Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine şi de ce n-are loc de Antena 3?

Similar Posts

124 thoughts on “Cine şi de ce n-are loc de Antena 3?

  1. @ Victor Ciutacu

    Domnule Ciutacu,
    Dincolo de orice conflict, este evident că Antena 3 are câţiva “oameni” (să nu spun organisme vii ca un anumit ministru) care se poziţionează mediatic pe violenţa de limbaj. Sunt oameni poate calmi în viaţa de zi cu zi, poate timizi, poate relaxaţi… dar la televizor sunt foarte aprigi şi violenţi. Domnul Gâdea, la momentul lansării în nemurire a episodului “eşti un dobitoc!”, a făcut un lucru gratuit. S-a văzut că şi-a pierdut cumpătul fără să poate da înapoi… În general domnul Gâdea nu mai este cel de pe vremea emisiunilor în tripleta Gâdea-Cristoiu-Stan şi personal cred că funcţia de director l-a schimbat. Dar lucrurile au mers mai departe… Domnul Badea, a supralicitat, şi a încercat să ne convingă că “eşti un dobitoc” este cam acelaşi lucru cu “eşti o vietate bipedă, deci se excludă prima parte a definiţiei, în consecinţă rămâne care este lipsit de inteligență sau de bun-simț“. Sigur, domnul Badea a uitat să citească şi paranteza de la început, respectiv (Peior.)

    Domnule Ciutacu,
    Astfel de certuri sunt ale oamenilor mărunţi. Nu mi-l pot imagina pe Mircea Eliade ducând astfel de contraziceri “savante”. Cine duce aceste certuri, fie de o parte, fie de alta, îşi pune singur pecetea. Violenţa de limbaj evocată de doamna Iorga nu poate fi contestată. Ar putea fi contestat dreptul CNA de a amenda violenţa de limbaj… dar asta ar trebui făcută pe tărâmul legislaţiei şi nu în dialog direct cu doamna Iorga. Doamna Iorga poate este fan PDL, dar violenţa de limbaj este evidentă, nu poate fi contestată.

    Cine ar fi fost inteligent în discuţie (poate că inteligenţa a existat în oameni, dar nu s-a manifestat), ar fi spus, cu şarm, că dobitoc vine din slavă, respectiv dobytukŭ, adică avere, câștig. Conflictul s-ar fi aplanat că ar fi dat în glumă, mai ales că domnul Duţă a fost destul de pacifist în prima sa intervenţie după incident. Iată însă că deşi domnul Gâdea şi-a cerut un fel de scuze, totul a mers mai departe.

    Domnule Ciutacu,
    Orice s-ar spune, orice s-ar întâmpla, nu este normal ca oamenii între ei să-şi strige cuvinte precum “nesimţit” sau “dobitoc”. Astfel de cuvinte nu au nimic de-a face cu comunicarea ci cu lovirea verbală, abuzul verbal. Dincolo de această evidenţă… discuţiile pot fi infinite. Eu aş vrea ca Antena 3 să mustească de profesionalism fără violenţă. E păcat că mulţi oameni muncesc cu râvnă în televiziunea asta (şi spun asta pentru că se vede) şi acest profesionalism se pierde din dragoste de o replică de tip “dobitoc” şi o ambiţie de a demonstra, dincolo de absurd, o dreptate strâmbă.

    Chiar şi spotul de mai sus… CNA poate suspenda emisia câteva minute… “în pericol de a fi închis de pretorienii portocalii”? Uite, eu mă simt manipulat. Am dreptul să spun asta dacă este înlocuit cuvântul “suspendat” cu “închis”?

    Eu mi-aş dori să pot privi Antena 3 cu plăcere… şi nu, nu vreau să apăs butonul telecomenzii pe alt post. Se poate să-mi oferiţi şi mie plăcerea de a urmări nişte oameni inteligenţi şi informaţi care astăzi sunt acoperiţi de astfel de scandaluri futile şi fără miză?

    Şi revin cu întrebarea…
    Pe când un Ciutacu versiune nouă 2.0?
    … de pe firul fast-forward-noi-si-dupa-noi-potopul

  2. @Dan: eu nu cred nimic; nu-mi permit sa spun ca toti au
    fost la fel; diferenta intre aia si astia e ca aia de
    atunci nu vietuiau in opulenta si in cirdasia in care
    astia traiesc; o fi sucombat STASI, nu insa si membrii lor;
    in locul tau n-as fi atit de sigur de ce (cred ca) altii “cred”.

    @Nostradamus: pornim de la prezumtia de nevinovatie, nu ?

  3. Victore
    Daca jegosii inchid A3 luati in considerare continuarea emisiei pe net? Sper din tot sufletul sa nu se ajunga la asta dar mai stii? Mi-e greu sa cred ca vor inchide si netul dar uite ca Tesari de la rcs a facut pactul cu diavolul si posibil sa faca mizerii la legaturile de net ale A3. Ar trebui sa luati in considerare si aspectul asta

  4. @Nostradamus Lasa-i sa creada ca suntem naivi….de la o vreme inmultirea tineretului pdl-ist pe aici indica disperarea lor si a hotilor ce ii patroneaza. Ametitii astia au sarcina de la partid prin rotatie sa intre pe blog-ul lui Ciutacu si al lui Radu Tudor si sa bage fitile dar asa elegant cu stiinte politice si filozofie. Mai dati-va dracu de tristi nu va mai saturati de pupinbasism!

  5. Un ultim drept la replica Victor, daca imi permiti:Sa sti ca eu am intrat pe blogul tau ca sa imi exprim propria parere, adica ceea ce cred eu, nu ca altii care se vede ca te iubesc din suflet , te adora si sunt de acord cu tot ce spui tu de parca ai fi Dumnezeu.Eu doar am vrut sa te intreb ceva dar se pare ca tu nu esti deschis la dialog si esti dispus sa vorbesti doar cu cei care te idolatrizeaza.Raman la parerea mea, pentru ca eu nu am intrat cu intentia sa ma cert cu tine, doar te-am intrebat ceva care se pare ca te-a suparat destul de tare.Vad ca tu ai o atitudine de-a dreptul sfidatoare si te rog sa ma scuzi ca nu esti idolul meu si ca vorbele tale nu sunt lege pentru mine.Si pentru cei care incearca sa gaseasca ei explicatii si sa-mi analizeze cuvintele, va spun sa stati linistiti, sunt o simpla fata care nu are absolut nicio legatura cu politica, doar vreau sa cred ca tara in care traiesc imi va oferi posibilitatea de a ramane aici dupa terminarea studiilor indiferent de cine vine la conducerea tarii.

  6. @Oana. N-ati terminat facultatea?Atunci se explica faptul ca scrieti „sa stii” cu un singur i;poate cand veti termina,veti scrie corect.Succes!Dar pana atunci ramaneti„filozof”.Asta se face tacand.

  7. @Oana:
    probabil ca nu esti la curent cu realitatile din Romania. tara a incetat de mult sa mai fie o democratie, statul de drept este o gluma, altfel cum ne putem explica frecventele incalcari ale legii fundamentale constititia, de catre cele mai inalte magistraturi in stat: presedentia, sefii camerelor, guvern. cum putem de exemplu intelege investirea unui guvern prin incalcarea procedurilor parlamentare? cum putem sa intelegem furtul efectuat de d-na r.a.anastase la legea pensiilor? cum putem intelege pasivitatea guvernantilor in ceea ce priveste griza medicamentelor pentru bolnavii de cancer sau pentru persoanele din satele inzapezite din judetele vreancea, buzau, ialomita, giurgiu si calarasi? cum sa intelegem renuntarea la statul social decat prin genocid la adresa saracilor dar in special a celor ce nu se pot apara singuri, batrani si copii? si atunci cum as putea crede ca traiesc intrun stat democratic cand de fapt traim mai prost decat intro republica bananiera? si atunci de ce sa ma mir daca acesti guvernanti intrun exces de zel pentru a placea sefului ar inchide A3 fara sa se impideice in fleacuri numite peste tot in lume legi, dar care la noi nu valoreaza nici cat hartia pe care au fost tiparite?

  8. @Oana: Stiu ca iti acord mai multa importanta decat meriti postand si eu un raspuns la ce ai scris, si asa ti s-a acordat prea multa (cred ca ti-ai atins scopul)…dar nu m-am putut abtine.

    Nu-l idolatrizam pe dl Ciutacu, insa daca nu eram de acord macar partial cu ideile lui nu eram aici. Internetul e atat de vast, fiecare intra pe ce vrea si pe ce-i place.

    Daca nu era deschis la dialog si nu dorea sa vorbeasca decat cu cei ce-l “idolatrizeaza”, nu-ti raspundea la post, poate nici nu-l publica, NU CREZI?

  9. faina emisiune, asa cum ne-ati obisnuit.
    superb final. impartasesc opinia domnului Dragnea. trustul intact / antena3 reprezinta intr-adevar singura sursa de morfina/speranta pt romani si singurul trust curat care nu este cumparat de putere.
    Pt asta VA MULTUMIM

  10. Mult iubita si stimata Doamna Udrea Elena. Prin simpla existenta imi faceti viata mai frumoasa. Sunteti un model de cinste si altruism, eforturi dezinteresate, uneori depasind capacitatea oamnilor de rand in a aprecia la adevarata valoare munca dumneavostra.
    Nu va descurajati daca unii va critica. Dupa cum spunea si Gica Hagi :”Sa fie bine ca sa nu fie rau”.
    Nu ne abandonati, va rugam din suflet.
    Semnam cu respct si stima.
    Un grup de admirator de-al dumneavostra!

  11. Daca se inchide Antena 3 infiintati Antena 4. In exterior gulagului romanesc exista oameni care v-ar putea ajuta sa preveniti aceasta mizerie. Ce fac parlamentarii Europeni ai opozitiei? Faceti scrisori scrise la toate cancelariile Westice.

  12. Nu-mi place PSDul cum nu-mi place PDLul, dar parca ar fi o idee sa inchida slugoii aia Antena 3 poate iese lumea in strada! Cu 2-3 sute de mii de oameni in strada intr-o zi se rezolva totul, te plimbi prin Pta. Victoriei si pe la Cotroceni si maturi tot, in cateva ore se stabileste data alegerilor anticipate. Poate are dreptate poetul cu romanul, e greu sa-l pornesti, dar nu-l mai opresti.

  13. @dorubr: ce elegant, bre ? rudimentar.
    e amuzant sa-i vezi desfasurindu-se.

  14. Oana: du-te si termina facultatea. poate dupa ce termini inveti si tu cum se scrie corect sa stii. Na ca ti-am zis eu.

  15. @Crocodilul: Antena 4 exista deja sub numele de
    Euforia TV si se adreseaza doamnelor si domnisoarelor;
    btw: d-aia nu mai pot cancelariile “westice”.

  16. La Iasi s-au infiltrat slugile basiste de la noua dreapta printre protestatari ca sa denatureze protestul impotriva puterii actuale

    la Universitate i-am luat la suturi in cur pina a venit jandarmeria sa-i scape de bataie pe sclavii astia basisti

    noua dreapta = SLUGI BASISTE

  17. Faina emisiune , fara sa fie agresiva (ba chiar linistita) a fost , totusi , foarte dinamica si concisa . 🙂 Desi eram ieri f.obosit , am reusit s-o urmaresc live intergral , asta pana n-a inceput nea’ Stan emisiunea … (care m-a si adormit in urmatorul sfert de ora !!! 😛 )

    Ma bucur ca ca Liviu Dragnea nu mi-a inselat asteptarile ; ma mir numai , personal , ca nu l-am remarcat in mod deosebit pana in iarna aceasta. 🙄
    Probabil a fost de vina antipatia si repulsia instinctiva pe care am avut-o fata de PSD multi ani ; asta , pana sa descopar ca exista indivizi , politicieni si partide MULT – MULT MAI JOSNICE , IMORALE , LACOME si NESIMTITE 👿 decat am considerat eu , la acea vreme , ca erau PSD-istii , iar acestia sunt nimeni-altii decat Basescu & PDL , UNPR si camarila !!! 😯
    Asa ca am ajuns sa evaluez (NU sa REevaluez !) mai selectiv si mai atent pe cei din PSD , descoperind , cu surprindere , si persoane inteligente , echilibrate si de bun-simt , ca Liviu Dragnea , ceea ce e foarte bine pt. noi toti … 🙂

  18. Ah!Am chef sa fiu rea.Se lanseaza partidul de extrema dreapta NOUA REPUBLICA,aia cu omul nou,pe modelul lui Hitler.Si o vad pe procuroarea comunista Macovei,indrugind ceva de nou.Daca si asta da startul la nou in politica,poate dupa ce o lustram oleaca,mai vedem.Si mai au si culoarea verde ,a ungurilor,sa le mai ia astora din voturi ,ca poate nu mai intra in parlament.De parca nu primisem si eu acasa calendare verzi cu moacele candidatilor la alegerile parlamentare ai puterii.Astia sunt penibili.Astept sa se hotarasca :miscare populara,republica noua.Daca nu e de ras ,e de plans.Probabil nu au gasit fardul potrivit pentru alegeri.Oricum opozitia poate ataca lejer noua formatiune marca Hitler.

  19. Lasand la o parte discutia pe sti/stii, in care opinia oanei a ramas minoritara :), dansa ridica o problema interesanta pe care as rezuma-o cam asa: suntem o tara democratica, avem o Constitutie, legi etc si atunci totul e in ordine, putem sta linistiti, ”la locurilii nostre”, cum ar zice toarshu. E cel putin o naivitate. In istorie s-au intamplat multe chestii ingrozitoare in numele legii. Un exemplu care imi vine in minte e mccarthysmul si alfa si omega democratiei, recte USA. Unde un nene, senator, (impreuna cu alti cetateni, ca nu era singurul diliu), infasurat in drapelul instelat, cu cea mai democratica constitutie din lume la subsuoara, a pornit o cruciada si a ajuns la concluzia la care s-a ajuns peste tot in tarile cu regim nedemocratic, anume ca daca ai o parere diferita poti ajunge pe lista neagra si/sau la puscarie. Plus chestii naspa gen delatiuni. Nu discut contextul istoric, este vorba despre faptul ca ai atata libertate cata iti iei singur, desigur in limitele legii scrise si a moralei. Asa ca, stimata oana, nu as fi convins ca totul e sub control si politicienii, astia sau altii in viitor, nu ne-ar restrange drepturile si libertatile daca ar putea. Bine, pe partea de civism noi nu suntem nici macar in clasa zero, zisa si pregatitoare.
    Asta legat de ideea ca ”nu ar face-o pentru ca exista legi”. Eu cred ca nu o vor face nu pentru ca ar fi cine stie de democrati, ci pentru ca nu sunt atata de tampiti. S-a demonstrat tot in istorie ca, cu cat strangi mai tare un pumn, cu atata iti scapa mai multe printre degete. Chiar ma gandeam cum ar fi fost o istorie alternativa cu un decembrie ’89 fara sange curs pe strazile Timisoarei, Bucurestiului, Clujului…Oare l-am fi vazut pe nea nicu revenind dupa un ciclu electoral la putere ca sa duca tara in UE si NATO???Brrrrr!!!!!

  20. Ah, am chef sa fiu foarte rau. In Romania, conducatorii joaca intr-un film in care au nevoie de niste figuranti slabi cu capul, pe post de popor si ei sa joace in rolul conducatorilor si sa fure din fondurile publice, din rolul in care joaca ei. De aceea, ei nu au avut si nu au nevoie niciodata de oameni seriosi sau competenti, au nevoie de oameni slabi de inger care sa joace rolul poporului, ca sa poata ei fura din functiile publice. In rest nici nu-i intereseaza altceva!

  21. Doamna Oana,sincer…lasati-ne.Avem pe B1 loc pentru baieti care vor sa-l tina in vrajeli pe domnul Ciutacu.Abtineti-va macar aici.Multumim.

  22. @Dan:acum am observat si sunt datoare cu un raspuns.Draguta,nu-mi spune tu de securisti,omul care m-a amenintat cu moartea, din securitate, a fost bine mersi sef al unei filiale al unui partid politic,nu ma intereseaza ce face el acum ,nevasta-sa in schimb se intereseaza de soarta fratelui meu ,vorbind de propriul copil.Are si asta un baiat.Mai mult, am cunoscut fost sef de tribunal,cu rude in securitate ,ca si mine, care a spus clar ca in functia respectiva se ocupa si cu altceva.Ca asa e procedura.In plus ,cunosc nume de judecatori care au fost deconspirati prin CNSAS si care au recunoscut treaba asta.Deci refuz sa primesc lectii de la tine despre securitate.Sunt securisti si securisti.Buni sau rai.Limitele pana unde merg ma intereseaza.Daca tu iti inchipui ca treaba lor e sa stea intr-un birou si sa se uite in oglinda si sa spuna:Bond!James Bond!,atunci e problema ta.Imi dau cu parerea doar in legatura cu ceea ce cunosc.Mai usor cu epitetele.

  23. Aoleu, dar mai lasati-ma odata in pace ca de ieri numai asa o tineti.Ati vazut ca am mai scris eu ceva?Si nu te supara Victor, dar insistenta asta exagerata a voastra incepe sa aiba un efect invers , ca dovada faptul ca B1 se apropie incet-incet de voi .Gandeste-te ce va fi dupa alegeri cand nu veti mai putea critica absolut nimic, desi vor fi EXACT aceleasi probleme ca si pana acum.Eu repet pentru cei care se pare ca nu doresc sa inteleaga, nu am absolut nicio legatura cu politica , insa ma intereseaza modul in care se face jurnalism.Asa terminati odata, am scris doar un comentariu care nu i-a prea placut domnului Ciutacu, de ce trebuie sa faceti atata zarva de parca l-as fi omorat?

  24. @Oana: hai c-ai dat-o si-n labeunu. esti ridicola, fetito. problema voastra, a basistilor, e ca, oricat v-ati camula, tot scoateti la un moment dat frazele-tip din voi. va spala astia pe creier. canta la alta masa!
    P.S. jurnalismul se face, in primul rand, scriind corect romaneste. profesorului care te-a admins intr-o facultate, daca el exista, transmite-i ca am zis eu ca-i un dobitoc

  25. Hai ca nu mai am ce discuta cu tine omule,ca vad ca nu am cum sa o scot la capat nici cum.Cred ca iti dai si tu seama ca iti traiesti ultimele clipe de glorie.Chiulangiu’ Suprem te va baga intr-o fundatura.De la anul nu o sa mai stie nimeni de tine pentru ca nu o sa mai ai obiectul muncii(vezi cazul Marius Tuca Show).Nu cred ca era cazul sa reactionezi in felul acesta doar pentru ca eu am afirmat ca legile trebuie respectate.A, si pentru cultura ta generala sa stii ca nu sunt basista , nu am fost si nici nu voi fi vreodata in viata asta cel putin, eu aveam o problema cu atitudinea ta aroganta.Am spus eu cuvantul Basescu?Vad ca tu intelegi doar ceea ce vrei, si daca pana acum te-am admirat de acum inainte nu am sa mai privesc nici o emisiune in care esti tu invitat,eu credeam ca esti bun si cuminte si destept dar vad ca esti exact pe invers.

  26. @Oana: pa, printeso! 🙂
    @all: ati vazut cum se deconspira si aia sub acoperire? la prima enervare, scot expresiile din manualul micului propagandist portocaliu

  27. Si gaina este organism viu care face oua. Dar nu sunt de aur…
    Mi-a placut finalul..Inchideti A3,*si-apoi om vedea*..

  28. cel mai probabil persoana ce posteaza
    sub pseudonimul “Oana” e un postac;
    de ce ? femeile sint menajate in principiu.
    negarea repetata, mersul pe dupa visini,
    servirea unui profil construit ad-hoc
    ori elaborat e.g. “studenta la jurnalism”,
    neutralitatea aparenta, samd, bat la ochi.
    oricit de mult si-ar “perfectiona” astia
    tehnicile de comunicare, in cele din urma
    tot la sabloane apeleaza.

  29. Salut Victor! Am si eu o intrebare. De ce si la tine si la Mircea pe blog aveti link catre site-ul lui Dan Andronic, un ULTRA-MEGA-GIGA basist profesionist? L-as fi intrebat si pe nebun, da’ are comment-urile blocate. In rest, toate bune!

  30. 😆
    Da Victore , am vazut: “Cred ca iti dai si tu seama ca iti traiesti ultimele clipe de glorie.Chiulangiu’ Suprem te va baga intr-o fundatura.”

    😀 Exact cum ziceai : “… oricat v-ati camula, tot scoateti la un moment dat frazele-tip din voi. va spala astia pe creier.”

    Hai c-o fost faina “naivutza” asta spoita .

  31. Oana, intreaba la partid cand se foloseste NICI CUM si NICICUM. Sau de cand s-a stabilit ca e musai sa utilizam nicio/niciun. Nu e nicio rusine sa inveti, zau. Uite, unii din guvern au masterate si doctorate cacalau, e pacat, ai tot viitorul in fata.
    In alta ordine de idei eu intru p’aci tocmai pentru ca proprietaru’ e oricum, dar nu bun si cuminte. Daca intervin modificari la capitolul asta ma car urgent.:)

  32. @kpax: fiindca ne cunoastem de ani de zile. si pentru ca un om care lucreaza pentru ceilalti nu-i musai de necitit

  33. @Victor Ciutacu
    intr-adevar, se desconspira aia sub acoperire; mai ales cand au mintea cat a unui “organism viu care face oua”, iar dumneavoastra ati citit-o din start; s-a si gasit cu cine sa se puna si unde sa isi imprastie microbul portocaliu.
    imi pare rau ca ne-am abatut de la subiect pt…nimic/nimeni

  34. @Oana:
    Sorin ソリン te intreba,daca “de fapt esti o admiratoare a Nuţicăi”,… cum am “oaresce” ureche muzicala cred ca esti chiar Nutica, si atunci cum mama dracu nu esti basista?

  35. Sunteti singurii ce au azi putere asupra lor. Parlamentul a devenit inutil, protestele, datorita numarului scazut de participanti la fel,nici macar primavara nu va avea forta, dar voi sunteti sufletul si vocea noastra. Poate niciodata nu v-ati imaginat ca veti ajunge aici, dar s-a intamplat pentru ca ati adunat oameni cu coloana vertebrala. De aceea am dori sa va inchida, dar aceasta greseala nu o vor face desi noi o asteptam.

  36. Da’ cine fuse şi Oana asta, de i-aţi căutat toţi în coarne? Şi dacă tot i-aţi căutat, de ce v-a trebuit aşa mult să o dovediţi a) proastă b) proastă şi c)băsistă de mare rafinament? Că se vedea din prima postare.
    Se mai joacă şi arogantu’ genial cu câte-un şoarece, câteodată…

    p.s.: nu po’ să văd reluarea emisiunii, că nu se încarcă.

  37. @cetateanu Gogu:in proporție de 99 la suta Oana=”blonda suprema”-dar dacă Oana este chiar nentu in persoana?Cum care nentu?Nentu Base.Un lucru nu se înțelege:Victor Ciutacu si toți ce lucrează la A3 o fac pt ca (ca noi toți) pt ca au nevoie de bani(salariu) pt ei si familia lor.Dacă după ce Usl va câștiga A3 se va transforma in labeunu- primii afectați vor fi chiar ei.De ce?Vor avea audiență lor si vor începe pb cu malaiu.Crede cineva ca mogulu va ezita o secunda sa închidă o afacere care provoacă pierdere ?In nici un caz.Nici mie nu îmi place tot de la A3/in afara de Badea nu urmăresc acest pot de televiziune-dar asta e frumuseta-cu un click am schimbat si gata(sup.emisiunea lui Badea cu tapout-asta e si smecheria).

  38. Pt deontologi-In SUA au fost emisiuni in care Bush a fost numit in modul in care Gadea l-a numit pe Duta.S-a mai făcut atâta vâlvă ?nu

  39. Victor, am observat un lucru ciudat in legatura cu toate televiziunile de la noi inclusiv Antena3 si anume despre Siria nu se mai da nici macar o secunda de stire macar la rubrica diverse in timp ce pe toate televiziunile internationale masacrul facut de psihopatul ala assad (pretenul lui basescu) reprezinta prime time. Opresiunea de acolo fiind absolut dementa si infioratoare…
    mai exista cite o stire pe site si cam atit…
    e politica, ca nu inteleg logica?!

    p.s. nu de alta dar si protestul nostru de la Universitate se indreapta spre aceeasi soarta ca si stirile despre Siria (la ora 18 cind ne adunam cit de cit mai multi nu mai da nimeni nici macar un scuipat pe noi)

    oricum … dupa ce am facut fata dementei securistilor de la jandarmerie in primele zile, am rezistat manipularilor, am stat si la -20 de grade cu orele in piata pe viscol, toate acestea ca sa poata iesi romanii cind se incalzeste afara (adica acum) in strada si sa protesteze fara sa fie amendati sau luati pe sus de jandarmi… romanii au ramas in case, televiziunile incep sa-si bage picioarele, “opozitia” nu-i doare nici in cur de noi ci doar de damful ciolanului pe care o sa puna mina la alegerile la termen si convietuirea cu javra pina in 2014… deci totul este perfect iar noi ne-am luat bataie, gaze, dosare, arestari, amenzi, toate acstea total abuzive, DEGEABA

  40. Vad ca mi-ai sters postarea de aseara. Bine ca stau ca prostul in frig de peste 40 de zile si strig cat ma tin plamanii “jos cenzura”.Nu inteleg ce te deranja din ce am spus.Faptul ca am senzatia inutilitatii gestului meu sau ca am criticat opozitia?

  41. @Gabriel Cristea
    nentu poate pentru tine, pentru mine nu…eu nu sunt si nu am fost niciodata basist…

  42. @renata
    Una din doua (cel putin eu , o alta posibila cauza nu cunosc) 🙄 :

    1. Daca ai ca browser Moxilla Firefox si ai instalat suplimentul Adblock Plus (elimina publicitatea nedorita din paginile web) , da click pe el si dezactiveaza-l pe Blogul lui Ciutacu si pe Antena 3 . Doar pe ele.

    2. Daca nu folosesti acest supliment (Adblock-ul) atunci probabil ca nu iti este updatat Adobe Flash Playerul pt. browserul pe care-l folosesti . UPDATEAZA-L si o sa-ti mearga!

    Bafta! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.