Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > ciutacu.ro, special pentru iPhone si iPad

ciutacu.ro, special pentru iPhone si iPad

Apple a validat, recent, o aplicatie gratuita prin descarcarea careia acest blog devine prietenos la accesarea de pe iPhone si iPad. Pentru ca merit si, lasand gluma la o parte, fiindca un roman priceput, care lucreaza la o companie frantuzeasca, Jean Diaconu, a avut ideea, priceperea si rabdarea s-o construiasca. Motive pentru care-i multumesc. Iar pe voi va anunt ca, in timp ce majoritatea zgomotoasa bate campii, eu muncesc in continuare la constructia brandului. La un moment dat, cred ca-i cazul sa traiesc din nume. Ceea ce tare-mi doresc. Pana atunci, ma-ntorc in orezaria mogulului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “ciutacu.ro, special pentru iPhone si iPad

  1. Reprosuri strict tehnice. Vorbeste dumneata cu programatorii aia sa mai gadile un pic aplicatia pt ca:
    1. Nu exista varianta pt ipad. Este doar “compatibila” cu ipad. Nativ se vede mic rau pe ipad si 2x este horror. Mult mai bine se vede normal siteul pe safari la rezolutia ipadului.
    2. Nu stiu daca e specific ipad bugul dar controlul senzorului de screen orientation este cam pe dos. Suceste imaginea invers decat ar trebui.
    Tinand cont macar de pct 1 ar trebui sa scoateti chestia cu “pentru ipad”.
    Succes in continuare.

  2. Buna, domnule Ciutacu!

    Nu v-am mai vizitat de ceva timp… Ma bucur sa va regasesc bine si sanatos.

    Va tin pumnii si sunt convins ca veti reusi sa traiti din NUME, daca nu va veti abate din drum.

    Numai bine si multa sanatate.

  3. @ Victor Ciutacu
    Gata. găsit. si indoielile tale erau intemeiate. situl zice ca aplicatia e acolo de pe 17 Februarie, doar ca nu o gaseam eu. m-oi duce sa ma caut la ochi 😉 . acum scriu din app. mulțam fain pentru gândul bun. sănătate.

  4. I-mi place mult atitudinea dv in cadrul emisiunilor in care sunteti prezent.As dori daca puteti face o emisiune despre marirea ce se da la grupele 1si2 de munca pt ca nu suntem lamuriti deloc.Cu toate ca dupa 1 Aprilie 2005 s-au recalculat tote pensiile dupa aceeasi lege acum am auzit ca o sa se mareasca numai unele.Care o fi criteriul NU STIM.Cu toate ca tot ce face acest guvern e fara logica.Va multumesc si sper ca o sa primesc raspuns . Cu stima viore

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.