Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Consultantul intră cu acte-n politică

Similar Posts

66 thoughts on “Consultantul intră cu acte-n politică

  1. cs imi pare un pitic ascuns dupa fustele nevestei. nu-l cunosc dar asa cum a spus un tip destept prostii au aparut pe lume in momentul in care omenirea a invatat sa vorbeasca. ca sef al sie tipul a vorbit multe prostii iar sistemul l-a rejectat, foarte adevarat ca din sistem facea parte la varf popeye. sa fie o actiune datorata conflictului udrea – saftoiu? (asa ca-ntre femei)

  2. Cate lucruri ar putea povesti omul asta…bine, pariu pe un Grolsch ca n’o s-o faca.

  3. Hmmmm ! Nuştiu ce să zic ? În general ăştia de au pupat fundul băsescian o anumită periodă de timp, după care, “scuipaţi” fiind, întorc armele împotriva sa, sunt destul de duplicitari. La fel şi “ăia de-s pe invers” : din duşmanii Băsescului, peste noapte au devenit cei mai “înverşunaţi” apărători ai lui. Să-l vedem deseară la “aparat” cum prestează, când îmi doresc ca întrebările să fie cu adevărat “grele” şi cât mai incomode.

  4. @mihaic3001: as prefera sa citesc comentarii despre prestatia lui publica, nu despre trecut

  5. Si el si sotia lui au fost printre cei foarte apropiati de Basescu Traian.
    In doamna Saftoiu nu am incredere nici acum chiar daca este parlamentar PNL.
    Depinde doar de domnul Saftoiu, de felul in care va evolua de acum in colo, daca va reusi sa imi castige increderea.

  6. Mie mi se pare că spune, atât cât l-am urmărit, lucruri corecte. Nouă însă ne va lua un timp să “uităm” comentariile făcute de Mirciulică, la adresa lui, cândva… 😀

  7. Ca sa stai un timp indelungat la conducerea unui serviciu secret, tot ce ai de facut e sa-l servesti pe ala de te-a pus, ceea ce omu’, vertebrat fiind, a facut si sa taci intelept din gura, cand nu te-ajuta sinapsa.
    N-am nimic cu omul, dar produce impresia ca ar fi, oarecum, la modu’ eufemistic, limitat.
    Si sa nu uitam ca i-a poftit inimioara Adrianei sa-si bea cafeaua dimineata cu J.E. Hoover de Dambovita. Ca-l stia de competent…:)))
    PS E-ul e de la Elwis.:p

  8. Am cateva intrebari pentru invitatul emisiunii. Domnia sa il cunoaste bine pe presedinte. Care-i opinia domniei sale : Presedintele il schimba pe premier, domnul Boc, inainte sau dupa confruntarea cu Blaga. Daca il schimba cu doamna Udrea sau cu doamna Vass. Sau daca il schimba si inainte si dupa congres?

  9. Prestatia publica a dlui Saftoiu a fost,si e una normala,nici prea-prea nici foarte-foarte.Exceptie,facind acea declaratie de la comisia parlamentara,unde,cred eu,ca nu mintea deloc!
    Acum,daca domnia sa intra in PNL,dna Saftoiu ce face,mai sta in PNL,pleaca sau ramin impreuna sa lupte.Intrebarea e,cu cine lupta domniile lor,ca m-au zapacit de cap?Eu,in principiu,stiu cu ce fel partid ar trebui sa votez,insa,ei atita roiesc ca:):):)

  10. Buna alegere, chiar sunt curios sa vad cum s-a autoreevaluat domnul Saftoiu.

  11. Pentru un om care a fost sincer chiar si într-un post în care este bine să taci…să vedem ce-i va aduce politica si,mai mult,ce va aduce el politicii;as dori să fie adevăruri nespuse de pe vremea în care sinceritatea l-a doborât din functie.

  12. cum se intimpla la romani!a intors armele ca la 23 August!
    doua personaje sinistre in tandem!
    exista si varianta ca unul sa ramina linga chior si celalalt sa fie liberal?

  13. Sincer sa fiu, eu unul nu as fi dat dovada de atata toleranta cata are Antonescu si nu as fi primit vreodata ‘familia aghiotanta’ in PNL. Si cand spun asta nu ma refer la lipsa de coloana vertebrala a celor 2 care schimba caruta mai abitir decat Cristoiu (sau cel mult la concurenta cu el), ci ma refer la indulgenta mai degraba PSD-ista a lui Antonescu in ce-i priveste:(. Pacat….

  14. Mie-mi pare cam “lunecos” nenea ăsta, soţul doamnei Săftoiu. Ia-l cum ştii dumneata, nene Victore, că poate “dă din casă”.
    Banzai! şi să vedem (cum a zis orbu’ )!

  15. Aceia, care inca viseaza la o opozitie, care vine pe-un cal alb, in fruntea poporului pe drept cuvant indignat, “vajaind ca vijelia si ca plesnetul de ploaie, vine, vine, calcă totul în picioare” si-l spulbera pe Base, pai dragilor, aceia se inseala.

    Daca opozitia va invinge, DAAACAAA, o va face inhaitandu-se cu cele mai gretoase creaturi, care spumuie prin canalul numit politica. Opozitia va invinge, atunci cand va deveni si mai josnica decat Basescu, chiar daca asta pare imposibil, si va aduna sub acelasi steag al curviei si depravarii, toate lepadaturile din viata publica, care ii pot asigura majoritatea mult dorita.

  16. Eu chiar nu inteleg ce cauta asta la PNL cand zilele trecute cred ca la Realitatea avea niste puncte de vedere PDL-iste de-a dreptul. Nu mai stiu ce-a zis dar stiu ca l-am injurat.Trecand peste asta, voiam sa supun atentiei dvs un proiect de lege pe care vad ca il sustin parlamentari atat de la putere cat si de la opozitie care prevede pedepse de 3-15 ani inchisoare atat ptr traficantii de etnobotanice cat si ptr consumatori. Oamenii astia nu se simt bine? Care e ideea sa umpli puscariile cu copii de liceu? Adica noi va aparam copiii de droguri bagandu-i la puscarie…Poate ia presa atitudine ca eu chiar nu am ce face…

  17. Era intrat mai demult. Da’ se abţinea să se sloboadă la glăscior. Amu, s-a slobozi! nu mă-ncălteşte cu nimic…

  18. Mie nu-mi prea spune nimic. Adica, e cam fara gust, fara tasniri, repetand (deocamdata) fraze tip, limbaj de lemn al unei baricade politice.

    Dar poate ma insel…

  19. @violet 🙂 nu stiu de ce am impresia, dar daca
    lucrezi in presa esti mult mai informata decit
    muritorii de rind despre “Mr. Heartbreak Hotel”
    (a.k.a. d-l Elwis), asa ca virgula comentariile,
    fie ele si ale lui Mircea, trec pe planul 2.

    “iubim tradarea dar detestam tradatorii” ar spune
    multi romani cuprinsi de indignare, in timp ce
    citiva ar replica “d-aia n-avem noi pulover pe gît”.

  20. nu m-a impresionat cu nimic. l-am cunoscut si personal acum cativa ani si nu vad nimic care sa justifice “agitatia” din jurul inscrierii lui in PNL. mai ales ca a scapat la un moment dat faptul ca argumentul a fost un loc de deputat. e un tip organizat care actioneaza dupa proceduri standard. dar plat si fara imaginatie. parerea mea!

  21. Este singurul invitat pe care l-a bazait musca. Domnule Antonescu, nu vi se pare ca pute situatia asta?

  22. @Catalin: da, stiu, Crin e un nenorocit. ai uitat sa spui si ca s-a aliat cu Voiculescu

  23. @Victor Ciutacu:
    Ce-l recomanda pe nenea asta in PNL? Trecutul luminos? Vreo abilitate politica demna de invidiat? Parca era “…a vrut sufletelul ei sot, sef la SIE?…a avut sot, sef la SIE…”. N-o fi PNL vreun loc sfant plin de imaculati, dar totusi…sa-l aduci pe un ins care face in politica ce face Cristoiu in jurnalism, mi se pare aiurea. Sau e pe sistemul PSD-ist, conform caruia daca aduci voturi nu mai conteaza ce-i cu tine…poti sa fii si certat cu gramatica limbii Romane (ex. Vanghelie). Intrebarea e: ce voturi aduce Saftoiu?
    Am observat ca va tutuiti asa ca nu vreau sa aprofundez mai mult. Raman totusi la parerea ca o oarece hotarare in a te delimita de anumite persoane, nu strica. Pentru ca daca nu, e posibil ca spre ex. Blaga (dupa ce demisioneaza din PDL dupa congresul de maine), sa fie si el primit in PNL cu bratele deschise. Si ar fi …jalnic…

    P.S.: Ar fi fost beton daca s-ar fi aliat cu Voiculescu. Macar jupanu’ afacerist l-ar fi invatat pe Crin nitel management. Si anume: nu se angajeaza persoana pe care a dat-o afara concurenta! Dar asta e…vom trai si vom vedea… Poate ca stie Crin ceva ce nu stim noi (adica eu, ca poate tu stii:)).

  24. Ce chestie,nene Victore! Şi să nu zică tabloidu’ nimica… Nici paparaţu’ să nu saie măcar c-o poză… Păi ce divorţ mai e şi ăla?!?!
    “Dracia dracului, sînt un om dezamăgit!” (citat din opera gînditorului Josef Porta, obergrefreiter, prin mila Domnului)
    Banzai!

  25. un tip banal, cel mai slab invitat, nu vad de ce este atit de promovat…..

  26. nu stiu ce sa mai spun, sper ca aparentele sa nu ma insele.nu vreau sa fiu paranoic, dar mi se pare ciudata intrarea celor 2 fosti soţi Saftoiu in PNL…ceva îi lipseşte…

    p.s. la congresul pdl s-a adunat cam un sfert din PIB-ul României…

  27. Saftoiu mai bine ar fi ramas consultant. Informatiile pe care le detine despre actuala putere, precum si experienta in politica ar fi ajutat USL. Acum se ajuta “doar” pe el. in campania electorala….

  28. Blaga: Voi asculta deciziile luate, repet, in Modrogan!:))).
    *Boc zambeste amar*
    Ma oftic ca nu era si Basescu in acel split screen sa-i vad reactia:).

  29. Din surse certe (pe care nu le pot deconspira 🙂 ) iti spun ca la alegerile de la tineret , de la PDL , buletinele de vot aveau cate un mic semn discret in functie de judetul delegatului . Buletinele s-au dat sefului delegatiei care le-a impartit mai departe . Asa se face ca judetul A avea buletine cu un mic “X” in stanga sus , altul un cerculet pe mijloc in partea dreapta , etc. De asemenea , mai stiu ca au fost sefi de delegatie (stiu cel putin unul) care a pus el stampila unde trebuie pe toate buletinele delegatiei sale si le-a impartit abia ulterior .
    Oare acum cum o fi ?

  30. Victor, apropo de intelectuali şi Băse, iată una bună.
    Dacă tot e event free and open to all, poate măcar acolo i s-ar putea pune întrebări pe bune, ar fi interesant.

    Cele bune!

  31. Bun regasit! Invitatul slab, pacat de timpul gazdei. Cinstit, singura noutate e aia cu divortu’, nici nu stiu daca dezvortat de miorlaita prefacuta si plina de rasini, bietul omulet va mai insemna ceva. A, ‘ceati ca consultant!? Politic, desigur!

  32. @ ソリン:
    Nuuu! Nu lucrez în presă, dar mă amuz că ţi-a venit ideea asta! 🙂 Înseamnă că par informată, nu? Mă străduiesc, pentru că, din lipsă de informare şi neglijare nepermisă a vieţii politice româneşti, l-am votat pe Băsescu în 2004. 🙁
    Pe scurt, sunt ingineră ( am profesat şapte ani ), iar în prezent fac contabilitate de la A la Z. La nivel micro, să zicem.

    Despre Claudiu Săftoiu nu ştiu absolut nimic decât ce mi-a arătat A3, şi nici prea multă atenţie nu i-am acordat.
    În sfârşit, că veni vorba de Mircea, m-am întors de o oră din Bucureşti şi cred că n-am ratat pe nimeni dintre cei care contează pentru mine, la şedinţa foto. Mi-a făcut plăcere să stau de vorbă chiar şi cu Nadina Câmpean care, vorba lui Victor, e o prezenţă plăcută pe sticlă la A3.

  33. Precizare necesară: Nadina Câmpean e o prezenţă ŞI mai plăcută …în parc. 🙂

  34. Boc,din motive ca Base se vrea premier.Contez pe Antonescu si Ponta sa nu ii dea acest post.Cat despre candidatura lui Blaga,era asteptare in teritoriu ca acesta sa preia partidul.Recunosc :cu Blaga sef la pd,ma gandeam serios la strategia pnl,indiferent de ce spuneau liderii usl.Multumesc lui Boc ca mentine pd-ul la cote minime.

  35. La Mulți Ani Victore, să trăiești, să fii sănătos și să te bucuri de familia ta. În rest să fii așa cum ai fost până acum și nu uita că există pe lumea asta cineva care să aibă grijă de tine și să-ți lumineze căile și acela-i
    D-zeu.
    Ai grijă de tine și ține aproape de cei care încă-ți mai sunt aproape.
    Toate cele bune redactore-șef!

  36. Si maestrul Sergiu Nicolaescu, la venerabila sa varsta, mai are inca de invatat in ale regiei:).
    Ce sa mai…le-a iesit de Oscar.

  37. Consultanta politica? Cine drac se lasa consultat de asta?A,poate el trebuia consultat politic,asta da!Nu ajunge nici pina la talpa nevestei.Daca nu era ea omul asta nu se stia ca exista.Oricum e bine, a mai crescut USL-ul cu inca un om la “cantitate”,fiindca la calitate veac!

  38. Dacă n-aş fi fost aşa de obosită aseară, n-aş fi uitat că-mi propusesem cu câteva zile în urmă, să zic de ieri:
    LA MULŢI ANI, VICTOR CIUTACU! Multă sănătate îţi dorim ( că-i mai bună decât toate ), putere de muncă şi multă fericire alături de cei dragi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.