Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Conştiinţele publice sunt în vacanţă

Conştiinţele publice sunt în vacanţă

Fiindcă Monicăi Macovei îi pute diagnosticul pus lui Adrian Năstase (mai există foruri profesionale ale medicilor?) şi trepidează orgasmic la gândul că l-ar putea vedea legat, doctorul Şerban Brădişteanu (împreună cu trei poliţişti) e ridicat de procurorii DNA pentru favorizarea infractorului. Asta e starea politică de fapt a României de azi. Procuratura şi serviciile, care controlează CSM şi au ajuns la tupeul de a trage lumea la răspundere că gândeşte şi vorbeşte liber, sunt în continuare ale lui Traian Băsescu. Iar Victor Ponta (frăgezit bine cu plagiatul) şi Crin Antonescu, deşi ipotetic stau călare pe administraţia centrală, încep să se lămurească asupra puterii pe care, de fapt, (n-)o au. Interesant e că, în timp ce statul poliţienesc le saltă oamenii de pe stradă, useliştii negociază cu sârg şi aplicaţie sinecurile din TVR. Probabil că e nevoie de-o reflectare profesionist-deontologică a arestărilor membrilor coaliţiei de guvernământ.

P.S. Când eroul popular Raed Arafat a fost terfelit live de Traian Băsescu, înaltele caractere au umplut studiourile tv şi Piaţa Universităţii. Acu-i vacanţă de conştiinţe.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

113 thoughts on “Conştiinţele publice sunt în vacanţă

  1. In Romania e sport national ca toata lumea sa isi dea cu presupusa, toti sa stie tot, sa se traga toti de sireturi cu toti, e mai mult comunism decat a fost vreodata, in sensul ca acum toata lumea se da cu toata lumea, adica toti oamenii au devenit “cu-adevarat” egali. De aceea, toti ne pricepem la medicina, drept penal/constitutional/international/economic etc., doctorate si cercetare, politica, fotbal, toti stim de toate si facem toti pe peste tot. E o manie si o obsesie nationala infierarea cu manie proletara a oricarei valori din orice domeniu si mai ales sa ne dam cu presupusa in si despre orice. Aici in Romania, e data la intors pana si legea gravitatiei. Pentru ca dupa mintea majoritatii, in mod sigur ca s-ar putea si altfel, nu stie nimeni cum dar in mod sigur nu e singura varianta, asta cu 9.8 m/s2. Nu?!

  2. Domnule Ciutacu, am impresia ca evenimnentele incep sa depaseasca o anumita normalitate sau, daca imi este permis sa ma exprim asa, depasesc o anumita logica a normalitatii.
    Mai intai, o condamnare dubioasa, bazata pe presupuneri si nu pe probe concrete, solide.
    Apoi, o asazisa incercare de punere in aplicare a mandatului de incarcerare, cu o desfasurare halucinanta de evenimente si de intrebari fara raspunsuri, desfasurata aparent in fata presei, cu declaratii si actiuni balbaite din partea autoritatilor si ale medicilor.
    In faza a treia, asistam la incredibila imixtiune in actul medical a, culmea, procurorului general al tarii, a carui cultura medicala il va determina, de exemplu, daca ii vorbesti despre meteorism, sa se adreseze observatorului astronomic pentru lamuriri.
    In a patra faza, absolut ciudat si dovada unui amatorism care doare, s-a trezit si intreaga echipa de “super” avocati a lui Nastase ca ar fi putut invoca, inca dinaintea pronuntarii curtii supreme la recurs, prescrierea faptelor.
    LOL!!!! Fratilor, daca chiar asa stau lucrurile, plecati cat mai repede la banca si virati lui Nastase inapoi toti banii pe care i-ati primit ca onorariu, sunteti jalnici!
    Si ce aflu astazi: mediul Bradisteanu si politistii implicati in ducerea la indeplinire a mandatului de incarcerare sunt saltati la DNA si invinuiti de favorizarea infractorului…
    Dumnezeule, in ce tara traim?!?! Eu, cetateanul de rand, in ce valori sa mai cred? Sa mai am incredere in justitie sau sa ma tem de mana ei, chiar si atunci cand sunt nevinovat, sau poate mai ales atunci?
    Daca ma uit si la restul celor care se intampla in tara asta, mediatizate sau nu, raman mut si incapabil sa mai sper in ceva bun.
    Mi-e teama!

  3. Traian Basescu nu se va lasa fara razboi civil! El ne vrea binele dar cu o singura conditie, sa ne conduca el!

  4. @republica africa: nu-i nevoie sa scrii acelasi lucru sub mai multe pseudonime. baga tot din prima si gata, nu facem chat aici

  5. Lasati prostiile astea !!!
    Prin gestul lui tembel a distrus atatea vieti in jurul lui : a politistilor , a doctorilor a personalului medical si a altora implicit !!!
    Cati mai trebuie sa se prezinte la DNA pentru acest om care la vremea lui a distrus destine iar mafia sufocase tara , pentru ca numai din cauza lui ne-am ales cu Basescu !!!!!!!!!!!!
    Ati uitat deja ???…
    Daca peste 5 ani Basescu pateste acelasi lucru sau Videanu , ati vrea sa plangem si pentru aia ?… Are dreptate Badea : astfel de oameni te dezumanizeaza !!!

    DOCTORUL BRADISTEANU NU MERITA MIZERIA ASTA PENTRU NIMENI !!!

  6. Si inca ceva: stiu ca astia care nu sunt de acord cu voi sunt Basisti dar ar trebui sa vezi ce gen de oamenii se bucura pentru arestarea lui Nastase.
    Printrei ei sun manageri de la Microsoft, ingineri si medici. Nu imi place grupul Intact dar tu imi placi. Te rog sa nu schimbi asta. E un circ si daca tot vrei sa fii jurnalist poti sa investighezi.

  7. Ma uit la Romania TV.Cine-i cateaua in negru(ma iertati va rog)?Numai pe,,colonelul”Turcescu l-am vazut asa de furibund si cu ochii injectati cind cu accidentul lui Orban.Unde am ajuns si mai ales incotro mergem?Si mi-e teama desi sunt la apusul vietii.Dar pentru voi dragi mei.Care este viitorul vostru in tara asta?

  8. @Marius Ovidenie: daca personalul de la Microsoft a decis, in urma unui referendum intern, ca Nastase n-are nimic, e clar. Bradisteanu trebuie impuscat pentru favorizarea infractorului

  9. Ca amintirati de arafat, mie mi-a fost groaza ca o sa ia amploare manifestatia din fata urgentei, cand fiul dlui nastase se pregatea sa citeasca! Mi-a fost groaza pt siguranta baiatului si a familiei, dar mi-as fi dorit. Si altii au gandit ca mine cred, de l-au determinat pe baiat sa se lase pagubas.Cu hoitarii astia portocalii de la toate nivelele, te astepti la orice! Cum ne dovedeste tragerea la raspundere a medicului si a avocatilor, care, brusc par vinovati de toate relele pamantului. Nu ma mir, iar cine si-a imaginat ca marinaru’ e ca si sucombat (politic, desigur!), are ocazia sa vada comportamentul de zombi, e drept, de sorginte damboviteana, a mai sus amintitului! Baietii uselisti se simt probabil ca si cum si-ar fi bagat capul in stup, dar sper spre binele nostru al tuturor, ca nu sunt alergici! Deci, marinaru’ o sa dea din picioare si-o sa muste, cat o mai respira, scurtele momente cand sta calm, sunt alea in care isi mai trage si el sufletul, ca sa poata porni si mai intaratat la atac! E nasol!

  10. Vad ca sunteti pe faza, poate stiti sa-mi raspundeti si mie la intrebarea ” ce avantaje, materiale ori nu, le ofereau gradele, celor de pe lista aia infecta?” Doar nu erau pur si simplu insirati si atat!

  11. Cate abuzuri in tara asta, cat circ ieftin pentru cretini…
    Colegiul Medicilor este complet fara reactie, nu inteleg de ce, este totusi vorba de dreptul,castigat prin multi ani de munca si experienta, de a pune un diagnostic si, in acelasi timp, de imensa responsabilitate care decurge din asta. Daca ajunge oricine sa puna la indoiala un diagnostic…eu spun ca nu mai avem nevoie nici de medici, si asa dl. Basescu ii trimitea prin tari straine, ne e de ajuns dna Macovei sau mai nou dna Kovesi, care nici in domeniul ei nu e specialist, dar se pricepe la medicina… Stie ea ca sunt suspiciuni in privinta diagnosticului…Mai am o nelamurire totusi…De ce doar dl. Dr. Bradisteanu? Pentru ca pana sa ajunga pe mainile domniei sale, dl. Nastase a trecut si prin cele ale medicilor de pe ambulanta si apoi la Floreasca era vorba de o echipa intreaga de medici.
    In cazul politistilor, sindicatul a luat atitudine: sa demisioneze Rus, ca, vezi doamne, daca au savarsit vreo infractiune a fost la comanda directa a ministrului Rus.
    Inca ceva… ce mai ancheteaza Parchetul in cazul tentativei de sinucidere daca DNA-ul a ajuns déjà la concluzia ca a fost, de fapt, o tentativa de sustragere de la executarea pedepsei?
    Suntem pe drumul cel bun, in Romania singurii care mai au dreptul la opinie sunt procurorii (fosti sau actuali) basisti. Cand e vorba de parerea altcuiva se exercita presiuni asupra procurorilor, judecatorilor, se lezeaza imaginea si credibilitate CSM-ului. Dar pe cea a medicilor, a politistilor si a altor categorii socio-profesionale cine o apara? Colegiul Medicilor? Sindicatele? Societatea civila? Rusinos…

  12. Nu se mai poate! In ce tara traim? Trebuie sa iesim din nou in strada! Nu pentru Nastase sau Bradisteanu. Pentru noi.

  13. Am zis ca se bucura pentru arestarea lui Nastase. Victor, te asigur ca o “argumentare” de genul asta functioneaza cu alti cititori de-ai tati. Intereseaza-te, te rog, si ai sa aflii ca nu are nimic. Stiu asta de la o sursa sigura. Tocmai asta e ideea: vedem aceasta desfasurare de forte pentru ca si ei au aceasta informatie. Nu riscau altfel. Ce ai vrea sa faca? Te decridibilizezi si imi pare rau de tine. Eu cred cu tarie ca esti jurnalist.

  14. mai si demonstreaza ca a favorizat infractorul sau e ca`n cazul judecatoarelor de la inalta curte: “reprezinta simbolul coruptie deci este vinovat”?
    adica e suficient ca a zis un procuror ca profesorul Bradisteanu a favorizat infractorul sau mai si demonstreaza treaba asta? daca da cu ce doctori?

  15. @Marius Ovidenie: e impresionanta grija ta fata de credibilitatea mea. tu si cu Macovei stiti sigur ce (nu) are Nastase. eu zic sa te prezinti la DNA, sa depui marturie impotriva conspiratorilor

  16. Ok Victor. Sa iesim in strada pentru fiecare decizie. Sa traim in anarhie.Sunt si oameni care isi doresc sa-l vada pe Nastase la brutarie asa ca vom avea razboi civil

  17. @doctor Floreasca

    Va rog sa detaliati, in ce fel poate gestul lui Nastase sa distruga viata cuiva, daca acei “cineva” ar face exact ce trebuie si este prevazut de lege si proceduri?
    In al doilea rand, ar trebui sa avem acea educatie a consecintelor faptelor noastre, in sensul ca daca acuzam o persoana, in media, de niste fapte, sa raspundem pentru prejudiciul adus acelei persoane daca nu putem dovedi acuzatiile. Nu de alta, dar Basescu si DNA s-au tot straduit din 2004 incoace sa ii dovedeasca vreo vina, insa n-au prea reusit, asa ca nu stiu cat succes am avea noi sa il acuzam pe Nastase de diverse, indiferent ce se zice prin targ.

    Revenind la dr. Bradisteanu, sunt convins ca daca toate actiunile sale au fost corecte, nu are nici cel mai mic motiv sa se teama. Daca lucrurile stau insa altfel, atunci nu trebuie data vina pe altcineva.

    Si gresiti amarnic! In afara de familie, nimeni nu-l plange pe Nastase. Daca credeti ca toti cei care acuza caracterul injust si politic al condamnarii lui Nastase il plang pe acesta din urma, atunci n-ati priceput absolut nimic!

  18. Victor,
    Am cateva comentarii despre Nastase si situatia lui. Poate sunt cinic, dar asa vad eu lucurile:
    1. Sinuciderea este o solutie permanenta la o problema temporara. Oamenii cu ratiune sau curaj mai mult o folosesc foarte rar.
    2. Sinuciderea este rareori o chestie de onoare. Atunci cand sinuciderea este onorabila de cele mai multe ori ea este un act de eroism. In cazul Nastase, este un gest de lasitate, in care isi lasa sotia si copiii sa traiasaca cu urmarire rusinoase ale condamnarii sotului si tatalui lor.
    3. Spre deosebire de Miron Mitrea, care a ales sa-si dea demisia din Parlament, sa renunte la imunitatea parlamentara si sa se puna la dispozitia magistratilor, Nastase a folosit toate mijloacele avocatesti, legale dar imorale, prin care a lungit procesul in speranta ca infractiunile lui vor fi prescrise. Ca si la punctul 2, este un gest de lasitate. Degeaba a vrut sa i se numere ouale; sunt asa de mici incat nu le gasesti.
    4. Pentru un om in pragul mortii, pe perioada transportului la spital nu a beneficiat de transfuzii, oxigen, etc iar pe esarfa Burberry nu se vedea nici o picatura de sange (avand in vedere zona puternic vascularizata in care cica s-ar fi impuscat)
    5. Echipa multidisciplinara care-l trateaza are doi medici PSD-isti: unul care a fost ministrul sanatatii in cabinetul Nastase si care si-a dat demisia pentru ca a fost acuzat de plagiat si unul care a fost senator si care a fost acuzat de coruptie si deturnare de fonduri. Mai mult, fostul senator, desi este unul din cei mai buni in chirurgia cardio-vasculara, este si unul din cei mai mari spagari si care este in stare sa te lase sa mori daca nu-l platesti.
    6. Tatal meu a fost operat anul trecut de meningiom (tumoare benigna pe creier). Dupa trei zile a inceput sa mearga; om la 80 de ani. Si asta dupa ce niste doctori s-au “jucat” pe creierul lui!!! Prin comparatie, ce si-a facut Nastase este floare la ureche iar, in comparatie cu tatal meu, este mult mai tanar.
    7. Am vazut ca politistii care au vrut sa-l aresteze pe Nastase sunt acuzati din ambele parti. In primul rand mi se pare deplorabil, ca un om care l-a scapat de la moarte pe Nastase (daca o fi adevarat) este criticat in primul rand de catre familia lui Nastase. In alte tari exista “Legea Bunului Samaritean” prin care oanemii care incearca sa salveze un om dintr-o situatie periculoasa este protejat de lege impotriva unor procese deschise de catre cel pe care l-a salvat sau de catre familia acestuia. Din pacate, gestul familiei nu face decat sa arate lipsa de recunostiinta fata de cel care le-a salvat capul familiei (evident, daca l-a salvat).
    Cel mai grav mi se pare ca peste 8 ani, cand va veni randul lui Base si gasca, vom fi uitat de ce sunt condamnati si le vom plange de mila.

  19. Intr-o tara de rahat traim, asta e sigur scuze de limbaj, dar aflu acum ca l-au chemat la DNA pe medicul Bradisteanu + politisti sa de-a cu subsemnatii pentru presupusa sinucidere.Ma simt ca in tarile arabe, conduse de fanatici de sefi de stat, si da mi-e frica de ce mai scorneste basescu.Cat despre asa zisele doamne macovei(chiar ca are fata de betiva) si madam kovesi, care se pricep la medicina, ce ar mai fi de spus? doar in conducerea pdl toti aveau cel putin cate 2 mastere, sau doctorate.Cat mama naibii mai asteptam suspendarea aia?

  20. Pentru @Marius Ovenie: tu ori lucrezi la Microsoft, ori vrei sa spui ceva dar nu se intelege. Apropos, ai probe? Asa doar din ce auzim… Doi, noi toti romanii suntem produsul scolii romanesti, adica f putin dintre noi si-au facut scoala in strainatate. In scoala am invatat cum sa gandim, cum sa interpretam realitatea, elemente de logica matematica etc. In mod cel putin interesant, care frizeaza oarecum patologicul, dupa ce iesim din scoala, toti gandim altfel, adica nimeni nu se mai intelege cu nimeni, e care incotro, toti zicem ca ce spune unu’ nu-i asa, ca stim noi mai bine etc. Oricum, cine produce-asa ceva? Cineva care are interesul. Dezbina si condu. Merge?!

  21. Daca nu se iese in strada pt Bradisteanu, suntem CLAR un popor de retardati… Inteleg ca ai putea fi acuzat de instigare, dar trebuie jucata cartea asta peste tot si cat se poate de mult! Really! In afara de comentarii pe blog-uri si pe FB, alte reactii n-avem? WTF? E cald afara, e frumos, hai la picnic la Univesitate!

  22. Din pacate nu pot decat sa ma bucur de faptul ca am plecat la timp din tara asta, pentru orice om cu bun simt se vede ca justitia din Romania poate fi numita oricum numai justitie nu,din puncutl meu de vedere,justitia a depasit limitele superioare ale ologofreniei de mult timp. Ii multumesc mult avocatul care mi-a cerut multi bani si sa fiu “draguta” cu el pentru a face stagiul la el, m-a salvat, datorita lui nu lucrez in acest sistem!!!

  23. Ar fi culmea ca USL ( ,, la putere” ) sa organizeze un miting anti basescu & dna ! Am o senzatie de teama : acum cred ca basescu ar face ORICE sa ramina la putere !

  24. Eh lipsesc doar .38-urile/9mm in ceafa, si locul unde sa ne ingroape….restul, e asigurat de “statul modernizat”.

  25. Cu indignare descopar cat de priceputa este d-na Macovei si d-na Kovesi in medicina, domnule, pai haide sa-l trimitem pe d-nul Bradisteanu acasa, ca ele doua sunt polivalente.Cata jena si dezgust, ma astept ca maine, poimaine sa ma ridice si pe mine ca nu le place fizionomia mea, ca arat cam suspecta.Incredibil in anul 2012 sa isi permita asemenea actiuni intr-un stat european.Rusine!

  26. Maiu oamenilor….e bine ca e o ancheta ca prea erau prea multe indoieli publice legate de ce s-a intamplat in seara in care Nastase era arestat. Acum ancheta, daca ar fi obiectiva, ar trebui sa le lamureasca pe cei ce aveau semne de intrebare. Eu cred ca o astfel de atitudine e de dorit intr-o tara normala…nu sa comentam tot timpul deciziile justitiei.

  27. Este inadmisibil ce se incearca azi de la prima ora -intimidarea presei ,avocatilor ,oamenilor politici ,avocatul poporului.Unde este Colegiul medicilr ,Baroul institutia avocatul poporului ,presa ca organism,parlamentul?Acest atac trebuie neaparat respins de institutii ale statului si trasi la raspundere cei ce instrumenteaza acest fel de intimidare generala.L-am vazut pe d-l Pirvulescu facind teoria chibritului in loc sa dea un comunicat serios sustinut prin care sa ceara lui madam Kovesi sa se abtina de la acuzarea tuturor.CSM si-a depasit atributiunile ,traim in plin absurd in care niste banditi acuza iar ceilalti stau ca natingii si filozofeaza.

  28. Nastase are statut de condamnat. Sinuciderea (tentativa) nu este o infractiune. Executarea pedepsei n-a inceput, Nastase nu este un fugar care se sustrage de la executare, nu este un evadat. Daca nu exista o infractiune in acest interval de timp, cum mama dracului poti sa acuzi pe cineva pentru favorizarea infractorului?

  29. Comunistii introdusesera invatamantul obligatoriu. Astia se chinuiesc din temelii sa-l desfiinteze, ca sa poata sa ne conduca niste mascote de doi lei si cinci’spe bani! Eu zic sa reintroduca Maccovei pedeapsa cu moartea, poate inainteaza ea un proiect de lege la Bruxelles. Si eventual, poate participa ea si-n plutonul de executie, cu mana pe tragaci! Ca sa fie sigura ca victima nu scapa! In Romania s-a reactivat securitatea. Asta daca a disparut vreodata… Stalinisto-militieni. Traiasca imbarligatoru’ de la Anvers!

  30. Pana la urma ma doare-n paispe (vorba aia) de Nastase dar cineva se joaca cu viata multora si acel cineva nu e Dumnezeu ci marinaru’ :).

  31. Bradisteanu acuzat de favorizarea infractorului.Care infractor, ca Nastase nu a infaptuit alta infractiune -el este condamnat.Te doare mintea de ce sintin stare acesti ticalosi.Cum e posibil ca CSM prin seful sau sa ceara inchiderea dezbaterilor -auzi ticalosie la o institutie chipurile democratica .E insulta la adresa cetatenilor care vor dezbatere ,ca doar nu inghit ce vrea madam Kovesi si procuroriiei.

  32. Cartianu, dezlantuit pe RTV, cu “gratiile Puscariei il asteapta pe Nastase”.

    Bai nene, cand Roberta a numarat aiurea voturile alea, s-a sesizat vreun DNA?

  33. Mi se pare inadmisibil ce se intampla. Ar trebui sa reactionam in acelasi fel ca si in cazul Arafat, sa iesim in strada si sa protestam pentru modul in care se fac presiuni asupra Dr. Bradisteanu. Constiinta publica, desigur ca este in vacanta pentru ca oamenii sunt atat de dezbinati din cauza faptului ca este vorba despre Adrian Nastase care inca mai este foarte urat de catre multi. Asa cum spunea si Badea, nu cumva sa aiba vreodata nevoie Dna Kovesi de ajutorul Dr. Bradisteanu si el sa zica, lasa s-o opereze alticineva sau sa fie acuzat ca-i pune diagnostic gresit!!!

  34. Doamne, a inceput cumva festivalul Caragiale la Bucuresti?
    Aveti perfecta dreptate dl. Ciutacu, constiinta e in vacanta. Cam de mult timp

  35. @marius ovidenie, sunt convins ca si managerii si inginerii de la ALRO sunt de acord cu tine. despre parerea medicilor n-as putea sa ma pronunt,dar din faptul ca vreo 15.000 au plecat in ultimii 5 ani,putem trage o concluzie si noi, astia ce manageriem la Apple.

  36. Domnule Ciutacu astia sunt nebuni?!
    Domnule eu nu pot sa cred ce se intampla!Ce-i hartuirea asta a tuturor celor ce sunt in jurul cazului Nastase?Ce cauta DNA pe capul lui Bradisteanu,a politistilor…este dictatura securistilor procurori,stat in stat?Ce ma enerveaza cel mai tare este faptul ca toti se feresc sa acuze ICCJ,sa acuze DNA,se feresc sa strige ca securistii comunisti stau PE butoane.Dupa cum observam,procurorii DNA stiu cand trebuie operat cineva,care-i situatia medicala,daca politistii au facut abuz sau nu si-au facut meseria….pe scurt ei taie si spanzura.Oameni buni,ce stat de drept este asta?
    Sobolanii de la CSM ziceau dimineata,atacand avocatii d-lui Nastase,ca asa ceva nu s-a mai intamplat in ultimii 70 de ani.Adica cum in ultimii 70 de ani….la ei n-a fost o revolutie,nu s-a schimbat nimic acum 22 de ani?
    Astia se cred tot in epoca comunista cand ei dictau, cu madam Macovei in frunte,cine-i vinovat si cine nu,fara drept de apel.Noi suntem de vina ca suportam ca acesti basisti sa faca ce fac.Ai dreptate,constiintele sunt sedate si ele….sau in vacanta!

  37. @Marius Ovidenie: numai razboi civil n-ati declansat in tara asta. nu sunteti departe
    @bigradu: desi n-am chef, o sa scriu mai pe larg despre cine si de ce pune diagnostice (inclusiv de constiinta) in tara asta. iar aici chiar nu-i vorba despre caracterul lui Bradisteanu
    @all: e o revarsare fara margini de basism propagandistic. n-am o problema cu argumentele contra, dar la propagarea de idei standard in grup banez fara nici o mila.

  38. sistemul politienesc al lui basescu a inceput sa dea din copite. stiu ce va urma atunci cand se vor dezvalui dedesubturile acestui regim.
    da avem nevoie de constiinte dar si de actiuni ferme. astia stiu numai de frica!
    pentru ca le este deja frica..

  39. prietene Ciutacu,ai scris foarte bine.dar uslasii strang randurile pt a-l debarca pe base.odata capul sarpelui taiat,s-ar putea ca slugile din DNA sa schimbe tabara ca sa nu fie zburate la randul lor.si asa multi din gasca portocalie arunca cu noroi in ei pe tema Nastase,daca s-ar baga in rahatul asta chiar ar fi jale pt ei la nivel international,chiar.ar mai fi un motiv,prietene,sa nu se bage.dupa cum stie toata lumea,Nstase si Bradisteanu,au,la randul lor,tabere pro si contra chiar in randul usl.iti reamintesc de”noaptea cutilor lungi”din psd de dupa alegerile pierdute de Nastase in 2004.e meschin si jenant,dar pare real.oricum,”cercetarile”de azi demonstreaza ca base nu e imblanzit cum au scris chiar in”Jurnalul”ieri.imi pare rau ca demonstreaza ca eu am avut dreptate in comentariul la respectivul articol,unde am scris ca base le pregateste o noua pisica uslasilor.

  40. Încep cu P.S. şi fără să citesc niciun comentariu.
    Rămâne de văzut dacă e vacanţă. Chiar vorbeam dimineaţă cu soţul meu, că terenul ăsta medical e oarecum minat. Vedem…

    Altfel, înţeleg că slugile băsiste au descoperit apa caldă de la bloc, adică rolul avocatului. Wow! Cum, avocatul apărării trebuie să-l apere pe Năstase? Incredibil! De-asta îi plăteşte Năstase pe avocaţii săi, să fie cât mai buni şi să folosească toate căile legale pentru a-i apăra?! Dar nu poate fi adevărat, au trecut cinci zile şi Năstase nu e după gratii?!!

    Aşteptăm…nu cred că avem vacanţă, aşa cum a zis Crin.

    Eu zic că Băsescu ştie ce-l aşteaptă şi se mai zvârcoleşte o dată, aşa cum poate. Poate ultima lui dorinţă înainte de sfârşitul politic era să-l vadă pe Năstase încătuşat. Ştie că nu mai are nimic de pierdut şi face abuz după abuz. Problema care se pune e: cât mai durează până când slugile Kovesi şi Morar se vor întreba dintr-o poziţie total diferită de cea de astăzi, dacă a meritat să execute întocmai ordinele ghiorlanului? ❓

    P.S. Băsescu se pare că vrea să i se dea şi cu sare, bucată cu bucată… Dacă vi se pare prea optimistă părerea, n-o luaţi în seamă…

  41. Trebuie grabnic facut ceva este inadmisibil ,aceasta kovesi este de o impertinenta crasa ,sa zica ca o sa ia analistii si ziaristii la analiza ce au zis -noaptea mintii.Nu se mai poate ,ce dracu facem cu astia ?

  42. Victore,
    1. Nu e vorba de caracterul lui Bradisteanu, dar este “surprinzator” cu vorba romaneasca (“spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti”) este adevarata si de data asta. Hotii si spagarii trag unul la altul si se ajuta.
    2. In tot ce am scris mai sus am uitat un argument: de ce nu a incercat Nastase sa se sinucida atunci cand s-a gandit sa faca toate infractiunile pe care le-a facut cand a fost prim ministru?
    Americanii au o vorba: “Don’t do the crime if can’t do the time”. Nastase s-a crezut (si inca se crede) mai presus decat noi muritorii. Si nu e singurul.

  43. Am citit pe diagonală.

    Marius Ovidenie: noroc că stăteam pe scaun, aşa de tare m-ai impresionat cu inginerii de la Microsoft care-s împotriva lui Năstase! NGÎ!!!
    Şi da, grija ta faţă de credibilitatea lui Victor Ciutacu e absolut înduioşătoare. Unde-ai fost, Doamne, până acum, să i-o aperi? 😯

  44. Ciutacule,

    Aici e ca la Liga 1. Cade unul in careu si arbitrul (prost) nu da nici 11m nici cartonas de simulare. Nu vad “favorizarea infractorului”. Sa zica doftorii ca Bradisteanu nu e in stare sa isi faca meseria corect, sa ii dea Astarastoaie cartonas rosu si dupa aia cu favorizarea infractorului. Da’ nu inteleg de ce pe Lascar nu il intreaba nimeni nimic. O fi pus la multe dame silicoane, le-o fi facut frumoase?

    Abdel Kader.

  45. Stimate Domnule Victor Ciutacu,
    Am urmarit cu consternare si sunt profund revoltat de hartuirea la care sunt supusi cei care au fost in jurul lui Adrian Nastase, dupa tentativa acestuia de suicid.Nu am fost in nici un fel vreun admirator al lui Nastase, dimpotriva, i-am detestat atitudinea de “suficienta” si ignoranta ce l-au caracterizat pe timpul guvernarii avute, i-am detestat faptul ca a tolerat sau chiar a incurajat formarea unei camarile de “baroni locali”, care au dispus dupa cum au vrut ei, de banii publici si pozitiile influente, pentru propria “propasire” nejustificata din punct de vedere legal si moral.Pentru aceste lucruri, Nastase a platit politic.A fost “executat” de votul populatiei in 2004, dar, din pacate, ca intr-un blestem ce nu se mai termina, guvernarile PDL-iste au ridicat la rang de perfectiune activitatile mafiote, de furt a banilor publici si de subordonare a institutiilor statului in mana unei grup de indivizi fara coloane vertebrale, conduse direct de catre un cetatean aflat vremelnic in functia de presedinte al acestei tarisoare sleite de puteri, si care ar fi trebuit sa fie garantul respectarii constitutiei si un factor de echilibru…
    Tot acest circ ieftin, ma duce cu gandul ca cei care au regizat acest simulacru de proces, si l-au dorit cu ardoare pe Nastase infundat in puscarie, iar acum, cand planul lor a fost dejucat de tentativa de suicid a subiectului, am senzatia ca acestor nemernici le-ar fi picat si varianta mortii efective a subiectului…Altfel nu-mi explic aceasta ura si incrancenare impotriva unui om, condamnat doar in baza unor prezumtii de vinovatie si care a epuizat aproape in intregime orice mijloc legal de aparare…Din punctul meu de vedere, tinand cont de cele intamplate in ultimii 7 ani de zile, institutii precum DNA-ul, procuratura, CSM-ul si CCR-ul trebuiesc reformate din temelii si garantata pe deplin independenta actiunilor/si activitatilor acestora in fata factorului politic sau de orice implicare si/sau influenta din partea oricui vremelnic functionar public si/sau demnitar.Evident acest lucru trebuie sa se faca imediat dupa debarcarea raului suprem aflat pe fotoliul de presedinte al acestei tari.Cred ca ceea ce s-a intamplat astazi este un motiv suficient de a urgenta procedura de suspendare a lui Basescu.Orice ezitare sau zi care trece cu Basescu inca la butoane, nu face altceva decat sa fim martori in continuare la evenimente confectionate in laboratoarele malefice ale acestei persoane, in loc sa ne concentram pe problemele mult mai mari si mai importante, precum problemele economice si sociale ale acestei tarisoare.Apropos – ii propun lui Ponta un deal : dle Ponta lasati-l pe Basescu sa plece el la Bruxelles, ca oricum nu-l baga nimenni in seama, satisfaceti-i acest hatar acestui om bolnav…si ocupati-va de pregatirea suspendarii acestui presedinte fara de tara si fara de popor…Nu stiu, este o doar o propunere..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.