Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Cine n-are loc de mine să mă pupe-n cur

Cine n-are loc de mine să mă pupe-n cur


Ştiu că lucrurile pe care le-am spus în interviul ăsta (care-i cu “va urma”) deranjează. Le fel de tare ştiu că mi se rupe. Fiindcă tot ce am făcut profesional în viaţă s-a petrecut pe cont propriu. Şi tot aşa se va întâmpla şi de acum înainte…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Cine n-are loc de mine să mă pupe-n cur

  1. chiar ai lasa-o pe – de ecsemplu (ai observat ca doctii si doactele nu mai pronunta egzemplu, ci ecsemplu, ca asa li se pare a fi “elegant”)- sulfaina sa te pupe-n cur?

  2. Da´de ce? Ce s-o-ntamplat? Cine sa te pupe-n cur? Zi, ca io-i bag in ma-sa!

  3. Intrebari pt lenutza mai multilateral dezvoltata ca tovarasa ceasca-cacademiciana de renume mondial (de la un fost inspector)
    Vad ca ai ajuns sefa si peste inspect contructii, deci ia zi tu lentzo:
    -ce e aia disciplina in constructii
    -ce e ala un audit
    -de ce a fost arestat nastase – ca pus-o sefa pe una jianu tot aici contra favoruri
    etc etc

  4. @Intrebari pt lenutza: nu l-a arestat nimeni pe Nastase; inca…

  5. Ceea ce respect si apreciez foatre mult,este ca nimeni nu va poate influenta ce sa scrieti, cum sa scrieti, ce limbaj sa folositi, pe cine sa menajati, pe cine sa faceti tandari, etc. Va scrieti, va spuneti parerea indiferent ca-i place cuiva sau nu. Asa dorim sa ramaneti! Cine n-are loc de Dvs. n-are decat sa o ia in alta directie, pe alt drum, sa faca un ocol mare. Nu intrebarile ci raspunsurile Dvs. ne-au placut.

  6. Apreciez mult viziunea si pertinenta comentariilor dumneavoastra. De fiecare data cand va urmaresc invat cate ceva cu mare placere. Tineti-o tot asa!Toate cele bune!

  7. D-le Ciutacu,

    Imi place sinceritatea raspunsurilor Dvs.Sunt sigura ca ,(prelund ce ati scris la final)tot aşa se va întâmpla şi de acum înainte.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  8. Faptul ca fiul dumneavoastra nu este interesat de asemenea lucruri se datoreaza mediului in care a crescut, educatiei pe care aprimit-o. Din pacate mult prea putini parinti gandesc ca dumneavoastra, majoritatea sunt interesati sa vada batai in țâțele goale, si in prea multe cazuri copiii cresc excat asa.
    Felicitari pentru tot ceea ce ati realizat si pentru ca aveti curajul sa spuneti clar si raspicat tot ce va trece prin cap.
    A, si va sta foarte bine cu tigara in mana.

  9. Un adevarat model pentru tinerii ce vin din urma. Un loc unde lucrurile se spun pe bune si fara perdele. Ciutacu le spune pe fata si asta place omului,cu sange in organele genitale de produc testosteron! Victore un singur repros lasa tata majoarca ca nu e buna!

  10. Domnule Victor Ciutacu, pot sa o zic ferm, DURETE-AR de ce papa lumea. Stiti cum este.. invidia te roade incet, dar sigur. Asa fac si cei care nu suporta idealurile dumneavoastra, principiile si faptul ca expuneti pe tava friptura arsa de cei care sunt in acest moment la putere.

  11. Vulpescu (care canta si el in melodia recent lansata ” unu la suta” ) trebuia sa puna niste intrebari mai interesante.

    Off-topic: Daca tot a zis ca vocea poporului conteaza pentru el (Basescu), sa faca si acum un referendum in care sa intrebe populatia daca este de acord cu scaderile pensiilor, salariilor, etc. 🙂 No?

  12. Ce spui tu acolo e cam imprudent . Ma asteptam sa devii mai intelept acum ca , vorba aia , ai trecut de 40 . Daca se-apuca toti aia sa te pupe-n cur , dupa cum le zici ? Tu cand mai poti sa te asezi pe-un scaun ? Statul asta in picioare poate provoca varice . Ofera-le o zona unde sa poata ajunge si daca stai pe scaun – te gandesti tu , nu vreau sa-ti dau idei .

  13. Salut Victor, vreau sa-ti transmit in detaliu,un potential subiect pe care sa-l dezbati in vreo emisiune, despre modul in care cheltuie Ministerul Dezvoltarii bani. Vreau sa-ti dau niste nume si niste cifre,pentru ca ulterior, cu parghiile de care dispui sa obtii si restul informatiilor.Pentru acest subiect te rog sa-mi scrii pe mail, iti trimit un reply cu numele persoanelor implicate si cifrele.Nu sunt sume fabuloase, dar situatia(contractul) denota modul dezastruos in care Ministerul aloca bani in perioada asta in care costurile sunt “superficial” monitorizate.

    Astept raspuns
    Mersi frumos.

  14. Foarte tare interviul. Domnule Ciutacu sunteti un om inteligent si nu trebuie sa va doare nici macar in fund de ce spun altii. Tineti-o tot asa! Menirea dumneavoastra e sa spuneti vorbe grele. Succes in continoare si pentru mine ramaneti un titan.

  15. Sunt multi invidiosi care nu au loc de altii care muncesc pentru a obtine ceva in viata! niste nenorociti.

  16. Teo i-a tras-o urât de tot lui Mircea de 4 ori!

    1. În 2000, când s-a dus la Sârbu. Pe vremea aceea Mircea nu îl ura atât de tare pe Sârbu ca acum, însă Teo spune şi azi de câte ori are ocazia că îl iubeşte pe Sârbu.

    2. În 2006, când s-a dus la Vântu.

    3. În 2008, când s-a dus la Prima, motivând alegerea făcută prin prietenia pe care o avea cu Huidu.

    4. Acum recent, când a trecut la băsişti.

    Toate aceste mutări au fost făcute parcă intenţionat să îi facă în ciudă lui Mircea. Cu toate acestea, Mircea rămâne prietenul ei şi o susţine în continuare, după ce Teo s-a pişat cu presiune pe el de câte ori a avut ocazia. Cum s-ar putea caracteriza un asemenea om?

    Domnule Ciutacu, scuzaţi-mi îndrăzneala dacă vă întreb: dvs. cum aţi fi reacţionat dacă eraţi în locul lui Mircea?

  17. Daca in casa se intampla lucrurile la fel de firesc ca in acest interviu, la fel de sincer ca pe blogul sotiei, nici nu ma mira sa se intample ca tanarul Ciutacu sa nu stea sa priveasca asa, cot la cot cu tatal, acest gen de spectacol.

    Da! Teo a facut o magarie! Pentru bani!

  18. Regret ca nu participati la Sinteza zilei, dar poate ar fi fost extenuant ca dupa un interviu enervant al carui scop nu prea l-am inteles, dupa o emisiune unde s-au dezbatut probleme arzatoare sub un titlu superb: “Strada fierbe la foc mocnit”, un foc care la o schimbare a directiei vantului s-ar putea transforma intr-un incendiu care sa mistuie regimul portocaliu sa mai prestati si la Sinteza.
    In acest context revin la interviul care m-a scos direct din sarite si ma intrebam daca macar intervievatorul stia de fapt ce a vrut de la Dvs. Il manca limba de o barfa? Poate spera ca afla niste amanunte despre viata privata a lui Teo, sau a lui Mihaela Radulescu, sau a lui Bianca, sau ca afla mai multe despre divergentele Dvs.cu Huidu, cu Ionescu, etc. Poate sunt nedrept dar nu stiu de ce va incita sa vorbiti de “revolutia” lui Dan Diaconescu in TV. Ma intrebam cand va ajunge la niste intrebari privind viata Dvs. privata.Atat de tare m-a enervat tot interviul ca simt ca nu pot lega doua vorbe.

  19. Domnule I.I. am stabilit de la bun inceput ca acest interviu sa nu fie unul despre politica. Si totusi, fiind un interviu lung, de circa 55 de minute, s-a ajuns si la zona fierbinte a strazii. De ce va grabiti sa judecati?
    Cu respect,
    Andrei Vulpescu

  20. @I.I: iarta-ma ca am omis sa trec la legenda si ratiunile pentru care am raspuns intrebarilor lui Andrei. si, in general, ca nu-ti cer voie inainte sa dau interviuri. saptamana asta cred ca ma bag si la Playboy. trebuie sa urmez vreo agenda a interesului public? 🙂
    @Andrei Vulpescu: de ce pui la suflet? la cat muie mi-am luat eu pe site la 220.ro, trebuia sa ma sinucid 🙂

  21. Oare cand se ia un interviu cuiva e normal sa subapreciezi munca unui om? Cum adica suna “tonomatul” ‘funny’?Nu mi-a placut hiperbola, asa o vad eu, vis-a-vis de Romania: o Romanie dezbracata?!.Domnul Ciutacu i-a dat un raspuns scurt si taios, ca ultimul lucru de care romanii se vor dezbraca va fi emisiunea dumnealui.Tocmai acum il mananca pe intervievator limba sa vina cu asemenea idei cand popularitatea acestei emisiuni a crescut in ultima vreme cu 50%? Si sunt sigur ca va captiva interesul romanilor din ce in ce mai mult pentru ca nu este o emisiune de ‘divertisment’, este o emisiune in care se dezbat cele mai acute si recente aspecte ale crizei politice, economice si sociale.

  22. D.D. e un gunoi – gunoi simpatic insa !! oricum, inteleg ca va stiti de mult insa doar cei ce au pus gand rau sanatatii mintale a poporului Roman pot sa vina cu laude la adresa lui… : ))

    in sfarsit, apropo, inca un bullet point de la mine: acum ca CESU a esuat, probabil ca Base ar trebui sa intrebe M.I.S.A. !

  23. Eu cred ca prin cea ce trecem noi acum, manelizarea sticlei, au trecut si altii acum vre-o doua decenii. Si mi se pare firesc sa fi depasit efectul ala de halo imbecil de emisiuni comuniste, si ca abia acum sa putem vorbi de un nivel 0 al televiziunii din Romania. De acum putem doar sa crestem, cocalarii se plictisesc si ei de gunoi, se educa, o sa ceara si ceva mai copt. Dar totul la timpul lui.

  24. De toate v-as fi banuit, numai de egoism, nu!!
    Da’ de ce numai pe dumneavoastra???!!! De ce? De ce?!

  25. 🙂
    In lumea in care traim e greu sa te feresti de asocierea cu unii oameni sau cu unele din faptele lor, important este sa ramai cu “mintile intregi” si sa faci diferenta intre bine si rau. Si sa ai destul curaj sa iti faci publice parerile, in fata natiunii sau chiar in fata unui mic grup de oameni.
    Ramai asa, esti arogant si genial!
    Nah, c-am spus-o si eu 🙂

  26. Si pe mine si pe mine!!!! (chestia aia cu pupatu si cu curu)
    Banzai!

  27. Chiar mi-era dor de un astfel de interviu… Minunat!Am ieșit, pentru moment, din încrâncenarea și neputința provocate de mizeria din politica românească.

    @ I.I. Nervii dăunează grav limbii române… Genitivul dvs. este în grea suferință. No offence!

  28. Tot respectul pentru atitudinea pe care o emani zi de zi. Genul de impertinenta degajata de tine e benefica pentru noi toti … ma rog … pentru mine e. Frate atat timp cat toate ideile tale au un fundament si o sutinere logica vei ramane “in picioare”.

    Bafta

  29. @Andrei Vulpescu
    Imi face placere activitatea Dvs. muzicala, dar fata de “Storcatorul de jtiri” raman cu rezerve in baza dreptului la opinie.

  30. Draga Victor, facand o asemenea invitatie deosebit de atractiva pentru cei carora stim ca le-o adresezi, risti ca, impotriva vointei tale reale, sa te pomenesti ca vor dori sa dea urgent curs ofertei tale intelegand sarutul ca fiind primul pas spre amor !! Sunt sigur ca nu iti va face absolut nici o placere ca fi pupat in cur de cei care se delecteaza cu acest gest numai pentru CURUL DE PRESEDINTE, gest nu izvorat din dragoste, ci dintr-o recunostiinta vesnica pentru faptul ca le-a pus la dispozitie O ROMANIE pe care sa o poata stoarce asa cum vor dori ei !!

  31. probabil unflata si-a dat dat seama ca a expirat si ca si stapanul laturilor vrea inca sa existe, sa fie acolo, s-o vada lumea. eu cred , ca de fapt ea a platit, nu a fost platita, pt un post de pupinbasist. la psd o fi fost prea scump si a ales bacania lu’ boc(cacat) si bashescu.

  32. Mamaia avea o vorba ca a ta, dar putin mai delicata: “Sa ma sarute-n cur”. dar merge si cu pupatu’.

  33. Super tare interviul…altceva de si cu Victor Ciutacu.Iar pt cei care nu l-au gustat sa nu se mai uite si la partea a2a si sa ne lase cu comentariile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.