Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Cenzorilor, v-a fost lezat tiranul sacru!

Cenzorilor, v-a fost lezat tiranul sacru!

Încă un promo zguduitor şi bine făcut al Antenei 3 va fi urmat, la cât cunosc lumea în care trăiesc, de o nouă interdicţie de la CNA. Fiindcă, pe de o parte, mesajul e evident, respectiv, pe de altă parte, personajul vizat nu suportă să-i pui oglinda-n faţă, să-şi vadă chipul hâd. Şi, în definitiv, clipul e totalmente inutil. Poporul suveran nu se va trezi. Doarme adânc. Dacă ar fi avut măcar două gene dezlipite, cel care l-a trimis să traverseze demn criza din uşa birtului, la scurtă vreme după aterizarea elicopterului de austeritate, ar fi primit răspuns o flegmă între ochi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Cenzorilor, v-a fost lezat tiranul sacru!

  1. Domnule Ciutacu, ma intreb la ce le va folosi amenda? Asta ca si toate celelalte lucruri fara cap si fara coada pe care le-au facut, i-a adus la 15% in sondaje, iar pe Omul cu vederi multiple, chiar sub 15%. Probabil incearca acum la “apa mica”, adica sub pragul electoral.

  2. Clipul ar fi oarecum inutil in cazul in care urmeaza a fi difuzat exclusiv pe Antena3. Cei care urmaresc postul sunt deja in acord cu mesajul transmis… In alta ordine de idei, clipul este intr-adevar extrem de bine realizat.

  3. Domnule Ciutacu,

    te rog să ai un pic de răbdare pentru un argument serios, la temă:

    În calitate de şef al statului, în 2008, TB a semnat Planul European de redresare economică. Consiliul European stabilea astfel care sunt măsurile corecte de recuperare şi cum trebuie ele puse în practică. Măsurile specifice propuse la nivelul şefilor de state şi guverne, în domeniul bugetar, au fost:
    – Cheltuielile publice au un impact asupra cererii pe termen scurt. Măsurile care pot fi introduse rapid şi care vizează gospodăriile populaţiei cel mai tare afectate de încetinire vor avea cel mai probabil un efect aproape direct asupra consumului, de exemplu creşterea temporară a indemnizaţiilor acordate şomerilor sau gospodăriilor populaţiei cu un venit mic ori prelungirea temporară a perioadei de acordare a indemnizaţiei de şomaj. De asemenea, aceasta se poate realiza prin devansarea investiţiilor publice în proiecte ceea ce ar putea aduce beneficii IMM-urilor şi ar putea sprijini obiectivele de politică publică pe termen lung precum îmbunătăţirea dotării din infrastructură sau combaterea schimbărilor climatice.
    – Subvenţiile la garanţii şi împrumuturi pentru a compensa nivelul actual deosebit de mare al primei de risc pot fi eficiente, în special, într-un mediu în care creditul face în general obiectul unor restricţii. Subvenţiile pot contribui la compensarea, pe termen scurt, a lipsei de capital circulant, care în prezent constituie o problemă pentru multe societăţi.
    – Stimulente financiare bine concepute pentru a accelera procesul de adaptare al economiilor noastre la provocările pe termen lung, precum schimbările climatice, inclusiv spre exemplu stimulente pentru eficienţa energetică.
    – Reducerea taxelor şi impozitelor, precum şi a contribuţiilor sociale: reducerea contribuţiilor sociale ale angajatorului poate avea un impact pozitiv asupra păstrării şi creării locurilor de muncă, în timp ce reducerea impozitării veniturilor salariale poate sprijini puterea de cumpărare în special pentru persoanele cu venituri salariale mici.
    – Reducerea temporară la nivel general a cotei de TVA poate fi introdusă rapid şi ar putea asigura un impuls fiscal pentru a sprijini consumul.

    Ordinea în care au fost formulate reprezintă şi ordinea în care trebuiau aplicate. La un an de la semnarea acestui document-cheie, TB a ieşit şi, luându-le în ordine, fără nici un aviz din partea MFP, a luat măsurile exact inverse! În loc de a apăra oamenii, a lovit în ei cu toată forţa. În loc de a apăra IMM-urile, a început să le stârpească. În loc de a micşora impozitele, le-a mărit.

    Ştiu că aceste argumente pălesc în faţa fostelor minciuni, mitocănii, idioţenii debitate de acest impostor. Din punctul de vedere al unor specialişti în finanţe, ai aici dovada că TB este un lider de rea-credinţă care a dorit intenţionat să facă rău ţării.

    Mulţumesc de răbdare, că eu nu mai am.

  4. Amar.
    Este singurul gust pe care-l mai percep de multe vreme incoace. Ma simt neputincios si inutil cand realizez ca nu-mi foloseste la nimic sa ma revolt de unul singur.Le ce mi-ar mai folosi postura de “solist” in revolta mea, cand m-am saturat de atatea suturi in cur ??
    La ce sa-mi mai tavalesc sanatatea, cand toti ceilalti stau nepasatori, ca vitele ( cum spunea o distinsa doamna de la cozile de saptamana trecuta ) si cand in loc sa-ti fie solidari cand incerci sa deschizi gura, rad in pumni atunci cand ti se cara suturi cu nemiluita??
    Elicopterul de “criza” chiar exista. Nu exista weekend de la Dumnezeu sa nu “bazaie”. Se executa plimbari de agrement, pentru ca se decoleaza si se aterizeaza de foarte multe ori pe timpul celor doua zile. Si pe banii cui??? Ai “Incrucisatorului”??!! Nu, nu prea cred.
    Pe banii nostrii, a astora care ii primim palmele peste bot cu seninatate,care-l lasam sa ne spuna cu nesimtire sa mai dansam un pic , ca ne trece, sa tinem fruntea sus, cand noi nu mai distingem orizontul de griji.
    Nu mai sunt sanse de mai bine, domnule. Nu va trece nici o motiune in toamna asta si…in nici o alta toamna. Si nimic nu se va schimba atata timp cat lumea, in loc sa-l lase singur la Ciresica ( sau oriunde ), prefera sa faca poze cu el.Nu atata timp cat lumea continua sa repete obsesiv, “lasa, sa zicem saru’ mana ca avem un loc de munca, chiar si asa, mai prost platit”.
    Pacat de munca dumneavoastra. Nimeni nu va aude. Din nefericire……

  5. Bun videoclipul , dar cati il inteleg cu adevarat ???…
    Daca s-ar fi inteles de la inceput hidosenia si nemernicia astora , acum aveam alta viata … macar mai decenta !!!
    Majoritatea tot ca la un desen animat se uita si nu percep mesajul !!!…

  6. Atata timp cat exista voci care solicita cenzurarea exprimarii unor opinii, oameni care cer inchiderea unor televiziuni sau emisiuni la care se expun idei in contradictie cu logica lor (fie ca ii deranjeaza, fie ca nu pricep), astfel de clipuri, actiuni sunt imperios necesare pentru a constientiza ca nu ne-am intors in perioada comunismului infloritor….inca. Cat despre cei care nu pricep ca telecomanda are butoane si ca la ‘plasma’ nu exista un singur canal, cel al conducatorului iubit … numai de bine … ca sunt cam multi.

  7. Foarte,foarte bun promo,nu stiu de ce dar ma duce cu gandul la Ferma Animalelor,de fapt stiu ca Romania trebuie cu adevarat sa se trezeasca.Este foarte posibil sa fi stat timpul pentru ei,pentru noi e momentul actiunii.M-a impresionat cu adevarat clipul,sunteti foarte buni si sper ca mesajul sa fie bine receptat de toata natiunea.

  8. Imparate ciutacesc, eu am rezerve ca acest promo este bun, de calitate sau, mai ales, eficient, avand in vedere publicul tintit, i.e. romanii de rand.

  9. Clip foarte bine facut! Cu mesaj clar si evident. Ar trebui in forma asta reamintite acelei parti masochiste din popor toate minciunile “carmaciului” prost, ajuns prea sus.
    Banc: Un sadic si un masochist se intalnesc. Masochistul: Bate-ma, loveste-ma, nu ma ierta…!; Sadicul: tztz….(Nu). La noi masochistii plang admirand in continuare sadismul decerebrat si acultural si o iau pe coaja, iar ceilalti injura, injura, si iar injura in cerc restrans, ca pe vremea impuscatului, asteptand ca altii sa le rezolve problemele!

  10. nu i nostim, boc ii nascut pe 6.06.66 numa anomalii a la 666 nu i de mirare ca şeitan o fost la finanţe ne indatoram la straini pana ce preiau ei definitiv tara iar după şeitan, după premierul 666, după marinaru războinic şi plesnitor vor veni vremuri de lapte biometric şi miere euroizată…

  11. Na faine imagini.Oare astia simt tepele aproape? Tare as fi fericit sa tin eu o teapa de capatul al neascutit.

  12. mai multe clipuri si mai acide ar ajuta si ar stimula ,zic eu…sa fie cateva de rezerva,pe cand interzice CNA-ul unu,sa se difuzeze altul

  13. avand in vedere faptul ca azi e ziua de fatare a sclavului pitic, s-ai transmitem cu totii M(ulte) U(rari)de I(ubire) E(terna)

  14. @Fanu: Mestere, Boc nu-i nascut pe 06.06, e pe 06.09. Fa-ti o cruce mare, scuipa-n san si mai documenteaza-te.

  15. Este vorba de promovarea statului cu ospatari, conceptie inalta a primului cetatean chilug al tarii, este vorba despre faptul ca noi nu avem nevoie de profesori, avem nevoie de ospatari, este vorba despre faptul ca invatamantul inseamna educatie, este vorba despre promovarea statului bagabont, bazat pe interese de grup si de shjmeckeri halladitzi care sunt rubti in c_u_r de retardati mintal si mai este vorba despre idiotenia romanilor care au votat cu sange in decembrie. si-acum vi se intampla

  16. dupa ce s-a facut si s-a spus tot ce era de facut si de spus, dupa ce chilugu i-a dat o zmetie peste gura lu’ ala micu’ si dupa aia a aparut si spunea el cum trebuie sa se vada, dupa elena udrea in guvern conducand romania, ce ar mai fi de spus? eu cred ca nimic, totul e evident. a mai spune si a mai vorbi e echivalentul cu a pierde timpul de pomana. in orice caz mare atentie, nazistii au obligat in 1938 toti evreii care aveau mai mult de 6 ani, sa poarte agatata de haina o stea galbena. stateam si ma gandeam, aia de ce au acceptat? si ce puteau sa faca? sa nu ne manifestam la fel caajungem mai rau ca pe vremea lui ceausescu… doar stand si latrand eu nu cred ca ajungem undeva. fac astia din noi varza tocata, trebuie numai sa o friga cu tupeu, ceea ce nu lipseste. eu zic, in calitatea mea de doctor intr-o stiinta, ca trebuie sa plecam de-aici defionitiv. un taram blestemat… sal

  17. Ni s-a cerut în mod expres să stăm cu fruntea sus. Corect! Măcar să murim frumos…Ceea ce denotă faptul că președintele este interesat ce se întâmplă cu fruntea noastră. Cât de patetic! Lacrimile ne curg șuvoi… Însă din alte motive.

    Că ne lăudăm cu ce nu avem deja o știm. Că suntem penibili, rămâne să învățăm. Un singur lucru este greu de înțeles. Cum poți să stai cu fruntea sus când ai piciorul altcuiva pe gât? Ceea ce ar fi, totuși, un cinism la superlativ…

    Nici sa iti exprimi gandurile nu se mai poate. Ura!

  18. Clip expresiv.Imi aminteste de “The Wall”.Mi-as dori sa scriu o carte!E visul meu…Deci! “Cu poza fetitei in mana,Rian Sabescu rosti cu voce stinsa consilierei;-Draga mea,scoala romaneasca scoate numai tampiti!Putin surprinsa,Paula Sugea,care tocmai isi araja o bucla rebela dupa ureche,- privindu-l in ochi(o chestiune indelung exersata)spuse;-Rade-i pe banditi!Sa le scazi salariul cu 25%!Si nu numai lor!La toti!De la al’ cu tata-n gura pan’la cel cu barba sura!El zambi,apuca telefonul si rosti:-Dami-l pe Umil Toc!”Aveti noroc ca nu-s Balzac.

  19. este intr-adevar un promo zguduitor! ar putea fi valabil pentru toti cei care ne-au guvernat; nu toti au fost tirani dar tot ne-au “tepuit”; vorba aia “trecut de rahat am avut, prezent de rahat avem, bine ca nu mai avem viitor”

  20. Este o realitate asa este. DE CE NU SE POATE SA SE FACA REFEREND ?- adica daca poporul il mai vrea pe acest CETATEAN-BASESCU. el cum a avut puterea sa faca referend – pentru a ramane in continuare presedinte.
    Nu GLUMESC. Vorbesc foarte serios/ sau macar sa stium si noi de ca sa mai fcem un imprumut. Din ce sa-i mai platim.

  21. bzzz bzzz….eu ma uit pe otv la viitorul nostru presedinte…ave caesar….

    si sper sa l puna pe basescu premier…sau pe elena udrea…

    dar boc…boc ? hmm…ce se va intampla cu boc ? 🙁

  22. Bun, si dupa ce “ne trezim”, ce putem face?

    Vai, vai, vai! Ce rai sunt astia care stapanesc peste tara si peste destinele noastre! Uitati inca o dovada ca traiti ca sclavi pe domeniile unui stapan dement si a clientelei sale politice degenerate! OK. Dar SOLUTII aveti? Cum putem sa ne sustragem din acest cosmar? Cei care au putut, au fugit; bravo lor, sper sa uite de iadul asta din care au scapat. Astia care o mai flendurim p-aci, n-avem scapare – CE PUTEM FACE?!

    EI au intregul aparat opresor”: sute de mii de jandarmi, politisti, “mascati”, “servicii secrete”, justitie, etc. NOI n-avem NIMIC. Totul se reduce la PUTERE: PUTEREA de a-i zdrobi pe altii ca pe struguri. “Democratia”, “statul de drept”, toate astea sunt praf in ochii prostilor! Ca si religia, monarhia, comunismul, etc: mizeriile din ghena Istoriei!

  23. parerea mea este ca masurile pe care le promoveaza presedintele si pe care guvernul lucreaza sa le implementeze, trebuiau luate de cineva. si daca presedintele si acest guvern au avut curajul sa ia aceste masuri, care sunt total nepopulare si care nu fac decat sa duca la prabusirea ca popularitate a celor care le iau, eu nu pot decat sa salut asemenea oameni care dau dovada de verticalitate si pe care nu ii inteseaza daca maine vor pierde scaunele/functiile, daca o sa ii alerge lumea pe strada sa-i bage in spital, daca o sa ii injure toti, o sa ii blesteme pana la a 7-a spita pe ei si pe copiii copiilor lor, si ii vor scuipa pe unde ii vor intalni, daca oamenii vor vomita in calea lor, eu sper totusi sa castige urmatoarele alegeri prezidentiale elena udrea si prim-ministru sa fie ales traian basescu, dupa modelul rus. va urez succes si bafta cu aceasta tara de deruta.

  24. Imagini frustrante pana la durere…Eu sunt treaza. Sunt si altii. Dar nu destui cat sa facem o tara intreaga.

  25. @ramonad: asa este, ai totala dreptate. Trebuie schimbata constitutia si ales dinou acest presedinte, alaturi de acolitii lui….sau macar sa ii dam sansa sa se mai bata inca odata pentru binele acestei tari…

    Asa e, ce n-as da sa existe mai multi oameni care sa gandeasca exact ca tine….aaa…stai ca exista…

  26. Pe mine ma deprima filmuletul.Mi-e scarba de tiran ca ne anunta oficial ,de la Ciresica,ca il doare fix in cur de cetateni si ca statul nu are obligatia de a avea grija de cetatenii sai.Vom avea si un nou imprumut.Si am facut o constatare azi in teritoriu.Base e in campanie electorala.Vad ca au aparut iar materiale electorale cu Base.Avem alegeri si nu stiu eu?Cam cu asta se ocupa mai nou deputatii si senatorii de la pdl.Materialele astea din ce bani sunt platiti?

  27. Cred ca fondul melodic al clipului ar trebui sa fie “Un’te duci tu mielule?”…In rest,facem pariu ca maine daca ar fi alegeri tot Diliul iese?Suntem ca muierile alea pe care le ratuteste barbatu’in pumni,fug de acasa si se intorc ca “ma iubeste,chiar daca ma snopeste” asa ca sa nu ne miram de ce ni se intampla.Realitatea este ca nu vom face nimic,vom plati si vom tacea.Sau nu o sa le oferim spectacole coregrafice dansind “Pinguinul”!

  28. Excelent! Nu cred ca e vorba doar de o simpla trezire.Romania este in coma indusa.Acum sentimentul meu predominant e rusinea.Dar infuzia de furie zilnica a ramas constanta,deci teren propice pentru a se dezvolta sanatos o ura mioritica.Sa auzim de bine!

  29. Vine acum CNA – ul si intra in trepidatii la asa un afront , monser !!!…
    Brrrrr … la noapte multi vor avea spaime si cosmaruri … Piei Satana !…

  30. @ramonad: Ai pareri…???? Uauuuuu , nu-i un efort prea mare pt. tine …???
    Sau , nu pareri , ci de raportat ai ceva …?! Atunci trebuia sa incepi cu :”permiteti sa raportez!” si-apoi puteai sa continui cu ce ti-a trasat partidul sa raportezi …
    Pareri putem sa avem , eventual , eu si altii de pe-aici , a caror gandire nu e impusa de niste SABLOANE INEPTE ; iar una dintre concluziile noastre e ca mama imbecililor si cea a mancatorilor de rahat , E VESNIC GRAVIDA ! 😉

  31. io crez că uie şi fmi şi actuala “clasă politică” s or plictisit de atâta pâine şi circ pe care ne o tot dau cam de 20 de ani şi amu or gândit o rocadă cu repetiţie a dictaturii lui 89 dar de data asta cu magazine pline şi buzunare goale şi nu în ultimu rând cu un popor trecut de la desfătări la joaca de a pavlovizarea pe criterii de gregaritate a robiei…

    şi ăştia, “clasa politcă”& com au gândit că prea mult circ o primit “pulimea” după 89 astfel că s a trecut la un nivel al omului de după încercarea omului nou adică la omul – mai nou supravegheat marinăreşte biometric – aflat nici prea departe de ideea lui a fi la pământ dar nici foarte aproape de ideea de a şi dori să fie „six feet under”; un altfel dar mai ticăloşit decât odinioară al unui “nici aşa nici altminteri”…

  32. Trist e ca in zilele noastre siguranta nationala se redefineste ca siguranta lui base si a clientelei sale politice, iar miine ne va fi interzis sa mai scriem “Romania Trezeste-te!”. Lumea modelata de basescu si de gloata lui oportunista de ciocoi si paraziti, pare sa fie chintesenta vremurilor romanesti actuale, in care non-valoarea si aroganta sint atuuri redutabile care sfideaza orice urma de cultura si profesionism.

  33. @Fanu
    Boc este nascut in 06.09.66 si nu in 06.06.66, insa relevant la el este ca a fost si va fi omul de tinichea care n-are minte, iar o termita ca Base il poate folosi oricum.
    Clipul este interesant cu mesaj evident, dar nu original. Personal cred ca mai reusit, ca impact social, a fost clipul in care erau evidentiate minciunile unor demnitari, avind in vedere memoria selectiva si de scurta durata a natiei romane.

  34. Din pacate nu cred ca mai scuipa pe nimeni. Glandele au si ele o limita. Da baftosi cum suntem cred ca-l paste o raceala. Asta ca sa nu ne pierdem antrenamentul. Vorba lu iLIESCU Am pornit impreuna continuam in nestire

  35. Cum de reuseste famiglia Basescu sa treaca prin criza cu fruntea sus? Pai, sint in cautare de noi victime pe care sa le plezneasca cu dosul palmei…

  36. Se pare ca cel putin azi, CNA nu a fost sesizata, poate ptr ca tiranul nu mai e in campanie si a zis sa va mai lase pana joi?

  37. Instiga la violenta. Asta una lamana a doua…face poporul romanun popor de oi. Tu te simti??? Eu nu.

  38. super tare spotul publicitar ,numai ca instiga la violenta pentru cine e cu nervi la pamant ,adica cam 20.000.000 de romani. cred ca nu va fi difuzat prea mult,in rest rar mai vezi cate un promo asa de bun.

  39. Se acumuleaza frustrari si in plan artistic, iar asta e bine, ca poate se mai strang randurile. Cat despre mesajul codat “Romania, iesi in strada”, logica istoriei imi spune un lucru: oamenii nu se razvratesc de capul lor. Au nevoie de niste lideri, de “purtatori ai stindardului”, ca sa aiba habar dincotro va bate vantu’. Sau, macar, cand, cum si cu cine. Tu stii pe cineva, ca eu nici cu ochii stransi nu ginesc alesul?…

  40. clipul acesta ca in timpul unei erei atomice impresioneaza mult, dar cred ca inca nimic nu trezeste parte a sufletului, e clip ptr vestici si altii evoluati noua; ei au trait pe cind s-a facut “THE WALL” , noi nu , la noi se intra in inchisoare,in orice fel de inchisoare. trebuie ceva romanesc, noroc ca mesajele sunt in romana. sa nu fie cu suparare. oricum ma bucur ca existati

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.