Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Crine, trezeşte-te odată! Mic îndrumar…

Crine, trezeşte-te odată! Mic îndrumar…

Inspirat de emisiunea de aseară de la Realitatea, am câteva mici sugestii pentru candidatul PNL la Preşedinţia României. E perfect liber să ţină cont (au ba) de ele.

1. Când participi la o execuţie politică la tv, asigură-te că nu-i a ta. Dacă totuşi eşti masochist, încearcă să ajungi la timp, să nu se apuce ăia să te toace-n lipsă.

2. În campaniile electorale, măreţul CTP simte nevoia să fie decisiv, ca să ne spună după aia un întreg mandat că el ne-a pus preşedintele (mă rog, aici are o controversă perpetuă cu Cristoiu, da-i priveşte pe ei). Exact asta a făcut şi aseară.

3. Când te duci la o ţigănie, dacă te respecţi ca viitor preşedinte ce-ţi închipui că vei fi, nu te scoate nimeni la tablă, nici la cunoştinţele de limbi stăine, nici la absenţe, nici la unghii sau la lungimea părului. Regret să de dezamăgesc, dar Băsescu n-ar fi acceptat o astfel de probă decât dacă ar fi aranjat el înainte.

4. Dacă n-ai aflat, îţi spun eu că, în această campanie electorală, Vântu vrea să-l dea jos pe Băsescu, dar ţine cu Geoană, nu cu tine. Te-ai dus fix în gura lupului.

5. În cazul în care nu vrei să urmăreşti al doilea tur al prezidenţialelor cu o bere-n faţă la tv, renunţă la a-ţi închipui că vei reuşi având în echipa de campanie toţi ţărăniştii reşapaţi pe care ţi-i bagă Orban pe gât. Dacă erau buni, îl ţineau pe Constantinescu la Cotroceni încă un mandat, nu-l ajutau să-l învingă structurile.

6. Ludovic, nu ştiu dacă a ajuns la urechile tale, abia aşteaptă să-ţi frângi gâtul ca să se înscăuneze el. D-aia nici nu aveţi bani la partid, că stă aşezat cu curul pe ei.

7. Oligarhul Dinu, din cauza căruia te-njură toţi, în loc să-ţi dea parale, ţi le mai şi cheltuie (prin agenţia lui, că trebuie să trăiască şi Diana Flutur) pe alea puţine de care ai aflat că există. Ziarul lui, care oricum nu face două parale, şi-a anunţat non combat-ul. Poate, totuşi, te pune pe coperta cărţilor fără drepturi de autor.

8. Nu mai spune niciodată, nici măcar în glumă, că-l pui prim ministru pe Tăriceanu. În ochii pulimii, Călin e câh. Plus că te urăşte şi-l cauţionezi gratuit.

Cam atât, bătrâne. Citeşte rândurile astea în paralel cu sfaturile primite de la impotenţii profesional care te înconjoară. Dacă mesajele diferă, sfatul meu prietenesc e să le dai două şuturi în cur şi să le urezi reîntoarcere plăcută la unităţile militare care i-au detaşat la PNL. Dacă ieşi preşedinte, trece-i în rezervă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

219 thoughts on “Crine, trezeşte-te odată! Mic îndrumar…

  1. Am postat pe acest blog acum 4 ani cand am spus ca Basescu va avea un singur mandat.CTP i-a facut un mare serviciu lui Crin Antonescu pentru ca i-a facut publicitate,l-a victimizat si l-a pus in postura de a isi creea definitiv o imagine de om onest in orice circumstante.Excelent start de campanie.Mai este necesara doar o confruntare televizata cu Traian Basescu.Sfaturile dumneavoastra cu caracter general nu se potrivesc la situatia specifica.

  2. Dupa ce l-am auzit pe Crin Antonescu intervenind aseara la Sinteza Zilei mi-am dat seama de un lucru, care din punctul meu de vedere e certitudine: Crin Antonescu nu va intra in turul 2 al alegerilor din acest an! Din pacate…..Ori l-am supraestimat noi si ne-am pus sperantele in el degeaba, ori nu stie sa “gestioneze” valul de simpatie de care se bucura inca, ori nu e pregatit pentru marea golaneala din toamna. Cred ca un pic din amandoua…..

  3. Ar fi o regretabila greseala daca d-l Antonescu ar ezita si o clipa si nu ar pune in practica ideile punctuale sugerate de Dvs. Dumnealui este intr-o situatie foarte precara, chiar dificila dar ar avea sansa de a invinge daca ar asculta de sfaturile unui luptator experimentat.

  4. La multi ani, Victor.Toate cele bune si multa sanatate si “putere de scris”.

  5. @mojicu

    daca ma insel cer inca o data scuze.

    Scuzele ti-au fost acceptate — n-ai nimerit-o nici cu unele
    dintre minunatiile cu care te-ai deranjat mai sus.
    Nu practic jurnalismul de nici un fel,
    scriu in engleza pentru ca lucrez 100% cu strainatatea
    (ar fi de-ajuns sa zic “pentru ca pot” — dar ca sa nu te-apuce
    iar vreo explozie, domeniul in care lucrez se intampla
    sa fie dependent de politica in Romania si independent
    prin alte zari de soare pline),
    cu Dambovita nu stiu ce legatura pot sa am
    locuind tocmai in celalalt colt de tara.
    Sfatul meu: stai departe de jocurile de noroc
    ca uite in ce hal te descurci.

    Scuzele iti sunt in continuare acceptate.
    Ia-o mai usor si incearca sa nu mai intervii in discutiile
    dintre alte persoane, ca uite ce iese.

    Toate bune.

  6. buna Victor,
    In primul rand La multi ani si multa sanatate.
    Iar in al doilea rand, cred ca ar trebui sa-ti pese si tie (ca formator de opinie) de cine va iesi presedinte. Mai lasam 5 ani un presedinte jucator, sau poate vrem un papagal teleghidat? Cu scuzele de vigoare dar Crin se afla peste Geoana si Basescu in ce vrei tu… In trecut mai curat (sau mai putin murdar – mult mai putin murdar), in bun simt, si da…, si in limbi straine. Sa dam Cezarului ce-i a Cezarului.
    VICTORE !!!, POTI SA RAMAI INDEPENDENT DAR NU POTI SA FI INDIFERENT

  7. Bravos!!!!!!!!!!!!!
    Asta asteptam de la tine….sa pui din nou punctul pe “I” franc si foarte direct. Poate prea direct pentru sensibilitatile domnului Antonescu.

  8. oare cand o sa va dati seama ca geoana si crin sunt sacrificati de propriile partide in alegerile astea? vor pierde lamentabil amandoi si vor fi debarcati. surpriza va veni din alta parte. de la cel ai caror votanti nu citesc bloguri. remember 2000?

  9. Mie indrumarul mi se pare genial. Am incredere in toate informatiile pe care le cuprinde.

  10. Chiar nu ma intereseaza ca presedintele tarii mele sa stie engleza, franceza, finlandeza sau japoneza! Sau mai bine zis prefer sa nu stie boaba, decat sa vorbeasca pe ,,limba” altui presedinte, actual sau fost! Sunt multe altele de stiut si facut! Tot respectul ptr un om cu adevarat modest!
    Iar fiorosul CTP ar trebui sa se mai umanizeze si sa mai lase instinctul animalic de a gasi o prada in oricine ii sta in fata!

  11. Salut Victor. E prima oara cand scriu aici. Felul tau de a fi imi este antipatic (nu tu, ci felul tau de a fi), dar, totusi, asta nu ma impiedica sa spun ca este o reala placere sa citesc niste cuvinte insiruite de tine corect gramatical si cursiv.
    La subiect acum (am scris si pe blog-ul lui Badea): strict in legatura cu bucata in care Antonescu vorbeste in franceza – nu inteleg care este problema; nu votez, dar daca ar fi sa votez, nu as vota un candidat smecher ce are “manipularea” la el in orice situatie.

  12. e clar ca domnul Antonescu nu poate ajunge presedinte in vremurile astea in care trebuie sa faci fata mitocaniei, marlaniei, ticalosiei,etc.
    Sunt doua variante: ori noi, votantii, adica cetateanul “turmentat” de vorbe, promisiuni(al lui Carageale) il votam, in ideea unei schimbari a moralitatii de sus in jos ca urmare a vointei noastre, ori ne lasam pe mana lui Base, sau similar acestuia.In aceste conditii, pe panta descendenta pe care suntem, vom ajunge ca peste niste ani sa-l votam pe vanghelie, sau vorba unei telespectatore, pe Nichita.Poate ca ne vom destepta vreodata ….

  13. Romani vor presedinte prost dar cu cojones(nu stiu daca am scris corect in spanilola_)Crin , a fost lamenrtabil si la realitatea si in Parlament la motiume(mincinosilor de n ori )nu are nicio sansa sa intre in turul doi dar sa mai ajunga presedinte Cand i-a zis CTP-UL sa-si perfectioneze engleza s-a facut mic in banca si a zis “va multumesc” Eu as alege un presedinte care da cu toti ziaristi de pamant in sensul bun al cuvantului , sa combata cu argumente si mai ales cu tupeu

  14. Are dreptate,domnul Ciutacu, chiar daca stilul e cam prea direct.
    Subtirimea discursului politic si tonul de mielusel nu-l avantajeaza in lupta electorala cu Traian Basescu ;i Mircea Geoana.
    Poporul roman il astepta pe celalalt Antonescu, dur si hotarat cum a fost Maresalul.
    Am scris toate astea in urma cu 10 zile in articolul “Antonescu…presedinte…escu” pe
    blogul http://www.reflectiimihaibogatu.blogspot.com

  15. Draga Victore, ma mira porunca a patra. De fapt Basescu ia aratat pisica lui Vantu si Vanta ia aratat pisica lui Basescu. Dar intre timp au negociat si s-a aranjat. Baietii lui Vantu (ma rog, si fetele)au fost ei in deruta dar acum s-au repliat si sant basascieni 100 %. De aia au parte de tratamente proaste Antonescu si Gioana, abonati la ironie vizavi de marele Basescu.

  16. Nu inteleg de ce il criticati pe CTP? Omu’ si-a facut treaba de jurnalist si a scos la suprafata adevarata fata a lui Crin Antonescu. Cu ce e de vina CTP daca doar atat poate Crin? Macar ne-a luminat si ne-a aratat ca Antonescu nu e cea mai potrivita alegere pentru a fi presedinte.

  17. C’est une bataille de jeu!:)

    acum fara misto, omul a incercat si el sa s’exprimer dans la langue de Hugo, oricum penibil si demagogic, fara nici o substanta, presedintele e un model, o voce bla bla bla…

    j’en ai marre, mais qqchose de concret…

  18. Frumosi crinii!!!
    dar nu e indicat sa dormi cu ei in camra.

  19. Cand iti doresti o functie, indiferent care, cred ca prima conditie este sa vrei. Dar, SA VREI ! Si, apoi, sa ai capacitatea de a-i face pe toti cei din jurul tau sa vrea odata cu tine. Nu-mi dau seama in ce masura Crin Antonescu vrea, cu adevarat, sa fie presedintele Romaniei. Dar, din momentul in care a devenit presedintele PNL n-am vazut niciun semn ca i-ar fi capacitat pe cei din jurul sau in directia asta.

  20. Nenea Crin Antonescu nu are nici o treaba cu aceste alegeri prezidentiale. Imi pare oarecum rau pentru el, pentru ca pare cel mai “pur” candidat (raportat la Base si Geoana), insa nici el nu cred ca este usa de biserica.

    Trecand peste faptul ca discursul in franceza al lui nea’ Crin Antonescu pare foarte asemanator cu cele ale altor maestri in limbi straine (Iliescu, Basescu etc.), adica este de tot rasul (furculision…) nu inteleg totusi de ce ar trebui ca un presedinte roman sa stie limba engleza sau pe ea franceza. Sau orice alta limba straina. De ce?
    As prefera un presedinte roman care sa stie foarte bine limba romana, sa nu faca “dezacoarde”, unul care sa stie sa conjuge un verb asa cum trebuie si asta nu pentru altceva decat pentru imagine. Nu vreau un presedinte roman absolvent al unei facultati de limbi straine. Nu, vreau un roman “verde”, care sa stie romana si atat. Si sa aiba alte calitati politice care nu fac subiectul acestui post.
    In cazul intalnirilor externe sa isi ia dracului traducator, pentru a evita riscul unor discutii politice de genul: “Ok, keep up the good work!” Trebuie sa manance si traducatorii o paine.
    Din cauza asta, nu stiu exact daca sa consider perfect pertinenta cererea CTP-ului fata de Antonescu. Pur si simplu nu ma intereseaza cum vorbeste in franceza sau in engleza.
    In locul lui Crin ii tranteam CTP-ului biroul in cap si i-l faceam guler: “Ce p… mea iti pasa tie cum vorbesc eu in engleza sau franceza???”

  21. Tu, Victore, superba analiza ta! Are mare noroc Crin Antonescu sa te aiba ca prieten si-l implor sa se gândeasca la ceea ce-i spui!!! In momente de slabiciune, normale de altfel, prieteni ca tine sunt rari, extremi de rari!

    La multi ani si La multi … fani! (am vrut sa fiu haioasa, dar nu cred ca mi-a iesit…)

  22. Si era “musai musai” sa-i dai sfaturi prietenesti aici?!? Asa castigi tu imagine si pierde el. In plus ii mai si subliniezi slabiciunile. Gest gratuit si usor marlan.

  23. @moroshan

    N-a zis nimeni ca nu si-a facut treaba,
    doar ca si-a facut treaba intr-un mod irelevant
    pentru subiectul emisiunii.
    Daca tu aia numesti adevarata fata a lui Antonescu
    si consideri ca nu poate fi presedinte
    pentru ca nu vorbeste limbi straine fantastic de bine
    sau pentru ca n-a onorat cu prezenta
    niste sedinte de parlament,
    poate din aceeasi greata cu care ne uitam si noi
    nu de putine ori la parlamentari,
    esti perfect indreptatit sa nu-l votezi.
    Unora dintre noi ni se par irelevante detaliile astea
    si preferam sa nu ne pierdem in probleme de suprafata.
    Dar din nou, e perfect democratic sa-l penalizezi
    prin neacordarea votului, daca asta ti s-a parut a fi
    adevarata lui fata, adevaratele frane in ceea ce priveste
    capacitatea lui de a se descurca in calitate de presedinte.
    Despre CTP atat pot sa-ti spun, ca o parere
    pe care evident esti liber s-o respingi,
    ca a incercat sa se sublinieze pe el insusi prin prezenta in studio
    si nu prin relevarea unor informatii realmente importante
    despre subiectul emisiunii.
    Asta e mai mult atitudine de VIP-wannabe
    decat de jurnalist de mare clasa.

  24. Inca nu am un candidat pe care imi doresc sa il votez in Noiembrie.
    Stau si ma intreb daca voi avea? Daca Crin o mai da de vreo doua ori in dovleci s-ar putea nici sa nu se mai inscrie.
    De Radu Duda ce sa zic. Un diplomat, cel putin asa mi se pare mie.
    Mai raman Geoana si iubitul nostru presedinte Basescu.
    Se va schimba ceva daca votez pe unul dintre ei.
    Si cica e mare concurenta. Sper sa nu ma duc la vot pentru a imi folosi buletinul si nu pentru ca sper intr-o Romanie mai buna.

  25. Observ multa indulgenta din partea oamenilor fata de Crin in conditiile in care de obicei acestia sunt rai cu politicienii ( pe buna dreptate).Trebuie sa inteleaga ca aceasta stare nu va dura la nesfarsit,si sa inceteze sa se compote ca un motanel rasfatat. Si atunci cand are atitudini ferme,ai impresia ca este un pisoi incruntat.Mie personal imi este foarte greu sa-i urmaresc discursul lungit precum pelteaua, de prea multe stereotipuri si vertingouri verbale. “Nu a fost,nu este si nu va fi; nu cred , nu am crezut niciodata,si nu voi ajunge sa cred vre-o data ca…etc
    In rest sunt de acord in totalitate cu Ciutacu.

  26. foarte inteligente sfaturile tale….daca o sa asculte de ele poate va avea o sansa in lupta cu Basescu…altfel e grav….

  27. Sicer, am vrut sa il votez pe Crin Antonescu dar l-am auzit la Diveris cu o exprimare de genul “Fiica mea are decat 8 ani”…Parca mi-a dar cu bata-n cap. Mi-e rau!!! Cred ca nu mai merg la vot.

  28. Daca la alegerile trecute am putu opta pentru un marinar vesel sau pentru un binecunoscut mafiot, la urmatorul tur II nu vad cum ar putea ajunge un ‘crin’, pentru ca in romania nu poate razbi ceva plapand. Dar poporul roman ramane plin de surprize, deci in cazul in care domnul Crin va ajunge in turul II al alegerilor il sfatuiesc sa pazeasca bine urnele de vot pentru ca doar asa ar mai putea pierde alegerile, iar pentru cei care nu realizeaza cum functioneaza alegerile, la noi, precizez ca de fiecare data se fura voturi, dar important e sa reusesti sa furi cel putin la fel de multe inapoi (iar in baza acestui principiu eu nu il vad pe domnu Antonescu nici macar in turul II, deoarece nu da impresia ca stie aceste lucruri, iar daca le stie nu il vad in stare sa le combata.
    P.S. schimbarea se presupune ca vine de la generatiile tinere dar din cate stiu eu ele sunt plecate la munca in alte tari iar cei care au ramas sunt cei care si-au recunoscut infrangerea, cei carora le-a lipsit sansa de a pleca sau cei care inca mai cred ca se poate face ceva (putin) si care, din pacate, sunt in continuare lipsiti de optiuni.

  29. La multi ani dl. Victor!!!!multa sanatate si continua tot asa ca faci o treaba excelenta! sa ne spui ce cadou o sa primesti astazi mai deosebit….si mai ales de la cine:)

  30. Nu cred că modul de a răspunde d-lui C.T.Popescu al lui Crin Antonescu ţine de pregătire, ci mai degrabă de atitudine. Mesajul său (pe care i-l cerea ziaristul)ar trebui să fie unul singur, unul de care are nevoie poporul acesta.
    1.SĂ AVEM ATITUDINE! Să învăţăm să ne ridicăm fruntea din pământ. S-A TERMINAT CU HĂHĂIALA! CU IMPOSTURA! Ca să nu ne mai doară când un vameş limitat ne borfăie prin valize, pentru că pe paşaortul nostru scrie: ROMÂNIA! Ca să nu ne mai simţim jenaţi de nesimţirea lui!
    2.SĂ NE ÎNTOARCEM LA VALORILE NOASTRE! Ca să ne respectăm bătrânii, intelectualii anonimi, artiştii,sfinţii…
    3.Să-i spunem omului simplu că strada pe care o repară este şi a lui. O bucată din sudoarea lui va rămâne acolo. Pentru totdeauna! Să nu ne mai ruşinăm de cei plecaţi să culeagă căpşunile fade de pe pământurile altora în loc să-şi are ogorul lor! (Deşi valuta plătită cu anii copiilor lor a mai oxigenat economia)
    4.SĂ AVEM DEMNITATEA CELOR DE ODINIOARĂ, CONŞTIENŢI CĂ POARTĂ PE UMERII LOR O ISTORIE DE 2000 DE ANI, CARE L-A AJUTAT SĂ SUPRAVIEŢUIASCĂ MIRACULOS!
    5.SĂ FIM MÂNDRI DE CE AVEM ŞI SĂ NU PERMITEM NIMĂNUI SĂ NE SPUNĂ CĂ CE AVEM NOI E PUŢIN!
    6.SĂ NU MAI ACCEPTĂM SĂ NI SE SERVEASCĂ CA NORMALE ABERAŢIILE DE FIECARE ZI.
    P.S. Domnule Ciutacu, cu toată recunoştinţa pe care vi-o port, oferiţi-i pe lângă lista dvs. şi pe a mea împreună cu aceste cuvinte: Domnule Antonescu, mi-am imaginat cu mult înainte de a fi ales preşedintele PNL cum ar arăta ţara asta condusă de dvs. Vă urmăresc cu foarte multă atenţie. Nici nu aveam curaj să sper că veţi ajunge vreodată în postura de candidat Aţi intrat într-o competiţie! CÂŞTIGAŢI-O! Fiţi preşedintele pe care pământul ăsta îl aşteaptă de-atâţia amar de ani!Nu un scoborâtor, ci un om normal. Sunteţi bărbat!(trecut prin atâtea). Altfel, retrageţi-vă!Lăsaţi-mă să refuz să aleg între o canalie şi un “prostănac”.

  31. La multi ani, Victore! Crin ar trebui sa-l aiba neaparat sfetnic pe Bogdan Teodorescu daca este posibil! In rest, eu oricum votez cu el oricate greseli inchipuite sau nu, ar face! Sa ai o zi excelenta!

  32. Exagerezi, domnule Ciutacu. Orice om are slabiciunile, naivitatile sau “fragezimile” lui. Basescu plange usor, Stolojan nu suporta durerea iar Ciutacu loveste mitocaneste in femei. De aceea nu va fi niciodata un gentleman. Si nici nu cred ca si-a propus, nu e in fişa postului.

    Daca buna crestere l-a impiedicat pe Antonescu sa-l trimita la origini pe CTP nu ar trebui sa i se impute acest lucru. Asta-i omul, asta-i candidatul, daca iti place – votezi – daca nu – nu. Personal as vrea ca presedinte un om binecrescut, nu un marlan.

    De ce nu-l prefer pe Duda? Pare un personaj prefabricat, aseptic, un rol pe care-l joaca, montat intr-o telenovela proasta.

    La primaria Bucurestiului l-am preferat pe Oprescu lui Blaga. Transmite sinceritate. Nu m-am dus la vot dintr-un singur motiv: la Spitalul Municipal in timpul conducerii lui Oprescu erau mai multi jandarmi sau bodyguarzi decat personal medical.

    Despre Geoana sau Basescu nu cred ca are rost sa vorbim…

  33. românul e obişnuit să înveţe pe pielea lui fără sfaturi, aşa e şi Crin, pe pielea lui o să piardă

  34. ciutacu……coruptie in jurnalism exista…? bineinteles ca nu,exista doar exces de zel…ziua lui ciutacu e in fiecare zi …verificatii conturile ca sa va convingeti cat intra si de unde…;)

  35. @anca

    Nu… nu m-a framantat de loc aspectul… Am spus ca-s in expectativa pentru ca din toti cei care candideaza nu stiu pe cine as putea vota…
    Ca n-o sa-l votez pe Crin – e clar, si nu franceza are de-aface cu chestia asta, ci faptul ca a cazut ca un guster intr-o capcana de prost gust intinsa de CTP…
    Inchipuie-ti cam cum o sa cada in capcane intinse mai cu dichis de altii…
    E putin umflata imaginea lui in ochii vostri din simplu motiv ca multa lume ( cel putin aici) nu-l mai vrea pe Basescu, si el apare ca SALVATORUL…Faceti un exercitiu de imaginatie si imaginati-vi-l pe Antonescu la 6-9 luni de la alegeri in postura de presedinte…

  36. precizare : Nici eu nu-l mai vreau pe Basescu…ca sa nu fiu acuzat gratuit de afinitati pe care nu le am

  37. Il trec pe dl. C. T. Popescu la categoria genii de neinteles pentru noi cei din cercul stramt. Din pacate noi avem altfel de cerinte de la un presedinte, am coborat stacheta de mult timp in ceea ce priveste presedintele acestei tari. Daca tot nu ne petrece si pe noi norocul macar presedintele sa aiba bun simt; ori tocmai faptul ca a vut bun simt a creat situatia despre care discutati. Uneori bunul simt creaza situatii jenante tocmai pentru cel care are bun simt. Nu va ingrijorati, e bine pentru dl Crin Antonescu. Poate si pentru noi desi nu mai am sperante.

  38. Cred ca prietenul tau ti-a citit Blogul…
    Acum da in Tariceanu… nu-i convine fostul guvern…a risipit banii etc…
    Misto 🙂 Nu-si asuma nimic.. nu era in PNL… sau era… dar nu prea era prezent ( cum s-a si vazut cu ochii liberi )

  39. @geretus: prietenul meu a inceput sa dea-n Calin inca dinainte sa scriu eu. cred ca a facut-o preventiv, intuind el c-o sa am o efuziune scrisa 🙂

  40. Interesant intr-adevar… urmaresc toate talk-show- rile din ultimu’ timp… imi place cand stati la aceeasi masa Badea dvs si Gadea… amuzat inainte de toate, va felicit( vad ca toti fac asta) si mai multe la tv … pentru cei ce nu au net si se uita la dvs prea mirati…

  41. il sustin, il admir, dar din ultimele prestatii nu inteleg pe ce planeta crede ca se afla…in stilul asta in decembrie 2009 nici nu va mai iesi din casa de rusinea voturilor pe care era sa le aiba si le-a pierdut

  42. Crin Antonescu a pierdut cu CTP.ul,nu pentru ca nu stie engleza!
    Slabiciunile lui au fost mult mai evidente pentru un viitor presedinte!
    Nu cred ca va mai putea recupera/retuşa imaginea de elev la tabla.
    Imi pare rau pentru el,dar poate este mai bine asa.Vremuri grele se pare ca vor veni.

  43. Draga Victore(ma scuzi ca te iau asa amical,dar intrucat mi-esti musafir aproape in fiecare seara mi-ai devenit extrem de familiar),imi pare rau ca cele ce le estimam intr-o posibila scrisoare deschisa adresata Congresului PNL(da,sunt “nembru”!) se confirma.Prietenul tau Crin(el imi este simpatic!) nu are anvergura necesara unui om de stat!Este mult prea superficial si doar cu oratoria spontana nu prea faci mare lucru.In plus,a venit total nepregatit(habar nu avea despre cum vine chestia cu deficitul bugetar).Si cand te gandesti ca-l are in Partid pe Varujan,care la emisiunea ta din aceeasi seara a explicat excelent care-i problema!Si cand te mai gandesti ca seful sau de Partid e pe langa!Regret da´lui Crin nu mai pot sa-i zic decat Pa!si La revedere!
    Dintre toti cei care candideaza SINGURUL care are anvergura necesara unui sef de Stat este Principele!Stii la cine ma refer!Abia astept o confruntare intre acesta si CTP!Atunci sa te tii!
    Cu bine,
    Dr.Nicoara Ovidiu

  44. ooooooooooo,da..,crin este prietenul tau,dar oare nu si el a fost un politician?merita.cred ca nici tu,nici altii,nu aveti curajul sa schimbati politica din temelii.STITI CUMVA CE INSEAMNA ASTA?adica toti cei care au avut de aface cu politica celor 3:i.i;e.c.si t.b.nu sunt asa destept dar cred ca duda ala ar merita testat.tu ce crezi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.