eu de mila lui tolontan,este improscat cu materia pe care a mancat-o din greu,drept insa ca nu pe banii udrei sau mai stiu eu carui sponsor basist ci ai “varanului”ceea ce ma face sa-mi amintesc vorba aia cu cei pe care nu-i lasi sa moara…mai este insa o voroava din bobor si vad in ceea ce se cheama “spatiu public”cativa mancatori de materie maro care dupa ce s-au indestulat la masa mogulului ajuns in puscarie il injura pe el si pe fostii colegi facand spume la gura.stelian negrea asta,un tip cam isteric,in stil ctp,este desigur mai putin cunoscut decat guran sau colegul lui de pe post petreanu dar la fel de jegos.cineva lauda pe aici forumistii care vezi Doamne nu se injura,pai nu se injura pentru ca nu li se permite,altminteri basistii ar umple si acest site cu injuraturi.pentru ca daca este ceva de observat este faptul ca singurul lor argument intr-o discutie este injuratura.dreptu-i ca ii dau o forma care frizeaza cateodata barocul pare digerabila dar in fond tot injuratura ramane.si mai au ei un of,nebagandu-i multa lume in seama au gasit solutia “sa-i inchida dom’le”!

  13. Victore fii atent aici! Forma de campanie electorala, ca umbla cu cioara vopsita si al’de Nasul tv si al’de Cap de Porc

    “DNA este la un pas de a declansa cea mai complexa operatiune derulata vreodata in justitia din Romania, sursele noastre sustinand ca nu mai putin de 40 de nume grele ale vietii politice, dar si ale mediului de afaceri, urmeaza a se confrunta cu procurorii anticoruptie.”

    mai in detaliu aici

    http://www.nasul.tv/2014/09/02/urmeaza-retineri-spectaculoase-in-dosarul-microsoft-eads-spovedania-avocatului-bostina-arunca-40-de-demnitari-in-ghearele-dna/

    Al dracu DNA cum se trezeste el – in forma cea mai specifica a tortionarilor CU LISTELE COMPLETE – acuma pe ultima suta de metri si actioneaza eficient dovedind capacitatea incoruptibila UNICA dom’le in tara asta, eficienta care fara oameni ca….MONICA MACOVEI(sa fie EA oare salvatoarea?….uuuups) n-ar fi fost posibila si baronii locali ar fi corupt totul in cale linsand dreptul oamenilor cinstiti bla-bla-bla si bla-bla-bla……..imi vine sa borasc

    ce porcie!

  14. @bogdan: ei au preluat-o, n-au lansat-o. Stiam de vreo doua luni si numarul viitorilor saltati, si momentul. Cred ca inca se negociaza numele 🙂

  15. …si atunci

    (nu mai imi ramane decat sa…)te intreb daca vezi vreo schimbare, la oamenii din jur

    P.S. pentru timpuri mai noi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.