Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine şi de ce n-are loc de Antena 3?

Similar Posts

124 thoughts on “Cine şi de ce n-are loc de Antena 3?

  1. Ei, cum cine? Ei, cum de ce? 😉
    Cum spuneam, îmi place să-l ascult pe Dragnea vorbind. Omul mi se pare de bun-simţ şi ( cred )
    sincer, şi asta fără să se dea drept mare diplomat. Care diplomaţie am tot văzut în ultimul timp ce înseamnă. Înseamnă trădare. A te învârti în jurul cozii ca să nu spui ceva, s-a dovedit a fi însă lipsa dorinţei de a spune acel ceva pentru că tu crezi, în ciuda credinţei altora, exact pe dos.

  2. Traim in plin nazism cu un ”doctor Mengele” , nu numai in medicina , ci in toate domeniile !
    Se fac zilnic experimente dure si ii doare-n fund de tot : din contra , daca ai ceva de comentat te injura si iti dau si un ”Zyklon B” , sa te linistesti !

    In timp ce Ponta face sedinte foto prin America sau Antonescu isi aranjeaza coafura pe la televiziuni si e ” haios ” , criminalii astia isi pun in practica tot ce isi propun !!!!!!!!!!!!
    NUMAI MANIFESTANTII II VOR DA JOS , NU OPOZITIA !!!!!!! …
    Opozitia e prea lasa pentru a intreprinde ceva si se ascunde dupa pretextul : ” trebuie facut totul democratic ”!
    AIUREA !!!… SE PISA PE EI DE FRICA !!!…

    Asa ca raspunsul la intrebareea ta e urmatorul :
    BASESCU CU ACCEPTUL OPOZITIEI !!!

  3. Bine ca nu intrebi cine si de ce nu are loc de 6TV.
    Valoarea unui post Tv, mai ales de stiri, se masoara in cantitatea de nervi pe care i-o produce puterii si cite retete cu distonocalm si pastile de inima consuma.
    Cit timp va faceti meseria pe bune, aveti loc de mine, asa cum avea PRO TV-ul pe vremuri. Acum e un post oarecare pentru mine.

  4. @alexandru, “opozitiei” nu-i este teama ci doar e foarte convenabil pt ei ce se intimpla… noi ne zvircolim in chinuri ei incaseaza voturi fara sa faca nimic… nici macar un miting prin care sa forteze abdicarea javrei…
    in afara de asta n-am auzit pe nimeni de la opozitie sa ceara sau macar sa-si faca un slogan de campanie prin scoaterea ofiterilor de informatii (securistilor) acoperiti din media, politica, justitie, biserica… probabil pt ca toti sint securisti cu misiune in politica!

  5. Foarte placut in discurs si abordare Dragnea, asa ca o sa urmaresc cu placere emisiunea. Insa eu speram ca faci niste vraji sau rotesti inelul lui Arabela si il aduci pe Senectute Melescanu sa-l rozi cu fo’ 2 intrebari creatoare de transpiratie.

  6. @dan

    Ai dreptate !!!…
    Pana una – alta , ” gainile nu E fabrica de oua ” !!!…
    Ce mai poti sa spui ?

  7. te rog frumos, intreaba-l pe d-nul Dragnea:astia sunt citovi la cap?

    1.hahahahahahaaaaaa, Victoreeee, dupa beshescou suntem in 2-02-2012, cred ca a vazut toata lumea cum se hlizea tampitu’,la semnarea acordurilor, ca un bou. basecu e defazat , depasit sau era beat?sau ce dracu’ o fi vrut sa faca la bruxelles, n-am inteles?
    p.s. juridic, ce se intampla daca a gresit data ‘stelara’?

    2.din ciclul ‘clasa zero’barat!
    ‘gaina e un organism viu care face oua’.cucuriguuu, boieri mari !!!

  8. primul psihopat al natiei a semnat si a scris data linga semnatura ca un idiot… mai era si gresita, a pus februarie in loc de martie.
    Pe cel de linga el l-a apucat risul…

  9. nu-i asta cea mai mare nenorocire pe care a comis-o, hai sa fim seriosi

  10. Ia sa vedem,sa facem o lista,pe cine deranjeaza,deschidem tabelul cu “invincibilul” basescu,de parca n-am sti cu toti,dar sa procedam ca la clasa 0,sforarul sef,udrea dama de companie,de la care roberta isi ia lumina,roberta infractoarea nr.1,prinsa in flagrant dovedit si probat,cotoi complicele,responsabilul cu degetele cu care numara,kovesi,spalatoarea de probe si facatoarea de dosare cu dedicatie,videanu,energetic man si omul bordura,duta,dobitoc si cap de p..ta,scuze dar merita,decidentul cine sa traiasca si cine nu,ca vorba aia sta pe un purcoi de bani,nenumarati si dirijati pe interese,onisei purtatorul de ancar,servilismul tipic portocaliu al micimanilor din turma,ce vor sa iasa in evidenta prin fapte “marete”.I-am enumarat pe astia,ca sa stie,ca nu uitam!Pana si de tancii din gradinita s-au luat.Normal ca A3 incomodeaza,audienta pe care o are,credibilitatea.Impactul ii deranjeaza,mismasurile date in vileag.Au inceput sa inteleaga ca sunt terminati politic,in colegii,orice camuflaj isi vor pune,va fi fara rezultat.

  11. SUNT TURBATI ! TUR-BA-TI ! Cind ma uit la ei , vad un ciine latrind si plimbindu-se pe sirma !CIT P-ACI SA RUPA LANTUL ! Cine vrea sa inchida A3 ?GHICI GHICITOAREA MEA !

  12. Liviu Dragnea este unul dintre oamneii ca vrem sa ne conduca, un om cu multa minte, foarte diplomat dar si modest. O sa urmaresc cu interes emisiunea fiind un om care chiar spune lucruri interesnte!

  13. Nu cred ca se poate dialoga nicicum cu Popoviciu,Spanu,Mircea Toader(care are ceva din gindasia dobitoacelor satule-nu stiu de ce unii,chiar de pe la A3 il apreciaza ca fiind un pdl-ist cu fata umana),Horia Alexandrescu,N.Savin,Turcescu,Agathon,Toni Grebla,Dusa(de la PSD),purtatorii de cuvint de la Jandarmerie,Politie si pe toti cei de teapa lor nu vreau sa ii mai vad nici macar in spatiul public!

  14. Imi place cum s-a autointitulat Badea : ” RAZBOINICUL PULIMII ” !!!…

    Numai ca pulimea doarme sau … face altceva conform expresiei !!!
    Asa ca o sa ne uitam la voi cum va luptati !

  15. Nu-i mai ridicati pe Dragnea si altii in slavi…o sa-i vedeti daca vor lua puterea…sa fim moderati.E bine de data asta sa fie primiti cu rezerva ca sa stea cu morcovul putin daca vor pune mana pe volan.Antena 3 nu se va inchide pentru ca ei sunt constienti ca asta ar fi ultima maslina pe coliva.Iesim in strada si ii luam la bataie.A….ca vor…si eu as vrea doua elicoptere…dar mai am de asteptat putin.

  16. Comunistii nu au loc de A3. curvele virgine nu au loc de A3.

    Haideti sa privim extrem de OBIECTIV lucrurile.
    ar fi o decizie total incorecta amendarea antenei3.
    DE CE?

    1. DOBITÓC, -OÁCĂ, dobitoci, -oace, subst., adj. 1. S. n. Animal patruped (domestic). 2. S. m. și f., adj. (Peior.) (Om) care este lipsit de inteligență sau de bun-simț. E clar ca dl Gadea s-a referit la al doilea sens, cel peiorativ => lipsit de inteligenta SAU de bun simt. daca i-ar fi zis lui duta “sunteti lipsit de bun simt” nu mai iesea atata circ.

    2. s-a adresat asa: “dumneavoastra sunteti un nesimtit DACA asta ati inteles”, “DACA nu intelegeti asta, sunteti un DOBITOC”. Exista o propozitie conditionala acolo, o conditie care trebuie sa fie indeplinita pt ca duta sa se incadreze in termenii dobitoc si nesimtit (sinonimi de altfel). si poate nu se incadreaza, nu?

    Asa cum am postat si pe facebook in grupul numit ‘SOLIDARI CU ANTENA3 SI CU MIHAI GADEA’, umila si neavizata mea parere este ca in cazul unei amendari, A3 ar trebui sa dea in judecata CNA-ul pt o decizie incorecta.

  17. P.S. …. S-a cam fasait PIATA UNIVERSITATII !!!
    E weekend si deja nu mai ai loc de Audi si BMW-uri pe strada !!!
    Pitipoance in masini de lux si mii de euro se pregatesc de cluburi , 80 % din romani se pregatesc de gratare si bere si petreceri de weekend !
    Numai cativa ” ciumpalaci ” mai stau si urla degeaba !!!
    Basescu se hahaie la televizor , Ungureanu are o agenda plina !
    TOTUL E NORMAL !!!

  18. Dl.Ciutacu, eu cred ca “puterea portocalie” nu mai are “cautare pe piata” nu datorita Antenei 3, ci datorita faptului ca, prin emisiunile difuzate de Antena 3, au fost prezentate temele majore cu care se confrunta in plan socio-politic tara, au fost relevate abuzurile si ilegalitatile crase comise de “puterea portocalie”, a fost dovedita pe deplin incompetenta si lipsa de profesionalism care-i caracterizeaza pe oamenii “puterii portocalii” si au fost semnalate practicile despotice ale “puterii portocalii”, tragandu-se semnalele de alarma corespunzatoare. Iar toate aceste realitati i-au deranjat foarte mult pe “oamenii puterii” si i-au determinat sa refuze sa participe, la Antena 3, la confruntarea cu realitatea evidenta a vremurilor de cosmar pe care le traim.
    Sunt multumit ca, in cea mai mare parte gratie actiunilor Antenei 3, poporul roman a constientizat situatia dezastruoasa in care ne aflam, a receptat pericolele care atenteaza la temelia statului de drept si care submineaza principiile fundamentale de organizare si functionare a unei democratii consolidate, si, impotriva tuturor asteptarilor, “s-a desteptat”, asa dupa cum ne cere imnul nostru national. Prin urmare, poporul roman a inteles, cat inca nu era prea tarziu, ca trebuie sa lupte pentru a-si recastiga demnitatea, pentru a-si apara drepturile si libertatile fundamentale castigate si pentru a-si exprima, public, fara nicio constrangere si fara nicio retinere, vointa suverana.
    Pentru emisiunea din aceasta seara aveti un invitat deosebit, un politician de marca, un om care a excelat atat ca demnitar ales in mod repetat in fruntea administratiei publice a judetului Teleorman, ca presedinte al Consiliului judetean Teleorman, cat si in viata politica. Este un om impreuna cu care puteti realiza o analiza profesionista, lucida si justa a realitatii prezente, dar si previziuni realiste cu privire la viitorul scenei politice.
    Am sa urmaresc cu mare placere emisiunea.

    P.S.-In dimineata acestei zile v-am expediat un e-mail. Va multumesc anticipat pentru atentia si intelegerea cu care sper ca va veti apleca asupra celor prezentate.

  19. Azi din intamplare l-am ascultat pe basescu si am ajuns la concluzia ca scoala, pana acum a scos tampiti – sunt eu sau ei ?
    1. azi am aflat ca noi folosim alfabetul romanesc si nu cel latin !! deci acum banuiesc ca romanii au existat inaintea latinilor si posibil a grecilor
    2. stiam ca folosim calendarul gregorian dar se pare ca presedintele nu il foloseste nici macar pe cel iulian – e clar ca traieste in trecut
    3.acum am aflat ca semnatura trebuie schimbata in fiecare zi – normal ca doar trebuie sa treci si data
    In schimb am o mare dilema – cifrele pe care le folosim sunt romanesti sau arabe ?? Ma poate ajuta cineva ??
    In final sunt total de acord ca presedintele a avut dreptate – scoala a scos tampiti – normal ca o stie foarte bine, doar e inconjurat numai de ei – dar totusi cum de si-a dat seama ??
    Cred ca am raspuns cine vrea desfintarea A3 – e chestie de educatie si cultura – cum sa se regaseasca in alta lume decat cea a nasului, turcescu, cristoiu, pora, etc

  20. A fost semnat tratatul. Base, ca deobicei, ridicol – faza cu semnatura! Mamaaa, ce mai vuiet pe LAB1 si TVRinfo, de parca Turmentatul ar fi luat carma Evropei! SFAT: Reinoiti stocurile de lamai, urmeaza o saptamana gretoasa, cu Chiorul-n parlament!

  21. Basescu oare chiar nu isi da seama ca daca inchide Antena 3 nu va face decat sa isi semneze “demisia” inevitabila???Oameni vor iesi cu adevarat in strada,in cazul in care se inchide Antena 3…si sa vezi atunci proteste!!!
    Deja sa inchida Antena 3 e peste culmea culmilor nesimtiri…acest dictator vrea a toata,dar chiar toata lumea sa il pupe in fund.jos Basescu!!!

  22. Basescu, acest presedinte jucator de poker probabil, ar trebui sa inteleaga ca mai poate creste in sondaje doar daca le plateste facturile romanilor la intretinere pentru perioada de iarna care tocmai o sa treaca. In rest, noi ii uram succes! O sa il votam “bine”! Dupa aceea, poate se redeschide si dosarul flota si celelate, ca sa inceapa sa functioneze si justitia si toate celelalte! Numai asa. Bafta Victor

  23. Lu’ Basescu nu o sa-i faca nimeni nimic dupa ce ii expira mandatul. Uite-te la Boc, l-au uitat toti. Popor marcat de amnezie acuta. Memoria de lunga durata ne diferentiaza de celelalte specii. Bafta.

  24. Ma bucur de invitat . Sa vedem cum va presta (in toiul evenimentelor cu inzapezirea , speech-ul sau era unul categoric , aproape taios , dar foarte pertinent si FOARTE CONCLUDENT , ceea ce mie unuia mi-a placut 🙂 )… 😛

  25. @Dan:ceea ce vrei tu in legatura cu securitatea e imposibil.Nu ar mai avea rost daca nu ar exista in domenii de activitate.E ca si cum i-ai cere securitatii sa fie virgina.Cum ar mai face rost de informatii?Astia arata pisica Antenei 3 ca sa nu mai critice,ca doar intram in campanie.Situatia lor trebuie sa fie rea,daca se tem de un post de televiziune.Cred ca le e teama cel mai mult de posibile noi proteste.

  26. Cine n-are loc, sa-si puna gheara in gat, audienta antenei3 este de exceptie si pentru asta tre’ sa le multumim pedelistilor: de cand nu mai vin ei la antena, tot mai multa lume gaseste postul mai atractiv. Deci, sa fim sanatosi! Si ma bucur sa-l revad pe dragnea, e echilibrat, pozitiv si foarte eficient. Va salut,

  27. NU-MI PLACE CEEA CE SPUN DAR NICIODATA NU AM DAT IMPORTANTA VOTULUI, CU AJUTORUL D-VOASTRA AM AFLAT CEEA CE E IMPORTANT INTR-O DEMOCRATIE ,VOT, INCERC SA-I EXPLIC COPILULUI MEU SA NU FACA CA SI MINE .CU AJUTORUL D-VOASTRA MI-AM LUAT INIMA IN DINTI SI AM IESIT IN STRADA CU CAT CA PARINTII MEI SI SOTUL NU AU FOST DE ACORD NU PT CA NU AVEAU ACEEASI DORINTA CA SI MINE CI PT FRICA SI RUSINE SI PT VOI VOM FACE LA FEL VA IUBIM MULT JUD ALBA

  28. Basescu, recent, la o conferinta de presa, la Bruxelles: “s-au facut discutii privind Siria”.

  29. @Irina,
    Ceea ce cer eu si este perfect logic, ceea ce afirmi tu nu are nici cea mai vaga logica posibila ci doar un cliseu venit dintr-o manipulare pur securista…
    Observ ca lumea habar n-are care-i rolul serviciilor de informatii: SA CULEAGA INFORMATII !!!!! DIIIIING
    ai nostri securisti fac MANIPULARE MEDIA, POLITICA si DAU VERDICTE LA ORDIN IN JUSTITIE;
    la judecatori trebuie INTERZIS PRIN LEGE sa fie ofiteri sub acoperire, pt ca respecta ordinele unei structuri si nu face dreptate.

    LA FEL SI IN MEDIA unde un securist infiltrat trebuie sa fie la nivel de secretara sau electronist si nu de ANALIST POLITIC care are pareri politice date la ordin!!!!!

    un ofiter sub acoperire NU ARE VOIE SA FIE POLITICIAN… trebuie sa-ti explic si din ce cauza???!!!!… ca e mult prea penibil

    ofiterii aduna informatii si NU trebuie sa aibe ca scop manipularea si tilharirea financiara a populatiei cum se intimpla la noi…

    Mare ti-e gradina Doamne si plina de oameni care refuza cu incapatinare sa-si foloseasca neuronii!!!

  30. Ne vor oferi pretextul perfect pentru actiuni civice fara precedent si ne vor mari exponential sansa de a ne transforma din VICTIME in CALAI ! DILEMA IMPOSIBILA pentru securei !

  31. @Dan:
    oameni din diverse domenii au fost recrutati
    si vor fi recrutati mereu, in orice tara.
    “Misiune in politica” ? 🙂 Mai degraba lacomie +
    coruptie la nivel inalt si rapacitate maxima.
    Parerea mea e ca politicienii si baietii destepti
    nu trebuie sa fie recrutati ca sa fie cu n-spe feţe
    si sa linga unde au scuipat si vice-versa in functie
    de cum bate vintul si la mina cui (si cu ce) sint.
    DSS, cunoscuta de romani ca “Securitatea”, nu mai
    exista; succesorii DSS insa, s-au contopit cu politicul,
    cu fostii recrutati si cu parvenitii/miliardarii de
    carton/baietii destepti, intr-o simbioza placuta.
    Eu nu reprosez recrutarea cuiva, ci lipsa de scrupule;
    relevant e cum se vinde unul sau altul (politicienii),
    si mai putin trecutul +/- sinuos.
    Politicienii unsi cu toate alifiile si interconectati,
    nu mai slujesc un sistem ideologic si-o camarila
    conducatoare, ci pe ei insisi.
    Ei s-au reinventat. Dupa 22 de ani e tardiva lustratia.
    Acum, multi dintre politicieni, (habar n-am citi) sint
    o apa si-un pamint.
    Ce e mai rau, e ca toti sint legati de toti prin cordoane
    ombilicale invizibile si se “servesc” unii pe altii cind
    au nevoie.
    Mi-e teama ca raul acesta va fi permanent multi ani
    de-acum incolo, iar “trebuie/ar trebui” sint niste
    cuvinte idealiste, iar libarcile actuale se vor puia,
    iar progeniturile lor vor duce mai departe “misiunea sfinta”
    de jepcărire a natiei asteia, vor pupa mina fanariotului
    local, precum si a licuriciului smecher.

  32. Straveziu si evident;mai explicit nu se poate:in CNA sunt,doar,vuvuzelele puterii,si cand puterea e deranjata…Cumva explicabil:un instinct primitiv de conservare ii spune primitivului sa rezolve o sacaiala simplu,cu un dos de palma.Numai ca aici e un pic mai complicat,mai greu de facut acest lucru.Si o stiu si vuvuzelele si stapanii lor.

  33. Mie-mi place Antena 3, sunt simpatici cei de acolo.Si mai urmaresc si Realitatea TV, si aia spun lucruri interesante.Nu stiu cine si de ce ar vrea sa inchida postul, dar hai sa fim seriosi.Cred ca esti constient ca si daca ar dori cineva cu tot dinadinsul sa va inchida oricum nu prea ar avea cum.Exista anumite legi, care practic nu permit nimanui sa inchida un post de televiziune.De ce mai intrebi daca oricum sti ca acest lucru este imposibil?De-aia ma enervezi tu pe mine cateodata, ca pui problema prosteste.Uneori ai idei bune dar cateodata spui si lucruri tampite.Si nu spun ca esti prost, dar spun ca tu uneori ne consideri pe noi prosti si asta ma deranjeaza , faptul ca incepi sa semeni izbitor cu cei pe care astazi ai critici.

  34. @Oana: iarta-ma ca te inoportunez, dar, daca tu traiesti in tara asta si ai impresia ca se respecta vreo lege cand e vorba despre interesele puterii, atunci cred ca nu doar eu te consider proasta

  35. Cred ca dna.Oana traieste intr-o lume din vis,acolo unde simpla existenta a unei legi este o garantie.Intr-o tara democrata,poate…

  36. @Oana Pentru improspatarea memoriei tale ,,OGLINDA TELEVISION , cunoscuta ca OTV, este o televiziune particulara, libera si necenzurata. Fondata de Dan Diaconescu, inchisa prin intermediul CNA, pe vremea a 600 de zile din guvernarea Nastase, supravietuind prin cotidianul Oglinda……..,,

  37. Nu cred ca e cazul sa ma jignesti Victor.Eu credeam ca nu esti si tu la fel ca ala, sa jignesti pe toata lumea care nu iti impartaseste parerile.Eu mi-am spus doar parerea si anume ca daca Basescu vroia sa va inchida postul o facea de mult stai tu linistit.Daca tu vad ca ma tot contrazici, da-mi un singur motiv pentru care Bsasescu nu a inchis Antena 3 desi ar fi putut si eu retrag tot ce am spus si devin fana ta nr. 1 in secunda 2.

  38. La Iasi este bairam SUPERB facut de psd in cinstea securistului sef ungureanu…
    PSD + PDL + SIE = LOOOOOOVEEEEEEE (leeee… multe)

    in declaratiile de presa nici nu mai stiam care sint de la psd si care de la pdl… se pupau in cur unii pe altii de jurai ca sint facuti de acelasi tata

    poate Dragnea spoliaza un pic ORGIA INCESTUASA de la Iasi dintre psd, pdl si sie!!!

  39. @evelics:sa sti ca eu consider ca traiesc intr-o tara democratica ,daca nu ar fi asa, atunci de ce ar mai exista legile?Ca unele nu se respecta, si sunt constienta de asta sa sti, este un fapt ce se poate indrepta , dar totusi ele exista.A, si multumesc pt respect, dar inainte de a ma intitula “doamna” trebuie sa termin facultatea :*

  40. @Oana: ai o impresie extrem de proasta despre mine daca-ti inchipui ca eu incerc sa te conving pe tine de ceva

  41. @alexandru
    Da asa e. Ponta si Crin i-a pus pe astia la putere, ca doar ei au votat in tara asta.
    Noi am stat si am taiat frunza la ciini. Uiti extresia ” eu te-am facut , eu te omor”
    Cine trebuie sa ii dea jos? Mirosi a OTV de la o posta.

  42. @ソリン,
    eu nu fac diferenta intre serviciile actuale de informatii si fosta securitate…
    noi nu am avut parte de o distrugere a securitatii la fel ca in RDG cu stasi ci de o redenumire a directiilor de securitate…
    spre exemplu, ca sa intelegi despre ce vorbesc: fosta SMB (securitatea municipiului bucuresti) care avea circa 300 de oameni a fost redenumita de catre gelu voican voiculescu in decembrie 89 in UM 0215 in care functionau circa 280 de “oameni” din cei 300 din fosta SMB…

    sper ca nu vrei sa vorbim acum cum toti copii fostilor securisti lucreaza cu drag si spor pt binele mafiei in “noile” structuri ale securitatii!!!

    ceea ce credeti voi despre serviciile de informatii sint doar povesti desprinse din filmele cu james bond, realitatea e mult mai crunta chiar si decit cele mai horror filme pe care vi le puteti imagina… la ora actuala nu cred ca exista servicii speciale care sa mai aiba un caracter national… toate lucreaza pt interesele transnationale ale unor baieti isteti (javre) din spatele multinationalelor finaciare, economice si industriale… parerea mea

  43. Oana, pina la facultate tu trebuie sa termini primele 8 clase… asa ca mai e cale lunga

  44. @All:
    😆 Voi chiar v-ati pus problema ca Oana este cea care pretinde ca este ? 🙄
    Ia cititi cu atentie comentariul : Oana pe 2 March 2012 la 19:02 (#) si vedeti de unde pleaca si , subtil , pe ocolite , unde ajunge:
    “… tu uneori ne consideri pe noi prosti si asta ma deranjeaza , faptul ca incepi sa semeni izbitor cu cei pe care astazi ai critici.”

    Hai sa fim cinstiti , o “naivutza” cum vrea ea sa para , ajunge la o concluzie al naibii de bine definita si tintita . Mai ganditi-va …! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.