Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crine, dă-i duminică un şpriţ lui Mircea!

Crine, dă-i duminică un şpriţ lui Mircea!

Congresul de sâmbătă putea fi momentul politic de relansare a PSD; ca forţă de stânga şi ca lider al opoziţiei. O structură care, după ce a stăpânit la propriu ţara, a ajuns să se înfoaie demonstrativ-pisiceşte la televizor, să trăiască din ciubucuri şi să râcâie timid cu gheruţele pe la uşile puterii.

Un partid care a reuşit contraperformaţa ca, după ce şi-a schimbat întru reformare autoritara conducere, să piardă patetic, pe linie, vreme de cinci ani, absolut toate alegerile la care a luat parte, de orice fel au fost ele. Dacă o ţine tot aşa, cu sau fără Mircea Geoană preşedinte, la alegerile din 2012, mi-e teamă că tabloul politic va arăta un partid de stânga care să va lupta dramatic pentru cea de-a treia treaptă a podiumului. Să fiu în locul lui Crin Antonescu, aş da duminică un şpriţ “echipei Geoană”. Băieţii veseli din Kiseleff tocmai sunt pe cale să-l facă liderul opoziţiei.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Crine, dă-i duminică un şpriţ lui Mircea!

  1. Nu le plange nimeni de mila PSD-istilor. Din punct de vedere al perceptiei publice, din cauza atator scandaluri pe fata si gashtilor la vedere, da impresia de partid instabil. Nu spun ca nu sunt gasti si in celelalte partide, “slava Domnului”, dar parca nu sunt atat de “pe fata” si de crancene in dispute cum sunt la astia. Nu stiu sa se manance intre ei cu jaluzelele trase. Nu exista un “tătel” care sa mai ude cainii cu apa cand se incaiera, ca in PDL.

  2. Este o problema despre care vad ca se vorbeste extrem de putin:ati auzit despre Fundatia Fondul Bisericesc Ortodox Roman al Bucovinei? este un proces ajuns in ultima faza la Curtea suprema… intre statul roman si Fundatia..care este o fundatie de drept privat.Este o mare istorie de scris despre ce este ,ce a fost acest fond care este al statului de la Franz Ioseph incoace.Daca va intereseaza,poate scrieti,poate aveti nevoie de detalii.Este vorba de 166,613 ha de padure .astept raspuns dl Ciutacu.Poate veti trece cu vederea vorba precum statul este cel mai prost administrator…Ar fi interesant de vazut cum a fost reprezentat statul in acest proces daca a pierdut fiind proprietar de drept,pentru ca in Bucovina Imparatul a secularizat averile manastiresti cu o suta de ani mai devreme decat a facut/o Cuza in celelalte tari romanesti…

  3. Sincer, cred ca acest partid va muri daca nu schimba liderul acum ! Poate da D-zeu si Ponta ne face in sfarsit o bucurie duminica , o bucurie pentru toti adeptii stangii din Romania ! Geoana este cel mai prost lider al acestui partid, iar cu Vanghelie in echipa este dezastrul partidului ! Sper ca cei care ne reprezinta la congres sa voteze pentru viitorul partidului si nu pentru interese marunte ! Treziti-va este ultimul tren !

  4. Baiatul asta “finut si diplomat” nu are obiectele de inventarul barbatilor si sa isi impuna vointa, precum Crin.
    Deci nu va temeti ca o sa piarda Crin, deoarece o sa cistige pe linie, cu martz, si nu le prea da nimic nici lui Tari si nici lui Obraznikovici.
    PNL nu are alternativa viabila si credibila.

  5. Nu le mai plange de mila, ai incredere in Vanghelie! 🙂 (care este, in momentul de fata, unul dintre putinii de prin PSD care au calitati de lider si care pare sa fi castigat alegerile din PSD pe “persoana fizica” 🙂 ). In orice caz, ca intotdeauna, cei care pierd trebuie sa-si asume raspunderea pentru infrangere, nu cei care castiga. Ar fi absurd sa spui, de ex., ca e vinovat Basescu ca a castigat alegerile. Geoana e vinovat ca le-a pierdut. Este impotriva naturii umane sa nu vrei sa castigi. La fel cum noi toti suntem vinovati de situatia in care ne aflam si nu manelistii, Basescu sau mai stiu eu cine. Noi am pierdut. De ce trebuia sa le fie altora mila de noi?

  6. Frumos mort mai e si PSD-ul asta !… Si vesel ba, viu, zambitor al dracu’ mort… chemasera astia popa si el tot mai datea din picioare… “Al dracu s-asta, nu mai moare odata… tot se mai zbate…” susoteau bocitoarele pe la colturi, cautandu-se prin buzunare de tamaie si aranjand lumarile in sfesnic… 😉

  7. Avea dreptate d-nul Antonescu, cand spunea ca trebuie sa ramana doar 2 partide importante, PSD la stanga si PNL la dreapta. Sper sa fie asa peste cativa ani si cele doua partide sa dea peste bot partidului portocaliu. cine stie, poate ce se intampla acum in PSD face parte din acest plan.

  8. Oricum PSD-ul se va rupe in curand, poate chiar in 3 – o aripa pro basescu, una cu geoana spre liberali si una de stanga.
    Nu cred ca are rost sa jelim decesul acestui partid fiindca nu se va schimba nimic pe esicherul politic.
    Eu inca mai sper sa apara omul politic si partidul care sa atraga cele 75 % din voturile romanilor care inca nu se regasesc “politic” (45 % care nu au votat si inca 17 % + 17% din cei care au votat basescu sau geoana “contra celuilalt candidat” )
    Curand si Crin va fi sfasiat de liberalii, care pt afacerile lor sunt in stare de un pact cu diavolul, in frunte cu catarama si tariceanu.
    Oare cand va apare un partid de centru, un partid si pt cei “multi si amarati”, dar si pt investitorii mici si medii ?
    Acum avem partide de stanga si de dreapta, dar de fapt sunt partide clientelare, care servesc numai celor “foarte putini”

  9. Io am vaga banuiala ca, spre marea satisfactie a basexului, pesedeu’ se va rupe! Nu-i pling deloc, ba chiar le inchin si o OOO DA-i in….
    Am o cunostinta membru de pe vremea feseneului de la care stiu ca in teritoriu (pe aci pe la noi) geonelu’ nu-i prea inghitit iar la congres vor fi doar 25 de sustinatori frenetici de-ai acestuia (in frunte cu sefu’ Cindrea), cei cu alte pareri fiind sfatuiti sa stea acasa (cu toate ca ar fi avut dreptul sa fie la vanghelion). Democratie de partid, sau nu?!?!?
    Banzai! si sa-i ia dracu!

  10. D-le Ciutacu corectati pana nu se prinde dusmanu’:…partid de satanga care SE va lupta….

  11. Nu ma intereseaza in mod deosebit PSD. In acest moment insa toate fortele politice sunt chemate sa faca front comun impotriva pericolului comun. M-as bucura sa Ponta sa aiba castig de cauza; mi se pare umilitor ca Vanghelie sa reprezinte partidul. O aberatie.
    Geoana nu este in stare de nimic; imi pare rau dar nu are vocatia sa conduca ceva. Ar fi bun executant – poate si este executant al ordinelor venite de la diferiti baroni- dar nu are putere de conducator. Inchipuiti-va ca ar fi ajuns Presedinte al Romaniei. Cred ca Vanghelie, Mazare, Oprisan si de ce nu chiar tov. General Oprea -n-ar fi tradat- ar fi facut ei legea. Geoana nu este nascut sa fie sef. Daca la Congres iasa el presedinte, partidul va fi distrus. Atat din interior cat si din exterior. Nea Nelu a renuntat pentru ca a inteles ce se pertrece.
    Crin Antonescu are datoria sa preia postul de lider al Opozitiei. Altfel, adio si n-am cuvinte…

  12. Fara a fi un simpatizant al PSD, din contra, cred ca pentru acest partid cel mai bun lider ar fi C. Diaconescu. Cred ca acest om ar putea fi pentru socialisti ceea ce este in prezent C. Antonescu pentru liberali.

  13. Eu – în locul lui Mircea Geoană – aş privi mai rezervat congresul PSD! S-a mai culcat el odată preşdinte şi s-a trezit ciuruit!

  14. Update: Daca se retrage “bunicuta” care e singurul lucid in PSD( nu in gasca, ci nominal se castiga alegerile),se rupe PSD-ul. Hei, ce fericire: vom ramane cu un unic partid si unic_conducator!Adio, opozitie !

  15. Lasa ca nu o sa moara de foame 😀

    Lasand un pic gluma la o parte, PSD nu are cum sa ajunga pe locul 3. O mare parte a electoratului voteaza PSD oricine ar fi acolo. Partidele astea noi gen cele ale lui Oprea, Cosmanca nu o sa aiba nici o sansa. Dupa cum vezi ca nici PC-ul “mogulului” nu prea are sanse. In plus peste tot in lume lupta se da intre un partid de stanga si unul de dreapta, nu intre 2 de dreapta. Ca PDL-ul nu prea are nici o ideologie in afara de a banului… asta e alta discutie.

    Oricat de liberal as fi eu, PNL-ul nu o sa fie niciodata partid de 25% si tu stii foarte bine asta. O sa fie mereu partidul ala de pe locul 3 🙁

  16. Ponta poate fi cel care va relansa partidul , e si fost procuror, nu un diplomat ca Geoana
    Domnule Ciuatcu , poaste imi spuneti are sansa Ponta sambata? Ca jurnalist aveti si dumneavoastra informatii , surse.
    e 100 % Geoana?

  17. Sunt in afara subiectului, prieteni.Scuze, Victor Ciutacu.Aud ca s-a ridicat licenta pt.fabricarea vaccinurilor la Cantacuzino.Asa le trebuie, daca am indraznit sa nu cumparam de la straini.Mi-e scarba.Si atunci, cum draq sa nu ma gandesc la teoria conspiratiei? Este singurul institut din Europa care fabrica vaccinul anti TBC pt.nou-nascuti…Vai s-amar!

  18. Ma doare-n cot de PSD si de cine o sa conduca de acum incolo , asta nu are nici o legatura cu noi astia multi.Daca in perioada 2000-2004 cei din PSD ar fi fost mai putin nesimtiti si super-aroganti, astazi aveam un nivel de trai mai ridicat, Nastase era poate la al 2-lea mandat si noi n-am mai fi avut parte de oroarea asta de clan mafiot portocaliu. De ei a depins.

  19. Bine le face, dom Ciutacu’, Geoana tuturor acelora care-au vrut jugulara lui.Nu-s fan PSD,mi se rupe si de stanga si de dreapta, dar as dori sa le vaz moacele stalcite tuturor acelora care-n noaptea de 6 decembrie se repezisera cu icoane si temeneli sa-si lase balele pe obrajii “prostanacului”.Cum l-ar fi lins alde Ponta si Oprisan, direct in cur,pentru vreo sinecura,vreo licitatie…cum si-ar mai fi pus cenusa-n cap si s-ar mai fi gudurat pe langa Vanghelie manivela aia de Mitrea care, daca a citit si el vreo doua brosuri la viata lui, are impresia ca-i mare ideolog.Si la urma urmei dom Victor, chiar nu inteleg de ce se crede ca doar cu schimbarea lui Geoana PSD-ul se va limpezi ideologic si va deveni o stanga mai frecventabila, cand in urma cu doar doua luni l-am votat ca garant al proiectului Johannis ? Si nici primarul Sibiului, nici Crin Antonescu nu aveau o problema de imagine cu Geoana.Ca simplu cetatean eu cred ca alegerile viitoare le va castiga opozitia unita, un nou proiect Johannis si nu un partid anume asa-zis reformat,curat si reimprospatat.Si sa stiti ca de-alde Vanghelie au existat si vor exista in toate partidele caci partidele nu sunt manastiri de maici si treburile murdare trebuie sa le faca cineva.Parerea mea…

  20. singura sansa ramine Ponta…
    daca nu va calca si asta in strachini…
    cu Geoana se va alege praful de marele partid de stinga…
    ce umflat e Mitrea si cit de multumit de sine poate sa fie manivela sindicala!

  21. crin este lider…oricum.
    parca in poza asta,geoana ridica mana lui crin!
    invingatorului,i se ridica mana…

  22. Poate ca nu sunt asa informat ca voi, dar eu nu vad nimic grav impotriva lui Geoana sau Antonescu.
    Dupa parerea mea, Geoana e bun ca sef PSD. A demonstrat ca stie sa piarda. Eu cred ca a refuzat sa mobilizeze la toata capacitatea “masina PSD de fraudat alegerile”. Daca o facea, castiga alegerile ca nu degeaba sunt considerati PSDistii inventatori ai turismului electoral.
    Vizita la Vantu si prestatia mediocra de la ultima intalnire cu betivanu… poate fi o explicatie aici, diferita de faptul ca Geoana e un “prostalau”.
    Ma intreb, daca PSD/Geoana il invingeau pe Basescu, era mai bine pentru noi/Romania?
    Raspunsul meu: Nu sunt sigur ca era ceea ce ne trebuia. De ce? Pai daca basexu pierdea alegerile/imunitatea erau sanse mari ca cei ajunsi la putere s-l lase sa scape (de mila/de teama sa nu starneasca o furtuna) de penalurile care ii plutesc deasupra capului.Faceau aceiasi greseala care am facut-o noi la revolutie cand am lasat sa scape securistii. Trebuia sa umplem in 25 Decembrie 89 inchisorile cu toti sefii de pe listele de salarii SRI si sa ii anchetam. Mare greseala ca nu am facut-o. Nu vom duce o viata normala pana cand TOTI SECURISTII CARE AU PUS STAPANIRE PE ROMANIA dupa 89 nu sunt in spatele gratiilor.
    Acum, in 2009/2010, aveam nevoie de aceasta infrangere; si noi si Geoana/Antonescu.

    Aveam nevoie sa realizam cat de periculosi sunt securistii.Nu Nastase 4 case e inamicul public numarul unu, ci acel/acei individ/indivizi pentru care Romania are cea mai mare incidenta a cancerului pulmonar si a leucemiei. Acei indivizi pentru care fostul primar al Mediasului a disparut rapus fulminant de leucemie, Dan Iosif cancer pulmonar, Zoia Ceausescu cancer pulmonar+cancer de colon, si lista continua.
    Toate astea sunt crime politice. Se fac INCA CRIME POLITICE IN ROMANIA. SRIul vechi si nou se ocupa cu asa ceva. (sa nu uitam de inscenarea lui Gadea cu betivul de sub roti)
    Trebuie sa ne cunoastem inamicul pentru a invinge in lupta. Cine este de fapt dusmanul nostru?
    Nu Nastase, nu Geoana, nu Iliescu…. ci securistii care controleaza AZI aproape 100% politicul. Va dau eu un nume al unui ticalos care inca din umbra ataca ca un sarpe veninos: Magureanu Virgil (Aka ROMANUL PUI DE DAC, Imre Asztalos). Magureanu s-a ascuns in umbra dar uneori il mai “pisca” amorul cu camerele de luat vederi ale mediei si mai deschide gurita.
    Va amintiti cu a iesit din umbra sa prevesteasca multe alte aresturi care vor urma dupa Jiji Becali? Ala era planul, sa mai faca alte arestari (Nastase, jurnalisti, etc) dar din motive numai de el (basexu) stiute, s-au oprit la Jiji.
    Da-ti si voi nume cu cei care pot fi in spatele mizeriei in care a ajuns Romania. Avem nevoie in curand de listele plosnitelor cu ochi albastri.

  23. Aveti perfecta dreptate! Pentru Crin ma si bucura prostia PSD-ista, in loc sa ma revolte! Obsesia pentru putere a gastii lui Geoana o sa-i scufunde iremediabil. Prostia si lacomia astora devin proverbiale! Sa radem deci si sa aplaudam!!!! Dupa cum spuneam, niciodata Base nu a fost vreun destept, doar a avut norocul ca astia sa fie foarte prosti, in frunte cu prostanacul Geoana !!!!!

  24. “Prostanacul” va face instructie, cat de curand, in partid cu toti “desteptii”.

  25. “Prostanacului” a inceput ca sa-i placa singele politic.
    Mai vrea o tura.
    Credeti ca este atit de prostanac ? 😀

  26. Hehehe! Cred ca-i da si un Don Perignon pentru ca stie ca o sa mature pe jos cu el la urmatoarele prezidentiale.

  27. Crin trebuie si o sa fie noul presedinte al Romaniei dupa Flacarescu… Geoana o sa aiba “un mare merit”: acela de a fi artizanul distrugerii PSD. Daca in 2 zile au plecat Mastase si Iliescu, chiar cu toate minusurile lor – mai ales la imagine, trebuie tras semnalul de alarma. Ceea ce ma intriga este faptul ca, parerea mea, tocmai “echipa lu’ Geoana” e in cooperativa cu aia de-si zis PDL. Adica… Base. Poanta e ca tocmai Prostanacul il arata cu degetul pe Mitrea inspre directia respectiva. Diversiune?! Vrea Geoana la guvernare cu PDL? Adica la “ros un os” cu asfaltangii, bordurierii, viutoancele, tablitele de masina, piticii si toti nesimtitii care sunt in fruncea tarii. Rau! Cinstit, desi cred ca nu are sanse, sper ca Ponta sa castige.

  28. Domnilor nu mai dati atita importanta acestor lucruri “minore”. A trecut mai mult de un an si domnul boc nu a publicat inca nici o erata la publicatiile dinsului despre interpretarea constitutiei!!

  29. Dak revine Ilici la cirma psd, Crin se poate si imbata cu pros’. De suparare
    Mai ales daca tunde scurt-scurt floacele mafiote ce i-au crescut crestetului social-democratic al psd 😉

  30. In ideea ca veti citii acest e mail si nu veti ramane indiferenti as vrea sa va spun ceva concret in legatura cu salariile celor din Jandarmerie.
    Toate sporurile incepand cu luna Ianuarie au fost incluse in salariu,mai putin sporul de radiatii(antena).Nimic deosebit pana acum.DAR si acum fiti atenti-anul trecut unii si altii(nu toti)au beneficiat de SOLDA DE MERIT.Aceasta, se acorda pe perioada unui an calendaristic incepand cu luna ianuarie si pana in luna decembrie inclusiv.Se acorda unui nr limitat, pentru meritele deosebite din anul anterior.Vreau sa va spun ca si aceea solda de merit a fost inclusa in salar(solda)si toti cei care au beneficiat de ea anul trecut merg ,,binemerci “in continuare si anul acesta cu aceasta solda de merit.Asta si pentru cei care poate nu mai meritau anul acesta.Din cate imi aduc aminte D nul Boc ne a comunicat ca s-a terminat cu soldele de merit si ca ele nu se mai acorda.Va intreb: e corect?Cum se poate ca un Sg.Maj. sa castige mai multi bani(in jur de 1.5mil lei vechi,la acest nivel-in plus)ca alt Sg.Maj. cu aceeasi vechime?Cum pot fi diferente de salariu?Curtea de Conturi stie?Cum a putut fi inclusa in salariu aceasta solda care era un fel de premiu pt merite deosebite?
    Puteti verifica ceea ce v am scris si doresc ca adresa de pe care va scriu sa ramana anonima.
    Va multumesc

  31. Un minim bun-simt il obliga pe Geoana sa nu isi mai depuna candidatura. Nu face decat sa intareasca impresia pe care a lasat-o, aceea de “prostanac”. Dupa gafele memorabile din campania prezidentiala (care nu s-a incheiat de atat de multa vreme, incat sa fie deja uitata), ar fi fost bine daca macar “Mihaela, dragostea” lui l-ar fi sfatuit sa ia o pauza. Dar simtul ridicolului lipseste cu desavarsire! Imi pun sperantele (e doar un cuvant…. SPERANTA oricum nu mai am in tara asta) in victoria lui Ponta. Desi… ma indoiesc. Oare ce am facut sa meritam sa traim in tara asta, cu “politicienii” astia care ne provoaca tot mai mult sila si dispret???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.