Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > ciutacu.ro, special pentru iPhone si iPad

ciutacu.ro, special pentru iPhone si iPad

Apple a validat, recent, o aplicatie gratuita prin descarcarea careia acest blog devine prietenos la accesarea de pe iPhone si iPad. Pentru ca merit si, lasand gluma la o parte, fiindca un roman priceput, care lucreaza la o companie frantuzeasca, Jean Diaconu, a avut ideea, priceperea si rabdarea s-o construiasca. Motive pentru care-i multumesc. Iar pe voi va anunt ca, in timp ce majoritatea zgomotoasa bate campii, eu muncesc in continuare la constructia brandului. La un moment dat, cred ca-i cazul sa traiesc din nume. Ceea ce tare-mi doresc. Pana atunci, ma-ntorc in orezaria mogulului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “ciutacu.ro, special pentru iPhone si iPad

  1. Felicitari pentru seriozitatea mentinuta in constructia brand-ului, care sper sa nu cuprinda(precum blog-ul lui Badea) milioane de reclame, povesti cu Rontzil, sora, antrenamente pe trepte ori cu lopata. Daca mentii acelasi trend serios, jos palaria!

  2. Toate bune , numai sa nu dormi si tu cu poza lui Nutzi sub perna … sau a lui Turcan !!!…

  3. Apăi… ce-aş putea să-ţi zic decât: Bravos! Ţine-o tot aşa!
    Aaaa… şi încă ceva: Să nu care cumva să nu mai fii “aciduţu”! Rămâi veşnic acelaşi brav posesor de cojones.
    Ţara… NU te vrea prost!

  4. O Rubricutza cu bancuri, ceva?
    Ca duduie netul de bancuri cu Melteanul de la Cotroceni.
    Stiu ca-i un banc prost prezenta lui in fruntea Romaniei, dar sa ne mai si simtem bine cum ar zice MB.

  5. Fiindcă veni vorba de doamna Turcan,dacă nu ar fi fost de plâns,ar fi fost de râs.Pur si simplu nu-mi dau seama cum mai pot vorbi oamenii acestia portocalii despre cinste,încredere,redresare,aspiratii vizând câstigarea alegerilor si despre multe alte lucruri care în gura altcuiva ar părea lucruri normale si onorante.Moderatorul parcă a pus prea mult menajament în conversatia de vineri seara.

  6. In prima faza brandul se construieste cu efortul initiatorului. Este ca un copil crescut de parinti. Cand s-a maturizat capata o mare doza de independenta, impingandu-si de la spate initiatoruul, asa cum copiii deveniti maturi isi ajuta parintii.
    Felicitari Victor Ciutacu.

  7. Intru in fiecare zi de mai multe ori pe blogul tau. Pe cand o aplicatie similara pentru Android (care a depasit binisor iOS-ul)?

  8. Asta-i culmea…ieri seara am mers pe o strada-ALEEA CIUTACILOR.Am ras de ne-am spart,asa ca ai de unde lua.

  9. Sa traiesti din nume, frumos vis dar unde? Pe o insula tropicala, intr-o coliba la marginea plajei, tolanit intr-un hamac asezat la umbra unui bananier si a unui palmier sau pe vreuna scandinava, unde caprioara sa zburde in curte iar focul sa arda in semineu…sau, sa traiesti in Bucuresti? 🙂

  10. O zi buna, Victor!
    In tot raul, si-un bine!(daca poti crede asa ceva!) In curind, limba romana se va grai ca apa, din China si pina-n Canada!
    Odata ar fi trecerea blogului tau in retelele de socializare si, deloc de neglijat, exportul de creier “made in Romania”…Si eu lupt, acolo in patratelul meu. Atit ca am usa noua, in rest…numai bine!

  11. Bravo domnu’ Ciutacu, de cand asteptam asa ceva pe iPhone!
    Buna treaba, succes in continuare in tot ce faceti, si sa nu coborati garda!
    Sibiul va sustine 😉

  12. Aplicatia este binevenita că-mi eliberează una dintre cele 8 file de la Safari, plus ca e si bine făcută. Aveam ciutacu.ro între antena3 si badea, si mereu cădea victima filelor pop-up de la alte site-uri.
    Merci si tine-o tot așa.

  13. cred ca ultimul meu comentariu ( long time ago)sugera cam asa ceva :p
    optimizarea este insa numai pentru iphone, la ipad mai e de lucrat
    dar e un pas necesar.
    curios si malitios, ce arata goagal analityc in ceea ce priveste procentul de accesari de pe tablete si “smartfoane”?

  14. Misto ! Imi place ca esti dinamic … , ca nu te cantonezi in niste rutine sau sabloane rigide , din care sa nu mai iesi , asa cum fac altii … ! 🙂

  15. @Cristi din Montreal: am serioase indoieli
    @catalina: cand s-o gasi un binevoitor priceput dispus s-o faca

  16. Oricum,chestie total penibila: sa trimiti la Cool! Am descarcat aplicatia si ne place.
    Suntem fani ai serialului Star Trek si al androidului Data. La momentul actual chiar am dori ca Data sa devina presedinte.
    Ar clarifica macar tipurile penibile care acorda obiecte/functii pentru persoane decedate – un costum de baie, un prosop sau borcane cu diverse produse expirate – sotilor unor persoane decedate.
    Tin minte un proverb japonez: “Poporul care isi uita istoria, risca sa o retraiasca”.
    Oficial, dam vina pe Go-Hu-Ge-A-Pe-Cu-Ta-Tu + alte popoare migratoare mai putin importante.

  17. traiasca iCiutacu! Cat despre Boc si iPad, eu unul il invidiez daca are unul. La scara, cam cum ar fi pentru mine un LCD de 127cm cu touch screen si aplicatii. Marfa!

  18. felicitari, si pt ai de au iphone sau ipad o sa fie super, sa te citeasca eu raman la obtiunea de citit dimineata la birou in fata canii de ceai si a uneia de cafea.

  19. Domnule Ciutacu,

    Si cei mai modesti dintre cei care scriu un blog viseaza ca intr-o buna zi sa poate sa spuna ca au reusit sa construiasca un brand si sa traiasca de pe urma lui, fiecare la nivelul sau.
    Jos palaria pentru cei care fac asta pe fata, fara ocolisuri. Si aceasta este o munca, uneori peste masura de grea, de solicitanta.

  20. Interesanta initiativa Dvs. O apreciez. Cand o sa am iPhone si iPad o sa ma uit cu placere de pe aceste instrumente. Deocamdata ma uit dupa laptop. Consider ca tot laptopul este instrumentul de baza pt orice. In rest multa bafta.
    Legat de Raluca Turcan trebuia sa-i mai inaltati putin scaunul. Are picioarele cam lungi si saraca gazela statea cu picioarele oblig.

  21. Cred ca pagina se incarca si-asa destul de bine pe smartphone-uri, dar felicitari pt aplicatie! Recomandati-i si lui Badea sa isi faca blog-ul mai phone-friendly.

  22. Buna treaba, felicitari, daca ai nevoie de materiale promotionale poti apela… 🙂

    Sanatate domn Ciutacu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.