Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum e România din spatele butoanelor

Cum e România din spatele butoanelor

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Are o lună de când a fost validat premier. Calitate în care i-am propus să facem un interviu. Deşi relaţiile dintre noi sunt departe de a fi luminoase, a acceptat din prima. Nu mă interesează deloc campania electorală. Vreau să aflu cum se văd şi cum se apasă butoanele după ce te-ai mutat pe partea interioară a geamului. Când lumea aşteaptă nerăbdătoare să faci imediat tot ceea ce ai promis în decursul anilor de opoziţie.

Iau în considerare orice întrebare, sugestie, temă de discuţie interesantă de la voi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

139 thoughts on “Cum e România din spatele butoanelor

  1. Știu că nu se poate întreba așa ceva, și poate că nici n-are rost o asemnea întrebare, dar aș fi curios dacă are de gând să fure cu bun simț, sau la fel de ostentativ și de disprețuitor precum guvernele Boc+Ungureanu.

  2. @bigradu: da, pentru ca suntem en froid si nu am vrut sa existe nici motive de refuz, nici suspiciuni ca-mi caut motiv sa nu fac interviul. e o decizie strategica, pe care mi-o asum. si, ca sa fie treaba oabla si egalitate de tratament, daca Basescu isi reconsidera atitudinea fata de A3 si vrea sa discute, ma duc si la Cotroceni

  3. Victor, esti mai fericit acum?Asa vezi Romania?
    Merci daca imiraspunzi.
    Calin L.D.

  4. Au de gand sa modifice legea astfel incat daca ai suferit o condamnare sau esti intr-un proces sa nu poti candida pentru o functie publica?
    Au de gand sa limiteze mandatele primarilor?
    🙂

  5. Victore, vin vremuri interesante in Europa, incompetenta a reusit sa puna sub semnul intrebarii clasa politica europeana si nu numai (la noi de 20 de ani e numai cu furaciuni si balbaieli, oricum nu conteaza). Daca se poate am si eu doua intrebari fundamentale (dincolo de doctrine si vorbe mestecate ovin pe sticla)
    Intrebarea 1
    Performantele unei guvernari nu sta in vorbe ci in realizari, sau cum se zice prin infectul mediu corporatist KPI’s. Am o intrebare pentru onor conducatori, s-au stabilit (si daca da cand vom afla si noi) criteriile de performanta cu deadline-uri pentru PM/Ministrii/Secretari de stat, adica asa cu liniuta, dead-line si de la capat pe item-uri? Ce se intampla cu ei daca nu isi ating rezultatele, o sa aibe PM-ul “guts” sa-i zboare?
    Intrebarea 2:
    In ultimii 10-15 ani ne-au cam disparut valorile, ba prin selectie naturala ba prin imigratie. Nu cred ca exista om din Romania sa nu stie cel putin o duzina de oameni valorosi care si-au bagat picioarele si-au plecat unde au vazut cu ochii. Asta n-ar fi o tragedia dar paremi-se ca balta nu prea mai are peste…s-a subtiat tare galeata cu oameni priceputi cam prin orice domeniu…de la informatica, la medicina, finante, telecom, media etc etc. locul lor fiind luat de farsori si manelisti in mare masura. Sigur se mai gaseste ceva-ceva pe ici pe colo dar cu mare greu. Intrebarea ar fi cam asa…are vreun plan Guvernul in care sa limiteze migrarea materiei cenusii nu prin ingradiri administrative dar prin politici nationale? Exista asa ceva sau hai mama sa-l crestem bine pe asta micu’, sa bagan engleza franceza si germana ca atunci cand se va face mare s-o taie vazand cu ochii de-aici ca nu se mai poate? Problema e complexa rau, sunt multe de spus dar as vrea sa vad daca onor Guvernul sesizeaza macar haznaua in care sunt si perspectiva extrem de apropiata de a transforma un popor intr-o populatie (copyright O. Paler)
    Multzam fain

  6. Rus? Si oare o fi inteligent sa te asociezi cu o figura a guvernarii Nastase cand stii ca e o vulnerabilitate crunta acum in preajma campaniei? Poate nu te intereseaza campania (nici pe mine in mod deosebit) dar ce fel de guvernare va mai avea fara majoritate?? Ah, si cand apare UDMR in schema?

  7. Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea pentru ca n-am citit toate comentariile.
    Cum se recupereaza banii tocati (furati) de portocalii si cand? Nu vreau sa vad justitie la televizor, vreau sa vad condamnarea si confiscarea averilor …

  8. O intrebare pentru dl. Ponta:

    Vreau sa scap de Liviu Negoita, duminica, NE-votandul, insa, pe Robert Negoita… Cum sa fac, avand in vedere ca e un singur tur? Sa votez cu un nimeni?

    La alegerile de duminica asta e dilema. Cum sa ii ochesti in frunte pe unii, fara sa-i ingrasi, nemeritat, pe altii. Asta e mama tuturor problemelor…

  9. Cind isi ia si el un ceas ca Marian Daniel Vanghelie?
    Ce diferenta e intre Mazare si Udrea?
    Cit tine blatul cu basescu?

  10. Victore doar una:

    Incepem sa vedem si noi cat si cum s-a praduit per minister?
    Multumim.

  11. După alegerile de acum, cele de peste 4 ani (sau anticipate) va fi uninominal majoritar în două tururi sau va fi un sistem mixt cu liste (mai bun decât cel de acum)?
    Se va reveni la 2 tururi pt alegerile locale de peste 4 ani?
    Le insuflă copiilor săi o carieră politică?
    Spor!

  12. Ma bucur d-nule Ciutacu pentru aceasta emisiune ,are deja multa substanta dupa atatea intrebari puse pana acum ,va fi o reusita ,fiecare din voi doi va da cei mai bun Fiind 2 orgoliosi ,inteligenti veti lasa deoparte “nelumina” dintre voi si probabil veti face o dezbatere in folosul nostru si cine stie ,la final veti devenii macar amici Am cateva intrebari.
    1-daca poate sa aduca legume din strainatate la pret de producator si sa le ofere la preturi rezonabile asa cum a propus d-nul Voiculescu ?
    2-cum si in cat timp se recupereaza banii de la hotii portocalii,sunt atat de necesari ?
    3-ce face cu invatamantul ,veriga cu mari probleme pentru guvernare ?Ce parere are de ramanerea pe mai departe a prof. dupa varsta pensionarii cand unii din ei nu cunosc nici o limba straina ,nici internet si o mare parte di lucrarile lor au fost scrise de subalterni (asistenti ,studenti ,etc)Au salarii mari ,mai lucreaza la privat si la stat ,au examene cu studentii de unde le mai vine…dar cand sa dea impozit …ce sa vezi ,sunt saraci
    4-de ce s-a intrerupt accesul la baza de date ISI WEB OF SCIENCE (nu se mai plateste abonamentul )atat de necesar pentru cei ce publica ,unde se pot urmarii plagiatele ,etc
    Multumesc ,sper ca emisiunea sa aiba 2 ore ,sunt foarte multe intrebari ,succes.

  13. Buna, Victor,

    1) Se simte “la putere”, in conditiile in care puterea e, substantial, partajata in Romania? Ce ar fi vrut sa faca, daca ar fi avut puterea nepartajata si nu poate face?

    2) Se simte social-democrat, in conditiile in care un fost cadru de perspectiva CC al UTC si fost prim-ministru a declarat ca e aproape congenital “de dreapta”? Se simte apropiat de clasa de mijloc? Unde ar fixa limita valorica, cifrica, dintre “bogati” si “clasa de mijloc”?

    3) In programul de guvernare al Guvernului Romaniei se vorbeste, pentru prima data, despre apropierea de tarile BRIC – Brazilia, Rusia, India si China. A inceput deja apropierea sau e nevoie de aprobari prealabile din alta parte? Vom vedea vreodata trei autostrazi construite de chinezi in Romania? Vor investi firme indiene de soft puternic in Romania?

    Numai bine,
    Horatiu

  14. Legat de părăduirea tarii, eu as propune un ¨audit¨.Din ce-am mai auzit eu la televizor cam toate acțiunile vechi de distrugere a industriei sunt fapte prescrise dar as propune realizarea unei ¨ cărți negre¨ unde sa fie publicate toate condițiile de privatizare ale tuturor intreprinderilor,contractele, numele celor ce-au compus consiliile de administrație și a celor ce-au semnat aceste contracte. Cu aceste date sper ca Antena 3 sa faca o analiza, sa-i cunoaștem cu nume și prenume pe cei ce-au făcut aceste fărădelegi și un proces moral dacă penal nu se mai poate. Poate azi acești oameni sunt foarte bogați, poate sunt politicieni!

  15. Pe cind era in opozitie si nu il durea gura sa promita tot felul de chestii, dl Ponta a spus ceva de ACTA. E deja de o luna la guvernare, a “reziliat” ACTA? Si, in general, ce a facut din ce a promis atunci?

  16. Victor,
    As vrea sa-i pui intrebari, sa-l bagi in corzi si sa spuna de ce se misca atat de lent in executarea promisiunilor facute atunci cand era in opozitie.
    Cand erau in opozitie toti strigau “pe trei voci” ca atunci cand vor veni ei la putere vor face si vor drege …blablaba….bleah! Si? Au facut pe dracu!
    Practic Ponta nu a prea facut mare lucru de cand este la guvernare, in afara de faptul ca el impreuna cu liderii aliantei s-au dus in tara sa-si lanseze candidatii cu surle si trambite dar asta nu prea ajuta poporul!!!
    Politicienii astia sunt toti neseriosi si parca sunt facuti de aceeasi mama.
    Vad ca-i roade grija intai de pensionari, dar celor care lucreaza la stat (si unii chiar lucreaza) li s-au luat cei 25% odata toti si acum ce fac astia? Stai ca va dam 15% …stai ca va dam intai 8% si mai vedem retul….
    Daca vormai da si resul , si-l poate pastra Ponta pentru coliva pentru ca din iunie creste pretul la curent si la iarna deja painea va fi 10 lei! Deci ce mai poti face cu restul de bani?
    Eu nu mai cred pe nimeni si inca nu stiu cu cine sa votez.

  17. Mult mai deschis, transparenta actului de guvernare s-a marit, guvernul este (sper sa nu para) mai apropiat de viata oamenilor in slujba carora s-au pus !

  18. Ca sa ma explic mai bine, în Câmpulung Muscel după distrugerea ARO niciodată PSD-ul nu a mai câștigat alegeri și nici nu cred ca va câștiga cât va trai generația asta! Oamenii asociază distrugerea ARO cu PSD.Crede D-l Ponta ca este de datoria dansului (sa repare) sa se zbată sa aducă un investitor în domeniul auto la Câmpulung? Poate un producător de automobile hibrid ! Sau poate un producător de motociclete!

  19. Va răspunde vreodată jandarmeria ptr. gravele abuzuri comise cu ocazia protestelor din iarnă ? Dacă da, când ?
    Dar Băsescu şi clica lui de pedelişti ?
    Se mai “lucrează” la suspendarea preşedintelui ?

  20. M-am nascut la cativa ani de la incheierea prapadului al II-lea mondial. Am copilarit si am invatat carte sub continua explicatie ca traim modest deoarece avem o tara de reconstruit. Iar dupa aia o sa curga lapte si miere. A curs. Pentru unii. Mi-am umflat muschii impreuna cu milioane de naivi si am iesit in drum in ’89. Am inteles din nou ca suntem de sacrificiu si ca acum trebuie sa construim capitalismul cel binefacator.Curgerea de lapte si miere nu s-a oprit.S-a redirectionat !!!.
    La naiba !!!!! Ne-am trezit acum ca au omorat si vaca (cea cu laptele)si au distrus si stupul (cel cu mierea)…..
    Iar eu impreuna cu gasca aia de creduli din ’89 ne-am aflat si …si cu banii luati.Ba s-au mai imprumutat -in numele si pe spinarea noastra – alti multi bani.Si pentru golea, nici vaca si nici stup nu s-au gasit.Te rugam din suflet (eu si cred ca si alte milioane de insi)intreaba-l daca acest guvern are de gand sa cerceteze SI SA AFLE unde “e lovelilii” si macar sa incerce sa le recupereze.Pentru noi- cei care le-au facut. Si daca scormonind prin gunoiul asta va gasi si personaje “de gasca” va actiona tot cu aceeasi unitate de nasura.Apoi sa organizam um “teledon” de strangere de fonduri in vederea construirii unui penitenciar de maxima securitate unde sa-i protejam pe vinovati.Si fiecare dintre ei sa primeasca pentru hrana ,chirie si intretinere salariul minim pe economie. Pentru farafastacuri si Gucci-sa taie la macadam.In acord individual….
    Vise taica ,vise…
    Da’…nu-i asa ca ar fi frumos ?

  21. Te salut, Victor!
    As dori sa-l intrebi pe domnul prim ministru cum comenteaza mentinerea in functie a Avocatului Poporului, individ numit fara participarea USL la vot (deci nu are legitimitate), in conditiile in care submineaza fatis toate eforturile guvernului actual, ba chiar il mai si persifleaza pe domnul Ponta (discutia despre sesizarea Curtii Constitutionale ref. OUG de retragere a banilor primarilor PDL). Legea de organizare si functionare a institutiei Avocatul Poporului mentioneaza printre alte modalitati de incetare a mandatului si revocarea din functie.

  22. Buna ziua,
    Am si eu o intrebare pentru dl. Victor Ponta: ce va face sau va face ceva in legatura cu evaziunea fiscala din Complexul Dragonul Rosu?
    Ca si comerciant te vezi pus in situatia de a desfasura activitatea conform conditiilor impuse de comerciantii de acolo (indiferent de nationalitate) adica sa cumpari produse la un pret mare iar factura fiscala se elibereaza (desigur la insistente,rugaminti, certuri, etc) pe preturi infime. Ca exemplu achizitionezi perechea de pantaloni denim la 85 lei iar factura la pretul de 25 lei. Explicatia lor este aceea ca declara pretul mai mic la vama sa nu plateasca taxe, daca-ti convine cumperi, daca nu, nu. In aceste conditii preferabil sa cumperi fara facturi (sau sa inchizi afacerea care va genera somaj) mai ales ca in multe situatii aceastea apartin unor firme fantoma care nu figureaza ca inactive pe site-ul Min. Finantelor si nu exista o alta modalitate de a le verifica,le inregistrezi si dupa cateva luni vine ANAF-ul in control, le da jos si te pune sa platesti TVA-ul cu majorarile si penalitatile aferente chiar daca mentionezi standul de unde ai achizitionat marfa si le dai pe tava furnizorul….
    Ce e de facut in cazul acesta?
    Va multumesc!

  23. Victore,
    Chestia cu Mahomed si muntele era, de fapt, o referire la ce ai spus tu (si altii) mai de mult referitor la modul in care se schimba politicienii cand ajung la putere.
    Totusi, exista o explicatie (foarte serioasa si fara nici o umra de ironie): le cresc reponsabilitatile si le scade timpul disponibil, sunt multi care trag de ei pentru decizii politice, economice si de imagine. Prin urmare, faci bine ca te duci la el si Ponta face bine ca te invita la Palatul Victoria.
    Offtopic:
    1. Am fost de Rusalii in judetele Neamt si Iasi. Campania electorala este sub 10% din ce a fost acum 4 ani (cel putin dupa numarul de afise).
    In Neamt, la presedentia CJ candideaza Culita Tarata (din partea PDL venit de la PSD) contra lui Vasile Pruteanu (din partea PSD venit de la PDL). Din cate am priceput eu, Culita Tarata va castiga. Pana la urma omul conteaza! A fost pierderea PSD-ului. Nu vorbesc de Pinalti, ca ala castiga oricum.
    La Iasi, Nechita va castiga fara drept de apel in fata PDL-ului (de fapt, afisele PDL sunt ca si inexistente). Doar daca se lauda cu Complexul Palas si are suficiente motive sa fie votat (ar trebui sa te duci sa-l vezi: pe mine m-a impresionat).
    PPDD nu cred ca va avea vreun primar ales. Cel mai probabil va avea niste consilieri locali/judeteni care mai devreme sau mai tarziu vor trece la alte partide (fie formal fie informal).
    2. Am inteles ca Ponta a declarat ca votul dintr-un singur tur de scrutin nu este bun si ca din 2016 se va trece la votul din doua tururi. Eu sunt de acord cu el, dar poti sa-l intrebi de ce nu schimba legea pentru alegerile din toamna sa le faca din doua tururi? Vom avea parlamentari care vor fi alesi cu mult sub 50% ceea ce va crea o lipsa cronica de legitimitate. Daca omul crede cu adevarat in alegerile in doua tururi de scrutin (cred ca si Basescu s-a declarat in favoare acestui mod de vot) ar trebui sa-l introduca cat mai curand.

  24. Cand si cum vede schimbarea Tarom, in conditiile in care, transportam mai multi pasageri ca alte companii, dar suntem pe minus si suntem singura companie de aviatie din lume careia nu ii ajung locurile din avioane pt. a-si urca personalul tesa? Pt. o adeverinta de salariat umblam prin 5 birouri, in schimb, s-au dat piloti afara, 25%, iar insotitorii de bord zboara de 2 ani in echipaj minim…pt. economie. Asteptam un director la companie, care sa nu fie de la arhitectura, numit politic pt. colectare de bani sau care sa traiasca din comisioanele vanzarilor de curse catre alte companii. De asemenea, ne dorim sa nu mai schimbam orele de decolare pt. a astepta inalti demnitari. Cu respect.

  25. Daca dl. Ponta stie ca au fost functionari publici eliberati din functie ,in numele restructurari bineinteles,ca fiind incomozi pentru regimul Basescu,cum va repara aceasta nedreptate ,tehnic vorbind,? Eu cred ca nu va reusi.In acest context cum ar trebui sa procedeze acesti functionari care stiu de existenta unor firme evazioniste ramase nepedepsite datorita amenintarilor si influentei exercitate de oameni politici ai PDL

  26. Victor, poate il intrebi pe domnul Ponta si legat de scandalul cu transmisia Campionatului European pe TVR. A scris Tolontan azi pe tema asta
    Stiu ca Ponta chiar a iesit zilele trecute sa vorbeasca pe tema asta si sa mai dea niste bani la TVR. Ori mie mi se pare ca e santaj ce face Televiziunea (dati banii sau nu pupati Euro, de parca nu stiau pana acum care era situatia).

  27. 1.ceva-i lipseste…nu stiu ce…sunt prea blanzi cu fostii, nu stiu.parca asteapta ca tot presa sa fie cea care sa reactioneaze mai dur la diverse obraznicii pdiste.ca imagine imi par cam neunitari…ceva trebuie facut in perspectiva alegerilor parlamentare!mai ‘obraznici’…parca,domnul Ponta si-a cam pierdut din suflu.in rest, ii admir calmul,faptul ca a inlocuit cand chiar a trebuit sa inlocuiasca i-a creat un plus de imagine…si, tot la imagine, as dori sa para , macar, mai dur…sustinatorii usl vor dreptate!
    2.astept sa faca ceva in domeniul combaterii evaziunii…deocamdata, si cel mai rapid, de acolo pot veni bani mai multi!fara mila!

    3.ii doresc succes in continuare si domniei sale si usl-ului !

  28. Pe cand ceva schimbari reale la VAMI ??? Sunt zonele in care se pierd acum cei mai multi bani; vom vedea curand ceva mai multe incasari la buget din trecerile frauduloase de de toate (benzina, legume, etc, etc). Asteptam si ceva dosare de “regine” dar asta dureaza, e clar, insa sefii se pot schimba rapid. Cat pierde Romania zilnic?

  29. as avea o intrebare pentru domnul prim-ministru si anume: Cum comentati faptul ca televiziunea publica, al carei buget este asigurat in proportie de 70% din banii nostri, nu difuzeaza meciuri importante de la EURO 2012?Inteleg ca nu sunt bani,dar macar puteau sa cedeze alte meciuri, nu Germania-Portugalia, Franta-Anglia

  30. Am şi eu o înntrebare/temă de discţie pentru domnul prim-ministru. Vreau să ştiu dacă Guvernul Ponta va continua să arunce cu bani publici în Catedrala Neamului şi/sau alte proiecte faraonice marca BOR.
    Şi tot pe aceeaşi temă vreau să ştiu dacă guvernul îşi propune, pe termen mediu sau lung să intiţieze un proiect de lege privid finanţarea transparentă a cultelor.
    M-am săturat să tot aud la fiecare sfârşit de an cum parlamentarii depun mii de amendamente la legea bugetului toate având acelaşi subiect: construcţia de biserici. Ca să nu mai vorbesc de ordonanţele de urgenţă de la guvern + hotărârile consiliilor judeţene de a sponsoriza BOR-ul în an electoral.

    Vreau un sistem de finanţare al cultelor ca-n ţările cu apă caldă la robinet. Salariaţii să fie întrebaţi printr-o declaraţie fiscală dacă vor să dea bani pentru biserică. Cei care vor, să li se oprească banii direct de la sursă şi să se ducă înt-un cont special, iar cei care nu vor, să nu mai fie obligaţi indirect de către de stat să cotizeze la averea preafericiţilor.

  31. Intrebari:
    1. cand scade TVA-ul la alimente ?
    2. cand se reduce procentul contributiilor de asigurari de sanatate ?
    3. cand e gata autostrada de la Sebes – Sibiu

  32. cand vor da legea asa cum spuneau cand erau in opozitie pentru legiferarea rezultatelor referendumului 300 de parlamentari!? au sustinut mereu ca au legea pregatita. acum e momentul sa arate ca respecta vointa poporului

  33. Intrebare…daca, la bac vor fi camere de luat vederi,….la ex. de capacitate (evaluare națională) vor fi camere sau nu…?!

  34. victorrrrrr… pls, pls… intreaba-l daca e posibila o amnistie fiscala pentru toti amaratii aia cu IMM-uri, distrusi de boc cu forfetaru… te rog 🙂

  35. 1 .De ce a facut pe prostul( cand nu este )tot intrebandu-se daca-l poate decalara pers.non grata pana a trminat ala tot ce avea de facut ? Mie imi miroase a complicitate cu Base. 2.De ce declara ca “dictatorul nu a plecat”,ca justitia si serv. sunt in mainile lui,dar,ce sa vezi,”suspendarea nu este pe agenda USL”. Vor sa se ascunda dupa Base pana in 2014 cum a facut ala la primarie cu consiliul? 3. De ce apare pe site legea sanatatii in aceeasi forma daca s-a vazut ce scandal a declansat? Vrea sa-i dea satisfactie lui Base facand pe noi experimentul olandez? De ce nu aplica sistemul englez sau francez care este cel mai uman ? 4.De ce anunta majorari de tarife la energie pt.consumatorii casnici( care nu afecteaza cu nimic competitivitatea cu UE).Daca singurul motiv este alinierea sa alinieze si salariile si nu mai are nimeni nimic de comentat! As mai avea multe intrebari dar stiu ca nu voi primi raspuns;traseismul,numirile in guvern,faptul ca nu apare niciun vinovat si nu se recupereaza nici un ban din cei furati,faptul ca deocamdata certe sunt doar maririle de tarife si impozite(pe locuinte),nimic nu seamana cu ce ma asteptam sa fie politica “ALTFEL”! Il apreciez enorm pe d-nul B.Teodorescu si are perfecta dreptate cand spune ca este nevoie de substanta nu de imagine! Din pacate se vede ca nu este ascultat si il folosesc doar pt. imagine .

  36. scarboasa rau emisiunea de ieri seara cu ponta, crin, dan si sorin

    gadea s-a purtat ca un catelus cuminte, nicio intrebare mai incomoda, nicio tema concreta de campanie adusa in discutie…l-a lasat pe oprescu sa abereze generalitati…asta e modelul de massmedia independenta?

    Eu chiar ma astept ca emisiunea de azi sa fie mai la obiect.

  37. In timpul manifestatiilor impotriva regimului Basescu din Piata Universitatii au avut loc incalcari grave ale libertatii de exprimare de catre jandarmi si de catre celelalte autoritati ale statului.La vremea respectiva,Radu Mazare a promis ca cei vinovati vor raspunde.Stiu ca Mazare nu are functie in conducerea PSD,totusi i-as intreba pe liderii USL daca se preconizeaza ceva in acest sens.
    Si,apropo,domnul Gogu de la popota,ce mai face,se mai ocupa de organizarea mitingurilor?Se va cerceta un pic cum ajung astia de la popota colonei?

  38. Am aceeasi intrebare ca violet (primul comentariu). Cine plateste pentru jaful termitelor portocalii? Multumesc.

  39. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Doresc ca dl Ponta,seful guvernului sa nu ne dezamageasaca in viitor…Ar fi cumplit pentru noi.

    Ce parere are despre declaratia d-lui Blaga?

    Transcriu mai jos declaratia:

    “”Vasile Blaga nu crede că liderul PNL şi copreşedintele USL, Crin Antonescu, va mai fi candidatul Uniunii Social Liberale pentru alegerile prezidenţiale, şi asta pentru că în interiorul PSD există oameni care îl vor sabota.
    “Îl înţeleg, e nerebdător, ştie că până în toamnă mai e mult, până în 2014 e şi mai mult şi nu o să mai fie nici măcar candidatul la Preşedinţie al USL, că acolo sunt meseriaşi care ştiu să mănânce oameni, acolo e tata Iliescu care îl serveşte pe unu’ cum e Crin Antonescu la micul dejun. Deci, mai e mult până în 2014”, a declarat Vasile Blaga.

    Din punctul de vedere aş şeful campaniei electorale a PDL, nu e “greu deloc” să ajungi la asemenea concluzie, “ştiind istoria PSD”.

    “Cu tot respectul pentru liberali, USL este noul nume al PSD, nu prea contează în guvernare. Dacă îmi spuneţi o singură, repet, o singură măsură propusă de un ministru liberal şi care stă în picioare, mi-o însuşesc”, a mai spus Blaga.””

    Mult succes emisiunii Dvs.
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  40. 1.FONDURI EUROPENE
    Nu lasi primariile sa vina cu cota parte in finantarea proiectelor ca nu-s in stare .Te imprumuti cu 10 miliarde de euro(din care sa platesti si cota parte de finantare la fondurile europene) , angajezi oameni competenti(platiti bine) si faci cate o echipa sa se ocupe de fiecare judet.

    2.Degeaba se chinuie sa faca noi legi daca nici cele actuale nu se respecta.Cand se vor respecta legile?
    3.De ce nu face rost de bani la buget aplicand legea?
    de exemplu:arunci hartie pe jos -amenda.sunt o gramada de firme care-si arunca gunoaiele in paduri-amenzi , evaziunea fiscala etc.Fiscul daca-si face treaba e o noua sursa de castig pt. buget.
    4.De ce nu mareste perioada de garantie la autostrazi de la 2 ani la 5 ani.Va creste mult calitatea lucrarilor.
    5.De ce nu se baga bani in Invatamant si Sanatate?

  41. Pe mine ma intereseaza soarta locului 3 din clasamentul lui ponta al hotilor din Romania.

    1. Ajunge udrea la puscarie?
    2. Ii confisca lui udrea averile ilegale.
    3. Este pregatit pentru varianta ca udrea fuge din tara?
    4. Cand investigheaza CORECT furturile de la Alro Slatina?

  42. 1. Care e data cand toate cheltuielile si veniturile publice (ministere, companii, primarii) vor fi listate pe situri oficiale?
    Nu e corect ca cetatenii sa afle din anchete jurnalistice, pe alocuri, ce si cum se cheltuie din bani lor. Vrem transparenta totala a institutiilor statului.

  43. of topic, scuze Victor dar lui livache de la 3 i-a intrat morcovul cu tot cu frunze.Dabia am ajuns acasa si primesc telefon pe fix, unde un robot pe post de placa spune: sunt liviu negoita, am facut, am dres pana la sf anului reabilitez toate blocurile din sector, parcari subterane bla bla, actualul candidat mi-a furat identitatea, cetateni nu va lasati pacaliti.Astia sunt fomisti rau de tot, si asa blaga dadea aseara ca 100% sect 3+6 ale pdl.Inca o data o emisiune la obiect diseara.

  44. 1. In calitate de sef al PSD, are de gand sa organizeze numaratoarea paralela a voturilor la alegerile din toamna? Ca stim foarte bine ce s-a intamplat cand nu s-a facut chestia asta…
    2. In calitate de PM, are de gand sa-i ceara lui Marga sa-i spuna in ce temei s-a suplimentat bugetul MAE cu peste 100 milioane lei, la inceputul anului? Care este destinatia acestor bani? Vorbim de 25% din bugetul MAE, o majorare fara precedent. Puteau fi folositi, in formula veche de guvernare, la influentarea votului diasporei?
    3. De ce-i ia atat de mult timp sa mature toti PDL-istii din structurile foarte banoase ale statului, sau companiilor de stat? In toamna lui 2009, toti PSD-istii au fost zburati intr-o singura zi, la toate nivelurile.
    4. Cand are de gand sa trimita Corpul de Control al PM in fiefurile PDL-iste de la nivel local, primarii de mari orase sau CJ-uri, unde s-a furat ca-n codru? Pentru ca, daca se bazeaza pe controlorii locali, o sa iasa aia curati ca lacrima…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.