Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Clasă politică de învingători de meserie

Clasă politică de învingători de meserie

UPDATE: Cum să fie Crin blat cu Băsescu? E doar o plăsmuire a propagandei socialiste. Omu-i gata să demisioneze. Dar mai întâi, dacă tot îşi ia viteză, vrea să mute PNL în PPE. În alianţă cu Băsescu, să nu care cumva să câştige ciuma roşie. Abia aştept prezidenţialele. Numai împreună pot reuşi!
rezultate

Elena Udrea a câștigat alegerile, Crin Antonescu a ieșit întărit, Vasile Blaga e-n grafic. Cred că Victor Ponta trebuie să demisioneze. Numai el a pierdut la vot

Revin cu impresii. Am revenit

– Băsescu a inventat un partid nou, dar rezultatul e un pic mai mult decât degeaba. Transferul de la el la ei a fost fix în limita electoratului său taliban. Atât mai are, atât mai poate. PMP nu mai are potenţial de creştere, istoria lui de locomotivă electorală s-a terminat, iar Udrea n-are lipici la popor nici dacă-i promite că-l îmbracă-n aur

– PSD mărşăluieşte, deocamdată, triumfal. Cum-necum, Ponta e la a treia tură de alegeri câştigate zdrobitor. Dacă rezultatul partidului de scrie cu 4 în faţă, nu are cum să nu candideze. Şi să se confrunte cu perena problemă a partidului: strângerea diferenţei de voturi de la un scor cu 4 în primul tur la unul cu 5 în al doilea

– Diaconu e marele câştigător. În municipiile importante, e, de unul singur, partid. Când am zis că are potenţial de prezidenţiabil şi că e construit politic ca personaj, se uita poporul suveran la mine ca la ăia care târăsc galoşul prin saloanele de la Obregia

– Într-un an şi jumătate, Crin a distrus tot ce-a construit în douăzeci. Exilarea lui Diaconu, gonflarea conservei goale Iohanis şi promisiunea că demisionează dacă nu scoate 20% l-au curăţat inclusiv prin mişculaţiile din interiorul propriului partid

– PDL e-n disoluţie şi trăieşte din inerţia maşinăriei de odinioară. Blaga şi-a depăşit mult condiţia politică reală.

– PPDD a murit odată cu OTV. Domnu’ Dan e istorie

– MRU s-a fumat

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Clasă politică de învingători de meserie

  1. Te contrazic, http://www.dcnews.ro/alegeri-europarlamentare-2014-exit-poll-uri-la-inchiderea-urnelor_444147.html, nenea asta nu a pierdut nimic. La general vorbind, evidentu nu numai de nenea asta, romanii nu au pierdut nimic. Ba din potriva! Ceea ce si-au dorit aia au avut. In 2004 – Basescu; in 2007 – Basescu; in 2009 – Basescu; 2012(vara) – e adevarat ca au vrut jos Basescu, dar lucrurile au stat altfel de cum au vrut ei, tocmai pentru ca ei nu au reactionat; in 2012(iarna) – USL. Deci de ce s-ar plange romanul? Pentru ca el a decis, intr-o larga majoritate, ce si cum vrea. Asa ca mai da-l in balarii de roman, ca stie doar sa stea cu mana intinsa.

    Uite ce frumos vine Ponta acum la A3, si cere reunificarea USL. E acelasi scenariu ca in decembrie 2012 cand invita UDMR daca “se baga la guverne + majoritate”.

  2. as fi vrut sa spun ceva mai multe despre impochimenul c.a. , dar imi pierd timpul.
    nu poti sa vii sa acuzi o mare parte a populatiei votante (peste 40%) ca a votat PSD!nu i-a obligat nimeni cu pusca la creier !
    respecta, bah, vointa alegatorilor, daca esti liberal !
    daca scaderea cas e motiv de a iesi din USL si alte bazaconii, mi-e mila de tine, bah !
    romanii si-au dat seama ca i-ai tradat !
    si nu mai veni cu ‘pactu”, ca ala a fost impus, stii f. bine.si dracu’ stie ce s-ar mai fi intamplat daca nu l-ati fi respectat, ma refer si la tine, bah, ca te-am votat , da’, vad ca esti la fel de dictator precum t.b. !

  3. ponta a castigat. fiind si foarte marinimos ii cheama si pe penelei (tradiceanu) sa imparta ciolanul. mare om mare caracter. de tantalaii aia din dreapta nu zic nimic ca si asa sunt batuti de soarta.

  4. Doar niste cifre:

    Au participat la joaca de-a stampila pe hartie: aprox 6 milioane de jucatori.

    Dintre acesti participanti la joc:
    – aprox 350 000 s-au jucat de-a Diaconu
    – aprox 400 000 s-au jucat de-a Udrea
    – aprox 130 000 s-au jucat de-a MRU
    – aprox 200 000 s-au jucat de-a DD

    Sunt curios cati oameni s-au jucat la 6/49 azi
    ( spre comparatie cu cei de mai sus)

    La finala Cupei Romaniei de joi de pe Arena Nationala, au participat aproape 1% din cei prezenti la vot :))

    Altfel:

    Cati au votat in Italia pentru Cinque Stele ???
    Dar in Franta pentru FN ?
    Brrrr

  5. Partidele extremiste la tura asta au cel putin 150 spre 200 de mandate in parlament. Dintr un total de vreo 750 .
    La tura asta…nu stau rau .
    Inca 5 ani de probleme in UE , probabil mandatele lor vor creste….

  6. Poate am exagerat cand am spus spre 200 , dar tot au undeva la 150 mandate.
    Care este oricum foarte mult !

  7. Diaconu este marele castigator si tocmai s-a pozitionat ca potential candidat pt prezidentiale – fara sanse insa pe termen lung.

    Motivul pt care Mircea Diaconu conteaza – mediatic – acum este divizarea votului PNL sau potential PNL. La prezidentiale insa lucrurie s-ar complica mult daca Diaconu ar ajunge in turul 2 contra unui candidat PSD. Am sa urmaresc cu mare interes pirueta PSD-ista – cu tot cu media servila – in ceea ce il priveste.

    PNL-ul a pierdut enorm nu de pe urma iesirii de la ciolan ci din cauza candidaturii lui Mircea Diaconu. Este o greseala enorma insa nu ireparabila. Iar despre conserva Iohanis eu cred ca Victor se inseala amarnic. Numai faptul ca deja de pe A3 se tot arunca galeti cu … acuze la adresa lui si se tot incearca minimalizarea personajului imi de de inteles nivelul spaimei resimtita de PSD.

    Daca Iohanis va candida la prezidentiale va castiga in virtutea unui singur aspect: este neamt. Da, da, stiu, e un motiv hilar aproape si lipsit de continut insa dupa 25 de ani romanii sunt satui de romani asa incat …

    PDL-ul traieste si exista – simpla lui supravietuire in aceste alegeri in care nu a avut un lider cu expunere si priza si la doar 2 ani de la pierderea puterii reprezinta o performanta reala. Blaga poate ca si-a atins limitele insa el a facut ce era necesar: a salvat partidul de la un scenariu tip PNTCD – PDL traieste si exista si fara Basescu.

    La ora la care scriu PSD-ul are in numaratoarea paralela – nu in diletantismul de la A3 sau in exit polluri – circa 35% – nu 44 nu 45.

    Diferenta nu pare chiar un capat de tara insa reprezinta limitele clare ale partidului-stat – cum era odata. Pe fondul absenteismului masiv un partid cu aproape 1 mil. de membrii si o organizare feudala sa ia sub 40% arata ca limitele sale sunt mult mai reale si mai mari decat ar vrea unii sa recunoasca.

    Ponta are o uriasa problema – Geoana avea aer de intelectual si diplomat, Nastase era arogant dar impunator iar Iliescu era acel Ceausescu inteligent si uman pe care romanii nu l-ar fi impuscat.

    Ponta nu exista ca personaj – te ia somnul dupa ce tine un monolog de 1 minut. Ponta in dezbateri politice este infim ca prezenta iar discursurile sale din Parlament – cele putine pe care le-a tinut – sunt nule dpdv oratoric.

    Basescu, spun unii, a murit ca factor de influenta, PMP-ul insa exista si este minimul necesar de care are nevoie.

    Basescu nu are apel la popor – pt. moment … Pus insa in postura de victima nu putini vor fi cei care vor reactiona pt a-l apara. Eu sunt ferm convins ca structurile nu l-au abandonat si nu-l vor abandona. Cei care-si fac iluzii in acest sens uita ca de la 35% la 51% distanta este ca de la cer la pamant si chiar daca Ponta ar devenii cumva popular structurile nu uita puterea pe care le-a dat-o Basescu. Multi, foarte multi, isi datoreaza pozitiile exclusiv lui Basescu si nu-l vor abandona nici daca ar vrea – pentru ca nu pot. Cand ii aud pe unii cum bat campii despre trecerea de partea poporului a unor personaje gen Coldea ma apuca disperarea dandu-mi seama cata prostie mocneste in aceasta tara – chiar in randul elitelor.

    Si mai e ceva: pana la alegeri mai e mult timp si tocmai l-am auzit pe Biden cum transmite public ca nimeni nu se va atinge de DNA … Astept cu interes sa vad nu daca Ponta va fi trimis in judecata ci daca se va cere sau nu arestarea …

    In rest am fost si am votat – cu PNL pentru ca pe liste erau Norica Nicolai si Renate Weber. N-am votat cu Mircea Diaconu – desi il admir ca om – pt ca ma irita rolul (probabil asumat) de pion PSD.

    PS: am o … nedumerire – de ce a dorit mortis doamna Andronescu sa plece la Bruxelles? Mie mi se pare a semana cu un auto-exil [sau scoatere din joc] din partea omului care este adevaratul Ministru al Educatiei. Sa aiba oare legatura cu altceva?

    PPS: ma REVOLTA faptul ca Presedintele Romaniei – fie el si Basescu – a fost scuipat pe strada, in Romania.

  8. D-le Ciutacu ce spuneti de basistul asta mic care ne explica el cum e cu politica si cat de minunat e Basescu. Propun sa il angajeze cineva la B1 sa nu faca propaganda degeaba.

  9. Nu ma surprinde scorul PSD si nici al PNL. Din ’96 pana in prezent PSD a luat procentual in functie de prezenta la vot, cu cat mai mica cu atat mai bun scorul PSD. La fel si PNL dar pe dos. Aceste partide au o diferenta foarte mare in ceea ce priveste electoratul constant. Iar Da, Antonescu sa … in tot ce a construit si a reusit sa -si scarbeasca si o parte din sustinatori iar acestia nu s-au prezentat la vot. Clar nu prinde presedentia, a jucat prost si a demonstrat ca in ultimii 20 de ani am avut doar 2 politicieni: Iliescu si Basescu.

  10. Ca bucuria sa fie completa eu propun ca toate partidele astea mici sa se duca la culcare si sa ramana numai PSD-ul, iar de maine Ponta sa fie desemnat si Presedinte . Asta ca sa nu mai pierdem timpul si banii pana la toamna .

  11. Ce oda penibila adusa aseara psd ului de gadea &comp… Cu banda aia mare din studio al carui mesaj de refacere a usl era de toata jena imi aduceau aminte de manipularile comuniste cu ode aduse marelui conducatori pentru marea realizare nationala… Deontologi astia care daca basescu incerca sa rupa vreun partid in doua faceau o criza de demnitate a jurnalistului onest si aprig deranjat de jocurile murdare politice dambovitene dar cand ei transmit un mesaj de scindare al unui partid , un mesaj transmis pe fata de catre pleava psd ista care face exact ce facea basescu pe vremuri totul e cu zambete si cu intrebari menite sa onoreze aceste aspecte vomitive ale prezentatorului… Au ajuns la nivelul de demnitate al b1 tv.. Nici rtv-ul nu a fost mai prejos… Eu intreb toata pleava asta propagandistica a psd ului la ce aveti nevoie de pnl? Penibili pana in maduva oaselor … Aceleasi televiziuni cand ponta se pupa cu basescu pe bot pentru procurori au abordat subiectul moderat si cu indiferenta in schimb de 6 luni il tot demiteti pe crin din toate functiile posibile… Asta da razbunare a lui ponta prin vocile jurnalistilor deontologi…

  12. …mai usor cu entuziasmul.. tot popularii europeni au castigat..asa ca…mai ia domnu ponta o lista in 11 puncte si pana nu o rezolvi, stai la colt..

  13. @eugen lupu: n-am inteles unde-i entuziasmul
    @Joe: daca ailalti vor continua asa, ar putea sa-ti urmeze linistiti sfatul
    @octavian: valul asta de extremism spune multe despre eficienta UE si a institutiilor sale
    @furtos_andrei: da, ziaristii-s de vina ca liberalii nu-s in stare a-si depasi conditia si Crin s-a cacat in norocul lui 🙂

  14. sic transit gloria mundi…in istorie ceausescu va ramane impuscatu’, iliescu emanatu’, constantinescu lucratu’ iar basescu scuipatu’…

  15. naspa , domnule ciutacu .. de cand n-am mai vizitat blogul asta, te-au napadit basistii .. sau crino-basistii .. asta daca ma iau dupa postari.. mircea diaconu e flegma noastra aruncata cu (prea) mult bun simt pe obrazul gros al fanariotilor nostri..

  16. Hahaha….PNL se duce in popularii europeni.
    Cat de recunoscutori le sunt liberalii alora care i-au sprijinit in 2012.

    Am zis eu bine, oricat s-ar supara unii, Crin Antonescu e Prostanacul 2.

  17. enervant e ca si aici e cu redistribuire..de ce votul meu sa mearga la altcineva?in rest,e ok..poporul prefera sa voteze oameni ca diaconu,nu partide..cat despre prezenta la vot a fost de cam 50% tinand cont ca nu suntem 18 milioane votanti ci mult mai putini

  18. Comparand cu 2012 lucrurile ar sta asa:

    – USL in 2012 – 59,5%, in 2014 – 59,06% cu Mircea Diaconu;
    – ARD in 2012 – 16,5%, in 2014 – 21,14% fara PNTCD;
    – PPDD in 2012 – 14,5%, in 2014 – 3,62%;
    – UDMR in 2012 – 5,2, in 2014 – 6,48.

    am avut in vedere partialele BEC (93%) din 26.05.2014 ora 9.

  19. acum anunta crin ca va cere europarlamentarilor pnl sa se alature PPE abia astept sa-i lase si pe astia balta ca pe psd si sa se transfere apoi la verzi sau cine stie cine..cat despre demisie..mai catre pensie!!!!

  20. Victor cu sondaje, exit poll uri in care usd avea 43% si ele aveau o marja de eroare de +-3% si realitatea usd ului e de 37% cu tot aparatul de partid balaur al psd ului. Vreau sa stiu cum se simte un jurnalist cu caracter si onoare cand prezinta de 6 luni scoruri umflate ale usd doar pt a destabiliza electoratul altui partid? Politicieni nostri nu pot convinge cu gurita lor pe nimeni sa ii voteze , sunt slabi rau si atunci apare presa prin oameni cu cap care platiti cum se cuvine pot influenta usor pe cei care uita sa gandeasca… Mult venerata victorie al lui diaconu va sfarsi prin nevalidarea mandatului astfel ca la redistribuire usd ul mai pune mana pe un mandat asta doar datorita presei care a creeat acest caz… Si culmea e creeat chiar de presa psd ista 🙂 ce coincidente stranii… Si liberali astia ce seama care au plans de mila actorului vor realizs ca au fost doar niste figuranti intr un film prost regizat in cotloanele psd si pus in scena de deontologi… Dupa nevalidare acelasi actor regizori si scenaristi vor pune pe rol drama psd ista cu diaconu candidatul dreptei la presedentie ca ponta sa devina presedinte din primul tur! Cine are minte trece dincolo de spumele deontologilor si vad realitatea!

  21. Eclar ca pt unii evidenta e greu de vazut,de acceptat.Sa stii sa pierzi e o mare calitate.Cind pierzi parlamentare,referendum si europene la sir si continui sa declari ca ai cistigat,ai buba la cap!
    Joi seara,GIAC+RARES spilcuit ca H.Poiroit,planuiau ca dupa alegeri sa dea in judecata institutele de sondare pt ca ar fi umflat scorurile psd.Cind,de fapt,ele il umflasera cel mai tare pe MRU.
    Au luat-o pe cimpii si vad ca nu se opresc.

  22. Pana la prezidentiale o sa fie frumos, ce campionat mondial, ce turu frantei, sa vezi dansuri si aliante si tradari si combinatii si salvatori de neam scosi din joben.
    Meanwhile daca e anu dementei generalizate, il facem pe MD si presedinte sa moara servicili si parasutili si fetili de marinar de ciuda?

  23. @furtos_andrei: intreaba-i pe onorabilii care le-au prezentat. eu, neonorabilul, nu le-am dat 🙂

  24. Rezultatele alegerilor pentru PE arata ca PNL, sub Crin, a avut cea mai dezamagitoare performanta. Evident de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere; Crin a fugit de munca toata viata lui si nu a acumulat nici experienta profesionala si nici manageriala.
    Cat a fost presedinte PNL, Crin a facut doua mari greseli: (i) a intrat in alianta cu PSD si (ii) a iesit din alianta cu PSD.
    Prima greseala a dus la o diluare a perceptiei publice asupra ideologiei politice a PNL, trecand de la un partid de dreapta la unul de stanga. Tot atat de adevarat este ca si predecesorul lui Crin, Tradiceanu, a avut grija sa-si asigure sprijinul politic al PSD pentru a ramane prim-ministru. In ultimii 25 de ani, de fiecare data cand PNL s-a aliat cu PSD, a iesit prost.
    A doua greseala, iesirea din USL, a fost extrem de prost administrate, cel putin mediatic. In felul asta, Crin si PNL au fost cei care au decontat in totalitate iesirea din USL.
    Desi s-a ferit ca dracu’ de tamaie sa faca orice fel de pact cu Basescu, masina mediatica a PSD a reusit sa inventeze minciuni prin care il acuzau de pactizare cu Basescu. Partea amuzanta este ca Basescu cred ca l-a trecut la pierderi electorale cu mult inainte ca Ponta sa ajunga prim-ministru si nu cred ca a facut vreun pact cu Crin; poate de acum incolo:)
    In felul asta, Crin a pierdut pe toate fronturile si a tras PNL-ul dupa el, in groapa.
    Singurul lucru pe care, in sfarsit, l-a propus in mod correct Crin este coalitia anti-PSD.
    Poate daca lasa orgoliile si trec in randul doi acutalii lideri (Antonescu, Blaga, Udrea, MRU, etc.) au o sansa pentru alegerile prezidentiale.

  25. buna ziua,
    2 lucruri se vad clar si dupa aceste alegeri:
    1. populatia zdrobitor de majoritara NU MAI VREA CU BASESCU & CO.
    2. indiferent ce voteaza populatia, exista alte forte(Chevron-ice, Biden-ice,energetice) care decid soarta noastra.
    Mircea Diaconu este unul dintre putinii(singurii chiar) oameni din bazarul politic romanesc care nu reprezinta BASAUL si nu reprezinta alte forte(venite din vest sau est sa “energizeze” tara).El NE reprezinta si sper mult timp de aici incolo.
    Bravo Maestre!

    o zi buna tuturor

  26. Daca intrebi pe site urile onorabililor ti se sterge comentariul si primesti ban ca un cetatean neonorabil… De aceea pot pune intrebari doar intre noi neonorabili … Nu era personala intrebarea vroiam doar ss vad daca ti ai zarit vreun coleg neinsarcinat pe holuri cu stari de greata!

  27. @bigradu: atat de tare l-a nedreptati propaganda asociindu-l cu Basescu, incat primul lucru anuntat dimineata e ca vrea sa-si mute partidul in PPE. sa nu mai fie lipit nedrept de tiran 🙂

  28. PSD-ul a luat vreo 5% in plus fata de 2009, probabil de la Romania Mare (mandri sa fim romani 😀 ). PNL a ramas constant, la 14-15%. Scorul din 2009 al PDL a fost impartit cu PMP, FC si Diaconu.

    Lupta pt. presedentie ramane deschisa, Ponta trebuie sa aduca inca 15% din voturi in conditiile in care nu are carisma, retorica sau personalitate.

    Cred ca singura sansa de a castiga a PSD-ului este sa-l sustina pe Diaconu la presedentie.

  29. @VC “Valul asta de extremism spune multe despre eficienta UE si a institutiilor sale.” — până la urmă, tot legaţi de ei trebuie să fim, nu?

  30. Si tu zici ca i-a dat Base ordin de zi pe unitate sa se mute in PPE?

  31. @bigradu: trecerea la PPE era parte a intelegerii. e negociata de o caruta de vreme. iar pachetul e mult mai amplu.
    si ne injura pe toti cand spuneam asta

  32. Ce ar rezolva, pe termen lung, dacă mută partidul la PPE? Eu nu văd niciun avantaj. Spre deosebire de noi, ăia au fost loviţi dur de populismul-naţionalist (sau invers, naţionalism-populist, că uitai).

  33. Pai zi-ne si noua Victore cat de amplu e pachetul, ce si cum…da-ne niste detalii. Pe surse asa, de genul ne-a soptit o pasarica…
    Daca poti.

    Eu am suspectat ca Antonescu si-o parte din ai lui au vrut sa sparga banca cum spune, din lacomie au pariat pe-o miscare de genul totul sau nimic, dar au calculat prost.

    Din ce zici tu inteleg ca ar fi premeditata la nivel inalt treaba, presedintie + aia de afara(UE, Merkel, whatever)…

  34. DA ,victor ponta castiga datorita propagandei dar si din cauza infrastructurii mostenite de la partidului stat PDSR ,FSN etc.Nu am vazut pe nimeni sa se inflameze ca ponta a declarat ca daca nu termina Comarnic-Brasov pana in 2016 el isi va da demisia.Nici macar nu a inceput lucrarea.Nu am vazut pe nimeni sa sara de cur in sus cand ponta a zis ca basescu a castigat alegerile din 2009 pentru ca citez din memorie “a furat mai mult ca noi”.Nu exista televiziune in Romania sa slujeasca binele comun.Toate prezinta stirile dupa o cheie.Nu exista jurnalisti independenti.
    Deci :ponta plagiaza, declara ca luat parte la furt,minte ca-si va da demisia,nu mai zic de cum incearca sa puna mana pe toata puterea , inclusiv pe structurile pe care inca le controleaza basescu si nimeni nu zice nimic.
    ion iliescu e presedintele de onoare psd.Intradevar onoarea psd e reprezentata de ion iliescu si mai nou de zgonea.
    Singurul lucru imbucurator este ca pmp si ppdd au luat-o nara si ca Mircea Diaconu a obtinut 7%.
    pdl nu e in disolutie.12% nu e disolutie.

  35. @demostene: PDL are un decent 12%; fata de peste30% in 2008. si caderea continua. Blaga n-are viziune, are experienta de executant si limite. pe care si le-a atins

  36. da victore, ca a te plimba cu barca trasa de pompieri pe o apa care iti vine pana la genunchi si a spune “fa, doino” sunt intr-adevar expresiile unei viziuni aparte.

    in romania “viziunile”, platformele, apartenenta la o anumita familie europeana si ce mai vrei tu nu au nicio relevanta cand vine vorba de alegeri.

    la noi e pe baza de pomana, circ la televizor, autocare cu votanti, liste electorale si manipulare media. astea sunt si vor fi inca mult timp de acum incolo, pana va veni o generatie de oameni invatati sa gandeasca cu creierul din dotare. din pacate populatia indobitocita pe care o avem astazi reprezinta visul erotico-electoral al unora ca dragnea, videanu si altii.

  37. @Victor
    Vreau sa lamuresc un lucru:nu-s simpatizant pdl catusi de putin.In pdl salasuieste boc , monica macovei, stolojan care pentru mine sunt mai periculosi pentru tara asta ca zgonea.
    Da, sigur, daca te raportezi la 2008 dar eu fac paralela cu ultimele alegeri,cele din 2012 cand pdl a avut tot 12%.Asa si psd ‘ul daca il raportam la anul de gratie 1992 cand fdsn’ul,fsn’ul (sau cum se numea atunci partidul lui iliescu) avea 50% poti zice ca acum e in disolutie.
    Incredibil!
    iliescu il face pe Crin Antonescu lichea.Antonescu a facut greseli in aceasta campanie dar nu a facut crime politice.
    Nu zic de mineriade si de cum s-a comportat iliescu atunci.Imi aduc aminte insa clar cand iliescu la revolutia din 1989 a cerut telefonic ambasadei urss ca armata sovietica sa intre in Romania sa rezolve situatia.Asta e presedintele de onoare psd.

  38. @demostene: Iliescu a ajuns in stadiul in care orice iesire publica a sa face rau propriului partid

  39. 2 aspecte vreau sa evidentiez:
    1) basescu a reusit sa mobilezeze si sa scoata la vot doar 2% din electorat, mai putin de 350.000 de oameni
    2) la europarlamentarele din 2009 cu psd au votat 1,5 mil , acum cu psd au votat 2 mil
    concluzia: daca unii se mint singuri vor avea “succesuri” si mai mari

  40. batranul nu a luat-o pe aratura cum deja multi cred asta. nu l-a facut lichea pe crin gratis, acum a aflat si el de intentiile lui si normal sa ai o iesire.

  41. halucinant!!!
    Mircea Diaconu a castigat europarlamentarele cu 6, 95% ( peste PMP) la o prezenta de 32,16%, fara infrastructura in teritoriu, dar mai ales cu ajutorul Antena 3 care l-a promovat.
    Eba in 2009- 4,23% cu o prezenta de 27,21%, dar “fara ajutorul PDL”, “doar 10 voturi pe sectie”.
    NOAPTEA MINTII, vorba ta
    PS. Mai tineti minte aroganta maxima? EBA dixit: ” sa vina la mine sa-i arat ce inseamna 100.000 de semnaturi. Poate i le donez!” doar ca aseara cam lacrima, fata………. lu TATA

  42. @ victor
    Asa este.Dar faptul ca este presedintele de ONOARE psd spune multe despre acest partid.
    E abominabil ca iliescu sa vina si sa spuna de Antonescu ca este o lichea.
    Am vazut acum ca toti psd’istii ii cer lui Antonescu sa iasa din viata politica ca nu mai are nici o sansa la prezidentiale si ca e terminat politic.Deci ,ei nu isi doresc sa aiba un adversar slab la prezidentiale.Ei vor o lupta echilibrata ,vor un adversar puternic care sa aiba sanse sa-i bata la prezidentiale.
    Antonescu dupa parerea mea a facut bine ca a iesit din guvernarea usl dar nu a facut bine ca s-a aliat cu Iohanis care cred ca l-a si influentat foarte mult in declaratiile impotriva psd care au devenit radicale.Daca erau mai temperate avea mai mult de castigat.Deasemenea si laudele la adresa candidatilor psd din timpul mariajului trebuiau sa fie ceva mai temperate. O alta greseala a fost ca a nu l-a sprijint pe Mircea Diaconu.
    O greseala enorma ,de neiertat , ar fi sa se asocieze sau sa discute cu pmp.pdl”ul nu mai are de-a face cu t.b. si e singura alternativa de contrabalanta impotriva psd.Stiu ca in pdl sunt tot felul de vietati dar nici psd”ul nu duce lipsa.
    Un psd atotputernic dupa alegerile din noiembrie 2014 nu o sa ne foloseasca la nimic.

  43. @demostene: a facut bine ca a iesit, a facut prost ca a facut-o mult prea tarziu si a sarit in barca lu’ Base

  44. @victor
    depinde ce intelegi prin barca lui base.ca daca e vorba de aia 6% ai pmp atunci ponta are un crucisator.sa sari din crucisator in barcuta cand iti flutura ghiulelele pe la urechi nu e o optiune.cred ca antonescu a ramas in fregata lui si duce lupta de acolo.

  45. Ma gandesc , daca maestrul Diaconu a luat mai multe voturi decit PiMP si UDMR , n-ar trebui sa ii dea si dumnealui 2 locuri ? Sau mai bine sa le dea astora numai cite 1 loc … n-ar fi deloc rau …

  46. circula un zvon…50 mil euro pt.ceea ce face crin acum…chiar ca incep sa-i dau crezare[zvonului,nu lui crin]

  47. oare cum le va sta adinei valean,weber,nicolai in cu macovei in aceeasi barca?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.