Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine şi cum a gripat maşinăria portocalie

Cine şi cum a gripat maşinăria portocalie

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII

Duminica trecută au fost alegeri locale. De luni, PD-L a început, vorba lui Vasile Blaga, să se consolideze pe partea dreaptă. Doar că o face prin dezintegrare. O fi vreun nou tip de strategie politică. Vinovaţi pentru pulverizarea fostului partid-stat oranj sunt, în principal, Victor Ponta şi Crin Antonescu. Primul a fost invitatul meu (sau, mă rog, eu invitatul lui) vinerea trecută. Al doilea mă vizitează vinerea asta.

UPDATE: Îl cunosc pe Crin Antonescu, la nivel personal, de prin 2005. Mai combătusem, fugar, de câteva ori, pe la Realitatea, dar fără să tăinuim prea mult. M-a sunat într-o zi, să mă felicite pentru un editorial (Buboiul purulent), dar şi să-mi spună, tranşant, care parte din text i se părea exagerată. De-atunci am rămas în relaţii bune şi, după ce am început emisiunea, a devenit unul dintre invitaţii mei constanţi şi favoriţi. Au trecut anii. În 2008, m-a sunat, singura oară, să mă roage să intervină, măcar telefonic, să-l susţină în turul doi pe Sorin Oprescu. A făcut-o din platou şi, după aia, împreună cu Victor Ponta, la TVR. L-am susţinut şi eu, public, aproape împotriva tuturor evidenţelor, la preşedinţia PNL. A câştigat. Ne-am certat crunt de două ori, o dată chiar în direct, până la prezidenţiale. Ne-a trecut. În 2009, în pofida valului şi a politicii de trust, deşi-s convins că nu e lumina politică a ţării şi nici providenţialul aşteptat de români cu gura căscată, l-am susţinut iar, la fel de public, în primul tur, şi la alegerile prezidenţiale. Mircea Geoană poate confirma asta, că a fost pe pielea lui. Suntem în 2012. An în care toţi părerologii şi politicienii frustraţi de succesul unuia pe care nu dădeau doi bani îi cântă în avans prohodul. Şi în care, contrar tuturor previziunilor, şi-a dus partidul înapoi la guvernare. Calitate în care ne vedem în seara asta, laVorbe grele. Cred că avem multe de discutat…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “Cine şi cum a gripat maşinăria portocalie

  1. Cam multe ‘săgeți’ în interiorul alianței USL, aruncate de Antonescu către PSD astăzi la bilanțul PNL de după alegeri, în legătură cu județele în care PNL s-a confruntat cu PSD, mergând pe liste separate. Or fi doar reminiscențe ale unei campanii febrile, sau chiar se resimt animozități locale mai vechi, transpuse în contre la vârful USL? Întreb asta pentru că eu locuisc într-un oraș în care USL a avut doi candidați, iar circul PNL-PSD a fost desăvârșit – dacă n-aș fi știut că Ponta și Crin sunt prieteni buni, chiar aș fi crezut că USL e pe ducă.

    Offtopic: E doar sămânța mea de paranoia, sau Băsescu a creeat circul ăsta în legătură cu cine pleacă la Bruxelles, doar ca să aibă un motiv ‘legal’ de a se întâlni cu Ponta între patru ochi, câteva ore astăzi? Nu de alta, dar e mai veche ‘simpatia’ pe care i-o poartă în legătură cu încercarea de a sparge USL, și sunt destul de vizibile târcoalele pe care i le-a dat lui Ponta la mai vechile ‘negocieri’ la palatul Cotroceni, iar mai apoi prin intermediul lui Ungureanu. Hmm, i wonder…

  2. Foarte bine face!
    Sper că au analizat cu atenţie rezultatele alegerilor şi şi-au dat seama, Crin şi Ponta, că fără “sânge pe pereţi”, la toamnă vor avea drept colegi în parlament, mulţi “diaconeşti”. Ştiu al naibii de bine ce vorbesc!!!!!

  3. Vad ca e un freamat printre tradatori si slugi…

    Penibilul de Cosmin Gusa tocmai e pe un post TV, dandu-si cu parerea, in mod critic, despre esecul PDL, partid pe care pana mai ieri il pupa in kur (inclusiv pe Tatuc).

    Intreabarea ptr dl. Crin ar fi:
    “La ce le foloseste dna. Placinta in partid” cat timp e plin Parlamentul de tradatori care sa le asigure majoritatea?”.

  4. La nivel de imagine, Elena Udrea, Roberta Anastase si mai era un buhai scapat din lant (Boureanu parca ii zice) in primul rand.

    La nivel profund, Basescu & Boc. Restul chiar sunt respectabili – pentru clasa politica romaneasca.

    Placinta .. cand te cheama Placinta, as spune ca e de bun simt sa stai un rand in spate. Macar de imagine.

  5. Gloata de portocalii s-a gripat singura, au uitat o vorba din popor “ulciorul nu merge de multe ori la apa”.Acum ca sunt oarecum someri ,eu le recomand sa se angajeze la “brutarie”.

  6. Stim ca d-nul Antonescu a fost un mare dusman al FSN-ului.Rugam intrebati daca in momentul actual mai bantuie FESENISMUL printre membrii marcanti/in varsta ai PSD.In orice caz rezulta logic ca din 2007 a fost un f.f.mare dusman al basismului de s-a putut alia cu psd.Cred ca a facut F.BINE creind USL fiindca in caz contrat am fi ajuns,sub conducerea portocalie, in doi ani in ROMANIA, la DICTATURA GENERALIZATA(cu EBA/UDREA urmase la domnie) ,FURT GENERALIZAT,CORUPTIE GENERALIZATA si astfel cu sprijinul CONDITIONAT al UDMR ,intr-o COALITIE TOXICA, ar fi dictat totul IN ROMANIA(inclusiv desfiintarea ANTENEI 3) ,totul mai ceva ca pe vremea lui ceausescu.

  7. Cu permisiunea dvs domnule Ciutacu,am si eu o intrebare pentru domnul Antonescu…poate doua.
    Cate “placinte” mai are de gand sa accepte in USL?
    Nu de alta,da’ daca o tine tot asa,in Noiembrie vom ajunge sa votam fara sa vrem USL si jumate(cel putin)PDL.
    Parca aveau protocol(sau ceva de genu’) cu UNPR si minoritatile altele decat maghiare…nu-i de-ajuns?
    Si sa nu ne insulte cu “safety net” ca nu tine…ca daca i-ar lasa balta astia,ce garantie are ca nu-i lasa si “placintele”?

  8. Pentru un om terminat, pe care il asteapta suspendarea si apoi Puscaria, cum e Basescu, tupeul si linistea pe care le afiseaza, precum si indarjirea cu care sustine cauze moarte, sunt cel putin suspecte.

  9. Nu stiu cum va place ciorba de spalatoare intitulata politica romaneasca dar parca are prea multa grasime. Un lucru sigur stiu insa: In Romania se traieste prost din cauza politicienilor, oamenilor de afaceri si a securistilor. Astia te fac sa nu fii patriot, sa iti bagi picioarele si sa pleci sa nu mai auzi de tara in care te ai nascut.

  10. E adevarat ce spune Placinta? A fost primita in PNL?
    De la PNL nu a confirmat nimeni si sper sa nu confirme. Sa fie femeia nebuna, nu Crin.
    Asta ar fi sinucidere

  11. In urma cu un an, hoarasem impreuna cu niste prieteni sa ne inscriem in PNL. Din lipsa timpului liber am tot amanat. Acum regret sincer, de ieri eram coleg de partid cu …. madam placinta. Probabil ca acum ii asteptam, emotionat si pe falca, anastase, scripcaru, oltean si altii “grei” din pdl….. asta probabil pana luni cand mi-as fi dat demisia din partid …
    Cred ca actualul aproximativ 50 % al USL se va transforma intr-un maxim 40 % la parlamentare, daca lucrurile merg in continuare asa, ceea ce ar fi groaznic.
    Banuiam “blatul” de la Brasov cu scripcaru la USL in viitor dar nu il vedeam si pe falca la PNL – acum ma astept la orice
    1. conteaza mai mult prezenta lui placinta in partid, decat 100 – 200 de voturi ale unor oameni care au crezut in PNL si care acum sunt dezamagiti ?
    2. de ce USL nu a facut pact cu UDGR la Brasov ? multi brasoveni ar fi votat acest candidat urmand modelul Sibiului – mai ales cei din cartierele istorice ale orasului, care au convetuit cu sasii pana prin 1990.
    Rezultatele alegerilor arata ca la primaria Brasovului USL + UDGR, cu candidati separati au depasit procentul lui scripcaru !!
    Necunoastere a istoriei sau dorinta de “absorbtie” a lui scripcaru cu tot cu “prietenii” lui ? … poate era pacat sa se strice un angrenaj care functioneaza bine …
    Nu ma pot abtine sa o felicit pe Olguta care a castigat, stricand total intelegerile, in fata unui solomon care deja intrase pe traseul stablit pdl-unpr-…., ca doar initial era stabilit zgonea – “trompeta” sigura

  12. Eu am mai multa incredere in Victor Ponta decat in Crin Antonescu.Nu stiu de ce, nu l-am intalnit niciodata, dar de la televizor mie imi inspira o stare de neincredere, si are si o privire cam ciudata.In orice caz, Ponta e mult mai carismatic si are mai multa priza la public.Poate ca Antonescu ar trebui sa mai renunte la aroganta, pentru ca incepe sa o ia si el pe urma alora de la PDL.

  13. Io am doua dorite. Elena Udrea cu catuse LouiseVuitton la mana si pe Anastase sa o vad Miss Jilava. In rest de portocalii sa n-aud. Ma doare ca la noi in arad o iesit tot kktul asta de Falca da sper ca dupa alegerile parlamentare sa se dea dreaq o data drumul la dosarele alea si poate mai iesim o data la vod la anu`. Si sper sa nu mai fie un “frate” iar sa-l voteze toti penticostalii intercostalii sau cum naiba s-or mai numi…

  14. – au zis ca primul lucru pe care-l fac dupa ce ajung la putere este sa-l suspende pe securistul dictator… au venit la putere si au ales COABITAREA, de vis, exact ceea ce-si doresc romanii
    – au zis ca scad taxele si impozitele… sulfetu, se fac ca ploua si ca e mare criza iar contextul international e nasol exact ce a facut si basescu ca sa-si justifice hotiile.
    acum nu stiu cum sa creasca impozitele si sa bage noi taxe…
    tva-ul scazut a vorbit gogu de la afumati; impozit progresiv cu limita maxima 16% a auzit dracu;

    au reusit in schimb sa creasca inflatia (pretul la mincare si la utilitati) astfel incit sa fie acoperita reintregirea salariilor si a pensiilor

    la hotia de la rosia montana s-a schimbat jucatorul in loc de pdl a venit pnl (Victor eu privesc din punct de vedere financiar economic nu ecologic)

    conducerea jandarmeriei si anchetarea celor care au comis atrocitati impotriva noastra in ianuarie nu mai intereseaza decit pe cei care am fost acolo… restul in scurt timp o sa ajunga sa ne injure ca avem tupeul sa mai si comentam

    un mare rahat totul

    p.s. macar sa ne spuna si noua cit s-a negociat pretul pe kwh la energie cu fmi-ul pt 2014… e cumva in jur de 0,4 euro/kwh???!!!

    p.p.s.
    vai steaua lui de viitor pt tara asta…
    – votezi pdl votezi securitatea, cu motul pe rahatul (turcesc) basescu
    – votezi usl, votezi coabitarea intre mafioti
    – votezi otv apare elodia si ne ia dracu pe toti

    un viitor superb pt romania

  15. Ah, si neaparat de ce Placinta la PNL? Pentru Crin asta. Pacat ca lucrez de noapte si nu vad emisiunea…Da ma uit pe net dupa… Vreau neaparat sa vad ce raspunde la Placinta…
    Numa de bine…

  16. PNL a facut o mare gafa cu madam Placinta.Ei au mai facut gafe “JUSTIFICATE”pentru a disloca COALITIA TOXICA.Insa cu madam Placinta nu au nici-o justificare si cred ca d.nul Antonescu nu va putea da o explicatie REZONABILA pe acest subiect.Placinta fiind prietena buna a E.UDREA ,lumea asimileaza acest gest ca o primire a E.UDREA in PNL.Pentru acest motiv romanii normali,cinstiti si cu caputul pe umar vad acest lucru ca pe o TRADARE impardonabila.

  17. Vă rog, domnule Ciutacu, să-l întrebaţi ce crede despre proverbul românesc: fă-te frate cu dracul până treci puntea.
    Mulţumesc anticipat.

  18. E super-dubios faptul ca cei de la PDL desi se afla pe fundul haznalei ezita sa se lepede de Basescu si sa inceapa perioada de post si rugaciune pentru viitoarele alegeri.

  19. Daca intra si Branza in PNL, iese pina la alegeri de o patiserie pe cinste. Dupa ce am halit pepeni de Dabuleni, da-i cu Placinta! Ma doare’n Falca de ris, iar daca Scripcaru il acompaniaza pe Salam la Gusa cu Mazare la pian strivind un Flutur aciuiat pe o petala de Crin, avem si muzichie si nici un dietist nu se va lega de alimentatia noastra. Mare e gradina ta doamne!

    PS. Intreaba-l pe oaspete: ce mai faci dom’le?

  20. Au ramas PDL-ingaii fara… “Placinta”! Vedea-i-as la interogatoriu, rupti in “Falca”!

  21. domnul Antonescu a explicat aseara , la RTV,ca Placinta e necesara aritmetic, desi e imoral.cam ca branza aia mucegaita frantuzeasca.inchizi narile si o halesti…dar, iata ca victoria la locale va determina o lipsa in parlament .cam de cite ‘Placinte mai are nevoie USL’?asta as dori sa stiu de la viitorul presedinte al Romaniei(asta, asa,si sa crape berceanu de oftica).sau vor compensa cu un vot al udmr la schimb cu ceva in favoarea udmristilor?eu sustin venirea unora dintre pdisti , chestie pragmatica si imorala, cu conditia sa nu fie trecuti pe listele pt. parlamentare!

  22. Nu cred că şi-ar imagina cineva că ar putea să-mi placă Plăcinta cu fiu descreierat. Dincolo de argumentul că Ponta nu-şi poate permite să n-aibă susţinere în Parlament, după ce mulţi parlamentari sunt proapăt aleşi local, dacă mi-aş da eu cu părerea, aş zice că organizaţia PNL Vrancea a “suferit” o infuzie proaspătă de capital. Acum, după alegeri… 😎
    Sau poate greşesc…

    P.S. S-ar putea să prefer Plăcinta unor “diaconeşti”. Nu glumesc. Încă nu mi-a trecut ce am constatat recent.

  23. Buna seara d-le Ciutacu,

    Fostul partid-stat oranj s-a autopulverizat prin politica lui,prin atitudinea dementiala fata de omul obisnuit al acestui stat.Sa ii fie rusine!

    Asteptam cu totii o noua discutie a Dvs.cu dl Crin Antonescu.
    Speram atat de mult pentru o existenta NORMALA a noastra…

    Sanatate sa aveti si numai bine,
    Ioanap

  24. Lacomia si dorinta de putere, astea au gripat masinaria portocalie. Pe multi din PDL ii doare-n cur de partid, nu vor decat sa traiasca pe munti de bani pana la sfarsitul vietii lor. Acum, fiindca s-a inchis robinetul , isi sar la beregati. Trebuie sa recunosc ca-mi place la nebunie !!!

  25. Pentru d-nul Antonescu am o dorinta : daca vrea sa devina presedinte sper sa lucreze mai mult la imagine , atitudine ,vocabular ,gesturi ,nu mai vreau sa vad inca un presedinte la conducerea tarii care prinde sticla cu apa minerala ca un jongleur ,iar cand o pune pe masa o tranteste sa aud si eu la sute de km.Asa a facut ultima oara cand l-am vazut la tv M-am saturat de basescu pana peste cap si ca mine milioane de romani ,vrem un alt fel de presedinte ,atent la imagine ,inteligent ,fara jargoane ,gesturi deplasate ,toate demonstreaza ca-i pasa de noi si ne respecta. Ponta a incasat-o de la ziaristi si de la noi cand ,ca si basescu cu “i-am ciuruit ” a facut o referire aroganta fata de pdl ,spunand in treacat” care partid”Au castigat mai mult din ura noastra fata de basescu si pdl-ul lui ,sa nu-i copieze ,sa nu le calce pe urme ,romanii s-au trezit si-i zboara f. repede.

  26. s’a incarcat mai intai titlul si apoi imaginea de video si am crezut ca postul e despre olanda, ma asteptam sa vad ceva despre roben, fara nici un fel de gluma,lol, misto coincidenta. Legat de situatia pdl crezi ca e vreo strategie (cu migrarile) sau doar dezordine mare?merci dc citesti.

  27. In ultima luna si jumatate PDL-ul a pierdut guvernarea, a pierdut majoritatea in parlament, a pierdut categoric alegerile locale si cu toate astea lumea vorbeste in continuare de PDL, de la liderii actualei puteri pana la micii comentatori de pe bloguri.
    Parca nu cu mult timp in urma erau niste probleme grave in tara asta, niste oameni care ieseau zilnic in strada la -10 grade ca sa-si strige nemultumirile, niste bolnavi de cancer care nu mai primeau medicamentele necesare, niste pensionari care nu mai puteau supravietui din banii de pensie si multe altele. Sa inteleg ca toate problemele s-au rezolvat si singura problema ramasa e PDL-ul? Si, poate, cine merge la Bruxelles?

  28. Ca politica e curva,o stie toata lumea;toate partidele au “felinarul rosu” la intrare…atunci cand “fetele” se muta la un “hogiag” nou,li se cere sa-si faca analizele,pentru ca nu cumva doamne fereste sa puna in pericol existenta si succesul “stabilimentului”…revenind in plan politic,nu ar trebui sa surprinda pe nimeni transferuri sau “trocuri” care mai apar;fac parte din “job description” pe care il are orice politician;ingrijorarea insa apare,si pe buna dreptate,atunci cand “prospaturile” vin dintr-un mediu infectat cu virusi impotriva carora nu exista vaccin…:(((

  29. Mai intrebati de SRI, SIE, SPP, STS, de astia cum scapam, pentru ca in opinia mea, astia capuseaza tara si fac tot felul de jocuri murdare, iar Antonescu e singurul care mai spune cate ceva de ei. De la Ponta nu vezi reactii dure la adresa Serviciilor, dar ma ametesc gasindu-i scuza ca e prim-ministru sub regimul Basescu care inca e de mana cu Securitatea. Multumesc!

  30. Domnule Ciutacu,

    Cred ca cea mai importanta asteptare a publicului in momentul de fata, de la USL, este ca democratia din Romania, calcata in picioare de regimul Basescu, sa-si recapete reperele fundamentale. Din pacate, deocamdata nu sunt niciun fel de semne in acest sens in noua guvernare Ponta:

    -tradatorii sunt tot tradatori si nu mai pot de grasi, iar USL se arata interesata sa ii primeasca in randurile sale (vezi cazul Placinta);
    – se guverneaza in continuare prin Ordonante de Urgenta sub scuza “nu e timp, frate”
    – se incearca desfiintarea avizului Curtii Constititionale sub scuza ca trebuie descaunat Basescu – dorinta pe care o avem cu totii, dar nu e corect ca principiu. Trebuie scoase de par leprele de la Curtea Constitutionala nu desfintat avizul, altfel Curtea devine sinecura ca si celelalte.
    – TVR e tot o sinecura, doar ca s-a inlocuit conducerea, USL va trebui sa raspunda public ce vrea sa faca cu televiziunea publica;
    – cei care au incalcat grav principiile democratiei in Romania si care au comis ilegalitati trebuiau arestati si se intarzie nejustificat acest lucru.
    – sunt inca oameni grei in functie care il sprijina pe Basescu si la care nu se poate umbla sau nu se doreste (Guvernul Ponta da senzatia ca s-a culcat pe o ureche)

    Cu alte cuvinte, schimbarea de atitudine din partea USL, in privinta democratiei, nu prea se vede. Se vad mai degraba semintele unei noi forme de ciocoism.

    Eu il percep pe Crin mai degraba ca pe un om lenes, preocupat de imagine si discursuri. Politica lui, inca de pe acum ar trebui sa fie cum sa se pozitioneze ca “un altfel de presedinte”. Nu se vad clar niste repere de aparare a valorilor democratice la Crin Antonescu. Parca isi asteapta linistit inscaunarea la Cotroceni.

  31. Părerea mea este că maşinăria portocalie a fost gripată de Băsescu la congresul din 2011 când l-a impus cu japca pe Boc preşedinte. Asta nu înseamnă că, eventual cu un preşedinte ca Blaga, nemulţumirile populaţiei n-ar mai fi fost aceleaşi. Faza cu Boc preşedinte al PDL, este doar aşa, un pretext ptr. gaşca lui Blaga să-i dea peste bot găştii lui Băsescu. Dar eu deduc, după acest 24-24 Boc – Blaga la vot, că Băsescu nici acum, chiar dacă n-a răspuns invitaţiei pedeliştilor, n-a fost străin şi indiferent de ce se întâmplă acolo. Sperăm să ajungă după gratii toţi, mai devreme sau mai târziu …

  32. cum mama naibii sa o primesti pe Placinta in PNL ?
    nu exista nici o justificare…parerea unei simpatizante si votantante PNL – USL

  33. Cred ca scopul racolarilor este evitarea unor rahaturi de motiuni pedeliste pana la alegerile din toamna.Machiavelic vorbind -scopul scuza mijloacele. Tragedia pentru USL-asii nstri invingatori ar fi sa ne trezim pe listele cu propuneri de “catindati” cu gunoaiele astea racolate de la pupincuristi.Daca vor fi folositi doar ca lest , iertata sa le fie miscarea.Altfel…
    harta victoriilor USL se va modifica in mod tragic pentru noi toti.

  34. Placinta despre Crin – pe blogul personal “Iar politicianul Altul, acea speranta incremenita in esecul propriilor asteptari, Crin Antonescu, se descopera a fi vocea propriei sale limite, a discursului care nu rodeste, a cainelui care latra dar nu are coltii necesari unei inclestari, fie aceasta si una de idei.”
    Sfat ptr Victor: Fa un sondaj printre simpatizantii lui Crin sa vada si el ce efect are acceptul pentru mizeria asta cu Placinta?
    (asta daca nu ii este suficient sa observe comentariile din tot mediul online.. )

  35. mai era ceva: daca ministerul transporturilor e la pnl poate aflam si noi ceva din miliardele furate la transporturi (asfaltari, autostrazi facute pe hirtie, cfr etc.)… sau probabil e mai bine sa fie musamalizate hotiile lui basescu ca sa fie preluate de noii sefi?!

    ceva autostrazi… sau tot in acelasi “ritm” precum impus de tariceanu si basescu?!
    in privinta asta atit tariceanu cit si basescu au aceleasi rezultate extraordinare – zeci de miliarde dolari furate fara sa avem nici o autostrada

  36. Sa inteleaga dl Antonescu ca vrem DREPTATE, nu NUP, nu procese intinse pe vreo 10ani si pedepse cu suspendare… Si, daca in aceste luni nu apar cu date reale despre auditul din ministere sa nu spere la aceleasi procente la toamna: in Romania memoria e al naibii de scurta!
    Si da, se cere o explicatie despre madam’ Placinta! O cer chiar si eu, votant de 20ani a PNL-ului! Incerc sa inghit aceasta “placinta” pt “consolidarea pozitiei in Parlament”, dar cate alte placinte ne mai pregatesc??

  37. ,,Sinaia e pt noi ce e Oltenita pt altii” !!!
    numai este nimic de zis; bravo CRIN!!!!!

  38. Buna dimineata ,la o cafea vreau sa mai adaug cateva randuri din care d-stra d-le Ciutacu sa formulati o intrebare pentru d-nul Antonescu .Acum cateva zile Eugen Nicolaescu ,mare liberal si iubitor de declaratii comenta ziaristilor , daca pdl se debaraseaza de anumite persoane poate fi frecventabil ,se reface dreapta in fine vor fi doi poli politici etc,etc Asemenea comentarii cand mai ai 2 runde de alegeri este o catastrofa Sa se abtina ,dupa alegerile parlamentare si prezidentiale sa se desparta usl ,sa mearga fiecare pe partea sa (dr,si stg ) sa faca aliantele cu cine vor fiecare .
    Referitor la destramarea portocaliilor vina o poarta ei ,au guvernat in dispret fata de romani ,i-au pradat ,i-au scos in strada obligati sa-si strige disperarea ,sa plinga ,sa sufere Toate acestea A3 le-a comunicat ,dezbatut ,au aratat lumii intregi ce li se intampla romanilor ,au fost cu noi si-i multumim .A3 a promovat pe noii lideri ;Ponta ,Antonescu care mai departe si-au luat rolurile serios
    Acum asistam la pulverizarea pdl ,din culoarea portocalie au ajuns la culorile salamandrei trecand prin verdele frunzei udriste iar vantul care imprastie pulberea este Razvan Ungureanu (abia astept aceasta , sunt razbunata) Nici urma de pdl nu va mai fi ,alta denumire probabil , alta culoare ,alti lideri ,alt program ,alte vise ,deci alt partid Sa-i privim acum pentru ultima oara impreuna ,este poza de familie ,de adio .
    Succes d-le Ciutacu ,va urmarim cu drag.

  39. Aceleasi intrebari de saptamana trecuta cu rugamintea de a confirma/infirma numirea unui director din Moldova(care se pare ca are si dosar penal). Sau poate trebuie sa ne obisnuim…un ” must have” al functiilor din actualul regim si nu numai. Cu multumiri.

  40. Sigur ca e meritul lor, dar si al antenelor! si nu doar unul mic, ci unul imens! Sa fiti sanatosi si sa nu uitati, nici dvs, si nici, mai ales, cei trei tenori uselisti, ca asteptarile sunt imense iar sensibilitatea poporeanului e maxima! Si tin sa va multumesc pt zambetul, poate stupid, pe care l-am purtat ieri toata dupa-amiaza, pe chip, surprins ca pot fi si sadic!

  41. In “arealul meu geografic” primirea doamnei Placinta in PNL, se vede tare rau, mare deserviciu si-a facut PNL-ul si implicit USL-ul!

    orice aritmetica ar incerca sa aduca in discutie, pentru a justifica intro oarecare mAsura primirea acestui personaj controversat, nu tine!!!intotdeauna poporul stie mai bine!

    PDL-ul s-a impiedicat la fiecare pas de guvernarile anterioare, pentru tot ce s-a petrecut in perioada guvernarii lor au fost vinovati altii, ei bine! votul de duminica trecuta le-a aratat ca n-am inghitit minciunile lor, desi am fost foarte rabdatori..

    Din acest motiv USL-ul are un CEC in alb de foarte scuta durata, asa ca ar fi bine sa nu-l iroseasca!

  42. Scuze ca nu am timp sa citesc toate postarile. Poate a mai sugerat cineva intrebarea urmatoare pt Crin:

    CAND si UNDE va plati Basescu pt tot ce a facut? (Ca doar nu a facut si ceva bun…!)

    Eu zic ca daca USL nu slobozeste o pozitie oficiala pe acest subiect, mai bine s-ar lua de manute si ar pleca acasa.

    Multumesc, Victore. Bafta.

  43. Eu am votat ( din naivitate/prostie?) cu USL,la alegerile locale . Daca stiam ca se “placintaresc”, inclusiv cu aceasta ordinara placinta ( nu merita scris cu majuscula), mai bine imi taiam degetele cu care am votat, Sunt de acord cu principiul “scopul scuza mijloacele”, dar in anumite limite. Cand se depasesc aceste limite, se poate ajunge la orice, inclusiv la crime, pentru a justifica scopul ?!

  44. Ieri s-au deblocat 2300 de posturi in invatamintul universitar.Dl. Ponta a promis ca vor fi deblocate posturi si in sanatate,pina acum s-au deblocat doar 500 pe toata tara.Mi s-a parut ca din nou s-au inversat prioritatile.In sanatate in loc de deblocarea posturilor,in teritoriu,presedintii de consilii judetene au cerut deja ca managerii spitalelor sa aiba demisiile pe masa,la ora la care ei vor fi investiti in functie.Mai mult,acolo unde spitalele au fost comasate au anuntat ca vor fi despartite din nou.Toate aceste modificari sunt facute,din pacate de catre liberali cu un ton amenintator.Dl.Antonescu stie despre aceste initiative liberale de la Botosani,de exemplu?Are un cuvint de spus in deblocarea angajarilor din sanatate?
    Despre criza PDL,numai de bine,nu ne intereseaza.Nu ne-a intrebat nimeni cind au adus in fruntea statului toate strimbele cu aere de dive.Vorba lui Oprisan,sa se spele pe cap cu Boc,cu Udrea si cu ceilalti.Numai sa nu uite sa-i lase sa mearga un pic si la brutarie.

  45. stiti care e diferenta dintre pdl si pasarea pheonix?
    pasarea pheonix a inviat din propria cenusa, pdl nu cred ca poate

  46. 1. In timpul Erei Noastre, vom vedea o aplecare liberala catre IMM-uri, in sensul, cel putin, al micsorarii numarului de taxe si impozite?
    2. Ministrii liberali stiu sa vorbeasca, au invatat cand erau mici? Ca nu i-am auzit deloc…
    3. De cati bugetari are nevoie Romania? As aprecia o cifra exacta, cu explicatii.
    4. Oamenii care contribuie in mod diferit la bugetul statului sunt egali in ceea ce priveste serviciile prestate de stat, asta se intampla acum, vezi sanatate, educatie etc. Este de acord cu Ion iliescu care spune ca este normal ca cei cu bani sa platesca mai mult, dar sa beneficieze de aceleasi servicii ca oricare alt neplatitor, pe exemplul hilar ca nu toti au masina, prin urmare nu folosesc strazile si autostrazile? Desi aia cu masina platesc rovigneta…
    5. In general, cand o sa vedem o abordare cu adevarat LIBERALA in ceea ce priveste relatia stat-contribuabil?
    6. Este de acord ca statul social, sau asistential sau cum vrea el sa-i spuna A MURIT in toata Europa si-n lume, si ca doar munca si performanta ne vor scoate din rahat? Daca crede chestia asta, o sa iasa vreodata si-o sa spuna poporului verde in fata, cu talentul lui oratoric, sa se duca dracului la munca si sa mai termine cu mana intinsa in fata guvernului?

  47. @ MARIA S Aveti MARE dreptate.Un presedinte bun ar trebui sa se comporte ca un REGE.Ar trebui sa fie un exemplu DE COMPORTAMENT pentru toti romanii ,incepand cu copii de 3 ani care incep sa se formeaze si “copiind gesturile/comportamentul presedintelui” vor dori sa fie si ei la fel(nu vor mai injura,nuvor mai fuma/bea alcol exagerat,etc,etc.Sa terminam odata cu manelismul,cu tiganca imputita,cu hahaitul,cu blamarea simbolurilor nationale.Un presedinte bun trebue sa fie corect cu minoritatile nationale si sa nu admita sa aiba drepturi mai mari ca romanii(discriminare pozitiva), iar in romania limba oficiala sa fie ROMANA indiferent in ce tinut te-ai afla,sa nu faca PACTURI OTRAVITE( cu berciimondiali,cu partide extremiste) sa redea romanilor SPIRITUL DE DREPTATE SI JUSTITIE ,ca restul vine de la sine(inclusiv cresterile economice, unde investitorii straini vor veni in numar chiar mai mare ca pe vremea lui Tariceanu,unde turistii europeni se pot simtii f bine daca se umbla un pic la infrastuctura,in special cea rutiera).ETC,etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.