Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crine, dă-i duminică un şpriţ lui Mircea!

Crine, dă-i duminică un şpriţ lui Mircea!

Congresul de sâmbătă putea fi momentul politic de relansare a PSD; ca forţă de stânga şi ca lider al opoziţiei. O structură care, după ce a stăpânit la propriu ţara, a ajuns să se înfoaie demonstrativ-pisiceşte la televizor, să trăiască din ciubucuri şi să râcâie timid cu gheruţele pe la uşile puterii.

Un partid care a reuşit contraperformaţa ca, după ce şi-a schimbat întru reformare autoritara conducere, să piardă patetic, pe linie, vreme de cinci ani, absolut toate alegerile la care a luat parte, de orice fel au fost ele. Dacă o ţine tot aşa, cu sau fără Mircea Geoană preşedinte, la alegerile din 2012, mi-e teamă că tabloul politic va arăta un partid de stânga care să va lupta dramatic pentru cea de-a treia treaptă a podiumului. Să fiu în locul lui Crin Antonescu, aş da duminică un şpriţ “echipei Geoană”. Băieţii veseli din Kiseleff tocmai sunt pe cale să-l facă liderul opoziţiei.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Crine, dă-i duminică un şpriţ lui Mircea!

  1. Buna seara d-le Ciutacu,

    N-am ce face,asta simt eu:sunt perfect de acord cu ceea ce ati scris in articol.
    Cand n-oi fi de acord,cu siguranta va spun.
    Acum,pentru ca nu mai sunt in stare de comentarii si studii,va trimit o metafora,ca sa zic asa,din comentariile lui Dan Puric,pe care il admir foarte mult;cine il citeste ,poate sa inteleaga esentialul…

    “Cum si-a luat permisul auto Dan Puric

    “Dumnezeu, iubindu-ma, ma tot pune la felurite incercari ca sa nu ma plictisesc. Asa a fost si cu soferia. Ne-am luat si noi masina. Atunci mi-a zis sotia ca ar fi bine sa-mi iau permis si eu, ca, cine stie, s-ar putea sa fie nevoie vreodata sa sofez. Pentru mine, lucrul asta a venit prea tarziu si m-am dus la prima lectie de soferie cu emotii de liceean, la un PECO, unde trebuia sa ma intalnesc cu instructorul. Tremuram rau pe marginea trotuarului, ca la bacalaureat, si il asteptam. Cel mai bun lucru era ca omul nu ma cunostea. A venit cu o Dacia de pe vremea lui Ceausescu, careia, cand i-a pus o frana, chiar in fata mea, i-au sarit suruburile pe jos. Le-a adunat tacticos si le-a pus la locul lor, ignorandu-ma.. Era mecanicul absolut, la intalnirea cu imbecilul absolut.

    Locul mortului

    Nea Ilie era plin de vaselina si avea un fes slinos pe cap. M-a citit din prima, si-a dat seama cu cine are de-a face. Daca m-ar fi cunoscut, mi-ar fi spus: ?Vai, maestre, ce onorat sunt sa va fiu eu instructor!? Cand mi-a zis, fara sa se uite la mine: ?Ba, asta e cheia!?, am inghetat. ?Fii atent, a continuat el, ambreiajul este tata, frana este mama, iar acceleratia este copilul tampit care alearga pana ce da cu capul in prima masina.? Absolut genial! Apoi imi spune scurt: ?Treci in locul meu!? Eu, speriat: ?Lasa-ma, nene, ca n-am mai pus in viata mea mana pe asa ceva?. ?Ba, tu nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa te conduca toti tampitii?? Si atunci m-am gandit sa strig si eu la poporul roman: ?Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii??

    Era o adevarata resuscitare, domnule! Si imi tot repeta: ?Hai, hai, invata sa conduci!? Ceea ce a urmat a fost incredibil. M-a scos direct in trafic. Si eu trebuia sa am mana pe volan, pe chei, pe schimbatorul de viteze, trebuia sa ma uit in cele doua oglinzi, dar si in ochii lui. ?Unde te duci, maaa? Nu vezi unde ma bagi? O calci pe baba aia! Nu te uiti in spate? Vezi, ba, ca intra ala in tine!?
    Si m-a tinut asa, de inghetam si transpiram tot, doua zile la rand! Nu mai eram sanatos! Nici un rol, in viata mea, nu m-a solicitat atat de mult si nu m-a adus intr-o asemenea stare. In a treia zi s-a linistit de tot. Statea batranul cu o mana pe volan si cu fesul pe ochi.. Dormea, domnule! ?Inseamna ca am inceput sa conduc bine?, mi-am zis.

    Crucea Sfantului Andrei

    Nu l-ati vazut pe Puric disperatul intre Maestrul sau dormind si traficul din Bucuresti. Si, tarandu-ma incet-incet, am trecut pe langa un cimitir. Atunci Maestrul a deschis ochii: ?Ba, vezi? Aici e o fosta eleva de-a mea!? Mie mi-a inghetat coloana vertebrala. ?In cimitir?? ?Pai da! Nu e singura, e cu sotul!? ?Cum a ajuns acolo?? ?Tot asa, ba, ca si tine, nu a oprit la Crucea Sfantului Andrei, aia pe unde trece trenul. Pai, ba, cand vezi o cruce nu te opresti sa te inchini? Treci ca animalul? Ce-o fi cu graba asta, ca tot acolo ajungi!? Omul asta m-a crestinat pe mine, teologul lui peste. Avea dreptate! Cand vezi Crucea Sfantului Andrei, te uiti in dreapta si nu crezi nici macar in ala de-ti face semn cu steagul, ca e tara plina de prosti. Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei legea!!!”

    Va doresc,cu tot respectul,o seara buna si numai bine!
    IoanaP

  2. Nenea Victor, daca nu faci o aroganţă la “Vorbe Grele” cu berea, cu Crin şi cu Mirciulică, n-ai sânge’n instalaţie.

  3. Geona este totusi indreptatit sa se vrea sef in PSD, ca vorba aia:

    Desi-a pierdut, si n-a trecut un an,
    Vrea iar sef in partid s-ajunga,
    Pentru ce este pro-american,
    Deci o da natural …in ciunga!

  4. Partid de dreapta avem este PNL, pe sanga e bataie mare intre PSD si PDL, cred ca va castiga PDL.

  5. Ca iliescu a plecat din politica pe bune sau tocmai pune, impreuna cu nastase, temelia unui partid la stanga stangii, habar n-am, posibil. Ce stiu e ca plosnitele portocalii jubileaza, marinaru’, viole(n)t sau nu, face tot ce poate pt a minimaliza ceea ce se vrea evenimentul anului in psd iar pesedistii ii ofera lejer si indestul, pe tava, tot ce i-a dorit sufletelul, ba si-n plus! Si, ca un facut, azi, o doamna profesoara de etnie rroma, cadru didactic cu studii superioare, scolita si devenita tocmai pt a demonstra ca se poate si la rromi, a rostit vorbele fermecate: “dar nu l-am lovit, doar l-am impins!”.O sa ziceti ca textele cu “o fi facut copilu’ ceva!” si “rusine dinu patriciu” au lipsit, dar, sa nu uitam, doamna nu candideaza la presedintie! Totusi, cu micile ei puteri, mult scandal si-o palma la organ, a reusit sa demonstreze ceea ce noi deja stiam! Si, ca si cum n-ar fi de-ajuns, doamna ridzi e gravida! Poftim de mai fa-i ceva, poftim de mai catati-i in laptop, ia poftim, mai musiu, de mai ancheteaza unde-s banii! Apropo de ridzi si bani, nu gasesc nicaieri ultimul spectacol de umor si voie buna oferit de eba la PE!

  6. Fara sa fiu analistu’ neamului cred ca in poza apar cei doi gropari ai PSD si PNL. 🙁
    La PSD este clar ca Geoana a bagat partidul in gard si vad ca tot nu se satura,mai vrea o tura. La mai mare.
    La PNL urmeaza sa inceapa veselia cat de curand(cu sau fara spritz),iar pana la viitoarele alegeri multa lume o sa se dumireasca ca noul “messiah galben” este,din pacate,doar un ambalaj gol si frumos graitor.
    La PDL se va schimba firma,actionarii se vor mai amesteca intre ei,iar in buna traditie pragmatika romaneasca in 2012 probabil vor avea cale libera la guvernare,daca or mai avea peste ce sa guverneze.

    PS: Pe cand o palmuiala cu simt de raspundere intre deontologi la ora de maxima audienta?
    Avem o tara vesela! 🙂

  7. Ce ar fi daca ar dispara FSN-ul rosiu-portocaliu de pe scena politicii romanesti? Poate ca tara ar intra pe bune intr-un progres rapid.

  8. Mercur şi eroarea umană

    Trăgând cu ochiul la efemeride, atenţia este atrasă de opoziţia dintre Marte retrograd / Mercur şi cuadratura dintre Saturn / Pluton, două aspecte nefavorabile care vor persista destul în continuare. Eroarea umană ce i se atribuie lui Mercur stă şi la baza catastrofei feroviare din Belgia, petrecută ieri, şi altor recente accidente cu victime. Aceste necazuri cu factor comun eroare umană vor continua, şi nu ar trebui să fie ignorate de muritori.
    Apreciez că gesturile politice recente ale domnilor Adrian Nstase şi Ion Iliescu fac parte tot din categoria erorilor umane, încă remediabile !

    Efemeridele de astazi
    16 februarie 2010

    Soarele in Varsator, la 27°07′
    Luna in Pesti, la 16°42′
    Mercur in Varsator, la 8°04′
    Venus in Pesti, la 5°32′
    Marte R, in Leu, la 3°37′
    Jupiter in Pesti, la 6°43′
    Saturn R, in Balanta, la 3°40′
    Uranus in Pesti, la 24°57′
    Neptun in Varsator, la 26°12′
    Pluton in Capricorn, la 4°45′
    Nod Nord R, in Capricorn, la 20°37′

  9. Nu stiu de c va cazniti cu totii sa vedeti care e mai bun de presedinte la PSD.
    Adica daca in campania electorala Geoana a cedat nervos is a luat-o razna, de ce nu s-a gasit niciunul care sa-l duca la psihiatru sau cel putin sa-l inchida undeva sa nu se duca in vizita la Sov?
    Pe hrebenciuc il credeam sincer un om intelgent, dar am costatat cu surprindere ce e dus cu pluta rau, adica tacnit, atunci cand a deschis gura si a clampanit despre flacari mauve.
    Ori la nebuni din astia ce le mai trebuie si presedinte?
    Daca n-ar fi Vanghelie acolo, s-ar alege prafu’ de ei, i-ar calca masina cand traverseaza strada si i-ar musca toti cainii cand se intorc seaa de la carciuma.
    Vanghelie le e si mama si tata, le poarta de grija, ii scoate din belele, si tot pe el il injura, cica…nu da bine, n-are imagine.
    Pai decat Geoana treaz, eu mai degraba m-as bizui pe Vanghelie beat.
    Sa aleaga si ei pe foca de la circ, si sa se lase gospodariti de Vanghelie si diriguiti de Antonescu. Basta.

  10. nu exista opozitie!
    PNL e terminat, mai ales la nivel local …
    atat ideologic, cat si reprezentativ …
    PSD … ei bine, PSD se termina singur, la nivel central, intr-un mod cum nici un Basesc nu ar putea sa ii lucreze …
    din pacate, opozitia nu se uita la ce pot “folosi” in acest moment din ceea ce guvernantii nu fac, ci se sapa ei insisi …
    in rest, numai de bine …
    boc cauta pe google salariul lui Isarescu si Topescu zice ca senatorii ar fi bine sa faca pauze de exercitii fizice … pauze de la ce? .. de la scobitul in nas? de la jocurile pe calculator? de la somn? … de la afacerile (pe numele neamurilor) care ii retin sa vina la parlament?
    ma rog, traim intr-o tara inventiva … si asta ne ocupa viata …

  11. Berceanu întreabă pe un ceferist din cei
    10000 disponibilizaţi :
    -Ce diferenţă este între grevele din 1933 şi
    epurările din 2010 ?
    – 77 ani dom’ ministru
    – Bravos !

  12. Suntem un neam de pierzatori. Ne-am obisnuit demult cu asta. A venit Traian? Ooooooooo! Ce virtute am facut din amestecul celor doua popoare si ingenuchierea noastra.Da’ na! Ne-au civilizat! Au venit care cum au vrut, ne-au tavalit in fel si chipuri si ce istorie frumoasa am conceput! Asa ca ce sa ne mai batem capul. Am invatat sa decedam demn! Nu c-ar avea vreo legatura cu PSD-ul. Da’ eu una mi-am invatat lectia. M-am dus de cate ori a hahait baselu multumit de victorie. ‘Oi mai muri o data cand o iesi prostanacul presedinte de partid. Aia cu metempsihoza ma sperie. Ce? S-o iau de la capat de fiecare data in alt invelis??!! Da’ pentru ca istoria e construita cu fiece anonim, ma sacrific. Oricum nu am cum schimba istoria. Ca dac-as avea…inainte de basel, l-as “ascunde” pe Gioana!

  13. ah, si uitasem ceva!
    Antonescu sa ii dea un sprit vineri …
    ca tot e obisnuit sa faca o nefacuta cu o zi inainte …
    ma intreb ce a facut in ajunul nuntii!

  14. “Pe hrebenciuc il credeam sincer un om intelgent, dar am costatat cu surprindere ce e dus cu pluta rau, adica tacnit, atunci cand a deschis gura si a clampanit despre flacari mauve.”

    e un Iuda mizerabil. Ar vinde-o si pe ma-sa daca ar gasi cumparator.

  15. Când văd ce defilare de forţe (‘telectuale, bineînţeles) arată comentatorii, îmi vine să-mi dau palme. De ce trebuie să ajungă rufele murdare ale PSD-ului o problemă naţională? Mulţi le-ar dori sfârşitul (şi eu, printre ceilalţi), hai să-i lăsăm pe mâna lor (că ştiţi cum e, vorba proverbului, pe cine nu laşi să moară…)

  16. Evident fara Nastase si Iliescu, PSD-ul va ajunge un partid de o tristete formidabila…Geoana a demonstrat ce poate face, si nu e o locomotiva pentru PSD, asa ca Antonescu trebuie sa dea spritul..
    Dincolo de toate acestea tin sa va spun domnule ca sunteti bestial..:)

  17. Mai degraba Crin ar trebui sa ii dea un sprit lui Iliescu. Pentru ca locul lui l-a luat. Geoana,.. parerea mea: nu are nicio legatura. Daca nu se retragea, tot el ramanea “omul din umbra”

  18. Daca nu iese Ponta,e jale pentru PSD. Oricum acest partid si-a pierdut din credibilitate.MULT!E costul unui circ continuu.

  19. DOMNULE CIUTACU; va rog sa-mi permiteti sa sa semnalez o situatie grava dar cred ca mai sensibila decit problema cu salariile bugetarilor. Sint o persoana cu handicap accentuet . si m-am bucurat cin am vazut ca cinema se mai gindeste si la aceste napastuite persoane. Adica in NOIEMB. 2009 a fost adoptata legea 360/2009 care era o completare la legea 448/2006 art.26 si prevedea ca pensiile pers. cu handicap grav si accentuat sa fie scutite de impozit.. Am asteptat sa se aplșice si vazind ca nimica nu se intimpla am sesizat ANPH Bucuresti si cu adresa nr.759/DJ/CRP/08.02/2010 imi comunica ca …ORICE FACILITATE DE NATURA FISCALA PENTRU A FI PUSA IN APLICARE TREBUIE SA FIE CUPRINSA IN LEGEA 571/2003 CODUL FISCAL ACTUALIZAT .In situatia actuala potrivit art.I pct.153 din OUG.109/2009 prevederile legii 360/2009 si a legii 448/2006 art.26 AU FOST ABROGATE ::: ATITA a fost acuma guvernul a mai facut o economie la guget pe seama pers. cu handicap. AS dori daca e posibil sa aduceti in discutie aceasta problema sa auda persoanele vinovate de nesolutionare aceste probleme dureroase pewntru noi sa le fie rusine de rusinea lor. Daca as putea i-as imputa direct aceasta gresala a subalterilor domnului VLADESCU chiar dumnealui, ca doar nu eu trebuie sa ma preocup ca toate legile cu caracter fiscal sa fie cuprinse in CODUL FISCAL. VA ROG DIN SUFLET SA VEDETI ACEASTA PROBLEMA CA POATE NE BUCURAM CA CEL PUTIN SI PROBLEMA NOASTRA ESTE IMPORTANTA MULTUMESC …

  20. stiu ca sunt off-topic dar am avut o satisfactie mare sa aud lista spusa de tine aseara. asta astept de la tine sa urli la imbuibati si revin la obsesia mea Prigoana. foarte bine domnule Ciutacu. acum sunt multumit. cat despre subiect miscarea e buna tare, mi-ar placea sa-l vad pe Ponta presedinte, daca ar vrea si Diaconescu ar fi sanse. mici dar ar fi. RESPECT.

  21. Domule Ciutacu,
    Santeti nedrept cu dl.Geoana.
    Acum ,dupa retragerea dlor Iliescu si Nastase, urmate de altele posibile retrageri, cred ca PSD poate sa se apropie de calitatea umana si de stuctura “intelectuala” a PD-L. Dezavantajul PSD-ului este ca Geoana poate fi MARLAN cu dnii Iliescu si Nastase, dar nu va fi niciodata de calibrul MARELUI MARLAN NATIONAL cu numele de cod Zeus.

  22. Domnule Ciutacu,
    stiu ca nu va place sa primiti comentarii cu idei de emisiuni care le-ati putea face… totusi nu ma pot abtine.
    Ar fi interesant sa fie o emisiune cu TRIBUNALUL BUNULUI SIMT
    Sa fie facute procese marilor corupti/penali care datorita coruptiei din justitie/procuratura nu mai ajung sa fie judecati de JUSTITIE. La emisiune sa fie invitati juristi care sa fie procurori, judecatori si altii sa fie avocatii apararii. Daca cei judecati doresc sa participe la emisiune, cu atat mai bine…
    Procesele sa se bazeze pe informatiile care sunt deja publice.
    Sa vedem procesele lui Udrea, Basescu etc.

  23. Mie chiar mi-ar plăcea să fie Antonescu liderul opoziției. Pare mult mai vertical decât toți cei care s-au perindat de-a lungul timpului pe „eșichierul” – așa cum nu-i place lui Badea sa audă -politic al țării ăsteia.
    Problema e ce facem cu tâmpiții ăia de la putere care se declară tot de dreapta. O să intrăm in Cartea Recordurilor ca fiind prima țară din lume cu partid de dreapta la putere si tot partid de dreapta majoritar in opozitie.
    Nene Iancule, acu să fi matale mon cher!

  24. Nu conteaza nimic altceva decat faptul ca acesti “lideri” (Geoana si Crinutz) care deunazi ne cereau votul ( si indrazneau sa-l ceara pentru ei si nu votul nostru impotriva lui Basescu) nu sunt adevarati lideri ai partidelor in fruntea carora se afla si ne-o demonstreaza zi de zi prin gainariliile si invartelile de doi bani pe care le incearca in speranta ramanerii “la butoane”. N-ar fi nici o problema sa ramana “la butoane” dar de apasat nu apasa ei pe nici un buton ci toti acei GEPETO ce-i manevreaza. Sti ce spun! 🙂

  25. Daca Prostanacul Care Este nu a putut fi oprit sau nu sa vrut sa fie oprit sa duca caruta PSD-ului cu oistea in gard macar dati-i brinci cit mai rapid pina nu distruge caruta,s-o gasi cineva s-o scoata si repuna pe drumul bun-poate Ponta?(Nastase sigur ar fi putut,dar sa pus la adapost ca apele tulburi din partid care au scos la suprafata toate gunoaiele sa nu-l mature si pe el)

  26. Am inteles ca Vanghelie a anuntat ca Diaconescu isi retrage candidatura in schimbul unui post important in echipa Geoana.
    Daca e adevarat se dovedeste ca Diaconescu e lipsit de coloana vertebrala….
    Dar se mai si dovedeste ca puterea lui Marean in partid e mai mare decat multa lume isi inchipuia…
    Coroborat cu iesirea lui Nea Nelu din schema ( ti-am zis ieri ca e mai greu cu facutul…) inseamna ca viitorul in PSD e destul de colorat…

    Pentru mine e de neinteles cum oamenii cu scaun la cap din PSD( si nu ma refer la baroni, baroneti, etc) pot accepta o astfel de situatie… Sunt convins ca exista o serie de oameni inteligenti si seriosi in acest partid care se uita uimiti cum partidul se duce intr-o zona periculoasa de unde e foarte posibil sa nu mai poata reveni…

    Din aceasta ultima categorie a facut parte cu ceva vreme in urma si Geoana… Oare care sunt mecanismele prin care un om cu o anumita structura intelectuala poate deveni papusa unui semi-analfabet ca Vanghelie ? Sa fie de vina sindromul prin care puterea corupe ? Daca e asa, ma intreb ce s-ar fi intamplat daca iesea Presedinte….

  27. Lupta pentru sefia PSD seamana din ce in ce mai mult cu o olimpiada, doar ca nu este internationala; dar exista sanse mari sa fie cunoscuta pe plan international!
    Cate institutii, filiale de partid fac parte din Olympic Village? Un model de Olympic Village, care merita sa fie ‘vizitat’ este la adresa de mai jos:

    http://www.aerialphotoimage.com/panoramas/
    GreaterVancouver/OlympicVillage/Vancouver.html

    Sper sa va incante!
    Acesta este modul meu de a raspunde la un ultimatum nemeritat, cuprinzand conditiile irevocabile de a scrie pe blog.De ce nemeritat?
    Pentru ca a-ti exprima incantarea fata de un stil savuros ar fi trebuit sa starneasca aprecieri pozitive.
    N-am primit si n-am dat ultimatum nimanui, si am o experienta de viata mai indelungata ca a multora de pe blog.Dar ca sa “traduc” spusele unui comentator (in sens apreciativ) :”Nu poti pe fi intotdeauna pe aceiasi linie” cu cineva.

  28. astia se bat ca si cand {m}ai au de impartit ceva in teritoriu!mazarica nu mai da nimic la constanta,nu mai are de unde!deci bine,pa,unui nou mandat!prin tara se strang semnaturi anti primari psd!si se strang multe!am ajuns la concluzia ca pdlul chiar se tine de cuvant!isi vede de legile lui neconstitutionale,de facut autostrazi…inexistente,de furat fara perdea,de prostit prostitii!!!stiti ce?BRAVO LOR!!!!!!!DACA NU E NIMENI,NIMENI,NIMENI SA LE TINA PIEPT !!!!bla bla bla psd bla bla bla pnl….dupa alegeri au facut,impreuna,dar….separat,o promisiune postelectorala….IMPREUNA CONTRA CAMARILEI PORTOCALII!!! si noi,ciuruitii,care nu ne-am lasat ,,prostiti,,de chior,am crezut!ne-am zis;hai ca nu-i dracu asa negru!!!!poate-poate!multi votanti base si-au luat-o cu boci si udre si blagoi si videni si berceni….ne-am luat-o si noi,ceilalti.acum ne-o luam si cu opozitia ocupata sa-si faca opozitii…unii altora…la ei in partid!adica 2-0 pentru base si ai lui!ciuruiti la dublu!m-am saturat de latraturi la emisiuni din partea opozitiei!nu mai pot cu astea,vorba lui badea!e timpul sa se mobilizeze opozitia noastra majoritara!!!!daca nu….bine!la urmatoarele alegeri fie nu vom mai merge la vot,fie ii vom vota pe portocalii!ideea nu e sa ramai anti!asta stim!si?altceva?ideea e sa ne scape de ei!base cred ca-si freaca mainile!ii iese much better dacat se astepta!si uite asa,pe mana opozitiei,vom ajunge cu totii,pe masa portocalie!

  29. fara nenea Iliescu, mai draga, de altfel de departe cel mai bun politician roman, PSD-ul incepe sa valoreze din ce in ce mai putin fata de o ceapa degerata. daca mai renunta si Nastase, care a invatat ceva in toti anii astia de la lider, chiar ca moare singurul partid de stanga din Romania, sau, in cel mai bun caz, devine anexa portocaliilor. pacat.

  30. Ce soarta ciudata: Crin, un om care are tendinte clare de a conduce cu mina forte, e sef la un partid al oamenilor LIBERI in gindire, greu de inregimentat, iar Geoana e sef la partid de tip gloata tzugurlana pe care il conduce intr-un stil de director de scoala de balet si bune maniere. E limpede deoarece pina si Bunicutza Iliesci regreta ca Antonescu nu e la PSD. Ce ar fi sa faca cei doi rocada mare, caci la urma urmei ideologia politica e o mare vrajeala!

  31. Hai sa va explic de ce mi-e teama de Crin:

    Omu’ asta dupa 20 de ani de politica s-a ales cu praful de pe toba. Daca baga si el mina il puteam plasa la categoria restu’ politicienilor balcanici, dar se pare ca n-a bagat. Eu unul cred ca nu s-a priceput sa bage mina.

    Pe treaba asta tre’sa compenseze din alte parti, si anume scena pur politica unde vrea sa se afirme la categoria grea. A stat omul in umbra lu’ Tariceanu, a crescut, si cind i-a venit timpul l-a ras. Ei da, dar nu singur, ci FOLOSIND oameni ca Orban, care pentru jobul respectiv erau buni, dar acum ajuns in etapa urmatoare au devenit DISPENSABILI, deci cu alte cuvinte hai pa-pa-pa.

    Dupa parerea mea eliminarea lui Orban din planurile lui de viitor denota o lipsa de caracter extrem de periculoasa atit pentru scena politica cit si pentru “societatea civila” . Nu vad de ce Crin ar fi mai bun decit Base care facea la fel, dupa ce se folosea de oameni se debarasa de ei scurt pe doi. Daca aveam o oarecare admiratie pentru el acu citeva luni, pentu capacitatea sa de a contrui o echipa si de a valoriza un om ca Orban, tre’sa va marturisesc mare dezamagire ce o simt acum, cind ma gindesc ca omul, de aceiasi bani, era un bun lider PSD. Si lista ar putea continua.

  32. Zice purcelix: “…iar Geoana e sef la partid de tip gloata tzugurlana pe care il conduce intr-un stil de director de scoala de balet si bune maniere.”

    Mi-a plăcut asta! 🙂

  33. @Victor Viutacu:

    Draga Victore, am o idee! In toti acesti ani de scris pe blog ai interactionat prin intermediul condeiului electronic cu multi oameni. Unii din ei s-au bucurat de ospitalitate blogului tau de ani buni de zile, devenind “de ai casei”. M-as bucura daca la finele anului ai alege unu dintre cei ce in mod constant posteaza comentarii si l-ai invita exclusiv la o emisiune live la Vorbe Grele pe post de … oaspete. Te asigur ca interesul si asa mare sirnit de emisiunea ta ar fi inzecit.

  34. Draga Victore, iti scrisei ceva da’ s-a dus pe apa netului uploadul. Ideea era simpla. Ce ar fi daca la finele anului ai selecta pe unu dintre cei ce in mod constant s-au bucurat de ospitalitatea blogului tau ca invitat de baza la o editie speciala a emisiunii Vorbe Grele. Te asigur ca fanii si c ei ce comenteaza constant pe blogul tau ar fi fericiti, iar audienta unei asemnea emisuni (nu ca ai avea nevoie) ar fi inzecita. Asteptam decizia ta!

  35. PSD nu mai are nicio sansa de redresare. Totul e sortit neantizarii. Asta este prognoza mea. Nu reusesc sa vad cum ar putea reusi redresarea PSD. “Cine?” – asta este intrebarea. Unica.

  36. “Antonescu liderul opozitiei, de departe” – sa fim seriosi, el se straduie macar sa para liderul propriului partid. Dar toti din PNL stiu ca altcineva “il face din cheita”. 😉

  37. cel mai scârbos este vânzătoru de maşini unelte de prin cluj
    toate ca toate da de iese Geoanică iarăşi are să îl ducă maşinist uneltistu cu epoleţi la Cotroceni să discute marinăreşte cu şeficu la o tablă
    la ăştia de la piesedeu reforma îi ceva de domeniul filmului avatar…

  38. Daca nu-i Nastase,mai bine Geoana.Restul,daca ne uitam putin in urma,au cam facut sluj lui Basescu.In afara de Crin Antonescu,care dintre ei l-au infruntat pe Basescu? Nici Diaconescu,nici Ponta ,n-au prea aratat muschii catre Presedinte.Timid,poate,Geoana s-a luptat cu Basescu si in tara,impreuna cu Antonescu,a cam castigat.Hai sa fim drepti cu el.Imi pare rau,dar Ponta este f departe de Nastase,desi deseori este asociat grupului lui Nastase.A stiut Basescu ce-i face PSD-ului cand l-a compromis pe Nastase.Uitati-va cine se opune lui Geoana?Priviti si trageti concluzii.In afara de Nastase nu merita nimeni sa-l inlocuiasca pe Geoana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.