Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Robinette a băgat mortu-n casa băsistă

Robinette a băgat mortu-n casa băsistă

Habar n-am dacă azi americanii au pus (au ba) mâna protector pe capul succesorului de tiran. Înclin sa cred că, dacă au făcut-o, nu sunt atât de idioți s-o urle în direct. Și am mari dubii că ăla-i șeful din Kiseleff. Dar mă distrează copios cum se tăvălesc în chinuri pateticii de băsiști. O ard jenant pe “gafa” lu’ Robinette cu Mr. President la adresa lu’ Victor-Viorel, au scormonit deja și palmaresul de gafeur al trimisului Înaltei Porți, mai au un pic și se leagă de gardul ambasadei să obțină dezmințirea. Iar Crin le tine absolut jenant isonul…
Cică ăl bătrân – cam senil, din ce deduc eu din aprecierile lor nepoliticoase la adresa înaltului oaspete – nu știe cum e cu două palate, că la ei e doar unul. Bine că știe, însă, ca orice american care cum se trezește intră pe Hotnews, câte dosare au făcut Giumbix de la ANI și Luluța de la DNA în prodigioasa lor activitate. Altfel, ar fi chiar haios, dacă n-ar fi vomitiv, să asculți îndemnurile anticorupție ale unui personaj care, după ce a pus umărul vârtos la schimbarea regimului de la Kiev, încasează de-acolo dreptul de șmecher prin fiu-său.

P.S. După părerea mea, cel mai glorios moment al acestei vizite istorice a fost cooperarea senzațională SRI-Secret Service. Nu-i de colea ca, în plină amenințare de război mondial, să-l plachezi ca la rugby, în holul de la Mariott, pe Nelson Mondialu, care umbla cu paloșul la el să se apere de Serghei Mizil la Capatos în emisiune. Cronicarii vor scrie despre asta cu litere de aur în cărțile de istorie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on “Robinette a băgat mortu-n casa băsistă

  1. Chiar acum, Radu Tudor se alatura basistilor patetici cu gafa,bla,bla.Fruntelata,ce vrei!Desene animate,astia ne apara pina incepe razboiul,insa din pacate suntem legati de miini si de picioare.

  2. daca spunea ca ponta are doctorat, gata sarea lumea peste ponta si il puna. C’mon, mesajul lu’ diden este fix pix impotriva latrailor dintr-o anumita parte a televiziunii.
    omu, poate stie ca ponta o sa fie ‘president’, dar vad ca stie ca in romania, lupta se da cu coruptia. ca basescu s-a gandit el acu la batraneste ca da bine sa fie aparatoru’ dreptatii, politician, ca ponta mananca rahat zilnic cu lupta lui impotriva justitiei basiste, prinde bine la poporul imfometat, care-ti fuga digul.

  3. Acuma stii precis ca nu e Ponta! ;)) Uita-te cam pe unde-au fost fiecare dintre “candidati” si cam cu cine-au vorbit, numai asa poti sa afli ceva concret. Vezi ca pe unii ii mai duc si doar asa… pentru ca “se ofera” ;)))

  4. Oricum pe Antonescu l-au dus “degeaba” ;))) Pe Ponta cred ca l-a vazut Biden pe hol p-acolo cand a fost si de-asta i-a zis… o fi crezut c-a rezolvat ceva ;))) Mai vedem, oricum se cam banuieste asta de vreo 2 ani… prea nu da nimeni in Oprescu si prea multe panglici taie. Vom vedea…

  5. De ce credeti ca se plimba americanul ieri dupa masa prin Centru Vechi? Fiindca iesise de la o întâlnire la BNR cu Mugur, care ia recomandat si un restaurant unde sa ia masa cu sotia.Se pare ca l-ar fi uns pe Mugur candidat al dreptei la preşedentie împreuna cu Johanes prim-ministru, ca sa închida si gura nemtilor(UE). Ce zici mai candidează tizul tău?

  6. @jeni: da, sigur avea nevoie sa-i recomande Mugur (cu care s-a intalnit in secret taman la BNR) o crasma, ca nu gaseau aia de la ambasada o masa calda =))
    voi cititi ce prostii scrieti inainte sa apasati pe buton?

  7. Isarescu o sa se pensioneze de la banca, stie prea mult ca sa plece de-acolo si nu e nici un motiv sa fie vreodata schimbat. Amuzante oricum articolele despre cat de bun bancher este si cum tine el in frau cursul valutar si cum ar revitaliza Romania si-ar muta-o in vest dac-ar accepta scaunul de la Cotroceni ;)) mori de ras ce sa mai…

  8. Eu am o “problema”; unde a fost inainte de inghetata si Centrul Vechi ?

    Ca eu l-am prins inainte de asta, venind dinspre ministerul apararii/rcs/parcul Izvor si luand-o spre Natiunile Unite. Asta se intampla in jur de 18.30 si sigur era coloana lui Joe.
    (a stat la Marriott ?)
    M-am dus la Medsana in Cotroceni si la plecare, in jur de ora 19, venea spre palatul Cotroceni alta coloana, dinspre Opera pe Eroilor Sanitari, dar la asta n-am mai fost obligat sa stau si am tulit-o spre Drumul Taberei asa ca nu stiu a cui era.

  9. Am observat ca Biden mai avea putin si il lua la pupat pe Basescu dar l-a tratat protocolar pe Ponta si probabil i-a mai zis si una, doua in particular. Nu exista declaratie facuta de un oficial american in care sa nu se insiste ferm pe tema coruptiei. Ponta va tine partea baronilor pana ajunge presedinte dar apoi va schimba foaia si ii va lasa pe mana ANI si DNA.

  10. Ehe daca americanul la uns pe ponta cu “president” nu e gafa dar daca il ungea cu coruptule era o gafa monumentala 🙂 orgasmic vorbind a sunat bine de o parte a presei si rau de cealalta… Victor cred ca suntem de acord ca daca facea acest lucru nu la adresa lui ponta ci lui udrea era un semnal dat alegatorilor? Victor acum aici intre noi fie vorba incep sa se vada roadele coabitari… Ala va scapa de dosare , justitia duduie, iar america descopera in omul care dadea lovituri de stat in buricul europei un bun samaritean al carui viitor este prezidentiabil! Curios ca americani astia se razgandesc in acelasi timp cu ponta ei pe cine sustin si ochelaristul pe subiectele gaze de sist, rosia montana si bechtel 🙂 dar nu e nimic noi platim si politicieni si cablu tv cu care se prostesc prosti!

  11. Victore,

    1. Ref: Joe Bide, discursul anticoruptie si “dreptul de smecher” incasat prin intermediul lui fiu-su
    Exista o vorba in Romania: “fa ce zice popa nu ce face popa” (mai e si versiune biblica cu “cel fara de pacat sa arunce primul cu piatra”).
    Asta inseamna ca ceea ce a spus Biden este foarte corect chiar daca Biden face altfel.

    2. Consecventa lui Tariceanu a durat pana cahd I s-a dat planul sa i-o traga lui Crin:
    (1) intra in PNL, organizatia Satu Mare;
    (2) PNL ia sub 20% din voturi la PE,
    (3) Crin isi da demisia,
    (4) PNL va alege un nou Presedinte
    (5) Tariceanu va candida in speranta ca va fi ales.
    Nu pot decat sa remarc, inca o data, prostia lui Antonescu: iarasi l-a luat gura pe dinainte si iarasi se aliniaza japitele la spatele lui gata sa i-o traga. Oare nu-l ustura curul?
    Acum ceva timp spuneam ca nu trebuie luptat impotriva lui Antonescu: trebuie doar sa-l lasi sa se desfasoare si va pierde singur, fara ajutor. Timpul mi-a dat dreptate.

  12. @bigradu: indiferent cate greseli face Antonescu (si face!), Tariceanu e un penibil tomnatic si usor senil, dus cu lantu-n nas de nevasta mult prea tanara si doritoare de legitimare publica

  13. Bigradu analiza ta e una tipicara dupa 4 pahare de vin… Tariceanu in momentul de fata valoreaza pentru electoratul liberal oleaca mai mult decat predictiile unui blogaras basist sa fiu mai concret valoreaza mai putin decat oricare din fostele sotii.. Daca PNL vrea sa mai aiba un cuvant de spus pe scena politica autohtona nu-si poate insulta propriul electorat iar daca tariceanu si ponta cred ca pot rupe din electoratul liberal sa il conduca spre stanga este iar un scenariu sf… Cat despre ura partidului liberal fata de antonescu ea exista doar in mintea adversarilor politici si a propagandei fie ea de stanga fie ea de dreapta… In stanga propagandei pe la televiziuni cu staif si audiente majore breacking news-urile erau cum se rupe pnl ul si tariceanu ia enespe mii de parlamentari cu el, in dreapta propaganda canta si ea acelasi cantec parca cu mai putin entuziasm… Eu stiu ca pentru toate partidele astea parvenite si pline de puroi securist un partid istoric si singurul care a luptat intradevar impotriva comunismului deranjeaza si ca se incearca sa-l mazileasca cum au facut cu taranisti dar electoratul si partidul au dovedit constanta. Toti va bazati pe sondajele platite de pdl isti si psd isti realitatea insa va fi pe 25 la vot . va reamintesc o declaratie de bun simt al lui antonescu cu legatura la monarhie,o declaratie ignorata de toate televiziunile din romanica, o declaratie pt care iliescu ar fi facut o mineriada si o declaratie pt care basescu ar fi invocat o noua lovitura de stat, o declaratie care nu se comenteaza pentru ca puroiul politic nu vrea sa piarda nimic din puterile de acum, toti cautati si scormoniti greseli ale lui antonescu…

  14. De ce nu putea Tariceanu sa astepte ca pnl sa-i ceara revenirea ,eventual ca presedinte,dupa alegeri?Fata mare,sigur nu mai e,s-a grabit sa plece din partid,acum se grabeste sa revina.O fi facut un calcul si la redistribuire s-ar putea ca prin neintrarea in PE a partidelor mici pnl sa faca20% si psd 45%.Si,atunci s-a speriat ca pierde nunta.

  15. @furtos_andrei: mai usor cu virtutile si lupta anticomunista ale liberalilor lu’ Crin, ca ti se vede tricoul galben-albastru pe dedesubt si nici noi nu ne-am nascut chiar alaltaieri

  16. Victor Ciutacu nu sunt formator de opinie sunt doar in cetatean care are dreptul la vot, tricoul galben-albastru despre care vorbiti e undeva in dulap si are numarul 6 pe spate deasupra este inscriptionat numele Popescu, as vrea sa am din nou mandria de al purta. Cat despre liberali lui crin nu pot fi aceeasi oameni care au luptat cu comunismul deorece lumea asta e facuta in asa fel incat generatiile se schimba, faptul ca liberali lui crin mi se par mult mai frecventabili decat sarbu, oprea, udrea, mru e doar o opinie la care am dreptul si eu… Faptul ca nimeni din media asta de azi nimeni nu pomeneste despre declaratia unui politician ca in romania republica a fost instaurata cu forta si ca sunt lucruri care trebuiesc clarificate sincer imi denota faptul ca presa asta s a nascut la ruperea usl si nimic din ce a fost inainte nu conteaza!

  17. regalistul ala candideaza la Presedintie si s-a pupat pe gura, intru parvenirea la Cotroceni, cu pesedistii aia nefrecventabili pana i-au dat un sut in cur. asta spune tot despre convingerile lui ferme. restu-i balet de balci de tara.
    P.S. asta ti-o scrie unul care chiar a crezut in el

  18. Am uitat ce. era mai important.Tariceanu ar fi trebuit ca odata cu cererea d’e intrare in pnl sa-si dea demisia din functia de presedinte al senatuui.Corect?

  19. Victor Ciutacu hai sa nu o dam in extreme situatia e asa:
    1 Crin nu este regalist a avut doar demnitatea de a recunoaste un adevar istoric
    2 USL adica alianta cu psd isti a fost rodul unui scenariu de inlaturare a lui basescu, scenariu esuat deci eu ca votant al usl nu mai vad rostul aliantei si mi se parea natural ca ea sa se destrame.
    3 Cotroceniul era o promisiune a USL catre PNL
    4 Pana cand nu se schimba constitutia si inca suntem o republica fiecare partid isi desemneaza un candidat la presedentie, nu vad nimic anormal in asta. Pnl l a desemnat pe antonescu, pnl a decis intrarea in usl si iesirea din usl.
    Deci eliminand extremele cu care ne ocupam zi de zi pentru a injura in stanga si dreapta adevarurile sunt acestea. Restul sunt vorbe!

  20. Ne vindem prea ieftin pe cuvant… si “lumea” ne-ar arata ceva respect daca am gasi pe cineva care sa imparta si varza si capra cum se zice… momentan ne vindem pe bambilici care si aia LE sunt luati inapoi. Asta e marea drama!

  21. Se doreste asta de la Romania… sa i se arate podeaua dar nici din tara nu se arata ca s-ar vrea altceva! Asta e o realitate cu care din pacate trebuie sa traim… intrebarea este cam pana cand? Nu vrem nici un Lech Kaczyński dar nici ce-a fost pan-acum… e penibil sincer!

  22. Penibili toti basistii! Terminand cu Rares Bogdan, Jac Crsitoiu si seful lor, marele strateg Gusa (sau Guse?). Cum stiu ei sa interpreteze cuvintele limbii romane ?!

  23. Am o întrebare pentru PSD: Dacă Tăriceanu ajunge preşedinte PNL, ce faceţi cu el? Că unde-l pui este ca un ghimpe.

  24. Se spune că este bine să ai grijă ce-ţi doreşti în viaţă pentru că s-ar putea să se întâmple…

    Şi acum o analiză obiectivă (zic eu…)şi un scenariu de coşmar pentru PSD: PSD -ul îşi doreşte un procent sub 20% pentru PNL în alegeri, Tăriceanu preşedinte PNL şi refacerea USL-ului. Neşeansele pentru PNL sunt mari: o parte importantă dintre votanţii liberali au rămas cu nostalgia USL-ului şi îl percep pe Crin Antonescu ca fiind un aventurier politic. În concluzie, vor vota PSD-ul, sancţionându-l astfel pe Crin Antonescu. În aceste condiţii, Crin Antonescu este revocat de la conducerea partidului iar Tăriceanu, intrat în PNL pe la Satu Mare sau Odesa, ajunge preşedinte PNL, reface USL-ul şi revendică poziţia de prezidenţiabil pentru alegerile din toamnă din partea USL… Conform înţelegerii iniţiale. Îşi poate asuma PSD-ul aşa ceva? Eu spun că nu. Tăriceanu, tomnatic şi senil, cum spunem astăzi, e LIBERAL autentic. Cu un liberal la Cotroceni PSD-ul va avea un spaţiu de manevră extrem de redus, practic pierde partida. Şi atunci cum va proceda PSD-ul? O va vira brusc la stânga, încercând să-i facă vânt pe scări şi lui Tăriceani? Riscant procedeu, practic, Victor Ponta se va trezi pe scaunul pe care stă astăzi Crin Antonescu: ucigaşul USL-ului. Pentru că timp să-l compromită pe Tăriceanu nu mai are. Iar Tăriceanu, care ştie că acum i-au tras-o, şi deşi îl ustură nu ţipă, în toamnă va urla. Iar electoratul USL va fi debusolat: în pierdere de imagine, de data asta, PSD-ul…
    În concluzie, eu cred că pentru PSD este de dorit ca PNL -ul să obţină un procent de peste 20%, Crin Antonescu să rămână candidat la prezidenţiale din partea PNL-ului iar Victor Ponta să se prezinte în alegerile prezidenţiale cântând Balada USL… Altfel, pentru PSD urmează dezastrul. Cu Tăriceanu preşedinte PNL, PSD-ul îşi bate un cui în talpă. ŞI CE CUI? Băsescu ştie…

  25. @Victore,
    Se pare ca am lasat impresia gresita ca l-as aprecia pe Tariceanu. Cred ca nu m-am exprimat suficient de clar, asa ca: opiniile lui Crin despre lui Tariceanu sunt similare cu opiniile mele despre acest tradator (restul opniniilor mele despre Moliceanu ar contine cuvinte si expresii usor inacceptabile in acest loc). Asa ca, pentru prima data, ma vad nevoit sa fiu de acord cu Antonescu.

    @furtos_andrei
    Daca logica ta este la fel de buna ca cea care te-a adus la concluzia cu cele 4 pahare de vin, atunci mai bine ai tine-o ascunsa. E de rahat.
    PNL a ajuns in groapa in care este nu pentru ca electoratul PNL pune baza pe opiniile lui Tariceanu si/sau Antonescu ci dimpotriva, pentru ca cei doi (ca de altfel prea multi dintre liderii liberali) nu mai pot atrage electorat (ba chiar il pierd).
    PNL a ajuns un fel de a cincea roata la caruta PSD. Atat Tariceanu cat si Antonescu au fost aliati ai PSD. Primul a facut-o pe ascuns (ca un las) pe cand al doilea si-a asumat acest lucru (un gest care il costa acum cariera politica).
    Faptul ca cineva crede ca PNL mai este un partid istoric dovedeste o naivitate condamnabila. Singurul lucru istoric la PNL este doar numele si o istorie furata de niste incompetenti. Acestia isi asuma o istorie care nu are nimic de-a face cu ei si sunt incapabili sa construiasca un viitor decent.

  26. Ce-ar fi sa amanam discutia despre sansele PNL, Antonescu, Tariceanu, pentru luni, 26 mai, post-alegeri???

  27. Bigradu iar va inghesuiti toti sa sapati o groapa pnl ului? Timp de 24 ani tot il ingropati si tot viu este. Daca aseara telecomanda ta nu se bloca la b1 tv (scuzati expresia) poate intelegeai si tu cum stam in tarisoara asta si cu liberalismul. Cat despre istorii furate si socialisti deveniti de dreapta peste noapte e posibil sa ii vezi zi de zi la b1 (scuzati expresia). Sa acuzi pnl de istorie furata ca sustinator al lui basescu cand toti stim cum s a nascut pdl ul mi se pare oleaca de rasul curcilor! O fi fost basescu liberal cand vaporul plutea si jegosi astia de liberali i au furat liberalismul si a fost fortat sa aterizeze in fsn ! Asa suntem noi romani orice adevar poate fi scuipat in numele partidului cand de stanga cand de dreapta.
    Logica iar te bate. Demonizarea lui Crin ca persoana este iar o manipulare tipic securista. Ma repet poate ai ratat fraza asta: atat intrarea, cat si iesirea, cat si numirea lui crin ca si candidat al pnl ului au fost facute prin congres! Pnl ul a iesit de la guvernare pentru a nu fi a 5 roata la caruta psd ului un lucru pe care idolul tau nu l a facut cu 7,4 milioane de voturi in mufa. Cat despre cata influenta are tariceanu in pnl si in randul liberalilor votanti nu poti tu anticipa, stiu ca voi ati dori sa aiba, in partid nu a avut noroc sa vedem cum sta in randul votantilor!

  28. Eu abia astept macelul de dupa alegeri in PNL, unde neamtu’ o sa se suie pe cadavrul lui Crin bineinteles civilizat ca un neamt. Neamtu in schimb o sa fie atat de sforaitor incat nici PNListii nu o sa il recunoasca cand il vad. Presedinte iese Ponta sigur, o exceptie ar fi sa il lege Basescu inainte de alegeri. Pe dreapta o sa fie un dans de candidati penibili fara notorietate, fara priza la public, cu un PR platit infernal de scump si de eficient, cu o societate civila echidistanta cu orice tampenie pe dreapta si ucigatoare cu orice misca pe stanga.
    Eu un singur dor mai am, sa o vad pe Udrea candidand, sa o vad desigur pe fiecare stalpisor din Romania, pe fiecare buda si hazna, pe fiecare usa de birt de tara, magazin alimentar, cum ridica ea Romania in blugi, fantezia poate continua la nesfarsit…

  29. Conteaza cu adevarat cine ajunge presedinte in tara asta atata timp cat exista mecanisme bine puse la punct care influenteaza mersul firesc???

    Ex clar : vara 2012….niste milioane de voturi ignorate , printr o scamatorie legislativa .

    Poate sa il cheme oricum , atata timp cat suntem parte integrata dintr un sistem global in care deciziile cu adevarat importante nu prea sunt luate local.

  30. off topic:
    Eu il votez duminica pe dl Mircea Diaconu.
    crin e dezamagitor,si PNL-ul…
    PSD-ul o sa ia ceea se merita.Si cred ca va reusi.

    Numai bine va doresc,
    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.