Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Întrebări pentru spălătorii de cadavre

Întrebări pentru spălătorii de cadavre

UPDATE: Maior zice că SRI nu l-a informat pe Băsescu punctual despre combinațiile financiare ale fratelui Mircea cu Bercea, pentru că existau deja dosare penale deschise. Ci “doar” despre activitățile de criminalitate transfrontalieră ale clanului Mondialilor, preț de 19 rapoarte și vreo 400 de pagini. Adică “bre, tălică nu vezi cu cine s-a înhăitat frate-tau? Acu’, dacă tu nu vrei să vezi, o să vadă și alții”

– De ce a fost îngropată trei ani declarația inițială, pe surse, a procurorului Iacobescu (retractată după ce ziarul Adevărul l-a dat în primire) privind o șpagă de 300.000 euro de la Bercea Mondialu’ către Mircea Băsescu? Cine și de ce l-a sancționat?

– Cine și de ce i-a luat aceluiași procuror, înaintea finalizării, dosarul penal de spălare de bani al clanului Mondialilor?

– Ce s-a întâmplat, instituțional vorbind, în anul trecut între momentul în care Traian Băsescu ar fi aflat că frate-său e șantajat și cel al scandalului politic?

– L-au informat pe președinte serviciile secrete, care-l monitorizau pe Bercea, despre afacerile fratelui său cu vârfurile clanului interlop care desfășura activității definite de CSAT drept amenințări la adresa siguranței naționale?

– Apare-n contabilitatea firmelor familiei Băsescu așa-zisul împrumut pe care acesta a susținut, în fața instanței, că l-ar fi contractat pentru afaceri de la Mondial? De ce, înainte de încasare, au fost verificați banii cu lampa cu ultraviolete?

UPDATE: Băsescul mic e la brutărie. Ginerele prezidențial Pricop e urmărit penal. Băsescul mare (încă) rezistă. Mi-e că, dacă nu pricepe de vorbă bună, ori se duce jos cuscrul Bebe pe creditele de la BRD, ori se strânge lațul pe Ioana la Nana.

LATE UPDATE: Omu’ nu se dă dus, joacă la intimidare și forțează confruntarea, se pune pe picioarele din spate. E război, o să curgă mult sânge. Urmează alte imagini.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “Întrebări pentru spălătorii de cadavre

  1. A trecut de mult vremea “intelesului de vorba buna”, ata varanul cat si Basescu o vor lua rau de tot pe cocoasa, prognozez ca atat Camelia Voiculescu cat si Nuti vor vedea zabrelele pe interior.

    Dar daca tot e vremea intrebarilor, cine l-a pus pe Bercea sa zica nasoale de Kovesi si Livia Stanciu?

  2. pana sa-l tradeze serviciile pe el, le-a pus el in cur, cu afirmatia ca aia freaca menta pe un buget cat 5 ministere la un loc.. iote cat balamuc, si asta din cauza unui idiot de jandarm .. sa va spun de ce – in revolta aia de iarna cu scandalul arafat, se adunase lume destul de nervoasa la controceni – vorbesc de prima seara.. unu din multime zice : hai dom’le lasa-ne sa intram un pic in palat si facem ordine – jandarmu zice : hai va rog, nu pe schimbul meu – uite promit ca maine vin si eu sa va ajut, ca am liber.. a doua zi deja se schimbasera jandarmii cu niste animale bine antrenate la caftit electoratul.

  3. Strimbu a raspuns oarecum nu la primele patru intrebari.La ultima,raspunsul e in referatul de arestare-nu exista evidentiat vreun act.Cu lampa s-au jucat alti oameni rai!
    In mod normal,orice lider s-ar fi sacrificat pt. a salva oastea,familia.Orice om normal sufera mai mult la necazul celor dragi.Ori,Basescu incearca sa obtina ceva,ceva si din arestarea lui fra-su.
    Diseara-Camera,light,revolution!

  4. Lucrurile sunt extrem de complicate, clar este doar că a început măcelul.

    Săgeţile trimise de T. Băsescu către Iohannis şi V. Ponta mie-mi sună a ameninţare cu scalparea… Deşi nu cred că T. Băsescu controlează Justiţia, ceva oaste are. Într-o ţară în care negocierile pentru numirile politice sunt la limita traficului de influenţă, discuţiile din biroul premierului la care face referire prezidentul pot fi orice… Iar T. Băsescu, se pare, are speranţe…

    Estimez că la întîi septembrie TOATE partidele politice vor fi în căutare de prezidenţiabili.

    Traian Băsescu mi s-a părut relaxat, în formă, gata de orice. Şi mă gândesc la uşurinţa cu care l-a pus pe fratele Mircea în rând cu D. Voiculescu. Eu, în locul fratelui, m-aş teme.
    Glumind puţin, să nu ne mirăm prin septembrie de o alianţă Mircea Băsescu-Dan Voiculescu…

  5. Mai sunt 4 luni si 9 zile pana la primul tur .
    Sper sa isi dea zdravan la picioare ambele tabere . Inclusiv UDMR .
    Am senzatia ca intre turul 1 si turul 2 , o sa vedem filmulete similare . Ca doar nu se foloseste toata munitia odata . Se pastreaza gloante si pt finala .
    Ca doar se joaca tare !!!

  6. Ceea ce fac pupinbasisti este dincolo de orice logica, de orice intelegare.Centurista L.S. a spus -la irealitatea- ca daca traian basescu NU mai candideaza ,nu mai trebuie cercetat! Este halucinant si lamentabil ca o proba extrem de clara sa sa nu fie luata in evidenta de dreptacii romani!Va mai amintiti spusele basaului cum ca A.Nastase a fost condamnat pentru o gainarie?El stia ce spune, pantru ca invirtelile lui -trafic de influenta,flota romana,mosia NANA,spalare de banii,etc- ajung la milioane de euro!Si atunci mai putem accepta spusele lui?JOS basescu! la puscarie cu mincinosul!

  7. Si eu astept raspunsuri la intrebarile astea pe care mi le-am pus neinspirata…da’ la cat tupeu are Basescu, ma indoiesc de faptul ca le vom afla vreodata!!! In seara asta m-a lasat masca! Inseamna ca mai poate!!!

  8. Daca tot esti atit de bine informat, as vrea sa stiu ce s-a petrecut cu acel dosar dupa ce a fost luat de la mina lui Iacobescu? E adevarat ca acel dosar a fost repartizat spre rezolvare catre sotia celebrului Duicu de la Turnu Severin, ala ce facea trafic de influenta din biroul lui Ponta? E oare posibil ca acest procuror, recte sotia lui Duicu sa fi taraganat deliberat rezolvarea dosarului, in idea ca putea fi folosit mai tirziu spre beneficiul unora? Sunt convins ca imi vei raspunde cu argumente, asa cum o faci tu de obicei!

  9. Stiu ca este prematur pentru sampanie. Imi torn doar un pahar de vin simbolic si il sorb incet in timp ce observ cum se duc familiile lor la brutarie.

  10. Victor, cine dirijeaza asta? Ca am dubii ca toate astea sunt niste evenimente spontane.

  11. @Ruben: nu stiu, da’ pare mult peste
    @Virgil: nu-s atat de informat ca Turcescu 🙂

  12. Gata ,l-a infrant securitatea ,este un domino in desfasurare,urmeaza cuscrul Bebe (cred ca pe Ioana o menajeaza ,este gravida si nu ea este tarancuta de la Nana, ci ciobanul de taica-su) .
    Se tine cu ghearele maidanezul, de tot ce apuca ,o sa traga dupa el si pe altii , o sa faca tumbe numai sa ramana la bucate ,sa prade .
    Sigur ,sigur scapam de el.

    P.S. unde-i sotul Adinei Valean ,sta ca pestele in namol, nu mai are glas ?

  13. Trebuie sa ai rinza frate si obraz ca talpa sa te duci sa reprezinti Romania la europenii aia cind tu ai acasa scroafele moarte-n cotet.Pe intiiul nostru nu-l deranjeaza si fac pariu ca vorbeste acolo si de justitia independenta de la noi si de ce familie corecta are.

  14. Am mai aflat cateva lucruri:
    – Victor Viorel e nashpa…
    – Varanul e domnul Voiculescu
    – “slugile” fac mai mult rau decat “stapanul”
    – SIE face ce ar trebui sa faca biroul de presa
    – lupta anticoruptie trece malurile Dambovitei si, evident, se duce tot impotriva adversarilor politici

  15. Facand un minim inventar cu nazbadiile lui Sarsaila putem concluziona ca intai a fost ” sistemul” si apoi EL care a ” ticalosit ” acest sistem. O simbioza perfecta.
    Individul a perfectionat prin schimbari de personal necalificat profesional institutiile, singura calitate a acelora fiind obedienta. Si dupa aceea urmau gradele de rudenie si dorinta baneasca .
    Cineva imi spunea ieri ca , vai !, e terminat. Mai va ! Ca daca pica el va trage pe toti in groapa si sant tare multi . Tupeul si lasitatea(!) au fost calitatile acestui grobian, lacrimile fiind dovada suficientei, narcisismului in momente cand se crede genial. Sant lacrimi de pleziristica. Vedeti momentul cand spune ca e mai bun decat Ponta, saliveaza efectiv. Paranoia este vizibila alaturi de schizofrenia foarte, fooaaartee veche. Cam de cand a fost tras la mal dupa putini ani pe mare.
    Acum ani pe acest blog aminteam de un moment ratat cand individoidul putea fi tras la mititica. Atunci cand in biroul de primar un redactor de cotidian arata dovezi ale implicarii lui in mafia de la primarie . Si de multi bani. Documentar. Totul s-a sfarsit prin plata de publicitate facuta de firmele angajatilor primariei la acel cotidian. Simplu . Acum acel deontolog sef il mocirleste acum mimand ” dizidenta”, iar alcoolicul nu indrazneste sa-i raspunda.

  16. Victore, pune si tu intrebarea asta: daca eu, Dorel, as zice la toata lumea, in stanga si in dreapta, ca sunt frate cu presedintele tarii, as putea oare sa deschid usile de la DNA, Inalta Curte si asa mai departe? As putea oare sa stau macar de vorba cu unul dintre judecatori, magistrati sau mai stiu eu ce dracu sunt ei? Raspunsul este NU! Nu, nu as putea fara ca frati-miu sa dea niste telefoane ca sa-mi faca intrarea.

    Deci toti cei care sustin neimplicarea presedintelui in aceasta masinarie de excroci si ticalosi, inclusiv cel mai mare ticalos (pentru ca acesta este cuvantul cel mai cuprinzator si civilizat in acelasi timp, pe care pot sa il folosesc, imediat mai departe de el fiind flegma amaratului aluia) al tarii, fac parte din ea sau sunt niste imbecili. Eu cred cu tarie insa ca imbecili nu sunt.

    Inteleg sa fii platit sa faci un anumit job, dar de unele lucruri, de obicei si normal ar fi ca vertebratele sa se delimiteze. Si eu lucrez in privat, dar nu sunt molusca, pupi-n-curist sau vreun frustrat, ci am o onoare si o coloana vertebrala. Ceea ce iti doresc si tie de altfel.

    Multumesc si succes.

  17. Totul se reduce la un episod al marii batalii SUA- RUSIA.

    E o miza imensa pentru controlul in tara asta. Base a folosit de 2 ori parca ceva de genul “intoarcere la 180 grade”. Vestul e la 180 grade de est.

  18. @Zuba: e un sambure de adevart, dar sper ca, totusi, nu sustii ca rusii i-au bagat banii-n buzunare lu’ nea Mircea 🙂

  19. Cred ca toti ne dorim sa scapam de buboiul asta , mafia portocalie. Aud ca Nutzyca il reclama pe Tariceanu. Departe de mine de ai face omului aparare dar, parca tin minte ca respectiva blonda pe cand statea pe vine sub biroul din deal, ca sefa de cancelarie dadea la vizat prezidential o cerere de bani multi facuta de Bucsaru, partenerul ei din Green Town. Respectivul trafic de influenta a avut si finalizare, bineinteles potrivit legilor in vigoare !, ministrul Dobre executand.
    Pentru cei mai tineri Dobre era in 1990 director chefere Craiova si punea trenuri la dispozitie minerilor pe 13 iunie. Raspundea astfel la radiograma trimisa din biroul ministrului de atunci care tocmai ce era plecat de acolo. Se pare ca persoana care inlocuise respectivul ministru fara sa aibe voie e amintit in Dosarul mineriadelor mort in sertar la parchet. Si Maries tace dupa ce ceruse si obtinuse la CEDO dosarul. Dar a primit drepturi revolutionare de la Boc via Cotroceni. Si Ponta le suspenda. Sa nu mai intelegi nimic. Sau ?

  20. SUPERB!
    Sa se deschida odata cutia pandorei.
    Acum doar mai trebuie sa faca o alta plangere penala cineva din tabara lui Tariceanu .
    Iar apoi , cei care o sa fie direct vizati de aceasta plangere , sa intoarca armele spre alta grupare .
    Sa vedem si noi maruntaiele politicii . Nu doar cazurile publice .

  21. Mda – Maior nu e deci si paseaza pisica in curtea parchetului. Dar indirect admite stiinta SRI asupra legaturilor dintre fratele lu’ statu’ de drept – fabuloasa expresie apropo – si clanu’ Mondialu’.

    PS: declaratia daca se bazeaza pe fapte reale e halucinanta pt ca implica urmatoarele: daca se detecteaza o infiltratie de spionaj extern in anumite structuri – cu comiterea unor infractiuni – si se sesizeaza si implica Parchetu’ atunci statu’ de drept’ si CSAT-ul numai primesc nimic ca e procedura legala juridica. Hein?!

  22. sri-ul o da la intors , ca de obicei – a zis, da’ n-a zis .. au hartii multe, cu alea se acopera.. s-a oprit totul cu urmarirea lu’ bercea si clanul cand a anuntat justitia ca preia cazu’ .. iar se invoca saraca justitie independenta .. frana de baza a franarului sef – franeaza pana si sri-ul (la cati acoperiti sunt in justitie, inseamna ca sri-ul isi pune frana singur) .. ce ramane de remarcat e faptul ca seful sri s-a prezentat la raport foarte urgent, si fara a mai face pe desteptul .. e si asta un semn..

  23. Atata vreme cat acea comisie din parlament are in componenta preaplecati care nu cunosc legea sau nu stiu a pune o intrebare, Maior zburda in asi face rolul suflat de la ambasada sau inca raspunde la comanda etilicului.
    NU S-A DESCHIS NICI-UN DOSAR IN 2O11 PENTRU TRAFIC DE INFLUENTA, DECI INFORMATIA ERA LIBERA LA TRANSMIS !
    Mai mult treaba a fost cunoscuta la nivel de CSM ( Pai Balan si Sanpetru,parca, de ce au fost maziliti ?) .
    Dar comunitatea de informatii ? Cum a fost protejat informativ presedintele ?
    Sistemul rezista.
    Dar cine sa puna intrebari ?

  24. Toti cei care sustin ca justitia e dreapta si ca Basau nu a stiut ca frate’su face trafic de influenta (de fapt il face in tandem cu fix presedintele tarii) , toti , dar absolut toti sunt niste cretini!

  25. un nou banc circula acum :- te lepezi de Satana?
    – Da! Ma lepad de Mircea!

  26. Domnule Ciutacu, referindu-ma la sintagma “spalatorii de cadavre”, vreau sa va spun ca nici in timpul comunismului nu am vazut o propaganda mai odioasa, mai jegoasa, mai gretoasa decat cea pe care o vad in zilele noastre, de “democratie”, din partea unor pupinbasisti gen Turcescu, M.Marean, A.Pora, Lavinia Sandru, R.Bogdan, I.Cristoiu s.a. Sectia de Propaganda a CC al PCR ar fi umilita de prestatiile actuale ale “deontologilor” basisto-udristo-pedelisto-pimpiti!!! Credeti-ma, nu exagerez catusi de putin!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.