Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ciudata ţară a lu’ Antonel şi nea Geică

Ciudata ţară a lu’ Antonel şi nea Geică

Azi am un sictir usor existential. Cu toate astea, constient de riscul sa fiu acuzat iar de Zeus ca-mi denigrez tara la televizor, o sa scriu destul de telegrafic cateva ganduri care-mi stau pe creier; plus cateva informatii de uz general.

– Planetarul nostru presedinte-consumator continua sa fie extrem de alergic la “baietii destepti”. I-a scos pe coruptii astia cu scoala multa vinovati si de criza financiara mondiala. S-o trimita pe Macovei sa-i aresteze, daca tot au albit-o aia pe care i-au numit impreuna in functii la o cumetrie cu tarie.

– Legendarul Geica, omul care a ajuns ca la pensie sa-si fie consilier propriu, a fost executat azi la cererea lu’ Tariceanu. Fazele misto sunt ca, pe de o parte, omu-i in concediu medical si legal n-ai cum sa-l schimbi pana nu-i trece buba (iar la cap vindecarea-i cam lunga), respectiv, pe de alta parte, ca seful plutonului de executie e nu mai putin faimosul Antonel, om care castiga de la stat – chiar daca nu va vine a crede – chiar si mai mult decat condamnatul.

– Deseara vi-l aduc pe Arogant la “Vorbe grele”, sa aflam impreuna cat mai merge daru-n colegiul electoral Mizil si sa-l mai barfim si noi olecuta pe Tiran. Apropo, aseara, Sinteza a facut rating ceva mai mic decat isteria de la Realitatea; ca sa n-avem vorbe ca va tin la curent cu cifrele doar cand ii umilim pe micuti.

– In privinta Laviniei Sandru, cred ca m-am razgandit. Mi se pare de bun simt sa-i oferim dreptul constitutional de a castiga, prin truda echilibristicii pe sarma din studioul Realitatii, cam 100 de voturi la mine-n colegiu.

– Nea Gigi continua sa dea – in direct pe toate televizoarele si sub privirile tamp-satisfacute ale reporterilor hahaitori pe care-i umileste – concurs pentru postul de sluga a sa la Steaua. Deocamdata ia flit dupa flit, da-i plina tara de nevertebrate care viseaza la gloria de a-i spala cu limba pantofii de latifundiar.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Ciudata ţară a lu’ Antonel şi nea Geică

  1. Da, foarte bine, sa nu se “raceasca” domnu’ Nastase. O sa numar de cate ori spune Basescu si vb. dupa. Spor la treaba.

  2. Victor,

    Am eu senzatia sau asa este? Parca de la ceva vreme sictirul tau este din ce in ce mai persistent si daca da, tocmai acum, in prag de alegeri? 😉

  3. @YODA BLOG: da, e persistent, da’ nu musai legat de alegeri. am, totusi, un an si jumatate de ziar + emisiuni aproape seara de seara. nu ma apasa campania, am mai facut vreo trei in studio.
    @iancu: daca au voie Falca, Berceanu sau Turcan sa vorbeasca pe Antena 2, nu vad de ce n-ar beneficia si Nastase de acest drept. ca un pronostic, cred ca, la o numaratoare a rostirii numelui magic Basescu, il bat pe Arogant.

  4. In nemernicia mea aseara am stat la nasu’sa-l ascult pe cioban.De ce l-a suparatinfrangerea cu Lyon ? Fiindca n-a putut sa-l umileasca pe patronul frantuz.De ce sa-l umileasca? Fiindca era socialist.
    Pe arogant intreaba-l cine a castigat caftul din “Animat Planet” 🙂

  5. De-a dreptul mizerabila asta cu concediile medicale… care cum e putin zguduit in fotoliu-gata! s-a scos de-un concediu medical! Chiar nu poate nimeni sa le dea peste nas medicilor care se preteaza la asa ceva? Practica e des intalnita in toate institutiile publice in care s-a produs “schimbarea” dupa locale.

  6. Mi-a plăcut nea Traian cum a stabilit el că anticorupţia LUI e mai mare decât anticorupţia LOR.
    100 de voturi pentru Lavinia? Eşti generos, boierule!

  7. …sictirul existential, nu ma mira, a devenit omniprezent. De “Recentul Tatuc” n-am ce comenta, a fraternizat cu vulturimea nehalita, in cautare de starvuri… Nastase, nu-i de lepadat, cel putin vorbeste frumos, pe mine ma-ncanta indiferent ca are sau nu ceva de spus, are darul vorbirii pompoase, cu cadenta soporifica…e binevenit. De Lavinia… ce sa mai zic de Lavinia? “Lavinia” e suficienta (chear pentru ea insasi)! Cat despre Gigi, ce Dumnezeu sa mai adaug? Ce poate face BANUL din nevertebrate! …cam asta e “mestere” Ciutacu… numai bine!

  8. Voi urmari cu interes emisiunea ! Intreaba-l pe AD daca chiar va candida la presedintie! Nu-i este teama de tradarea “tovarasilor” ? Ce zici de revocarea lui Voinea ? Nu este frumos ce spun dar, ma bucur ca au spus stop Laviniei! Exita un D-zeu !

  9. Spre rusinea mea, m-am uitat si eu la nasu la nea Jiji, latifundiarul cu oi. cica dupa lacatus urmeaza dorinel. sa plece, nu sa antreneze.

  10. Domnule Ciutacu,

    daca-mi sunt permise as vrea sa fac niste mici comentarii despre tara lu’ Antonel si nu numai:

    1. e o imensa magarie din partea lu’ Antonel si a lu’ alalalt de este sef peste transporturi. Pe Geica ei l-au numit prin ordin al ministrului, i-au fixat salariul si indemnizatia ca membru CA al AACR. Stiau ca-i pensionar si e ilegala numirea lui in functie. Mitrea a semnat un ordin prin care se interzicea angajarea in cadrul ministerului si a unitatilor afltate in subordine sau sub autoritatea MT a pensionarlor. Au fost exceptii, e drept pe perioada determinata cu aprobare a ministrului. Deci Orban stia de Geica. De asemenea, Orban are posibilitatea de a-l demite, legal, tot prin ordin al ministrului pe Geica. Datr nu o face, pentru ca DEMISIA, e institutia naibii, doar e un gest unilateral al celui care-l face. Apoi nu se mai poate adresa in instanta sa-i reclame. Si nici cu constiinta nu au probleme, ca doar sefu’ ala mare a cerut-o, nu ei…

    2. Ar fi o minune ca un singur partid din cele trei care conteaza sa castige alegerile actuale. Spre ce alianta post electorala inclina domnul Nastase balanta? PSD – PNL sau PSD – PD/L?

    3. Lacatus dovedeste ca ramane un mare caracter, desi nu a impresionat ca antrenor. Pacat de acesti mari jucatori Hagi, Lacatus ca nu s-au implicat in altceva decat in antrenorat. Ei trebuie sa inteleaga ca “a te face inteles” e o arta, ca pedagogia. Daca te-ai nascut cu talent in fotbal asta nu inseamna ca ai talent si de educator… Pacat!

  11. Victor,

    imi permit sa iti spun pe nume pentru ca te simt apropiat de indignarile care ma incearca zi de zi… Nu sunt genul care sa scriu pe bloguri sau pe forumuri…citesc, ma indignez si raman pasiva…ce m-a facut sa reactionez de data asta? Articolul de la urmatorul link: http://www.gandul.info/societatea/despagubirile-pentru-malpraxis-acordate-in-functie-de-valoarea-sociala-a-pacientilor.html?3932;3345665 . Citez: “Mâna mea sau ochiul meu costă mai mult decât al unuia care lucrează la salubritate”…ramane la latitudinea ta daca merita o reactie…

    Cu stima…

  12. Multa lume e cuprinsa de un sictir ,mai usor sau pur si simplu, existential. E foarte explicabil.Si asta, oriunde te-ai afla pe mapamond.
    Ratingul mai slab al Sintezei aseara , dupa parerea mea, se datoreaza subiectului. Oamenii -nielul comun- nu inteleg sistemul bancar.Explicabil si prin faptul ca este un “sistem”haotic. Ce sa mai vorbim de educatie bancara? In Romania ,intotdeauna, trebuie reinventata roata.Sistemul bancar trebuie regularizat . Numai daca s-ar inspira putin de la sistemul bancar canadian ( ca tot vor toti sa ia drumul Canadei), cu un guvernator ca Isarescu, am avea un sistem beton. Da’ ce , sintem prosti, noi nu “plagiem”?!
    Deci , ratingul de aseara dovedeste calitatea “nivelului comun”. Nu ca ma dau desteapta, dar mi s-a parut o emisiune instructiva, dovedind, printre altele , cit de incomplete, daca nu chiar proaste, sint legile in Romania.Marea lor majoritate sint doar sugestii, unele dintre ele adresate direct “baietilor destepti”.
    Dar , uite asa ,plina de sictir existential,tot imi doresc sa ne “repatriem”.Macar injuram in limba materna!
    Mare atentie la cenzura! Pas cu pas se ingradeste dreptul la libera exprimare. Este corect sa se actioneze impotriva limbajului vulgar, golanesc.Dar procesul nu se opreste la atit.
    Cert este ca limba romana a fost deja schingiuita si ca Academia Romana face
    ” nimic ” pentru a stopa macelul.Din contra.
    Si bla, bla, bla, cite s-ar mai putea spune.Dar e inutil.Ciinii latra ,ursii merg!
    Deci totul ramine …cum s-a vorbit.Sfinta inconstienta!

  13. Despre Basescu? DE mult timp spun ca este penal, ca e tradator de “tara si de neam”, ca ne face de ris …Si ce? El tot acolo e, iar noi ne revoltam ca sa avem de ce sa luam medicamente pentru sistemul nervos sau pentru inima.Daca ne-ar conduce oameni normali, sigur ar fi mai putini consumatori de medicamente si de doctori, si, mama, ce de economii s-ar mai face in ministerul sanatatii!

    Lavinia Sandru face parte din aceeasi categorie cu Turcan sau Turcanu si cu “jurnalista” de la Hot News concediata de curind- am un lapsus-, ma rog, ca femeie iti vine sa te duci la oglinda , sa te iei la palme
    si sa te intrebi ce vina ai ca te-ai nascut.

    De Geica,…dintr-o data vor sa se respecte LEGEA, nimeni nu a stiut nimic pina acum.Hai, pa!

    Becali ? FOARTE REPREZENTATIV , de-a dreptul mioritic.Pe cit ca intra in parlament? Si atunci jurnalistii ar trebui sa fie fericiti caci cu el si cu Vadim se vor face niste ratinguri, o, mama!

    P.S. Pora, mi-am adus aminte.Deci nu sint inca buna de plecat la prins de fluturi sau de molii!

  14. Sictir … ce sa zic… e starea generala. Dar sa nu vorbim de asta ca vorba ta, dupa aia interpreteaza nenea Traian ca ii vorbesti tara de rau. Cu toate astea, tind sa te aprob. Sictirul este mai nou starea generala a tuturor celor ce traiesc in Romania si mai si gandesc asa putin… ca ceilalti sunt doar indoctrinatii nationalisti care isi iubesc tara asta ca e frumoasa rau. Da, as spune ca e frumoasa dar… PACAT CA E LOCUITA

  15. În aceeaşi ţară, guvernator de bancă centrală se trezeşte vorbind la TV despre vitejiile proprii în lupta cu duşmanul elveţian. Care, se ştie, nu uită şi nu iartă! Pe banii tăi, cetitoriule…

  16. “Noi CA SI persoane fizice”, si exprimarea asta a fost declarata de Academie ca fiind corecta? Ajutor, ligvistilor! Va rog, nu glumesc, nu mai pot cu acest “ca si”. Eu, baba de mine, stiam ca se foloseste formularea aceasta pentru a fi evitate cacofoniile .

    Si pentru ca azi am limbarita, vreau sa pun si eu o intrebare : de ce s-a aflat asa tirziu care a fost verdictul in cazul Macovei?
    S-a stiut dar a fost pastrata pentru campanie ,sau s-a vrut pitita sub covor, pur si simplu?
    Ce mai face prietenul meu Morar de la DNA?
    E campanie si se fac toti ca ploua ca asta e ordinul “de sus”( formulare marca inregistrata in regimul Ceausescu)?
    Jur, n-am baut nimic. La mine e abia 10:30 a.m.
    Dar nu stiu ce m-a apucat? Macar sint lucida!

  17. E in concediu medical ? Pai, daca sta rau cu sanatatea ce cauta la mansa avionului? Are si ochelari? E si mai grav. A pus in pericol vieti. E un pic penal d-nul Geica, cel putin la articolul “conflict de interese”.Institutiile statului se mobilizeaza greu pentru anumite persoane.

  18. @ iulian n.:
    cine esti tu cu adevarat? pe banii mei, cititoarea…Isarescu are dreptate.

  19. …legat de guvernator, incep sa cred tot mai intens in rationamentul lui Badea! …nu spun ca ar fi rau, da’ cui lasa semnatura de pe bancnote?

  20. @ alina : nu te lasa impresionata de veleitatile dictatoriale ale celui mai mare denigrator al tarii!
    Sa-ti iubesti tara nu inseamna ca esti indoctrinat nationalist ,sau nationalist indoctrinat.Inseamna ca esti normal.Si , ai dreptate ,tara e frumoasa,foarte frumoasa! Daca tu vrei sa faci un superlativ cu “rau”, atunci e cum spui tu, frumoasa rau, desi suna cam ciudat.Si acest superlativ este aprobat de Academie? Cu cit ii maimutarim mai mult pe analfabetii imbogatiti peste noapte , cu atit exprimarile lor -deficitare- vor intra in limba vorbita si vor fi mai repede legitimizate de catre harnicii Academicieni. Apoi devine limba litetrara. Din pacate limba evolueaza prea repede.Desi poate si asta e normal, am trait in secolul vitezei,cel trecut. Acest secol al cui o mai fi? Inceputul nu e prea promitator.

  21. @ Didi_Sfiosu: crezi tu ca Isarescu s-ar putea lasa prostit de Basescu? Caci altfel nu ar avea nimic de cistigat.Cine stie? Incurcate sint caile Domnului!

  22. Vorbiti la modul aspirational despre Isarescu de parca n-ar mai fi fost o tura premier si candidat sprijinit de PNTCD la Presedintia Romaniei

  23. @Mihaela, …cumatru “comandant” simte ca se cam duce si se agata si el de cine poate… …ce-i drept Isarescu, inca e vertical, da asta se vindeca rapid si nu lasa nici cicatrice!

  24. off topic
    Scuze daca spun un lucru care se stie deja,dar nu am avut ocazia sa urmaresc stirile saptamana aceasta.
    Saptamana trecuta Melescanu a declarat la targul de joburi pentru angajarea in armata ca salariul minim al unui soldat este de 1100 lei fara sporuri(de baza),iar cel real este de doar 550 lei.1100 de lei are un cadru militar cu o vechime de 10-15 ani.Poti verifica un fluturas de salariu pentru dovezi.
    Lucrul acasta se intampla probabil din cauza faptului ca armata nu beneficiaza de sindicat ca Politia,Jandarmeria,ISU,etc.

  25. In buna traditie a guvernarii Razgandeanu, demiterea “definitiva si irevocabila” valabila la ora 13 nu mai este valabila si la ora 14:

    ***********************************************
    “…O oră mai târziu oficialul revine asupra declaraţiei iniţiale. De această dată, Antonel Tănase susţine că Florea Geică este în funcţie şi va fi demis, doar dacă vor exista motive pentru a se lua o asemenea decizie.

    ”În clipa asta Geică este în concediu medical…este în funcţie… va fi demis, dacă avem motive”, a spus Antonel Tănase.
    ************************************************
    http://www.realitatea.net/florea-geica-nu-a-mai-putut-fi-demis-astazi-din-functia-de-director-al-autoritatii-aeronautice-civile_373316.html

  26. Em ma mir ca AD nu ramas socat dupa pierderea alegerilor prezidentiale la citeva sute de mii de voturi,urmand apoi umilirea permanenta la DNA. Intelectualii autentici nu au loc in societatea romaneasca in aceasta perioada. Exista o degradare permanenta a societatii romanesti. Ne comportam stalinist,in ziare,la TV. Se fac liste negre, clasamente cu cei bogati pentru invrajbirea categoriilor sociale. Se cauta vinovati la tot si toate. Este o societate foarte bolnava. Metoda de a gasi un vinovat este veche. Hitler ii acuza pe evrei, italienii pe romani, occidentalii pe imigranti. Un rol negativ il are presa. Urmaresti cu mirare, ziaristi atit de inregimentati, incit parca iti este rusine tie de nerusinarea lor.

  27. Buna seara la Tonomat
    1. Ma minunez cand ma uit la domnul Isarescu; parca vad un Bond in spatele imaginii glaciare de guvernator?! Si, daca stau bine si analizez ultimii ani, nu cred ca sunt departe de adevar. De fapt ce a facut nea Isarescu? A tinut artificial leul tare( mi-l si imaginez cum ii da zilnic portia de Viagra), pentru a face cu P..a mare pe importatori. Importatori care in mare parte au luat marfa din vestul Europei. Ei au devenit supermilionari in euro, iar romanii super datori la banci. Nimeni nu a chitait nimic despre modul in care domnul Isarescu a distrus pe cei care faceau productie si o exportau. Destule fabrici, in special cele cu pana la 200-300 de angajati au inchis pentru ca fluctuatia cursului de schimb le-o dadea zilnic la mecla. Si, uite asa, surplusul de TV-uri color, frigidere, masini de spalat, DVD-uri si plasme din sufrageria lui coana Europa au invadat Romanica, transformandu-i pe romanasii hulpavi dupa “bunataturile capitaliste” in creditori la “madame multemedia” Altex, Flanco,Domo si alte chestii de supt bani.
    2. Geica, e un fel de Dorel al aviatiei romane. Da cu avionul in bot pe pista la turci, se consilieaza pe sine, salta bani frumosi din leafa, pensie si cine stie din mai ce diurne, salarii de merit si alte ispravi sindicaliste si, il doare fix in cozorocul de la sapca lui soacra’sa de ce spune lumea despre el; invitat astazi la Antena 3, ministrul cu chitara Ludovic Orban, zice ca nu are pensie de 300 de milioane si nici salariu de nu stiu cat si ca sa vezi, sa nu crezi, ca mai vedem, ca sunteti rautaciosi, hai pa,pa, pa.
    3. Arogantul se vrea pe cai mari. La fel ca si PSD-ul. Am pus intrebarea “Ce cauta Sabin Cutas- parlamentar de Teleorma- candidat din partea PSD, in colegiu la Comanesti Bacau? Nimeni nu a vrut sa o puna, nici lui Hrebenciuc, nici lui Geoana, nici lui Mitrea. Poate ai tu sange in instalatie Victore si o pui Arogantului.
    In rest, la nici unul dintre concertele AC/DC de la anul, nu mai sunt bilete…Poate trateaza Il Comandante cu Angus Young sa vina sa-i cante in campanie…:)
    Salutare taica si noroc

  28. Despre don President, nu mai am cuvinte. De nervi, ce să mai vorbesc!

    Geică nu a fost executat. Se pare că are un mare susţinător (care trage de timp şi îi caută justificări) în domnul Orban. Ludovic, sigur că da.

  29. Eu propun să îl propunem (ştiu că e stupid să vrei a propune la candidaturi) pe domnul Ciutacu Victor la cârma ţării. Ştiu de acum, domnul în cauză nu va dori să candideze pentru că sistemul, natiunea, bla bla. Domnule Ciutacu, sictiriţi suntem cu toţii. Da’ cu ceva soluţii când veniţi? Nu neapărat dumneavoastră ci presa în general. Că până acum jurnaliştii sunt un fel de ţaţa Leana care împrăştie bârfa în sat, sau face un schimb de replici de genul “v-am zis eu că o să pice” (drobul de sare, n.a.). Eu soluţia o am, dar nu am pretenţia că e cea mai bună, şi chiar de ar fi, nu sunt băgat în seamă decât de umila mea audienţă compusă din cel mult colegii de birou, că prietenii sunt pentru altceva.

    PS: Cum comentaţi? … şi mai bag un hăhăit becaliscian (că tot din presă l-am învăţat şi acesta)

  30. Domnilor, va amintiti acele imagini TV de la o intrunire a masonilor din nu stiu ce loja si in care domnul Isarescu isi purta cu onor si mandrie uniforma ? Ei?
    @Mihaela: ca si- nu se admite nici macar pentru evitarea cacofoniei.

  31. Explodez de scarba!!! Ne mor copiii de foame si hranim JEGURI de caini vagabonzi… rusine!!! …azi sunt revoltat pe Dumnezeu!!! …iarta-ma Doamne!!!

  32. Träim într- tarä de ….!, fiecare poate pune ceea ce doreste în locul punctelor. Dacä si lui Mugur i se “isäreste” ceva,de genul “…sä numai träncänescä…”, adresat celor din sistem, mä tem (vorba vine),cä nu mai existä oarece institutie care sä “cocheteze” cu adevärul!… si nu mä refer la fituica dl. Patriciu. In rest, Jiji îsi face, ca de obicei, numärul, pe principiu “dacä tot mai dau niscai bani unora, luati d’acilea si putin circ !”, oricum la capitolul “domnie si omenie”, îi bate pe toti cei ce conduc acestä “tärisoarä säracä” pentru cei multi si “bunä de muls” pentru ei. Declar, nu sunt fan Jiji! Cât despre Arogant, “säracul”, trebuie sä fie mult mai bogat pentru a putea reprezenta “cu cinste” electoratul pauper de stânga. Concluzia : România nu este a mea, dar nici a ta…ci a celor care “se luptä” pentru conducerea sa !.

  33. Apreciez virulenta in presa, dar sa nu fie sub comanda. Prea se vede cine porunceste… Si inca ceva: lasa interlocutorul sa termine fraza!

  34. Auzi? Nu inteleg de ce puneti acea intrebare, de altfel retorica. Romania este tara lui Antonel si Geica pentru ca este si tara Andreei Spataru, curva blonda care apare mediatizata si de trustul vostru. Desigur ca nu gratis, nu??? A platit engros tiganul camatar care o sustine.
    Asa ca, dle. Ciutacu, cu toata stima: atata vreme cat Romanica va fi tara curvelor cu prestatii sexuale, ea va fi si tara curvelor politice.
    Si daca dvs. (respectiv trustul), cu o jumatate de gura infierati curvia politica, iar cu cealalta promovati curvia platita, zau ca e lipsa de moralitate!
    Dar cuii ii pasa de asa ceva in Romania? Nici macar dvs., nu?
    Numai bine!

  35. Aş avea o remarcă la indignarea justificată (ori nu?!) a Alexiei…
    O curvă-Curvă, e plătită după prostia ori incapacitatea de a cuceri o Femeie, a “angajatorului” de astfel de “prestări-servicii”. Pe curvele-Politicii le (îi) plătim fiecare dintre noi. Ori că vrem, ori că nu vrem! (Ia să îndrăznim să nu vrem… Ne-ar executa imediat un portărel!)) Cam asta ar fi una dintre diferenţe. Nu mică! 🙂

    Didi_Sfiosu, cred că supărarea ta nu se îndreaptă înspre partea corectă. Nu animalele sunt vinovate (sunt şi ele ale lui Dumnezeu, că tot spui “Doamne iartă-mă!). Vinovaţi sunt cei care încasează sume exorbitante nu pentru a le îngriji ci pentru a-şi umple conturile. Nu crezi?!

  36. Domnule Ciutacu nu vedeti ca PNL ne vrea prosti. Dar nu au norocul asta. Acest balci in jurul lui Geica este legat de banii pe care acest individ ii doneaza lui Orban si lui Antonel, cat si serviciile pe care le face acestor doi de exemplu: pe statele de plata a AACR au fost si sunt 4 consiliere ale lui Orban, Marina Ranta, Elvira Plamana-director de cabinet si eminenta cenusie-consiliera de suflet Madalina Cristina Hristu, toate in functii mari si pe venituri de milioane de lei/lunar+deplasari exotice.Campioana la excursii exotice pe banii AACR (adica pe banii contribuabilor romani) este super sexi jurista Andreea Frasie si sora ei mare specialista in aviatie care dupa ce a batut din piciorus la Orban i-a fost creat al doilea post de director general adjunct la 200 de salariati AACR. Cat despre Tanase Antonel acest Agamita Dandanache al PNL, zis si Contabilul dupa ce a nasit-o pe fosta directoare de management al resurselor a capatat o limuzina neagra BMW cu nr. de inregistrare B-08-CAA cu sofer cu tot cat si un post de pilot la avionul de calibrare pentru varul sau pensionar provenit din randurile armatei. Infloresc pensionarii care rup avioane. Este jenant ce s-a intamplat in ziua de joi 23.10.2008 cand Agamita a iesit repede si a anuntat ca l-a demis pe Geica la cererea premierului, dupa ce a primit un sut in fund si o scatoalca de la Orban si-a inghitit demisia si a dat-o la intors impreuna cu Orban. Adica premierul demite si Geica trece. Dupa ce ca si asa Tariceanu are un renume de Razgandeanu si Moliceanu acum l-au luat la misto si ai lui tovarasi. Sa inteleg ca nu are autoritate in guvern, el spune el aude. Datorita acestui subiect national Geica PNL a trecut de la un procent cu doua cifre la un procent cu o cifra.

  37. nu mai pricep nimic!mai era putin si auzeam ca geica nu poate fi dat afara ,decit cu acordul sau.dece este inca liber nu stiu.cu falsul si furtul pe post de consilier,nu e nimic??

  38. Salut Victore,
    Iti inteleg sukareala pt ca shi eu am cam aceasi stare de spirit.
    Uneori stau shi ma intreb ce dracu mai cautam in tara asta condusa de niste tembeli,in care urmeaza sa aiba loc alegeri ca sa ce?
    Sa alegem alti tembeli!
    Cred ca suntem mai in siguranta in jungla Amazonului decit in Romanika. Daca as avea asa o putere eu as angaja un guvern din strainatate
    le-as da 10 miliarde de Euro pe an si as desfinta parlamentul si sunt convins ca ar merge treaba.Iata cum gindesc eu structura unui astfel de guvern :
    -Prim Ministru : un German
    -Ministru Internelor: un Rus
    -Ministrul Apararii: un Chinez
    -Ministrul Sanatatii:un Austriac
    -Ministrul Justitiei:un Suedez
    -Ministrul Invatamintului:un Englez
    -Ministrul Finantelor:un Israelian
    -Ministrul Industriilor:un Japonez
    -Ministrul Externelor:un Maghiar
    -Ministrul Culturii:un Francez
    -Ministrul Agriculturii:un Elvetian
    -Director SRI:un Agent Mossad
    -Director SIE:un Agent FSB
    -Procuror General:un German
    …..observati ca e fara americani

  39. Sa sa verifice diagnosticul si corectitudinea concediului medical? GEICA este grav bolnav … de furat, pe orice cale, oricum, oricat, oricand. GEICA FLOREA le are cu tunurile, tepele: achizitii, investitii, si altele, la preturi, valori mult mai mari, contracte paguboase. Este “PATRON”!!! La Tribunalul Municipiului Bucuresti, Sectia a VIII-a dosarul nr.31432/3/2007 inregistrat in data de 19.09.2007 sunt copii ale chitantelor de depunere a banilor incasati ilegal(380 EUR) prin frauda dintr-un decont fals in ianuarie 2005, pe vremea cand nu era director ci doar simplu angajat ca inspector.
    Are cineva curajul sa verifice daca in accidentul de la Istanbul era in toate facultatile fizice si mentale? Ce enigma il determina pe ORBAN sa-l apere/sustina pe acest pensionar? Este ORBAN santajat? Daca este o persoana atat de valoroasa, de ce nu-i da Orban scaunul de ministru al transporturilor? De ce nu este demis si directorul BARLA GH.-TAROM, care il sustine/apara pe GEICA? De ce nu sint promovati tinerii? Cum se face ca TAROM apeleaza la pensionari? Prin afirmatia directorului TAROM, ne avertizeaza ca este periculos sa circulam cu avioanele TAROM, pentru ca personalul este deja trecut de varsta la care functiile si reflexele sint in parametrii inalti si cand un stop cardiac sau un atac cerebral poate ucide. Sper ca ORBAN si altii ca el sa dispara din peisajul politic…dupa vorba inteleapta: ”Fiecare pasare pe limba ei piere”… sau cu GEICA de gat… Politica antiromaneasca sau de incurajarea tinerilor de a pleca din tara este cea mai paguboasa. Din salariul acestui supraponderal inganfat si sigur pe sustinerea ”smecherilor de Romania din Guvern”, s-ar fi putut plati salariul a cativa piloti/comandanti de aeronave, rusine Guvernului care nu are o strategie pentru o dezvoltare sanatoasa si cinstita a societatii.

  40. Aviatia da senzatia !… LIBERALISMUL lui ORBAN si TANASE s-a transformat in LIBERTINISM. Se joaca de-a Baba-Oarba, de-a Alba-Neagra: E GEICA demis, nu-i GEICA demis … GEICA se bazeaza pe faptul ca nu va fi demis cat timp este LUDOVIC ministru. Ce interese are LUDOVIC ORBAN? Jocurile cui le face?
    GEICA va asigura logistic si financiar campania PNL Ilfov, colegiu de la Gruiu, fiind membru PNL de vaza in Otopeni. GEICA este in relatii cordiale, de prietenie cu PETRACHE M.
    Dupa ce a facut tandari imaginea regiei pe care o conduce acum face praf si imaginea TAROM, urmeaza imaginea PNL Ilfov.
    Are experienta Directorul general-Consilierul-Pilotul instructor comandat GEICA FLOREA (350 ore de zbor pe BOEING 737) in a VICIA ANCHETA ACCIDENTULUI din 30.12.2007 pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni. Comisia de Investigatie Tehnica a fost formata din: presedintele comisiei, Alexandru Mircea Ciuca (director DITA-MT), Stefan Martinescu (MT), Niculae Cireasa (AACR, instructorul lui GEICA), Cristi Dolofan (AACR), Peter Kalmutchi (AACR), Liviu Bunescu (AACR), Radu Stanescu (AACR), Laurentiu Giurgea (AACR), Gabriel Virlan (AACR) si Rodica Marsan (AACR)-membri ai comisiei.
    INCIDENTUL din data de 15.10.2008 pe aeroportul Mustafa Kemal Atatürk din Istanbul in care aeronava TAROM a iesit de pe pista este anchetat de AUTORITATEA AEROPORTUARA din TURCIA.
    La DNA (Directia Nationala Anticoruptie) are dosar privind finantarea cursului/calificarii pe tipul de aeronava BOEING 737? Calificarea pe tipul de aeronava BOEING B737 a facut-o (in vara anului 2007) imediat dupa ce a fost numit director general prin OMT nr.187/22.05.2007, pe banii unei companiei romanesti low-cost, autorizata si supravegheata de Autoritatea Aeronautica Civila. Patronul companiei are terenuri la Adunatii-Copaceni, unde va fi noul aeroport.

  41. Declaratiile contradictorii care au aparut despre demiterea lui GEICA FLOREA nu fac decat sa afecteze si mai mult imaginea sifonata a PNL! Este incredibil cum LUDOVIC ORBAN protejeaza un om lipsit de caracter, fara principii, fara educatie asa cum este GEICA FLOREA! Este incredibil cum LUDOVIC ORBAN nu vrea sa accepte o decizie a Primului-ministru CALIN POPESCU-TARICEANU- seful sau. Ce asteapta? Au trecut deja 2 saptamani de cand CORPURILE de CONTROL si alte autoritati fac fel de fel de cercetari legate de GEICA FLOREA! Au trecut peste 3 saptamani de cand mass-media aduce in atentia publica abuzurile lui GEICA FLOREA ca director general, pilot, consilier etc. Ce are de gand? In nenumarate randuri a fost atentionat despre ce se intampla la autoritatea aeronautica si nu a luat nicio masura. La fel si ANTONEL TANASE si membrii din Consiliul de Administratie al autoritatii aeronautice. Toate persoanele implicate in acest scandal sunt sau au fost cercetate penal. GEICA FLOREA a demonstrat ca pentru el si acolitii sai nu exista prevederi legale, singura lege fiind doar bunul sau plac! Este un mod elegant de a justifica de ce acest “domn” trebuie neaparat demis!

  42. http://www.jacdec.de/news/news.htm
    DATE: 15.10.2008 LOCAL TIME: morning LOCATION: Istanbul-Intl AP (LTBA) COUNTRY: Turkey
    AIRLINE: Tarom TYPE: Boeing 737-78J REGISTRATION: YR-BGH C/N: 28438 AGE: 8 y + 7 m
    OPERATION: ISP FLIGHT No.: RO 261 FROM: Bukarest TO: Istanbul VIA: –
    OCCUPANTS:
    PAX: 83 CREW: 7
    FATALITIES:
    PAX: 0 CREW: 0 OTHER: 0
    INJURIES:
    PAX: 0 CREW: 0 OTHER: 0
    DAMAGE TO AIRCRAFT: minor / none
    On landing runway 24 in wet conditions, the pilots were unable to stop the aircraft before the end of the paved area and the 737 rolled about 2 meters into soft ground. No person on board the aircraft was injured. Damage to the aircraft appeared to be light.
    http://www.airporthaber.com/v3/read.php?newid=7409&header=ataturk-havalimaninda-ucak-pistten-cikti
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10125569.asp?gid=229&sz=65965
    http://avherald.com/h?article=40e55293&opt=0
    Incident: Tarom B73G at Istanbul on Oct 15th 2008, overran runway
    By Simon Hradecky, created Wednesday, Oct 15th 2008 09:23Z, last updated Wednesday, Oct 15th 2008 09:41Z
    A Tarom Romanian Air Transport Boeing 737-700, registration YR-BGH flight RO261 from Bucharest (Romania) to Istanbul Ataturk (Turkey) with 83 passengers and 7 crew, overran the runway in Istanbul and departed paved surface by about 1.5 meters during landing on runway 24 at 09:50 Local time (06:50Z). The nose gear got stuck in soft ground, no injuries have been reported, the passengers disembarked via stairs.

    The airplane has been pushed back out of the mud in the meantime and has been towed to the apron.

    Metars:
    LTBA 150750Z 31009KT 9999 -SHRA SCT030 BKN100 17/16 Q1016 NOSIG
    LTBA 150720Z 33009KT 8000 -SHRA SCT030 BKN90 17/16 Q1016 NOSIG
    LTBA 150650Z 35009KT 8000 -SHRA SCT030 BKN100 17/16 Q1016 NOSIG
    LTBA 150620Z 02007KT 340V110 8000 -SHRA SCT030 BKN100 18/16 Q1016 NOSIG
    LTBA 150550Z 34010KT 8000 -SHRA SCT030 BKN100 17/16 Q1016 NOSIG
    LTBA 150520Z 34008KT 8000 -SHRA SCT030 BKN100 17/16 Q1016 NOSIG
    LTBA 150450Z 34009KT 9000 -SHRA SCT035 BKN100 17/15 Q1016 NOSIG

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.